Влез

View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 21

Страници : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12

ledenakrasota
04-25-2012, 13:00
Уж ми се спеше, а сега не ми се спи. омг :/

dolly
04-25-2012, 13:12
Имам чувството,че съм най-щастливото същество ^_^ ... Обичам го! <3 ..мноооооооогггоооооо.Надя ам се всичко да продължи да бъде тоолкова хубаво..Просто думите са недостатъчни,за да изразя колко съм щастлива.Не съм вярвала,че може да бъде такъв сладур и да ме накара да се почувствам така сякаш съм единствената..И колкото и време да съм с него,пак няма да ми е достатъчно.Не мога да му се наситя..

Furious?
04-25-2012, 15:52
спи ми се тая дискотека снощи ми дойде в повече

blaaablaaablaaa
04-25-2012, 15:56
Тъжен... :/

ForzaFelipe
04-25-2012, 16:38
Все едно и също...кога ли нещо ще се промени към хубаво :/

ivcheto0o
04-25-2012, 17:31
Много добре.Днес реших да пропусна "училище",наспах се хубаво,цял ден си мързелувам в нас :D даже се чудя дали и утре да не ги лиша от невероятното ми присъствие :D

ludd
04-25-2012, 17:51
Ми... странно като след сън... :D и чакам ТЯ да се прибере което ми оправя настроението :)

nIkEnCeTy_bE
04-25-2012, 17:52
Чувствам се прекрасно от известно време.:))) Явно е от хубавото слънце.

shmatarok
04-25-2012, 17:57
Събрах толкова много слънце днес! Много, много, много як ден. Ангажиментите ми приключват един след друг, при това с успехи, надявам се тази тенденция да се запази и в следващия един месец, когато ще са най-големите мъки.
И имам торта. Йей.

LoveMeIfYouDare
04-25-2012, 18:00
имам нужда от много сън ..

montana6
04-25-2012, 18:01
Айде, Байерн! Вярвам в победата! Vorwärts!!!

nepowtorima
04-25-2012, 18:05
Хем се чувствам щастливо, защото най-после лаптопа ми се завърна и сега си чувам познатото щракане от натискането на клавишите ^__^ Хем.. ми е супер смотано, защото момчето, което обичам, а до скоро уж и то мен си призна, че истински е обичал други две момичета, но не и мен... нямаше и начин да ме каже мен... то всичко си и приключи, а аз ще си продължавам явно напред.. защо се залъгвах, че ще му кажа, че и смелост събирах .. да ама НЕ.. трънки ще му кажа...
Това е, че не знам какво да правя от тук нататък... уфф :д

Irti
04-25-2012, 19:12
Имам си гости и да са ми живи и здрави тия ми ти пияндурници.

http://www.youtube.com/watch?v=kkeiccrEzyU !

PullMeCloser
04-25-2012, 19:34
Не мога да повярвам колко спокойна е тази седмица... Изобщо... никакво натоварване, нищо, днес съм карала точно 1-2 часа на училище, не мога да си обясня какво се случва, и то в МОЯТА гимназия, където свободните часове са уж забранени :Д Само трябва да поуча малко по математика и съм готова за утре.
Иначе съм добре, леко притеснена, обаче съм убедена, че са глупости, малко параноична си падам.

Hilary_
04-25-2012, 21:12
Ще се примиря, само че не знам колко още ще ми е нужно.
Всичко от тук нататък насочвам само към .. мен.

montana6
04-25-2012, 21:34
ДАААААААААААААА! БАЙЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕРН! :grin: :grin: :grin:

Furious?
04-26-2012, 00:19
сад ми е за момичето , НО МНОГО ПОЗДРАЖИ НА РЕАЛ ОТ БАРСА И МЕСИ

LeprikonA
04-26-2012, 02:51
Чакам този ден от 5 години сигурно. :Д

anonymous708973
04-26-2012, 03:33
Чакам този ден от 5 години сигурно. :Д

Пожелавам ти да се стече по най-добрия начин за теб тогава :)

ForzaFelipe
04-26-2012, 04:01
Не знам защо тръгвам за дскл ама...бих се наспал едно много яко ся...ама нека да видим,току виж ми се случило нещо хубаво в дскл,пък и не ми остана много да бъда ученик...така че... :D

Irti
04-26-2012, 06:09
Ооооооооооох как ме боли главата и всичко.

Легнах си с потник и гащи, а станах без потник и без гащи. И най-странното е, че ги няма никъде. Не мога да разбера какво става.

Докато пушех на терасата за една цигара време щях да заспя три пъти.

Хората са го казали да не мешаш и да не мешаш, ама кой да слуша. Ох!

DisappointedDreamer
04-26-2012, 06:16
^ :lol: Пак ли нощна смяна си бил? :/

И мен ме цепи главата и ми се вие свят и ми се гади, а имам двучасова матура по шведски. Няк'во никакво ми е.

TheBeliever
04-26-2012, 06:20
Ооооооооооох как ме боли главата и всичко.

Легнах си с потник и гащи, а станах без потник и без гащи. И най-странното е, че ги няма никъде. Не мога да разбера какво става.

Докато пушех на терасата за една цигара време щях да заспя три пъти.

Хората са го казали да не мешаш и да не мешаш, ама кой да слуша. Ох!
Мистерията "Какво по дяволите се е случвало снощи след като съм заспал" е може би най-забавната част на махмурлийската сутрин. Как върви възстановяването?

ПТ: Нищо не ми се върши и никъде не ми се ходи, но трябва след час да си помъкна задничето. А как не ми се занимава с онези индивиди... Криейтив, да ви имам и криейтива. Пълни некадърници.

ledenakrasota
04-26-2012, 06:28
Взеха ми кръв. Как да се чувствам?! :lol:

SisiStrange
04-26-2012, 06:35
Взеха ми кръв. Как да се чувствам?! :lol:
МИлата, :( Мен ми взимаха миналата седмица. Имам страх от игли та си е чист кошмар.

Irti
04-26-2012, 06:41
DisappointedDreamer, аз съм болничен от доста време вече.

TheBeliever, г/д върви. Спрях болкоуспокояващите, ама си кеся само в нас и зат'ва гледам кой да прикарам при мен, за да ми е по-весело. :D

То да ми изчезнат гащите, като има момичета е ок, ама бях с две приятелчета и почват малко да ме съмняват.

ledenakrasota
04-26-2012, 07:37
МИлата, :( Мен ми взимаха миналата седмица. Имам страх от игли та си е чист кошмар.

Посиня ми мястото. :shock: омг :cry:

sarin4eto
04-26-2012, 07:44
чувствам се гладна и уморена... недоспала съм а се дразня че и на работа ще трябва да ходя ;(

SisiStrange
04-26-2012, 07:45
Посиня ми мястото. :shock: омг :cry:

Не си притискала памучето достатъчно. На мен също много ми посиня. Ще избледнее до няколко дни.

ledenakrasota
04-26-2012, 07:48
Не си притискала памучето достатъчно. На мен също много ми посиня. Ще избледнее до няколко дни.

:-)

101010

shmatarok
04-26-2012, 09:12
охххх, как не ми се ходи днеееес. Защо четвъртъкът трябва да е толко гаден всяка една година, дори тази! Блаах. И пак трябва да се подмазвам наляво и надясно, че с тези хора по друг начин не става.
И времето не е яко...тц тц :/

ivcheto0o
04-26-2012, 11:16
Чудя се защо изобщо ходя на училище вече...

Glamour92
04-26-2012, 12:24
Минавам замалко,заетостта ме притиска.
Вчера тренирахме с беройци и се получи доста забавно. ^___^ Нищо,че тренера им се държа,сякаш е изпил шише оцет преди да дойде...

До 2-3 дни ще си записвам час за студио,за да си продължа с малката серия от пиърси...

babity
04-26-2012, 14:49
Яко е да съм си в нас, но Мишка пак избра най - прекрасния момент да се разгони и Малчо пак боледува... Може да прозвучи зле, но предпочитам така да и прекара разгонването, вместо обичайното разбиване на врати и реване по нощИте. Ама хубаво ми е да съм си в нас... Ще вземам стипендия, надявам се другата седмица да преведат парички и в петък или събота предвиждам едно яко намармаладване, че имам да наваксвам доста. Иначе, спи ми се кат' на куче, ама яко си ми е да съм си в нас! :d

DisappointedDreamer
04-26-2012, 15:16
DisappointedDreamer, аз съм болничен от доста време вече.

Бляях. Бързо възтановяване!

Цепи ме главата. Мисля да се натъпча с аналгин и да си легна. Мда.

anonymous708973
04-26-2012, 16:30
двучасова матура по шведски. Няк'во никакво ми е.

Шведски? Ау.

Бива ли след егати хубавия късметлийски ден да ми се сдуха настроението, м?

ledenakrasota
04-26-2012, 16:32
Б`ли ме тиквата след 6 часово мислене. :?

Sh@d0w
04-26-2012, 16:46
Днес завърших първия си проект за общо 4 дена. Найс.

Сега нямам търпение да дойде края на седмицата и да сме си по цял ден с моето момиче заедно. поне тия четири дена ще са супер яки.

Мдам.

DisappointedDreamer
04-26-2012, 16:57
Шведски? Ау.

Бива ли след егати хубавия късметлийски ден да ми се сдуха настроението, м?

По шведски, мда.

пAteNцЕ
04-26-2012, 17:15
яя и аз ше драсна нещичко :)
уморена съм ама дотолкова че нз просто ми иде да заспя (затова спя в часовете :д)
а пък работата чака-имам да правя некви модели и тем подобни о.О
и съм бясна на себе си че съм леке и половина да не говоря за възрастта ми се държа понякога адски детински и нз вече кво да се праа :Д бясна съм оше и се нервя че за пореден път съм friendzoned! ама то чак ми иде не шамарче да си ударя ми да се самопребия някак си :д

anonymous708973
04-26-2012, 18:04
Добре, бе, мама му стара. Бях придвидила да почна да си пиша нещото по немски, че deadline-нът е понеделник, а уикенда няма да имам време. Да, ама не. Кисела съм, тъпо ми е, как да го пиша...

Зайче..
04-26-2012, 18:16
Омръзна ми вече.. омръзна ми от олигофрени и от това да съм кошче за душевни отпадъци. Не се издържа вече. Няма кой да ме изслуша. Няма на кого да споделя.. Искам да идва лятото и да започна работа, че тогава поне ще мога да забравя за всичко, което ме мъчи в момента.. ух.. :х

LeprikonA
04-26-2012, 18:17
Червенокоса съм и съм в шок! Не мога да се възприема, а цветът не е точно този, който исках. FUCK.

DragonLady
04-26-2012, 18:24
Изморена съм и недоспала ... И ме цепи глава ... И целият ден беше един голям шит ( с едно малко изключение от 2 - 3 часа ). Надявам се утре да мине по план - поредната страхотна вечер и нощ с моето момче.

Furious?
04-26-2012, 18:32
Вече женската природа и непостояността спират да ме изненадват.Аман от курви обаче

Някво сиво ми е днес.Щях да ходя на фитнес , а се отказах.Мн обаждания не върнах пак

PullMeCloser
04-26-2012, 18:57
Яко изнервена. Писна ми от родителите ми, баща ми е всъщност доста далече от думата "родител", или поне от нейното значение, защото нито се държи като възрастен мъж, всъщност не се държи като мъж изобщо, нито се държи като баща. Мисля, че понятието "родител" му е далечно и непознато, може би не схваща от какво има нужда едно дете. Какви неща имам да казвам, мълча си само и единствено за да не изнервям себе си, но някой ден няма да го изтрая и така ще му излея всичко отгоре... Такъв рев ударих от яд, че ръцете ми са целите черни от спирала.
Не, сериозно не го издържам вече и дори и да опитам да му обясня как стоят нещата, той просто не ми дава шанс, защото повтаря само и единствено как не иска да ме слуша, не иска да слуша обяснения, причини и факти. И тук вече е момента да млъкна, че не ми се изливат лични драми тук.

anonymous708973
04-26-2012, 19:12
Ще мине, Криси... остави го да пасе просто. Не му говори.

От 2-3 дни общувам повече с едно момиче... което изключително много ме впечатлява. По приятния начин, де. Много е свястна, много земна, много допирни точки. Рядко срещам такива. Трепва ми нещо в душичката.

x7aZzy
04-26-2012, 19:17
Щастливо ми е.
Имам толкова неща на главата, но знам, че всичко ще се нареди.
Животът е хубав.

PullMeCloser
04-26-2012, 20:51
Ще мине, Криси... остави го да пасе просто. Не му говори.

Мерси. Аз съм свикнала със ситуацията и гледам да не се изнервям, обаче на моменти... Избягвам от известно(вече май стана "доста") време разговори с него и определено ми е по-добре. Не понасям такива хора просто.

Успокоих се малко. Да идва утре вече...

ledenakrasota
04-26-2012, 20:53
Непонятно ми е как все още ме боли главата при условие, че спах. :( Утре ще е супер уморителен ден, но ще бъде топло и приятно. :) Нямам търпение да дойде лятото.

Blab
04-27-2012, 08:11
http://chelseaneman.files.wordpress.com/2009/11/tumblr_kq6z4064dh1qzc5neo1_400.jpg
http://favim.com/orig/201109/05/alice-in-wonderland-art-book-cat-drawing-Favim.com-137832.jpg
http://data.whicdn.com/images/1409287/tumblr_kvozx4fQ0c1qzevelo1_500_large.jpg

babity
04-27-2012, 08:20
Наспах се, но сега не съм сигурна точно какво имам да правя през деня. Планирам да си направя едно кафенце, да закуся и да се постягам полека-лека. Продължавам да не го разбирам. Точно той да не разбира "колкото повече, толкова повече" и добре, че този път по - завоалирано ми завря парите си под носа, че вече щях да полудея. Някой ден вече трябва да си говорим на разни теми... или пък не.

Зайче..
04-27-2012, 09:59
Доста смесени чувства. Обич, омраза.. много мразя така.. но все пак живота продължава!! :)

Nutella♥
04-27-2012, 10:06
Чудничко.Във ваканция за 4 дни - екстра. :) Днес се прибира .. толкова ми липсваше.Дано не се е променила много!Малко не съм си планирала деня и изобщо не знам дали ще правя нещо днес.Дано само не ми се развали настроението.

shmatarok
04-27-2012, 10:30
Леееееелеее, колко работа имам. Големи подготовки ме чакат след половин час и пак ще ми се смъкнат финансите значително. Ш' се пий и яде днес, то е ясно. Дано да мине добре и забавно. 8-)

DisappointedDreamer
04-27-2012, 10:50
4 дена във ваканция!! Устния по математика мина по-добре от очакваното, нямам търпение да се прибера и да си легна и да почивам в продължение на 4 дена 8-)

NambyPamby
04-27-2012, 12:37
Забавно ми е. Винаги, когато някой се опитва да ми подлива вода, му се връща двойно, ако не и тройно, та голяма излагация в последно време. Не схващам просто какъв е смисълът да хабят толкоЗ време и енергия за предварително изгубена битка, хахахах. Поне ми правят шоу.

ivcheto0o
04-27-2012, 12:37
Изморена...Снощи почти не можах да спя,мислих колко сбъркана съм.Отблъсквам хората от себе си,не допускам никого до себе си,няма човек който да ме познава наистина добре...Започвам да си мисля,че не държа истински на никого и нищо.Охх защо трябва да съм такава...

Furious?
04-27-2012, 13:31
Отдавна не бях печелил турнир.Хендри бие , ама Тошо не го знам какво ще прави.Нейсе , окей съм днес

SisiStrange
04-27-2012, 14:26
Уф. Не мога да уча повече. Няма да уча повече. Край за днес.

След половин час тръгвам към метрото да го видя. <3

babity
04-27-2012, 16:42
Скапана съм. Искам просто спокойна вечер в парка с малкото ми момиченце...

Зайче..
04-27-2012, 16:49
Ох, като гледам всички какви сте влюбени ми става едно такова ..хем гадно, хем хубаво.. хубаво, защото се радвам за вас. Гадно, защото.. абе няма значение защо. :д

weti
04-27-2012, 17:38
Хем се радвам,хем ми е гадно,че имаме ваканция.Гадно е,защото 4 дни няма да го видя.Чакам го да седне.И ми е някакво притеснено,защото г-на по пиано ми каза,че на 18 май сме щели да имаме концерт пред публика,а аз мразя да излизам пред много хора.

ch0c0late44
04-27-2012, 18:08
как може някой да го намират 'грозен' а други супер-красив ?! ии защо аз не бях от първитее мамка му ;/
Имам много гадна мускулна треска,не че вчера правих нещо кой знае какво ама ...
следващата седмица тъпняя голяма ще е..нещо като 'почивка' (да се надяваме) (и без това вторник е ваканция)

Sh@d0w
04-27-2012, 18:18
Края на работната седмица - най - сетне. Сега 4 дена сиси <3

granger
04-27-2012, 18:23
Мерси. Аз съм свикнала със ситуацията и гледам да не се изнервям, обаче на моменти... Избягвам от известно(вече май стана "доста") време разговори с него и определено ми е по-добре. Не понасям такива хора просто.

Успокоих се малко. Да идва утре вече...
Много позната история , просто млъквам,стискам зъби и се опитвам да броя до 10...
В последно време се улавям обаче ,че избухвам,но моя разбира от приказка горе долу и разбра къде му е грешката. Въпреки това на моменти се чувствам толкова безпомощна и бясня ,че треперя от яд.

Тегаво ми е, познат почина и ми е криво едно такова,никъде няма да излизам, пф...никакво не ми е!

ledenakrasota
04-27-2012, 18:57
Не ми се спи... и пак трябва да ставам рано?! :lol:

4o4ina
04-27-2012, 19:22
Смесени чувства.5 минути си мисля 1,в следващите 5 друго,баси.

babity
04-27-2012, 20:18
Мъничко се чувствам изгубена. Ще си позволя леко разнежване сега, защото... не знам защо. Трябва да си вкарам мислите в ред.

xoxi
04-27-2012, 20:23
Адски много искам да започна новата книга. Обаче знам, че зачета ли се, утре сутрин ще съм с кръгове под очите. И най-вероятно ще заспя преди да оставя книгата, а пък утре ще трябва да препрочета всичко, защото едва ли ще го помня.
Решението е да не чета тази вечер, но много искам...

Значи ще я започна!
Чувствам се добре.

anonymous708973
04-28-2012, 05:44
4 дена във ваканция!! Устния по математика мина по-добре от очакваното, нямам търпение да се прибера и да си легна и да почивам в продължение на 4 дена 8-)

Устен по математика? Момиче, не ти завиждам с тия изпити.
Добре, за поредна сутрин съм доволна, че му хванах цаката и си пия доволно, а нямам махмурлук. Не е много за гордост май :Д Целунах една мадама снощи. Забавно беше.

Jaune
04-28-2012, 06:06
your life is your life
don’t let it be clubbed into dank submission.
be on the watch.
there are ways out.
there is a light somewhere.
it may not be much light but
it beats the darkness.
be on the watch.
the gods will offer you chances.
know them.
take them.
you can’t beat death but
you can beat death in life, sometimes.
and the more often you learn to do it,
the more light there will be.
your life is your life.
know it while you have it.
you are marvelous
the gods wait to delight
in you.

DisappointedDreamer
04-28-2012, 07:03
Устен по математика? Момиче, не ти завиждам с тия изпити.
Добре, за поредна сутрин съм доволна, че му хванах цаката и си пия доволно, а нямам махмурлук. Не е много за гордост май :Д Целунах една мадама снощи. Забавно беше.

Мда, устен 8-)
ее, забавно ще да е било 8-)
Почивка съм, хубаво ми е, ще излизам с компанията, а навънка грее слънце. Хубаво ми е.

LeprikonA
04-28-2012, 07:41
Идеално ми е. Имам задължения, които са повече от приятни, ще правя мъфини, а майка ми не беше в ужас като ме видя сутринта :Д. А това си е направо чудо.

SisiStrange
04-28-2012, 07:47
Добре ми е, след малко ще си изсуша косата и потеглям към Радослав. :):) Ще е един много хубав слънчев ден. Секс, секс, секс и после разходка навън. <3 И малко физика. Уф. Не обичам физиката.

Hilary_
04-28-2012, 08:35
Може би всичко лошо е началото на нещо добро?

granger
04-28-2012, 08:39
Станах сравнително рано , хапнах , пих кафенцИ и сега ще почистяяя...яко ,та яко :D След това се отдавам на мързел , плюскане и гледане на филми!

Зайче..
04-28-2012, 08:41
Кофти настроение. Явно скоро няма да се чувствам добре. Жалко, за което.. Мисля по-късно да ходя до Несебър, че и без това в този Влас няма какво да се прави -.- Ходи ми се и до Бургас, ама си нямам транспорт, може би утре.. :д

Glamour92
04-28-2012, 08:54
http://www.youtube.com/watch?v=VDClJ1BXCFs

Ей такова нещо планирам да преживея другата/по-другата седмица... :D
Отсега да се готвя,дано да не хвърчат много мръвки.

Аз съм ОК,режима хъх,още не съм го почнала,но в най-скоро време ще се занимая по-сериозно.
С едни стари познайници планираме нещичко за довечера,да видим дали ще се получи,както трябва.

DisappointedDreamer
04-28-2012, 08:57
Ааа, гламоур, базикащ се налиии?! Недей там да се пробиваш!

Glamour92
04-28-2012, 09:11
Е,то не е чак такава касапница,каквато изглежда(поне така разказват по-опитните)-дупчи се всъщност кожичката под хрущяла и после заздравява сравнително бързо.
Проблем е,че всички,които са ми говорили за това разказват,че докато абокатът минава през кожицата се разплакваш,дори без да го искаш. О.о

Другият ми вариант е лабрет(под долната устна).
Ой,ще се мисли... xDD
И по двете опции съм страшно запалена.

xoxi
04-28-2012, 09:34
Будна съм от почти 7 часа.. т.е. станах в 6 сутринта и се чудя какво въобще правя.
Леглото ми е още неоправено, възглавниците са измачкани, а котката ми преди 4-5 часа заспа някъде между завивките... Чувам и някакво чуруликане от терасата и виждам как на блока отсреща има майстори на покрива. Светлината в стаята ми се струва някаква сутрешна и приспивна. Имам мноого работа за вършене днес, но не ми се почва нищо. Знам, че в хладилника има една неземно вкусна торта (която си направих сама) и желе, което надявам се е стегнало най-накрая.
След като изгледах два филма от сутринта до сега, сега ми остават две възможности. 1) Да взема да започна да си върша работата или 2) Да изпразня хладилника!!!

Или просто да си пусна и третия филм, който изтеглих...

DisappointedDreamer
04-28-2012, 09:38
Гламоур, виж си личните.

Xoxi, изяж тортата и тогава се захващай на работа 8-)

nepowtorima
04-28-2012, 09:45
Чувствам се отвратително... никакво такова..
Вчера ебахти якия концерт беше.. плаках от щастие.. обичам си ги всичките от балета <33
Впрочем... беше мило от страна на приятелките ми да ми кажат егати и отвратителното нещо при положение, че ме видяха, че съм на кеф... скапаха ми цялата вечер...
И майка ми сега ме дразни ... направо ще убия някой..

NambyPamby
04-28-2012, 10:10
Ох, искам и аз котка, въпреки че: 1) забранено ми е дори да си помислям, 2) сигурно ще го уморя горкото животинче от гушкане и мачкане, и все пак. :(
Изнервено ми е, тъжно ми е, заядливо ми е, едновременно се чувствам безпомощна и независима; в бонус някакви абсолютни глупости ме докарват до рев и отчаяние. Трябва да плащам сметки и да домакинствам, обаче днес се чувствам мъченица и няма. И утре е ден. Най-много ще отида да се заредя с нов пакет кърпички, цигари и голяяяяяяяяма кутия сладолед със смокини само за мен, ще си пусна маратон "Тя и той" и ще си лежа на диванчето, очаквайки да дойдат по-добри времена.

п.п. - Jaune, и на мен тази реклама ми е любима.

ForzaFelipe
04-28-2012, 13:07
АААААААААРРРРРРР да ги и в тъпите съседи и тъпия вятър :@ Цялата ми кола в някакви гнусни капки и в лук :@ да ги ебав простите ,тъкмо я бях измил :@:@:@:@

Sh@d0w
04-28-2012, 14:30
Страхотно супер якия ден с нея <3

Обичам я толкова много!

Зайче..
04-28-2012, 14:39
http://www.youtube.com/watch?v=VDClJ1BXCFs

Ей такова нещо планирам да преживея другата/по-другата седмица... :D
Отсега да се готвя,дано да не хвърчат много мръвки.

Аз пък планирам да преживея нещо такова http://www.youtube.com/watch?v=EZ8oAoyeisM обаче още не съм разговаряла с мама на тази тема. :D

ivcheto0o
04-28-2012, 14:44
Днес ходих по магазините и съм донякъде доволна донякъде ядосана.Яд ме,че още не съм си купила обувки за бала,даже май обидих една продавачка като й казах "Предпочитам боса да отида на бала пред това да съм обута с тези обувки".ама аз ли съм виновна,че нищо не ми хареса :D . Поне се записах и за прическа,грим и т.н. и си реших дилемата дали да съм с жартиери :D Тъпото е че не се вълнувам за бала,правя всичко защото трябва и майка ми все ми опява как съм нямала ентусиазъм...

babity
04-28-2012, 14:59
Страшно много се гордея с нашето момче. Втори на републиканско не е никак малко. Днеска ми е няк'во кораво. Искам вечер "по мъжки" с момчетата.

LeprikonA
04-28-2012, 15:14
Другият ми вариант е лабрет(под долната устна).

А,това е адски готино! Аз му се точа от бая време, даже искам от двете страни на долната устна, нещо такова : http://www.mookychick.co.uk/images/piercing_lip_eyebrow.jpg

brutaLxxbunny
04-28-2012, 15:27
Вълк-единак съм си от край време и такава май съм обречена да си остана :)

xoxi
04-28-2012, 15:35
Xoxi, изяж тортата и тогава се захващай на работа 8-)

Всъщност комбинирах тортата с третия филм, а след това тортата с кафето на терасата и зяпането на майсторите на отсрещния блок.
Хубав ден... слънчев.
Нищо полезно не свърших, освен, че си отстъпих леглото на котката, която впрочем все още спи. Преди малко я проверявах да не е умряла. Жива е. Разбираемо, че спи цял ден.. Вчера не съм спирала да си играя с нея.
Отивам пак на терасата...
Ще си направя кафе с кола в половин литровата чаша.

едит: Приятелят ми ще пристигне до 2 часa.. и с ужас ще разбере какво безполезно мекотело съм днес.. Даже още съм по 'пижама'. И все пак нямам търпение да го видя!!!!

ch0c0late44
04-28-2012, 17:13
Как се чувствате?
И аз не знам..странно,безразлично,т ъпо,самотно

ledenakrasota
04-28-2012, 18:36
СупеЛ. 8)

1010

fizzyg
04-28-2012, 18:42
Адски тъпото ми е.Едно и също нещо се повтаря отпреди,но сега е много по-депресиращо..Трябва да се справя все някък :(

DarkTemplar
04-28-2012, 19:07
Супер се чувствам. Малко ми се измориха краката, но не ми дреме особено, а веселите емоции тепърва предстоят.

bloodyF
04-28-2012, 19:12
добре ми е
май съм малко щастлива даже
даже не малко, ами много =д
харесва ми вниманието, което ми отделя
обичам да почиваме, да ставам късно, да готвя и да правя каквото си искам цял ден..и да си пишем ,3

PullMeCloser
04-28-2012, 21:39
На няколко чаши Мартини, пред заспиване. Ох, супер много обичам да си прекарвам времето така, винаги намираме какво да си кажем и ни е много готино.

Зайче..
04-28-2012, 21:40
Сега като се спомена алкохол ми се допи куба либре и/или мохито.. ах, лято, лято.. ^^

DragonLady
04-28-2012, 21:53
Сега като се спомена алкохол ми се допи куба либре и/или мохито.. ах, лято, лято.. ^^

Мммм куба либре ... Като се замисля от месеци не съм пила го кусвала, за последно с моя си бяхме направили по една две чашки на калпак, ама ми се пие пак :D Ще взема да го навия тея дни пак да си спретнем по едно куба либре.
Иначе деня ми мина повече от прекрасно!!! Цял ден ( е почти цял тръгнах си вечерта ) в тях много секс, една кратка разходка, а после имаше филмче с пуканки и чипс, след като на 20тата минута от филма пуканките изчезнаха безследно :D

Зайче..
04-28-2012, 22:01
DragonLady а, приемате ли деца да пият с вас? :D

Мисля да навивам мама да излезем някоя вечер и да разпуснем, че скоро не се е случвало това.. :д А сега в сряда се очертава голямо размазване ^^.

anonymous708973
04-28-2012, 22:04
Плача на "Вампирски дневници". Колко да съм зле...

DragonLady
04-28-2012, 22:05
DragonLady а, приемате ли деца да пият с вас? :D

Мисля да навивам мама да излезем някоя вечер и да разпуснем, че скоро не се е случвало това.. :д А сега в сряда се очертава голямо размазване ^^.

Приемаме, ама с едно условие - падналите под масата, да се спасяват сами :D

Зайче..
04-28-2012, 22:07
Приемаме, ама с едно условие - падналите под масата, да се спасяват сами :D

ахаха устройва ме! :D :D аз по принцип стълбите трудно ги взимам.. :D

TheBobqk
04-28-2012, 22:12
Разбита, потресена, уплашена. Тъп ден -.-

PullMeCloser
04-28-2012, 22:32
Плача на "Вампирски дневници". Колко да съм зле...

Тъъъъкмо си пускам епизодче :Д Само да се изтегли.

jghgh
04-28-2012, 22:39
ии неам нерви!;)

ForzaFelipe
04-28-2012, 23:45
Отчайващо е положението...искам тука 2 дни да лежа нон стоп,треа ми релакс...това момиче ще ме побърка,тва жените не знаете какво искате :D ето,аз си знам точно какво е...любов...

kalpazanka
04-29-2012, 05:10
Имам само два почивни дни- за кое да стигнат по-напред?
Втори ден не се наспивам, ама поне вече имам причина и не ме е яд! :D

anonymous708973
04-29-2012, 06:35
Имам някви съмнение, че баща ми пак се е ебавал с рутера, за да нямам интернет на лаптопа преди и след определени часове. Никак не ме кефи тая идея. Ще говоря с него и ако не проумее, че просто не е нормално да ограничава интернета на почти 18-годишен човек, ще прибегнем до по-драстични мерки. Дано не се налага, че пак ще се изпокараме.

Sh@d0w
04-29-2012, 06:49
Аааа вече бях забравил какво е да ставаш в 10 :D

Липсва ми момичето ми, нищо че вчера целия ден бяхме заедно.

sannutyyy
04-29-2012, 06:53
Уникалноооо. :)

babity
04-29-2012, 07:08
Още не мога да фокусирам добре. Яд ме е, че съм зле с парите, с'а щях да си направя хубава разходка, но уви. Поне не мога да се оплача от липса на работа вкъщи. Довечера искам да се порадвам на малкото шампионче!

ivcheto0o
04-29-2012, 07:58
Срамота е,че живея до стадиона,а се възползвам толкова рядко...ама съм се надъхала вече ще ходя по-често да бягам :D

jghgh
04-29-2012, 09:27
малко ми е криво

SisiStrange
04-29-2012, 10:01
Въпреки, че ме дразни малко, влюбена съм. <3 Да идва по-скоро утре да идем на планина.

ПП. Първи опит за палачинки. Това е единственото нещо, свързано с готвене, което не мога (поне от тия по-обичайните ястия). Стори ми се тъпо да правя безпроблемно пържени калмари и руло Стефани, а едни палачинки да не ми стават. :D Е, първите 3 бяха ужасни, следващите 2 не бяха кръгли и последните 3 се получиха почти идеално. :):) Много съм доволна. :)

fizzyg
04-29-2012, 10:10
На колко години родителите ви позволиха да пиете алкохол :D ? На мен много не ми дават,а съм на 13-14..Ама на нова година маалко бейлис пих :D мноооооооого ми хареса :) и пина колада обичаам

ForzaFelipe
04-29-2012, 10:48
Срамота е,че живея до стадиона,а се възползвам толкова рядко...ама съм се надъхала вече ще ходя по-често да бягам :D

Що ли ми е познато това... :D :D :D

Зайче..
04-29-2012, 10:53
Пу, гаден ден.. :д
Майка ми не ще да ме закара до мола.. ми дразня се значи! :D :D

beboliani
04-29-2012, 11:04
Xаха ами не знам, честно казано как се чувствам. B очакване съм да си видя момчето, защото вчера се карахме и не се видяхме , а сега той тренира, а aз пощурявам защото многоо искам да си го нагушкамм <3
Това време без него минава много бавно :(( .

p3tinc3t0
04-29-2012, 14:38
Доста добре се чувствам :) Ох съжалявам че днес не отидох на плаж, но утре няма да пропуснем :))
иии най-гадното е, че се влюбвам....... и май пак не в който трябва и дано все пак тази вечер като свърши тренировка да излезем <3

SisiStrange
04-29-2012, 14:40
Йееее, колко е хубаво човек да се учи бързо!!

Ужасяваща палачинка номер 1 (да, това е една палачинка:Д) (http://picbg.net/u/62532/44926/639885.jpg)

Great victory! (http://picbg.net/u/62532/44926/639884.jpg)

http://www.cristoferdelatorre.com/emoticonosgratis/emoticonos/sol.gif

NambyPamby
04-29-2012, 14:40
Каааааааааааак 2 часа ще се сваля това нещо, на мен ръцете ще ми изсъхнат, докато стане време да го инсталирам. Ебаси. Пък като си помисля, че трябва да намеря време да ги чета и ония глупостии... Отървах му края и са трябва да наваксвам здраво, пък ме мързии, мързиии... Никой обаче няма да се съобразява с природата ми на ленивец, затова ще трябва да преглътна горчивия хап и да се стегна о време.
Преди това горещо се надявам да съм приключила поне със свалянето преди да са ми се родили внуци.

Glamour92
04-29-2012, 15:59
Вчера се накараокИхме хубаво и сега ми е едно притихнало... :D

И...да,тая среща беше странна.На съдбата шегичките са ми по-скоро неразбираеми.

Nutella♥
04-29-2012, 17:52
Отивам на гости с преспиване.Ех,дано мине забавно!

Blab
04-29-2012, 18:31
(шумно въздиша)
ако можеха всички да живеят в сънищата ми...

MagicSmiles23
04-29-2012, 18:36
гадно.... *х*

PullMeCloser
04-29-2012, 19:11
Направих си супер тренировка, от няколко дена нищо не бях правила.
Супер изморена съм сега и просто ми се иска да легна и да заспя веднага.

Зайче..
04-29-2012, 19:21
Наядох се като прасенце.. много съм доволна ^^. Де факто съм в много ш*бано настроение, но поне наяждането ми компенсира.. :lol: Днес на няколко пъти щях да ревна, заради пълните глупости, но не го направих! юхуу.. :D

ronyrony
04-29-2012, 20:45
яко бе хахах 20 букви

DragonLady
04-29-2012, 20:49
Насмете ме гастрита яко ... Снощи сънувах сън, които хептен обърка чувствата ми, и цял ден ми беше едно такова странно. Иначе деня си мина супер, видях си слънчицето, гледахме филмче ( и не само ), ядохме сладолед и какво ли още не. Утре ако успеем да си уредим транспорта ще се ходи на пикник :) Ох дано да стане, че ми се ходи от 1 седмица насам.

LeprikonA
04-29-2012, 20:55
Колко много ми липсваха тия вечери ^.^ Не ни се беше случавало от миналото лято сигурно, че може и от преди това. Супер ми е, задължително ще се повтори, липсваха ми тия хора.

kuklichka_bg
04-29-2012, 22:44
Добре.След като подредих нещата ми изглежда по-добре,но пак нямам време за всичко,дано успея.Чудя се след това какво ще правя,но да стигнем до там.

ForzaFelipe
04-29-2012, 23:01
Арррр...скукаааааа....вече искам да имам приятелка,само и само да има кой да ми пили на главата по това време,че да не ми е скучно :D

SisiStrange
04-30-2012, 04:26
Утре ако успеем да си уредим транспорта ще се ходи на пикник :) Ох дано да стане, че ми се ходи от 1 седмица насам.
И ние така. :P Само, че нашето е пикник + поход. :D

Ще те видим, Радославе, как ще се задъхваш по баира. 8)

Sh@d0w
04-30-2012, 04:54
^challenge accepted :P

По темата: <3

babity
04-30-2012, 08:21
Пак се събудих с махмурлук. :( И се чудя каква работа да си измисля за днес... Както и дали да излизам довечера.

sannutyyy
04-30-2012, 09:09
Слуша ми се музика. :)

shmatarok
04-30-2012, 12:13
Ох. Епично яко беше. Доста добро купонче си спретнахме, както се казва 'Три дни яли, пили и се веселили", та и при нас малко така се получи. И много си харесвам подаръците. 8-) Сега като гледам снимките ми е чак носталгично и ми се иска пак и пак, и пак.
Не се мина без скандали, ама не ми пука :D аз си бях добре, другите да се оправят.
Ох, а кога ще уча, не ми е ясно.... След малко пак изчезвам и направо.. 8-)

Sh@d0w
04-30-2012, 14:12
Супер якия ден, спретнахме си добър поход в планината и за мое учудване тя не се измори въобще (добре де може би малко към края) :D

Ох обичам я толкова много <3 а като си спомня някои моменти от днес awww <3

Утре ще правим палачинки! :D

sarin4eto
04-30-2012, 14:15
Слушам музика и си почивам.. мамка му бях на работа и съм уморена !

PullMeCloser
04-30-2012, 16:15
Болна съм!!! Боли ме гърлото, кашлям и не мога да говоря почти. Цял ден съм у нас и вече започвам да изперквам. Пия чай и дано се оправя до утре, защото не мога да издържа втори ден така :Д Времето е суупер яко, а аз...съм болна.

DisappointedDreamer
04-30-2012, 16:17
^Да оздравяваш по-бързо.

Получих 4 нови книги, като ранен подарък за рождения ден. Бях навън с приятели, после покарах колело и потърчах. Времето е слънчево и топличко, и ми е хубаво.

ivcheto0o
04-30-2012, 16:47
Край отказвам се,с телевизора няма да се разберем...защо не иска да пусне субтитрите...ядосва ме :D

Зайче..
04-30-2012, 16:53
оф, защо ли си помислих, че днес ще ми е спокоен деня?! Ама каквото съм надробила, такова ще сърбам.. кофти.. ;//

MissInd3p3nd3nt
04-30-2012, 17:07
Чувствам се странно-от една страна ми олекна и ми е едно спокойно,че най-накрая си изяснихме нещата (макар и с не happy end),от друга страна ми е гадно и се чувствам използвана...Но ще го преживея :)
Трябва да чета сега "Чичовци"-така е,който не го е чел когато трябва,дано поне до матурата се назоря да го прочета...

NambyPamby
04-30-2012, 18:05
Много ми е странно. До преди известно време безумно много съжалявах, че нещата така тъпо приключиха, липсваше ми, нужен ми беше... Само дето започнаха да се навързват някакви странни събития, уж наглед случайности, пък се оказа, че има някаква система в тях и "Совите не са това, което са". Оказа се дори, че са родени на една и съща дата, wtf?!?!? По идентичен начин с нея ме е свалял, говорил ми е, обещавал ми е, дори по същия начин ме е гледал и за ръката ме е държал, хахаххаха. Ако не познавах нейния щях да кажа, че говорим за един и същ човек, нереално е чак. Само дето с нея сме като "преди" и "след" - аз реших, че честолюбието ми е по-важно и че морето е пълно, докато тя реши, че ще направи компромис и продължава ли, продължава и се чуди как да се измъкне от порочния кръг, 'щото вече тотално й писна. Независимо от тръпката, от хубавите моменти, от всичко, нещо ме човъркаше и все се чудех какво, пък то... какво било. Ама то не бяха крокодилски сълзи, то не беше рев, тръшкания и сополи, че няма друг такъв, ужас и безумие, хахаха. Сега мога да го наричам щастливо стечение на обстоятелствата и да бъда благодарна, че съм момиче с късмет.
А, че морето е пълно... пълно е, ама бая трябва да се отсее. Един-двама, дето да си заслужават вниманието, ама обикновено в такива случаи пък се запитвам дали и какво мога да дам, и на мен какво може да ми се даде, че е стил "Укротяване на опърничавата".

DragonLady
04-30-2012, 19:52
Влюбено и щастливо ми е :)
Пикника мина доста добре, въпреки 1-2 леко комични ситуации, ама нищо, и такива неща стават :D Учудващо не бяхме забравили нищо от списъка. Запалихме си огън, опекохме си скара, хапнахме, играхме карти и тн. А на оранжадата и бирите им бяхме намерили много добро място, така че да останат студени - бам в коритото на чешмата до беседката на която бяхме се наместили. :D И като ги извадихме - готини и студенички - кой кат нас :D Като цяло си беше супер и с кеф бих повторила пак и пак и пак и .... :)

bloodyF
04-30-2012, 19:55
преяла отново
обаче ми е добре, щастлива съм че си изяснихме нещата и че вече съм си само негова и той е само мой , пък. ,333

granger
04-30-2012, 19:58
преяла отново
обаче ми е добре, щастлива съм че си изяснихме нещата и че вече съм си само негова и той е само мой , пък. ,333
Миличкитеееееее...и аз ви обичам:*
И аз съм щастливо човече днес,добре ми е!

LeprikonA
04-30-2012, 20:17
Смесени чувства. Раздразненото след малко ще стане основното май. Дразни ме, и то не по онзи начин тип "закачки", буквално си ме изкарва извън кожата ми.

dream1707
04-30-2012, 20:59
Щастлива .. и преяла ;д Но все пак щастлива, защото моето момче ще дойде да ме види ^^

shmatarok
04-30-2012, 21:35
Ей, значи... толкова преебана не съм се чувствала от доста време. :@ Супер много се издразних, такава тенекия ми върза пак мойта скъпа приятелка, че ми идва да й изтрия лицето от земята.
Не, не, не, нямам търпение да се махна, честно. Много бързо забравят хората какво е било до скоро... Забрави как 4 години нямаше с кого да говори, 'щото не можеше да погледне хората в очите отвъд собствената си злоба. Сега на каква се прави... Пф. Много ме дразни.

Зайче..
04-30-2012, 22:57
Усещам как някой ще го яде големия и окото ми няма да мигне!! И на тв'а отгоре да се чудя сега как да разбера колко са ми оцъствията до момента.. ма тя класната така ми е ядосана, че нищо няма да каже.. :lol:

DisappointedDreamer
04-30-2012, 23:08
оцъствията

Ко речИ?!

Отсъствия, бе дете!

dream1707
04-30-2012, 23:40
Усещам как някой ще го яде големия и окото ми няма да мигне!! И на тв'а отгоре да се чудя сега как да разбера колко са ми оцъствията до момента.. ма тя класната така ми е ядосана, че нищо няма да каже.. :lol:

Вземи да присъстваш, щото оцъствията ти от часовете по български много си личат

NambyPamby
05-01-2012, 04:57
Ох, до първите глътка кафе и квадратче шоколад съм на принципа "не чух, не видях, не разбрах". Тегавинка си е, пък като си помисля кво ме чака ми идва да се върна с размах в кревата. Ма няма. Днес ще сме отговорни(за разлика от вчерашните поразии, дето ги направих) и целеустремени(щото просто вече няма за кога).

anonymous708973
05-01-2012, 05:31
Искам да ми се обади, за да знам кога ще се видим. Днес наистина трябва да си довърша проекта по немски, че иначе.. двойчица. Ама после де... сега се излежавам с лаптопа, колко било удобно, бях забравила :д А тоя Уиндоус 7 има ебати яките уолпейпъри и sticky notes. Хах.

PullMeCloser
05-01-2012, 06:28
Криво ми е, ядосана съм, трябва да прекарам 4-5 часа на място, на което не искам да бъда с хора, с които не искам. Нямам търпение да тръгвам, да се свършва, да се прибирам и да изчезвам от нас, че полудявам вече. Взимам си слушалките, телефона и някак ще изкарам тия няколко часа... Уфф... Че и съм станала рано заради това, а толкоооова ми се спи.

anonymous708973
05-01-2012, 08:36
Мухаха, изрових ебати яката книга, точно по темата на проекта ми. Почти готова съм, имам още половин-един час работа по него довечера, а сега отивам да се къпя и после на солариум. Йес бе.

kalpazanka
05-01-2012, 08:45
Пак ме е обзела козметична истерия :D Лошото е, че не искам да пазарувам онлайн /щото с парите за доставката мога да си взема 1-2 продукта отгоре/, а скоро път до София не се очертава. Угодия нЕма и т'вай!
Крайно време е да се наградя със слънчеви очила- като гледам как ми спори напоследък и какво удовлетворение изпитвам от това, което правя, заслужавам един чифт полароид. :D

babity
05-01-2012, 09:13
Преди малко се надигнах от леглото. К'во е т'ва моето спане... Гладна съм. Направих супер неуспешен опит да си сваря яйца с горелката. И яйцата ми останаха полусурови и ги хвърлих. С'а се чудя какво да си купя да ям. И ми е трудно да го измисля. А освен битовизмите и нещо друго ме яде отвътре. Отново няк'ви тъпотии... Адски много мразя да съм в ръчичките на някой!

Зайче..
05-01-2012, 09:45
Вземи да присъстваш, щото оцъствията ти от часовете по български много си личат

О, така ли?! Колко жалко.. обаче отсъствията са ми по всичко друго, но не и по Български. Хайде пиши си по темата и не се занимавай с мен. ;)

И хайде простете, че съм объркала думата, ама то от бързане като се сетя какви други глупости съм писала.. :lol:

пт: Колко от вас биха издържали да им се говори по 24 часа за нещо, което отбягват..?! ааааа ;@

granger
05-01-2012, 09:50
Емм, добре ми е ...след малко мисля да изляза, да се помотая с Наталката , ебаси якото време е.Ще излезнем , ще се поснимаме кифленски :D ще пинем по ино кафенци ...релЯкс!

LeprikonA
05-01-2012, 10:04
Странно. Цяла сутрин бях на нокти, мразя като става така, как ми се преобръща стомахът и не искам и да поглеждам храна. Да съм толкова слаба бива ли?

bloodyF
05-01-2012, 10:10
Миличкитеееееее...и аз ви обичам:*
И аз съм щастливо човече днес,добре ми е!

:-)

аз и днес съм добре хихи
жегата ме измори, ама ще си почина за довечера =д
обичам бира и сладоледа хах
и обичам да си говоря с него =]

xoxi
05-01-2012, 10:45
Цял ден си се хиля сама.
Колко хубаво е да се събудя рано до него.. или поне до възглавницата му. От толкова време не бях нощувала в тях, че бях забравила колко рано обича да става. Страхотно ми започна деня.. Закуска в леглото (после завивките в пералнята), хубав филм, приятна сутрешна разходка.. Как да не си се хиля сама?!
Толкова ми е отнесено днес, че почти си забравих задълженията... Ама пък и утре е ден. Ще забъркам набързо нещо за ядене и ще му телефонирам да се телепортира по най-бързия начин тук. И да купи сладолед на идване! Ммммммм.

anonymous708973
05-01-2012, 11:06
Ядосана бе, мамка му. Наистина ли е толкова трудно да ми отговори на смс-а или да не ми се държи сопнато, като му се обадя? Супер много обичам да ме карат да чакам в неизвестност. Поне да беше казал, че да се забавлявам по някакъв начин.

П.С. Ебати, дори имаше идеално време за една тренировка във фитнеса. Бясна съм.

NomNomNom
05-01-2012, 11:11
Утре ще ме изпитват по Свят и личност, а дори не знам на какво уроци сме.
Ако не предам тест по физика, ще ме оставят на изпит.
Ако не отида на физическо, пак ще ме оставят на изпит.
Дано не съм застрашена по другите предмети , ахах :Д
И на 7ми мисля да сядам да уча за матура.
Много е забавно, не съм учила за матурата и на пробните изкарвам около 5.40, направени са за дебелни О.о.

Чувствам се уравновесена, дано нещо не ме извади от релси.

DarkTemplar
05-01-2012, 11:13
Нервен. Компа ми май е закачил някъв вирус и Скайпа, FB-ка и пощата ми са аут. И ест. всичко това се случва точно в деня, когато трябва да си уредя транспорта за връщане.

punksss
05-01-2012, 11:26
Оф, супер много неща трябва да свърша за малко време, а нещо не мога да се организирам още :D
Пък на вън е толкова хубаво времето, а аз си стоя в къщи и май няма да мога и да изляза :( Тъпа работа....

Kukumqvka
05-01-2012, 11:44
Ех,откога не съм влизала в този сайт.
Иначе.. тъпо ми е днес.
Между другото някой сеща ли се какъв беше онзи сайт в който можеш да си правиш различни комбинации от дрехи. Някакъв измислен беше? :Д

NambyPamby
05-01-2012, 12:26
Мнооооого добре ми започна деня, а после... падение. Счупих де що електрически уред ми се изпречи пред очите, после поправях, та позамазах нещата май, ама не искам да съм наоколо, когато трябва да се използват за първи път след серията от злополучия. Амбицирах се и да сготвя('що ли ми беше!?) по рецепта, която не съм правила досега, ама май и в кухнята ще претърпя пълен крах. Час и отгоре се пече тва нещо и май няма изгледи скоро да става за ядене. Тъжно е отвсякъде. Все нещо забравям, изгубвам или изтървам, чупя... Ръцете ми пречат, краката и те.

DisappointedDreamer
05-01-2012, 12:36
На двора съм, седнала съм си на едно дървено столче, пека се на слънце и чета поредната страхотна книга умопобъркания Стивън Кинг е написал. Но съм в скапано настроение. Мразя го до дъното на душата си, до центъра на костите си. Никога не искам повече да го срещам или чувам. Нервна съм, всички мисли за храна ме карат да повръщам и ми е просто много скапано. Искам тези няколко дни бързо да минат и за пръв път нямам търпение да дойде тъпия ми рожден ден в понеделник. Тогава поне ще съм малко по-спокойна и доволна, че него вече го няма.

babity
05-01-2012, 13:44
Заобиколена съм с такива сладуриии... <3 Обажда ми се да ме пита дали ще пием кафе преди тенировка, после ми казва да изчакам и... ми съобщава, че точно тогава щял да ходи да играе мач. Милите ми душички.... Много ми се яде катма, обаче не мога да измисля как да стане хем да си взема катма, хем да избегна трафика и нещо не го измислям. Дано после е забавно...

PullMeCloser
05-01-2012, 14:17
Прибрах се, взех си душче, сега си оправям косата, гримирам се и излизам. От кога го чакам! Полудях вече :Д Леко съм надразнена и ааадски сънена, трябва ми нещо освежаващо.

Sh@d0w
05-01-2012, 16:12
Супер влюбено и щастливо ми е <3 толкова е красива..

и успяхме да направим палачинки днес, даже ставаха за ядене :D <3

valdesbg
05-01-2012, 16:28
Радко, вие тия "палачинки" по колко пъти ги правите бе? :D

Инак аз мисля да изляза малко с велосипеда пак скоро. Че е хубаво да се разхожда човек :)

SisiStrange
05-01-2012, 16:36
Първо аз се научих, после правихме дружно. :D

По темата: Щастливо ми е. :)

Glamour92
05-01-2012, 16:40
Ааахахаха,много обичам откачени идеи... :D
Може и да ме дразни безмерно,ама определено не мога да кажа,че ми е безинтересен тоя проклетник. <3

Annie {}
05-01-2012, 16:43
Чувствам нетърпение ,че ще го видя утре ..

vesito13
05-01-2012, 18:11
На двора съм, седнала съм си на едно дървено столче, пека се на слънце и чета поредната страхотна книга умопобъркания Стивън Кинг е написал.
Хах точно така изкарах и аз следобеда. Дано утре успея да я довърша тази книга, че малко закъснявам. :)
Иначе как да съм, много системно и сериозно прогонвам хората около себе си, странно е и хич не ми се нрави нещо, но както и да е.

DisappointedDreamer
05-01-2012, 18:12
^ Коя книга? 8-)

SisiStrange
05-01-2012, 18:14
И към двете ви: Коя книга? :D

DisappointedDreamer
05-01-2012, 18:14
:lol: Desperation

SisiStrange
05-01-2012, 18:28
О, тази е доста брутална. Чела съм я 2 пъти. *одобряв*

DisappointedDreamer
05-01-2012, 18:29
Аз вчера си я получих, на английски, та съм я почнала.

marilyn
05-01-2012, 18:40
Скапана, но щастлива! Бяхме си цял ден с него, толкова ми липсваше! Времето лети, когато сме заедно... и като си се събрахме 4мата иии все едно миналото лято се върна някак си... макар и да си бяхме на шопска територия...
Иии цялата работа е толкова объркана... обичам си ги толкова много и дано няма наранени от цялата ситуация...
И колкото и да ме болят краката и да съм скапана... съм удовлетворена... с такова нетърпение си ги чаках да си ги видя! (sun)

vesito13
05-01-2012, 19:23
^ Коя книга? 8-)
Живата факла. Първи сблъсък с Кинг, но определено няма да е последен. :)

Зайче..
05-01-2012, 19:29
Егото ми е наранено :lol: всъщност ситуацията е доста трагикомична.. жалко, че няма с кого да споделя.. :D

anonymous708973
05-01-2012, 20:04
Пууу, пратих го това нещо, дано да го хареса даскалката, че ще се караме иначе :д
Облекчено ми е. И разнежено. Днес, както му бях вдигнала мерника, само като ме прегърна, реших да не му се карам. Душичка. Обичам да прави малки нещица за мен, супер миличко ми става... Ако нещо не се прецака в последния момент и успея да си прекарам мини ваканцийката през май в София, ще си изкараме направо уникално.

shmatarok
05-01-2012, 20:06
Кат' пребито куче съм, пак. Леле, толкова съм скапана. И имам още толкова работа - две презентации ме чакат, както и малко да поуча за изпитите, блаааааах.
Доволна съм обаче. Купих си нови обувки и съм щастлива 8-) Още в събота ще ги разтанцувам :D

babity
05-01-2012, 22:50
Много се нафилмих днес. Но понеже съм тъпа и сама си се слагам винаги в шах... и няма как да е иначе. И с'а тоя и тоя не може да не се изсере на метеното, както винаги. И аз съм срала и мазала с години наред, но ако просто си слуша собствените съвети и се наслаждава на "тук и сега", всичко щеше да е розово!

Sh@d0w
05-02-2012, 03:53
Пак на работа. Нямам търпение да дойде вечерта и да си я видя.

bloodyF
05-02-2012, 07:49
оф мразя като трябва да ходя на училище
поне в петък ще имаме хубав повод да се напием с момичетата
дано да не станат от 7-8 , 20, че ще е тегаво :Д

иска ми се да беше до мен <3

DisappointedDreamer
05-02-2012, 09:44
Имам 2 огромни теста тази седмица, ама ми е весело. Рд-то ми е след няколко дена и планирам да изненадам всички като си направя така желаните и дългоочакваните расти 8-)

Зайче..
05-02-2012, 12:29
Уф, как може в този толкова прекрасен ден и празник на Влас да правим тест по български и литература? Добре, че съм умна и повечето неща ги знаех 8-). После пък съм на детски рожден ден.. тц.. не че мразя деца, обаче много крещят :lol: И тая, ако ми се отвори още един път ще и троша каската :lol:

kalpazanka
05-02-2012, 13:01
Това домакинската работа е неблагодарна работа! Чистиш, миеш, търкаш, лъскаш и след 2 дни пак!

Ivencetoo
05-02-2012, 13:15
Тъпо ми е.. Искам да го видя, ама с пустия ми мързел ме мързи да направя две крачки до неговата къща.. И отново нещастна след поредния скандал с наш'те, заради килограмите ми.. Искам една дълга почивка от всичко и всеки.!! ;[[

babity
05-02-2012, 13:18
Много съм в настроение днес. Искам... мъж!

granger
05-02-2012, 15:16
Боли ме корема ужаснооо, самосъжалявам се отново,защото болката не отминава квото и да пия, ще се натровя вече :| Изключвайки този незначителен елемент денят ми е ползотворен. Свърших си работата.Сега си почивам заслужено , след мако ще ходя да правя салатка и да хапвам,че цял ден съм на половин шоколад. :D <3

MissInd3p3nd3nt
05-02-2012, 15:27
Ей само ме ядосват....е*аси несериозната работа...Как пък се сещат всички за мен само като искат нещо??

05-02-2012, 15:33
Преяла и ми е тъпо ... нещо имах температура сутринта, но хубавото е, че и без това си имам бележка до края на седмицата :D

ivcheto0o
05-02-2012, 15:41
Да ме поканят на собственото ми изпращане във фейсбук :D то не че е лошо поне разбрах от колко часа е :D

SMALLVILLE
05-02-2012, 16:34
Истината е, че през живота си не съм бил по-щастлив.Особено след като я срещнах. :* :)

anonymous708973
05-02-2012, 16:37
Знаех си, че доброто ми предчувствие за това момиче е оправдано и че бях права да не се ядосвам, че ми върза тенекия. Все пак се оказа, че ще излизаме. Свястна е, определено ме грабна това момиче. Изпитвам някаква надежда, че мога да намеря създание от женски пол, с което да съм наистина близка без конкуренцията да се намесва помежду ни.

ledenakrasota
05-02-2012, 17:08
Боли ме главата. :cry: Не искам да мисля или чета нещо по задължение. Искам да си чета моите книжки. :(

NambyPamby
05-02-2012, 17:33
И мен ме цепи китарата.
Цял ден го играя миролюбиво и добродушно, а някви хора пак са станали с разни анатомични части нагоре и решиха, че щом техния ден е скапан, трябва на всички да им е такъв. Ми, понапрягам се, хич да не е.
Нещо не мога да спя нормално, да ям нормално, пуша като комин, много е дразнещо, дееба. Тъкмо подФанах някакъв режим и влязох у релси и пак срив в системата.

SisiStrange
05-02-2012, 17:37
Хубавко ми е. Красива синя рокля, китайско и Той <3 ... Какво повече мога да искам?

Е, искам и да си взема колоквиума по физика, де. :П

x7aZzy
05-02-2012, 17:46
Слънчасах. Но учудващо не бе боли главата. Късметлийка съм.

LeprikonA
05-02-2012, 19:14
Пълната дупка, повече няма да стъпя там. Принципно излизам единствено с конкретни хора и явно съм била права, защото това наистина ми дойде в повече. Беше.. дупка.

Но бях и в галерията, умирам от щастие поради този факт. Много добре изглежда! И изложбата беше добра и в събота пак ще отида най-вероятно, това е суперското място, пълно с позитивност и зареждаща енергия! ^^.

Зайче..
05-02-2012, 19:26
Очакванията ми за една прекрасна вечер пропаднаха.. явно като не си правиш толкова планове и всичко стане изведнъж е по-яко, отколкото да плануваш постоянно и накрая да останеш мноооооого разочарован.. надявам се утре да не ме "изненадат" по някои предмет, че дори не знам каква ми е програмата.. 8-) Хвана ме липсата и забравих за училището.. :lol:

xoxi
05-02-2012, 20:20
Ох, отново се очертават интелектуални разговори в скайп...
Искам да си легна, да се завия през глава и да спя, спя, спя.
Вместо това трябва да се съсредоточа в безкрайните писаници в скайп, за да не изтърва основната мисъл на цялата тази лудост. Бля-бля-бля-бля.
Да, мрънкам си сега, но истината е, че такива разговори ми липсваха малко.
Малко. Подчертавам - МАЛКО.
Липсваха ми в почивните дни, когато ми е скучно.
Не, когато цял ден съм висяла на слънце с опънати нерви и сега едвам се задържам и на стола!

tuzaro
05-02-2012, 20:43
Още ли има хора с чувства майна

ShtrudeL
05-02-2012, 21:11
Още ли има хора с чувства майна

О, ти още ли съществуваш във форона, майна 8-)

tuzaro
05-02-2012, 21:18
О, ти още ли съществуваш във форона, майна 8-)

минах да видя как е положението ама нещо хич го няма...

bloodyF
05-03-2012, 07:24
боли ме главата
едвам изчистих 1 стая, а до 3тата не знам кога ще я докарам
блах, идеята за рожден ден у дома беше 'страхотна'
отивам да пия кафе -.-

MoulinRouge
05-03-2012, 07:31
Горе-долу .. Днеска имам биология и нищо не писах , може да имам 2ка . Може да го видя и този път ще го заговоря .. Ужасно ми се спи и ядох само някви бисквити .. Пие ми се нести . Днес ще е готин ден ! :)

babity
05-03-2012, 07:43
^Честито!

Мастийките не са се обадили да кажаш взела ли съм си колоквиума или не. Нема бизнес, нема пАри е положението, а преди две минути ми отмъкнаха кафето изпод носа.

Blab
05-03-2012, 09:18
така ме обърква. в главата ми е кашичка, а жегата изобщо не помага.
и емили дикинсън и нейното:

Аз никоя съм. А ти кой си?
Ти също ли си никой?
Тогава двама сме. Но не издавай -
че те ще ни навикат.

Колко е мрачно да си някой
- и като жаба мокра -
да казваш цял ден свойто име -
пред възхитена локва!

и лятото, и приближаващите краища, и вятъра, и смисъла...

Sh@d0w
05-03-2012, 09:27
Половината работен ден мина, още толкова и ще си я видя, ще се разхождаме и ... <3

ledenakrasota
05-03-2012, 09:28
Релакс...

десет

Зайче..
05-03-2012, 10:27
Чувствам се като садист 8-) Иначе ми е някакво яко, а се очакваше да ми е гадно пак.. май спря да ми пука, нещо.. :D

NambyPamby
05-03-2012, 11:11
Спокойно ми е. И съм доволна. Оценяват ме по достойнство(разгеле) и съм първа писта за всичко. 8-)

DisappointedDreamer
05-03-2012, 11:14
Запазих си час за растите 8-) Другия вторник ще съм нов човек. Иначе ми е весело, матурата по английски мина много добре! :)

Wwwooow
05-03-2012, 11:29
Ужасно гадно.тъпо,смотано,шибаноо, отвратително,адски съм разочарована и отчаяна и ми е мега гадно и не знам какво да правя.... толкова напрежение,толкова притеснение,толкова ядове и то за к'во за едно гоЛЯМО НИЩО.. не ми се връщаа там не ми се почва всичко на ново.... Постарах се дадох всичко от себе си и пак не се получи нищо...надявам се някой да ме зарадва до края на деня с каквото и да било.. :( искам да чуя нещо хубаво искам да ми се случи нещо хубаво,искам да съм щастлива мисля,че го заслужавам, МАМКА МУ !

Irti
05-03-2012, 14:19
С една каса бира до мен как да съм? Слънчасал.

Бях пред входа и ръчках по колата цял ден, ама май нищо няма да стане.

Ох, ле ле ле.. пичка със зеле.

Chacho
05-03-2012, 14:21
Ужасно гадно.тъпо,смотано,шибаноо, отвратително,адски съм разочарована и отчаяна и ми е мега гадно и не знам какво да правя.... толкова напрежение,толкова притеснение,толкова ядове и то за к'во за едно гоЛЯМО НИЩО.. не ми се връщаа там не ми се почва всичко на ново.... Постарах се дадох всичко от себе си и пак не се получи нищо...надявам се някой да ме зарадва до края на деня с каквото и да било.. :( искам да чуя нещо хубаво искам да ми се случи нещо хубаво,искам да съм щастлива мисля,че го заслужавам, МАМКА МУ !

Не бой са, бе, животът е хубав и скоро ще си умреш от кеф. Винаги има сиви петна.

ledenakrasota
05-03-2012, 15:03
Много ми се ядът банани. :-D С това топло време и само ми се яде, яде, яде...

Blab
05-03-2012, 15:20
не се чувствам добре.
не се побирам в кожата си.
върховете на пръстите ми пулсират.
//почти съм готова да пусна тема:Д

ledenakrasota
05-03-2012, 15:21
не се чувствам добре.
не се побирам в кожата си.
върховете на пръстите ми пулсират.
//почти съм готова да пусна тема:Д

Милото! :cry:

ForzaFelipe
05-03-2012, 16:01
Смотано както обикновено,днес съм изял един макарон,а обиколих цяла Варна :D и сега вече ми е и адски скучно ...

Зайче..
05-03-2012, 16:53
Замислям да водя преговори с мама да си пробия хрущяла и вече обиците ми общо да станат 8 *sun*
Иначе ми е много размътен мозъка с всякакви простотии.. искам да заспя и като се събудя да съм забравила за по-голямата част, от това което ми се случи в последната седмица.. :д Добре, че поне прие добре избягването ми от часа по Английски.. :д И косата щях да си боядисвам, ама с тая къна скоро няма да стане.. уфффф.. ;дд

Nutella♥
05-03-2012, 17:04
Не знам дали съм имала по-смотан ден от доста време насам.Не свърших нищо,в училище бях ходещ труп и се прибрах последния час и,макар че бая си починах се чувствам убита!Към разболяване май вървя.Толкова съм изтощена,а не съм правила кой знае какво о.О .Уф,дано утре не съм така,че това състояние ме побърква!

П.С. - единственото нещо за което съм доволна днес е,че най-накрая осъзнах,че не си струва и колкото и да ми е неприятно от това,че вече няма надежда,ще го понеса!Дано и мен слънчо скоро ме огрее :D

IseeDEADbodies
05-03-2012, 18:51
Лачено ми е 8-)

HELL YEAH :D Бях забравил колко шитав е тоя интерфейс... ;д
Въй, не съм влизал тук от сто години.

anonymous708973
05-03-2012, 19:05
Замислям да водя преговори с мама да си пробия хрущяла и вече обиците ми общо да станат 8 *sun*
Иначе ми е много размътен мозъка с всякакви простотии.. искам да заспя и като се събудя да съм забравила за по-голямата част, от това което ми се случи в последната седмица.. :д Добре, че поне прие добре избягването ми от часа по Английски.. :д И косата щях да си боядисвам, ама с тая къна скоро няма да стане.. уфффф.. ;дд

Имам чувството, че се правиш на интересна и се фукаш с пълни глупости. Недорасла си.

Добре ми е, мързеливо, минаха ми проектите, мина ми темата по немски, само утре да мине контролното по физика... абе, насън ще ми минат всички дни до майската "ваканция". Нямам търпение, имам грандиозни планове и дано нещо не се издъни, че ще викам вече.

ronyrony
05-03-2012, 19:18
хахаххах 344 букви

Flowerlight96
05-03-2012, 19:23
Изморено ми е,тъпо ми е,от началото на тая година нищо хубаво не ми се случва,всеки ден е безполезен,за нищо не ми пука,което не е добре............

shmatarok
05-03-2012, 19:25
Еее, ужасна съм!
Толко да имам да уча и пиша, а вместо да си седна на четирибуквието, къде ги видях тези книги и филми, цял ден не мога да се отлепя. Сега обаче си почвам презентацията, че като изчетох и изгледах всичко, вече нямам оправдание да не я приключа.
Лежерно ми е иначе. 8-) Много съм доволна, днес ми отвориха доста широка вратичка и ще се постарая да се възползвам максимално. За първи път от доста време имам пълни основания да смятам, че ще успея и то с минимално количество похабени нерви от моя страна.

bloodyF
05-03-2012, 19:27
доспа ми се
а така исках да го изчакам, ама и без туй като гледам няма намерение да се прибира скоро..
май скоро ще лягам, нда..
чакам утре <3

Зайче..
05-03-2012, 19:31
Имам чувството, че се правиш на интересна и се фукаш с пълни глупости. Недорасла си.

е.. за какво ми е да се фукам? И аз имам чувството, че не ме понасяш, ама си трая.. се ми е едно.. ;д

пт: Тъпо ми е.. не съм сигурна какво още може да ми се случи тази седмица.. и все пак живота продължава!!

DisappointedDreamer
05-03-2012, 19:46
Фукаш се с колко обички имаш, как си щяла да си боядисаш косицата и как мама е приела добре факта, че бягаш от часовете си по английски език. Всичките неща взети заедно са незначителни и спадат в графата глупости на повечето от половината редовни потребители.

Хубаво ми е. Надявам се утре и събота да има слънчице. Събота е големия ден, не вторник 8-) та ще видим на какво ще се направя. После мога да кача и снимки за изявилите желание да ме видят.

Зайче..
05-03-2012, 19:50
Фукаш се с колко обички имаш, как си щяла да си боядисаш косицата и как мама е приела добре факта, че бягаш от часовете си по английски език. Всичките неща взети заедно са незначителни и спадат в графата глупости на повечето от половината редовни потребители.

Да, знам че са глупости.. няма лошо.. или поне за мен няма лошо.. не се фукам, просто казвам. Дори не очаквам някой да прочете написаното ми.. :д Както и да е, повече няма да пиша нищо в темата, за да не преча.. Лека вечер (:

Glamour92
05-03-2012, 19:55
Леко изнервена,да си призная.

Тихичко си представям как се приближава към града една одухотворена пръскалка,накълкана догоре с бензин и с едно деликатно движение избълва цялото си съдържимо върху прашасалите панелки,зелените/сини опели/волвота,върху плебеите и въображаемия им аристократизъм и мнимо величие.В същото време намусеното залязващо слънце изхрачва ядно едно малко пламъче отгоре и...BANG...

http://www.youtube.com/watch?v=dCsCZe1cibY

DisappointedDreamer
05-03-2012, 20:01
А после Зайка се цупиш и казваш, че повече няма да пишеш, за да не ни пречиш. Кат малко дИте.

Гламоур, очаквай снимков материал тази събота на косицата ми 8-) ии, обичам hollywood undead <33

Зайче..
05-03-2012, 20:03
А аз не съм ли дете :D И не се цупя, просто казвам, защото ако продължа дискусията тука ще стане всичко спам и такааа.. ;dd

babity
05-03-2012, 20:18
Приятно уморена, доста попреяла, изпълнена с ентусиазъм за утре. Поставила съм си доста високи цели за "вдървения" ми крак, но няма как да пропусна любимия ми час по танци. А вечерта с моето момиче пак ще пием от силното ми кафе и ще обсъждаме всякакви простотии. А с мъжете много я оплесках... Усещам, че пак удрям на камък. :S

Glamour92
05-03-2012, 20:20
Гламоур, очаквай снимков материал тази събота на косицата ми 8-) ии, обичам hollywood undead <33

Ще чакам,ще чакам! xDD

http://www.youtube.com/watch?v=9rygykyqN4E - а от Ъндедите поздрави с нещо любимо,и аз много ги тача :>

DragonLady
05-03-2012, 20:29
Доволна и щастлива :)
Деня ми мина доста добре - 4 часа в уни, като 2 от тях се оказаха доста забавни. Да работиш в екип с 2 момчета, които само се хилят и пускат лафове и вицове :D Е накрая се стегнаха и свършихме работата, та даже ни и похвалиха, че много добре сме се били справили със задачата (sun) :)
После си видях мъжо, теглихме му един хубав секс, биричка след това и те така.
Утре ми се очертава много як ден и нощ :) Даже нямам търпение вече да стане утре :D