View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 21
Страници :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
10
11
12
Реших, че е крайно време да се ядосам.
На мен някой ако ме подсеща всеки ден в продължение на 1-2 месеца да свърша нещо, накрая ще го свърша най-малкото от неудобство. Но за моя голяма изненада има хора, които въобще не се срамуват от мързела си и не се притесняват, че започват да стават смешни и жалки в очите на другите. Не мога да го проумея.
И накрая излизат с "Е, утре нали и двамата сме тук. Ще го направим заедно." Ооо, ами не, мерси.
Предпочитам аз да свърша ОТНОВО всичко сама, отколкото да гледам нечия чужда мързелива до безбожност мутра пред мен.
И се чудя кога ли ще си взема поука от всичко това. Колко още пъти трябва да повтаря тази грешка??? :@
И кога ли ще се науча да разчитам само на собствените си възможности. И да имам доверие само на себе си.
NambyPamby
02-04-2012, 17:13
Мноооооооооооого мазно обаждане, много! С'а остава и К. да звънне,('щото злото все пак никога не идва само) за да приема това като знак от съдбата и да си отменя пътуването окончателно. ;д
ivcheto0o
02-04-2012, 17:26
Тъпо и ужасно самотно...
събота вечер, а на мен ми е толкова скучнооооо :(
LeprikonA
02-04-2012, 18:51
добре ми е, някак подновено такова. искам пролет, искам приятен топъл, но не горещ вятър и слънчице. ех..
Colouring
02-04-2012, 18:58
Оф!
точка.
.
SisiStrange
02-04-2012, 19:34
Реших, че е крайно време да се ядосам.
На мен някой ако ме подсеща всеки ден в продължение на 1-2 месеца да свърша нещо, накрая ще го свърша най-малкото от неудобство. Но за моя голяма изненада има хора, които въобще не се срамуват от мързела си и не се притесняват, че започват да стават смешни и жалки в очите на другите. Не мога да го проумея.
И накрая излизат с "Е, утре нали и двамата сме тук. Ще го направим заедно." Ооо, ами не, мерси.
Предпочитам аз да свърша ОТНОВО всичко сама, отколкото да гледам нечия чужда мързелива до безбожност мутра пред мен.
И се чудя кога ли ще си взема поука от всичко това. Колко още пъти трябва да повтаря тази грешка??? :@
И кога ли ще се науча да разчитам само на собствените си възможности. И да имам доверие само на себе си.
Това е така в повечето случаи, напълно те разбирам. И аз отдавна предпочитам по проекти, доклади и тн. да ми е казано ясно какво се иска и да го свърша сама, защото иначе разчиташ на разни хора, те те прецакват и накрая вършиш пак всичко сам, но на бясни обороти, че няма време.
По темата: Хубаво ми е, че утре ще сме заедно. <3 Най-сетне. Какво го чака...
Така е, Сиси.
А то остави и че няма време и бързаш, ами си и до такова крайност изнервен, че допускаш супер много грешки, някои от които остават незабелязани... и така се прецаква цялата работа.
Обаче и аз съм инат и държа на това, хората да си спазват обещанията. Ако нещо не ми е обещано, няма да държа толкова на него. Но някой да ме гледа в очите и да казва "обещавам", а нищо да не прави... Е, много мразя.
За това днес цял ден не спрях да бръмча на мързеливата главица и тя взе, че започна да си върши работата. Не е готово всичко, но поне започна. Най-накрая!
Чувствам се добре.
PullMeCloser
02-04-2012, 22:41
Искам два дни, в които да съм съвсем сама у нас. Да си ям нещо вкусно, да си купя фрапучино от Старбъкс,да си лежа в леглото колкото искам, да си мисля просто на спокойствие, да извикам 1-2-3 приятелки да спят у нас след това,да пием текила, искам СПОКОЙСТВИЕ МАЛКО!!! Просто родителите ми и брат ми да отидат на почивка без мен, да си починем взаимно.
DarkTemplar
02-04-2012, 23:24
Спокойно и приятно. Беше хубава вечер. А утре кво ме чака...
добре ми е, някак подновено такова. искам пролет, искам приятен топъл, но не горещ вятър и слънчице. ех..
На пук на очакванията ти ще бъде студено :D
И аз искам топличко, но не горещо иначе в момента седя пред компа и кофея със стари парчета:
"лятото в мен огнен спомен ще остави пак
и ми дава знак да се включа в ятото
птички на плажа, които шлаят се самички
Оглеждам се тарамбуката къде е,
ако бях метъл щеше да ми се куфее
грее слънцето и свети по вълните,
а на мен ми е кеф и отново ми се пее"
sladkalady
02-05-2012, 06:51
Щастлива ! :)
Щастливо, влюбено нямам търпение да си я видя днес!
anonymous708973
02-05-2012, 07:24
Като влюбена петокласничка. Прекрасен е. П-Р-Е-К-Р-А-С-Е-Н!
Допивам си кафето, хапвам, пиша си домашното за курса, после на курс и после ще си го видя, да си понаваксаме, че да ни държи влажно идната седмица.
LeprikonA
02-05-2012, 07:35
На пук на очакванията ти ще бъде студено :D
И аз искам топличко, но не горещо иначе в момента седя пред компа и кофея със стари парчета:
"лятото в мен огнен спомен ще остави пак
и ми дава знак да се включа в ятото
птички на плажа, които шлаят се самички
Оглеждам се тарамбуката къде е,
ако бях метъл щеше да ми се куфее
грее слънцето и свети по вълните,
а на мен ми е кеф и отново ми се пее"
Окей, представи си ме така
на брега на морето с бира във ръка.. :Д
страхотна песен е.
иначе съм болна, мамка му, боли ме главата, малко трудно говоря, тъпо ми е....
kalpazanka
02-05-2012, 09:19
xoxi, разбирам те напълно. Аз също се научих да разчитам на себе си. Ще е идеално и ако почна да преинсталирам, форматирам и цепя хард. Ама тя неволята учи. :D Дано не ми се налага скоро.
Дроб съм. Мързелувам зверски. :) Гледам епизодите на Такъв е животът: да бъдеш родител, чета пропуснатите статии в интернет, но от утре се залавям с камарата чакаща ме литуратура. Обещавам.
summerxtime
02-05-2012, 10:54
Сама.Забравена.Депресирана .Hopeless.Безполезна.
im shit.pure shit.
TheBeliever
02-05-2012, 11:15
Безполезна.
Именно.
Искам задължения. Искам график и краен срок. Искам една камара работа, с която да си оползотворявам времето.
shmatarok
02-05-2012, 11:18
Не издъъържам. :/ Трябва да отскоча до фризьорския салон, ама хич не ми се ходи, особено като знам, че после няма да се харесам. 8-) Искам и някъде на хижичка, почивчица, нещо такова.
Лаещото вече го няма, толкова е тихо вкъщи, че чак е странно.
kuklichka_bg
02-05-2012, 11:30
Тъпо,че ме изкара мен виновна,като 1000 пъти му казах,че няма да стане,както и да е.Сега ще сядам да уча по история,че ми писна от тия драми..
mynichka
02-05-2012, 11:37
изнервено.
Искам да се надъхам да седна да уча. Ама, уви, тооолкова ми е трудно. Трябва да ги разбия и на този изпит. Но може би наистина утре ще седна да чета.
Релаксиращо :D Имам нужда да ми пари под опашката ,така да се каже :D Искам да съм в движение, да върша нещо...да съм ПОД ПАРАААА!
Навън е гадна , долна киша , но не спирайте да се усмихвате ;)
DragonLady
02-05-2012, 16:01
Горе долу бивам и добро и лошо ми се насъбра тея няколко дни ...
Вчера като по чудо да отида да спя в моя и да не се сдърпаме за нещо, чак не беше истина :D Иначе отношенията ни вземат да се подобряват малко по малко, че от 2 седмици насам куцат яко покрай тая шибана сесия ... А вчера как се прецакахме с едни шибани презервативи ... уж дюрекс, а после ни щипеше от лубриканта ... та даже и днеска малко остатъци има. И хич не ме ебе че съм дала почти 4 кинта за тях, другите 2 няма да ги използваме посмъртно ... И брат му бая ме ядоса днеска и то на два пъти.
Иначе още ми е нервно и сигурно следващият път като го видя тоя идиот ще го гледам на криво, и най-лошото, че ще го правя подсъзнателно ... Мисля по късно да си пусна един филм,да си направя пуканки и да се поразсея малко ...
Бившия нещо много лично приема някои неща и ме хваща яд и ме ядосва! Чудя се как съм била с толкова различен човек ... ама грешката си е моя. Whatever, леко съм изнервена,амаще се оправя! Някои неща просто трябва да се приемат такива каквито са!
antineutral
02-05-2012, 16:11
Като прегазен от цяла танкова дивизия...
SisiStrange
02-05-2012, 16:15
Прекрасен ден... <3 И вече си имам нова фикс идея. :d
Щастлив, наистина страхотен ден меко казано (sun)
NambyPamby
02-05-2012, 16:25
Мноого съм яка. 8) Може зверски да ме мързи и цяла седмица да се чудя само как да се скатая, ама като се хвана очатквам всичко за отрицателно време. Експедитивна съм, хич да не е. 'Ма след два часа усилена работа се уморих, от преклонната възраст ще да е. :д Мисля да отделя останалата част от вечерта, за да си оправя маникюра, педикюра, да си направя маска на косата и прочее хубавинки.
summerxtime
02-05-2012, 19:39
Чувствам,че не съм достатъчно добра.Чувствам се тъжна.
Аз преебавам всичко.Чувствам се празна.
Мразя се.Аз съм шибана каша.
Не мога да чувствам.Изгубвам себе си.
Аз съм ужасен човек.Аз съм самотна.
Нищо хубаво никога не остава с мен.
Аз съм нищо.Im shit.Pure shit.
И на никой не му пука.
tanch3t093
02-05-2012, 20:20
Ебаси скапаното време! Имах "страхотна" сутрин ... Но пък вечерта (mm) :) Утре как ще ходя на училище не ми се мисли ... Може ли и утре да се скатая?
Dreamerr
02-05-2012, 21:34
Биваммм :)
bunbonata
02-05-2012, 21:42
Загорялааа хаха
baby_love_you
02-05-2012, 21:50
... Спомена за вчерашната случка ме преследва. Не ми дава мира и не мога да мисля за нищо друго. Чувствам се виновна. Но това... Това е едно много сладко чувство на вина. Затварям очи и го виждам. Усещам го. Него и парфюма му. Чувствам устните му върху моите и не искам да отварям очи за да задържа мига още поне за малко. Един човек ми има доверие, а аз го предадох и продължавам. Не само с мислите си, но и вече с действията си. Но виновна ли съм? Аз съм просто едно крехко човешко същество тичащо след своите желания.
Опита идва с грешките. А аз допуснах много - признавам си. Само се моля това да не е грешка... :)
shmatarok
02-05-2012, 21:51
ПФ, самотно ми е и ме удари хормонът. Т'ва момченце какво само се закача чрез трети лица.. я да действа, амаха. Нарочно ме дразни само, амаха.
Иначе е тооолкова спокойно. Обичам такива дни.. нищо да не ме занимава, да си гледам кефа и да не ми дреме от нищо. Почти от нищо. 8-)
DarkTemplar
02-05-2012, 21:59
Утре на изпита ще ме гази валяка...
LadyTerrible
02-05-2012, 22:01
Липсва ми...утре ще го видя...дали е продължил да мисли за нас...дали все още има нужда от време...
PullMeCloser
02-05-2012, 22:22
Отвратително се чувствам.
Нямам желание за нищо...почти,де.Едно нещо само може да ми оправи настроението и то няма как да стане сега. Писна ми,писна ми ужасно много.
DragonLady
02-05-2012, 23:23
Поуспокоих се вече, но още ми е едно никво ... Някаква смесица между гняв, чувство за вина, срам, задоволство и за капак адски много ми липсва мъжо ;( Бахти как не ме се спи сама ... как искам пак да се гушна в него и така да заспя, ама на няма ... Надявам се утре да съм по добре.
TheBeliever
02-06-2012, 06:00
Надявам се това, което си мисля, че е да не е това, което си мисля, че е. Само това ми липсваше...
Дано си вземе изпита, та да се спре вече с това учене и да ми обърне повечко внимание. Егоистчето у мен има нужда да бъде поглезено.
Какво по дяволите правя будна толкова рано сутрин?
LeprikonA
02-06-2012, 06:57
вече ми липсва. ужасно много. ще е ужасна седмица...
TheBobqk
02-06-2012, 07:40
Страхотноо ^^
SisiStrange
02-06-2012, 07:57
Боли ме главичката. :(
Като ла*но на дъжд,нямам желание за нищо,а след малко съм и на даскало! :(
mynichka
02-06-2012, 09:03
радва ме :) и едно девойче от финансистите вчера ме зарадва, ще ми даде при това 2 учебника- без дори да ме познава (виждали сме се на едни листовки само)
paradosou
02-06-2012, 11:33
Голяма съм шматка, никва не я свърших днес, съответно утре ше ми се натрупат доста задачки за вършене. XD
Хич не ми се захваща, ама имам немалко за учене по физика. Пф.
Поне вечерта ше е хубава. Даже да си остана в нас. :)
DisappointedDreamer
02-06-2012, 11:36
Останах си вкъщи днес, но почистих и свърших доста работа. Сега си уча, че толкова много тестовееее. Иначе се чувствам добре. :)
TheBeliever
02-06-2012, 11:44
Слушам Damian Marley и си мечтая да е лято...
имам да пиша 2 съчинения +1 за мен на една и съща тема и не знам как да го направя да не се познае, че са писани от 1 човек.
студено ми е и ми се спи, но пък утре съм чак от обяд на училище така че ще мога да отпочина
и пак съм гладна..мразя тези дни, когато постоянно ми се яде грр..
NambyPamby
02-06-2012, 17:41
и пак съм гладна..мразя тези дни, когато постоянно ми се яде грр..
Да е. Тва е от студа.
И от ПМС-то, което ме тресе и се чувствам забила.
И от 7-дневното въздържание, което утре мисля да наруша.
И от липсата на мъж в последно време също ми се задейства компесаторния механизъм.
И от липсата на сън.
Не е като да са чак толкова зле нещата, де, просто тая тема ме предразполага да мрънкам, па макар и всичко да ми е наред. 8-) Мисля да си прегледам седмичния хороскоп, да си направя тренировката, а после отивам да мъча химията. Стискам си палци утре да стана навреме, отпочинала, красива и свежа, за да не ми се налага да правя всичко в последния момент, от което винаги се стресирам и после не мога да си събера акъла, а наистина е много, 'ма много важно да не се издъня утре. И тоА тъпият ангажимент, дето съм го поела... От кумова срама си беше, ако трябва да бъда честна, обаче сега разбирам, че май нямаше смисъл да обещавам неща, които имам явно намерение да не изпълня. Справят се чудесно и без мен, 'що трябва да си загубя половината ден за нещо, което не ме вълнува грам? Поне ще си имам другарче, с което да се лигавя, че да минава по-бързо времето.
anonymous708973
02-06-2012, 18:17
По-добре от следобеда. Видях си го за мъничко, колкото да му държи влажно няколко дни...
Пия си червено вино с намерението да ме завърти, каня се да гледам Спартак (сериала), а утре най-официално захващам един речник с 3888 (+/- 100) думи, който се надявам да науча до лятото, успоредно с подготовката за CAE.
Също имам намерението да включа 3 пъти седмично фитнес, което пък значи да спра да вися на компа. Тамън съм на последния сезон на Двама мъже и половина, ама като се знам каква съм, ще си харесам друг сериал :Д
Не. Трябва да стане.
П.С. Искам ПМС. Не. Жадувам за ПМС.
LeprikonA
02-06-2012, 19:20
ужасно тъпо, първа смяна, ще ставам рано, нямам си идея как ще стане това, а и него го няма цяла седмица... оф.
SisiStrange
02-06-2012, 19:40
Тъпо ми е.
До четвъртък включително съм във ваканция. Свърших си всичката работа и ся се чудя ква да я свърша :x Трябва ми работа да върша...не мога по цял ден да вегитирам. Поне се наспивам...ама иначе е голям шит. Пък вън е някакъв клинч и киша и не мога да си подда гъзеца. Пф... ще препаткам!
francyzoi4ety
02-06-2012, 20:17
Пресъхнала,сълзи нямам все ми е едно какво ще става оттук нататък...
DragonLady
02-07-2012, 00:53
Като цяло хубав ден. Връзката ми най-сетне потръгна отново, дори без намесата на секса, отново започвам малко от малко да се чувствам щастлива и сигурна в мъжа до мен. Междувременно вече окончателно отписах бившият ми списъка с живите и го причислих към списъка с мъртви за мен хора. Каза му негов приятел обади и се, той не го направи - труп и нищо повече от това не е той за мен!!! Колкото до утре очертава много хубав ден, освен ако времето не ми пре*бе плановете. Ако всичко е като хората, моя ще дойде в нас след изпита си, ще му сготвя, ще хапнем и айде в тях да дивеем преди да са се прибрали наще.
sladkalady
02-07-2012, 05:51
Бодра и свежа ,с кафе в ръка :)
Колко обичам навън да вее сняг и аз да съм си вкъщи и да знам че не трябва да излизам.
Но вече ми липсва адски много. Поне утре ще си я видя :)
kuklichka_bg
02-07-2012, 06:23
Добре,само където ме цепи главата,а уж не пихме снощи много.Днес се е видяло,че няма да се ходи на даскало и ще подкравам историята след малко,но първоо още едно кафенце. (:
Объркана. Когато влагам много усилия и желание в нещо, боря се за да го получа имам чувство, че в един момент забравям какво искам, заради това, че много съм се амбицирала. А получа ли го-бързо ми омръзва. Не знам вече... чудя се има ли смисъл, когато няма значение?! И ако накрая не се получи нищо, значи ли провал?...
Да е. Тва е от студа.
И от ПМС-то, което ме тресе и се чувствам забила.
И от 7-дневното въздържание, което утре мисля да наруша.
И от липсата на мъж в последно време също ми се задейства компесаторния механизъм.
И от липсата на сън.
мисля, че при мен е основно от липсата на мъж и от въздържанието напоследък 8-)
днес съм чудесно, наспах се, хапвам след малко и отивам на училище
2ра смяна разбива отвсякъде!!!
ivcheto0o
02-07-2012, 11:43
Най-после осъзнах,че понякога трябва да се откажа и да мисля...Може би отдавна трябваше да съм разбрала,че нищо няма да се получи (както винаги). Не че все още не го харесвам и искам,просто виждам че няма смисъл...
SisiStrange
02-07-2012, 11:47
Искам вече да е втори семестър. Да минем на гръбначните.
Тези ларви, тении и прочие ще ме побъркат от скука...
LeprikonA
02-07-2012, 11:57
поизмръзнало, но поне се сдобих с музика и слушалки и съм на седмото небе ^^^ сутрините поне ще имам занимание за мозъка докато вървя.
DragonLady
02-07-2012, 12:19
Как може това шибано време да ми прецака всичките планове за нея бре мамка му ... Сега треа да вися в нас и да си умирам от скука ... И за капак моя не ми звънна след изпита си и се събудих от притеснение взел ли го е, звъня аз не дига, звъня след 1 час нашият сега ставал бил .... Изобщо не е ходил на изпит ... До ликвидация ли иска да го докара или какво? Много несериозно подхожда, а е 4ти курс, не му е сега времето да си играе с огъня и да се лигави ... Дано поне утре да мога да ида до тях и да не ми дойде пак по рано, че ще се изям от яд ...
NambyPamby
02-07-2012, 12:28
Скоро очаквам да се обяви бедствено положение. Няма как да бъде иначе. Вали, духа ужасно гадно и постоянно навява. На всичкото отгоре, кьораво такси не се вясва отникъде, просто 'щото е толкова заледено, че колите форсират, пък по-малките улички имат в добавка и сняг отгоре, което усложнява нещата 10 пъти повече. А пеша ужасът е пълен.
Хубавото е, че нещата започнаха да се задвижват и засега се нареждат окей. Надявам се гадното време да се оправи и да пътувам спокойно, 'щото си е таковало таковата в подобно време.
DisappointedDreamer
02-07-2012, 13:26
Имам 3 ужасно важни теста другата седмица, доклад + презентация по биология, ядосвам се на Иран и на САЩ, искам просто да си легна и да заспя, гушнала се в него. Ще си го видя скоро, поне това ме крепи, а междувременно ще си седна на задника да уча за изпитите.
Glamour92
02-07-2012, 14:13
като (пред)последният мохикан...така се чувствам
Уф...някаксиии, добре ми е,ама нищо особено. До петък съм във ваканция, Вън времето е такова ,че няма накъде да се мърда и продължава да вали сняг! 20 см е натрупало и се чувствам като затворник. Искам да изляза и да върша нещо...тъпо ми е. Нямам никакви домашни , всичко съм си свършила ...ебаси и шита. Трябва да измисля какво да правя...Чета си аз книги , записвам си ,ала бала , уча. Ама то вкъщи е тъпо. Всичките ми другарчета са се изпокрили и като ги каня на обяд и никой не си подава носа отвън. Фак...
anonymous708973
02-07-2012, 16:20
Притисната от времето. Объркана. Раздвоена. Ще трябва да правя избор, за който само преди 2-3 месеца бях сигурна в решението си, а сега...
Щастлив, влюбен и нетърпелив да си я видя утре :)
Мокра,заради шибаното,мокро,снежно време,но и щастлива защото вече съм на топло и няма да мърдам на никъде... :)
Депресирана от това ужасно време! Толкова да мразя зимата и тя да се падне тоя път тооооооолкова снежна и студена! Искам да е лято, да си ходя по потниче и дънки и да не ми пука от нищо. Приятелите ми са се изпокрили на топло и няма с кой да се излезне. На всичкото отгоре от 2 дена ме боли кръста и корема и то без причина...
Хубаво, че поне обявиха ваканция...
shmatarok
02-07-2012, 17:46
Нях нях нях, още една седмичка ваканция, мнооооооого добре.
Днес използвах момента да го отпразнувам с разкрасителни процедури, чувствам се много добре, не е истина как успокояват тези неща. ;д Спокойно ми е, на топло вкъщи съм, иска ми се само да имаше тука една камина и едно удобно фотьойлче до нея и всичко щеше да е приказно.
А, да, и мъж. 8-)
Това време е просто невероятно..Във Варна този вятър сутринта. Сега зарди студа съм с бъбречни кризи у нас..просто прекрасно,удивително.Никъд е не мога да мръдна, а утре съм на урок. Поне изпитът е сега в края на седмицата и край. Край ! Край на бясното учене,край на ограниченията,край на ходенето на уроци !!! Дано поне другото дапотръгне или поне да стане както се надявам. Толкова ми е антипатично,мразя ,когато трябва да седя в нас.Само се яде и лежи учи ,прекалено ми е лениво положението.Това време наистина налага ограничения за всичко. Тя от друга страна от 2 седмици леко ли е бясна и всичко си излива на мен. Нямам нищо против това,но нека поне ми каже от какво е провокирана. Не обичам да съм в неведение,особено що се отнася до най-близките ми..
LeprikonA
02-07-2012, 18:56
искам просто да се сгуша в него, но ще има само да си го искам тия дни, без никаква реализация.ех.. поне е ваканция, време беше. отивам си при нашите утре, чак се радвам ^^.
PullMeCloser
02-07-2012, 19:00
Раздразнена. Направо ядосана дори. Тъъъкмо нещата започнаха да се нареждат и пак всичко се прецака.
Доволна .... *потрива ръчички*
DragonLady
02-07-2012, 20:35
Вече си успокоих нервичките :) Утре моя ще дойде на гости у нас да си го видя и да си го нагушкам, а ако цикъла не ме пре*бе и да си наваксаме 2та дни сух период. Само 1 ден не съм го виждала, а вече ми липсва адски много.
Страхотно.
Наспах се, отивам да хапна и след това излизам да си я взема от изпита. Като знам колко притеснена беше снощи, доста гушкане ще падне. А и ще има 6, знам го просто :)
LeprikonA
02-08-2012, 07:10
станах, закусих, остана ми да си сложа в чанатата едно две неща, компютъра и да изчезвам ^^. колко се радвам, че отивам, дано до неделя не съм запяла друга песен :Д.
anonymous708973
02-08-2012, 07:41
Нахранена, обаче... крайно време е някой да ме научи да правя хубави палачинки, защото моите се доближават по-скоро до прилични. Нищо де, шоколадът и бананът оправиха положението :д
уу супер
наспах се горе-долу, снощи си изкарахме перфектно
още се учудвам как успя да се сети коя съм 8-)
ама беше супер
Безразлично. Отново.
С учудване забелязвам, че болката вече няма значение. Тя е просто допълнение.
DisappointedDreamer
02-08-2012, 12:43
Цепи ме главата, а имам тест по икономика след малко. искам просто да си дойда вкъщи и да поспя.
Glamour92
02-08-2012, 12:47
Сецнат ми е кръста от 2дена и от 2 дена не мога да мръдна никъде...Как да се чувствам..?
nepowtorima
02-08-2012, 12:51
Слушам One direction.. - обожавам ги <3
Притеснявам се ужасно много..
Не можах да разбера щяхме ли да излизаме или.. :/
Ще умра от мисли... ами ако е стоял там на студа и е мръзнал докато ме чака..
ох.. опитвам се да не мисля.. ама
Стискам палци да е бил зает, защото няма да си го простя, а сигурна съм, че и той на мен няма.. т.е. не съм сигурна.. толкова е миличък, че надали ще каже особено нещо.. :/ миличкото ..
неповторима, вие телефони нямате ли бе?
//супер ми е, хапнахме и почваме темичката, айде пожелайте ми успех :-)
SisiStrange
02-08-2012, 14:52
Прекрасен ден. :) 100% взех изпита с поне 5, да се надяваме все пак, че ще е 6 та да не се напъвам за Химията повече от обичайното. 8-) Видях си го, нагушках го, поиграхме карти, а секса... ох. Искам пак! Петък какво го чака...
АААААААААА
страхотен ден! обичам я бее :oops:
NambyPamby
02-08-2012, 16:29
Да видим. Безполезна. Ненужна. Отхвърлена. Изолирана. Или самоизолирана, уточнявам се още пред себе си. Разочарована.
Недоволна. Мрънкаща. Нещастна твърдо НЕ СЪМ, но ми е неудволетворено, едно никакво такова. Нещо ми липсва и ме кара да се чувствам полвинчата, а идея си нямам какво точно. Или пък имам, но ме е страх да го изрека на глас от страх, че тягостното усещане ще се засили. Исках промяна - получих я, сега вече не съм убедена дали съм я искала наистина. Дали въобще съм била готова за нея. 'Щото не очаквах това. Нещата се случват наполовина и то по крайно неправилен и глупав начин, въобще... не съм в период явно. Ще стискам зъби и ще се опитвам да се открия, за да премине това чувство на изгубеност, а междувременно ще се опитам да не изглеждам много скомърцана, въпреки че ми идва да зарежа всичко.
anonymous708973
02-08-2012, 16:47
За 2 часа кафе се наслушах на ебати филмите. Ходели, ама не съвсем, пък той се държал като гъз, после плащал сметка 50 лв, за да се реваншира... простотия след простотия.
Възхищавам се на себе си, че стоя далече от такива индивиди и ситуации.
Добре съм, обмислям си плановете за петък. Хмммм...
mynichka
02-08-2012, 18:14
доволна съм и тази сесия приключи (6666), видяхме се и дано всичко продължава така :))
Не може да е по-зле просто.. Тя не ми звъни ,а на мен и без това вече ми писна. Като не и се говори ок ,да не ми говори. Защо ли се занимавам и аз с хорските грижи.. Днес ми върви и на неочаквани изненади,трябваше точна тях да видя на най-неочакваното място .. Какво мамка му става ..???!!! Омръзва ми,а утре пак трябва да уча цял ден,в петък пак. А да, и до училище трябва да ходя в това време..и на урок после. А в петък е прощалното парти и така ми се ходеше. От месец не съм се спряла,после ще ми трябва голяма релаксация. И тези бъбречни кризи хич не ми помагат в момента.пфф
Хапнах си доволно количество шоколад и съм лежерно настроена. Гледам Харабейшо и после ще послушам музика ,и щеее си тъпея as usual!
betty-dimitrova
02-08-2012, 18:46
Ужасно притеснена, адски ме е страх, просто искам да си затворя очите и като ги отворя решението да е взето и да е с отговор '' Никъде няма да ходим'' охххххххххххххх... :(
DragonLady
02-08-2012, 19:36
Доволна и щастлива :) Деня ми мина супер :)
Наспах се доволно до обяд, а после моя дойде в нас носейки една красива роза със себе си, която ми подари ей така без повод. Прекрасен жест на внимание и любов! Няма си и на идея колко много ме трогна! Секса беше повече от перфектен ( както винаги ), а после отидохме в кафето срещу нас да пийнем по нещо горещо и да пушим на воля, че в нас не може ... И утре ме очаква горе долу същият сценарии - т.е кеф на макс.
Безразлично. Отново.
С учудване забелязвам, че болката вече няма значение. Тя е просто допълнение.
Същото и при мен.
Понякога се усещам, че се усмихвам при мисълта да се върна в България. После ми минава. Трябва да уча за изпитите. А само колко ми е безразлично...
shmatarok
02-08-2012, 20:09
Тик-так-тик-так. Пак ми свършват сроковете. Пф. Пф. Не съм доволна. Никак.
Как може такова нещо, да се намести тази така нахално. 'Баси, как се променят хората. И вчера глупавите извинения пак, днес половинчатите отговори. Може с някои хора да излиза и говори всеки ден, а мен като не ме е виждала от седмици ще ме пренебрегне, точно заради същите тези хора. Ами добре, няма да се занимавам да я търся, знам си аз, че пак ще изкара рогата, ама очаквах да стане малко по-късно. Пф. Искам да е догодина. С всеки изминал ден се убеждавам все повече и повече, че имам нужда от възможно най-радикалната промяна, защото иначе си затъвам и затъвам в тея простотии.
И тоя месец как хукна, а аз още нищо не съм свършила. Имам нужда от стимул, ама го нямам. Баси, колко е ужасно това.
TheBobqk
02-08-2012, 20:28
Отново беше супер яко с моето лигаве ^^. И скоро се очертава да се развихря с апарата и се моля да съм в кондиция. Само да не се изложа ..
gersinkaa
02-08-2012, 20:32
Тъпо ми е.. Самото време ме подтиска... Искам утре като се събудя да има едно готино слънчицеееее :) Ама няма да имаа :(
Върнах се от работа.
Обръснах се.
Обличам костюма и пак изчезвам по задачи.
Размазващо мързеливо :d Ще ям вкусни макаронки ,ийха...и после ще започна филмов маратон. Тей ще биде!
DisappointedDreamer
02-09-2012, 09:28
Отново на училище. Разбрах си резултата от вчерашния тест, не съм страшно очарована/доволна, но бива. Поне прекарах страхотен ден с моя. Толкова хубав, че накрая съм бълнувала "обичам те" :lol:
Злееее, боли ме кръста и корема и лекарите не знаят защоо даже и съм нервна...
А на всичкото отгоре ми се объркаха плановете за днес... ще си искам реванш!!
LeprikonA
02-09-2012, 10:04
като станах нещо хич не бях на кеф, щом дори баща ми мрънка за тона ми, а никога не го е правил. сега е по-добре, свърших си задачата за деня, сигурно ще ми даде още като се прибере, но нямам против, искам да правя нещо.
NambyPamby
02-09-2012, 11:52
Значително по-добре от вчера, сигурно 'щото имах време да се разсъня на спокойствие, а не като вчера да натъпча, каквото ми се изпречи пред очите в чантата и да се гримирам и обличам набързо.
7(седем) часа висях в залата, 'ма поне днес нещата бяха по-координирани и свършихме работата, оправих се с всичките административни бумаги, получих си всичките материали и след малко ще се залавям за работа, че няма време, само да заредя преди това батериите с капучино и шоколад. Тия дни трябва да отскоча и до библиотеката, че ми трябват 2-3 книги и един супер важен учебник, мисля да си взема и някво книжле за разтуха и ако съм достатъчно експедитивна петък, събота и неделя, за другата седмица вече само ще доизкусурявам нещата и ще имам време да чета нещо странично.
Шоколизирана, леко мързелива, но и леко игрива.
И тази нежност, която сякаш само неговата поява може да извика. Тихо спокойствие и изгаряща топлина, които ме карат да му позволявам да се приближи. Усещане... За онази тръпка, от която имам нужда. Сигурността, която той ми донася. Радостта, която ми показва докато ме учи пак да обичам, да мога да съм безгрижна, усмихната и себе си.
Шоколизирана от любов.
Влюбена в "малкото" ми лично бедствие, умиротворило земята под краката ми.
чувствам се с комплекс за малоценност
не много наясно със себе си - какво харесвам, както искам да бъда, с какво искам да се занимавам
зависима, оттеглена от собственото ми Аз, защото имам желание да се харесвам на другите, и това просто е жалко.
не знам коя съм всъщност
не знам как да се уважавам
днес просто е .. малко странен и объркан ден.
противно на това, което пише в хороскопа, лол
Пих кайвенце,ядох шоколадче и пак нищо за правене деба... искам нещо да правя :D
anonymous708973
02-09-2012, 14:04
Супер доволна! Мега ненадейно, без дори да съм ги търсила (!!) попаднах на ебаси яките тъмносини дънки, които не са шити с дразнещ жълтав или оранжев конец, както обикновено се правят всички тъмносини дънки. ТОООЛКОВА са яки! И бяха 30 лв, омг, омг. От "Тейли Уейли" (или както там се чете).
Взех си и супер як пръстен от Six, заболя ме душицата да изръся 10 лв за него, ама... пръстен е, не мога сама да си го направя за разлика от елементарните им герданчета.
Ох... relief. :D
Супер доволна! Мега ненадейно, без дори да съм ги търсила (!!) попаднах на ебаси яките тъмносини дънки, които не са шити с дразнещ жълтав или оранжев конец, както обикновено се правят всички тъмносини дънки. ТОООЛКОВА са яки! И бяха 30 лв, омг, омг. От "Тейли Уейли" (или както там се чете).
Взех си и супер як пръстен от Six, заболя ме душицата да изръся 10 лв за него, ама... пръстен е, не мога сама да си го направя за разлика от елементарните им герданчета.
Ох... relief. :D
Представи си сега: Имаш време от 30 до 60мин да си избереш каквото си поискаш в някой престижен магазин за дрехи и то за без пари.. ще направиш мазало, а? :D
Върнах се от работа. Хубаво е да пътуваш нощес - няма никой по улиците.
Рано е, рано е, рано е... и всичко...............
.............................. спи.
Време е и аз да полегна и да затворя уморени очи.
Сънено ми е и леко сиво всичко около мен. Поне след около 3 часа ще си я видя и пергърна, защото много имам нужда :(
BornToRaiseTheHell
02-10-2012, 05:28
Злее, злееее, злее.. Още 2 дена и "чао на мача". Окончателно.
DisappointedDreamer
02-10-2012, 06:59
Петък е!!!!!!! Щастлива съм, петък е, ще си прекарвам време с него, ще си уча, ще си лежа, ще си почивам вкъщи на топлооо 8-)
sladkalady
02-10-2012, 07:03
Чувствам се добре,чакам да ми се обадят и да изляза малко ....
anonymous708973
02-10-2012, 07:26
Представи си сега: Имаш време от 30 до 60мин да си избереш каквото си поискаш в някой престижен магазин за дрехи и то за без пари.. ще направиш мазало, а? :D
Eбаваш ли се? 30-60 минути са сууупер много време :д Даже ще съм ги премерила.
Петъкпетъкпетъъък! Само да спре да ме мързи, да си напиша writing-a и ще го видя след по-малко от 3 часа. Йес бе.
Наразсъних си се хубаво :D станах към 10 , мих съдове...прибирах съдове...замръзнаха ми кунките,ама си струва,сега съм си направила едно хууубавко кафенце и хапвам вкусна шоколадова домашна тортичка ...ог блаженство. Ох многo,много ми е хубаво :D сега бащатко ми запали и каминката и ми е айлячеее!
LeprikonA
02-10-2012, 09:02
още два дни. само два. чувствам се слаба тия дни, което не е никак хубаво, дори е леко саморазрушаващо.
Все още ме боли корема без обективна причина и вече се побърквам... освен това ми е някво нервно.. прецакани планове... все кофти работи. искам да е лято, взе да ми втръсва тотално тоя студ.
MusicalCherry
02-10-2012, 09:44
Не знам. Някво никво ми е.
скучно ми е и пак ми се спи пф..
след малко май ще се преориентирам към възглавничката в стаята ми..
SisiStrange
02-10-2012, 13:18
Беше просто... прекасно. Не ми се е случвало нищо толкова нежно досега... <3
Няма дума, която да опише това което чувствам в момента... it was amazing (h)
^Sladurkata^
02-10-2012, 14:15
Хей!Ъм... преди никога не съм писала в подобен форум,но сега имам ОГРОМНА нужда от съвет-меко казано...Момчето,което ми беше приятел ми каза,че ме харесва и ме попита дали иска да тръгнем заедно и аз веднага се съгласих,защото си падах по него.Всичко вървеше добре-НАПРАВО СТРАХОТНО!!!Бяхме щастливи заедно и си прекарвахме супер,но нещо стана...След известно време той ми каза,че късаме и аз не знаех как да реагирам!Даже нямах време да реагирам.Дължеше ми обяснение,но така и не ми даде такова..Започнах да го разпитвам къде сбърках,дали харесва някоя др-а и т.н,но той отрече.В момента много искам да разбера,защо ме заряза така,като всичко беше супер и да се съберем,но как да го питам-в смисъл...Да не изглеждам обсебена от него или нещо от тоя сорт.Каза ми само,че живота е прецакан---> как да го разтълкувам това!?Какво общо има живота с нас!? Има нещо,което не ми казва...
Молбaта ми е следната...Ако някой може да ми даде какъвто и да било съвет нека ми отговори!Моля ви и благодаря предварително!
Cold_Tearsss
02-10-2012, 16:44
Задавих се с водичка и сега направо ми се влиза в кома за два часа........
Отпуснато ми е... още ме боли корема, днеска се размотвах насам- натам по студа, прибрах се и седнах да пия коняк самичка, че си нямам компания. Бях забравила колко е яко понякога да си пиеш и сам! :D
NambyPamby
02-10-2012, 20:59
Боли ме главицата. Преглеждам си хороскопа и отивам пак да се губя сред разни листЯ. Вече се чувствам много кофти, че поех подобен ангажимент и най-вече, че няма как да се скатая. Занимавам се с още 101 неща, които са ми в пъти по-важнии сега като се замисля, наистина не знам с чий акъл се съгласих да се заема с тоя проект при все, че можех деликатно да откажа, ама нейсе, да съм си подредила приоритетите о време. Успокоявам(/т ме) се, че крайният резултат ще е добър. Ама ми се излиза, бе! И филми ми се гледат. Даже съм съгласна само да си лежа и нищо да не правя.
Силна.
Отдавна не се бях чувствала силна. Хубаво е.
screw the rules
02-10-2012, 21:20
Прекалено влюбен или хлътнал , както искате го наречете :( .
BornToRaiseTheHell
02-11-2012, 05:37
Притеснена. Днес и утре и после.."чао". Изтръпвам, като си помисля, .....и накрая си напомням, че аз сама забърках кашата и сама ще си я сърбам.
оф писна ми с тоя 14ти .. честно!! Прекалено много се превземате .. :?
п.с. Искам да го видя!
SisiStrange
02-11-2012, 06:30
Малко тъжно, че няма да се видим цели 3 дена. Но пък днес мама има РД и ще правим торта "Гараш". А който е пробвал нашата "Гараш" плюе на тези в сладкарниците. 8)
Трябва много сериозно да се стегна и за тези 3 дни да науча цялата Неогранична химия + Химия на елементите. Щото ми е пределно ясно на 14 и на 15 колко ще ми е до учене. :oops:
anonymous708973
02-11-2012, 07:34
Бахти гада... Как уби жена му! Тъжно ми е. Бях си обещала да не гледам Spartacus сама, ама нали съм много умна... Оф.
В реалния живот обаче всичко е наред. Да си напиша домашното, да отида на курс и после ще се учи по английски с моя. Вероятно. :д
Добре. Трябва да сготвя и да си изчистя покъщината, че довечера ще идва една приятелка на гости.
Пък и гледам на един приятел хъскито за няколко дни.. бахти кучето.. всичко е в косми. Поне ми прави компания.
Хайде да идва довечера.
Хммм...
DisappointedDreamer
02-11-2012, 09:12
Бахти гада... Как уби жена му! Тъжно ми е. Бях си обещала да не гледам Spartacus сама, ама нали съм много умна... Оф.
В реалния живот обаче всичко е наред. Да си напиша домашното, да отида на курс и после ще се учи по английски с моя. Вероятно. :д
Най-гадното е това, че главният актьор почина 2011 от рак. :/
Болна съм. Студено ми е. Цепи ме главата.
paradosou
02-11-2012, 09:19
...
Кво стана, ти нямаше ли да сядаш на стола?
screw the rules
02-11-2012, 13:28
Същото като вчера х2 имам чуството че това е болестно състояние ;д !
mynichka
02-11-2012, 13:43
Добре ми е.Чакам една приятелка да се обади и да пием кафе в кварталното кафене, че е доста студено.
NambyPamby
02-11-2012, 13:50
Кво стана, ти нямаше ли да сядаш на стола?
Не. :)
Мързеливо ми е. Нищо не свърших днес, ако не се изключи оня един час, в който четох по диагонал. През останалото време чистих и мих чинии, и гледах филмчета. Най-хубавото от всичко е, че намалих драстично цигарите от самосебе си, а по принцип ми е най-скомърцано сега и очаквах да пуша като смок, но уви. Даже ми става лошо, когато някой одимява наоколо, което значи, че съм на една миниатюрна крачка съвсем да ги спра.
sladk0t0odidi
02-11-2012, 13:52
Същото като вчера х2 имам чуството че това е болестно състояние ;д !
хD напълно точно ми определи диагнозата мерси screw the rules
screw the rules
02-11-2012, 13:54
хD напълно точно ми определи диагнозата мерси screw the rules
хах :д дали е като моята (think)
LeprikonA
02-11-2012, 14:01
без особено настроение съм. нито весела, нито тъжна, нищо. просто седя и не правя нищо, както в тия последни дни.
screw the rules
02-11-2012, 14:02
П.С Някой да знае за някакво хапче, или някакво спасение от това нещо ;д;х
just_cwety
02-11-2012, 16:35
чувстам се тъпо.. не че ми е скучно..ама ..поне след 2 дена ще се видя с някой хора ;дд
SilverBrilliance
02-11-2012, 16:59
Хахаха .. това с хапчето ми хареса. Бих глътнала няколко, за по сигурен ефект :)
А иначе .. чувствам се ужасно объркана, не знам какво да мисля или как да подходя. В един момент ме прави толкова щастлива, а в следващия се чудя какво се случва ?!?! Може би само времето ще покаже ......
elenka0093
02-11-2012, 17:08
аз се чувствам влюбена,многоо влюбена :D и ядосана,и мисля че имам нужда от цигара ама пък не мога да пуша :D
screw the rules
02-11-2012, 17:16
аз се чувствам влюбена,многоо влюбена :D и ядосана,и мисля че имам нужда от цигара ама пък не мога да пуша :D
Е накрая да си направим 1 клуб за влюбените тука хаха :п
mMemories
02-11-2012, 18:09
Добре де...за какво ме използва?!....За да си оправи настроението след караницата? За да ме качи на седмото небе и после да ме закопае? ... мнее....омръзна ми да се напрягам заради тоя, не ми се занимава с боклуци....
Ся пък се появи и братовчед му....УЖАС....Оная кучка пак се опитва да го налази и май ще я давам по курвенската..
А и това с нашите....Охх...
Общо взето: ЧУВСТВАМ СЕ ЗЛЕ, ОБЪРКАНА И АДСКИ ЯДОСАНА !!
Така, това е проблема. Не чувствам нищо.
... Хаха, не-излъгах! Чувствам се ужасно.
Дано мине по-скоро.
Feel like shit ! Мразя да спя през деня ...
Cold_Tearsss
02-11-2012, 18:15
Жабчо, да беше лятоооооооооо.... А сега в тази зима, нищо не може да правиш. :(
Що бре , минусовите температури спират ли ви ? Знаеш ли как се цъка мачле в тва време , супер фън е ;P
gersinkaa
02-11-2012, 18:21
Чувствам се доволна от себе сиии.... Изчистих целия апартамент, след това оправих и на кучо.. отидохме на лекар, държа се добре и съм доволна. Също осъзнах, че започва да поумнява.. След това излязохме на разходка в това студено време :) И сега релакссс :)
anonymous708973
02-11-2012, 18:22
Седим и учим в една стая. Брех, можело :д
Cold_Tearsss
02-11-2012, 18:25
Какво да цъкам? CSS - са ме баннали в 90% сърварите, а останалите 10% са фулл и не може да влезеш, Starcraft 2 - ми е малко рамта на този и трябва с лоша графика да играя, пък APM не може да мине 80 като са ти изморени ръцета, WoW - няма свестни пиратски сървари и няма с кой арени да правя, Fifa - ми е скучна, се ще вкарам гол, дори и автогол. Имам някакви стратегии, ама и те са ми безинтересни. Остана май само шах, ама съм много слаб. Чакай, забравих за супер марио, но там се падам в пропъстта на pixel разстояние, винаги.... Поне си свалих Supernatural, ама няма да е интересен епизода гледах му промото.
Оф,напрегнато ... и чакам....ам дали ще ме огрее :x
XxInn0cencexX
02-11-2012, 19:17
Колко по-хубаво би било сега да сме заедно,няма значение къде,но заедно.Иска ми се пак да прекарваме толкова много време заедно както през лятото ... Искам лято !
6wiskey6
02-11-2012, 20:25
подтиснат, изморен, изоставен, съжалявам че я обичам толкова силно и истински
Нямам мотивация,а тя ми трябва в момента,тъпо ми е иииии да...
Екстра.
Вчера беше супер. Сготвихме с таз' другарка 5-6 ястия. Като започнеш от мусака и стигаш до кифли с мармалад.
Разцепихме се от ядене.. пиене.. и.. сееееекс.
Направо преспа в нас, защото беше късно и не я пуснах да си ходи.. пък и бях пил и ме мързеше - нямаше как да я закарам.
И сега ми се мотка тук с хавлията ми и от 20мин. ме дразни. Аз гледам жално и кучето гледа жално.. :D
След малко ще я изнасиля.. дам.
DisappointedDreamer
02-12-2012, 10:32
Трети ден с висока температура. Седя си вкъщи и си похапвам мусли с мляко и си уча за теста по биология във вторник 8-) Най-лошото е, че и моят е болничък. :/
screw the rules
02-12-2012, 10:37
Много, много злеееее :((((((((
Thexsunshine
02-12-2012, 10:42
Откачено ;ддд
Учудващо добре. Чака ме цял куп упражнения по статистика, а как нищо не разбирам... ;xx Чувствам се изключително тъпа само като почна да мисля за статистиката, но няма как. Стискам зъби и продължавам.
anonymous708973
02-12-2012, 13:21
И сега ми се мотка тук с хавлията ми и от 20мин. ме дразни. Аз гледам жално и кучето гледа жално.. :D
След малко ще я изнасиля.. дам.
Хахахаха, звучи ми познато. :д
Странно ми е.
Искам най-накрая да ми дойде, че се панирам вече.
Притеснява ме и тоя английски, изпитът е скоро, а има много неща, в които трябва да задобрея.
Абе, странно ми е. Никакво такова.
След два часа отивам при него, искам да ме гушне на дивана и да си седим така. Пълна идилия.
Щастлив и адски влюбен.
Днес и е късметлийски ден бтв :D
Класната ми се сети да ни каже,че за утре имаме да развиваме тема по английски... Ама то цяла ваканция имахме,ама тя вчера се сети :x Сега имам да развивам тема 4 страници голям формат , на английски. Оф , благодаря се,че поне темата е благоприяна и мога да тегля локуми добезкрай! Ще се справя,не е нещо страшно,ама ми пообърка плановете.Нищо.
Иначе и е добре,на топло , хапвам си сладкишченца,пийвам си топло кафенце и такам...
Писна ми някакви тъпи момиченца да се мислят за центъра на света,алооо осъзнай се,пикло,ти се едно леке в малката жалка картинка наречена свят!
п.п.Като цяло съм изнервена! 8-)
dream1707
02-12-2012, 18:52
разочарована от близки хора :)
DisappointedDreamer
02-12-2012, 18:56
Температурата отказва да спадне -.- Писна ми вече. от 365 дена в годината, аз в 300 от тях съм болна. Ще си почивам и лежа утре, та дано има подобрение. Пък и мойто мишленце е болничко, ама днес е бил на лекар, та се надявам бързо да се оправи.
Ебахти колко нереално много ми се спи... fuck...искам да наня,не на училище :x пф...поне ще е айляк днес.
kuklichka_bg
02-13-2012, 04:32
След почивните дни,странно.Днес станах изключително ледно,дано и за напред да е така.Oчертава се дълъг ден..Добре съм. :D
sladkalady
02-13-2012, 04:35
Добре съм,пия кафе и след малко трябва да се приготвям за лекциии
Нямам търпение да дойде утре. Ох...
nepowtorima
02-13-2012, 06:41
Ох.. настинала съм.. кихам .. носа ми тече - по дяволите - мразя тва състояния..
Не отидох днес на училище.. няма да го видя :/
Нищо де .. утре/надявам се / ще излезем.
Утре трябва да отида на училище.. мхм.. трябва..
Охх.. и сега си пишем СМС-и с него <333
DisappointedDreamer
02-13-2012, 07:03
Лежа си. Във все същото състояние съм. Ще си взема душ, ще хапна и ще седна да си уча за теста по биология, които имам утре.
Мойто човече е по-добре <3
NambyPamby
02-13-2012, 10:29
Нервно ми е и цял ден хвърлям пепел и жупел. Зла и проклета съм, ама как да не съм, като са адски неориентирани същества и биха изчерпали търпението дори на тибетски монах?!
Вбесена съм и че ми забавят плащането. Вбесена съм и защото нещата не се развиват, както очаквах. Разочарована съм до дъното на душата си и очевидно само с мен е така. Дали съм очаквала прекалено много, или пък другите не са очаквали нищо - идея си нямам. Само знам, че ми е тъпо и се чувствам като потъващ кораб, имам нужда от успокоение и прегръдка, а всичко живо наоколо само ми повтаря разни френетични слова колко съм оправна и находчива, и как ще намеря решение. Ми, не, не съм силна, хич даже, нито уверена в момента и най-малкото, което ми е нужно, е да ме зарязват с оправданието, че и сама мога да се справя.
Писна ми всички да ме натоварват с проблемите си, след като аз нямам нищо общо и не мога да им помогна. Писна ми и от скапаното време. Искам да е лято... Писна ми и от държанието на околните. Все едно... Току виж нещата вземат да се оправят.
Djeei Loo
02-13-2012, 11:10
емм бива.. :)
ivcheto0o
02-13-2012, 11:38
Охх днес едва се вдигнах от леглото....и още ми се спи :D разглезиха ни с тези ваканции :D Иначе съм д/г добре.
Искам,искам,искам го... :D :D :D
LeprikonA
02-13-2012, 11:55
в процес на подготвяне, изненадващо не намерих червеното, което исках, но и това ще мине, без това няма да държи дълго :Д. всичко друго е готово мисля, сега остава само ученето. станах доста рано и то без проблеми тая сутрин, чувствам се добре от тоя факт, ако и за напред е така ще е страхотно. ама надали.
Доста съм доволен.
Смазах си последния изпит и доста успешно извърших задачите, които бях планирал въпреки ЕБАТИ ШИБАНОТО ВРЕМЕ.
Пък и скоро си е прибирам <3
Утре ще трябва да ни отриват изпод снега. За 20 минути сняг на парцали е натрупало 3-4 см. Не е зле и продължава. На мен миналата година по това време ми изби една част от един мъдрец, сега друг се е напънал... Толкова ми е ужасяващо гадно. Само пулсира и се подува и е цялото бяло...ще никне гадината и няма да мога да спя ...ФЪК! Искам да се гръмна!
mynichka
02-13-2012, 16:38
ами променящо се настроение имам днес, ту ми е някакво весело- след 1 час ми става криво и така цял ден
В много труден период... надявам се да отмине .. ;(
Денят ми беше нещо ужасно. Представях си началото на седмицата отвратително предвид обстпятелствата ,но това надмина и най-смелите ми очаквания... Цял ден съм с главоболие,правихме едно неочаквано контролно,което допълнително засили кефа от другото.Повръща ми се,лошо ми е не знам вирус ли е или стесът ми идва в повече вече. Изпитът мина,смятам сравнително добре,но ще разберем доста по-нататък. Последното съвпада с рождения ми ден и това хич не ми се струва добре.Ще видим,ще видим.А с тея момчета просто не ми е ясно.Не ми се занимава с лекуването на разбити сърца,аз себе си не мога да оправя,то.. Искам да видя с другото какво ще стане,ама не тая големи надежди (песимизъм пауър йеа). Искам да я чуя,да я видя,ама и това ще се случи края на тая седмица за нещастие.Дано поне седмицата бъде по-лека,защото след тея изпити изобщо не съм във форма..
anonymous708973
02-13-2012, 18:18
Имам да свърша един куп неща, а вече е 21.18 и не виждам кога ще ми остане време.
Няма значение. Щастлива съм. Камък ми падна от сърцето днес... и мисля да си прекарам вечерта, кроейки зли планове за утре, мухахаха!
flawless_
02-13-2012, 19:07
Супер, малко ми е нервно за утре, но ще мине. :) Искам да си го видя вече!!! <3
За разлика от сравнително скучния ден, вечерта ми беше повече от прекрасна. <33
Cold_Tearsss
02-13-2012, 23:07
Мнооогооооооо гладееенн и отееееееегчеееееееенннннн нннн.
Вече само отегчен.
Върнах се от работа преди един час. Изкъпах се и се избръснах. Скоро ще полегна да поспя, че днес пак пак съм нощна.
shmatarok
02-14-2012, 08:10
Пълна скръб. Всички ме дразнят, не искам на даскало, искам лято... поне последното ми изглежда достижимо, навън грее едно хубаво слънчице... <3 Ама тря'а се ходи на дск. -.- Как да е, довечера поне очаквам нещо интересно, въпреки че ще реша в последния момент какво да обличам, което е много тъпо, ама така е - като не съм ходила скоро на пазар се отчайвам, че нямам нищо подходящо 8-)
nepowtorima
02-14-2012, 09:34
Стомаха ме е свил.. болна съм още..
притеснявам се ужасно много .. ще откача..
ДОообрем. Честит празник,който, каквото празнува!
DragonLady
02-14-2012, 12:19
Перфектно!!! Чака ме една прекрасна вечер прекарана с любимият човек :) Първият ни Свети Валентин заедно :) Нямам търпение!!!
mynichka
02-14-2012, 13:50
Болка, цял ден лежа и имам чувство, че ми става по- зле. Искам, искам да го видя поне утре :(
Изумена,как може да има такива същества и вече демонстративно се изнася,и на кой го прави и какво показва! :?
Страхотно! Взела съм си изпитите по Biologishe Psychologie и Einführung in die Psychologie. Няма такова облекчение просто... Остава пустата му статистика утре, но за нея изгубих надежда още вчера. Каквото, такова. Отивам да пия вино и да пуша цигара след цигара. Ех, че радост.
ALetterFromTheSky
02-14-2012, 18:05
Чудото, което обожавам/ах... се сгоди и на мен ми е унииииикално яко . Самичка , а той... можеше и аз да съм , но уви ! :)) Хайде, наздраве на всички и да се обичате много :) :*:*:*
Enchanting
02-14-2012, 18:51
хъх като си помисля какво ме чака утре, искам да имам машина на времето, с която да мога да прескоча предстоящите два дена :// мм.....
бтвв честит св. Валентин :)
оф.
кога ще порасна
кога?
anonymous708973
02-14-2012, 20:01
Страхотно. Уморено, ама страхотно! Невероятен следобед си прекарах... още като ми отвори вратата с розата...
И как направи оня неговия звук на задоволство, като си видя подаръка... Ех. Прекрасен е.
PullMeCloser
02-14-2012, 20:11
БЯСНА съм. Не мога да повярвам, че успяха да ми развалят настроението за 15мин, а деня ми беше готин. Дори ми се реве от яд,толкова съм побесняла в момента. ГР!
Бахти пътищата... лед... сняг... всичко друго, но не и асфалт.
Стария котер излезе отвсякъде и направи новите джипчета за смях. Ха-Ха. Коли високи по 5 санта от пътя..
Пък тези софиянци.. мине 7 сут. събудят се и стане мазало.
Трябва да сложа някой залък в устата и да поспя, че тези смени... Поне е пълно с момичета.
Трябва да изпия един чай.
Трябва да изпуша една цигара.
И още една цигара.
Най - страхотния Свети Валентин !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Обичам я толкова много! А усмивката и сутрин направо ме кара да ... (h)
shmatarok
02-15-2012, 08:59
МЕГА ЯКАТА ВЕЧЕР!!! *писъци на еуфория*
Тва, Трифон Зарезан, ще остане като незабравима вечер.
С'а ми е лошо и ме мързи да си мисля кво да се обяснявам на даскало. Не ми дреме, вечерта беше епична, а завършека й - още повече.
mynichka
02-15-2012, 09:09
Гадно ми е, прабаба ми е починала тази нощ (очаквахме го, но все пак не вярвах,че ще е толкова бързо), уморено, глася багажи и ще пътуваме след 1 час за там.
nepowtorima
02-15-2012, 10:45
Смесени чувства..
Чувствам се тъпо заради вчера.. и то не е виновен той, а аз съм си виновна :/
Той ме прави толкова щастлива, а защо си гълтам граматиката пред него.. тц..
ИСКАМ ДА СПЯ!! .. уф..
И как пък.. му пратих СМС и на него му беше изключен телефона..
Е това не е ли каръщина сега.. ох..
Бивам...малко ме боли зъба,никне ми мъдрец,а зъболекарката има совободен час чак след 2 дни...фак!
добре, но разочарована от себе си;
като лош човек.
не знам.. кога ще се науча да общувам нормално и то точно с тези, на които държа?
защо все ги наранявам и нагрубявам?
защо не общувам като адекватен човек.
направо се ненавиждам и съдя, и осъждам.
може и да съм го изгубила . >< надявам се, не.
TheBeliever
02-15-2012, 12:38
Една нощ изпълнена с тооолкова много и различни емоции. Легендарно беше. И главоболието сега е легендарно. :lol:
Като пийне става изключително любвеобилен.
LeprikonA
02-15-2012, 13:21
к'ва по дяволите е тая нова мангалска мода? отвратително е... толкова гнусотия скоро не бях виждала, ужас.
иначе ми е добре, ставам едвам, ама после си заслужава ^^. след малко отивам при моя и светът няма да съществува ^^.
paradosou
02-15-2012, 13:28
Ха, определено успя да ме изненада.
Не ми се отдава да си сваля ухилената физиономия от лицето ;д
Готин ден, странен някакъв, супер пълен със съвпадения. Имам непоколебимото усещане, че нещата ше се наредят по най-добрия възможен начин. Направо го знам, сякаш вече е станало. Май за пръв път ми се случва. Просто ше е грехота да се окаже, че съм се излъгала. :Д
Супер самодостатъчна и щастлива. За първи път се чувствам толкова в кожата си и толкова уверена и уравновесена. Единственото, което искам е да съм здрава! Надявам се с колегата нещата да не се разсмърдят, харесва ми да сме приятели и да прекарваме време заедно, забавен е. Но само толкова, без усложнения. Имам нужда от малко флирт, т'ва, онова, колкото да си доначеша чисто новото самочувствие, а и някои други части... Нямам търпение да си дойде бившия ми, толкова ми се... иска да го видя. 'Ще е тъжно да не успея да се сбогувам с този пени...приятел!
Lincheto
02-15-2012, 17:50
Странно и малко объркано се чувствам. Не знам дали това трябваше да ме изненада или беше очаквано. Сигурно аз сбърках някъде.. а може би точно това исках. Трябва да променя изкривената си представа за щастие.
Тъпо. Аман от хора, които дават оценка на действията и събитията в живота ми. Недай си боже да помолиш тия хора за съвет... изнасят ти цяла лекция...убеждавайки те, че ти говорят тия глупости за твое добро. Да, ама като е за мое добро защо ми лепвате етикети?! Такава съм била, онакава съм била... ама съм нещо, което тия хора никога няма да бъдат-личност...
MusicalCherry
02-15-2012, 18:00
Объркано. Като цяло май никога няма да разбера защо момчетата се държат всеки път по различен начин. :D
Cold_Tearsss
02-15-2012, 18:02
Объркано. Като цяло май никога няма да разбера защо момчетата се държат всеки път по различен начин. :D
"Защото няма тръпка."
Тарикатче
02-15-2012, 18:02
Ахахахахаха... По скоро вие момите ги въртите тия номера.. Днес ми е навита утре я боли главата пф.. Или ше си винаги в готовност или пътя чантата и за "ляб" :D
Тарикатче
02-15-2012, 18:04
Ииидеално.. Всичко е на 6 както винаги
;)
скучно ми е, дано да пише някой, че.. 8-)
LeprikonA
02-15-2012, 18:12
влюбено, влюбено, влюбено ^^^^^^^^^^^^^^^.
Тарикатче
02-15-2012, 18:18
скучно ми е, дано да пише някой, че.. 8-)
С писане скуката не се оправя.. Друга му е цаката :D ;)
flawless_
02-15-2012, 19:07
ЛЕТЯ!!! ^^
NambyPamby
02-15-2012, 19:15
От 7 сутринта съм навън и чак сега се прибирам, да ми е честито. Цял ден оцелявам на кафе и цигари от чиста липса на време и съм меко казано скапана след цял ден работа, обаче пък нещата се получиха мнооого добре, което ми донася някво чувство за известна удволетвореност.
Утре ще трябва някак да сбутам в графика да отида на фризьор и козметик, 'щото с тоя проект в последно време съвсем съм го ударила през просото и никак не се чувствам красива и прекрасна, пък когато не се чувствам привлекателна, ставам и страшно зла, та е хубаво час по-скоро да отделя време за себе си. Един от колегите ми е метнал око и хич не го бърка грозна ли се чувствам, или хубава, атакува си и тваЙ. Тия дни ще му се предостави шанс да ме впечатли, пък дано се представи прилично.
BornToRaiseTheHell
02-16-2012, 05:14
Зле,зле,зле,зле..
За чий чеп ми трябваше да припадам? Тъпо ниско кръвно...
Сега, и бала ще пропусна, и с НЕГО няма да се видя, а и с даскалото ще увисна,като се има впредвид к`во ни причиняват, няма да е зле да се замъкна утре на училище, ако кръвното ми няма нищо против, естествено..
Станах преди малко. Ще се измия и оправя и излизам за няколко часа, че имам малко глупости да свърша.
DisappointedDreamer
02-16-2012, 06:10
Жива съм за всеобщо разачорование на всички :lol:
Иначе съм си все същата. Ама днес съм на даскало. Абе, днес и утре и айде пак weekend-а да идва.
С писане скуката не се оправя.. Друга му е цаката :D ;)
:lol:
е то от писането тръгва всичко де :-P
тъкмо си допих кафето, хубаво ми е, отивам да чета книга, денят ще е прекрасееееееееен (:
dream1707
02-16-2012, 08:04
Леко болна
Още ми е сънливо, но прекалено много ме мързи да си направя кафе. Надявам се довечера да се получи добре като изпълнение. Само 'дето още не знам как да си наглася задачите за да ми стигне деня.
shmatarok
02-16-2012, 09:14
8-) Лялялял, много добре, още една офертичка, чудесен подарък за добро утро. Пак елементарна за изпълнение, почвам да се чудя кое да избера. 8-)
Добре съм иначе. Онова малкото идиотче ми липсва Оо Доста ми е странно да го кажа, ама имам нужда някой да ми търпи простотията и на свой ред да вкарва малко такава, че да ми поддържа настроението прилично 8-) Чудя се днес да закъснея ли за даскало и с колко, щото ми се иска да засека аверчето по пътя, нещо ми е до приказки с него 8-)
ДЕНЯТ БЕШЕ УЖАСЕН!!!!!
беше добре до преди едни тъпи същества от женски пол от моя клас да ме изкарат извън релси..
още съм им бясна аргх.
anonymous708973
02-16-2012, 16:52
Разболяваща се.
На косъм от депресията. Не знам какво ми става тия дни... то вчера и днес де. Доста черногледа съм в момента без никаква причина.
ИДЕАЛНООО!Предложиха ми в края на месеца за 6 дни , с двете ми дружки да летим до ИТАЛИЯЯЯЯЯЯ! Направо ми е идеалишен.Иначе в даскало супер банво ми мина,но последняи час това ми оправи настроението.
mimsSss96
02-16-2012, 17:42
Ужасно! Скарана съм с пиленцето ми и нещата не вървят към хубаво! ;(
LeprikonA
02-16-2012, 18:09
брат ми се забавява и се хили като побъркан, че и аз прихващам :Д. приятно е всъщност.
Разболяваща се.
На косъм от депресията. Не знам какво ми става тия дни... то вчера и днес де. Доста черногледа съм в момента без никаква причина.
Дръж се.
Брой до три, глътни малко въздух и
усмихни, махни със ръка встрани...
Ай, ай, ай, ай-ай, и хич да не ти пука!
Хайде тез' да идват и да се разбием малко.
shmatarok
02-16-2012, 18:59
болна х.х пък днес нищо ми нямаше... всичко избухна в рамките на два часа.. ' баси чудото.
пълна апатия, безразличие и всичко ме боли. пф.
DragonLady
02-16-2012, 19:19
Добре съм :) Прекарах си най-невероятният Свети Валентин в живота ми!!! А подаръка, който му направих му хареса, а той ми подари една много сладка и готина плюшена играчка :) Е, малко скипнахме университета на 15ти, ама като стояхме до 5 и 30 нормално в един да не успеем да идем. Днеска, след уни ме заведе на една много готина пицария, а после пихме по едно кафе, обсъдихме 1-2 по сериозни теми за бъдещето ни и утре ще се занесем с колежката ми и него да си платим семестриалните такси за летният семестър, докато не е станала опашката голяма ( административната седмица, ходим само зайците главно и народа е значително по малко, че после стават опашки до асансьора .... ),а после айде у тях :) Като цяло очертава се един хубав ден :) Дано само няма опашки на касата ...
kittyKat
02-16-2012, 19:20
Страшно стресирана...Уффф тая тъпа математика зле съм със задачите, а скоро идва теста усещам,че ще нанкам с учебника.