- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.57
е,какво му има на времето пък и,ако отидеш на кафе няма да ти е студено : )
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Аз имам чувството, че ако тръгна да излизам, най-много да замръзна някъде по пътя...Няа ти тряа да излизаш..![]()
♥.♦.♣.♠..ℒℴvℰ...ℜiℒℒs...Sℒℴwℓy..♠.♣.♦.♥
Много ми е депресиращо и не ми се излиза ;д
При вас как е? Какво правите?
Последно редактирано от Anichkaxxwee : 12-29-2011 на 13:01
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
ко стаа е лек ;d
мислих да изляза тази вечер ама ми е зле отново ужас ;х
ти,как си ?
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
бубе съсипвам се с тоя алкохол ;d
спри да пиеш толкова много на ден една чашка ракия напълно достатъчна : )
... да ме галят твоите коси... да ме гледаш с черните очиии
Здравейте
Как сте? Какво правите?
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
извинявай за всичко... чао... чао на всички от фъна... обичам вище ми липсвате...
![]()
Всички ми викат Чефо (Стефчо не ми харесва)
. Как си, какво правиш :P?
bubkaa93 пъшкаш ли по време на секс
анкета правя
6б3З10
До сега хапвах и ще си потърся някакво интересно филмче да гледам. Смятам тази вечер по-рано да легна
.
http://vbox7.com/play:d341ed6773 :X супер много ми го препоръчаха този филм... и направо, ако си го пусна 100% ще пусна някоя друга сълза няма начин..
филма изглежда интересен Чефо ама неща да се натъжавам още повече ;D
За това няма да го пускам..за сега.
http://vbox7.com/play:78f3b66716
олеййй очаквам с нетърпение![]()
и аз чефоо ;D
Вании мила моя от кога не съм те виждала .. как си ? ;**