View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 21
Страници :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
10
11
12
Тъпичко ми е, защото ще се направи на оборотен. На мен ми се иска и на него му се иска. Няма да се извинявам за предния път, 'щото се държа като лайно. Но си искам моето! И тооолкова бързах, защото мислех, че ще вършим работа, а то... Гррр! Освен да го направя... душ и да хоризонтирам, то волна програма няма да има тая вечер...
NambyPamby
04-12-2012, 19:50
Избива ме на рев с тоя Великден. То не са яйчица, салатки, козунаци, козуначени кифли, бАМбони, некъв ужас, некъв ад.
Супер доволна съм от пазара обаче. Добре се справихме, пихме кафенце, дрънкахме си глупостЕ, обиколихме половината град, заради последното което крачката ме болят зверски в момента и си мечтая единствено да си взема душ и да се мушна в кревата.
И съм в лека дилема. ПуЩат ми се някакви стабилни оферти, ама... Оф, винаги е така. Имам ли право да избирам и се обърквам тотално и накрая, за да се улесни схемата, махвам с ръка и зарязвам всичко. 8-)
Колко е хубаво да си цял ден на вън на това прекрасно временце и да не ти остава време дори да седнеш на компа. <3 Искам пакккк ! Утре се очертава обаче доста скучничко,нямам никакви планове и изобщо не зная как ще се търпя цял ден.Дано получа някаква оферта,че иначе ще изтъпея.А за тези дето не спряха да ме плюят мога само да кажа да си го наврът!Ух и искрено се надявам скромната ми мечта да се сбъдне.
Днес съдбата се пошегува много грубо с мен, събирайки на едно място първата ми любов, бившия и настоящия ми приятел + един пич, на който отказвам кафе вече няколко месеца.
Още не вярвам на очите си.
Приятелят ми за първи път показа някакво раздразнение от други момчета.
Весело ми е.
bad__girl
04-13-2012, 06:09
Леко меланхолична заради преместването ни,но може да е за добро.
shmatarok
04-13-2012, 11:51
Ох... разтревожено ми е за бебо, дано се оправи :/ Уж всичко беше наред, лека бременност, добри изгледи, пък сега... още не съм го виждала, но искам да го видя живо и здраво мъничето, дано да се оправи...
Трябва да уча, ама постоянно се разсейвам. Дано всичко да е наред...
Преебах се. Ама яко! Зак'во отидох на кола маска като той няма ме посети...
ivcheto0o
04-13-2012, 16:07
Мнооого доволна.Купих си нов телевизор :grin:
SisiStrange
04-13-2012, 16:09
Прекрасен, уникален ден... <3
Хубав ден. Сутринта ми беше лошо ;/. Ама сега съм си супер. По-рано бях с майка ми по магазините. Исках да си купя нови токчета за лятото, обаче не можах да си харесам. Може би другия път ^^. Сега си стоя на топличко и мисля след малко да гледам филм.. Чувствам се малко като преяло тюленче :д.
Cold_Tearsss
04-13-2012, 18:29
Филмирал съм се отвсякъде... мразя се....
kuklichka_bg
04-13-2012, 18:45
Добре леко изморена,но обещах да излизам.. :D
Nutella♥
04-13-2012, 19:18
Добре съм сега.Денят мина спокойно,но това е затишие пред буря.Сега си пускам филмчето и релаксирам..
PullMeCloser
04-13-2012, 19:55
Добре съм. Сама у нас... Влюбено ми е. Щастливо едно такова. :Д
Направих си салатка, хапнах си я, сега ще си запаля цигарка... перфектно ми минава вечерта.
anonymous708973
04-13-2012, 20:07
Днес съдбата се пошегува много грубо с мен, събирайки на едно място първата ми любов, бившия и настоящия ми приятел + един пич, на който отказвам кафе вече няколко месеца.
Още не вярвам на очите си.
Приятелят ми за първи път показа някакво раздразнение от други момчета.
Весело ми е.
Хахахахахха, че то пък има си хас да не покаже никакво раздразнение :д
Добре ми е, весело ми е, чувствам се супер закриляна иииии мъничка и ооххх, прекрасен е! Да минава тоя изпит, да си идва вкъщи и... няма да го пусна, заклевам се.
Ах, как ми липсваше женско приятелско рамо...
Огромна подкрепа усетих от нейна страна днес.
Толкова е лесна за обожаване.
Нямам търпение да се видим на живо и да я смачкам от прегръдки.
Страхотно! Вече е факт - любимите ми хора ще са тук за рождения ми ден. Сега ще се отдам на учене и работа.
Cold_Tearsss
04-13-2012, 23:42
Перфектно. ;)
Glamour92
04-14-2012, 07:09
Тия предпразници и празници такъв дебел прът ми забиха в колелото на целта,че просто не е истина... xDD
Aма никой не ми е крив,оправдания само.Който е решил да "чисти" си чисти,независимо от упоритата гледка на хора със светнали очи и козунаци и кифлички в устите.
На работа напоследък е интензивно,че и почивни дни не дават,щото още набирали кадри.
Пхх,заминавам на тренировка-от 2 дни кракът ми зала не е подушвал,а пък има нужда...
DisappointedDreamer
04-14-2012, 07:35
Навънка сняг сняг сняг, и продължава да трупа. К'во е т'ва време, к'во е т'ва нещо?! Ама то миналaта година май месец валя, сега какво се учудвам.
Отивам да си вадя ботушките и шейната.
shmatarok
04-14-2012, 09:41
^кажи, че става въпрос за Швеция :о
Хм. Пия си кафето - няма никакво спокойствие. Едната ми ръчка тука с прахосмукачката, другата изпада в някаква паника без всякакъв смисъл, само аз го давам лежерно и полуумряло все още.
Зарибих се по тая глупава ерепублик ь.ь ама предполагам, че ще ми мине скоро хД Иначе ми е тъпо.
О, и утре никъде не ми се ходи. Мога да си ям козунака и вкъщи сама >.<
Colouring
04-14-2012, 09:44
Писна ми от разочарования,бахти.
.
.
.
kalpazanka
04-14-2012, 10:00
Строших едно яйце от простотия- не го хвана боята равномерно и аз пак да го овъргалям в ръкавицата и... пляс. А такова хубаво червено... прелест!
А как ми се хапва вече козуначено руло с мармалад :D И как ми се пие второ кафе :D Ако може и да е 3в1 :D Ужас :D
DisappointedDreamer
04-14-2012, 10:04
^кажи, че става въпрос за Швеция :о
По шведско мда. В момента съм облечена с пуловер, ръкавици, терлъци ще ми пращат едни съфорумници за рд-то хаха. 8-)
anonymous708973
04-14-2012, 10:17
2 часа и 39 минути.
Нямам търпение... само да ми падне в ръчичките!!!!!!
Очаквах да съм дроб днеска, а за слабостта, която изпитвам вътрешно, съм доста продуктивна. Боядисах яйцата сутринта, сега ще си нахраня домочадието, после ме чака простиране и още една доза курабийки. Направо съм перфектната домакиня! :D Айде довечера да ми излезе късмета вече. Имам нужда от поощрение. :D
NambyPamby
04-14-2012, 12:02
Отслабнала съм стабилно и съм адски доволна. При все, че продължавам да изяждам главоломни количества(за справка: от четвъртък досега съм изяла 2 големи домашни козунака сам-самичка 8-)).
DarkTemplar
04-14-2012, 12:33
Тоя мач с бригадата алкохолици и тютюнджии ми изпи силите. Не съм бягал толкова от месеци. Гадовете обаче бяха с човек повече и измъкнаха равен.. -_-
shmatarok
04-14-2012, 14:19
По шведско мда. В момента съм облечена с пуловер, ръкавици, терлъци ще ми пращат едни съфорумници за рд-то хаха. 8-)
хохо, найс :Д
един ден ще мине ли без да ме вбесят тея двете. Ей, нямам търпение да се изнеса. После ходи ми говори за справедливост - защо аз на нейните години вече бях възрастна, а тя си остава тъпото домашно бебе? >.< И това ми се натяква всеки божи ден, в който всички са си вкъщи. Боже, бленувам по онези няколко дни, в които се мотах самичка и знаех, че никой не ме чака да се прибера, никой няма да ми тропа изнервено с крак, никой няма да ми се прави на отворен и после да си наляга парцалите. Никъде няма да ходя утре, да се грабват и да се махат, притрябвал ми някой.
Яйцата станаха много добре обаче. Това е единственото нещо, от което съм малко доволна.
В тоя апартамент се чувствам като специалист по всичко. :D
Обаче майсторката днес е мързелива и замръзнала и само се мести от стая в стая със завивката и котката.
Жал ми е обаче да гледам баща ми как се мъчи с орехите, та може и да отида да го отменя в това задължение.
SisiStrange
04-14-2012, 15:06
Чудесен ден. :):):) Боядисахме заедно яйцата. :D И той си омаца пръста!!
Nutella♥
04-14-2012, 15:55
Ух,навън е така студено и толкова много вали.Искам си слънчицето,какво е това време.
Днес се зарадвах,че го видях.Усещам как чувствата ми се променят,но не трябва - не бива.Знам,че нищо няма да се получи,но това не може да ме откаже от мечтите ми.
Glamour92
04-14-2012, 16:45
Б*х...след празниците ще "чистя",то стана ясно...
Днеска беше разбивация.
Отвсякъде-още ми циркулира адреналин в кръвта. =))
NambyPamby
04-14-2012, 17:22
Ебаси, само аз ли най-чинно съм си боядисала яйцата още в четвъртък? Е, вярно, че бях с медицински ръкавици и ги държах с два пръста, та бях бая комична гледка, но все пак. Досега се суетях около трапезната маса, търсих разни покривчици, панерченца, слагах от оная измислената великденска трева, подреждах ненагледните яйчица... Иначе опищях света преди няколко дни как това са пълни глупости и че аз традиции няма да спазвам. 8-)
Чистих, подреждах и сега презареждам с водка с кола и натурален шоколад. Мислех, че ще ми е гузно, задето отклоних уговорката и реших да си остана вкъщи, ама нъц. Домошарско ми е нещо напоследък, пък и като си знам, че няма да пропусна нещо интересно, стимулът съвсем ми се губи.
Слънчево ми е инак, особено след... събитията от последната седмица. Още ме бива, хаххахах. Никак не е лошо от време на време да ти начесват егото, никак.
Мразя празници. Да минава вече цялата какафония и нека нещата най - накрая да си дойдат на мястото... И мисля, че ми липсва най - неподходящия за липсване човек. Трябва да се стегна! Днеска съм пълно мекотело, постоянно си мисля за камини, гушканици и прочее извращения. Блях!
shmatarok
04-14-2012, 19:24
много зле. много.
Някак мързеливо.Времето е адски гадно,не ми се излиза и стоя и се тъпча с шоколад <3 ;/
Colouring
04-14-2012, 20:18
Слушам една и съща песен и се депресирам.От известно време съм затънала в една дупка... направо не е истина.Аз не че съм излизала от нея де,ама сега направо.... ;/
ЗАЩОООООООООООООООООООООО ООООООООООООООООООООООООО ? ;/
депрес, объркано, цъкам яко shoegaze, avangard и всякакви неща, които могат да се срещнат и с таг блек метъл, но реално не са.
миии да. обожавам ги тия меланхолични и атмосферични неща.
фюми има по много както винаги. :)
днес беше противоречив ден, як отначало, после малко се скофтяса. като цяло съм доволна.
anonymous708973
04-14-2012, 20:24
Завиждам си. Супер късметлийка съм.
Furious?
04-14-2012, 21:53
пооправям се но все още ми е гадно настроението
добре че капитанът не разочарова
PullMeCloser
04-14-2012, 22:01
На село съм и умирам от скууука. Направих си телефона на рутер и цъкам от лаптопа с яко бавен интернет, но нищо, поне зарежда! Яде ми се филия с лютеница сега и се чудя да ям ли... Но не,няма :Д Качила съм килограми. Обмислям дали да запаля цигара... Абе, като цяло е страшно скучно и се чудя на кого да звънна, за да говорим... Утре си се прибирам!
Снощи... т'ва шампанско успя да разтвори гузната ми съвест, поне що се отнася до голямото ядене през деня. Днеска ще има втори дубъл на голямото ядене и определено за следобеда ще замислим някакви физически активности. Офффф, искам да се прибере! С него е забавно, а сега не е!
bad__girl
04-15-2012, 07:26
Трябва да си довърша опакаването на багажа днес ми е последния ден в моя град.Да се видя с приятелите за по кафе и така!
Обмислям да си изключа телефона. Звънел е 100 пъти тая сутрин. Поне са наспах като ората, ше преям днеска, май и ше препия, пък току-виж и още некой екшън се заформи. Днеска ше съм консуматор докрай, мухахахаха :D
Да се радвам ли, да плача ли.. :д Мразя ги тези смесени чувства, ама май повече клоня към радване. Купих си нови обувки и чанта, ама като се сетя още колко имам да купувам лошо ми става :д. Тоя идиот не ми отговаря, ама аз пък като съм се притеснила, та чак не е за приказване.. :д
LeprikonA
04-15-2012, 14:30
в настроение съм, този човек винаги е интересен.може би повече щях да му се зарадвам, ако не ме беше посрещнал с въпрос за "софиянеца",за софиянеца не знам нищо от месеци :Д.
иначе беше забавно като за обяд с повечко роднини. дори не забелязах колко време е минало.
SisiStrange
04-15-2012, 14:56
Щастлива.
Обичам да празнувам с него и семейството му. :)
explosion_
04-15-2012, 15:00
Само една дума - Изпростявам ! :D
PullMeCloser
04-15-2012, 16:50
Доволна, че се прибрах. Боли ме корема, обаче. Нямам търпение вече да идва утре, да се видим. Не издържам у нас нещо... Трябва да си довърша нещата по немски тази вечер, за да ми е свободен денят утре.
ledenakrasota
04-15-2012, 16:54
Сладко ми е!
NambyPamby
04-15-2012, 17:15
Сънувах, че ме гушка и мачка и ми стана толкова тъпо, когато се събудих и проумях, че никога повече няма да се случи, че не е истина просто. Липсва ми, бе! Ного, ного. До такава степен ми липсва, че направо се чудя дали мога да срещна друг толкова интересен, интелигентен и привлекателен мъж в близко време, или появата му в живота ми беше подобно на счупено огледало и сега ме чака седем години сух период. 8-) Ама наистина ми липсва. Даже не ми е вкусно да си пуша цигарата без него. Ужас. Трябва, трябва, трябва в най-скоро време да намеря някого, който поне мъничко, ако ще и с 1/20 да прилича на него(с повече късмет, може да ме намеря и някой по-добър) преди да съм се побъркала напълно.
Cold_Tearsss
04-15-2012, 19:10
Освободен, спокоен и добре.
the cure пеят в ушите ми friday i'm in love.
не знам доколко ще ме излекуват.
+you can never get enough
anonymous708973
04-16-2012, 06:01
+you can never get enough
Планирам да проверя това днес.
Нетърпелива. Чакам майка ми да стане сама, защото иначе ще я събудя, ако вляза да се къпя. А искам да изляза след час - час и нещо...
bad__girl
04-16-2012, 06:05
Вече съм в новия ни дом в Пловдив.Ще си нареждам новата стая после ще ида до даскало да го видя къде е и как се стига и така.Засега ми изглежда всичко ок,но ми липсва Търговище :(
DisappointedDreamer
04-16-2012, 06:09
Ваканцията свърши, от днес съм на даскало. Очите ми са полу затворени, трябва ми време да свикна пак да съм будна през деня 8-) поне снега се е стопил наполовина!
Ооо, снощи ме разглоби направо. Дори не съм сигурна дали досега е имал по - добри попадения. Много ми се иска като се прибера в четвъртък още да не е заминал за да повторим снощното. Отново достигнах душевния си мир. Нищо не ме смущава, нищо не ми пречи. И понеже все нещо трябва да се случва, от днес започвам да тичам редовно, хранителен режим и сииииилно ограничаване/спиране на цигарите. Такъв ми е кефа с'а.
kalpazanka
04-16-2012, 09:51
Със смесени чувства.
Като се замисля какви харчове се задават, лошо ми става.
ledenakrasota
04-16-2012, 10:04
Спи ми се.
shmatarok
04-16-2012, 13:24
Всъщност мина добре. Почти много добре.
Макар че постоянно стоях нащрек да не би случайно някой да се изцепи, усещах и трудност да говоря... Някакво напрежение се носеше между всички и не ми беше ясно как да се държа. За щастие, всеки се направи, че нищо не е станало през последната година и общо взето театърът беше успешен.
Радвам се, че вчера се отдадохме на филмов маратон, много спокойно и лежерно беше, въпреки че отново трябваше да се притеснявам за нея и последствията от действията й. Аман. И усетих и някаква празнина между нас, но... това беше неизбежно.
Cold_Tearsss
04-16-2012, 16:27
От всякъде съм се пречупил и филмирал, а трябва да се стегна.
sapphire5
04-16-2012, 17:49
О б и ч а н а.
dimitar_ak
04-16-2012, 19:11
Влюбен до уши. Тя е невероятна.
Ей, пак се намери кой да ми развали настроението бе.. пх, това че съм на 13 не означава, че не мога да взимам никакви решения.. тц..
Тази вечер мина по-добре от очакваното, въпреки че в началото пак се надигнаха буреносни облаци в настроението на всички, но бързо се нормализира работата.
На мен пак ми се дадоха някакви надежди и отново съм развълнувана за нещо, което може и да стане, но по-вероятно е да не стане.
Преди малко пък пих една чаша студена вода и сега едвам си държа очите отворени. Трябва да си дооправя маникюра и на дясната ръка, преди да съм забила глава в клавиатурата. Въобще не искам да мисля за утре сутрин, когато в 6:30 трябва да съм на крак...
DragonLady
04-16-2012, 20:09
Доволно щастлива :) Той е най-невероятният мъж на тая земя!!! Дори и със всичките проекти и простотии покрай завършването му пак намира време за мен и време да ми направи най-хубавата изненада, която може да получи една жена!!!
Лошо само, че утре съм от рано на университет ама нищо, поне ще си го виждам през почивките, но за жалост за последна седмица ще го правя това нещо ;(
bad__girl
04-16-2012, 20:10
Малко напрегната!Утре за сефте в новото училище в новия град с новите хора!
PullMeCloser
04-16-2012, 20:28
^ Успех. :)
Мързеливо. И скучно...
Толкова ми е скучно, че не мога да повярвам на тъпите проблеми, върху които мисля. В момента най-сериозният ми проблем е коя пудра и кой слънцезащитен крем да си купя... Направо се чувствам празна от скука :Д
Поне свърших нещо позлезно-научих си всичко по немски и по английски, само едно есе ми остава да си напиша. И домашната за курса... но той е чак в понеделник.
bad__girl
04-16-2012, 20:36
Мерси ако беше за мен!
депресия..вторник и отново на даскало :х
TheBeliever
04-17-2012, 06:34
Хубаво кафенце с приятна виртуална компания. :lol:
И палачинки за закуска. Голямо ми е съкровище.
shmatarok
04-17-2012, 08:33
Пийм кафе. Времето - кофти. На даскало трябва да се завъртя, ама хич не съм очарована, ще си умра от тъпотия. Имам работа след това, трябват ми и пари, блах уби ми се настроението до голяма степен. И сега слушах някаква песен, разтресе ми хормоните брутално... и да, трябва някак си да се замъкна навън. Не искаааам. ;/
prinncess
04-17-2012, 10:50
Спи ми се, ама трябва да ходя да тичам. :D
SisiStrange
04-17-2012, 12:46
Леле... какво съм му намислила... *палаво погледче* Тая неделя/събота ще е уникална!
Малко ми е убито настроението иначе. Искам да съм с него и много ми липсва. Първите дни ще е така. После сигурно ще посвикна с новия график. Липсва ми.
ivcheto0o
04-17-2012, 12:57
Как ми се иска да си хвана чантичката и да замина някъде далеч от всичко и всички...
SisiStrange
04-17-2012, 13:02
^ Мен ми се ще да имах чорапките от аватара ти. Моите се скъсаха. XD
kuklichka_bg
04-17-2012, 19:24
Дотегна ми вече.Писна ми с това четено постоянно,чета едно също нещо,писна ми с тази история.Бизнес планът и той ми взема здравето,добре че поне практиката свършва и темата я направих.До изпита ми има още няколко дни и изобщо не се виждам притеснена.Пълна апатия...
Colouring
04-17-2012, 19:33
Писна ми бееееееее..........
Защо?Защо?Защо?
Не искам да мисля за това.
Не искам!!!!!!
Гадно е.Ще се разрева ей сега.....
;/////////
Искам знак,искам нещо,което да ми подскаже,че не само аз.Искам и на него да му е така,мамка му.
ох, като претендират, че са големи, знаещи и можещи защо не се държат на положение и не докажат това? Хич не им ходи на годинките да се държат така.. -.-
пс: Това не се отнася за някой от форума, да знаете! :д
shmatarok
04-17-2012, 20:01
Толкова ми е апатично, смотано, никакво. Искам да си взема нещата и да се скрия някъде далеч от всички. Без компютър, без интернет, без телефон, просто ей така... На село примерно ми изглежда добър вариант за около седмица.
Толкова съм шастливаааааа. Охх.. не знам ще се побъркаам вече. Видяло се е, че няма да се спи тия дни от вълнение, ама к'вото е, важното е, че от дооооооста време не се бях чувствала толкова добре, колкото в момента. ;33
PullMeCloser
04-17-2012, 21:12
Супер смесени чувства, ей така, без причина...
Влюбено, щастливо, тъжно и съм на косъм да ревна от и-аз-не-знам-какво чувство :Д
Много съм объркана, или всъщност не съм, защото знам точно какво да направя, но тъпото е, че не мога, защото просто в момента той дори не е в България. Страшно много го искам и имам чувството, че ще се пръсна... Трябва ми една среща с него и всичко ще се нареди. Перфектно наясно съм със себе си и с желанията си. Трябват ми няколко часа да си поговорим, да му кажа всичко и готово. Леле, искам го :Д
Обмислям да се обеся в гардероба ми.
DisappointedDreamer
04-18-2012, 06:30
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/575384_437621572930874_166854740007560_88232082_14 46214266_n.jpg
^Общо взето така се чувствам. 8-)
TheBeliever
04-18-2012, 06:35
Как може времето да е толкова шибано?
Събудих се в чудесно настроение и като дръпнах завесите ми се спече всичко. Явно ще съм си затворена вкъщи. Току виж съм се сетила и да поизчистя малко. Блах.
Поне до края на седмицата ще е тук. Скуката ще намалее значително.
SisiStrange
04-18-2012, 07:17
Щастливичка. :) Поизпотих се, постегнах някое и друго мускулче и сега съм прясно изкъпана и цялата омазана с крем. :):) Довечера след физиката ще си го видя, макар и за малко. Умирам да го сгуша и да се разхождаме под чадъра, дъжда леко да ромоли и от време на време да спираме за по някоя нежна целувка (или охлюв - нова мания XD ). <3 Много ми липсва тия дни. Чак се чувствам като лигла.
Захващам се да преговарям вече като хората конфигурация и конформация. Само да ми стане кафето. :)
shmatarok
04-18-2012, 08:34
Открих си причината за апатичното настроение, блах.
'Неска ще е шитня от всякъде пак, направо ми писна вече. И на даскало трябва да ида за оная контролна и тъпото изпитване, аз съм голяма патка, за какво не се занимавах в началото на срока, ами сега да си губя времето блаааа. Боли ме коремът, което допълнително влошава настроението, времето е шибано, още по-криво ми става, оффффф.
Glamour92
04-18-2012, 09:21
Боли ме очето. ;/
И да си се похваля-имам си леко очертани плочици(не плочки,плочици,ама пак е нещо...)
Най-накрая се прибрах вкъщи, сега малко ще си почина и в 3:30 пак излизам. Времето е супер гадно, но по никaкъв начин не ми разваля хубавото настроениее. ^.^ Направо нямам търпение да ми се обади и да се разбрем за утре, охх. :D
Днес не бях на училище (сън) По-късно сигурно ще ходя в Несебър на разходка, ама много се дразня, че вчера мама ми оскуба само едната вежда, а за другата думите и бяха "не мога да те търпя повече, на ти пари и отивай на козметичка!" :D
NambyPamby
04-18-2012, 10:58
Някакво много сладко хлапенце се лепна за мен в болницата, русоляво едно такова, с къдрички, синеоко, дребно - същински бонбон, накара ме да се усмихна.
Колкото до всичко останало - тегавинка. Опитвам се да приемам нещата философски, не е като да ми се отдава особено, обаче.
LeprikonA
04-18-2012, 12:18
за два дни се сдобих с нещата, които исках, даже днес стана напълно случайно и съм много щастлива поради този факт ^^^^. в училище не беше крайно лошо, за разлика от обикновено, а след малко отивам при моето си момче и светът е хубаво място. ( =
Странно. Толкова много неща са ми на главата... роклята си взех, но въпроса с чантата и обувките още стои. А в тоя дъжд как се обикаля??
Контролни, едно след друго... вярно, че последни.. ама не ми се и учи.
Ииии ебаси случката днеска като за добро утро... чудя се що ли не му взех телефона на оня сладур...
kuklichka_bg
04-18-2012, 14:22
Смазана,чудя се дали да спя или да почвам отчета...
Мамка му..защо не умира тази надежда......офффффф.Писна ми да се измъчвам и самозалъгвам,всеки божи ден... ;(
ronyrony
04-18-2012, 15:33
nice ...................................
Влюбена,адски влюбена....В даскало утре контролни по физика и математика(двата предмета по които нищо не знам)и не ми пука :) Искам само да идва утре за да го видя.
Чувствам се... добре. Наистина добре.
След адския семеен скандал вчера и ужасното откритие, което направих днес... се чувствам добре. Безгрижно ми е.
RalittyYy
04-18-2012, 16:06
объркана .. ВЛЮБЕНА..
Не знам дали да продължа или да се откажа ... :(
Просто много искам нещата да се получат,защото ако това стане ще бъде много хубаво.Наистина много хубаво! :)
Но като гледам него колко го интересува, май ще си остана с празните надежди. :(
ivcheto0o
04-18-2012, 17:05
Сутринта една приятелка ме събуди към 10 часа с въпроса нямало ли да ходя на даскало :D ее как може така,аз винаги ходя макс за 1-2 часа,но все пак :D Пък и като чух прекрасния вятър съвсем не ми се мърдаше ама шанс :D От вчера като прочетох новините,че режели висящите интернет кабели се притесних моя какъв и да не се шокирам някой ден :D
ledenakrasota
04-18-2012, 17:07
Прави ми се нещо! :(
TheBeliever
04-18-2012, 17:12
Скучно ми е, а не е като нямам работа. Просто не ми върши точно тя. :D
Искам една филмова вечер с дружката, но май няма да е скоро. И моя ще забегне тая вечер да гледа мача с тайфата и аз съвсем ще заляза... Бива ли такава нечестност?
shmatarok
04-18-2012, 17:15
Ужасен ден. Пълна скръб от всякъде. Направо... как може толкова да не ми се случи нищо хубаво и усмихващо напоследък? Защо не се появи нещо положително? Искам нещо позитивно, карам на стари резерви, а те взеха да се изчерпват вече... Как може такова нещо, седя и се чудя. Не е като да съм се забила в къщи да рева по цял ден, ама... пф.
О, пуснаха ми новата фав песен по радиото в някакъв ужасен ремикс, който убива цялата еротика ;х
И за капак, лошо ми е, лежа, а след малко онова чудо ще се прибере и ще слушам пак конското. Егати деня, направо...
Glamour92
04-18-2012, 17:25
И аз искам да съм влюбена,бе... :(
PullMeCloser
04-18-2012, 22:03
Изморена. Тази вечер си направих яка тренировка и доста се поизморих :Д
Иии ядосана на, както винаги, родителите ми. С нищо не съм заслужила такова отношение, плюс, че показват такава огромна липса на интерес към мен и всичко свързано с мен... Нищо ново. Добре, че спрях да обръщам внимание и от малка съм спряла да търся одобрението им за каквото и да е. Сега и ако спра да се ядосвам, ще е чудничко.
Утре ме чака супер дълъг ден, трябва да ставам още по-рано...
ledenakrasota
04-18-2012, 22:04
Пълна съм с енергия и не знам как ще стана за утре. :? омг :lol: Вече и 10 часа сън не ми стигат.
LeprikonA
04-19-2012, 02:58
тия дни въобще не се наспвам, някакъв ад е. сега пак, скапва ми настроението чак.имам нужда от кафе и шоколад!
Прави ми се нещо, а сякаш нямам сили и настроение...
Очертава се още един дъждовен ден на работа. Поне деня минава адски бързо и вечерта ще си я видя <3
Nutella♥
04-19-2012, 10:40
И аз искам да съм влюбена,бе... :(
уф ами и аз ..ама тази любов все от мен бяга :( :d
Изморено ми е ..и едно такова замаяно.Май се разболявам.След малко отивам на някакво измислено събитие - дано бъде интересно. :)
ivcheto0o
04-19-2012, 11:43
Хах днес бяхме толкова близко ( ако близко е думата която може да се използва :D ) ...жалко че съдбата дава шанс когато вече е късно...просто вече нищо в мен не трепва от неговото присъствие...И този факт всъщност ме прави щастлива :D
П.п.И аз се присъединявам към клуба на желаещите да са влюбени...ама този път да е споделено :D
Чакааам, чакаааам, чакааам.. дано да не продължи дълго, че сигурно ще се побъркам! -_-'
Разглобен съм!
В тоя форум сме се събрали 30% късметлии в любовта и 70% неудачници!
(за съжаление и аз съм към 2те)
NambyPamby
04-19-2012, 13:40
С нищо не съм заслужила такова отношение, плюс, че показват такава огромна липса на интерес към мен и всичко свързано с мен... Нищо ново.
Мхм. С тази разлика, че не се касае за родителите ми и че вЕрно не е нищо ново, пък се дразня 'ного, 'ного.
Просто е нереално да получавам толкова неебателно отношение от човек, който ми се кълнеше в някакви неща довчера. Лицемерна история. Обещала съм си, че няма да си късам нервите, а ще приемам философски нещата.
И днес не успях да поспя след училище. Утре въобще не знам в какво състояние ще съм сутринта.
Иначе се чувствам добре.
Утре той се връща, дано само не закъснее като миналите няколко пъти.
TheBeliever
04-19-2012, 14:15
Ако взема да се наканя да отида до магазина може и да хапваме тортичка тази вечер. Имам желанието да го изненадам с нещо... Ще скроя нещичко.
Иначе ми е добре. Супер мързеливо, а имам две контролни в понеделник, за които грам не съм прочела. Както винаги ще оставя всичко за последния момент.
Абе, обичам, беее. :D
Контролните догонват. И мен ме чака едно утре. Мързелувам, кво да праа. Ако е чувство, чувство да е.
leadyflame
04-19-2012, 14:36
Тази седмица беше някакъв ад.. няма значение, няма смисъл. ТРЯБВА МИ ПРОМЯНА!
И при мен проблеми с родителите.Защо не съм решавала допълнителни тестове,задачи и дрън дрън дрън.Честно казано не тъжете,че не сте влюбени,при мен е гадно,защото сме във приятелската зона :( Иначе днеска не беше лош ден,само,че имам чувството,че се привързва още повече към мен "като приятел" естествено :(
Няма да кажа, че по - лошо не може да стане, само защото съм убедена, че ако го кажа, ще стане. Но това е наистина един отвратителен момент. Чувствам се като камък, завързан за нечия шия. Абе... ако не бях корава... сега бих ревала с часове.
Беше един дълъг работен ден, доста неща свърших и накрая се прибрахме заедно с нея. Доволен съм <3
Доста изнервен. Дано не виждам хора, че ше си го изкарам на някой.
TheBeliever
04-19-2012, 18:24
Торта с почти подръчни материали. Усещам остра нужда от качествен миксер.
Скучно ми е.
Пълна с енергия. Трябва да си намеря занимание. Иначе ще полудея.
Ако бях мъж, щях да се запиша доброволец в армията.
PullMeCloser
04-19-2012, 18:27
Изненадана и обнадеждена. Надявам се да се развият добре нещата... Наистина е нещо ново това.
shmatarok
04-19-2012, 18:35
Успешен ден! Йей.
Доволна съм. Въпреки че ми стана криво по едно време, ама... не е като за сефте. Малко остана да го търпя това положение, скоро всичко ще е окей. ^^
MarietaS
04-19-2012, 18:49
Супер ми е!Изпънала съм се на един стол на терасата,лаптопчо до мен ,гледам звездите и си пафкам цигарка.
Бахти романтиката! :D
СДУХАНО МИ Е И СЪМ ЯДОСАНА
ей така се чувствам
ще се разплача след малко :/
:(
DisappointedDreamer
04-19-2012, 19:05
Ако бях мъж, щях да се запиша доброволец в армията.
Познато 8-)
Днес си бях вкъщи, поспах си, гледах филми, реших задачки. Утре ме чака матура, а след нея мисля да си купя огромен плик с бонбонки, и да си прекарам уикенда в дебелеене и мързел.
MarietaS
04-19-2012, 19:10
СДУХАНО МИ Е И СЪМ ЯДОСАНА
ей така се чувствам
ще се разплача след малко :/
:(
Що така бе ,кърваво момиче?Ако е заради пич,не си струва!
ledenakrasota
04-19-2012, 19:24
Уморена и ми се танцува. :/
NambyPamby
04-19-2012, 20:21
Получавам знаци свише. 8-)
PullMeCloser
04-19-2012, 21:01
Жестока мускулна треска на абсолютно всяка част от тялото... без ръцете. Не мога да си направя упражненията тази вечер и ме е яд, ще си разваля режима, вече съм толкова сериозна и всеки ден си правя всичко точно!!! Еее!!!
Хапва ми се зелена салата по никое време и ми се пийва чай. Сега ще си направя чая, а салатката за утре ще я оставя. Супер скучно ми е, спи ми се и не ми се ляга.
Доста добър ден, като цяло, доволна съм доста... И се радвам, че постъпих така, дано само не съм прецакала себе си. Нищо, ще се оправя, нали е за приятел! :Д
Тая сутрин се събудих доста рано и странното е, че не ми се спи. Ще ходя да хапна, ще прегледам малко форума и ще тръгвам за работа.
Нямам търпение да дойде утре вечерта <3
Кофти! Още не съм легнал, а ще трябва да ставам за работа! :D
kuklichka_bg
04-20-2012, 06:13
Мързеливо и изморено,изобщо не ми се излиза...Остават 2 дни ще е добре и да седна да поуча малко..
DisappointedDreamer
04-20-2012, 06:25
Жестока мускулна треска на абсолютно всяка част от тялото... без ръцете. Не мога да си направя упражненията тази вечер и ме е яд, ще си разваля режима, вече съм толкова сериозна и всеки ден си правя всичко точно!!! Еее!!!
Недей да се отказваш заради мускулната треска. Трябва да направиш точно обратното - тренирането може да смекчи треската.
Ужасно тъпо ми е. Ядосана съм. Навън вали като из ведро и духа та духа, а точно навън трябва да бъдем за да си направим проекта по математика. За капак, всички останали от даскалото ще си почиват, а ние ще блъскаме уроци и МАТУРИ. Бахмумайката. Искам този ден да свършииии.
ЕДИТ: Няма да правяя матурата по математика! Хахаха, имам само шведски и математика и това е!!
PullMeCloser
04-20-2012, 08:50
^ Повярвай, опитах да си направя тренировката... Не се получи :D
Не знам от къде се появи тази мускулна треска, тренирам си и попринцип, не е като изведнъж да съм се подложила на твърде голямо натоварване...
Яяко ме мързи и ми е криво. Въпреки,че днес ще е изненадващо лек ден, изобщо не ми се мърда от нас...
Може би наистина, когато съдбата ти затваря врата, ти отваря прозорец... или поне ми се иска да е така.
Малко остана до бала, а има толкова много за вършене...
Единия изпит мина, ноооо матурите...
И все пак ми е най-важно в момента образованието, само за това трябва да мисля... а не тия глупости дето са ми в главата....
Glamour92
04-20-2012, 09:46
И аз съм със зверска мускулна треска ;/
Днеска обаче мисля да си врътна една малка(малка...колко да е малка) кардиофиеста. xDD
Много странни дни преживявам напоследък.Висшите сили и моя милост си играят на "Не се сърди,човече" и нещо пионката ми изостава...
Ще се взема в ръце.
shmatarok
04-20-2012, 09:58
Може би наистина, когато съдбата ти затваря врата, ти отваря прозорец... или поне ми се иска да е така.
Малко остана до бала, а има толкова много за вършене...
Единия изпит мина, ноооо матурите...
И все пак ми е най-важно в момента образованието, само за това трябва да мисля... а не тия глупости дето са ми в главата....
ох, да, и аз съм така х.х
Тъжно ми е, не успях да се събудя навреме и изпуснах яка възможност. Плюс, че не изпратих родителското тяло. Блааах мразя се като спя толкова много. Как можах да забравя алармата...
влюбвам се неудържимо.
губя контрол все едно върху живота си.
но ако е писано, ще изгоря.
щастливо ми е :) и само мъничко уплашено
SisiStrange
04-20-2012, 10:42
Носталгично. Искам пак да съм дете.
ledenakrasota
04-20-2012, 11:06
Мисля да си легна, защото това време ми убива желанието за каквото и да било. :?
Напоследък май само в тази тема пиша.
Прекалено ми е натежала информацията в главата и въобще не ми се мисли...
В последните дни предпочитам да занимавам съзнанието си с вече готови работи, като книги, списания, телевизия.. Предпочитам да си блея от терасата, да гледам как хората минават пред блока, но не и да излизам и да ми се налага да се занимавам с тях. Нито ми се говори с някой, нито ми се пише дори.
Толкова съм се отпуснала...
TheNormalGuy
04-20-2012, 15:11
Мамка му, яката съм загорял. I need a pussy :D :D :D
Иска ми се това да не бях аз.. :х Или това да беше сън, обаче не е! :х
DarkTemplar
04-20-2012, 15:37
Напоследък предимно нерви и неспокоен сън с изненадващия нов член на домакинството ми. Дано скоро му намеря подходящ дом и стопанин.
NambyPamby
04-20-2012, 15:44
http://www.pic4ever.com/images/1304.gif
Дори не знам за чий се опитвах да го раздавам инициативна. Продължавам си.http://www.pic4ever.com/images/1304.gif
LeprikonA
04-20-2012, 15:45
всичко е жълто, цялото пране стана жълто! проклет шал :Д.
едновременно ме е яд и ми е смешно, много странно. изморено ми е от системното ранно ставане, но иначе не се оплаквам. дано времето утре да е хубаво, че наистина ми се ходи, ще да е забавно. както и след това. ( =
ivcheto0o
04-20-2012, 16:19
Не знам как се чувствам...може би никак...
Както и очаквах - стана по - зле. Но аз все още си коравея. Няма да се дам!
BlackEyedPeas
04-20-2012, 16:59
Просто искам всичко да мине малко по-бързо....
Може би трябва да оставя нещата така както са си... Колкото и да ми се иска да бяха по-различни...
shmatarok
04-20-2012, 18:27
Ахххх... как искам да убия някого. 8-)
Много обичам да ми отменят уговорките в последния момент. Още повече като ми отменят две уговорки в един ден. Бааахти тъпия ден.
И т'ва дребно изчадие гадно адово, къде се намери да ми вгорчава живота. Как нарочно прави напук! 'Баси, искам да живея сама!
PullMeCloser
04-20-2012, 18:45
Днес се успах се за втора(!!!) смяна и нямах време за нищо, голямо бързане беше! По някаква причина не карахме часове и цял ден съм навън, без изобщо да се сетя да хапна каквото и да е и беше започнало да ми прилошава :Д Абе много добър ден ми беше, релакс пълен, цял ден се развявам наляво-надясно, доволна съм, че успях да се видя най-сетне с хора, с които се каня да го направя от доста време, но все не успявам.
Nutella♥
04-20-2012, 18:55
Деня започна хубаво,а завърши зле!Писна ми другите да го отнасят заради мен - искам да си понасям последиците.Писна ми да ме подценяват и да ме имат за "изповедалник" - всеки си излива гнева върху мен!Писна ми и майка ми да се кара с мен - всеки ден нов скандал!Как може да мисли такива неща,не съм такъв човек!Утре ще ми е сдухано ;/
ПП: Аз се опитвам да му привлека вниманието,а той май и името ми не знае - ух толкова ми е трудно,защо не се получава. Такава съм НЕ късметлийка в любовта ;/
ch0c0late44
04-20-2012, 18:56
Пфу,най-после седмицата свърши.Е,не беше чак толкова зле.И се разболявам,пак.И имам чувството че не съм оздравявала никога.
Оф, тея доктори са малоумни, майна!!!!! Супер много се изнервям. Днеска цял ден си мисля, че ще мра, а то няк'ва простотия, ебаси. Но да, много е лошо да си невеж! Признавам си го честно и почтено. Цял ден се тюхкам и самообвинявам в какво ли не с мисълта, че ми се е видял края вече... Значи все пак не съм сгрешила като казвам, че хуманните лекари за никакъв чеп не стават.
показва ми, че го е грижа за мен, което е много за него:Д
отвъд рамките на раздела: с позитивен поглед към бъдещето. няколко различни проекта, лекомислено желание, изобщо - все хубавинки.
Как не ми се работи днес, по - скоро да идва края на деня и да си я видя най - сетне :(
DarkTemplar
04-21-2012, 06:01
Тая сутрин съм толкова бесен, колкото едва ли съм бил скоро...
ivcheto0o
04-21-2012, 06:38
Такава съм НЕ късметлийка в любовта ;/
Хах и аз...ама вече толкова съм свикнала,че не ми прави впечатление :D
П.п.И сега какво трябва да отида за един час на даскало,а как не ми се занимава...
Що така бе ,кърваво момиче?Ако е заради пич,не си струва!
абе понякога си струва, ако си сигурен че резултата накрая ще е положителен ( в което аз не съм, но няма значение) :)
Тая сутрин съм толкова бесен, колкото едва ли съм бил скоро...
недей да се ядосваш :-)
добре ми е, пия си кафето, уча по руски, той ми липсва, много, много <3
жалко, че после ще се наложи да отскоча до училище за няколко часа...
shmatarok
04-21-2012, 10:14
Мда... втори съсипан и опропастен ден.
Ще уча цял ден, няма да излизам, писна ми от кифленски номера. Амаха. Мощната тъпотия. Пак съм раздразнена. За к'во ми ги върти тея номера, не мога да разбера...
ledenakrasota
04-21-2012, 12:06
И аз не знам вече какво ми е. :lol: Всичко ми е много смешно. :|
Оф, дано довечера не се превърна в някакво такси, 'щото... ми но лайк ит да давам толкова пари за гориво. И тоя малоумник пак ми натисна състезателната струна. Ше забия повече от него и най - вече без да си плащам за удоволствията. Понякога ми е толкова трудно да не се питам какви са му мотивите за разни неща, но аз ще си коравея отново...
LeprikonA
04-21-2012, 13:53
ами странно. нито на кеф, нито пък не. хубаво беше, признавам. наговорих се хубаво, имах нужда. умората обаче пак не ме оставя. каня се да си пренаредя гардероба, което май ще е сложно, защото не съм измислила как да стане. довечера ще го правя това :Д.
Nutella♥
04-21-2012, 18:25
Скучно ми е.Дразня се,че не ми задават въпроси :Д ! Днеска деня ми беше много заспаличък и времето беше ужасно!Те се държаха сякаш не се познаваме,имам чувството,че ми се сърди за нещо,но не мисля,че има причина.Е дано най-сетне грейне това слънчице,че да ми пооправи настроението.
Бях писала преди няколко дни в темата за противоположностите. Кой да предположи, че момчето, за което споменах като моя пълна противоположност ще се появи отново?! Разликите отново си казаха думата и в момента ми идва да се завлека при него и да го удуша. :D
А като си спомня докато бяхме заедно, колко ни привличаха тези караници и заяждания.. и как свършваха.. а сега направо ми изкарва извън кожата ми!
kuklichka_bg
04-21-2012, 20:26
Добре.Лакирах се и много се кефя как стана.Сега ще видя още няколко теста и си лягам.Дано утре не са много сложни нещата.
DragonLady
04-21-2012, 20:46
Ебахти якият ден :) Апартамента беше изцяло на наше разположение и почти цял ден не сме излизали от леглото с мъжо :D Плюс това си намерих много хубав филм, имам пуканки и кой кат мене :D Смея си се на простотиите на някой злобни хора, и на някой завистливи хорица дето само се изпреварват кой първи да пусне слух за мене и моя, кво сме били правили в кенефите на университета ... Ех ... странно е да научиш нещо за себе си, което не се е случило действително :D
TheBeliever
04-21-2012, 20:51
Яко тъпо ми стана и то от каква дреболия. Защо ли се впрягам и аз...
Прекрасно се чувствам, но определено не за дълго.. ;/
Супер много ми се спи. Обаче такава обикалям из нас, опитвам се да домакинствам по малко. Т'ва, което каза снощи ме жегна, въпреки че ми отвори пътя да му сипвам всеки път, в който накривея, но все пак успя да ме засегне. А най - лошото е, че имаше нещо вярно в думите му... И сега естествено пак се чувствам не на място. Не знам дали искам да се виждам с някого днес, но знам че и сама не ми е особено добре...
SisiStrange
04-22-2012, 09:47
Грея като слънчице. :):):) Той е... най-прекрасното момче на света! Беше уникална нощ и чудесна сутрин. Мммм... освен това, как да не ми е идеално след палачинки и кафе + сутрешен секс... <3
ivcheto0o
04-22-2012, 10:16
Бях свикнала през почивните дни да няма толкова хора по улиците :D ,а сега с този 1 почивен ден нищо такова :D
през 5 минути си сменям желанията и си меня мненията. мдааам.
shmatarok
04-22-2012, 10:31
Хм. Смятах да си извикам компания за вчера вечерта, но компанията нещо се беше затрила от лицето на земята. Тцтцтц. Негова загуба.
Какъв пропилян уикенд. Сега какво - да паля колата и да заминавам, божеее, как не ми се ходи; трябва и да чистя вкъщи и да оправям простотиите на малкото чудовище... Оххх, само като си помисля и ми става мега лошо.
ledenakrasota
04-22-2012, 11:17
Едва гледам. Има толкова неща, които трябва да направя, а нямам желание за нищо. :cry:
най-гадно е когато те игнорират, а ти не можеш да отвърнеш със същото... :(
за какво трябва да се държи така, при положение , че нищо не е станало..нищо кой знае какво
тъпо ми е..сдухано ми е
ще легна да спя освен..
:cry:
Пълна съм с енергия, нямам търпение за понеделник. (sun)
Ще се справя и това ще мине..!!!
xBadxApple
04-22-2012, 18:23
като гъз ::>
anonymous708973
04-22-2012, 19:14
Супер готина седмица... Яд ме е, че свърши. Нямам търпение да дойде уикендът :д
Прекарахме си баси яките вечери заедно. И го видях обръснат за първи път откакто го познавам, което е около 10 месеца :д
PullMeCloser
04-22-2012, 19:26
Умиииииирам за нещо сладко и се кефя на яката рокля, която си намерих за без пари. Само да реша кой цвят и отивам и си я купувам. Добре ми мина деня, само че сега ме сдухват някои мисли... Супер много мисля, дълбая, ровя в това, а няма причина... голяма съм паника.
Ох, сладурско ми е,добре ми е. Занимавам се с история, кефско ми е едно такова. Чакам обаждане,ама май ще ме размине , again! Нищо , простено му е .
Ох,кеф ми е!
JustMakeMeBelieveAgainN
04-22-2012, 20:00
супер тъпото ми е, че я излъгах, предвид факта, че това е един от хората, които уважавам най-много, лъжата ми не наранява никой поне, но може да съсипе отношенията ни, чак ми идват някакви луди идеи в момента на главата, май е от желанието ми винаги да съм първа, оххх... :/
kuklichka_bg
04-22-2012, 20:16
Тъпо.Супер много ми развали деня.Не знам как може да съществува такъв човек,който само след 20 минути с него и да ми става депресирано вече.Толкова долни изпълнения,такъв егоизъм..
Ако не се разболявах, щях да съм много по - доволна. Той се опитва да ме филмира май, ама няма да му се случи. Дано не прецака сметкаджийските ни отношения заради нещо, на което му е минало времето.
PullMeCloser
04-22-2012, 22:53
Боли ме корема, чета някаква сълзлива тема и от два часа не спирам да рева, не знам какво ми стана. Спи ми се, но не ми се ляга и искам да си намеря нещо за правене... Сълзливата тема ми действа зле :D
TheBeliever
04-23-2012, 07:31
Ужасна съм. Предстоят ми две контролни, "учила" съм само за едната, общо 40мин., цяла седмица не съм барнала нищо по трите курсови, мивката ми е пълна, в целия апартамент цари невиждан хаос, а аз само гледам къде да полегна. Някой да ми удари шамар, моля.
Иначе си ми е добре, как да е друго. Нали лентяйствам по цели дни...
DisappointedDreamer
04-23-2012, 07:43
Имам 3 матури тази седмица, и ужасТ.
Иначе съм си добре.
Same shit, different day.
кофти ми е
не знам какво да правя с него
както каза един познат обаче ''ако минусите са повече от плюсовете значи не си заслужава''
50/50 съм...кофти ми е, че се държи така :(
shmatarok
04-23-2012, 09:45
Успах се. Пак. 8-)
Днес имам толкова много работа, че само си изпивам кафето и хвръквам навън - паспорти, карти, глупости всичко трябва да се оправя. Вчера тя пак ме ядоса, всеки ден ме ядосва напоследък, имам чувството, че напълно съзнателно се опитва да ми втълпи, че е нещо повече от мен. :|
Няма да стане.
sannutyyy
04-23-2012, 11:07
Зле. Най-добрата ми приятелка отново ме предаде. :(
добре се чувствам - спокойно ми е сега
изпълних приятелския си дълг, друг е въпросът, че тя не ме слуша. тревожно ми е за нея, досега не бях виждала някой да си изгуби ума по този начин, но доживях. безсилна съм и май честичко се чувствам така напоследък
от трета страна имам жестоките очаквания, ох, ама толкова е..........
ledenakrasota
04-23-2012, 12:20
Не мога да мисля. Причернява ми, а трябва да излизам. :cry:
След малко съм на мач, а не мога да мръдна. Майка ми ми направи забележка, че не си доспивам и започват да ми се оформят кръгове под очите. По-рано днес едвам се довлякох до нас, а на всичкото отгоре пък и си порязах пръста.. В момента сменям трета лепенка.
Не ми е много весело като цяло. :D
Да я еба в кризата, само нерви.
PullMeCloser
04-23-2012, 16:51
Мнооого изморена. Днес напълно изключих, че е понеделник и си спинках спокойно, добре, че ми звъннаха да ме събудят, че можеше и да пропусна училище. :Д
SisiStrange
04-23-2012, 17:39
Нямам търпение да дойде сряда и да си спинкаме гушнати... И вече умирам за повторение. :P
Glamour92
04-23-2012, 18:29
Ах,ах,ах...
Странно ми е напоследък.Просто странно.
Искам да се самообеся! :D
PullMeCloser
04-23-2012, 19:33
Нямам какво да правя, научих си, написах си всичко, решавам да убия малко време във форума и то... Тази вечер нещо е супер скучно :D
Май ще се заема да си оправям гардероба, че вече трудно намирам нещо в него, а все не ми остава време...
ledenakrasota
04-23-2012, 19:36
Като знам, че утре пак трябва да стана в 06,30 часа и направо ми става зле. :cry:
shmatarok
04-23-2012, 19:41
Чувствам се пребита кат' куче. Три часа обикаляне в несвяст и в лудешко бързане, направо ми писна от бюрокрации и глупости.
Поне свърши абсолютно всичко, даже имах време да отскоча до даскало и да се зарадвам, че съм оформена вече по почти всичко.
Много съм уморена... ще изчакам още малко и си лягам. Пф.
Оф, нещо не ми е наред. Някакво гадно замайване, вие ми се свят, заглъхват ми ушите... Не знам вече къде се намирам. Пък съм супер енергична - толкова неща ми се правят. Блах, утре ако е така, ще спра кафето за няколко дена.
DarkTemplar
04-23-2012, 20:21
Нещата започват да се нареждат лека-полека. А по едно време беше доста напрегнато.
LeprikonA
04-24-2012, 03:28
Май по-добре от снощи. И аз не знам. Искам тия дни да минават максимално бързо, цялата седмица да изчезва.
Another day on work. Поне стряда е утре, че вече ужасно ми липсва, въпреки че снощи се видяхме :(
DisappointedDreamer
04-24-2012, 05:00
Another day on work.
Пише се another day AT work
Добре ми е. Забила съм нос в учението и нямам търпение да дойде лятото.
Glamour92
04-24-2012, 08:47
Сънувах глупости.
Мозъкът ми,изглежда вечер си витае в разни пространства,намиращи се на поне 400 дни назад.
Със задачата дано да се справя.
Минах първи етап,сега да видим нататък...
shmatarok
04-24-2012, 09:05
Егати съня. Т'ва да сричам на руски и френски насън, хич не си е шега работа 8-)
Пак се успах, ама с т'ва лягане в 4 какво друго може да се очаква. Пия си кафето бързичко, хапвам един садвич и излитам от клетката. :D
/а времето пак е тъпо, 'баси/
тия палачинки ме умориха :д
как ще я правя презентацията-не знам,изморена съм,без желание за квото и да е..
искам да се видим, ама засега нито той показва признаци на такова желание, нито има някакъв начин...
paradosou
04-24-2012, 10:17
Товари ме тва нещо, бе. Много, много, много. По-тъпо отдавна не съм се чувствала.
Glamour92
04-24-2012, 10:49
Пропуснах да споделя,че нещо пак ме е прихванала откачената фаза...Тия дни мисля да си подупча 5тата обичка,пък и от известно време страшно силно ме е запалила идеята да окича нослето си с нещо такова.
http://i98.beon.ru/25/27/462725/14/19752714/8.jpeg
Отделен въпрос е,че шефовете едва ли ще са във възторг от блестящата ми идея. :D
Furious?
04-24-2012, 10:56
г/д бивам
направих си трениворката и след малко ще ходя към университета
LeprikonA
04-24-2012, 11:41
Определено не познах. По-зле от вчера е.
Дано не става това, което си мисля, че става О.о
Днес ОПРЕДЕЛЕНО не ми е ден.
anonymous708973
04-24-2012, 13:22
Половин годинка, брей. Преди толкова си мечтаех за тоя момент, хихи.
Липсва ми, а още е вторник. Искам да му се метна на врата, да усетя колко е топличък и да му видя широката усмивка, която си е само за мееен <3
Поне вече не ми е толкова разгонено, че съм уморена след фитнеса.
AfraidToDream
04-24-2012, 15:33
Объркан. Дали да й звънна?
shmatarok
04-24-2012, 15:38
Ооо, много съм добре! Изхарчих малко пари, купих си някоя и друга дрешка и съм доволна и щастлива. 8-) Имам чипс и кола, ще гледам някой филм, може и да се объркам да преговоря малко :Д, но настроението ми е прекалено добро, за да го съсипвам така ^^
anonymous708973
04-24-2012, 18:20
Ще го хвана ииииииии дупе да му е яко! Как може да ми е любовник (бахти смешната дума, ама все пак), най-добър приятел и по-голям брат едновременно?! Ако преди 6 месеца някой ми беше казал, че ще се окаже толкова прекрасен и нещата между нас ще се стекат по най-добрия възможен начин, щях да му кажа да слезе на земята, ама сега... Ооо, и се прибира в четвъртък! Нямам търпение да го видя!
Та да, чувствам се влюбена явно :д
SisiStrange
04-24-2012, 18:23
Разочарована. Живеем в безнадежден свят.
Иначе съм горе долу добре. Уморено ми е. Утре трябва да ходя на лекар (пак). Поне вечерта ще сме заедно и ще забравя поне временно всякакви проблеми.
NambyPamby
04-24-2012, 18:38
Приповдигнато и щастливо. Нещата се развиват много по-добре от очакваното. И тая оценка, дето съм я изкарала... При все, че същия ден се чувствах направо отвратително и бях на съвсем друго място, в съвсем друго време... Бая ЕнтелЕгентна се чувствам, с'а съвсем ще ми се вирне нослето. 8-)
Обаче това, което ми убива ентусиазма, доколкото е възможно да се случи е, че ме чака поредната безсънна нощ. Цяла вечер гадна, скучна, суха теория без грам възможност за интерпретация. Как ще се опазя будна идея си нямам.
Беше поредния ден на работа, поне мина сравнително бързо. Накрая се видяхме, макар и за малко, нямам търпение да дойде утре и да сме заедно цяла вечер в нас.
От сега си знам че няма да спим макар че в четвъртък трябва и двамата да ставаме рано, просто ми липсва.
antineutral
04-24-2012, 19:05
Гняв до мозъка на костите...някои хора ше изядат палката ми ако не се спрат да ми дишат във врата...ше ги сплескам като бирена бутилка от 2 и 90...:)
DarkTemplar
04-24-2012, 21:53
Страхотно се чувствам. Една доста доволна вечер за футболните фенове. :)
DisappointedDreamer
04-24-2012, 21:58
Страхотно се чувствам. Една доста доволна вечер за футболните фенове. :)
За Челси ли беше?
Цепи ме главата след падането ми на плочките на пода в банята, ама не ми се спи. 8-)
DarkTemplar
04-24-2012, 22:05
Разбира се. Тая вечер във FB се лее всенародната любов. Вселенският шитсторм поглъща всичко по пътя си. :D
Леко да не си счупиш главата, че в близко бъдеще имаме да пием бири. ;)
valdesbg
04-24-2012, 22:06
^Ти си зомби.. :D
DisappointedDreamer
04-24-2012, 22:13
Разбира се. Тая вечер във FB се лее всенародната любов. Вселенският шитсторм поглъща всичко по пътя си. :D
Леко да не си счупиш главата, че в близко бъдеще имаме да пием бири. ;)
Хаха, много хора не бяха очаровани и си искаха Барса
И споко, здрава е главицата ми още. 8-)
Валдес, пак ли аз съм зомбито?
valdesbg
04-24-2012, 22:15
Дрийм - винаги си ти :)
DisappointedDreamer
04-24-2012, 22:19
Все още не съм развила апетит към човешки мозъци 8-)
DarkTemplar
04-24-2012, 22:22
Хаха, много хора не бяха очаровани и си искаха Барса
И споко, здрава е главицата ми още. 8-)Аз пък видях точно обратното - много хора, които са адски щастливи от отпадането им и ги спукаха от гавра. Такава хранилка не съм виждал никога. 8-)
Радвам се, че си окей.
valdesbg
04-24-2012, 22:23
Дам, ключовото е "Все още". Въпрос на време е да приключи напълно трансформацията.
LeprikonA
04-25-2012, 03:33
По това време ми е добре. Има кафе, има музика, има интернет, всичко е окей. Ама като знам какво следва...
Всяка сутрин имам чувството, че ще рухна... maddd
leadyflame
04-25-2012, 06:30
Отново се успах ксдскдксдсйддждсж
shmatarok
04-25-2012, 08:31
ааааа, имам букееет! :D ще простя събуждането, от мен да мине. усещам, че днес ще е хубав ден и всички ще се съобразяват с мен нях нях нях 8-)
Enchanting
04-25-2012, 10:13
многоо зле,
чудя се кога тоя АД ще свърши :(
изморена съм...
DisappointedDreamer
04-25-2012, 10:24
Сутринта започна ужасно, но после настронието ми се оправи - момчетата дойдоха да ме вземат и играхме футбол до скъсване 8-) Чувствам се страхотно, весело ми е.
адски Изтощена направо всеки ден се връщам като пребито куче,нямам сили да отида до кухнята и да се наям,не че е нужно да го правя след като на училище ядох,ама все пак.. не съм си правила упражненията от много време..иии абе ужасна работа.
Не ми се ходи на това скапано уччилище,страшно много съжалявам,че влязох там ;х адски много учене ме чака..не знам как ще се справя.. и дали въобще ще се справя, трябва да се стягам !
таз мърличка много взе да ме дразни .. ;хх