View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 21
Страници :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
[
12]
Nutella♥
05-12-2012, 08:17
Гадно ми е пък.Пак ми се провалиха плановете за плаж.Пффф толкова съм бясна.На всичкото отгоре не разбирам защо тази тръпка към него още ме държи.
Като цяло се очертава супер тъп ден и може би готина вечер, но съм още безкрайно щастлива от вчера. И само 1 човек може да промени това. Да се надяваме да не го прави, защото този път няма да си мълча. Обещавам си това от цели 5 месеца, но вече наистина. Много е прецакващо винаги да мълчиш и никога да не казваш каквото искаш, и накрая винаги който не трябва да го отнася. Ама определено няма в момента да мисля над това. Искам поне веднъж да се насладя на момента. ^^
Ох, прегракнах да крещя "1, 2, 3, 4, 5, ... 12!!!". Това май е единствената част от абитуренството, която искрено да ме радва 8-)
Много ми стана гадно, не искам да се разделям с тях, сега за малко да се разплача в таксито. Имам си ги за цяло лято повечето, ама ми е мега гадно, Искам да съм 8 клас - толкова неща бих променила.
Ох, не ща да идва тоз' бал. Тогава 100% ще ревна. Пф.
Иначе съм горда от себе си - кажи-речи цяла седмица го давам на здравословни фрешове сутрин вместо кафе. Днес ми се обадиха и за работата, ама ще я откажа, нещо не ме кефи идеята.
Ох, много ми е сдухано. 'Баси. Искам да си живуркам в една къща с тях, толкова много ги обичам.
От кое даскало си? Стана ми инт. защото вчера изпращахме от моето даскало 12 клас, да не се окаже, че се познаваме. :D
Иначе... как се чувствам.. мм и аз не знам некво никво ми е. :D
IseeDEADbodies
05-12-2012, 09:15
Даа.. няма проблем да си отидат на плажа без дори да ми се обадят. ОФффффффффф пак леките изпълнения.
И съвсем изключих, че довечера съм на рожден ден.. оф, мизерия !
DisappointedDreamer
05-12-2012, 09:49
Ох, прегракнах да крещя "1, 2, 3, 4, 5, ... 12!!!". Това май е единствената част от абитуренството, която искрено да ме радва 8-)
Много ми стана гадно, не искам да се разделям с тях, сега за малко да се разплача в таксито. Имам си ги за цяло лято повечето, ама ми е мега гадно, Искам да съм 8 клас - толкова неща бих променила.
Ох, не ща да идва тоз' бал. Тогава 100% ще ревна. Пф.
Иначе съм горда от себе си - кажи-речи цяла седмица го давам на здравословни фрешове сутрин вместо кафе. Днес ми се обадиха и за работата, ама ще я откажа, нещо не ме кефи идеята.
Ох, много ми е сдухано. 'Баси. Искам да си живуркам в една къща с тях, толкова много ги обичам.
Честито! 8-)
Сънена.
Добре ми е, чета си книжката ,почивам си , ся ще хапна вкусна баничка и ми е едно хубавко на душичката. Ще изляза да чистя България (пак). След малко ще си почета книжката пак , оххх , тоя Лектър ми изпи мозъчето със сламка :D
Деня ми започна супер яко с една още по-супер свежа разходка из природата. Миришеше на дъжд и мащерка, ммм! <3
С Него всичко е идеално... направо не мога да повярвам. Обикновено все се джафкаме за щяло и нещяло, а сега... ^____^
Обмислям една прекрасна изненада, с която искам да го зарадвам от много време насам и вече съм се захванала с подготовката. Толкова ми е хубаво да правя нещо за него, толкова съм ентусиазирана, че.... ААА! :D Остава само да дойде... дано ми минат по-неусетно тия дни....
LeprikonA
05-12-2012, 10:45
Не искам да седя тук, не обичам да идвам на това място, не обичам да прекарвам време тук. Убива всякаква позитивна мисъл, обяснява ти се как си много лош човек, изобщо.... Ако лятото пак ми го прецакат с това проклето място ще им направя ежедневието черно.
Не искам да съм тук.
DarkTemplar
05-12-2012, 11:01
Нямам махмурлук, което е перфектно. ;) Сега малко расодка сред природата (макар и в градски условия).
kalpazanka
05-12-2012, 11:05
^Тежка петък вечер, но с качествен алкохол?
Като за 3 часа сън съм ток и жица.
shmatarok
05-12-2012, 11:58
От кое даскало си? Стана ми инт. защото вчера изпращахме от моето даскало 12 клас, да не се окаже, че се познаваме. :D
Аа, ние не се изпращахме, вчера просто се събрахме целия випуск на кръчма и пихме, пяхме, иху-миху, и нямаше как просто да минем без броене. :D :D Изпращането ми е във вторник ^^
DisappointedDreamer, мерси! 8-)
Няях, наспах се стабилно добре, днес ме чака мързелив ден, посветен на миличките ми учебници. <333 Ау, какъв кеф. х_х
IseeDEADbodies
05-12-2012, 12:31
да се ебе.. трябва да се бръснааа, не искам ! уф.. duty calls ;/ пак ще се прибирам по нощите ;(
Още го нямааа... Тъпо ми е.
Иначе се зарибявам с някакви игри, които играе братовчедчето ми, което е на 10.
Весела работа. Говорим си по скайп и си играем.
Уморих се от игрички. Да ми даде каквото искам и после пак да се изпари... Просто вече няма как да си играе с чувствата ми, защото няма такива и дори и да протака нещата... все ми е едно. Толкова ми е кораво последните няколко дни, че чак себе си шашкам.
ivcheto0o
05-12-2012, 14:17
Офф майка ми пак ме ядоса...сърдела ми се wtf?. Винаги ще намери начин да ми развали настроението,ама съм по-голям инат от нея.
DarkTemplar
05-12-2012, 16:46
^Тежка петък вечер, но с качествен алкохол?Дам. А после баничка с боза за закуска. :)
Иначе... Hornyyyyyy
kalpazanka
05-12-2012, 16:50
^Те това е класика /освен в случаите на изтрезняване с шкембе :D /
Припомних си каква панацея е Но шпа. Уфффффффффф!
Ivencetoo
05-12-2012, 17:10
Липсва ми... не сме се виждали вече четвърти ден... защо и тази вечер трябва да свири..?? ;[[[
Искам много такива дни като днешния! <3
Ох, колко съм уморена. Хич не ми беше хубаво да вися в болницата в Бургас и да гледам колко е страхлива миличката. Чак не даваше да и драснат с химикал по ръката. И друга гледка видях. Мисля, че повече не искам да ходя в болницата. Особено в тази. Още, когато влезнах ми стана едно носталгично. Спомних си в първи клас като ходех там всеки ден. Мхм, гадно е.
От друга страна още ми е щастливо от вчера, обаче усещам, че пак ще последва нещо лошо относно това нещо и пак ще има да се само съжалявам вкъщи, а това най-много го мразя..
Т'ко'а ми се, та две не вида! :D
Има надежда,всичко да се оправи..
Dagichka
05-13-2012, 07:00
толкова нямам желание за нищо, че чак себе си изумявам. утре имам класно по математика, грам не зная нещата, но не ми пука особено хах. плюс той като не ми пише 2-3 дни започвам да се побърквам.. ах как мразя друг да определя как да се чувствам, така и не се отучих от това.. :@
kuklichka_bg
05-13-2012, 07:26
Добре.Сноще беше пълна загуба на време и пари,но това беше.Сега първияяяят ми ден.:D
Кой от форума гледаше костенурки????
Искам някой да ми даде информация за тези прекрасничета!!
Иначе съм добре.
Объркана и ентусиазирана.
Colouring
05-13-2012, 07:59
В шок съм...
Мии, радвам се,че успях да поспя 4 часа. Това ми е рекорд вече. Добре ми е. Днес си допрочитам хубавия книжльок и ще изгледам и филма,за да допълня картината. Знам ,че няма да се разочаровам,защото филмът също е класа. Времето тук е отвратително , духа ужасно много.Ще си направя после кафенце и нещо за хапване и релакс. После евентуално ще седна да уча по История,ах колко я обичам, както и по физиката,която хич,ама хич не харесвам...ама трябва. Какво да се прави.
anonymous708973
05-13-2012, 08:12
Сухоземни или водни?
Мързеливо. Не ми се ходи на курс, ама трябва. И съм гладна, а ме мързи да си направя закуска :д
Оф, стискам палци да не ми се издънят плановете за ходенето в София. (Превод: Стискам палци нашите да не се направят на интересни.)
Обичам той да е първото нещо, което чувам. : ) <3
А още по-обичам да се наспивам ;D Сега, наспана, вече се чувствам годна за всичко.
Чака ме здраво учене по Биология за изходно, ама.... ще видим кога.
Първо ще помързелувам...
ivcheto0o
05-13-2012, 08:31
Утре ми се очертава един доста натоварен ден...
BlackBaby
05-13-2012, 08:56
И добре и зле след снощната раздяла с гаджето ми - ипозлвач
Сухоземни или водни?
Водни.
10 букви
TheBeliever
05-13-2012, 09:02
Не добре. Как можа да ми спретне такъв номер снощи? А имах толкова хубави планове за вечерта. Ще съжалява и то много.
Furious?
05-13-2012, 10:09
Айляк много ! Дали днес няма да се разцепя на рождения си ден
NambyPamby
05-13-2012, 10:49
Лениво ми е. Умирам за сън и гушкане, ама трябва да се стягам и да почвам да чета. Пък как не искаам... Аман вече от претрупване с излишна информация, тва никога няма да ми потрябва в живота, убедена съм. Не се чувствам с богата обща култура, ми като доктор хонорис кауза, ебати. Напоследък се чувствам направо като марионетка - всеки ме дърпа и ме разкарва наляво-надясно, аз изпълнявам, пренебрегвам си наистина важните за мен неща и търча като луда за някви 'бсолютни глупостЕ, щото на някого така му скимнало.
Уф, още не съм седнала да уча, а утре ще имаме тест по Физика, Химия и Биология. Ба*и гадната госпожа дето ни преподава! :(
Иначе ми е готино. Все още чакам снимките да ми бъдат пратени и да ги кача в фб 8-)
И заради онова "нещо" още ми е щастливо. Окончателно, обаче реших, че този път искам всичко да мине без драми. Няма да си го слагам много на сърцето, че и без това знам, че не бива изобщо да храня каквито и да било надежди. Ама к'во да се прави - живота е суров! ^^
добре ми е, най-после си направих салатка и сега съм щастлива омномном
вчера си прекарахме добре, ако ми се получат преговорите по-късно, ще имам повече пари *crosses fingers*
имам да уча по АЕ и история, ама ме мързи, лениво ми е някво :Д
BarcaGirl17
05-13-2012, 11:11
Боли ме главЪ. Може би от снощи... Не съм и учила... а тая седмица имаме класно по БЕЛ. Даже и си не знам темите. Мрази да пиша интерпретативни съчинения. Ужас. Ще падне яко преписване. :D Ще ме изпитват по история, физика и биология абе по всички предмети общо взето. И те така. :D I don't wanna live on this planet anymoreeee.........
BarcaGirl17
05-13-2012, 11:19
Решено е. Днес ще мързелувам. И без туй ми е тежко. :D Отивам да си направя салатка и да си изгледам сериал, който май свърши?! Дневниците на вампира или Свръхестесвено. хохо
Затъпявам прогресивно. Излиза ми се, ама чий кур ши дървя като всички са нанякъде? Не ста'а. И още съм... в он'ва настроение.... :X
heartshapedbox
05-13-2012, 13:19
Щастлива, досега бях с него и не мога да си сваля усмивката, супер миличък ми е.
И малко ме боли корема.
хохох нека ми е зле! ^^ <333
DragonLady
05-13-2012, 14:10
Изтощена емоционално ... Усещам, че нищо не е същото и няма и да бъде ... Гледам годежният си пръстен и ми е някак си безразлично ... Не знам дали пак не е временно състояние или е по сериозно, чувствам се празна от вътре. Явно многото проблеми и натрупано напрежение започнаха да ми се отразяват ...
Отделно от това от няколко дни насам не спирам да мисля за един бивш, с който знам, че нямам бъдеще заради шибаните 500 километра които ни делят от година насам ... А дори и да имам ще е само за 10тина дни през лятото, после пак същото - рев, болка, сълзи и така до небето и обратно ...
Да не говорим, че имам да пиша и курсова работа, за която срока изтича след 4дни ( не че не съм писала курсова работа и за 2 дни ама това е друга тема ) и 2 контролни ( ако не и повече ) в университета тая "уж" последна семестриална седмица, направо си е е*ало марко магарето ...
Искам най-сетне нещо ново, нова тръпка, нова емоция, нещо ново и различно от това шибано сиво ежедневие ...
DisappointedDreamer
05-13-2012, 14:19
^ Нали не си бяхте омръзнали? Сега на 19 години може да се похвалиш с пропаднал годеж (недай си боже)
Хубаво ми е, макар и малко натоварено. Много домашни и тестове, но се справям.
DragonLady
05-13-2012, 14:24
^ Нали не си бяхте омръзнали? Сега на 19 години може да се похвалиш с пропаднал годеж (недай си боже)
Хубаво ми е, макар и малко натоварено. Много домашни и тестове, но се справям.
Не сме си омръзнали. Явно кризите в един годеж са нещо доста по тежко, отколкото в сериозната връзка, или просто отново го изживявам твърде навътре - грешка която май няма да се отуча да правя. И не е пропаднал годежа ;)
ааааааа защо не беше отворена тъпата аптека?!?! Ще има още да си ходя с наполовина червена /рижава/, наполовина черна коса. Чак да ми казват, че приличам на туркиня с този цвят.. :@ Хайде да идва утре и да си купя боя, че ми писна вече.
И като изключим това - нека ми е зле! ^^
Едно ми е тегавко ,че свърши прекрасната ми книга...пф. Мисля да сядам да чета по История и Физика. А мерак -нулев,но нямам избор :D Имам и протокол...бляя да пиша и поздравителен адрес до 12 клас :D Teheее
уморена съм. слушам остава. обичам и не знам защо. обичам и знам, че това няма никакво значение. чувствам се незначима, толкова мъничка, като карфица, изпусната на пода, която никой не вдига, защото носело лош късмет. мога само да ранявам, за да ме забележат. а не искам. да ранявам, не да ме забележат.
като по-малка, когато започнах да се уча да обичам, си мислех, че най-трудното, най-смелото, Нещото, което категорично оформя нещата, като панделка около подарък, е актрикулирането на чувството. сега не знам кое е ключето. не знам дали изобщо има ключе. не съм го измислила. но съм сигурна, че думите са само камъчета, които удрят по обувките, като песъчинки в безкрайността. а толкова силно искам да знача, че чак ме боли.
TheDevilInMe
05-13-2012, 14:58
Отегчено ми е , омръзна ми да уча по микроикономика и математика и сега си почивам просто, мисля да си похапна малко шоколад. :D
Гаджето ми :)
По темата : Не искам да идва понеделник, толкова хубаво ми беше днес с нея :(
PullMeCloser
05-13-2012, 15:15
Ям си ягодки и си почивам. Нещо ме наболява корема, обаче. :(
Кога стана 7?
Веднага се качвам в Lernraum-а !
Трябва да направя кафе, че всички сме скапани вече.
Почвам с най-гадната психология. Поне има кой да ми помага с медицинските термини...
Бррррр!
Nutella♥
05-13-2012, 17:37
Едно ми е тегавко ,че свърши прекрасната ми книга...пф. Мисля да сядам да чета по История и Физика. А мерак -нулев,но нямам избор :D Имам и протокол...бляя да пиша и поздравителен адрес до 12 клас :D Teheее
Коя книжка четеше,че си търся нещо интересно и аз ! :)
Иначе ми е малко тегаво,че наближават матурите,а знам толкова малко от материала който ми трябва.Цяла седмица няма да мога да излизам и ми е някакво пфф гадно.
Мълчанието на агнетата на Томас Харис. Доста завладяваща и интересна.Просто ме погълна книгата ...
DisappointedDreamer
05-13-2012, 17:44
Хубаво ми еее. Тази седмица ще бъда адски кратка! Понеделник, четвъртък и петък съм си вкъщи, и то остана само вторник, в който имам само 2 часа и срядата! Хубавко ми е. По-бързо да се точат дните, та да си идвам вкъщи :) И времето е слънчево, чух си и мойте старци. Абе, хубаво ми е.
NambyPamby
05-13-2012, 17:48
Ох, Блаб толкова хубаво го е казала! Завиждам мъничко обаче, защото колкото и да е убиващо да не ти отвръщат на чувствата, по-лошият вариант е въобще да нямаш такива към никого и нищо. Бленувам да знача, а същевременно ме е страх. Старае се всячески момчето, търпи ми глупавите настроения и не се отказва(а докога ли?), обаче мен ме е страх да го допусна до себе си. Не знам дали това е някакво интуитивно чувство, на което трябва да се доверя, или просто съм бъзла и съм решила, че нещата от миналото могат да се повторят...
Разсъждавам си, ей така, машинално, че и без това си нямам работа, пък ми е каша в главата. Така или иначе съм си обещала нищо да не правя засега и да изчакам с времето нещата да се избистрят.
След малко ще се опитам да мръдна малко навън да си събера мислите малко. Колежката не биваше да ми върти такива номера... Днеска цял ден само спя и пак ми се спи и ако след малко не изляза, то ще заспя.
Гаджето ми :)
Ааа, да. Тя беше. Мерси ^^ Сега ще й драсна едно ЛС, ако й се занимава да ми обясни туй-онуй..
(едит: а тя защо не може да получава съобщения?)
Чувствам се перфектно. Успях да подредя ЦЕЛИЯ гардероб, видях се и с него, направих най-вкусните възможни палачинки и сега чакам задушените ми зеленчуци да станат готови. Доволна съм.
anonymous708973
05-13-2012, 18:57
Хах, колко е разговорлива само и как се опитва да ме умилостиви и да си изкупи вината. Хъх.
Aanonim4eto0o
05-13-2012, 19:00
Супер! Tъпо ми е,че утре пак на даскало ама иначе съм добре! Много ми липсва моето момче и незнам как ще чакам още една седмица да го вида! :)
MoulinRouge
05-13-2012, 19:12
Добре .. Ядох хиипер яката плодова салата , дойде ми в малко повече ,ама нищо ! Ядох , ядох вкуусно ! Утре имам класно по бг , ама нищо ! Танцува ми се , и коолко яко се подхвърлят мажоретките !!
ledenakrasota
05-13-2012, 19:22
Нервна съм. След погребение ми е още по-кофти. :?
DragonLady
05-13-2012, 20:06
Мразя да го виждам така съсипан и угрижен ... Явно той я изживява тая криза доста по тежко от мене ... Накрая пак съжалението ще надделее над здравият разум.
shmatarok
05-13-2012, 20:17
Имам чувството, че съм загубила напълно усещането за дясната си ръка. Цялата съм омазана в мастило, цял ден преписвам глупости като побъркана, защо не седнах да уча за тези изпити по-рано, дявол ме взел.
Колкото повече наближават и четирите изпита, толкова повече се стресирам. Много ми харесва онази работа, искам да ми се обадят да ме поканят на интервю :D Малко нахално ама поне си знам, че си е точно за мен и няма да се дъня.
Ох, като знам колко имам да уча и утре, че и по математика, направо ми се отживява живота. ;(
Colouring
05-13-2012, 20:28
Подредих си стаята,поизчистих..Не учих обаче.Пак оставям днешната работа за утре.
.
И всичко ми се вижда толкова незначително.Имам нужда да поговоря с някого,но не с кого да е..Имам нужда от един човек. ;/
ох, какво ще правя утре на теста?! Ще има пак да се чудя от кого да препиша.. пфф.. :х
Ама поне след училище ще отида да си купя боя и ще се боядисам ^^.
Иии като заключение, може ли аз да не съм пред дилема.. нее, т'ва е направо невъзможно.. 8-)
heartshapedbox
05-13-2012, 21:49
Тъжно ми е,
утре ми е последният ден на даскало
и колкото и да не си харесвах класа,
осъзнавам, че адски много ще ми липсват всичките..:[
ForzaFelipe
05-13-2012, 22:07
Утре последен учебен ден...пфф всичките галоши ще ми липсват колкото и да са ме дразнели,досаждали,занимав али...край вече с безгрижното спане в училище...сега като се замисля ми става още по-гадно с оглед на това което ме чака...
shmatarok
05-13-2012, 22:52
Тъжно ми е,
утре ми е последният ден на даскало
и колкото и да не си харесвах класа,
осъзнавам, че адски много ще ми липсват всичките..:[
Утре последен учебен ден...пфф всичките галоши ще ми липсват колкото и да са ме дразнели,досаждали,занимав али...край вече с безгрижното спане в училище...сега като се замисля ми става още по-гадно с оглед на това което ме чака...
:cry: :cry:
И аз така. С по-голямата част обаче сме доста задружни и само като си помисля, че каквото е било, вече няма да бъде с тях ииии.... :cry:
И т'ва, че повече нЕма да отида до стола да си купя кафе, докато проклинам контролната по математика следващия час; или пък, че няма да играем вече белот в междучасията, или да правим пищови, или да ходим на екскурзии... ;( Ох, много садващ период.
anonymous708973
05-14-2012, 05:55
Бодро. Малко не знам в колко часа трябва да съм на даскало, ама това са бели кахъри :д
Сега Декстър и голямата купа череши ме зоват... *тананика си*
DisappointedDreamer
05-14-2012, 06:29
Щастливо ми е. Тази седмица ще бъде ужасно кратка! 2 дена от нея почивам, другите 2 имам само по два часа, и то само срядата остана. И по-добре така, по-бързо да свършват и да си отиват дните, че да си дойда вкъщи най-сетне :) Нямам търпение да видя мойте старци на летището, чакайки ни, и майка да се хвърли да ни гушне и разцелува <3
Днес имам само два часа - един сутринта и един следобяд. Ще се разхождам из града с една приятелка след първия час, ще плюскаме и пазаруваме. Хубавко ми е.
ОХх най-накрая свърши и този ден. Довечера отиваме с него на кино за малко релакс и после селдва много тежка седмица, но се надявам да се справя...притеснено ми е, но като цяло съм добре.
NambyPamby
05-14-2012, 15:56
Искам да имам пушка и да стрелям, да стрелям, да стрелям... http://www.pic4ever.com/images/4fvgdaq_th.gif
BarcaGirl17
05-14-2012, 17:08
Не си чувствам дясната ръка. Иначе, имам да уча. Скоро няма да излизам, затрупана съм с домашни... и си го искам обратно, мисля, че сега се е променил. Или поне се надявам. Тия пусти 200км. :D
Малко ми е тъпо вече, че й плеснах такъв шамар днес. Не, че не го заслужаваше.. че даже и по-силен, но... Пф.
Гладна съм иначе, нямам представа майка ми какво е сготвила, каза, че е изненада... Мерише на пържени картофи (макар, че не ям) иии може да се прежаля за тази вечер. Цял ден съм на един Зайо-Байо.
Чувствам се и малко ядосана, заради премачканото коте, което видях като се прибирах. Някой просто го беше заритал/изхвърлил на дъжда... Жал ми стана първоначално, след това ми идваше да откъсна главата на този, който го е убил.
ivcheto0o
05-14-2012, 17:36
Тъпо ми е,криво ми е...Трябва да ми дадат награда за най-лоша преценка на хората пффф.Писна ми,писна ми,повече не искам никой да ме занимава.Така ми иде да си хвана чантичката и никой повече да не ми види очите.
anonymous708973
05-14-2012, 17:42
Доста доволна. Понеделникът мина бързо като никой път, имам 2 чифта нови обувки и клъч, идея за подарък за абитуриентската на един приятел (остава само да намеря къде се продава и да го купя :д), чувствам се красива и утре не учим. Добре ми е.
Само той ми липсва в момента...
LeprikonA
05-14-2012, 17:48
Щастливо някак си. :)
Днес с тройки ме посрещнаха на училище и с тройки ме изпратиха. Много тъп ден. 8-)
Купих си боя за коса, която за нищо не става! Дори не ми боядиса малко от малко кичура, на който я тествах. ;/
Ии най-после снимките ми бяха пратени. ^^
Във Влас са заредили много хубави бански. Утре мисля да ходя да си пазарувам. ^^
tesitooo
05-14-2012, 18:25
mnogo gadno se chuvstvam iskam si svobodata i jivota obratnoo ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
DragonLady
05-14-2012, 18:50
Чувствам се свободна!!! Освободена от тъпото сиво ежедневие! Свърших си работата в регионалната библиотека, написах си и по трудната част от курсовата работа, остана само преписването на около 6 странички от една книга, демек не повече от 2-3 часа работа и за два дни курсовата е готова :) Дано хвана поне 3ката, че то при тая кобра дето ще ми смята средно аритметична оценка, а не като нормалните доценти с точките и по тях оценката, безобразие пълно ... За жалост и утре пак ще съм леко недоспала ама ... Кво да се прави имам лекция рано рано заранта, на която няма как да не ида. Но след университета се очертава да е доста по приятната част от деня.
Dagichka
05-14-2012, 18:52
и отново ми е някво никво. цяла нощ не можах да спя от болки в корема и някви странни, преплетени мисли/сънища за него.. толкова много искам да стане нещо, да се почувствам и аз истински обичана.. иначе изпуснах класното по мат, имам си бележка до сряда, изпускам и контр по гео, ама утре ще ходя наизпращането на 12ти клас, че ще ми липсват бая хора. и тотално си наруших днес диетата, пих кола и ядох шоколад (кръвното ми беше паднало адски), отново се чувствам дебела, кантара за 1 ден показа плюс 1 кг... направо екстра! :/
IseeDEADbodies
05-14-2012, 19:00
mnogo gadno se chuvstvam iskam si svobodata i jivota obratnoo ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
А да пишеш на кирилица искаш ли ?
По темата - По необясними причини днес ми е ужасно изнервено, може би и защото съм спал 2 часа за последните 30 и няколко... знам ли ? Макар че преди агресията ме изби на необяснима сдухщина (знам че няма такава дума :lol:). И след малко мисля да си лягам, макар да не ми се спи. Нек'во ник'во ми е.. от както съм се прибрал, което беше около 3 дебилствам у нас и се чудя к'во да правя. Тъпото е, че нищо не ми се прави като цяло. Нямам настроение за нищо.
Furious?
05-14-2012, 19:19
Вчера беше ден , който се повтаря само веднъж в годината за съжаление.Разцепихме се обаче
Зле. Скарахме се, тряскахме телефони и крещяхме. Аз дето рядко си изпускам нервите, изпусна ли ги веднъж земята се тресе...
Толкова мразя скандалите и драмите... ама нямаше как, заслужи си го! Да лъжеш приятелите си... долно, долно, долно, долно и пак долно!
Сега телефона ми е изключен, поне до утре сутринта... важен ден е утре, трябва да се съсредоточа, да се наглася, да се заредя с положителна енергия и да купонясвам! Предпоследен ден с класа... няма да позволя да ми се помрачи настроението заради "благородната лъжа" на един страхливец!
хм,ами утре може би ще ги видя за последно, а исках да се оправи всичко,,е понякога и да искаш нещо много силно,няма да го имаш и толкова.. ! каквото и да правиш ..съжалвам,че се развиха така нещата с тях, бяха готини,ще ми липсват определено самото им пресъстие и всички спомени и моменти :( тъжно е
иначе утре съм на училище и силно се надявам да се получат нещата и въпреки това да мога и да отида на разходката,която предстои ;р наддявам се,силно се надявам.
Glamour92
05-14-2012, 21:18
Ще живея,слава Богу...
Просто претоварен пекторалис,а не както аз се бях филмирала с пневмонии,плеврити и брр,раци дори.
Бях подготвена за реч пред близките и напоителен престой в болницата,които за щастие ми се разминаха.
Ама тъй е,когато човек получава болежка веднъж на 100 години . xDD
*все пак друг път няма да препафквам тъй...рядко е добра идея.
ForzaFelipe
05-14-2012, 21:30
Последно време не мога да говоря с нея...Станала е прекалено щастлива...то е много хубаво де,ама защо си е наумила че може с щракане на пръсти да ме направи и мен толкова щастлив...Утре ми е изпращането...The end of school...не мога да повярвам,утре ще е адски тежко...бахти,как може тея мундеци да ми липсват :D
heartshapedbox
05-14-2012, 22:12
И моето изпращане е утре.
Нали съм шматка, забравих да си запиша час за маникюр и сега вместо да подремна, правя жалки опити да си направя ноктите.
Сътворих си много хубави флешове от моделин,смятам утре да си ги сложа, че са ми в тон с роклАта :D
/защо никъде няма официални флешове? ;д/
Попазарувах някакви неща днес, най-накрая си купих обувки,които вече не ми харесват. :/
Искааааааааам! Пак ме подсети с това лс :D <3
anonymous708973
05-15-2012, 05:18
Зле. Скарахме се, тряскахме телефони и крещяхме. Аз дето рядко си изпускам нервите, изпусна ли ги веднъж земята се тресе...
Толкова мразя скандалите и драмите... ама нямаше как, заслужи си го! Да лъжеш приятелите си... долно, долно, долно, долно и пак долно!
Сега телефона ми е изключен, поне до утре сутринта... важен ден е утре, трябва да се съсредоточа, да се наглася, да се заредя с положителна енергия и да купонясвам! Предпоследен ден с класа... няма да позволя да ми се помрачи настроението заради "благородната лъжа" на един страхливец!
Пусни го на офлайн/самолетен режим. Ще му излиза изключен, а ти ще можеш да слушаш музика, да си гледаш часа и т.н.
В Пловдив се излива порой в момента, всеки мм валеж за годината за България пада тук в момента. Пък аз трябва да се замъкна до даскало на изпращане... горките абитуриенти, представям си на тях колко им е гадно.
Сънливо ми е, вчера пак стоях до към 1, което за мен си е много. Чакам да се случи нещо.
shmatarok
05-15-2012, 05:20
Ох, добре бе, може ли точно днес да е -20 градуса, като трябва да съм с толко къса рокля и като ще ми измръзне душицата. Офффф тъпо време.
Добре съм иначе :) Малко ми е нервно, трябва да си оправям прическътъ и другите момичешки лиготии там, ама хич не ми се занимавааа... Почти не съм спала, не съм свикнала да си лягам толко рано и сега ми е някакво... бодро? :D
Нямам търпение след около три часа да упражним броенето. 8-)
anonymous708973
05-15-2012, 07:24
Ядосана съм. Ама много.
Ще ям шоколад.
Още един випуск ни отлита днес..
Надявам се да спре да вали до след 6-7 часа, защото не ми се иска да ни набутат цялото училище в залата.
Някакво ми е влюбено, развълнувано и не ми се стои на едно място. Искам по-бързо да свърши този ден, защото довечера съм с него.
Colouring
05-15-2012, 08:47
Искам!И то силно.И като си пожелая нещо се обсебвам от него,ама дали ще ми стигне волята?Ще се опитам,че е крайно време вече.
valdesbg
05-15-2012, 11:16
Нещата не са на добре изобщо. Ще стават революции, и аз ще го отнеса.
ivcheto0o
05-15-2012, 11:17
Колко ми е хубаво цял ден да си се мотая по пижама :D ама трябва да изляза от вкъщи :D
LeprikonA
05-15-2012, 12:08
Глупаво, ядосано, мизерно. На пук на мен стана и най-вече на факта, че се зарадвах адски много вчера. Но аз ще си отида сама, ще се зарадвам на организираната изложба и ще си направя всичко на записки после.
IseeDEADbodies
05-15-2012, 14:37
слдмхфкллллллд;кй;флгйнннн нр09тх48ех поъ8р5тъ09еъте5инъгтдгхдфк хг - иначе казано... ИЗДИВЯВАМ ОТ СКУКА !
Чакам да ми се обадят да ми кажат в крайна сметка ще ме назначат ли, или не. И това ме влудява. Като сложим и за капак, това че днес алергията тотално "is takin' the shit out of me"... денят е толкова прекрасен !
Супер ми е. Откакто не очаквам нищо от никого съм 6 точки. ^^
Днес си запазих един бански и утре ще ходя да си го купя, а после ще ям спагети ^^.
Мда, нещо го ударих на позитивизъм. 8-)
Violenza
05-15-2012, 16:00
Искам на едно 90% от жените шофьори (в Бг по-специално) не просто да им вземат книжките, ами и да им хвърлят по един бой. И нека и на тия, дето изобщо са им дали книжки.
Иначе съм добре, чака ме хубава вечер с приятна компания.
NambyPamby
05-15-2012, 16:20
Не е лесно да си прост. Неориентиран, също. Да си на цифра години и да нямаш какви да е приоритети, камо ли да ги степенуваш, вместо това да продължаваш да се носиш по течението и да разчиташ на неволята. Не само, че е тъжно, ами направо си е страшно, по-лошо от глупавия човек няма.
Не, че мисля да се кандидатирам за "Мис България" и тренирам реч, не е и като особено да ме интересува кой какво, обаче когато почнат да ми се засягат интересите и да ми се изпиляват нервите ежедневно от някакво малоумно нагло племе, просто няма как да остана безучастна и да реагирам хладнокръвно.
И като изключим дребните моменти на афект - май ми се дава втори шанс да поправя допуснатите грешки в миналото. Или пък колелото се върти и пак ще се заредят моменти на падение и разочарование. 8-)
Цяла нощ сънувах кошмари. По едно време даже не исках да заспивам отново...
Ами ако и тази нощ е така?!?!?! Не искам да си лягам! :D
Иначе се чувствам добре. Той има точно 14 минути за да дойде.
Не обичам да закъснява.
Хич.
Другите ми пък две момчета са адски сладури и въпреки, че се дразним всеки ден, само те ми оправят настроението в последно време.
Току що ми съсипаха настроението. По принцип не позволявам хората около мен да определят това как да се чувствам, ама точно с него не се получава. Тежи ми... липсват ми разговорите ни, искам поне да контактуваме... С всичките си бивши поддържа добри отношения, само мен ме държи далеч от себе си. 'Бати...
Все си мисля, че с времето нещата ще се оправят... иска ми се да успяваме да стигнем поне до "как си?". Тцтц.
heartshapedbox
05-15-2012, 17:04
Малко тъжна.
Английската и по-скоро хората в нея страшно ще ми липсват.
Изпратихме се както трябва, само че ни поваля доста.
Студено ми е, ще отида да си взема одеалце :)
shmatarok
05-15-2012, 17:19
^ o, от къде си? 8-)
Изпращането мина стабилно, заболя ме гърлото от крещене, сега хапвам вкъщи и след час излизам за коктейл и дискотека. ^^
Мъчно ми е. И ми направи впечатление лицемерието на няколко човека, но не достатъчно, за да ми пука. Bitches please :D
Дано не вали повече, че цялата се измокрих днес, докато се прибера. :/
heartshapedbox
05-15-2012, 18:10
^ o, от къде си? 8-)
Пловдив :)
заповядвам ви: застреляйте ме
DisappointedDreamer
05-15-2012, 19:10
Ох, утре само ми остана, и после съм 4 дена в почивка :) йеййй. Ще мързелувам.
Иначе ми е някак безразлично, празно дори. Иска ми се да си бях при мойте белокоси старци, макар понякога да ме ядосват. *въздишка* от друга страна се и натъжавам гледайки семейства и влюбени двойки да цвъкат наоколо като новопоникнали лалета, докато аз стърча като едно жълто, мръсно жълтурче, чакайки някое дете да ме откъсне и захвърли.
Nutella♥
05-15-2012, 19:34
Притеснена.Малко остава,а знам,че пропускам многоооо неща.Чувствам се самотна.Искам го.Искам да се почувствам различна,разбрана,обичана, астлива ... искам нова тръпка!
DragonLady
05-15-2012, 19:50
Реших си кардинално проблема с курсовата работа. Днеска ще попиша малко и утре ще ида само за контролното, после се прибирам в нас и докато не я напиша никакво излизане. А моя започнахме да излизаме от тая тъпа криза на отношенията и се очертава всичко да си е по старо му ( да живее секса, той винаги оправя и отношенията :D ). А сега мисля да се изкъпя, да хапна, да пиша малко, а после шоколад милка с ягодки и разцъване на мега бруталната игрица :)
kuklichka_bg
05-15-2012, 20:29
Сравнително добре.Писна ми вече да чета по история,но още малко...Чудя се от къде ще намеря 300лв,но се надявам на работа да успея да ги изкарам за 2 седмици.И пак не ми се спииииии....
NambyPamby
05-15-2012, 21:01
http://www.pic4ever.com/images/dancegirl2.gif
Йес, бе. Вързах си гащите за доооооооста време напред.
И остават само 2 дни, докато го налазя. 2! Няма да разбере откъде му е дошло, милия.
Furious?
05-16-2012, 01:17
ВИДЯХ ИННЗВЗНЗЕМНО В ПАШАТА И БЕЕ ЗАОБИКОЛЕНО ОТ СВИНЕ ОМФГ И ТВА ИЗВМЗНО Е БВИШАТА МИ
ForzaFelipe
05-16-2012, 01:54
Изпращането мина супер,в Екстраваганца Анелия дойде при мен докато пя и ми вика че съм ималл страшна риза xD Както си стоях и изведнъж осъзнавам че некви бодигардове ме заобикалят и в този момент виждам Анелия срещу мен и ми вика Много хубава ризка имаш :D после ми каза още нещо ама толкова слушах :D че и ми пя на ушенце направо,ама какъвто съм любител на чалгата :D Ся отивам да си лягам и...
DisappointedDreamer
05-16-2012, 06:07
^ Браво! 8-)
Изморено ми е. Носталгично.
Кафе <3 Съживих се...
Сега и кроасанче с вишни. МмМмМм.
SisiStrange
05-16-2012, 07:16
Много ми е разнежено и мразя студеното време навън. Искам да си нося летните дрешки, да ми е лекичко и с него да се печем някъде, докато решаваме задачи по физика вместо да зъзнем по пейките. Ох... задачи по физика... В петък е колоквиума. Какъв е шанса?
Гордея се със сестра ми. Завършила е с пълно 6 ^__^ Жалко, че не бях там, няма да си го простя скоро. Хубавото е че поне баща ми се върна и ми носи сумати снимки за разглежднане.
Мда... на бала й, обаче, ще съм първа там! ^^
А сега отивам да се баня, че даскалото ме зове ;d
Colouring
05-16-2012, 07:36
Пф,защо днеска е по-топло от вчера?Искам студено!!!!
Иначе днеска ще ми трябва доста късмет-то не са класни,не са контролни,не са изпитвания..
IseeDEADbodies
05-16-2012, 07:45
Окей.. ако не ми звънне до към 12, аз ще я потърся. Още вчера щеше да се обажда да ми каже какво е станало, уви не се случи. Почвам да се забърквам много сериозно и имам леко лошото предчувствие за цялата работа, но да видим.
shmatarok
05-16-2012, 08:40
Ох.
Толкова да ми е лошо и така да ми се спи....
Нощната разходка ми подейства много ободряващо, макар че направо ми заминаха краката с тези обувки. Но пък готова бях на тази жертва, прекарахме добре ии започвам малко да се съмнявам в себе си. Точно около него не си позволявам да развъждам чувства. Не и около него.
Но после онази прегръдка ми взе дъха - толкова е нетипично за него, така ме изненада, приятно, ест.
Ох.
Почвам да уча, след час и половина ще се пека на бавен огън и не ми се ще да си пропилея шанса за шестица.
гладна съм, напрегната заради петък
тоя багаж няма оправяне + сънувах че съм забравила нещо и се сещам докато летим вече
списъци нямам нерви да правя, затова сега преглеждам всеки шкаф у дома и изваждам по нещо :Д
дано да не забравя нещо само
гладна съм!
и на училище трябва да ходя
поне имам информатика следобяд, та ще можем да си пишем -.-
вали като из ведро, как ще ходя не знам
добре, че нямам да уча за днес..
Furious?
05-16-2012, 09:57
тежъх махмурлук имам. ще си вземам студен д уш и почвам задачи
Glamour92
05-16-2012, 12:01
Трябва да се учи за втория тур,а пък тъй не ми се почва...Излегнала съм се върху старите си лаври и се самоуспокоявам,че ако се изложа позорно юли,поне ще съм си осигурила топло местенце в СУ от предварителните.
Изпратихме младоците,понаблюдавах напред,назад,наляво и надясно и се убедих,че в нашата сплотена клика сме се събрали 2-3 дузини добри познати,които са способни да се хилят,философстват и провеждат диспути до 3 сутринта в парка,но никой не знае нищо за никого извън обсега на фасадата му.Вътре,в самата организация се разпадаме на 3-4-10 микрокомпанийки от по-гъсти помежду си хора и това ни спасява,иначе сме леко нестабилна конструкция.
Пхх,извод в стил Captain Obvious xDD .
Лятото пак ще има да се изживяваме като римляни във форум до сутринАта...
Ъх,да-има и друго,но пък това другото го захлупих с най-плътния капак,който можах да изнамеря и обещах да не тровя хората със смрадта от трупа му.
Когато настоящето умре,се превръща в минало-с него не се живее,щом е мъртво,за него или добро,или нищо.
А сега да се заема с лулата(или по-скоро Victory-то) на мира и после да захващам задачите. xDD
ShtrudeL
05-16-2012, 12:33
Тъжничко.
Много.
Оцелях след снощи! Хахх забавно се получи.
Мразя се понякога каква ставам... чудя се дали ще ми мине някога...
Щастливо <3! Слушам хубава музика. Добре ми е, ще правя спагети после. Ще се лакирам...и трябва да поета ,но това е приятно ,защото ще е по история :D:D
Чувствайте се поздравени с тази жестока песен (http://www.youtube.com/watch?v=hHhE9_y76hw)
DisappointedDreamer
05-16-2012, 14:43
ААа, супер съм :) 4 часов тест днес по икономика, изписах всичко до най-малката подробност, само дето пропуснах 5-я въпрос, но другите 4 ги изпипах до последната буквичка! 3 страници текст с аргументи, термини и тинтири минтири и съм доволна :) Сега следват 4 дена почивка, излежаване, плюскане и почивка. Хапвам си медец и кафенце, изпрането от мойте и ми е добре :)
Не е за вярване колко отегчително ми действа това у-ще. Буквално убива всичко в мен, изпива ми силите и ме демотивира на 100%
Захващам се с това да си върна живеца с музика за душата + шоколад милка... ммм! После ще унищожа два пакета семки гледайки дългоочаквания филм. ^^
ivcheto0o
05-16-2012, 17:08
Ахх ще ме побъркат...решила са покрай бала основен ремонт да правят :D
Малко съм притеснена относно финансите ми. Никакви ги няма. Исках много да се омажа през този уикенд, а моите хора са нанякъде. Хубавото е, че имам една скрита бутилка шампанско... ПиснА ми на... няма да кажа кое от всички, майна. Да почва вече шибаната сесия, че ми е много трудно да се справя с тоооолкова много свободно време!
Спинка ми се. Две безсънни нощи- една от нерви и гняв и една заради изпращането. Беше супер... разцепихме се... само май снимковия материал е ограничен... и май по-добре! :D
пф, колко планове съм си направила още отсега за лятото и за "близкото бъдеще". Искам толкова много неща, колкото възможностите ми не могат да осъществят. Поне по-нищожните ще направя, пък другите ще ги оставя за след време може би. ^^
Хубаво е да постигаш съгласие със себе си и да осъзнаеш къде и каква е грешката ти. Дано продължавам в същия дух.
А иначе каква изцепка направих днес. И така се моля никой да не ме е чул. ба*и майтапа. :lol:
И хайде да минава следващата седмица, както и матурите заедно с нея и вече да се чувствам напълно освободена от училище. Нищо, че ще имам още един месец, в който ще трябва да го посещавам. 8-) хахах
NambyPamby
05-16-2012, 18:33
Това ли е новото? Че то като предишното!
Задушавам се от рутина вече. И от безсилие. Такава простотия да стане... не ми се вЕрва чак. Някой, ако ми беше казал, че ще стане така, сигурно щях да му се изсмея в лицето невярващо, ама на. Пробвах да уморя мъката с покъртително количество сладко, обаче не ми минава. ;\
Искам яяяяяяяяяяяяяя! Само като ме погледне с тоя влюбен поглед и се усмихне <3 беше много хубаво днес.
Нямам търпение да дойде събота.
tItEufFf
05-16-2012, 19:04
Самотна. Просто искам той да ми изпрати едно съобщение .. само едно, за да ми покаже че си мисли за мен.
heartshapedbox
05-16-2012, 21:17
Яде ми се шоколад. Много даже.
Обаче е късно, пък не ми се ходи чак до нон-стопа.
супер, запозна се с татко и си говориха бая дълго време, обсъждаха. хубаво беше : )
сега ще лягам да спя!
Прочетох 3 урока, останаха ми 7... А кога ще ги уча - не знам. Не искам да знам, не искам да мисля, не искам въобще да си тровя нервите с едното му почти решаващо контролно. Не, не, не.
Ще чета, чета, чета... И дано нещо ми влезе в главата.
Перфектно. :)
След малко ще закуся и ще назубря матурния тест. Тоя път 6-цата ми е в кърпа вързана. ;d
Станах рано. Днес е един от онези дни, в които имам нужда да се наконтя доволно преди да изляза, което едва ли ще стане, но си ме човърка отвътре. Ако имах пари сигурно щях да потроша доволна сума за разни нещица... Този уикенд ще е кошмарен, но поне се надявам при липсата на други занимания да седна да чета.
Приключих с уроците, кафето и нервите.
Сега ми е спокойно, мекотелесто... Гладна съм и замръзвам. Жал ми е обаче да будя котката, тя така сладко е заспала на отворения прозорец. Нея я завих, да не се простуди, а аз още се шматкам само по къса туника. Мазохистка!!!
TheBeliever
05-17-2012, 08:22
Объркано ми е. Знам, че съм права и няма да отстъпя, но на моменти се чудя дали пък не прекалявам малко. Всичко можеше да се нареди много по-бързо и лесно ако някои хора бяха по-съобразителни.
Имам томове за учене, сума задачки за вършене, документация за изготвяне и недостатъчно време, а аз се чудя как да отлагам всичко за последния момент. Да идва другата седмица и да си влизам в релсите, че не се понасям вече. Явно колкото повече време имам, толкова по-малко неща върша.
И е тоооолкова хубаво когато усилията ти бъдат заслужено оценени, както от преподаватели, така и от колеги. Ego boost-а от вчера беше добре дошъл.
edDinstVenNa
05-17-2012, 12:49
трябваше вмомента да уча за класната по БГ утре ама зарязах сичко че ми писна :D ходих на солариум след даскало и съм доволна .... сега си слушам музика и пуша ^^
IseeDEADbodies
05-17-2012, 13:08
ДАААААА, НАЙ-НАКРАЯ ! ДОЖИВЯХ ! ДИАБЛО 3 :grin: :grin: :grin:
Да се тегли asap и да се отупам няколко часа преди да стане време...
Шести ден откакто не пуша. Чувствам се ужасно, даже си изгризах ноктите. 8-)
Иначе ми е готино, че майка ми почти (да не кажа напълно) се нави да си пробия езика. Дано и баща ми да го понесе така леко. ^^
Тъпо ми е, че на 21 имаме матура по БГ.. направо не знам.. особено с тези "прекрасни" оценки, които имам, чак не ми се мисли.
Ама нямам търпение да дойде утре и да стане каквото планувам (е, дали ще стане - не знам, ама дано да стане) ^^.
heartshapedbox
05-17-2012, 13:15
^Ох, милата, и аз все ги спирам тия цигари и накрая...к*р.
От два часа се каня да прочета "Последна радост", и все си казвам "Само още 5 минути и почвам."
Мързеливо ми е. И гушкаво.
^Ох, милата, и аз все ги спирам тия цигари и накрая...к*р.
Точно - и при мен е така, винаги. И накрая винаги "оф, абе какво ще ми стане от една цигара". 8-) Ама сега имам стимул и наистина ги спирам, даже имам никотинови дъвки. ^^
пт: мразя, когато се прибера от училище майка ми да я няма. Чувствам се като сирак направо. :D
DisappointedDreamer
05-17-2012, 13:26
УжасТ и половина. И брат ми така реагира, тцтц.
Почивам си. Цял ден вкъщи днес :)
heartshapedbox
05-17-2012, 13:28
даже имам никотинови дъвки. ^^
И действат ли? :D
И действат ли? :D
Ми не, ама е един вид успокоение. ;dd
Преди малко търсех някоя отворена кутия с цигари вътре, та да запаля една и да ми мине мерака уж, ама не намерих и по-добре. ;dd
shmatarok
05-17-2012, 13:59
Еййй, ако нямам и на двата изпита шестици, направо ще гръмна някой. Толкова старателно си написах всичко, че по-малко от шест не приемам. 8-)
Напоследък не мога да спя и почна да си проличава - ама то от изпращания, дискотеки, стрес и к'во ли още не какво може да се очаква. х.х
Зверски гладна съм, но не ми се ще да ям сама, излизам ей сега и право у молО.
Нях, нях, нях. Идиотчето като се прибере и ще иска да яде за вечеря, такава оферта ще й направя, че ще падне. 8-) Но съм сиг, че ще се навие. Нях, нях, нях!
ivcheto0o
05-17-2012, 14:37
Ставали чудеса :D започнах да уча сериозно за матурите,бая късно,но в мой стил :D
матури..
а как не ми се учи.
valdesbg
05-17-2012, 16:23
А акаунт в Близард имаш ли? Щото дори сингъл кампанията иска интернет и връзка с техен сървър. Вързали са си гащите тоя път.
Инак хубаво си поспах даже не очаквах че мога така сладко да дремя :)
IseeDEADbodies
05-17-2012, 16:51
Знам.. аз ако нямах нямаше да се радвам като олигофрен :lol:
Господи... от има-няма 5 години го чакам тоя момент <3 хахахах ;д
Едит - Дриймърке, брат ти колко е голям ? xD
dream1707
05-17-2012, 16:55
Чувствам се кофти .. От бая време отказвам цигарите, даже ги бях спряла... И снощи се скарах с моя заради един негов приятел и той все още ми е сърдит, днес се видяхме за 5 минути в които той никакво внимание не ми обърна, не ми отговори на смс-а ... и ми стана толкова тъпо, че пак запалих (обикновено те ме успокояваха ;д) ... Сега хем ми е супер тъпо, че сме скарани, хем се чувствам разочарована от себе си ;х
BarcaGirl17
05-17-2012, 17:11
http://www.ohnuts.com/showImage.cfm/extra-large/Blow-Pops.jpg
Намерих ги в близкия магазин. Като малка ги обожавах, мислех, че вече не се продават. Как да не съм щастлива. ^^ :D
anonymous708973
05-17-2012, 18:19
Явно съм малоумна. Или мазохист. Или и двете. Просто няма друго обяснение на факта, че ВСЕКИ път се опитвам да наливам акъл в главите на тъпаците от даскало, въпреки че знам, че доникъде няма да доведе. По дяволите, теоретично е възможно да греша, след като 30 човека са на едно мнение и отварят еееей такава уста срещу мен, ама... не греша, мамка му. Права съм. Защо тогава не мога да ги игнорирам?!
Момиче, което познавам от 11 години, ми заби ножа в гърба. Заради единия прост коментар от простачката така мога да си го отнеса, че... нямам думи. Просто нямам. Баси злобното създание.
Мързеливо ми е. До сега лигавих Прасчо ии от тоя дъжд мн ми се спи.
Изпращането беше супер, компанията също... (sun)
Явно съм малоумна. Или мазохист. Или и двете. Просто няма друго обяснение на факта, че ВСЕКИ път се опитвам да наливам акъл в главите на тъпаците от даскало, въпреки че знам, че доникъде няма да доведе. По дяволите, теоретично е възможно да греша, след като 30 човека са на едно мнение и отварят еееей такава уста срещу мен, ама... не греша, мамка му. Права съм. Защо тогава не мога да ги игнорирам?!
Защото простащината дразни. Как да я игнорира човек.
А и... Ботев пак е бил сам срещу всички : D Така че 30, 50 да са, ако щеш, това не е фактор.
Мързеливо на н-та степен ми е.
NambyPamby
05-17-2012, 18:34
Ох, как го обичам това гъделичкащо чувство в корема. Нещо мноого хубаво предстои и място не мога да си намеря.http://www.pic4ever.com/images/14k8gag.gif Казаха ми, че сияя, ама как да бъде иначе? Извирам от любов, от щастие, подобно на навита пружинка съм.
Ходи ми се на дискотека, танцува ми се до зори, ох, много ми липсват момичетата. Ще се организираме някак.
anonymous708973
05-17-2012, 18:44
Защото простащината дразни. Как да я игнорира човек.
А и... Ботев пак е бил сам срещу всички : D Така че 30, 50 да са, ако щеш, това не е фактор.
Да бе, ама в един момент се замислих дали наистина имам право. Не мога да си изкривя душата. Всичко, което виждам, е банда смешни отворковци на по 17-18 години, едни от които ми обясняват как съм избивала комплекси, други ми обясняват колко съм била жалка, трети - "Lapai mi patkAta innoh, ne znaish kvo e stavalo, kude ti e kura v ustata za da si zamalchish shteeva v kaba sukala tupo unufri shta biq shta qzda 1001 noshti shta napraa salata teeba v shreka grozen xd"
Как да са прави, кажи ми?!
IseeDEADbodies
05-17-2012, 18:48
Хахахахахаххаха със самосвала направо. К'ви са тия деградета ? Защо изобщо комуникираш с такива примитивни същества ?!?
Трудно е да не обръщаш внимание на простаците...знам за какво иде реч и как се нахвърлят като глутница кучета , отворили огромна паст. Глупава история.Много се нервирам. С прости хора не може да се спори. Ще те принизи на нивото си и ще те бие със собствен опит...
Добре ми е.Имам да пиша обръщение към 12клас,които утре ги изпращаме и ще съм водеща...иначе ми е добре, доста!
BlackBaby
05-17-2012, 19:03
Много съм добре :)
омг, тези момичета за самочувствие, достойнство, мозък не са ли чували?? Как може да се излагат по този начин? По принцип изобщо не бих обърнала внимание на такива прости същества, ама глупостите които правят в случая ме засягат и то прекалено много, за да си премълча. Мамка му, мразя когато става така. :х
Ох, как го обичам това гъделичкащо чувство в корема. Нещо мноого хубаво предстои и място не мога да си намеря.http://www.pic4ever.com/images/14k8gag.gif Казаха ми, че сияя, ама как да бъде иначе? Извирам от любов, от щастие, подобно на навита пружинка съм.
това)
а снощи беше безкрайно мило. не го очаквах и го оценявам.))
Днеска съм ебаси черната дупка. Поглъщам всичко около себе си :D Искам утре като се събудя да съм си възвърнала нормалната стойка, че с тая мускулна треска ходя като... не знам какво. Аз и по принцип нямам добра стойка, а сега съм направо сгъната на две като ходя. :d И йей! В събота ще има нова хореография за меннннн! (sun)
И другата седмица ще гледам България търси талант.
Попринцип истинските таланти имат навика да ги махат в такива предавания, но се кефя страшно много, че Метин продължи. За първи път се възхищавам до такава степен на таланта на някой друг. Бих го гледала цял ден и цяла нощ...
Обожавам, обожавам, обожавам талантливите и скромни хора. Обожавам, обожавам.
IseeDEADbodies
05-17-2012, 20:33
Въй не лек, ще се застрелям... srlsly !!!! Близард да си оправят шитните :@:@:@:@:@
mrazqkindergarten
05-17-2012, 21:39
Не може да ми е по-гадно май...
защо бе Злати? :/
чувствам се разочарована ;д но се очертава едно много хубаво ново начало :)
mrazqkindergarten
05-17-2012, 21:48
Руми, просто отношенията ми с някои хора не са това, което бяха и ми е кофти ..
Много познато... :/ не се садвай, явно така е трябвало да стане аз така ги приемам нещата и ми е по-лесно ;d
heartshapedbox
05-17-2012, 22:17
Много съм щастлива.
Нещо ме е хванала лиготията и се смея като побъркана. :Д
SisiStrange
05-18-2012, 04:08
Дойде заветният ден... След час някъде тръгвам към колоквиум по физика. T.T
Хубавото е, че ще се видя с най-добрата ми приятелка, а вечерта и с него. <3 Нервно ми е и имам нужда да бъда стабилно нагушкана и намачкана.
valdesbg
05-18-2012, 08:04
Въх...туй девойче как ме изненада приятно. Щастливо ми е едно :) А след малко ще изчезвам на интервю.
TheBeliever
05-18-2012, 08:22
Не добре. Имам чувството, че ситуацията завонява още повече, а не мога да разбера защо. И започва да ми омръзва. Ще има сцена в скоро време, но не знам кой ще бъде главният актьор.
Хораа? Искам да си променя подписа, а защо след като цъкна на "Редактирай подпис" ми изкарва име, фамилия, мейл-адрес, години, град и статус към профила, но не и самия подпис от където мога да го редактирам?
Инак съм супИр... :)
valdesbg
05-18-2012, 08:38
onestar засега е невъзможно. Всъщност откакто са пуснали форума се говори че по проблема се работи, но...
едит: изчисти си ЛС-тата че не мога да ти пратя.
IseeDEADbodies
05-18-2012, 08:45
Донякъде съм разочарован... имах доста по-високи очаквания. Не че е супер зле, но просто за толкова години... сякаш трябваше да е наистина Masterpiece.. Някак си самия геймплей ми е много дървен, а за интерфейса да не говорим - излагация.
Иначе не се оплаквам, хапнах, сега ще полешперя в нас и след това драсвам.
onestar засега е невъзможно. Всъщност откакто са пуснали форума се говори че по проблема се работи, но...
едит: изчисти си ЛС-тата че не мога да ти пратя.
Чувствам се като неандерталец от както се върнах. ;d
Пратих ти съобщение, обаче не знам дали го получи, защото го няма в папка "изходящи"? Както и да е, изтрих около 10-тина, така че вече би трябвало да мога да получавам нови.
Аз изчезвам на даскало, довечера като се върна ако си драскал, ще ти върна.
Nutella♥
05-18-2012, 09:35
Толкова зле не съм се чувствала скоро.Да свършва и този ден.Писна ми.
Ебаси лактата, майна! Започвам да приличам на инвалид. И работя за коремче... не спирам да ям! :D Чудя се какви да ги върша днес...
Glamour92
05-18-2012, 09:48
Ще си заспя,както си стоя права.Идея нямам защо съм такава мърда днес...
Следобед,ако се поразсъня малко мисля да потичам.В залата,естествено-серията Старозагорски потопи,изглежда не е приключила.
А отвътре...чувствам се все едно са ми ампутирали част от душицата ми и упойката е минала.
Ще мине за максимум месец,ама...блах,дотогава няма да съм добра компания,предполагам(освен ако под "добра компания" не се има предвид философстващ overthinker с тютюнева пръчица в ръка)
Да минава това време по-живо,ако може.
И,ъ,нека не го виждам и чувам поне до края на годината...
Наистина ми се живее.
Страаотно, учениЦа на година съм ,хахахах,имам си супер сладичкия подарък и цвеКенце :D Подаръчето миии (http://www.google.bg/imgres?um=1&hl=bg&sa=N&biw=1366&bih=643&tbm=isch&tbnid=MPzBK45Zqa_XIM:&imgrefurl=http://www.ladiesgadgets.com/xmi-x-mini-ii-capsule-speaker-review/&docid=v24J07FTTANK7M&imgurl=http://www.ladiesgadgets.com/wp-content/uploads/2009/10/4-XMI-X-mini-II-Capsule-Speaker-Review.jpg&w=500&h=327&ei=oxW2T6KGOPDT4QTotbW1CQ&zoom=1&iact=hc&vpx=1047&vpy=171&dur=391&hovh=181&hovw=278&tx=185&ty=107&sig=111404478855462775452&page=1&tbnh=139&tbnw=211&start=0&ndsp=19&ved=1t:429,r:18,s:0,i:106)
Някакво ми е спокойно , че всичко мина без гафове, справихме се чудесно , абуригентите бяха страхотни :D Наговорихме се след речта ми като кажа:"кой каза" и почват да броят ,и си пуснаха балоните с хелий,после се хилихме с тоя хелий като напушени...беше забавно и съм доволна!
valdesbg
05-18-2012, 10:50
granger а честито :) С какво си го заслужила?
А това чудо на техниката какво е?
Ами води се тонколоН ,който изненадващо-свири мега силно.:D един дребосъчест объл предмет,но се отваря и отвътре е като акордеон,в смисъл разтяга се.
С какво съм го заслужила,амии участие по Олимпиади, международни проекти,отличен успех, представителна дейност,личен авторитет и така нататък.
IseeDEADbodies
05-18-2012, 11:54
Готина тонколонка, един приятел има същата и вади уникален бас. А и като цяло вади качествен звук. Със здраве да си я ползваш ;р
Аааа, стана време да тръгваме вече ! Може ли да се бави още сто години, ффс ?!?!
Nutella♥
05-18-2012, 12:27
E още по-тъпичко ми стана.Всички на рожден ден ще ходят,а аз трябва да си блъскам главата за матурите.Нищо,дано си искарат добре и утре ще разказват ..
Инак,granger браво за успеха! :)
DisappointedDreamer
05-18-2012, 12:30
Браво грейнджър!
Хубавко ми е. Някакво сънено и surreal, но е поносимо. Трябва отново да захващам учебника по математика, и да се впусна в света на вероятностите, които хич не ме влекат, и ме карат да се чувствам замаяно. На кого въобще са му притрябвали? Хич не ми се се ще да се потопя в басейн от дроби, единственото което ще направя е сигурно да се удавя, ама няма как.
Като се сетя, че в понеделник имам матура по БЕЛ направо лошо ми става.
Изобщо не съм сядала да уча, ама утре започвам с преразказите и преговорите, че инак лошо. Всъщност не знам кое му е лошото, след като аз няма да кандидатствам или ако ще го правя, то ще е в Несебър където приемат и с 3-ки.
И тези две кифли как ме ядосаха. Оф, днес не ми е ден. Дано утре да е по-различно. ^^
ivcheto0o
05-18-2012, 16:57
Най после разбрах къде ще са ми матурите,време беше.И естествено едната е на другия край на града :D поне половината ми съученици ще са там,втората е близо до нас и на всичко отгоре съм в една зала с една много добра приятелка :D От няколко дни само уча,ама така е като все оставям нещата за последния момент...Сега оставям Ботев,Вазов и всички други и излизам :D
anonymous708973
05-18-2012, 17:21
Чувствам се... нелогична. Доколкото се познавам, в момента би трябвало да се питам какво не ми е наред, че така ми скачат 30 човека, а на мен ми е смешно, ама убийствено много се забавлявам в момента. Че и ме заплашват, че щели да изкарат мои постове от тоя форум, щото, видиш ли, съм имала приятел, щото съм била долна мастия :Д :Д :Д
А въпросният приятел, след като му обясних за какво става въпрос, се спука от смях на писаниците им. 500 коментара без нито един мой, смятаааай :д
Сиси, как мина колоквиумът?
SisiStrange
05-18-2012, 17:57
^ Перфектно като за физика. 8-) Мисля, че ще имам петица. Още не мога да повярвам. XD
ПП. За коя тема говориш, че ми стана интересно? :D
Още ядене за мен! Днеска мега много се надъхах на новата хореография. Тия дни ако стане тайфата да мръднат да ме видят, никак няма да ми е зле. Започва да ми харесва да съм толкова асоциална. :D Парите са толкова надценявани... (Гроздето ми е тоооолкова киселооооо.... :D )
Ами... умислена както обикновено!
IseeDEADbodies
05-18-2012, 18:43
Въй стига толкова Диабло за днес, че ужасно много се забърах... рофл
Тая вечер ще си стоя в нас --> ще си пусна някой филм да гледам.
Е за жалост явно няма да ме вземат на работа, търсенето продължава .. кю кю ;/
valdesbg
05-18-2012, 19:25
http://imageshack.us/f/337/1234dgi.jpg/
Ей това с велосипед за 50 минути взето на отиване и 50 минути в обратна посока. Който е от София може би ще се ориентира. Много съм доволен от себе си.
Щастливо ми е. Надявам се по дълго да ме задържи тази емоция.
Прекрасническо ми е.
Нямах сценична треска, успях да се отпусна напълно пред всичките тези очи пред мен... о.О Получи се забавно, даже ме поздравиха. Юху.
Прекарах едни 4 часа с най-добрата ми приятелка. Отново само двете!! Беше толкова приятно..
След това успях да се свържа и с приятелката, която живее на 1000+ километра от тук. С нея говорих само 1 час, но ме зареди като за цяла седмица.
Изгледах и един обнадеждаващ филм.
Момчето ми ще е тук още сутринта в 8, а нощта ще я прекараме в някой музей. Ако някой не знае, на 19ти май е Нощта на музеите...
объркана, импулсивна. прибързана. винаги с драма.
просто обичайното състояние.
чудя се дали не ми харесва да страдам непрекъснато :?
shmatarok
05-18-2012, 21:48
Чувствам се прегряла от учене.
Направо лошо ми стана днес, преговорих половината от материала, утре трябва да мина другата половина, за да мога накрая в неделя да релаксирам с тестченца. 8-)
Нямам търпение да си видя и резултатите от другите изпити. Блаах, защо не ги изнесат на тъпия сайт на даскалото, ми трябва да се мъкна до даскало <.<
DisappointedDreamer
05-18-2012, 21:54
Ох влюбена съм в руски поет, мъртъв от 60 години, и в италиански певец, на 53 години. -.- хич не ми е лесно
Ох , Есенин <3 :D ( Поне ,ако става въпрос пак за него :D , той умирга преди повее от 60 години,ама нищо)
Ми малко разочарована, пак ми би игнора, а щеше да се обажда,но простено му е...
Мразя като трябва да работя в събота :( Отделно толкова много ми липсва вече, поне довечера ще сме цялата нощ заедно, а следващата седмица се очертават отново 4 дена почивка :)
Can't wait!
Хубаво ми еее.
Той е тук вече, нямам търпение да си отворим очите и денят ни да започне.
Аз още си пия кафето, той милия отиде да издирва закуска по магазините.
Не ми харесва единствено това, че ми е адски студено. Облякла съм се така, както ходех през зимата.
И течния шоколад свърши.
Мускулната ми треска започва да отшумява, вече мога да шавам нормално. С'а маминка като се наконти ще пием по едно кафенце после Зумба (sun) Следобеда още ми е мноооого мътен, но най- вероятно ще се разлагам пред някой сериал. Вече не съм ядосана. Ако иска да ме търси...
Като изключим това, че се събудих с ужасни болки, бивам.
MoulinRouge
05-19-2012, 08:33
Добре . Болна . Изпита ми е в понеделник . АААААААААААААААААААААА . Късмет на всички с изпитите :)
kalpazanka
05-19-2012, 08:36
Намерих сайт с отстъпка на парфюми, харесах си още една дузина козметика и джунджурии, че и литература, за да е идилията пълна.
Сега остава само да си чакам парите...
DisappointedDreamer
05-19-2012, 09:00
Ох , Есенин <3 :D ( Поне ,ако става въпрос пак за него :D , той умирга преди повее от 60 години,ама нищо)
завърти 6-цата, и се получава 90 8-)
Иначе, нда.
Тъжно ми е. Едно такова безтегловно и носталгично. По-късно ще излизам с компанията, дано те успеят да ме развеселят.
PullMeCloser
05-19-2012, 09:43
Намерих сайт с отстъпка на парфюми, харесах си още една дузина козметика и джунджурии, че и литература, за да е идилията пълна.
Сега остава само да си чакам парите...
Линк, бързо! :Д
Добре съм. Изкъпана, стоя си на лаптопчето, сега ще хапна ягодки за закуска. Времето е ужааасно гадно, вали бая силен дъжд, а трябва да ходя да си скъсявам една рокля :Д Днес май няма да се излиза, супер гадно, студено, мрачно, дъждовно време... И нещо се разболявам...
NambyPamby
05-19-2012, 10:52
Видяло се е, че и днес без кафе няма да мина. Отвратително студено, гадно и влажно е, не е спряло да вали от 2-3 дни и ми лази по нервите вече тва време. Тъкмо се позакрепих и сега пак почнах да се разболявам. Не ми се мърда никъде, обаче съм обещала за довечера и... измъкване няма.
kindergarden
05-19-2012, 11:02
Истерясвам вече :D тея матури така ме притесняват, че не знам как ще издържа :D:D малко остана... да живеем за след матурите :D:D:D нямам търпение само да дойде 24 и животът ми почва на пълни обороти (sun)
CrazyBabyDoll
05-19-2012, 11:30
раздвоена отновооо ... имам матура в понеделник а мисля за глупости (нормално за мене ) :D
Много гаден ден. Почти цял ден учих за матурата по Български и Литература. Толкова съм притеснена, че чак не е за приказване. Може би нямаше да е така, ако не бях решила в последния момент да кандидатствам, ама.. много мразя така. И сега ще има яко учене. Хайде по Български добре, ама като знам как се изложих за преразказа от класното лошо ми става. По принцип тези неща много ми вървят, обаче от притеснение допуснах фактическа грешка, която ми докара тройка, а без нея можех да имам 6, защото нямах никакви други грешки. Оф, ужас. А пък за математиката не ми се мисли. Там имам само 3-ки, дано и на матурата поне толкова да изкарам, за да не ми се загубят съвсем шансовете да кандидатствам, а като знам в Несебър как ги приемат сигурно ще вляза. Ама дано не се изложа.. поне по математикатаааа.. :х
Иначе ми е готино. Видях се с който трябва и си изкарах много добре. С майка ми решихме на първи юни (деня на детето 8) ) да отида да си пробия езика. Жалко, че баща ми още не знае за тази идея, а трябва да му кажа. Трябват ми идеи как да го направя, че направо лошо ще му стане на човека.. 8-)
bloodyred
05-19-2012, 16:06
Много, много объркано. После ще излизам, а нямам никакво настроение.. и знам, че моя човек няма да е там и още толкова ми идва да ревна с глас.. тъп ден, общо взето.. дано вечерта ми се оправи настроението, щото не знам вече..
ForzaFelipe
05-19-2012, 16:14
СКАПАНА ТЕЛЕВИЗИЯ !!!! :D Аз трябва да уча за матура,а те ми пускат любимите филми...и как ги намирам бе...натискам без да искам на нова и хоп...Гол 2...и то в началото...изгледах го...тамън викам да си пусна нещо скучно да ме отвращава и да не гледам към телевизора...бТВ...Хари Потър и стаята на тайните...еми не съм го гледал отдавна...изгледах го...едновременно въртях и да гледам мачовете...баси и ученето дето правя... :D
Беше хубав ден , станах рано , брах рози , всичко беше перфектно ,докато не седнахме да вечеряме и пак аз го изядох, щото на баща ми от 3 месеца не са им плащали.
В момента съм бясна, безпомощно ядосана, ревяща , афектирана и искам да потъна в дън земя... искам просто да се свърши с тея простотии, искам да спре тва безпаричие...никога не съм му поискала стотинка, а сега не знам ква ме изкара...БЯСНА СЪМ...има отвратителното качество да ме срива със земята и този път отново успя, искам да ме няма в тоя момент, Това само баща ми ,собствения ми баща може да ми го причини... да
На всичкия тоя кеф и ни вопъл , ни стон от Него...кво по -хубаво. Най-накрая ще ме заебат всички ...прекрасно ми е просто...искам да удуша някой, себе си най-добре ...:@
heartshapedbox
05-19-2012, 16:27
^ Същата работа, до преди малко гледах Хари Потър :Д
Аз се успокоявам с това, че за един ден повече или по-малко учене-все тая.
ronyrony
05-19-2012, 16:59
nice..........
DisappointedDreamer
05-19-2012, 17:37
Беше хубав ден , станах рано , брах рози , всичко беше перфектно ,докато не седнахме да вечеряме и пак аз го изядох, щото на баща ми от 3 месеца не са им плащали.
В момента съм бясна, безпомощно ядосана, ревяща , афектирана и искам да потъна в дън земя... искам просто да се свърши с тея простотии, искам да спре тва безпаричие...никога не съм му поискала стотинка, а сега не знам ква ме изкара...БЯСНА СЪМ...има отвратителното качество да ме срива със земята и този път отново успя, искам да ме няма в тоя момент, Това само баща ми ,собствения ми баща може да ми го причини... да
На всичкия тоя кеф и ни вопъл , ни стон от Него...кво по -хубаво. Най-накрая ще ме заебат всички ...прекрасно ми е просто...искам да удуша някой, себе си най-добре ...:@
Недей така П. Всичко ще се нареди *hugs you a hundred times*
Аз съм, ъъ добре. Прекарах хубав ден с компанията, утре пък ще си спретнем едно барбекю. Ще бъде 19 градуса, което за Швеция е просто ненормално горещо, и ще е готино.
От друга страна ми е тъжно/гадно за някои приятели :/
Dagichka
05-19-2012, 19:06
радвам се, че се наспах и бях супер ошашавената, когато се събудих и гледам майка ми вече станала, напазарувала и си яде спокойно закуската, а баща ми го няма о.О минаха се 2-3 часа, мисля си абе къде се е затрил тоя човек, питам майка ми и тя еми днеска е работен ден бе и аз ..опа :Д иначе чувствам се гадно, че я използвам, но ми е пределно ясно, че не ми е истинска приятелка.. просто и тя ме използва, да си има 'партия' в даскало, човек с който да кисне и да обсъжда и плюе другите.. ама примирих се, че хората, които уж ми се водят приятели въобще не са такива и не знаят истинското ми аз (: и искам го, по дяволите, ама като имам толкова пречки.. майка ми ако разбере, направо ще ме убие! а няма на кого да споделя и да искам съвет.. дзз, ох поне не сме на училище! ;д
Cold_Tearsss
05-19-2012, 20:06
Усмихвам се на живота.
kinkygirl
05-19-2012, 20:11
супер happy съм!! :)
Ми..някакво напрегнато и нервно ми е заради гадната сесия...искам само да мине и знам, че след това всичко ще ми е идеално, никакви грижи. Стига да я завърша успешно де... ;д
Едно такова.... весело ми е. :)
ledenakrasota
05-19-2012, 21:17
Като знам колко много задължителни книги имам за чета, направо ми призлява.: (
valdesbg
05-19-2012, 21:41
Бил съм и по добре. Ако има някой навит за неангажиращ разговор на всякаква тематика - нека заповяда.
shmatarok
05-19-2012, 23:39
ООООООО, много съм доволна - две пълни шестици на математиките, класната специално ме покани на гости да ми ги покаже и да ме похвали. :D Не мога да повярвам, най-накрая бе. То не бяха ревове, депресии и какво ли още не, сега ми е едно щастливо на душичката, направо ми се лети! Сега искам и на матурките по едно 5.80 да изкарам, не за друго, ми да им се кефя. 8-)
Прегрява ми мозъкът, направо го усещам - до сега съм решавала тестове, ама така е, който се сеща в последния момент да учи, страда. :D
Много мъчно ми стана днес за класната иначе... Много свястна жена, направо ми се доплака и на мен като я видях как й се насълзиха очите, докато ни обясняваше там нещата. Ех.
Обечам да се будя до нея <3
Пак ще уча в последния момент. Не ми пука. Снощи се саморазочаровах адски много. А той просто можеше да ми каже, че си има нова приятелка. Не че това променя ситуацията драстично. Ще видим как ще са нещата през идните седмици. Трябва само да се надъхам, знам че мога, защото и преди съм го правила. На всяка цена трябва да си озаптя "машинката"! И дано, по дяволите, другата седмица да имам по - добри финанси, че ми писна вече с моите ментални проблеми. Не се понасям!
kalpazanka
05-20-2012, 06:25
Душици, при мен темата закова на 100 страници.