View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 21
Страници :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
11
12
Объркана. Пак някой не ме доразбрал и си направил грешни изводи. Еми не мога повече... не мога все аз да се поставям на мястото на другите...
Ама нищо, квото съм си надробила, това ще си сърбам...
Доволна от себе си.
Как мина фитнеса? Изпотили? :D
21:00.. и мирише на разврат. Изчезвам след час.
Не мога да си го избия от мислите ми, а и не искам. ^^
SpiritInBlack
02-28-2012, 08:55
Най-накрая София.Гладен съм и след малко се нахвърлям на пържолите и салатата.Мария погрозняла много
ivcheto0o
02-28-2012, 11:40
май се разболявам... :D след малко си правя един чай и ще си чета книжката
Бях хиляди пъти Жулиета. Само че накрая не умирах...
Милост ли ? Проклятие е, Боже, че след любовта оставаш жива.
Glamour92
02-28-2012, 12:02
Soon...първи март-честита баба Марта и именния ден на човекът,дирижирал живота ми в продължение на година.Един от най-мъчните и мрачни периоди в съществуването ми,но и етап,през който научих много,вълнувах се много,чувствах много...Времето,за което все се молех и надявах да мине и повече никога да не се завърне обратно .Сега всичко е просто един жив спомен.Мечтата ми да се събудя някоя утрин и да се видя как възприемам всичко това като минало се сбъдна,но все се питам...ще дойде ли ден, в който някое друго човешко същество ще успее да разтупти сърцето ми по онзи начин...не,не по същия-по подобен,също толкова интензивен.Възможно ли е това изобщо..?
После идва първи април-международният Trollday,в който аз на майтап ще ходя на изпити xDD Ех,веселба...документите вече са подадени,и регистрационния номер си знам,сега само преговора остава.
^_____^
anonymous708973
02-28-2012, 12:18
Сигурна ли си, че изпитът не е майтап :Д
Glamour92
02-28-2012, 12:27
Сигурна ли си, че изпитът не е майтап :Д
Никак.Даже като разбрах,че е на тая дата си представих как в 2 следобед всички сме се строили мирно и си чакаме листовете,когато влиза квесторът ухилен като репичка и изстрелва с 22-каратова усмивка: " Шегичка,деца... Прибирайте се бърже сега и утре тука по същото време" xDD
Все се надявам от СУ да нямат чак толкова болно чувство за хумор.
LeprikonA
02-28-2012, 12:51
изморено. тия 8 часа ми ебават майката много жестоко. искам баня и сън, само баня и сън. ама няма.. чак след 6 часа е това, сега на ред е друго, дано поне е хубаво..
Добре. Разкарвах се по града с един приятел. Видях една приятелка, която продава мартеници. Побъбрихме и взех две за 60ст.. дадох й два лева и тръгна да ми връща ресто съответно, но отказах и й оставих 1.40 бакшиш един вид. Много се зарадва и заеквайки измъца "М-м мерси".
Хората седят на студ и вятър по цял ден и се опитват да направят някакви мизерни парици. И това е труд и то не малък. Оставих 1.40 не само за дружката ми, а и затова, че някой клетник ги е правил и се е ебавал там да омотава конци. Повече хора си ги правят през годината и после ги продават.
Снобите, връзкарите, мързеливците и децата на мама - може само да се засрамят. Може да имате пари, но обикновените хора са доста по-качествени от вас. :)
SpiritInBlack
02-28-2012, 14:25
Тея дебили от групата ми ме дразнят с всеки изминал ден повече.Трябва да си хвана и аз момиче , мамка му.Ще видим с кого ще ходим в Плаза тая седмица
DisappointedDreamer
02-28-2012, 14:51
Мързелувам
Щастливо ми е и нямам търпение да дойде утре.
Много добре. Обожавам умората след тренировка. Захващам се да правя вечеря сега и го чакам да дойде :)
mOBSCENE
02-28-2012, 16:22
Изнервено, дотежало , дотегнало.. аман, всичко около мен - любов, любов, любов. Дори хороскопът ми :D не издържам..сякаш всичко около мен нарочно ми натяква факта, че съм сама.е, бива ли?
радвам се, за останалите..пожелавам им все така да са щастливи заедно, but kinda i'm sick of it. не разбирам какво ми е, blah
Радвам се че се видяхме..но защо не ми каза че ще идва .. и ако не бях излезнала дори нямаше да ми каже че е идвал (предполагам)
Карай ...... нали се видяхме
anonymous708973
02-28-2012, 16:39
Още съм на средата на страховито дългата тема по немски, а в главата ми само розови сцени. Бахти зависимата.
Пф...нормално тъп ден, някви филми покрай мен, няква ревност от страна на няква шматка...въх. Не знам кво става,просто е тооолкова зле. But whatever! Утре ще е много по-добре!
bloodfrozen
02-28-2012, 16:53
Чувствам се тооооолкова незабележима. Никой не ме отразява, ебаси. :/
Тъпо ..как може да има такива хора!Днес деня определено беше по-хубав от вчерашния,но искам още емоция,още забавления - искам лято!Чувствам се зле,че днес не се обади,дори не писа в скайп..знам,че не сме в толкова добри отношения,но се чувствам някак празна ако не говоря с него - липсва ми,макар че нищо не може да се получи между нас !
NambyPamby
02-28-2012, 17:07
Дори и за да плетеш интриги се изисква ум и съобразителност. Ако бяха налице, щеше да ми стане интересно да видя какво ще стане, ама при сегашното положение всичко е толкова гротескно, че няма повече накъде.
Напоследък наистина взеха да ми се насъбират много неща за вършене и меко казано, се уливам - с цигарите, със сладкото, със... съня. Хората пият кафе, за да се разсънят, аз пия кафе и лягам да спя. Това последното в случай, че мога да си го позволя. Вече идея си нямам какво да направя, че да оставам адекватна през нощта и да си чета пълноценно.
shmatarok
02-28-2012, 17:16
Празен ден, ъгейн. Почна да ми се оправя настроението, малко ми трябва, смятам да се държа добре от сега нататък, коооолкото и да ме дразнят някои хора. Чудно ми стана, оная к'во изревнува днес от мен, пф, вече не може да се говори пълноценно с човек от противоположния пол, без да те замесят в интрига. И как му се скара после, ще кажеш, че съм тръгнала да го целувам пред нея Оо много прости хора има.
Изморена съм, спи ми се. Искам днес да сънувам някакъв хубав лигав сън, не кошмарите от последната седмица. И баба какви ми ги говори.. пф. Няма да обръщам внимание на такива работи, че иначе съвсем ще ми замине и настроение, и всичко.
Искам на скиииииииииии. 8-)
Ах, тъпи кифленски истории , придружени със злоба и ревност, ах не мога ли да ви разкажа игратана вас?! А?! Да не се казвам Пламена,ако не ги навра тея простакеси в кучо ...дупе! Интригантки смотани,мога или не мога да ги направя за смях,и да ги накарам да си потънат в дън земя само с една моя дума...*злобен смях мухахахах* Утре..утрее...ох, утреее, дали няма да им разкажа играта!
TheBeliever
02-28-2012, 18:15
Несигурна... Ужасена...
Очакват от мен да планувам бъдещето си за след три години напред. Как да се случи като практически нищо не зависи от мен? Та аз въобще не съм му в плановете на човека. И защо да бъда като не съм му никаква? Да, знам какво искам от бъдещето си, знам с кого искам да бъде обвързано то, но само с искане не става. Трябва ми поне малко сигурност, нещо на което да се опра, за да не се чувствам толкова... сама? безпомощна? обезнадеждена? А не мога просто да тръгна. Не мога да понеса мисълта, че ще бъда абсолютно зависима от някого. И къде оставам аз в тази ситуация? Като каква се явявам? Ръчен багаж? Компаньонка?
Знам, че алтернативите са две. Знам и коя е рационалната, правилната. Но защо ми е толкова трудно да я приема? Защо търся само негативите? Защо поне веднъж не си позволя да погледна нещата от онази светлата страна, която всички ми изтъкват? Защо съм толкова сбъркана?
П.П ползвам темата за душевно кошче, не ми обръщайте много внимание.
LeprikonA
02-28-2012, 18:47
ии пак. оф.. започвам да се чувствам аз виновна вече..
заредена
днес странен ден. рева, мрева.
в даскало ревах.
пуша цигари . драма
и какво. отидох на едно нещо си там (няма да споделям тук) и се заредих страшно много.
ще кажа само едно: art&cigarettes=win
не мога да повярвам как бях пред прага да се срина днес, да рева по улиците и едно нещо ми оправи цялото настроение.
искам да кажа на всички просто да намерят това, което обичат, и да го правят.
ПРАВЯТ, по дяволите. ДА ГО ПРАВЯТ.
най-доброто лекарство срещу депресии и лошо настроение.
Cold_Tearsss
02-28-2012, 21:07
Натегна ме голяма носталгия и философски мисли, който ще траят точно 3 минути. :P
kuklichka_bg
02-28-2012, 21:07
Никак.Доста натоварени са тези дни и не съм спала от дни,чудя се кога ще ми се доспи,защото не издържам вече..
Cold_Tearsss
02-28-2012, 21:09
Yep, мина ми! Почвам купона на ново. :)
Страхотно, след около два часа ще си я видя и ще бъдем цял ден заедно! Първо в тях (леле само да ми падне ;d) и после на лекции (дано да не заспя). :D
ПП. вънка пак трупа сняг wtf
dimitar_ak
02-29-2012, 05:26
Изнервен и не от вчера. Ще се съдим с бившия ми работодател за обезщетение за неизползван платен отпуск. Скарахме се като цигани за 850лв., но за мен това не е малка сума и ще си я търся като наследство.
DisappointedDreamer
02-29-2012, 07:59
^Говеда има навсякъде, а 850лв хич не е малка сума. Успех.
Иначе аз се чувствам ОК.
PullMeCloser
02-29-2012, 08:09
Кофти. Трябва да ходя на гинеколог утре вероятно, а не умирам от желание.
Някакво смесено ми е настроението...
nIkEnCeTy_bE
02-29-2012, 08:15
Разболявам се май...
Muaythaifighter
02-29-2012, 08:17
^ и аз
асдсафгсадф
dimitar_ak
02-29-2012, 08:18
Разболявам се май...
Удари 2 ракии. Помага
nIkEnCeTy_bE
02-29-2012, 08:26
Да бе. :D Аз ракия не пия.
мразя тоя шибан сняг и тая шибана зима.....
тъп сняг.
Glamour92
02-29-2012, 09:25
Ако хипотетично съществува на света група хора,изпитваща вапиюща нужда от хранителен режим,то сега установявам,че аз трябва да съм в челните редици на тая знаменита тълпа...
Ясно,днеска ще е one of those days.И все пак ще трябва да постегнем дисциплината около храната и тренировките :/ Никакви домашни курабии в промишлени количества повече...днеска ще е подготвителен ден,а пък утре се започва...Хубаво е човек като знае как се влиза бързо във форма =))
Сега-задачите.
shmatarok
02-29-2012, 09:49
Получих ги 8-) Не мога да им се нагледам. Не ща на даскало, искам да си ги разглеждам цял ден.
Спах спокойно тая вечер, сънувах обикновените простотии. Чувствам се добре.
ТУК НАТРУПА 30 см СНЯГ! Пречуках се и ми е лилаво - син глезена...яко мляко!Имам да оправя скапаната презентация за Италия и сама ще си я правя...ама така е!
Днес беше забавно в училище голяяям Brainfuck!
LeprikonA
02-29-2012, 11:32
хич не исках да го изпращам още в 7 сутринта, но не е като да има друг вариант. поне му няма нищо. в училище беше трагично - безполезно и скапващо. искам да готвя, помага ми на настроението.
ivcheto0o
02-29-2012, 11:58
а си мислех че съм се отказала :D:D вече и аз си се нервя
anonymous708973
02-29-2012, 12:23
Студено ми е. Ама си накупих мартеничките... Кой да ми каже, че ако ги правя сама, стотина мартенички ми излизат някви смешни пари...
Искам да издивея някъде, но след известно време трябва да тръгвам на работа.. не знам как ще пътувам.
Преди и по време на работа се чувствам говедо, а може би защо съм!.. *мръщи вежди и лъха мотивация*
ПС: Мило ЕНЕРГО, да се свети Твоето име, да дойде Твоето Царство, да бъде Твоята воля, както на небето, тъй и на земята! Ти, което вземаш париците ни от нас бедните данъкоплатци и ни избавяш от тъмата.. АКО ОЩЕ ЕДИН ПЪТ МИ СПРЕ ТОКА.. седми път подред за днес - някой от твоите подчинени ще си крои ковчега. Аман!.. тоез АМИН!
NambyPamby
02-29-2012, 14:02
5 кафета съм пресушила досега, а още дори не съм се захванала да ги чета ония скучните неща.
Чувствам се притисната от времето, 'щото 1001 неща трябва да свърша за максимално кратък срок от време, а ме мързи, мързи... Имам да правя и една разработка, пък не ми идва музата, а не знам дали, ако го оставя за последния момент, надявайки се свръхнапрежението да си каже думата, всъщност ще ми стигне времето и за нея, 'щото паралелно с тва трябва да свърша и още куп неща. Някаква много забила история. Хем знам какво имам да свърша, хем не мога да се пренастроя и да направя някъв план как да станат нещата, така че да си оползотворя времето пълноценно. Не знам откъде да подхвана, ама пък съм сигурна, че като почна няма спиране, само... мх, трябва да си намеря стимул.
SpiritInBlack
02-29-2012, 14:03
Размазаха ме на тенис на маса.Тея новите са някви бахти зарибените
mynichka
02-29-2012, 15:32
Ужасно съм гладна- чакам мусакатаааааа. Иначе съм почти идеално, мразя тоя шибан сняг.
Shaolina
02-29-2012, 16:15
Аууу ... маикоо ко ши прая ... много съм объркан просто , ще се застрелям .. чесно ... то хората хубаво са казали , чукай преди да влезеш ... как може простоо .... ;;ххх мноу мноуу ми е зле ...
Притеснено ми ееееее... :cry: искам да е добре , оффф :-#
Priceless
02-29-2012, 17:17
ААА хайде да свършва работа вече, искам да го видя.
бахти как се пребих, няколко пъти
:Д
цялата бях мокра до училище
мразя снега.мразя.мразя.мразя.
Все едно ме е газил валяк. Вярно, че днес станах раничко, ама все пак... Искам само да си взема едно душче, да се порадвам малко на Мат Боумър и да си припадна на топличко.
shmatarok
02-29-2012, 18:03
Студено ми е, мрън-мрън 8-)
Искам горещ шоколад, ама някой го е изпил, мрън-мрън.
Утре контролна и ше се преписва стабилно, мрън-мрън 8-)
Добре ми е. Изморено и мързеливо. :D
nIkEnCeTy_bE
02-29-2012, 18:17
Къде вали сняг вече? Уф, дано и тук да дойде... ама ще е мокър, гаден и ще стане киша...
SpiritInBlack
02-29-2012, 18:50
40 $ за 10 минути загуба
найс бед бийт
Къде вали сняг вече? Уф, дано и тук да дойде... ама ще е мокър, гаден и ще стане киша...
благоевград, велико търново..
ох главата ме боли, май след малко ш' се ляга..
nIkEnCeTy_bE
02-29-2012, 19:00
Значи идва, чудесно... дано поне не е пак -15 градуса...
Буден :D
Дано да и хареса изненадата, дето съм и подготвил ^^
anonymous708973
03-01-2012, 03:29
Бодра... и натровена от миризмата на лак по безбожно рано време :д
Обичам да си говорим до късно... довечера най-вероятно ще съм в леглото в 10, ама няма значение. Само се надявам на него да не му е трудно да си изкара деня в университета.
Прибрах се от работа преди 3 часа.. уморен съм. Тази нощ беше изпълнена с предостатъчно идиоти. Съответно всеки си получи наградата... :)
Малко разтягане ми трябва, че всичко ме боли.
Чаша кафе.. голяма чаша.
Glamour92
03-01-2012, 08:01
Блаженство...Това е то човек да се събуди по пладне,да отиде да потренира,като знае,че след това няма да има кой знае колко задачи за деня
[^_______________________________^]
пак ми се спииии..
баба ме събуди по телефона, да ми честити :Д how romantic
а сега ще се изкъпя, ще пия кафе и ще трябва да ходя на училище
само дано не се пребия пак по пътя, че не знам ;х
Побърква ме ! Изкушение........ ахх !! Как се устоява на това..хмм? И аз съм хора :D
Enchanting
03-01-2012, 08:55
ммм добре ( рожденичка ;]] ) ии Честита Баба Марта на всички!
shmatarok
03-01-2012, 08:55
^ честит ти рожден ден :)
Кафенце, мафенце... айде още един месец се почна, не остана вече :D Няк'во носталгично ми стана.
mynichka
03-01-2012, 09:00
Enchanting честит рожден ден :) и Честита Баба Марта. Кеф ми е
Като зомби... Слънцето скоро ще изгрее а аз още уча... Прекалено много испити и домашни по 1 и също време.... Време е да се пребирам, че да поспа няколко часа...
ЧРД на рожденичката
ммм добре ( рожденичка ;]] ) ии Честита Баба Марта на всички!
Честит рожден ден и весело прекарване!
TheBeliever
03-01-2012, 09:15
Опитвам да си пренастроя биологичния часовник на не-разплуто-мързелив режим. Време е да спра да спя по 10 часа на денонощие. Ама защо ми е толкова трудно?
Иначе добре. Очаква ме доооста интересен семестър с още по-интересни проекти. Нямам търпение.
ЧРД на рожденичката и честита Баба Марта на всички.
SpiritInBlack
03-01-2012, 09:51
Шопите са ми интересни.Момата сама ми даде телефона си , а приятелят и ми се дъха хахахахха
DisappointedDreamer
03-01-2012, 10:18
^и гадни.
Боли ме глава, но съм добре. Честит рожден ден на рожденничката и честита баба марта на всички!
Студено ми е, мързи ме да си запаля печката, постоянно съм гладна.. мрънкаво ми е. Ебаси филмовия маратон 'дето правя днес. Дано утре не ме боли толкова, че да ида да се раздвижа.
Зле, искам да го гушна... да е добре, да му мине , искам да е добре :-# Пф...
боли ме коремчето. умерено продуктивна съм днес :)
ForzaFelipe
03-01-2012, 15:59
Колата все още в сервиз....писна ми вече...
Иначе,ми е баси тъпото,скука....
След малко ще се разцивря от болка. Полудявам! Дано шибаните болкоуспокояващи подействат по - бързо. Дано нямам сблъсъци с никого тази вечер, защото.........
MyGuiltyPleasure
03-01-2012, 17:05
Супер.^^ Неска времето беше уникално,всичко мина сууупер ^^ .. Само дето трябва да се стегна и да уча малко повече .. ^ :D
Изморено ..,но рождения ден беше много весел!Сега имам да уча,а как само ме мързи..Не ми звъни,не ми пише и трудно ми е да си го призная,но ми липсва адски много!Усещам как чувствата му вече не са същите..!Сега си пускам последната излязла серия на дневниците и ще спинкам,че съм много изморена :D !
TheBeliever
03-01-2012, 18:23
Доволно. Хубав ден, сладка дрямка с по-сладко събуждане. Кой да очаква, че изпросеният масаж може да бъде с толкова happy ending(s).
nIkEnCeTy_bE
03-01-2012, 18:33
Болна... Стоя си вкъщи, гледам филми, лежа, спя. Нямам сили за нищо.
ariimeri97
03-01-2012, 18:39
enchanting честит рожден ден тая бонбона още стоеше заклещена в зъба ;дд аа иначе яка волейболна тренировка и скучен ден
гладна , как да съм
и изнервена
като ми каза и чак се подразних, не знам защо
и ми се прииска да му се обадя, пак не знам защо
странно/
Ох, и аз пак съм гладна, ама няма да ходя да тропам да търся храна. Поотпуснаха ме болките, което е добре. Не мога да се оттърва от неприятното усещане, че не биваше да му позволявам да ме вижда в такова състояние. Нищо де, ако ми се яви още веднъж до края на седмицата, значи не е било пагубно.
djipsito
03-01-2012, 23:28
Пълен релакс. Чакам да почне Teen Mom, после може да почета малко или да мина на чисто записките от вчера. Имам и 20 минутно аудио с лекцията на даскала към края.. Вече почвам да ги записвам с телефона.
Прибрах се от работа. Полагат ми се два дни почивка - добра са ми дошли.
Ухааа... навън е студено и ободрително. Чудя се дали да си легна..
Нямам търпение да си я видя днес.
напрегната
след 20-30 минути пак ще отида -.-
Повече от всичко обичам малките, сладки, неочаквани, разтуптяващи сърцето ти моменти! Ехх дано винаги има такива моменти. Точно те ме карат да се чувствам жива.
дано днес да съм по - добре и да не колабирам на тренировката!
Boriisow
03-02-2012, 09:33
Някакво мрачно и много тъпо :Х
shmatarok
03-02-2012, 09:49
Днес даскало се очертава тъпо и скучно. Ще си взема скицника да оползотворя до някаква степен времето. Пак портфолио :( Защоооо, омръзна ми вече.
SpiritInBlack
03-02-2012, 10:12
Ако падна пак на покер , ще им еба майките
valdesbg
03-02-2012, 12:15
Може и да не е тук мястото, но разполагам с тестове по психология за различни аспекти на човешката психика. Става дума за наистина професионални тестове разработени от видни световноизвестни психолози, а не псевдо тестчетата дето ги пишат по вестници и списания. Ако на някой му е интересно - мога да направя тема където да публикувам и въпросите и ключа към тях. Стига това да не противоречи на раздела. Радко?
Иначе след малко отивам на курс по готварство и ми е добре. Може би утре ще се видя с Надето и Калоян.
И питаш? Пускай ги, човеко! На мен ще ми е интересно да ги сканирам.
mynichka
03-02-2012, 13:19
Учудващо добре. Станах с кеф от леглото, имах време за всичко. + супер якия сън. Лекциите също минаха доста забавно. И днес мисля да си почина у дома- ще помогна на мама да сготви и ще си гледам филмчета.
DarkTemplar
03-02-2012, 13:36
^
И на мен ще ми е интересно да видя въпросните тестове.
Противоречиво. Напоследък съм доста емоционален. Радвам се, че се видяхме. Добре е, че взех въздух, поразходих се и взех запланувания брой мартеници. :)
Дано се срещнем пак с тази сладка малка рускиня от автобуса. Дееба, що никога не съм го учил тоя език...
djipsito
03-02-2012, 14:04
Вихрих се до сега.. да чистя, пък още ми е сънено някво. Сънувах, че правя секс хъх...
Сега чакам Живко да дойде, щял да ме черпи с храна ммммм (дано само да не е някой боламач).
И аз искам тестовете !!
По-добре, хубава седмица, ползотворна,имам нужда от почивка :d
ivcheto0o
03-02-2012, 15:21
Осъзната,трезво мислеща...Разбрах,че нямам късмет в любовта и историята си се преповтаря,така че най-после осъзнах че трябва да се откажа и съм твърдо решена скоро да не допускам нещо да ме разсейва,предстоят ми много важни неща.Така че най-сериозно съм си обещала да се стегна,да се подготвя за матурите и изпитите...та предстои ми един изпълнен с учене уикенд :D:D
shmatarok
03-02-2012, 15:46
valdes, и на мен ще ми е интересно да ги видя тези тестове :)
иначе празен ден, нищо не свърших, само си загубих времето в даскало, точно както си и мислех. сега ще мързелувам спокойно.
paradosou
03-02-2012, 17:25
valdes, и на мен ще ми е интересно да ги видя тези тестове :)
присъединявам се към клуба :Д
Ок съм, добре мина, както и очаквах. След малко почвам да чета. Утре ше е напрегнато, ама след тва следва блаженство. ;d
LeprikonA
03-02-2012, 17:49
отпуснато. такава шестица по физика никога не съм изкарвала, добре че не си пропилях времето да я науча оная глупост, че днес щеше да ме е яд :Д.
наченки на нови идеи - йейй^^.
Glamour92
03-02-2012, 17:51
И на мен ми се ще тестовете да видят бял свят.Би било интересно. =))
А как се чувствам? Силна. Усещаща смъдяща болка в един парещ белег,но непозволила този белег да се отвори отново в старата гноясала,болезнена до агония рана.
Никога повече това няма да се случи-не и в този живот.Ако аз съм диамант,няма да дам да ме третират като евтино блестящо стъкълце.И нито стари чувства ще ме накарат да си променя мнението по въпроса,нито сладки спомени,нито каквито и да било чужди убеждения,доводи и аргументи...
Не съм от хората,които се опияняват от нещастието,затова не бих позволила то да ме застигне.Има ли проблем-споделя се с цел,да бъде разрешен-не за да бъде драматизиран!
Ако миналото ми се опитва да оживее-тая няма да я бъде...Имало е времена,в които е било актуално,времената обаче се менят.Аз също.
Да живее настоящето.
dream1707
03-02-2012, 18:10
Уууууникално.. супер весела и щастлива и тнт ... но и бая изморена
Айляааааак! Тренировката беше супер! Адски приятно се изненадах, че не съм загубила форма, както очаквах да е. Естествено, Марияна пак се постара да ни вземе и последната силичка, но аз се справих добре. Утре ще си видя и любииимата инструкторкааааааа. (sun) Цеееели два часа! Сега се надявам да успея да си запълня времето, защото ми е ааадски скучно.
valdesbg
03-02-2012, 18:58
Добре тогаз. Заемам се да ги кача на компютъра в текстов вариант(разбирайте ръчно набиране). Очаквайте най-скоро да има тема с тестове. Ако някой се интересува точно какви са - нека ми пише на лично. Или ако има други въпроси.
Боже! 4 години съм си губила времето.
Като казах "Боже", дай ми сили да постигна и аз толкова много, колкото хората, които ме вдъхновяват!
Да постигна нещо, да овладея някакво ниво. :)
И светът след време да ми е (все) до колене. И повече вдъхновение. И независимост. :ь
Айде, излях малко позитивизъм, да има!
Много ми е тъпо.
Приятеля ми замина на Зимни, аз отказах (facepalm).
Голям съм идиот, и с тия 4ти рпу-та и телевизии. Бля. Кофти седмица. Самотна.
ariimeri97
03-02-2012, 19:52
тъпотия, нормална седмица и заслужена почивка...почивка,почивка, ама трябва да пиша есе/ЛИС, а музата напълно ме е напуснала. трябва ми малко време да преосмисля целия си живот досега
много промени, нови хора, нови мисли, нови занимания, всичко ново, а аз все още между старо и ново
ебати яката вечер
вкусна салата+вкусна текила+вкусен портокал, шоколад, бира, уникален разговор, дълга разходка
супер вечер
ама като знам че утре имам доклад+3 теми по история /германия,италия,русия 1919-1939/ и ми се приревава отсега..
абе утре за утре, ся първо да се наспим
djipsito
03-03-2012, 00:32
Пак съм се втренчила в Teen mom. Супер релакс ми е, опната на дивана, краката на масата ииии ароматна цигарка. Все едно наргиле пуша ммм...
anonymous708973
03-03-2012, 04:02
Последното, с което ми се занимава в момента, е изпит по английски, при това устен.
Като бомба със закъснител съм, само някой трябва да драсне една клечка кибрит близо до мен...
Айде бе, speaking-ът е най-приятен. Малко психическа пренастройка и си в джаза.
Язе си задвижих проекта, само треа да посъбера част от хората и се почва. Па и тренировките пак ще се появят в ежедневието ми. Всичко си идва на мястото.
9 часа то испита... няма да се спи и тази вечер... А ме боли глава....
LeprikonA
03-03-2012, 06:32
3 теми по история /германия,италия,русия 1919-1939/ и ми се приревава отсега..
ее, това е интересно! :Д
егати умрялата сутрин, ставам аз, поглеждам си прозореца и навън е мрачно, а е 9 сутринта в събота. излизам на терасата духва вятър и замръзвам в пижамата си. явно няма да се мърда днес.. жалко. ще се хвана и аз да довърша по история, че ме чака мнооооого математика, може да си побутна стаята дори.
Добро утро и честит празник , мили хора :D
Тъкмо ставам и си давам сметка,че вън е такъв клинч, че най-много да ида до магазина , за да си напазарувам и туй то. Може да привикам другарчета удома малко да хапнем и да пийнем,ама на заведение никъде не ми се ходи.
Оф, трябва да ставам...а леглото ми е тооооолковс топлооо ;(
anonymous708973
03-03-2012, 06:46
Вече съм добре. Мина тоя тъп спийкинг, изведох песа, хапнах 2 кивита, сега мисля да си сваля някое филмче и/ли да отскоча до фитнеса.
ее, това е интересно! :Д
интересно, ама дъъъъъъъъъъъълго и тегаво
оф пия си кафенцето, след малко почвам да пиша, че до довечера да свърша поне с русия
а времето е перфектно и направо ми е гадно, че не мога да изляза аррргххх
NambyPamby
03-03-2012, 10:00
Честит празник! :}
Слънчевичко, топло и приятно е, затова след като ми изсъхнат нескопосано лакираните нокти излизам на разходчица.
Супер много ми се щеше довечера да излезем, да пийнем и да си побърборим по женски, обаче моята девойка я тръшна някакъв вирус, пък не ми се ще да звъня на оная другата, която само би ми опъвала нервите.
Но за довечера ще се измисли нещо. Трябва.
TheBeliever
03-03-2012, 10:08
Снежна виелица за закуска и ясно небе с пролетно слънчице за обяд? Мартенско време :D
Едното нещо взе да се поизяснява. На теория е много добре, да видим как ще се справим с практиката и ще има ли развитие.
Как може за броени минути да премина от еуфорично добро настроение към приспивна апатия?
Enchanting
03-03-2012, 10:19
прекрасноо / егатии... вятъра :/
ПП. Честит празник! и благодаря за поздравите ^^
смесено между добре и зле.
има прогрес, значи!
размишлявам над интересните личности. ще ми се и аз като Мариус да кажа: "Аман от интересни хора!", но не мога. те са интересни и вълнуващи. само дето ме карат да се замисля доколко интересна съм пък аз и кой би ме предпочел, след като съм не-толкова-интересна и вълнуваща.
накратко - намирам си пак поводи да се комплексирам пред другите момичета и като цяло пред другите. и някак си се чувствам недостойна за Него. и че винаги мога да бъда заменена. защото не съм интересна.
не знам.
поне съм и мотивирана малко, живее ми се повече;
и някак осъзнавам, че не можеш да вържеш никого насила. трябва да пускаш хората да си отидат. никой не е твой, никой не ти принадлежи. не можеш да заставиш някого да остане.
няма нищо сигурно в живота.
и поне за себе си осъзнавам, че само хората без самочувствие искат да са единствени.
а любовта не е ли нещо божествено? поне трябва да бъде? лишена от его, от желание да притежаваш някого или да принадлежиш на някого? трябва просто да обичаш човека, да го оставиш да диша, да бъде дори без теб, да се радваш че той съществува и че е щастлив, без да му се натрапваш.
да, малко крайна идея, но това е идеал.
а ние сме на земята и тук всичко е толкова объркано..
размишления просто.
mynichka
03-03-2012, 10:39
Ихихихихи знаех си, че не може да захвърли всичко просто ей така- но тази 1 седмица и половина яко ме измъчи. Готино ми е, и най- хубавия подарък от мама и добрата разходка с мъничките :).
TheBobqk
03-03-2012, 11:51
Не знам дали е така, защото ми се спи или наистина съм като премазана от влак о.О .
Усещам как само след малко плановете ми ще се сринат. А аз просто искам едно кафе...
loveca777
03-03-2012, 15:09
Харесвате ли чувствителни хора?
elenka0093
03-03-2012, 15:15
чувствам се щастлива :]
Заспало ми е, някво развълнувано, след малко ще съм по-добре :)
Харесвате ли чувствителни хора?
не много, може би, защото съм от тях ..
Иначе тъпо ми е,когато става така ..
Съсредоточавам се върху правенето на хубаво тяло и не само .. и другото НЕ ме интересува .
Трябва да си направя упражненията
shmatarok
03-03-2012, 16:03
честит празник :)
Омг, много се нервя, като всички са събрани вкъщи. Пфффф дразнещи, дразнещи, дразнещи....
Glamour92
03-03-2012, 16:11
Честита годишнина от Освобождението! Честито и на именниците!
Днеска как да е...Хиляда работи,сега усещам смъдеж в церебралния си кортекс...
Утре ще ми е по-леко,след тренировката.
loveca777
03-03-2012, 17:04
не много, може би, защото съм от тях ..
Иначе тъпо ми е,когато става така ..
Съсредоточавам се върху правенето на хубаво тяло и не само .. и другото НЕ ме интересува .
Трябва да си направя упражненията
То тъпоте е ,че никой не ги харесва :D
Само така искам те на анаболче
DarkTemplar
03-03-2012, 18:20
Днес беше един хубав майненски ден. Ех как обичам.. :)
Ох, добре ми е поркам биричка, хапвам си сготвеното от мен( 2 домашно направени шницели + гарнитура гъбки в сос), седя натопло пред каминката и зяпам "Аз обичам България". Не ми е много зле :Д
Въобразила съм се като кулинар днес :D
DarkTemplar
03-03-2012, 18:30
Между другото Честит празник, макар и към края му. ;] Релааакс..
ch0c0late44
03-03-2012, 18:51
Това че хората около мен не са на кеф не означава че и аз не трябва да съм.Баси,цял ден ми прецакват настроението..Не мога да ги понасям вече,искам да се махна ама естествено няма къде да отида ..
Побърках се от чакане. 3-4 дни никога не са ми се стрували толкова дълги. Започвам да ставам и леко нервна и докачлива.
Чувствам се сякаш утре ни е първата среща, направо ми е изтръпнал корема. :D
За година и половина, така и не успях да се преборя с това усещане всеки пък, когато го видя.
заспало как
чудя се ако го пратя с 1 страница по-малко, дали шансовете ми за 3 се запазват
хм
Oмазал сам са и отиам д алегам
BornToRaiseTheHell
03-04-2012, 04:47
Не много добре. Вече взе да ми писва от турските сапунки, които сътворявам.
nepowtorima
03-04-2012, 07:52
Въобще не ми се учи..
Излиза ми се ... ще изляза, да!!
Обаче.. нещо се разболявам.
Снощи ми се извини.. е кво .. не променя факта, че ме нарани ужасно много.. то няма и да се промени де.
Искам да сме си заедно пак.. не.. разкъсвам се отвътре..
Като го видя .. не издържам .. НЕЕЕ...
трябва ми помощ.. искам да се оправим.. уф.. :/ и не знам дали въобще има още чувства.. или .. просто му е спряло да му пука..
Писна ми .. все едно и също ми се случва.
От снощи съм сънувала кошмари.. не можех да спя.. ://
да.. и утре тест по география.. какъв кеф.. пф...
NambyPamby
03-04-2012, 08:39
Кафе + шоколадови бонбони + цигара=win
Обичам неделите.
Изключително енергична, щастлива и удволетворена се чувствам, то няма и как иначе да е, със подобна закуска за шампиони. Усещам, че съм на прага на нещо ново, хубаво, прекрасно и дълго желано, и съм буквално като слънчице.
Чака ме ученееее. Пиша ЕСЕ, пиша и презентация, тъпите жаби пак я промениха...ах как ще се хвърля отнякъде след малкоо! Фак дат шит!
DarkTemplar
03-04-2012, 09:16
Доволен. Най-после се наспах. Да живеят неделите! :)
mynichka
03-04-2012, 10:13
Хаха днес и другата ми баба има рожден ден (през 1 седмица са :Д) ама той не е толкова интересен, не е юбилеен. Добре ми е, слънцето пече, след малко на кафе .. какъв хубав почивен ден, а като си помисля каква седмица ме чакааааа...
PullMeCloser
03-04-2012, 16:52
Объркана.
Чак не мога да си обясня...как в един момент съм супер сигурна и убедена, а в следващия просто ...не,че съм разколебана,а се чувствам виновна,а няма причина. Нищо лошо не правя. Имам нужда от съвет или не точно, не знам и аз...
Офф...не може ли веднъж за винаги всичко да се нареди. Супер гадно ми е...
SpiritInBlack
03-04-2012, 17:27
Кирилицата е задължителна
$h@d0w
DragonLady
03-04-2012, 20:29
Бивам, днеска си прекарахме много готино с моя, а утре заедно на уни. Като цяло всичко щеше да е перфе, ако оня идиот брат му, не ни се беше намесил пак в отношенията ни. Ей писна ми от тоя ... някой път ще стана и ще му тегля един бой ...
valdesbg
03-04-2012, 20:53
Оооо най-накрая открих как да махна тъпия таймлайн във фейсбук и да се върне старото. Добре де.. не го махам наистина, инсталирам си добавка към браузъра, която ми показва всички профили във фейсшита по стария начин.
DisappointedDreamer
03-04-2012, 20:59
^Ох, тва таимлайна е голяма глупост. Добре че не го инсталирах. 8-)
Чувствам се скапано - седмицата ваканция свърши, и от утре съм пак на даскало. Цял ден вървя по задника на брат ми. Майка ми утре има рожден ден и ме довърши с една нейна реплика -.- Добре че не съм при нея. Да си лягам час по скоро
NambyPamby
03-04-2012, 21:23
раздразнителна.
и то много.
за пореден път не се организирах о време и сега тепърва ще сядам да чета(нищо, че в 6 трябва да съм на линия), все крайно непотребна информация, но не за това иде реч. Дразня се, 'щото си пилея времето. Не с глупави дейности, 'щото като се усамотя и вглъбя започвам да се забавлявам и мога така да откарам дни наред.
Заобиколена съм от глупави хора и това е страшното. Те ми обсебват времето, пространството, мен самата. Задушават ме и ме карат да мечтая да оглушея поне за миг, за да спра да слушам глупавите им брътвежи. Толкова време прекарвам на денонощие с тия хора, че вече чак имам чувството, че и аз затъпявам. А те са нереално, наистина безобразно бавни, повърхностни, глупави и за да е картинката пълна - безумно нагли и претенциозни. Все си мисля, че е някакъв период, 'щото от време на време ме избива, ама... не е. И май наистина се нуждая от коренна промяна.
shmatarok
03-04-2012, 21:56
Объркана :( Мислех, че всичко е приключило, а сега излязоха нови неща. Ох! Побърквам се, буквално.
И първа смяна утре ;( ох. ох. ох.
оффф.. побърква ме ;ххх
всяка вечер седи най-малко до 2 часа, днес си легна още в 11.. лигави се и ми честити четвъртъците и вторниците, но рожденния ден още не ми е честитил ))): .. Дано поне да си изпълни обещанието и да ми направи деня повече от прекрасен <333
shmatarok
03-05-2012, 03:28
Олеле... Легнах си доста късничко, ама станах някак си 8-) Въй, много е яко да станеш по-рано и да ти стигне времето да си изпиеш кафето, ей го, имам време и да се облека и да не закъснея (много) за даскало. Като знам каква тъпня ще е там обаче... как да не ти се ще да закъснееш. 8-) Ох, ох, сега пак си прегледах нещата и пак изглежда ще имам проблеми. Параноята ме хваща с пълни сили.
пама, честит рожден ден; жива и здрава :-)
спи ми се, не искам да ходя на училище аррргххххггхх
TheBeliever
03-05-2012, 09:01
Бездействие. Не е работа да си се наспал, но да се самонавиваш да останеш в леглото, просто защото не ти се прави нищо друго.
Как ще изтрая семинарните не знам. Само онова докторантче да не започне пак да се прави на всезнаещ и всеможещ.
Бездействаща - утре имам доста сериозен тест по химия,а още не мога да се наканя да седна да уча,толкова ми е скучно всичко,просто нямам никакво желание!Днес направо ми преля чашата - как може да съм заобиколена от такива детски мозъци?Разбирам няколко пъти в името на настроението да направиш някоя детинска постъпка,но прекалено им зачестяване вече ме дразни..чувствам се зле от факта,че това държание на мен не ми харесва!Сега хапвам Nutella,поне нещо хубаво през този ден <3 ! Oh,shit ..i hate mondays! (:
DarkTemplar
03-05-2012, 11:39
Днес май е всеобщ мързелив ден.
LeprikonA
03-05-2012, 11:45
^ при мен в добавка върви и скучен и унил. нямам желание да живея, баси, такова чудо не ми се беше случвало от адски много време..
ivcheto0o
03-05-2012, 11:49
Ужасно изморена,беше безкрайно това училище :D Ахх колко е трудно да се опитваш да си втълпиш нещо... :D
@bloodyF, Мерси, мерси! :**
Сутринта тоооолкова много ми се спеше, закъснях с 15 минути за първия час и като влязох всички започнаха да пеят ахахах. ^^
Иначе още чакам моя да си изпълни обещанието, ама като гледам няма да е :( :D
bloodfrozen
03-05-2012, 12:21
Отпускам си още 10-15 минути бездействие и се захващам да чета. Имам толкова много материал за учене, а така да ме мързи и да не ми се занимава..
DarkTemplar
03-05-2012, 13:07
Колкото и да съм спокоен, на моменти много сериозно ми писва от редовните роднински драми, забъркани от разни ментално увредени личности. Добре, че стоя настрана от цялата тази помия.
djipsito
03-05-2012, 13:16
Раздразнителна. Освен че не се наспах, не ми е ден. Ще изкрещя след малко. Излизал е, а не ми се обади... едва се сдържам да не си излея яда на него, ама ще е прибързано, първо тря да знам. Кво да знам... оправданието кво е. Намери си "компания" и аз пак съм бита карта. Ако дойде пак да ми се оплаква и да иска съвети, ще го пратя да го духа! Бахти, пък аз му звъня като най-голямата тъпачка в петък вечер... а преди тва се бяхме разбрали да ми се обади............ и ми вдига оня другия капут.... че и ми затвори, без да мога да се разбера като хората с другия..
Тря да избирам... или да се движа с простаците, при които се намести или да си стоя сама и да се побърквам вкъщи. Вдигам ръце вече от всичко.
Enchanting
03-05-2012, 17:01
уфф... много изморена и изтущена. Тази седмица започва ужасно, да видим нататък... :/
ПП. Pamaa Честит рожден ден и от мен :)
Разбита,не съм очаквала,че в мен се таят такива чувства! :(
Зле ми е...има някъв вирус във класа ми и май съм пипнала , и май съм го пипнала и ми е ужасно!
Cold_Tearsss
03-05-2012, 18:11
Зле ми е...има някъв вирус във класа ми и май съм пипнала , и май съм го пипнала и ми е ужасно! Козичке, на теб винаги ти е зле.... Дее тоз късмет, ходи да ти направят заклинание за здраве! ;D
Не ми е винаги зле,ама ся наистина ми е отвратително...чувствам как скоро ще изригна като Етна нееднократно :x:x
mynichka
03-05-2012, 18:47
Добре ми е. Липсваха ми тези разговори, обичам го тооолкова много :)
Уморена, раздразнителна...днес беше просто един ужасен ден. Писна ми вече, искам да си изясня някои неща, но не зависи от мен и нищо не мога да направя...мразя това чувство на безпомощност. А и започвам все по-често да се замисям - защо хората не са честни един към друг, защо постоянно се крият зад маски? По-добре ли е да си държиш всичко в теб и да чакаш да "избухне"? Заобиколени сме от толкова много хора всеки ден, но все пак има моменти в които се чувстваме самотни и неразбрани. Просто искам да кажа майната му на всичко.
shmatarok
03-05-2012, 19:15
Колко съм изморена :( Спах малко следобед, че направо се разковах днес, много изморително ми подейства. Бъзикът им ми допадна, приемам го за комплимент и малко повдигане на самочувствието ^^ чувствам се хубава, то остава и нещо друго, след като се постарах толкова.. :Д щом получих признание дори от искреното човече, съм още по-доволна.
Отделно най-накрая се очертава да има мир и спокойствие на другия фронт. Надявам се картите да почнат да показват хубави неща...
Glamour92
03-05-2012, 19:32
Сядам да зубкам анатомии...
Добре ми е.
DragonLady
03-05-2012, 20:27
Прекрасно :) Чувствам се така сякаш всичко лошо е вече в миналото, и никога няма да се завърне.
Задоволена и щастлива :) А и утре деня се очертава що годе хубав :)
heartlesandfreaky
03-05-2012, 20:59
Зле >.< Мисълта, че е с друга ме изяжда отвътре.. Но в същото време се радвам за него, защото е наистина щастлив.. :)
mynichka
03-06-2012, 06:09
Добро утро! Днес се очертава да е добре, станах доволна и излизам след 15 минути по задачки.
nIkEnCeTy_bE
03-06-2012, 06:35
otro día que va, para soñar. :)
Знаете ли какво е за 2 денонощия да имате 5 часа сън общо и да не сте яли почни нищо? Е те така...
Знаете ли какво е за 2 денонощия да имате 5 часа сън общо и да не сте яли почни нищо? Е те така...
знам, а още по-гадно е когато се налага да пътуваш междувременно
*не се наспах, кофти ми е, яде ми се, трябва да седна да прочета малко за шибания фашизъм..добре че отмени контролното, че щях да съм се хвърлила отнякъде вече..
Знам какво е и три денонощия с по-малко от 5 часа.. :D Като плужек се чувстваш..
Към обяд ще изчезна на разходка някъде, че времето не е за изпускане.
Пих си кафето на терасата и си изпуснах чашата през балкона.. :D
Екстра е...
TheBeliever
03-06-2012, 07:55
Това ми е един от страховете всяка (топла) сутрин. :D
Съзнателно пропуснах една възможност, надявайки се на другата. Дано не бъркам...
Добре ми е.
Екстра е...
дано не си уцелил някой минаващ :lol:
иначе след малко и аз мисля да експериментирам и да пия кафе отвън..ако не умра от студ ще е добре :д
DarkTemplar
03-06-2012, 08:35
Аз пък си търся компания за изпиването на кафето, че още не съм я свършил тази работа.
TheBeliever
03-06-2012, 08:39
Аз пък си търся компания за изпиването на кафето, че още не съм я свършил тази работа.
Имаш онлайн компанийка от мен. Айде да си правим И-нет кафе клуб. :D
DarkTemplar
03-06-2012, 08:40
хаха, дообре. :) ш'си казваме наздраве по Скайп. :D
Поредната кифла, седнала да ми се прави на кроасан! Божее, като искате да се правите на интересни, не сте уцелили адреса... губите си времето само. И не, нямам намерение да крада ничие гадже... не ми е по вкуса изобщо. Търсете си проблемите във връзката и си ги решавайте... мен ама изоооообщо не ме грее. :D Лапешки работи, а уж големи хора... на къде отива тоя свят, на къде?!
TheBeliever
03-06-2012, 08:43
Поне няма да си виждаме заспалите физиономии.
Скучно ми е :( Искам на разходка, а няма с кой.
Edit: Намерих с кой. Очертава се приятен ден :)
shmatarok
03-06-2012, 09:47
работата е празня отново 8-) много ми се спи, две не виждам, тропчо шляпка из апартамента и т'ва "туп-туп" ми действа едно такова успокояващо... хах, стана ми смешно днес, как идват да ме надзирават, сякаш ще й открадна гаджето :Д;д аман от прост народ.
позитивно-мързелив ден като цяло, отдавна не ми е било такова.
мнооого демотивирана енд шит. уморена, апатична, несериозна спрямо даскалото.. ужас.
Много гадно ... приятелят ми имаше някакви семейни проблеми и от това ми стана много гадно .. като разбрах направо сърчицето ми се качи в гърлото и ръцете ми трепереха хах.. и ми стана много, много тъпо и като се сетя още ми е гадно, въпреки че с него сме доооста скарани сега ;х обаче аз много си го обичам и колкото и да сме скарани щом става въпрос за такова нещо винаги ще се притеснявам.
Некво странно ми е. Цял ден се отдавах на мързел, нито даскало, нито нищо кой знае какво свършено. Поне си видях най-добрата приятелка, голямото ми слънчице... една от малкото около мен, която има трезва мисъл в главата си...
И пак ме занимават с простотии... некви хора дето си мислят, че ме впечатляват...
TheBeliever
03-06-2012, 15:56
Вместо да отида на семинарно прекарах 4 часа в 9gag.... I want my soul back :(
Няма, веднъж 9 gager , вечно 9gager! Оф,заспало ми е някво,ама съм по добре! ;)
nepowtorima
03-06-2012, 16:08
Чувствам се уморена. Умирам си за един ден сън. Всеки ден все нанякъде. Уфф.. и утре.. абе..
Знам какво ще ми помогне, но точно сега .. тц .. няма да стане.. Умирам да го гушна.. ох .. само да се оправим /чакам да му мине/ .. ох мале.. няма да се отърве от мен.. ще види той.. :D прекрасното ми слънчице..
Не ми се учи... boooooring..
И съм с нова прическа ^^ .. не че много си личи.. :д
sumoneuknow
03-06-2012, 16:10
Вместо да отида на семинарно прекарах 4 часа в 9gag.... I want my soul back :(
Пффф... Аз,дето прекарвам по 4 часа МИНИМУМ в 9gag на ден ш' ми говориш. :D
*Уморен. .-.
TheBeliever
03-06-2012, 16:18
Пффф... Аз,дето прекарвам по 4 часа МИНИМУМ в 9gag на ден ш' ми говориш. :D
*Уморен. .-.
Проблемът не беше в това колко време ми отне, а в това, че трябваше да бъда другаде в това време, но докато се усетя бях закъсняла... А като видях, че закъснявам реших въобще да не ходя... Damn.
От един час се опитвам да си приготвя вечеря на микровълновата и от един час не успявам защото все се разсейвам с нещо друго. Гладна съм, мамка му.
anonymous708973
03-06-2012, 16:21
Високите токчета, хубавата коса и тесните дънки винаги говорят в моя полза ;)
ivcheto0o
03-06-2012, 16:36
Уморена,всичко ме боли...колко гадно било да ходиш за всички часове в даскало :D
чувствам се чудничко :ь след козметк обикновено е така.
само дето ме чакат задачи по математика и да пооправя малко дома, защото утре след даскало ще си имам гости.
Истината наистина боли ... колко гадно ми стана като го чух, въпреки че знам,че е точно така, но не искам да е такааааааа : ((
Скарани сме и тово ми тежи адски много ..
В училище е или егати скуката, или егати напрегнатата и изнервяща обстановка...
Кога ще дойде деня в който ще бъда истински щастлива и ще заспя с усмивка и очакване на следващия ден с нетърпение ?!?
май НИКОГА или поне не в близките 10-20 години
TheBeliever
03-06-2012, 18:21
Да напръска пуловера, който нося, с парфюма си, за да ми мирише на него докато го няма. In love <3
heartlesandfreaky
03-06-2012, 18:22
Тъпо.. Издъних се зверски по математика, в събота и неделя съм на пробни изпити... и все още се чудя защо все на мен се случват гадните неща, защо винаги "се влюбвам" в неправилните хора?! :x
ccdesigns
03-06-2012, 18:25
Супер яка носталгияя ... :X
SpiritInBlack
03-06-2012, 18:34
Имам главоболие , от банката ми правят проблем за превода.Ще трябва пак да се обаждам на баща ми , а ми писна да търся помощ от когото и да било.Вече се оправям сам.Само като си помисля за нея и ми става носталгично.
djipsito
03-06-2012, 18:55
Страхотно.
Чачо да си изпразни малко входящата кутия ;д
Страхотно.
Чачо да си изпразни малко входящата кутия ;д
Тъй вярно!
Притеснена защото се изложих на теста по химия и вече взе да ми става много!Чувствам се и някак изостанала,всички около мен са все влюбени и пеперудчици имат в стомаха,а моят - нищо :D отдавна не съм се чувствала така,толкова безразлична и така объркана.Този факт не ме дразни - радвам им се,ще дойде и моето време,макар че никак не вярвам да е скоро.В училище издивявам,не издържам повече - искам да се случи нещо,някаква тръпка,нещо да ме заинтригува!
DisappointedDreamer
03-06-2012, 19:10
Слушам сръбска музика - доста неприсъщо за мен. Ядосвам се на всички, но поне си написах по италиянски и шведски -.-
PullMeCloser
03-06-2012, 19:19
Имам да си довършвам преводи по английски. Единия ще го оправя, но на другия след като го преведа и римата трябва да му оправям... Поне съм ги започнала. Яко ми се спи и ме мързи леко :Д
NambyPamby
03-06-2012, 19:29
http://www.pic4ever.com/images/loveshower.gif
Мнооого готин ден беше, 'ма добре, че бях аз да ги накарам да живнат малко, че са ебати жалката история. "Спи ми се/яде ми се" са двете реплики, които най-често чувам напоследък, независимо от часа и направо ме хвърлят в джаза.
Много, много, много се надявам тва за събота да остане, 'щото... http://www.pic4ever.com/images/4chsmu1.gif. Задава се поредица от благинки и не мога да си намеря място.
Само инати ми е по-голям от желанието! Няма да му звъня, няма да му пиша, ще гледам и да не го засичам ( лесно ще ми бъде, при положение, че сме в различни училища и.. различни градове. Е да на 5 минути един от друг, ама той много не идва насам ;дд ). Да го видя колко ще издържи.. :D
Утре имам тест по БЕ.. не знам какво ще правя, тая ги дава супер гадните! :Х
Иначе ми се спи супер много, ама няма да лягам, докато той не си легне!! :D
TheMan9191
03-06-2012, 20:37
Много ми е гадно и тъжно и ми се иска да се самоубия ....
да беше по-наблизо щях да те офертирам :д
аз съм зле, спи ми се, изморена съм, шибан ден..
Glamour92
03-06-2012, 22:56
Един човечец,който беше решил,че съм читава мишена върху която да си излива помията изневиделица реши да напусне живота ми...
Само като се сетя какви добри помисли храних отначало към него,ама нА.
Има случаи,в които е генерална грешка човек да се предоверява на първите си впечатления.
DarkTemplar
03-07-2012, 00:36
да беше по-наблизо щях да те офертирам :д
Определено не бих отказал. :)
Спи ми се, гушка ми се някой.
shmatarok
03-07-2012, 03:12
Добре бе, колко трябва да съм зле - първа смяна, в 6 ставам, а да си легна в три и нещо си. *facepalm* Толкова съм тъпа. С'а пак ми се реве, не две, ами и половин не виждам... Леле леле.
И контролна след малко. чудничко.
Довечера си лягам в 8!
hah знаех си че баш днес на рождения ми ден няма да вали както го даваха, дано да се задържи така слънчево и хубаво до довечера
иначе цял ден ще съм с нея <3
DisappointedDreamer
03-07-2012, 04:46
Честит Рожден Ден.
Сънена.
Що за идиот си, че да дойдеш в библиотеката, че да говориш високо с тъпите си приятелки и да се смееш.... Само аз ли си мисля че в библиотека където хората се опитват да учат трябва да е тишина? Сметни, аз съм в стая сам, и пак ги чувам.......
mynichka
03-07-2012, 06:24
Уморена съм ужасно много, тая седмица ми е доста напрегната и всеки ден по 1000 работи да свърша, а искам да го видя за много време- да говорим, да говорим- да седя и да му слушам прекрасния глас :)))
sladk0t0odidi
03-07-2012, 06:33
.. С тая химия днеска.. просто .. УЖАСНО!!
Pr0tOt7pE
03-07-2012, 06:36
Чуствам се -> http://vbox7.com/play:59cb0b79 така.
TheBeliever
03-07-2012, 06:51
Хубаво кафенце за начало на гаден ден.
И сняг. WTF???
P.S Facebook down http://i0.kym-cdn.com/photos/images/original/000/096/044/trollface.jpg?1296494117
зле ми е
боли ме зъба, ауууууууууфхуехфуерхугклй б
май ще вали
гладна съм, ама ме боли за да ям и така...шибан ден
п.п.ако съм си глътнала (желязната) пломба насън, нещо ще ми стане ли?
anonymous708973
03-07-2012, 07:31
Определено по-добре. Мъчно ми е, ама... явно ще ми се наложи да се справя сама с това.
DisappointedDreamer
03-07-2012, 07:43
п.п.ако съм си глътнала (желязната) пломба насън, нещо ще ми стане ли?
Ще излезе спокойно :lol:
Ще излезе спокойно :lol:
:lol:
то аз не съм сигурна, може и да е нямало на тоя зъб баш, ама...
*мерси за успокоението
hah знаех си че баш днес на рождения ми ден няма да вали както го даваха, дано да се задържи така слънчево и хубаво до довечера
иначе цял ден ще съм с нея <3
Охо, а честит рожден ден! Слънчево и махмурлийско! :)
Честит рожден ден на модератора. На колко ставаш?
ivcheto0o
03-07-2012, 13:02
И чак аз не мога да повярвам...зле както винаги,историята си се преповтаря...Ама този път наистина си взех поука,повече няма да се самозаблуждавам,вярвам толкова лесно и ще си позволя да чувствам нещо към дадено момче чак когато съм сигурна,че и той изпитва нещо...писна ми все така да става.Абе поне мис стана ясно никога няма да съм щастлива в любовта,никога няма да се получи да си харесам дадено момче и той мен...ама шанс,живота продължава...
DarkTemplar
03-07-2012, 13:29
^
Наранена си и драматизираш прекалено много. Имаш цялото време на света да срещнеш подходящия, така че keep ya head up. ;)
Нормално. Трябва да ходя да напазаря и пооправя вкъщи, а времето навън така ме демотивира...
kuklichka_bg
03-07-2012, 13:38
Мисля си,че ще откача вече.Писна ми от това претоварване,главата ми ще се пръсне,но пия едно кафе и почвам да уча... :(
ivcheto0o
03-07-2012, 13:55
^
Наранена си и драматизираш прекалено много. Имаш цялото време на света да срещнеш подходящия, така че keep ya head up. ;)
Тъпото е,че осъзнавам че драматизирам,ама ми е малко сложно да го възприема изцяло.Ама то вече и на мен не ми се занимава с моите простотии,че сама си се нервя,но както и да е :)
Защо съм била несериозна? Защо съм си правела каквото си искам? Айде като станат всички сериозни и към мене... тогава и аз към тях ще стана сериозна... аман!!!
NambyPamby
03-07-2012, 14:37
Имам чувството, че човек, колкото по-силно желае едно нещо и се стреми към него, толкова повече се отдалечава от целта, ей така, умишлено, сякаш напук, обстоятелствата вървят срещу него.
Много объркана бях и продължавам да съм, та вероятно сега си нося кръста, заради всичко което НЕ направих, а трябваше. Хората имат проблем, че правят разни неща без да мислят, аз имам проблем, че нищо не правя, 'щото прекалено много анализирам и изчаквам, ебаси.
Заради събитията в последно време пуша два пъти повече от преди и налитам на въглени като невидяла. На тия двете неща оцелявам + главоломна доза кофеин, ама с него ставам и още по-крива, та да.
Никакви крайни срокове не ми предстоят скоро, та мисля тая вечер да я отделя за почивчица.
Лени Кравиц + чаша хубаво червено вино + плато от сиренца и разни месни истории=win!
А после за първи път от безумно много време ще отида да му дръпна един пълноценен сън.
Ох, лежерничко ми е. Прибрах се от фризьор , нъх 1 см казах , тя 8 махна :x Нищо , ще порасне... Изчипках се и ми е някакво добре. После сядам да хапна и да уча ,че няма да ме чака мен тая география. Плановете ми ще се осъществят и съм мазно доволна!
DarkTemplar
03-07-2012, 15:19
Тъпото е,че осъзнавам че драматизирам,ама ми е малко сложно да го възприема изцяло.Ама то вече и на мен не ми се занимава с моите простотии,че сама си се нервя,но както и да е :)
Аз ти го казвам съвсем добронамерено. Не винаги можем да контролираме чувствата и емоциите си, просто се старай да бъдеш една идея по-позитивна и да вярваш в такава (+) развръзка. :)
ivcheto0o
03-07-2012, 15:32
Аз ти го казвам съвсем добронамерено. Не винаги можем да контролираме чувствата и емоциите си, просто се старай да бъдеш една идея по-позитивна и да вярваш в такава (+) развръзка. :)
Да знам,че ми го казваш добронамерено :) Мерси за съвета :) Таа както и да e стига съм занимавала всички с глупости :D
Охо, а честит рожден ден! Слънчево и махмурлийско! :)
Мерси :)
Честит рожден ден на модератора. На колко ставаш?
Благодаря, на 21 :D
По темата: Бааахти студа, бааахти снега навън но като цяло беше супер якия ден с нея а след малко ще бъде супер яката вечер :)
Enchanting
03-07-2012, 17:04
^ Честит рожден ден
многоо щастливоо :) xx
От 2 дни търся удобен момент да го заговоря.. и вече ще ми се пръсне главата.. >_<
ЗЛЕ! Бахти , все едно съм никой..., тъпо ми е , гадно ми е...заеби...
Супеер... само дето можеше да мине и без майка ми да ми развали настроението, но все тая. Мързи ми адски много, а имам да уча... Карай, ще гледам тв. :Д
LeprikonA
03-07-2012, 18:06
честит рожден ден, шадоу! ( =
приятен ден. много му се зарадвах като го видях да ми се усмихва глуповато, леко прикривайки се, дори на брадата му се зарадвах много. пообиколихме да свършим всичко, пък после му се и радвах, изобщо хубав следобед беше ^^.
Ебати некадърните и некултурни идиоти.... Не са ли се научили че не трябва да мляскат...