View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 21
Страници :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
11
12
TheBeliever
02-16-2012, 19:27
Е какъв по-хубав подарък от old school Super Mario? :lol: Голямо ми е съкровище!
Вдетенявам се и той няма нищо против. Даже ми купи шоколад за награда.
Ако можеше и другите аспекти от живота ми да са толкова безоблачни.
Схванала съм се от студ и пренатоварване. Всичко ме боли.
Тази седмица буквално изцеди всичките ми сили. Остана ми една капка енергия, която ще ми стигне точно да си стигна до леглото. А утре като за последно тая седмица от къде ще черпя воля за да си отворя очите и да преживея още един ден... ами НЕ ЗНАМ.
TheBobqk
02-16-2012, 21:32
Приповдигнато ми е и не ми се спи, а трябва. Да минава и урешния ден, че да си поема малко въздух.
PullMeCloser
02-16-2012, 21:40
Доста добре.
Една цигарка искам с ментов чай ще ми дойде перфектно, но само чайче ще пийна. Нещо се разболявам май. Имам да уча сууупер много :Д
ronyrony
02-16-2012, 23:15
хайде всички да се почерпим с малко тревица хахаххахахааааааааааааааа ааа
PLAMENKO
02-17-2012, 05:15
Чувствам се зле.... оказва се, че може да си готов да дадеш на една жена целия свят, но тя да иска луната.....
dream1707
02-17-2012, 08:36
Кофти, защото няма днес да си го видя ...
forside1
02-17-2012, 09:58
Стоя и се опитвам да се съсредоточа в най-тъпата лекция, с най-бавно говорещата лекторка :D
Тарикатче
02-17-2012, 10:08
Надървен ;)
TheBeliever
02-17-2012, 10:11
Стоя и се опитвам да се съсредоточа в най-тъпата лекция, с най-бавно говорещата лекторка :D
Блазе ти. Аз вече нямам търпение да започне семестъра. Изкуфявам вкъщи.
Скучно ми е, не ми се учи по френски и не ми се занимава вече с графиците. Просто не мога да намеря начин да съчетаем всичко. А искам да поема и още един ангажимент. Май ще се пусна по течението.
mynichka
02-17-2012, 10:38
адски много ми се разхожда- ама следмалкоооо :)
forside1
02-17-2012, 10:56
Блазе ти. Аз вече нямам търпение да започне семестъра. Изкуфявам вкъщи.
Скучно ми е, не ми се учи по френски и не ми се занимава вече с графиците. Просто не мога да намеря начин да съчетаем всичко. А искам да поема и още един ангажимент. Май ще се пусна по течението.
Къде учиш ? Малко странно че още не ти е започнал семестъра :)
Перфектнооооооооооооооооо ооооо!
TheBeliever
02-17-2012, 11:38
Къде учиш ? Малко странно че още не ти е започнал семестъра :)
ИУ-Варна. Имаме 3-седмична ваканция между семестрите.
Обзема ме желание да си надуя моята си музика и да крещя до припадък. Нещо хормоните ми започват да се разбъркват.
хората са гадни понякога..
не искам утре да ходя на никакво състезание, искам да спя цял ден... ама няма :/
LeprikonA
02-17-2012, 16:51
добре, правя си вечеря, наприказвах се като за една седмица напред (:Д) и го чакам да се прибере и да ми пише, че вече се притеснявам какво става с прокетия автобус..
Да речем, че събуждането ми беше хубаво, за разлика от първите 15 минути след него.
Денят се очертава да бъде отвратителен, за това пък вечерта ми ще е къде, къде по-хубава.
Утре ще е Рай.
Засега добре, пия мляко с кафе :d Хапвам вкусни бисквитки и си почивам!
confused!
драми постоянно.
ама ми е интересно поне
Пф, болна съм и днеска няма как да изляза... Тъпа работа :D
mynichka
02-18-2012, 10:56
Не трябва да се разболявааааааааааааааааа аам!
PLAMENKO
02-18-2012, 11:49
Преди два-три месеца( за 1-вата ни година) бях най-добрия, бях единствения и неповторим, искаше да постигнем още много заедно.
Започнах да се старая още повече.... два месеца по-късно станах най-лошия..., първо искаше да поживее за себе си, после имала нужда от др неща, по последна информация след като ме опознала вече не харесвала характера ми и интересите ми..... (facepalm) ......
Някой може ли да ми обясни как става така, че 1 година ти не можеш да ме опознаеш, и за 2 месеца всичко се обръща с краката нагоре..., като се има предвид, че започнах да се държа още по-добре с нея...
Как да се чувствам.. хм не бих казал добре.... скъсахме, разделихме се апфф и ме питате как се чувствам.... :( (u)
shmatarok
02-18-2012, 13:13
Зле. Болна съм, имам 8 рисунки за правене и 1 седмица срок. ужас.
dream1707
02-18-2012, 14:06
Весела ^ без никаква причина, седя си тука и си се кефя :D .. Междувременно и особено мързелива, за 10ти път ме викат да излизам, а на мен не ми се мърда от стола :D
Много ми е зле, ужасно ми е тежко на стомаха, повдига ми се... не знам защо така,допреди няколко часа си бях добре...не съм яла много от преди да ми стане така...направо е ужас...само като помириша храна ми се повдига,пък за парфюм да не говорим!
Enchanting
02-18-2012, 15:33
чудесно! радвам се, че приключrх с тоя проект :)
TheBeliever
02-18-2012, 15:35
Много ми е зле, ужасно ми е тежко на стомаха, повдига ми се... не знам защо така,допреди няколко часа си бях добре...не съм яла много от преди да ми стане така...направо е ужас...само като помириша храна ми се повдига,пък за парфюм да не говорим!
Сезонът на вирусите е. По-добре вземи нещо преди да стане по-зле.
Мързеливо ми е и ме е яд за това. Вкъщи е кочина, а аз нямам намерение да си мръдна задника.
Вече ужасно много ми липсва хубавото време. Искам пролетна разходка по плажа...
beautifullslayer
02-18-2012, 15:38
Леко изнервена .. ;(
Звънях на личната и ми каза за едни прахчета,имах ги вкъщи, то удома е цял аптека :D Нашите имат от всичко явно ...но още ми е зле. Само на течности съм ... ще ми мине,ама иска чакане явно.
Странно. Осъзнах, че понякога има хора, с които искаме да сме повече от приятели, но няма начин. И когато това не може да стане е по-добре да запазим тези хора до себе си. Просто защото са ценни и си струва комуникацията и общуването с тях. Защото ни е добре заедно и защото се обогатяваме взаимно.
Трудно е, но на дали е невъзможно. :)
Не може просто да не ми пропадне идилийката, няма как. От пълна самодостатъчност и безтегловно щастие, само за една вечер преминах към апатия с наченки на депресия. Не мога да повярвам, че той все още може да ми влияе по този начин, защото всичките пъти съм си мислела, че не ми пука за него и че е само прищявка. И наистина не съм мислела, че някога тооолкова ще се блъскам между разум и чувства. Сега не знам какво да правя. Ще се оставя на него, вероятно ще ми подаде какъв ще е изхода от тази ситуация.
Зле...още чакам...ама няма да ме огрее :D хаха и на всичкото отгоре,аз съм виновна на всички за всичко! Fuck it...
Пак същата история! Ем такова е...чакам,ама КУР!
DragonLady
02-18-2012, 20:04
Щастлива и доволна :) Видях се с моя, отпрахме няколко часа заедно, изпихме по една бира и се прибрах в нас. Взела съм си пуканки и нестии, така че днеска пак ще се гледа филм, и дано е по хубав от снощният .... И утре пак си имам оправдание да ида в тях ( не че ми трябва такова :D ) - забравих си жилетката в тях и се усетих чак като се прибрах в нас и си махнах якето :D Поне от понеделник насам вече и в университета ще мога да го виждам всяка почивка :) Остана ми само да сбарам един ИП адрес и да се захващам за работата, която бях замислила от снощи.
Спомних си времето, преди няколко години, когато бях по-свободна по цяла събота и неделя бях навън с приятели, насам-натам... зачудих се кога всички станахме толкова заети? Искам пак да съм на 16 ей така за 1 ден само... :)
ledenakrasota
02-18-2012, 21:44
Един ден бездействие и полудявам! Направих си равностметка за доста неща и мисля, че вече ми се спиии...
Бясна !! Направо ми се вие свят от ЯД !!!! Не помня скоро да съм се ядосвала така,дано да е запоследно !!! как може да има толкова СМОТАНИ същества,как ??? и как все ги намирам АЗ ?!?!??! ЗАЩОО /!?!??!
ronyrony
02-18-2012, 23:17
супер оооеее
Точната дума е - странно .. хмм не съм го изпитвала скоро ..
anonymous708973
02-19-2012, 07:30
Раздразнена малко. По неясна причина.
Опитвам се да не гледам отворения и все още неизяден (омг!) шоколад на раклата...
LeprikonA
02-19-2012, 08:41
Опитвам се да не гледам отворения и все още неизяден (омг!) шоколад на раклата...
аз отдавна разбрах, че не мога, за това купувам като ми се яде(един), защото ако купя повече и го оставя някъде постоянно ме дразни от вътре :Д.
добре ми е, сдобих се с баси яките ръкави, не знам майка ми как е нацелила, обаче са страхотни ^^^^^. с малко повече късмет довечера ще си го видя и ще му се радвам много.
DisappointedDreamer
02-19-2012, 08:47
Прекараааааах страхотна нощ/сутрин (каквото и да беше) с приятеля ми. 8-) Чувствам се страхотно! :) Сега сядам да си чета и уча.
Мисля, че ще съумеем да си оправим отношенията. Обичам го по супер нетрадиционен и мой си начин, но го обичам. А с малко повече късмет в петък ми се очертава едно здраво... виждане с ходещия ми вибратор. Само дано не се разминем!
наядох се 8-)
сега съм изморена, искам да легна да дремна малко, ама имам задачи да пиша
и цяла сутрин си мисля за него :/ дано да ми вкара някоя добра оферта за понеделник..или поне тая седмица..
PullMeCloser
02-19-2012, 10:46
Съвсем изключих,че днес е неделя и колко мнооооооооооооого имам да уча :Д
В прекрасно настроение съм, пия си горещ шоколад,слушам музика и изпуших преди малко една цигара, просто...почивам си от вчера,от цял ден сигурно един час само съм прекарала у нас.
Still Waiting...иначе бивам
Довечера съм на работа, а до преди малко прекарах на един приятел дърва и вкарахме по бира.
Време е за кафе и цигара.
Никак ,как да съм утре съм на училище и пак ще гледам БЕЗБРОЙ скапани физиономии...... :Х НЕ искамм !!
и сега се моля всичко да мине добрее и да се разберем и да се уредят нещата и ще съм много доволна и щастлива... ДАНО ДАНО ДАНО !!!!!!! МОля сее и стискам силно палци
Уморено, същевременно тъпо и радостно :D
anonymous708973
02-19-2012, 16:08
Страх ме е. Не, направо съм ужасена.
Имам чувството, че няма никакво време.
Леко зле - все пак утре е понеделниик .. ;[
shmatarok
02-19-2012, 19:11
Зле. Всичко ме боли, искам да оздравявам вече.
Glamour92
02-19-2012, 19:13
Вземам си писалката и пергамента и се захващам със завещанието си...Ооо,и идея си нямах досега,че е възможно стомах да боли толкова-Уххх [X___x]
My poor baby, притеснено и тъжно ми е едновременно , а и утре е гадният понеделник!
thefolenangel
02-19-2012, 19:14
Страхотен ден *мляс мляс шоколад милка*
Повече такива слънчеви дни *мляс мляс*
DragonLady
02-19-2012, 19:33
Добре съм вече, бях адски бясна, но вече се оправих :) Видях си слънчицето и утре пак си го виждам в университета :) Ще взема да си пусна и играта и хептен да си оправя кефа. И да трябва да си намеря някоя хубава книга, че като съм в нас ме хваща скуката, а в лекциите съвсем.
TheBeliever
02-19-2012, 19:49
Неловко ми е. Такава дреболия, а ми влияе толкова зле.
Вземам си писалката и пергамента и се захващам със завещанието си...Ооо,и идея си нямах досега,че е възможно стомах да боли толкова-Уххх [X___x]
абе щом не си като мен , да си припадала от болки в корема, значи си добре 8-)
супер щастлива съм, отново без причина
боли ме главата малко, ще си лягам
дано някой глупак не ми развали хубавото настроение
kuklichka_bg
02-20-2012, 04:42
Супер.Надявам се днес да успея да свършва всичко,което съм си набелязала.(:
MyGuiltyPleasure
02-20-2012, 06:31
Щастлива ^^ :D
mynichka
02-20-2012, 07:30
Изключително добре съм, утре е деня :)) Трябва да отида да разгледам за подарък за баба ми, 70години- юбилей. Радвам се, ще се съберем цялото семейство.
Изключително добре съм, утре е деня :)) Трябва да отида да разгледам за подарък за баба ми, 70години- юбилей. Радвам се, ще се съберем цялото семейство.
да ти е жива и здрава
след малко ще трябва да се ходи на училище и това не ми харесва..иначе съм доста щастлива, да : )
LeprikonA
02-20-2012, 09:06
разочарована и то адски много. толкова глупави грешки, направo малоумни грешки... поне времето на вън е някакво приятно и следобед има изглед за разходчица ^^.
Страхотноооо!!! За такова хубаво време не съм и мечтала ;]]
Излизам до банката, на разходка, после ще си декорирам стаята... отново.
А само как ми започна денят - събуждам се с махмурлук, отивам да правя кафе и цялата кухня е наводнена. Разсъних се набързо. Но с това слънце навън, не мога да си позволя да съм в лошо настроение. ^.^
КУР за Васев. Очилат педал! Разби ми нервите. Половин град ти е насъбрал, тъпако.
В 6 часа сут. се прибирах от нощна. Пих едно кафе и излязох по задачи. Цял ден из целия град. Похарчих сума пари. Видях се с 30 различни нахакани пендели. Висях по чакалните смърдящи на пор вдовец.
Свършени цигари, свършено гориво, скъсани нерви.
Не се знае, но и довечера се предполага, че ще съм на работа. Не съм спал още, а и няма да спя, защото след 20-30 мин пак ще изчезвам. Трябва да слизам чак до Петрич тези дни.
Всичко е във вода от този сняг и е мазало. Всичко се пързаля.
Ужас и срамни въшки!
anonymous708973
02-20-2012, 13:45
Страхотен ден *мляс мляс шоколад милка*
Повече такива слънчеви дни *мляс мляс*
same here :D
Само той ми трябва в момента и денят ще е направо идеален.
NambyPamby
02-20-2012, 16:17
Най-най-НАЙ шеметните дни бяха т'ва, думи нямам просто. Някакви супер невероятни неща ми се случваха, запознах се с ебати криминалните типове... 8-)
Изкарах си невероятна вечер, която надали ще се повтори, защото никога повече няма да се видим. Без имена, без телефони и прочее, безумно тегаво ми е в момента, но така е по-добре за всички.
По някое време ще подхвана учебника, понеже ме чака поредната безсънна нощ, а трябва с нещо да се разсейвам.
PullMeCloser
02-20-2012, 17:03
Смачкана съм, от 8 сутринта съм вън по курсове и училище, чак сега се прибирам. Умиииирам за почивка и сън, ама трябва да уча некви неща по немски :Д Не ми беше лош деня, като изключим умората...
Glamour92
02-20-2012, 17:03
Супер! Научих нещо ново,а и ми казаха,че имам видим прогрес (не че не го знаех,де...) Сега се надъхвам за нещо нечувано ^________________^
Ммм, пак съм притеснена...(гуш)
Иначе малко ми е гадно , ПМС ...ям като прасе цял ден , боли ме корем ...
добре и мотивирана
с малко нотка на въпросителна.
но ще овладеем това.
anonymous708973
02-21-2012, 03:33
Бодра и въодушевена.
Малко имам контролна по химия, ама карай.
Само се надявам да се окаже, че в петък няма лекции, за да се прибере още в четвъртък. Даноданоданоданодано!
Преди малко се прибрах от работа. Като дроб съм, защото от 48 часа не съм спал.
Ще поспя два часа и щя ходя да взема камиона на един приятел и отивам към Петрич.
TheBeliever
02-21-2012, 08:35
Доволно. След хубава нощ последва хубава сутрин и се надявам за хубав ден. Времето е (почти) на моя страна. Сега остава и леличките по гишетата да са в добро настроение.
Ще опитам да превърна скучното обикаляне по институции в приятна разходка. Да видим дали ще ми се получи...
PullMeCloser
02-21-2012, 09:28
В много добро настроение съм, току-що изядох едно парче Киндер Буено, вчера го опитах за пръв път и взе, че ми хареса,а по принцип не обичам шоколад и сладко изобщо :Д След 10мин заминавам за училище.
DarkTemplar
02-21-2012, 10:20
I hate being sick..
Glamour92
02-21-2012, 10:26
ще си имам домашен лоооост...Ура xDD
ще си имам домашен лоооост...Ура xDD
От тези вертикалните? :)
paradosou
02-21-2012, 10:40
Безметежно и лежерно едно такова. :)
Glamour92
02-21-2012, 10:43
От тези вертикалните? :)
http://www.otslabvam.com/images/fitness_exercise/fitness_exercise_main_121_46.jpg
такъв един...сега се пече и си го чакам кротко [^_______^]
а пък следващата стъпка ще е
http://svejo.net/img_story_custom2/13/137728-Lost-reguliruem-za-vrata-large.png?1263852956
djipsito
02-21-2012, 10:47
Ще ебЪ майки.
Оххх.. скоро не ми е било толкова весело и хубавооо! ^^
Бях забравила какво е чувството, добре че е той да ми го припомни. ;дд
Остава само да си науча и идва време за почивкаа! :D
ivcheto0o
02-21-2012, 12:39
Ядосана... няма вода :D Днеска май не ми е много ден (че то кога ли ми е я :D:D ) И сега съм ядосана,мисля си за него и ми става и леко гадно :D Вече и аз не се разбирам,как може да ми става тъпо от това,че просто е прегърнал друга,с него не сме никакви :D Ама аз съм си виновна де,не става винаги да чакам другия да направи нещо :D ии си споделям глупостите във форум :D
TheBeliever
02-21-2012, 15:19
Дръпнах му една разходка в готиното време и почти нищо не свърших. От къде да знам, че няма да я активират днес...
Ама беше хубаво да повървя сама със себе си. Толкова хубаво, че в 90% от времето се усмихвах като идиот.
Прави са били хората, малките неща са важни.
LeprikonA
02-21-2012, 15:52
спокойна. сравнително. ползотворен ден беше горе долу, тия параметри ми скъсяват животеца много много жестоко, все не ми излизат проклетите отговори.
Ще го убия това момиче! :D
Обажда ми в най-неподходящия момент и то да ми каже най-неподходящото нещо.
ОХ, никак, зле ми е някво,заспало,умряло, искам да го чуя и да ЧУЯ ,ЧЕ Е ПО-ДОБРЕ :cry: пф,побърквам се!
Cold_Tearsss
02-21-2012, 17:33
http://img687.imageshack.us/img687/814/facepalmn.png
Държавна политика.
PullMeCloser
02-21-2012, 20:04
В адски добро настроение, някак се събудих в такова без причина :Д. И ужасно, ужасно изморена. От умора дори думите не мога да си свържа в нормални изречения, ама нищо, това не пречи на невероятното ми настроение. Толкова ми е някак...влюбено. Имам чувството, че всичко съвсем скоро ще се нареди перфектно.
Опитвам се да убия време във форума, че ми се прави нещо, а той ми се бъгва нещо постоянно. Тцтц.
leadyflame
02-22-2012, 09:07
В такова хубаво време да ти се иска да подишаш чист въздух, разхохдайки се с някого, а да няма.... Кофти ми е, че не може да се получи нищо и то не е от скоро, но хората и времето, предполагам си знаят работата. Нямам стимул за нищо, което е изключително не добре за мен, надявам се през тези 4 дена си го възвърна и вляза в релси!
DisappointedDreamer
02-22-2012, 10:43
I hate being sick..
Tell me about it -.-
Вече 2-ра седмица съм болна. Как да съм.
В учудващо добро настроение съм. Довечера на партито ще има и българи.... Ох, нямам търпение да видя какви ли ще са. (happy)
LeprikonA
02-22-2012, 15:19
от сутринта си мислех, че няма да е хубав тоя ден и познах. беше скучен и неползотворен, като цяло само с негативни неща изпълнен..
Glamour92
02-22-2012, 15:51
Чудя се и се мая...
с коя ръка да се гръмна-с лявата,или с дясната? М?
TheBeliever
02-22-2012, 16:16
Чудя се и се мая...
с коя ръка да се гръмна-с лявата,или с дясната? М?
С дясната. С лявата може да не уцелиш.
Въодушевена съм. Излиза много интересно предложение на хоризонта. Дано не е поредното разочарование.
супер след поредния friendzone ;] поне ми е ясно, че няа станат нещата и ми е през левия крачол..
ходи ми се на дискотека, ама нямам парииии : (
поне утре и вдругиден малко почивка, че изпуших тая седмица -.-
Cold_Tearsss
02-22-2012, 17:11
Оф...боли ме корема! :@
Изпий едно хапче.
Не действа, просто не става дееба! :# Ще си се свивам и самосъжалявам...
Пий активия :P
Чувтствам се като вчера , как да се чувствам . Скача ми се с бънджи ама нъцки :]
И кво , ще ми спре менструалните болки ли , кво?!
Иначе имам да уча тоооноооове литература и да препрочитам 20 страници...
Cold_Tearsss
02-22-2012, 17:54
Изкарай си го на някой. :D Това винаги помага. :D
Днес говорих с прекалено много хора.
Не е здравословно това.
Утре си се затварям в моята си крепост, зареждам няколко хубави филма и се пренасям в друг свят.
Дума няма да обеля с човек. Ще си мъркаме с котката.
TheBeliever
02-22-2012, 18:01
Ще си се свивам и самосъжалявам...
И аз съм така. Айде да се самосъжаляваме колективно...
Кой друг може да ме разсмива до сълзи в един момент и в следващия да ме изкара извън кожата ми?
Ще прекарам вечерта с шоколадов крем с бита сметана и червено вино. А имам и за учене... пф...
kuklichka_bg
02-22-2012, 18:04
Супер.Днес женска вечер. :D
Бой с възглавници по пижами?
edit: granger , easy girl , easy .
вдъхновена
мотивирана
наплакана
добре.
спокойна.
ще пия чай и ще сядам да уча след малко :ь
Cold_Tearsss
02-22-2012, 18:23
Бой с възглавници по пижами?
edit: granger , easy girl , easy .
XAXAXA Като някое пони. :D
Ако ми дадеш теб да те млатя с тия възглавници, на драго сърце! ;)
Иначе,то боли,керванът си върви, а аз изтъпявам на макс!
аулинче, спазмалгонче нещо?
аз съм ПРЕЯЛА.
чувствам се като ..не знам ..огромно натъпкано нещо 8-)
след малко ш' си легна да почета малко, отдавна не съм чела, пък току виж съм заспала..
NambyPamby
02-22-2012, 19:08
В личен план всичко е такъв мармалад, че няма повече накъде. Неопределено ми е. Не знам какво правя. Какво чувствам. Трябва ли да чувствам нещо. Имам нужда от знак, че вървя в правилната(или пък грешната?) посока. Имам нужда да ми бъде поне загатното какво ще се случи занапред, 'щото това, да чакам и да се надявам хич не ми харесва. Пренавих се от очакване и от празни надежди, и от чудеса от време на време. Или пък се лакомя? Изядох шоколадов бонбон след тонове лимони и съвсем оглупях.
Благодарна съм все пак, че във всички останали сфери от живота ми всичко тръгна в правилното русло(инак щях да се побъркам). Заела съм се с 101 неща и колкото хора научат, само ахват и се чудят как смогвам, ама... хъх, ако не си ангажирам времето максимално, съвсем ще ми избият балансите.
Ако ми дадеш теб да те млатя с тия възглавници, на драго сърце! ;)
Иначе,то боли,керванът си върви, а аз изтъпявам на макс!
Deal . Не знам защо , но винаги съм искал да бъда набит от момиче :P
Cold_Tearsss
02-22-2012, 19:24
аулинче, спазмалгонче нещо?
аз съм ПРЕЯЛА.
чувствам се като ..не знам ..огромно натъпкано нещо 8-)
след малко ш' си легна да почета малко, отдавна не съм чела, пък току виж съм заспала..
Сутрешно гадене имаш ли? :D
Glamour92
02-22-2012, 20:04
Не обичам мляко с ориз.Не защото никога не съм опитвала,не защото досега не съм попадала на мляко с ориз с приличен вкус.Не твърдя,че мразя мляко с ориз,за да се правя на интересна/оригинална/не като останалите.Просто не ми харесва да го ям-нито на вкус,нито на консистенция,нито на цвят ми допада-в каквато и да е вариация,който и да го е приготвил и ако ще в диамантена чашка да ми е сервирано-просто няма да ми хареса.
Когато някой дойде да ми опява как млякото с ориз било Божия благодат и само плебеите не могат да го оценят се дразня.Ако в продължение на година,знаейки,че ненавиждам мляко с ориз ми го поднася всеки ден с тайничката надежда,че ще му стана върл фен,няма да се получи нищо-просто ще си прахоса времето,усилията и енергията да впечатли с продукта си човек,който не на нужната вълна...
И когато след изтичането на годината изпадне в истерия,заради неуспеха си(който още в началото е бил предвидим),аз няма да имам вина-никога не съм крила,че ми се повдига от мляко с ориз... Не беше нужно да го прави-и му го казвах всеки божи ден.
........................
Damn,нямам вина за нищо...когато някой категорично откаже да приеме реалността и се побърка,в най-буквалния смисъл,в опитите си да я прекрои по свой вкус,последствията си ги поема самия той...
Малко метафора вкарах в тоз километричен пост-поне си излях,каквото имах :/
Сега ще дишна малко чист въздух без изпарения от мляко с ориз...Животът е хубав.
^отначало си помислих, че наистина става дума за мляко с ориз. оО втф.
права си иначе, няма сми да си с някой, който ще се опитва да те променя.
така и не учих, слушам музика и се вдъхновявам.
Glamour92
02-22-2012, 20:34
^Хъх,реших,че с метафора бих го изразила по-убедително...
Стари истории бяха това,проблема е,че днес разбрах как момчето още живее и се терзае от мисълта,че се е провалил в мисията си да направи мен-най-явния враг на "млякото с ориза" почитател на това "ястие"...
А пък минаха години :/
Самоубеждавам се,че угризенията тук са излишни
ForzaFelipe
02-22-2012, 22:55
Naaa,just need little love,that's all.
пък как ми се правят едни работи .... как преди съм траел толкова дълго време...ужас...то не че нямам с кой,ей сега отивам и я оправям,ама ми писна от тея глупости вече,иска ми се вече нещо истинско.
thefolenangel
02-23-2012, 01:17
Обичайките клишета, обичайните сюжети...и сега идва точното време ;)
LeprikonA
02-23-2012, 06:40
още една поредица от 4 скапани дни. само аз не си падам по многото ваканции май.
TheBobqk
02-23-2012, 09:35
Вчера беше отвратителен, гаден и крив ден. Нощната ми не се получи, но въпреки това се наспах и днес съм весело и позитивно човече. ^^
paradosou
02-23-2012, 10:31
Ок, минаха и двете олимпиади вече. Сега хапвам шоколад (ммммм...:Д), после се отдавам на четене [шахът също е опция] и всякви благинки.
П.п: тия хора тотално не са добре, отношенията им са под всяква критика. Радвам се, че държа подобни изцепки далеч от себе си.
Сутрешно гадене имаш ли? :D
:lol:
много смешно
ох тия хора как може да ме карат да излизам толкова рано..
лоши хора..
Ша му еба майката, как се оспах, 'стървах 100 лекции. И семестъра треа да плата...
Glamour92
02-23-2012, 13:04
^точно една дружка от твоята специалност ми се оплакваше,че била голяма навалица вчера за таксите
А аз си разкарах сецнатия за 59ти път кръст до другия край на потопената в мъгла Стара Загора...весел ден е днеска xDD
Хорнииииииииииииииииии искам я
айде да идва утре по - бързо 8-)
^точно една дружка от твоята специалност ми се оплакваше,че била голяма навалица вчера за таксите
А аз си разкарах сецнатия за 59ти път кръст до другия край на потопената в мъгла Стара Загора...весел ден е днеска xDD
Мда, аз като видях за кво става на въпрос и отложих за утре. Отидох за една лекция и асистента не беше в България, викам айдееее, чупката.
nepowtorima
02-23-2012, 14:59
Чувствам се прекрасноо ..
<333 Обичам го обичамаммамама го многооооооооо:****
ох.. ^__^ никой не може да ми развали настроението освен майка ми... :///
Ох,уморена,но щастлива и доволна...свърши се с тъпите матури ,след малко ще му се обадя да го чуя... ям жилибонки , пия пепси , ще ям вкусна манжичка - абе ползотворен ден беше.
ПП: Ако някой го интересува,още ме боли корема,ама майната му!
NambyPamby
02-23-2012, 16:37
Ох, само да мине утре как ще си разкажа играта...
ivcheto0o
02-23-2012, 16:42
Ужасно,ама ужасно щастлива :) :) така не съм била от толкова много време...щастлива съъъъммм :D
SpiritInBlack
02-23-2012, 18:54
Прилично както обикновено
LeprikonA
02-24-2012, 07:46
събудих се прекалено рано, отново. след снощния разговор с нашите хич не съм на кеф. не ми харесва някой да си прави планове за моето бъдеще.
Наспах се като първия пич и сега ми е идеалничко! Хапвам си , после ще направя някоя друга разходка и ще върша вече работата,която имам...то трябва да сме 3, но естествено само аз я върша ...нищо, то всичко се връща ;)
безразлично.. без положение ...
djipsito
02-24-2012, 08:19
Не се наспах, ама имам работа за вършене... Довечера мисля да се довърша!
DragonLady
02-24-2012, 08:19
Добре съм :) Учудващо не ми се спи, при положение, че съм станала в 7 и 15, и съм спала 4 часа, а днеска трябва да издържа поне до 4 - 5 през нощта ... Иначе се радвам, че вчера успяхме да оправим отношенията си с моя, и се разбрахме, че повече няма да си позволяваме негативите в университета да ни се отразяват на връзката.
Днеска ще оставам да спя в тях, ииииихаааааа кеф на макс ще е :) Направо нямам търпение да стане 3 часа да дойде да ме вземе от нас :) Замислила съм му една изненада, ей, така без повод, дано се получи както съм я планирала :)
учудващо добре, приятелката ми си е уредила среща 8-) добре съм я научила
а пък аз ще трябва да ходя към родата да поизпрося някой лев, че чисто съм я закъсала :[
и имах уж 3 теми да пиша, написах ги та никой не ме видя..ама нейсе..
DisappointedDreamer
02-24-2012, 08:37
Петък е!!! И от днес съм ваканция една седмица!! Кеф на макс! Цялата къща ще бъде на моe разположение за 10 дена 8-)
Абе, само аз ли съм наказан тука у фороно?
Equilibrium1992
02-24-2012, 09:25
me 2...за съжаление не мога да се чувствам виновна,тъй като идея нямам що съм наказана ..........
Yellow tigers crouched in jungles in her dark eyes.
She's just dressing, goodbye windows, tired starlings.
I'll sleep in this place with the lonely crowd;
Lie in the dark where the shadows run from themselves.
хванах червеи в ушите от тая песен...хубава е,ама не мога да си я избия от главата,пък имам да мисля и за други неща,при това важни.
Остават 3 дена до подаването на документите и вече ще знам в кой факултет ще ме мъкнат на заколение.Да ме пита човек що ходя,като и с матурата сигурно ще стане.Ама пък кога друг път ще ми се падне в близките месеци да скитосвам с моите из София или да ходя на чужди лекции,без да съм студент :D хохо,абе,струва си ...
Утре-на тренировка.
Ии,да скачаме към задачите..............
Би трябвало всичко да е ОК, затрупана съм от работа,но съм си у нас и се предполага,че ми е ОК,ама не знам...чувствам се малко тъжно, не знам защо. Всъщност може би знам,но за момента няма какво да направя...fuck! Искам гуш ве да го ева!
Имам чуеството, че това е НАЙ- дългия работен ден ...на света!
SpiritInBlack
02-24-2012, 13:32
Имам гадна мигрена , ръката ме боли , очите ме болят , само остава и оная работа да ме заболи.
Ще се купя след малко и може да поизляза.
Пак не бях на университет , мамка му
NambyPamby
02-24-2012, 15:19
Подремнах и съм свежа като краставичка. Мисля да се помотам още известно време из нас, да разцъкам някой conquiztador и после ще почвам да се глася. Имам супер добро предчувствие, пък не знам.
djipsito
02-24-2012, 15:39
Подремнах и съм свежа като краставичка. Мисля да се помотам още известно време из нас, да разцъкам някой conquiztador и после ще почвам да се глася. Имам супер добро предчувствие, пък не знам.
Ние с тебе днес, една програма имаме май ;д
mynichka
02-24-2012, 16:21
Добре съм, утре сутринта дълго чаканото пътуване. Дано да си изкараме добре, хаха и си изгорих ръката..
Cold_Tearsss
02-24-2012, 16:24
Петък е!!! И от днес съм ваканция една седмица!! Кеф на макс! Цялата къща ще бъде на моe разположение за 10 дена 8-)
ЕЕЕЕ, няма ли да ме поканиш на гости? :(
размишления:
Какво значи израза "да пуснеш някого на свобода"? Че той кога е бил твой или не е бил свободен? о.О По-скоро "оставяш го намира"", "оставяш го да си тръгне" и т.н.; Но не и "пускаш го на свобода". Да не е бил в клетка дотогава...
*учудващо да го напише един Рак, предполагам. който все иска да има нещо в щипките :д*
ShtrudeL
02-24-2012, 17:49
Тъжно. Самотно. Липсващо. Нуждаещо.
nIkEnCeTy_bE
02-24-2012, 17:54
Притеснено, желаещо, мечтаещо.
betty-dimitrova
02-24-2012, 18:36
Чувствам се забравена.... няма ли да се сети вече да се обади....
Супер якият ден, видях си я, нагушках си я, бяхме целия следобяд заедно + bed talking in the end.
Влюбено ми е :) утре пак!
DisappointedDreamer
02-24-2012, 19:13
ЕЕЕЕ, няма ли да ме поканиш на гости? :(
Идваааааии 8-) има всичко, от което се нуждаем - booze and weed 8-)
Хубаво ми е, денят свърши, ваканция съм, къщата е празна, ще си ce разкарвам по пижамка, ще правя палачинки, ще гледам филми на дивана, абее кееееф! :)
Похотлива, секси, изкусителна и... незадоволена. Мисълта ми в момента е винена до голяма степен, но не искам да съм с мъжете, с които съм. Незадоволена съм. Искам повече страст! Искам поне това, което аз предлагам, ПОНЕ - знам че заслужавам повече.
toniiiiiiiii
02-24-2012, 21:13
Тъжен (10 букви)
horny 8-) и съм добре, след малко ще лягам..прекарахме си супер преди ^^
малко ми е тъжно за приятелката ми, нещо не са станали работите както очаквахме : [
Cold_Tearsss
02-24-2012, 22:15
horny 8-)
Ееее, пак ли съм ти в мислите? :D
therealwhitenigga
02-24-2012, 22:31
like a boss
horny 8-) и съм добре, след малко ще лягам..прекарахме си супер преди ^^
малко ми е тъжно за приятелката ми, нещо не са станали работите както очаквахме : [
Да те возим до Бачиново с Cold-a ? :P
Естествено, твърде хубаво не е на хубаво. Трябваше тази сутрин непременно да се случи нещо, което да помрачи щастието, само за да е сигурно, че няма да ми е прекалено яко. Не искам повече да се прибирам в нас, въпреки че там няма какво да правя по цели уикенди. Не искам да живея в тоя дом и ден повече. Просто... няма как да стане да не си идвам.
DarkTemplar
02-25-2012, 07:31
Сънено, тея дни така и не мога да се наспя, все имам нещо за вършене сутрин.
Сънено, тея дни така и не мога да се наспя, все имам нещо за вършене сутрин.
(10 букви)
SpiritInBlack
02-25-2012, 09:36
Гладен и отегчен.Вечерта дано бъде добра.Макар , че се запознах със симпатично момиче
TheBeliever
02-25-2012, 09:42
Объркано. Пак онова чувство, че нещо съвсем скоро ще се обърка. Все пак не може всичко да е наред. Винаги трябва да има и малко лайна.
pandiflysche
02-25-2012, 11:29
Захвърлена като мърляво коте :х защо не ми обръща капка внимание?
Ееее, пак ли съм ти в мислите? :D
е ти съмняваш ли се :-)
Да те возим до Бачиново с Cold-a ? :P
хайде 8-)
и без това ми се ходеше натам
/и ти ли си от блг? :D
аз се чудя как може да спя 11 часа и пак да ми се спи..
Яд ме е , бясна съм,направо ми ида да изплющя един шамар на някого. 1 час си играя да свързвам шибаното домашно кино , пък кабели къси , пък не става в едната букса,ай в дугата , 10 пъти се препотих и най-накрая на майка ми не и харесвало как звучи ,било много шумно. Ми да еба майка му ... тва е домашно кино, не тонколонки за копютъра...Много гърмяло....оф не знам вече , побеснявам... бащата дето не чува, поне той дано е доволен. Най-накрая след тая игра ,ще ме накарат да го разкача и да го продам... деба и шибаната история. БЯСНА СЪМ!
LeprikonA
02-25-2012, 15:26
цял ден ми е криво, много много криво, скапан цикъл, скапан ПМС.
Кофти ми е ,малко ми е мъчно ... не знам що. Искам си да го гушна и други неща... искам да го има до мен.
DarkTemplar
02-25-2012, 16:36
Изморен, но доволен от хубавия ден. :) Добре, че проблемната ситуация се размина..
Супер якия ден !!
Хем успяхме да поучиме малко по физика, и после .. ох толкова е секси!
Искам пак.
Мааалко съжалявам за прекалено дългата ми история с този човек. Радвам се, че покрай него пораснах и станах тази, която съм сега, но точно в момента адски много ме е яд на себе си, че съм се опитвала толкова прекалено много пъти да го вържа за себе си, че сега, когато просто искам да го употребя, той не може да приеме, че може да искам само това от него. А като привабим към картинката и патологичния му страх случайно да не се обвърже някъде с някого за нещо... направо ми предстои една дъъълга и разгонена седмица.
nepowtorima
02-25-2012, 18:16
Офф.. добре бе .. вече :/
Саднато му било.. кофти му било.. и на мен ми е много неща.. ама нищо не ти казвам.. спестявам ти :/
уф .. <333333 гадно ми е, защото ми пука ужасно много ... :///
DarkTemplar
02-25-2012, 18:24
Мааалко съжалявам за прекалено дългата ми история с този човек. Радвам се, че покрай него пораснах и станах тази, която съм сега, но точно в момента адски много ме е яд на себе си, че съм се опитвала толкова прекалено много пъти да го вържа за себе си, че сега, когато просто искам да го употребя, той не може да приеме, че може да искам само това от него. А като привабим към картинката и патологичния му страх случайно да не се обвърже някъде с някого за нещо... направо ми предстои една дъъълга и разгонена седмица.
Що не си намериш някой нов, с който да си се "употребявате" и да сте наясно с това, вместо да се вкарваш в излишни филми с хора от миналото ти?
'щото на този си му знам възможностите и колкото и трагично да се справя, съм си му научила чалъмите и се справям добре. Новите са несигурни и са дървеняци, а освен това не притежават такава приятна дискретност. Май не е прозвучало както трябва. Исках просто да кажа, че ми се прави секс.
Equilibrium1992
02-25-2012, 18:38
Those peeps...
5 от 10.Казано понародному-горе-долу.
http://www.youtube.com/watch?v=jZZKLZafk5c
DarkTemplar
02-25-2012, 18:40
babity
Изтрий си няколко ЛС-та, да ти кажа 2-3 неща.
Днес за 3-ти път се разплаках на изпълнения на Adele.
Какво гласище вади тази жена...
Определено искам да я слушам и на живо!!!
NambyPamby
02-25-2012, 19:07
Цял следобед реанимирах и... мда. Денят още не е загубен, де, вливам едно кафе и сядам да чета.
paradosou
02-25-2012, 19:20
Вечерта дано бъде добра.Макар , че се запознах със симпатично момиче
Викаш, запознаването със симпатични момичета не е на добре..:Д
Cold_Tearsss
02-25-2012, 20:00
Искам машина на времето. Така се чувствам. :D
незнам...в момента ми е някфо никфо...
nIkEnCeTy_bE
02-25-2012, 20:14
Тъжно............ ;/
зле.
шибаното таро не лъже.
явно няма да го видя никога повече, явно 3 меча са си 3 меча.
така мразя да трябва да споря с тях и в крайна сметка те винаги да ме убеждават с правотата си.
фък.....
и то не е като да не съм го знаела от 2009 още.
просто не ми е писано явно точно с този човек.
честно казано,, понякога се чудя дали на него ще му се случи някоя толкова да примира за него. сигурно, той е страхотен.
и все пак.
ама както и да е. така или иначе не го заслужавам.
и тва е някаква съдба. явно така е писано. и печеля нещо, което сега не осъзнавам, докато губя него.
деъм. искам да замина в Италия.
и да направя коренна промяна в живота си.
защото така трябва. и защото е нелепо да ми се ходи в софия само заради него.
оффффффффффффффффф
тежко.
тежко тежко тежко.
edit:пак съм драматизирала за глупости, от което всъщност не ми е много по-добре. в крайна сметка, да, отново неуравновесени шитове и драми. пууууууууууу.
Тъжно............ ;/
(10 букви)
DarkTemplar
02-25-2012, 20:49
Emotional. I just wanna feel...
NambyPamby
02-25-2012, 20:51
...
Може ли да дойда до Варна да ми гледаш на карти, моля те, моля те, моля те? 8-)
По абсолютно същия начин се чувствам иначе като jghgh.
Не мога да се справя с живота си, хал хабер си нямам в коя посока да поема. Занимавам се с 1001 неща, срещам се със страшно много хора, излизам, купонясвам, всичко е уж на мястото си, а всъщност нищо не е наред. Чувствам се като малко дете на панаир в непознат град, което е изгубило от поглед родителите си за миг и после се лута ли, лута из тълпата, а не ги открива. Снощи се хванах, че даже и на пияна глава пак мисля и премислям някви неща, дето нормалните хора щяха да са ги преживели и забравили след седмица сигурно. Най-много ме е яд(и се проклинам хиляди пъти сигурно дневно), че позволих да се превърна в такава задръстенячка. Искам разни неща, имам си разни стремления, често всичко, което си пожелая, направо от небето ми пада и всичко щеше да е просто прекрасно, ако... на финалната писта не давах отбой. Всичко се развива чудесно, направо нереално добре и тъкмо когато нещата вземат да станат сериозни, аз се плаша, съвсем съзнателно се държа като дебил, за да прецакам отношенията и изчезвам по терлици. Чудесни възможности за сериозна, нормална, пълноценна връзка прецаках за по-малко от година и ме гризе отвътре вече какъв, по ягодите, ми е проблемът, и защо се държа като чичо Скрудж при все, че бяха страхотни момчета и реално, адекватна причина да вървя против себе си и против тях, нямаше? И точно тва е най-глупавото в цялата история, че направих всичко, което можах да се сетя - пътувах, смених обкръжението, гледах да съм нон-стоп ангажирана, мрънкотих как все не се получава, а не ми хрумна, че не се получава заради мен самата. За първи път не знам какво да правя, че да се преодолея и да успея да се съхраня о време, преди тотално да съм се саморазрушила.
Ако започвах живота си отначало...
Бих си позволила да греша повече следващия път.
Бих постъпвала по-глупаво, отколкото този път.
Бих вземала на сериозно по-малко неща.
Бих разчитала повече на късмета си.
Бих пътувала повече.
Бих изкачила повече планини и преплувала повече реки.
Може би бих имала повече истински проблеми, но по-малко въображаеми.
Сигурно сте разбрали, че съм от хората, които живеят разумно и здравословно - ден след ден, час след час.
Да, преживяла съм своите звездни мигове.
Ако можех да живея отново, бих изживяла повече такива моменти.
Всъщност, бих се опитала да няма нищо друго. Само мигове.
Един след друг, вместо да изживявам толкова много години ден след ден.
Бях от хората, които никъде не тръгваха без термометър, грейка, дъждобран и парашут.
Ако можех да започна всичко отначало, следващия път бих пътувала по-леко екипирана.
Ако можех да започна живота си отново, бих ходила боса от ранна пролет до късна есен.
Бих танцувала повече.
Бих се возила на повече въртележки.
Бих набрала повече маргаритки.
PullMeCloser
02-25-2012, 21:01
Изморена и зверски преяла. Така не се бях тъпкала от години, имам чувстото, че за 3 часа качих 10 кила :Д Яко съм подута.
Чувствам се нещо...празна, не знам защо. Не ми е скучно, имам си всичко, обаче ми е празно някак и не знам защо. Няма просто причина. Не ми е комфортно явно в сегашното ми(ни) положение.
Пие ми се кафе с моето момиче. Вчера нямах достатъчно фуриоко, но днеска съм презаредила и ще е разпускащо да си поплюем този онзи. Което обаче най - вероятно ще остане като задача за утре следобед. Трябва да приготвям багажи, а тооолкова ме мързи. И не съм сигурна откъде идва това нещо, но някакво гласче отвътре ме подкукуросва да го ударя на спонтанност. Дано през идната седмица имам тази възможност.
nIkEnCeTy_bE
02-26-2012, 09:40
Мързеливо ми е. Не мога да повярвам, че утре отново сме на училище...
Перфекциозно! Много ми е 'убуу :D
sarin4eto
02-26-2012, 09:59
ами чувствам се невлюбена и обмислям дали има смисъл връзката ми :)
DisappointedDreamer
02-26-2012, 10:04
^you gotta be kidding me -.-
хубаво ми е, похапвам сладолед, времето е хубаво и мисля да излежа да потичам 8-)
Утре не ми се ходи на училищее :(
nIkEnCeTy_bE
02-26-2012, 10:18
^you gotta be kidding me -.-
хубаво ми е, похапвам сладолед, времето е хубаво и мисля да излежа да потичам 8-)
сладолед ? и на мен ми се тича, ама няма с кого...
LeprikonA
02-26-2012, 11:59
като за половин ден свърших все неща, от които съм доволна. до довечера имам още няколко да довърша и утре е понеделник и всичко започва от начало. предпочитам в училище, от колкото вкъщи. поне да бях сама вкъщи, че да ми е спокойно..
broken-barbiee
02-26-2012, 12:02
Чувствам се влюбена, щастлива и малко нещастна. /Пак смесени чувства, но не мога да се оплача. :) /
Почти няма сняг вече. Доживя ми се. В тези преспи и ледени пързалки се чувствах като в затвор.
От няколко дни не съм близвала алкохол, газирано и сокове. Само вода пия и се чувствам изненадващо добре.
Имам мускулна треска от вчерашния ден. Хладкият душ вчера не помогна, за това сега ще опитвам с горещ. Искам да изляза от банята червена като рак и да се разтопя на най-близкото диванче.
Cold_Tearsss
02-26-2012, 16:58
Току-що научих една безкрайно радостна новина, но не чувствам нищо...
anonymous708973
02-26-2012, 17:14
Това хубаво време определено ме стимулира да се хвана да спортувам. Бахти мързела съм. Няма вече. Обещах си, че тая година ще се вкарам във форма. Фитнес. И без (толкова много) шоколад. Честно. Ама наистина.
Имам да пиша 3-4 страници тема по немски, а умирам от глад. И си търся оправдания. :д
И забелязах, че имам склонност да се сдухвам в неделя вечер, изпращайки го за София. Бахти лиглата съм. Все едно отива на война.
Въобще пука ли им,на нея - НЕ ! Ако ще трактор да ме сгази пак няма да и запука егати НЕПУКИСТКАТА ;х;х завиждам им на такива хора, които сърцето им не трепва от нищо и никого : (
И утре е понеделник ии ме боли корема и не ми се гледат противните фейсове на някой хора и не ми се слушат глупостите им
ОФФФФФФФФФФФФФФФФФффффффф ффффффффффффффффффффффффф ффффффффффффффффффффффффф ффффффффффффффффффффффффф ффффффффффффффффффффффффф ффффффффффффффффффффффффф ффффффффффффффффффффффффф фффффффффф
егати депресарката съм станала напоследък,кога ще свърши този гаден период ??????????
LeprikonA
02-26-2012, 17:57
това беше уникално тъпо, баси, очаквах поне малко подкрепа....
Не искам да си лягам рано ми е. Нищо, че утре трябва да ставам супер рано. Просто ме е срам да си легна по това време. Мразя неделните вечери. Като няма за какво да се сдухам, както правя по традиция всяка неделна вечер, сега имам ужасно неприятното усещане, че забравям нещо много важно. Ама може и да си легна все пак, тоооооолкова ми е тъпоооо.........
PullMeCloser
02-26-2012, 20:29
Супер тъпо се чувствам.
Утре трябва да се вдигна в 7:30 сутринта и ще се прибера по това време вечерта. Изобщо не успях да си почина, сдухано ми е, изморено и като се сетя как утре ще съм цял ден вън, още по-изморено ми става. От няколко дни умирам от болка в гърба и ми трябва як масаж.
И понеже съм мързел и цял ден не успях да си донауча каквото трябваше, сега, когато искам да се отпусна малко пред компютъра и да си почина просто, трябва да уча. :Д
Да не казвам колко ми е сдухано заради скапаното ми положение в момента, искам нещата да стават по-бързо, писна ми да чакам.
Искам почивка.
Яко съм се размрънкала нещо :Д
SpiritInBlack
02-26-2012, 20:47
tolkova mi e tupo 4e se 4udq dali da ne si otida utre obratno v sf tam pone ima dosta material hahahaha
shmatarok
02-26-2012, 20:55
Свърших с тъпото портфолио, не е истина как ми писна да се занимавам. пф. квото искат да ми казват, омръзна ми да се чудя как да направя нещата да изглеждат перфектни и после никой да не го оценява.
Много ми стана кофти, сетих се кво сънувах вчера... Пфпфпф, много гаден сън, какво ли означава.. искам да се обадя на баба да й кажа, да я питам... много ми стана мъчно.
Толкова ми е самотно... баси, как всички са мега егоистите... искам само някой да ме прегърне и да ми каже, че всичко е наред.
Имам нужда от промяна в живота си. Радикална.
Едит: :@ тоя мой бивш.. ебати филмирания. писна ми от него. пикльо.
Току-що научих една безкрайно радостна новина, но не чувствам нищо...
Да не си станал вуйчо бе cold ?
тоооооолкова ми е объркано че направо не знам..ако продължа - лошо .. ако ли не - пак не ми се струва добре
офф оф оф оффффффффф ..
Cold_Tearsss
02-27-2012, 00:16
Да не си станал вуйчо бе cold ?
Рофл, няма сестра. ;)
Тъжен съм, че сбърках 3 въпроса. ;( Poor me - Hollywood Undead. При това бяха най-лесните, а взех да ги гледам в детайли и най-важното изпуснах.
LeprikonA
02-27-2012, 03:53
пия кафе и чакам да тръгвам. искам да минава училището и да се върна пак да спя. пфу..
Уее няма да ходя на училище :)) Цял ден ще се разкарвам с майка по магазините.Какво по хубаво от една шопинг терапия точно в този момент.... хихи винаги може да ми оправи настроението :д Един ден за мен.Един ден без да се притеснявам.Един ден далеч от всичко в друг град .....с една дума - Един прекрасен ден :)
djipsito
02-27-2012, 06:32
Чувствам се сънена... ;д
Това хубаво време определено ме стимулира да се хвана да спортувам. Бахти мързела съм. Няма вече. Обещах си, че тая година ще се вкарам във форма. Фитнес. И без (толкова много) шоколад. Честно. Ама наистина.
В момента в който си го написала това е трябвало да излезеш да потичаш. :) Това "от Понеделник почвам" нали знаеш, че никога не действа? :D
Добре съм. Две нощни една след друга. Днес почивка и после три една след друга. Разкарах се с колата из града, че ми се караше.
спи ми сее
и има някакъв отвратително шибан вятър навън
искам да не ходя на училище... :(
mynichka
02-27-2012, 09:06
Много съм щастлива, усещам как наистина малките неща ме карат да се смея и плача от щастие, отдавна на ми се беше случвало. Последните няколко дни са толкова хубави. Обичам да се усмихвам часове наред без дори причина :)
xBadxApple
02-27-2012, 09:15
Чувствам се сънена... ;д
Тру, а съм станал от немалко време. Ръфам си филията и гледам пичовете на строежа срещу мен кво си бачкат, след малко излитам насам-натам по задачи.
TheBeliever
02-27-2012, 09:48
Мързелът побеждава за сетен път. Дано с началото на семестъра успея да се вкарам в релси защото вече и сама не мога да се трая.
Влюбено ми е. Искам да избягаме някъде само двамата за ден-два. Без телефони, компютри и ангажименти. Ще си остана само с мечтите.
screw the rules
02-27-2012, 10:00
Супер кофти ден.. уж тръгна добре.. а после какво стана сякаш се отчаях от всичко : (
Малко ми е уморено , мислех да легна да си подремна, ама нееее...имам някои задълженийца и трябва малко да си попрегледам инфото по презентейшъна :D След това се очаква комшията да се опита да ме тероризира с чалга,но неееее! Гадинката аз вързах домашното кино и ще му издухам главата с Антракс , Металика и Рамщайн! Да живеят технологиите!
anonymous708973
02-27-2012, 11:40
Нахранена.
Сега НЯМА да отида и да си купя шоколад. Не.
Бившият ми трябва да се обади и се ядосвам, че не го прави, а се бяхме разбрали да се видим тоя следобед.
Glamour92
02-27-2012, 11:42
и ще му издухам главата с Антракс , Металика и Рамщайн! Да живеят технологиите!
най-накрая човек,ползващ технологиите по предназначение...съседът ти е роден под щастлива звезда
Днеска малко я свършихме като кучето на нивата,но и утре е ден ... Пак ще трябва да се става в ранни зори xDD
Нали знаете лафа: Съседите ми слушат хубава музика, без значение дали искат или не.
^ Точно,аз досега слушах лоша-ща ,не ща! Но вече не! Задава се кармата... и тя се нарича Траш метъл! :D
anonymous708973
02-27-2012, 11:55
Раздразнена. Уговорка имал бил... И не намери време да си види 2-3 пропуснати обаждания и смс-а и да се обади да каже? Много мразя така, честно.
блаа... траш метъл. :д
DarkTemplar
02-27-2012, 12:02
Пантерке, тва е чест номер на бившите. Хората решават, че като са се разделили с някого и вече не е нужно да бъдат сериозни към него. Тъпо, но факт. Не се коси. ;)
След това се очаква комшията да се опита да ме тероризира с чалга,но неееее! Гадинката аз вързах домашното кино и ще му издухам главата с Антракс, Металика и Рамщайн! Да живеят технологиите!
Това ми напомня как в гимназиалните ми години съседът отгоре надуваше "тез червени домати", а аз му отвръщах с Rammstein, Sepultura, Break Stuff, Counterfeit и т.н. на Limp Bizkit, разни на Godsmack и т.н. :D
Добре се чувствам. Спокоен почивен понеделник, прекаран в домашна атмосфера. Навън пак заваля тъпия сняг... Тая зима няма край...
Изморено,не понасям понеделниците ..!Днес със сигурност оплесках всичко на изпита,трябва да се стегна,ако искам да ме приемат,но точно тази година реших да се отпусна заради моя тъп мързел и музата така и не ме наляга да прочета всичко,което съм пропуснала!Надявам се днес да благоволи да се обади,макар че не съм сигурна дали има какво повече да си кажем с него .. ох,да минава по-бързо и този ден!
granger да си провери личните.
Кафе и почивка. Дам.
Пантерката, купи ли си шоколад или още държиш фронта? :D
чувствам се така : http://www.youtube.com/watch?v=j9zsc45LDFE :D
Мързи ме да си сложа ядене и да си купя цигари, рефрешвам форума да си отплесвам вниманието от мързела и пиша празни приказки. Драго ми е, че ме четете :D
Glamour92
02-27-2012, 12:35
^е,па и на нас...
още повече,че тоя ти профил ни напомня на безгрижието и свободата на ънбаннатия човек
-----------------------------------
So it begins...Голямото биологично четене.
После идва Голямото излизане и накрая Голямото спане. Ръкавите трябва да се запретнати.
anonymous708973
02-27-2012, 12:46
granger да си провери личните.
Кафе и почивка. Дам.
Пантерката, купи ли си шоколад или още държиш фронта? :D
Не съм. *пука се от гордост*
При мен проблемът е, че често бъркам жаждата с глад и ям нещо сладко, колкото да се намирам на работа. Няма да се дам пък. Довечера ще съм и на фитнес - да знаете, че да не мога да се измъкна :д
В такъв случай, защо не ядеш ябълка или нещо такова?
Фитнес, фитнес.. да не те видим довечера пак да драскаш тук? :D
http://www.barometar.net/wp-content/uploads/2011/04/shokolad.jpg Ето ти лакомия... :D
anonymous708973
02-27-2012, 13:19
Издирвам си мацка с хубаво, но все пак реално тяло за уолпейпър :д Някви предложения?
Пих някъв сок, сега гриза ябълка. Вкусно е.
П.П. Това беше подло!
Подло е, но така се развива психиката. Целта е, като видиш шоколад и такива сладки работи - игнор. Въобще да не ти правят впечатление. Бях спрял солта за една година някъде.. стигнах такъв момент, че хляба ми беше солен. Прави сметка. Трябва да имаш воля и психика и затова ти го пратих. :]
http://lg.fishup.ru/files/3d/d9/1b/01/lg_22353291v300976_DSC_6459.jpg?v=1
http://pics.livejournal.com/sudarev_s/pic/0009t2kd
Ето ти две. :D
Но май ще се разтегнат...
http://www.justdesktopwallpapers.com/images/1024/celebrities/beckinsale.jpg
Тази е по-голяма.
anonymous708973
02-27-2012, 15:58
Абе, тука има фотошоп, чудеса... Искам да се вижда плоско коремче и да не е няква супер порнографска снимка, че на тоя компютър стои и сестра ми. :D
Отивам, отивам...
ivcheto0o
02-27-2012, 16:07
Изморена,цял ден бях навън...и сега трябва да уча...
Ахх и си открих формулата да се откажа от някое момче-да ми напомни по нещо на някой който преди е бил в живота ми и ме е наранил по някакъв начин :D:D логика... :D:D
Concussion
02-27-2012, 16:09
http://lg.fishup.ru/files/3d/d9/1b/01/lg_22353291v300976_DSC_6459.jpg?v=1
Тази е много яка <3.
Гладнаа... Не съм се хранила като хората и аз не знам откога вече...
nepowtorima
02-27-2012, 16:34
Пф.. не издържам вече..
Какво е това държание.. :( Егати.. явно не проумява, че ме кара да се чувствам зле..
Не знам какво постига с това, но се надявам да не свърши всичко зле... :/
nIkEnCeTy_bE
02-27-2012, 16:54
Чувствам се добре, малко изморена и гладна, да...
Glamour92
02-27-2012, 17:00
Промяна в планищата...
Meh.
[-___-]
shmatarok
02-27-2012, 17:05
'баси празния ден 8-) утре пак така... ще взема пак да скипна някой и друг час. ако компанията е като днешната... неее, малко по-видоизменена, ще съм доволна.. :Д
обичам да си говоря с него. за каквото и да е... просто ме успокоява, така ми оправи настроението и днес.
не се обадих на баба. нещо ме стяга, не искам да говоря с нея. х.х реакцията на майка като й казах за съня не ми допадна. пффффф.
NambyPamby
02-27-2012, 17:12
Пантерата и всички останали размрънкали се девойки да не се вкарват във филма, заради 2 кутийки шоколад, че да не се амбицирам да си напиша дневното меню, което сигурно на тях може да им бъде седмично. 8-)
И в тоя ред на мисли - меденко. Цял ден се изреждат да ми казват, че съм отслабнала и съм се разхубавила. http://www.pic4ever.com/images/4fvfcja.gif
Инак ми е еуфорично, имам чувството, че усещам света с всичките си сетива - пъстър, ярък, светъл, прекрасен... Срещам хубави хора, случват ми се хубави неща и съм безкрайно щастлива, 'щото усещам, че влизам във форма.
Страхотен филм ! Само човек който е отгледал куче може да го разбере . Само той знае колко е хубаво когато знаеш че дори целия свят да е срещу теб когато се прибереш то ще е там и въпреки че си го оставил цял ден само ще ти се зарадва и ще те близне .. хихи
PullMeCloser
02-27-2012, 17:23
Изморена.
Не знам какво ми се прави изобщо...искам да си почина, искам да гледам някакъв филм,а трябва и да уча. Спи ми се и ми е сдухано някакво.
anonymous708973
02-27-2012, 17:57
Страхотен филм ! Само човек който е отгледал куче може да го разбере . Само той знае колко е хубаво когато знаеш че дори целия свят да е срещу теб когато се прибереш то ще е там и въпреки че си го оставил цял ден само ще ти се зарадва и ще те близне .. хихи
Точно. Независимо колко го гониш от леглото, то пак е там, когато се събудиш - със задник или нос към теб :D
Доволна от себе си. Награждавам се с голяма чашка червено вино.