Влез

View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 21

Страници : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

JustMakeMeBelieveAgainN
01-19-2012, 07:35
притеснено ми е :(

NambyPamby
01-19-2012, 18:05
Палаво ми е, а не ми връзват, бива ли такава несправедливост? 8-)
Отделно едни младежи ме налазват упорито от месеци, да дишам не ме оставяха доскоро, а сА отведнъж изчезнаха. И двамата. Без предислов. Преди ми бяха тоолкова досадни, а сА съм в чуденка къде са. Дори план Б не ми остана. :д

x7aZzy
01-19-2012, 19:42
Не добре. Но ще ми мине... рано или късно. ;]

SisiStrange
01-19-2012, 20:22
Прекрасно.
Взех си всички практически изпити с отличен, през ден-2 ми грейва едно хубаво, сладко слънчице и ме гушка <3. Задоволена съм на макс и общо взето май ще се справя и на теоретическите. Щастливо ми е. <3

DragonLady
01-19-2012, 20:31
Пълният мармалад съм в момента ...
От 7 заранта съм станала заради изпита, но поне го взех :) После айде на гости в моя, без дори да мина през нас да си оставя торбата с папката. Отивам аз изморена и сънлива. А преди това 5 дни бяхме на сухо заради ш*баната ми менструация. И като се почна ... 2 пъти по 2 часа диво и на макс. Е разказа ми се играта честно! Но поне е от хубаво. Сигурно ще лягам скоро, че съм гроги ...
А утре се очертава много хубав ден :) Ще прочета малко за следващият изпит, после отивам пак в моя ама тоя път с преспиване :) Ще се наваксва и ще се пие на макс.

jghgh
01-19-2012, 22:52
благодаря за всичките тези години лутане, защото сега имам чувството, че намирам себе си, че светът и животът за мен се възраждат.

да, знам, че звучи патетично, твърде емоционално, и сигурно не е обективно. но наистина се чувствам като .. все едно ще се преродя всеки момент, все едно се пречиствам.
не искам никога да спра да се уча, искам да научавам още и още неща.
от страданието в крайна сметка има смисъл, особено екстремното такова.
след това наистина придобиваш познание, и най-накрая си способен да продължиш напред, да се промениш.
а в промяната е животът, не в статичността.
бих цитирала малко Айнщайн тук, но ме мързи да търся цитатите, които са най-уместни да сложа тук.

sladkalady
01-20-2012, 04:19
Чувствам се бодра и свежа .Обичам да ставам рано сутрин.Казват,че хората ,които са раннобудни ,са щастливи :)

Sh@d0w
01-20-2012, 06:01
Щастливо ми е, весело ми е бахти якото събуждане :)

anonymous708973
01-20-2012, 06:36
Дадададада! Петъкпетъкпетъкпетъъъък!! По-щастлива съм от малко дете, получило цял кашон близалки. Не! По-щастлива съм от себе си, получила цял кашон хубав шоколад? (possible?)
Той се прибираааа и ще си е тук почти месец, само 2-3 пъти трябва да иде до София за изпити. ЙЕС БЕ!

Irti
01-20-2012, 06:52
^ Браво, браво! ;]

Представям си за един месец какво мачкане и гушкане ще падне. :D

Бива. Втора смяна на работа. Има време. Има доста време.

xoxi
01-20-2012, 07:07
Нямам търпение за 22-ри.
Днес съм изключила от мислите си училището, приятелите, уроците, семейството, задълженията... всичко. Абсолютно всичко. Единственото, което ми се върти в главата е НЕДЕЛЯ. Неделя. Неделя. Неделя. Нямам думи, с които да опиша колко много надежда се спотайва в мен за този ден. Единственото, което знам е, че ще е тежък и изпълнен с вълнения ден. А пък дали краят ще е хубав или не, това не знам. Но се надявам на първото. Много се надявам.

kuklichka_bg
01-20-2012, 08:48
Добре.Не ми се ходи на даскало,вчера хубаво си починах,а и плановете за вечерта нещо не ме радват много,може би ако нямаше да идва щеше да е много по-добре..

shmatarok
01-20-2012, 10:15
като блъсната от камион. и така изглеждам. нямам търпение да ме изпишат. :/

granger
01-20-2012, 10:30
УМОРЕНААААА! А колко още работи ме чакат.

DarkTemplar
01-20-2012, 11:04
Чувствам се нормално, кафето ме ободри и съм готов да се справя с домашните задължения. После към гарата. Чудя се какво ще е усещането да се срещнеш с човек, когото познаваш отдавна, а не сте се виждали от повече от 10 г. :?

Довечера ще се видим на по чашка с едни нови и интересни познати.

Задава се нова песпектива. Жалко, че е далеч(на). Защо все трябва да проявявам волско търпение за най-хубавите неща в живота ми?

babity
01-20-2012, 16:04
Задава се нова песпектива. Жалко, че е далеч(на). Защо все трябва да проявявам волско търпение за най-хубавите неща в живота ми?

Хубавите работи ставали бавно...

А аз дали не ударих кьоравото отново?!?!?!?! Взех си практичния по анатомия и то с 4 (което при нас е като 6)и то при възможно най - трудния преподавател. Няма такъв кеф просто... Цялата систематична анатомия, 8 животински вида... и всичко т'ва за 4 дни. Направо се гордея със себе си. Теорията ми виси, но най - страшното вече мина. Сега единственото, което искам е мишката ми да се сети да ми даде малко любооов....

NambyPamby
01-20-2012, 16:49
Хубавите работи ставали бавно...

А понякога изобщо не стават...

Никакво ми е. 'Ма буквално. Не ми е вкусна цигарата, не ми е вкусно кафето, не ми е вкусен шоколада, не ми е удволетворено, нито пък нещастно, не съм уморена, ама не съм и енергична, някаква ей такава неопределеност ме е налегнала и няма отърване. Единствено в момента знам, че искам да се мушна под юргана с приятно четиво, откъсната от целия свят.

x7aZzy
01-20-2012, 16:54
Носталгично ми е.. Липсва ми лятото!

Tempest
01-20-2012, 17:12
aaaaand myth approved! Игнор на някого и почва да ти обръща внимание... трудно е в началото, после ти става все тая и... губиш интерес.. от другата страна - обратното! И УЙ! Смисъла - ник'ъв.. аман от "да има интрига".. интригата си е*а майката!

ivcheto0o
01-20-2012, 17:19
Ох писна ми как може да са толкова неорганизирани и винаги всичко да се решава в последния момент???...А бях в добро настроение,ама винаги има как да ме изнервят...

LeprikonA
01-20-2012, 20:50
всъщност доста добре. беше един много хубав ден, с мързелив край както винаги, трябва да си скъсам задника да решавам задачи по математика и по химия, но и двете са важни. два дни в задачи ще са както се вижда от сега, пък искам само да си лежим под одеалото мързеливо с моя и да му се радвам. ех.

bbadass
01-20-2012, 20:55
Ужасно. Много съм тъжна и скоро няма да се оправя :(

TheBeliever
01-20-2012, 21:18
Попаднах в душевна дупка. Всичко е против мен, дори аз съм против себе си. Мотивация никаква. Пуснала съм се по течението и не виждам бряг, на който да стъпя. А ми е време да се изправя на краката си. Имам нужда от подкрепа, но няма как да я получа ако не спра да го изолирам от проблемите си. Толкова дълго съм била силна, че май съм забравила как да съм слаба.

granger
01-20-2012, 21:34
Разочарована?! Да!

goGu
01-20-2012, 22:15
Идеално както винаги !! :* :*

granger
01-21-2012, 00:48
ЗЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕ, умирам от болки!

adrenal1n
01-21-2012, 00:56
Преди малко ми се ревеше от отчаяние (http://www.youtube.com/watch?v=QHYKd_VJivk все пак..), а в момента съм изпълнен отново с огрооомна доза надежда (:

anonymous708973
01-21-2012, 06:31
Ядосана. Мина границите вече. Ама тотално. Бахти поведението.

LeprikonA
01-21-2012, 07:36
обичайно мързеливо. пия чай, гледам как хубаво вали навън и се каня да изгледам няколко епизода на bleach.

granger
01-21-2012, 12:40
Искам да се сеща за мен...искам си го пък ;(

ROFLWTF
01-21-2012, 12:45
Само една дума... Меланхолия <3 Обичам меланхолията :D
[offtopic sorry, но не мог ада се сдържа] Ох, снощи гледах любимата ми двойка от ГГ- Чък и Блеър... каква драма, дорева ми се... ;(
Аз съм си ревлива по принцип :D:D и все пак обичам драмииииииииии!!! такъв рев му отпускам и все едно ми олеква някак после :lol:

Sh@d0w
01-21-2012, 12:49
Хорни.

Поне утре е близо.

DisappointedDreamer
01-21-2012, 12:50
^Хубава песничка 8-)

По темата: чувствам се супер. Щастлива. Мързелувам с брат ми днес 8-), по късно ще уча, че има толкова много неща да пиша -.-. Но се чувствам добре - весела, ще си го видя скоро <3.

babity
01-21-2012, 14:28
Излиза ми се нещо, ама в това време... Нещо се зачудвам. Освен т'ва имам нужда от мъжко присъствие, а всички отсъстват. Общо взето, голям тъшак.

SilverBrilliance
01-21-2012, 15:27
Отново зверско учене ... Това сградостроителство ми взима здравето :( Поне ще е последния изпит и след това ще си почина :) Ще може да си обръщаме повече внимание с моя човек (inlove) Ехх .. да мине понеделник ..

mynichka
01-21-2012, 16:04
добре ми е

ROFLWTF
01-21-2012, 16:13
Бих дала всичко, за да бъде сега лято... Матурите да са минали с успех, изобщо всичко да е останало зад гърба ми :(

nepowtorima
01-21-2012, 17:27
Чувствам се объркана, щастлива, тъжна, защото е студено.. и т.н.
Днес беше добре.. е .. не точно.. абе.. както и да е :д

bloodyF
01-21-2012, 19:30
пак ме боли челюстта, май шината не действа много..аргх..
спи ми се, май след малко ще си лягам

но пък съм щастлива! за първи път от сума време и то без конкретна причина..животът е прекрасен :-)
дано всички се чувствате така понякога! и въпреки всичките задачки, проблеми и пр., да оцените това, което имате

sladkalady
01-22-2012, 05:40
Въпреки ,че съм в труден период и имам много проблеми на главата си , си казвам,че ще се справя с всичко .Но понякога просто губя надежда......

ROFLWTF
01-22-2012, 07:30
....... раздразнена, защото постоянно всичко оставям за последния момент... еее, писна ми :(

anonymous708973
01-22-2012, 07:41
Раздразнена, защото идеалните ми планове за днес се провалят.

PullMeCloser
01-22-2012, 09:39
Ще пукна, току-що се нагълтах с близо литър фреш.
Още ми е леко заспало, за сега добре, но после трябва да уууча.

babity
01-22-2012, 12:26
Тая имунология... няма никой. Още малко и ще си свърша набелязаната работа за днес. И дано да продължи да се опитва да пече навън и да разтапя остатъците от кишата, че нямам намерение и тази вечер да мухлясвам в нас.

Sh@d0w
01-22-2012, 13:46
Супер якия ден, супер якото изкарване с нея!

Отделно че спечелих баса :D <3

mynichka
01-22-2012, 13:55
Ами обичам да съм в якото настроение без причина, не знам дали ще успея днес да се видим, нашите искат да ходим на малките на рожден ден, а и не съм ги виждала от доста време.

tanch3t093
01-22-2012, 13:59
Бих дала всичко, за да бъде сега лято... Матурите да са минали с успех, изобщо всичко да е останало зад гърба ми :(

мдаа и аз това си казвам ... Направо всичкото това напрежение, учене, страх .. ми идват в повече.
Искам още няколко дни почивка. Писна ми от толкова учене!

ROFLWTF
01-22-2012, 15:40
мдаа и аз това си казвам ... Направо всичкото това напрежение, учене, страх .. ми идват в повече.
Искам още няколко дни почивка. Писна ми от толкова учене!

При мене не е страх, ми чисто и просто паника... и изпадам в истерия ...
Трябва да се стегна... :cry:

kuklichka_bg
01-22-2012, 15:41
зле цял ден уча по история и ми писна сега ми остава икономиката,няма свършване...седмицата,която се задава се очертава мега натоварена...искам всичко да свършва вече...

punksss
01-22-2012, 17:18
Весело ми е до някъде :) иии искам да го видя :D

Оххх, имам още да уча, пък хич не ми се занимава...

NambyPamby
01-22-2012, 17:21
Втриса ме и ми се гади, и единственото нещо, което имам желание да правя е просто да гушкам възглавницата и да чакам по-добри времена. По тая причина не съм подхващала нищо, не ми и дреме особено, тва си беше уикенд, посветен за възстановяване на душевния ми дисбаланс, макар да не бе предвидено, че ще се чувствам като парцал и единственото ми възможно забавление ще бъде да си строя пирамиди от сополиви кърпички.

LeprikonA
01-22-2012, 19:32
колко добре се получи с онази песен, която задължително трябва да намеря пак. искам повторение ^^.

ForzaFelipe
01-22-2012, 20:48
Скукаа...прави ми се нещо интересно ама...няма с коя :D

adrenal1n
01-22-2012, 21:07
Писна миии, ще им тегля по една майна на всички.. http://bmwpower-bg.net/forums/images/smilies/ranting2.gif

sladkalady
01-23-2012, 05:19
Много добре :)

kuklichka_bg
01-23-2012, 06:17
Мързеливо ми е,а трябва да ходя да си вадя карта и още куп неща.Второго ми кафе не може да ме събуди вече..

ROFLWTF
01-23-2012, 06:34
Пфф... на косъм бях от наказване :D:D
Не ми се ходи на даскало, тва ще бъде най гадната седмица евър...

LeprikonA
01-23-2012, 06:44
искам да минава днес всичко, че да се спира с това даскало поне до началото на новия срок. така хубаво ще си го подготвя него с оценки по всичко още от първите две седмици и после ще си щракам с пръсти. но първата смяна не знам как ще я преживея, едвам станах вчера в 11, днес в 9 и половина, голяма чаша кафе не помага чак. ужас.

DarkTemplar
01-23-2012, 12:19
Скукаа...прави ми се нещо интересно ама...няма с коя :D
Колко познато. :D

Имам да върша доста неща, а така ме мързиии...

BuBzzz
01-23-2012, 15:19
Много изморена :(

NambyPamby
01-23-2012, 16:32
Предадена. Не на място. Изолирана. Просто не се вписвам. Нямам желание въобще да общувам с хора към момента, а такава опция няма, няма и да има скоро.
Прекалено много свободно време имам, прекалено много умувам над разни неща и... не е на добре.
Всичката ми увереност рухна от раз, разколебана съм за повечето от взетите решения, за които бях твърда и непоклатима довчера, направо не се търпи.

babity
01-23-2012, 16:36
Искам вече да е утре и да отивам на тренировки. Да минава идната седмица, да ми направят анала 18 цола и да приключваме вече, че ми писна с тая сесия.

shmatarok
01-23-2012, 16:44
Изписаха мее. 8-) С'я почваме с възстановяването.

Лаещата изненада вкъщи обаче ми дойде в повече. 'Баси.

stylo
01-23-2012, 18:21
Утре оная забляната, ако не вземе под внимание и другите оценки направо.. А аз си мислех, че съм оформена..пфф изкуфяли даскалици...А да,на урок съм и няма нищо да успея да свърша.Надявам се само да се уредя и за четвъртък и петък,може би ще ми е по-спокойно,като съм натоварена.Да видим..
Нещо не ми е до кино,а те желаят да ходим.Сигурно ще направя компромис, въпреки че банкрутирам доста усилено :Д Ако С. си вземе изпита по кормуване ще бъде златен уикенд (sun) Петък и събота избухвация да,да,да ! А ако и останалите планове за вилата и кратката ваканция се осъществят ще бъде още по-хубаво.Трябва ми малко почивка от този град и от всичкото натоварване, на което ме подлага.Само да ми мине изпита,само да мине и ще си отдъхна..Имам нужда и от малко мъжко присъствие сякаш,но това явно още дълго ще почака,ех...

Sh@d0w
01-23-2012, 18:24
Липсва ми.

anonymous708973
01-23-2012, 19:36
Ааа, вчера беше доволно много, ама пак искам... а няма да може. Начи, супер несправедливо е той да си е тука и просто да няма време и място, ебаси. И съм гадната втора смяна още ДВЕ седмици!!

DragonLady
01-23-2012, 20:47
Да минава 25ти, да ми мине последният сериозен изпит и го удрям на живот: секс, бира, алкохол и купони до зори!!! А за изпита на 1ви нема да уча ама грам!!! Та кой ти учи за некво си писане на есе по философия, айде моля без глупости .... Иначе утре имам да мина още 12 теми, част от който хал хабер си нямам от къде да ги взема ... Ни в учебника, ни в лекциите ми, ни никъде ... Дано в старите лекции на моя успея да издиря нещо ... Абе както и да е, ще сколасам някак все пак имам цял ден на разположение, като е добре до 5 - 6 най-късно да съм приключила, че да си почина преди изпита, иначе пак ще я осера като на предният дето учих до 10 и едвам го взех ...
Иначе днеска се видяхме с мъжо като хората :) Успял е да си вземе изпита и го отпразнувахме подобаващо :) А да и си намерих в една аптека Durex Love Box много ме кефят тея кутиики, а разликата в цената между тези и обикновените durex е 70 стотинки :) И в кутииката пак си има 3 броя презервативи :) Дано и следващият път като ида там да има такива кутиики.

LeprikonA
01-23-2012, 21:18
превърнах се в някакъв изкуфял историк тука, нападнаха ме една камара лешояди да обяснявам разбираш ли какво толкова враждували Франция и Германия още от преди Първата световна. сякаш е кооой знае колко сложно и не ни е повтаряно сааамо милион пъти. поне завърших темата, искам утре да я връчвам на господина и срокът за мене с-в-ъ-р-ш-и. вързах стипендията и то сигурно, предавам си ей това утре, което също не може да ме сбърка и просто ще си отживея след това.

sladkalady
01-24-2012, 04:38
Искам да си взема последния важен изпит и след това да си почина както трябва.Писна ми по цял ден да чета за хромозоми ,мутации и паразити...

kuklichka_bg
01-24-2012, 08:56
Притеснена,изобщо не се подгових за защитата,заради тоя български,сега вече няма време ще го карам пак на разтягане на локуми.Толкова съм изморена,а е едва Вторник,нямам търпение за Събота вече,колкото по я чакам,по-бавно минава времето..искам си новия цвят вечее..

xoxi
01-24-2012, 09:23
Не е истина с какви мъки станах от леглото тази сутрин. Чудя се защо си навивам алармата толкова рано всяка сутрин, при положение, че днес примерно нямах да уча и можех да поспя ПОНЕ още 2 часа. Тази вечер ще си прегледам за утре и утре ще навия телефона да звъни 30мин. преди тръгване. Ааааа!
Иначе ми е малко нервно за днес. Не знам защо, няма конкретна причина.
Броя дните до Гоолямата вечер. Тези 10 дена ми се струват като 10 месеца. А как бавно минават минутите...

mishona22
01-24-2012, 09:28
Чувствамм се като глупачка ... ТОЙ ми липсва .. На 2-ро кафе съм, а е само 12 часа и още не мога да сее събудя ии съм болнаа и не мога да мръднаа .. Скукааа :(

bloodfrozen
01-24-2012, 16:44
Чувствам се като парцал. Сигурно и изглеждам по същия начин. Тая нощ пропуснах спането. :D

NambyPamby
01-24-2012, 16:45
Имам нужда от причина, за да се стегна. Имам нужда от кураж, за да продължа. Имам нужда от вдъхновение, за да придобие всичко цвят. Имам нужда просто да върна времето назад, когато беше с мен и вместо да ми се разсърди, че съм се разфучала за пореден път, да ме разсмее и да ме гушка мълчаливо, докато ми мине.

3oPuTy
01-24-2012, 19:03
Как пък един път няма нещата да си останат идеални за малко повече от месец-два?!
Бясна съм - така се чувствам.В главата ми ОТНОВО е една голяма каша,по-голяма от всички до момента ... Съдбата си прави няк'ви супер скапани шегички с мен,а дори не е 1-ви Април,мамка му!
И въпреки всичко на моменти се чувствам по-жива от всякога.
Решила съм тази година да направя някои неща,за които не събирах смелост до сега,но в крайна сметка нямам к'во да губя - най-много да спечеля :)

lubovvv
01-24-2012, 19:12
Намерих кога да се разболея, ужасно е да си хремав

DragonLady
01-24-2012, 20:20
Цепи ме главата като за световно ... А утре съм на изпит ( дано да го взема с добра оценка, пък и ми е последния сериозен изпит после live is live ) и трябва да ставам в 7 без 15 ... Тоест след малко ща не ща трябва да си легна. А утре трябва да издържа поне до 4 - 5 през нощта, понеже ще оставам да спя при моя ... като знам и колко секс ме чака и колко ще ме изтощи и той ... Дано издържа поне до 3 и половина, с помощта на много кафета, кола и енергийни напитки.

DisappointedDreamer
01-24-2012, 21:52
Полунощ е, а не мога да заспя. Утре ме чака ужасно дълъг ден. Ех поне него си го видях. <3

ForzaFelipe
01-24-2012, 22:46
Ужасно...все едно никога няма да направя нещо съществено...чувствам се сякаш нямам нищо,а имам толкова много...не знам какво ми става последните няколко дни...

Чувствам се като момиче в менструация бе хора?!?!?!?! WTF!?

А сега се сетих че утре трябва да карам колата на ремонт...тъкмо оправя един проблем и...появява се нов... :X

SisiStrange
01-25-2012, 03:22
Леко нервна за изпита. Всъщност доста по-леко, отколкото обикновено. 8-) Сигурно, защото този материал е вече сдъвкан и изплюван толкова пъти, че ако оплескам нещо, сама ще се ошамаря. 8-)

И днес ще си го видя... <3

DragonLady
01-25-2012, 04:34
Леко нервна за изпита. Всъщност доста по-леко, отколкото обикновено. 8-) Сигурно, защото този материал е вече сдъвкан и изплюван толкова пъти, че ако оплескам нещо, сама ще се ошамаря. 8-)

И днес ще си го видя... <3

И ти ли си на изпит днеска? И аз така ... Последният сериозен. Дано си вземем и двете изпитите с добра оценка :)
Иначе се чувствам добре, малко ми е сънливо ама нищо, до 1 -2 часа ще ме тресне кафето в главата.
Едно обаче не мога да си обясня как майка ми може да е такъв мързел ... дето тя не стана на време да ме метне 8,15 пред унито ( при положение, че от снощи сме се разбрали с нея ), че имам уговорка с една приятелка да се видим преди изпита да седнем по назад, сега ще трябва да и звъня да я развалям или да я изместя за 5 - 10 мин по късно ... Ленива работа, а после на мене вика мързел.

lunichkataaa
01-25-2012, 11:15
Малко ми е напрегнато, защото утре ми е последният изпит...да минава и да се свършва вече, че много ми е писнало.
Иначеее ми е влюбено. Много!

mynichka
01-25-2012, 15:11
Много съм доволна от себе си, след толкова учене по счетоводство все пак се справих перфектно, още като ми даде теста разбрах, че ще имам супер яката оценка. Доволна съм, и с Д. е добре, правим компромиси и се разбираме засега :*

TheBeliever
01-25-2012, 15:16
Въпреки всички трудности продължава да се справя блестящо. Гордея се с него!

BlueFace
01-25-2012, 15:27
Отлично се чувствам. Релаксирам си след изморителен ден и слушам Nightwish. :)

anonymous708973
01-25-2012, 16:27
Ха, 6 по история за срочна, направо от никъде ми дойде. Бравос, бравос :д

Почивам си, похапвам и потъвам в химията...

sladkalady
01-25-2012, 17:24
Уморена...Искам да идва утре и да се успокоя.

NambyPamby
01-25-2012, 18:07
Отвратителната комбинация от сняг, дъжд, кал и киша не можаха да развалят хубавото ми настроение през целия ден, за разлика от косата ми, но това отделно. Явно трябва всичко да се прецака напълно и от раз, за да разбера, че не всичко е толкова зле, колкото си мисля, че е.

PullMeCloser
01-25-2012, 19:19
Супер скучно ми е. Не ми се ляга, обаче, а във форума нищо интересно няма!

nepowtorima
01-25-2012, 19:20
Искамм.. искам ... да е до мен!!
:// ужасно е чувството да искаш някой близо до теб...
ооо <3<3 милото мии :***

SunnyWinter
01-25-2012, 19:28
Чувствам се страшно уморена.. Не съм спала като хората от няколко дни, главно защото уча до посред нощите... Поне по всички предмети съм почти сигурна, че ще имам добри оценки.. Утре имам тест по физика и едно момиче ме прецака с упражнителните тестове. Искам да напсувам някой, щото и без това на половиния клас им се навива въженцето. Добре че има само 4 месеца и се махам, и без това не мога да ги дишам. Явно си пра'ят империя от батки, ама к'ви батки са те?!
Само "Въй!" изкуството ми доставя удоволствие тези дни. Че поне обичам да си въйкам редовно.

Irti
01-26-2012, 05:41
Ха, 6 по история за срочна, направо от никъде ми дойде. Бравос, бравос :д

Почивам си, похапвам и потъвам в химията...

Срочен успех колко ще имаш? Знаели се вече? :D

40 санта сняг.. и продължава да вали.

Уморен съм от вчера още.

NambyPamby
01-26-2012, 06:32

... и -20 градуса Целзий. Дали е добре? Като си помисля, че трябва да излизам по някое време, чак ми прилошава.
Тревожа се и за него, тия дни никак не е в кондиция, което е тоолкова нетипично за него и това ме притеснява, дано да е пристигнал успешно и да се обади скоро.

Irti
01-26-2012, 07:03
... и -20 градуса Целзий. Дали е добре? Като си помисля, че трябва да излизам по някое време, чак ми прилошава.

И аз трябва да излизам, ама въобще не може да се мръдне. Пред нас е мазало. Колата не се вижда от сняг и въобще няма да правя опити да я изкарвам. Вчера съм бутал 7-8 човека закъсали.. един приятел е от едно село и там е сняг около 2 метра.. разправя, че хората ходят в някакви коридори и само главите им се виждат. :D

LeprikonA
01-26-2012, 07:10

а тука е някакво нищожно >.< . аз колкото обичам да има мноого сняг, тая зима не повече 10 см няма .

иначе както всеки ден ми е мързеливо, мнооого мързеливо. след половин час изхвърчам от нас, отивам на друго топло място ^^. денят ще баавен, ама се преживява, чакам с нетърпение почивни дни.

anonymous708973
01-26-2012, 07:41
Мързеливо, а трябва да чистя... и си чакам резултатите от изпита.

bloodfrozen
01-26-2012, 08:07
Защо пък да не се разболея.. Единственото положително нещо от цялата работа е, че ще си стоя вкъщи и няма да излизам никъде в това противно време.

d3viL
01-26-2012, 09:10
Това е странно. Прекалено странно и нечестно. Да го усещам така, без да е долепен до мен, си е наказание. По всички физически, сърдечни и душевни аспекти.

sladkalady
01-26-2012, 09:43
Днес е щастливият ми ден-имам 6 на изпита по биология.Толкова се радвам ,когато усилията ми не са били напразни.Цялото това стоене пред учебниците си е струвало :):):)

ivcheto0o
01-26-2012, 09:45
Времето е ужасно...много е студено,духа ужасен вятър,трябва да има ваканцийка :D:D Ама въпреки това на мен ми някакво весело,само като го видя и ми става по-добре...искам,искам гоо :D:D:D

Wwwooow
01-26-2012, 10:10
Навън вали снежец красиво е, ледено е, яко е ама да си си у вас на топло ;)))
ДОбрре съм иначее,въпреки че малко тъпо и неудобно се чувствам незнайно защо..
Яд ме е че съм такава и се скатавам ;д ахахаххаа
И за поредеден пъът се убеждавам, че по-добре да направя нещо,макар и грешно от колкото нищо да не правя и да съжалявам после и да се питам ,защоо ЗА Бога не направих нищо' ;;;ххх
Така си е!
Дано се науча да правя каквото ми се прави,а не да се правя на Луда и да се въздържам заради някой или заради страх от това, което ще последва... ГОЛЯМА РАБОТА .. .

ROFLWTF
01-26-2012, 10:40
Решавам си тук задачи... :(
И с нетърпение чакам вечерта, за да гледам The human centipede full sequence :lol:

TheBeliever
01-26-2012, 10:46
Чувствам се... различна. Някои дребни неща от последните дни ме накараха да се замисля сериозно и явно ще има генерални промени. Част от тези промени вече се случват в главата ми и се отразяват в цялостните ми възприятия на случващото се покрай мен. Някои хора ще останат доста изненадани когато не видят у мен очакваните реакции.

Sh@d0w
01-26-2012, 11:06
Навън има 40 см сняг и продължава да трупа 0.o

Точно сега ми липсва адски много, поне си говорим по скайп. А утре ще и направя бяла мечка и ще я нагушкам 8-)

DisappointedDreamer
01-26-2012, 11:11
Намирам се почти на Северния Полюс, където беше -30 миналата зима и всичко ти замръзваше, а сега няма почти никакъв сняг, а в България се трупа като за световно. Какви са тия аномалии? -.-

Иначе се чувствам добре. Уроци, четене, и пак уроци, и разбира се разнообразяване с моя човек. :)

http://9gag.com/gag/2139671

Aquafresh?
01-26-2012, 11:30
"" prikazno ""

Almond
01-26-2012, 13:34
Дано се науча да правя каквото ми се прави,а не да се правя на Луда и да се въздържам заради някой или заради страх от това, което ще последва... ГОЛЯМА РАБОТА .. .

Същото...
Много ми е тъпо и еднообразно. Нещо трябва да се промени..

DANNYYYYY
01-26-2012, 14:13
Щастлива съм като бълха в одеало :D ... и страшно влюбена в човека до себе си !

ivcheto0o
01-26-2012, 14:15
Ваканция урааа :D Въпреки че ще ми е малко тъпо по цял ден у нас,заради времето...

NambyPamby
01-26-2012, 15:11
разправя, че хората ходят в някакви коридори и само главите им се виждат. :D

То и аз цял ден бях същата гледка, а т'ва е в града, по селата не искам и да си помислям. http://i44.tinypic.com/k0rm2c.gif

Считам се за герой, че оцелях някак и в момента се сгрявам с вино за награда. Сериалът ми се е изтеглил и при все, че от доста време врънкам, че си искам втория сезон, сега... съм раздвоена. Книга или сериал? Сериал или книга?

ROFLWTF
01-26-2012, 15:31
Спи ми се адски много... Еминем ме приспива :lol:
А трябва, трябва и трябва да решавам... Някой желаещ да си разделим задачите по мат? :D:D
:( Поне срока свършва... но това едва началото на края... :cry:
Нещо се сдухах... само няколко месеца до матурите...
Дали ще се справя с всичко...

MissBianka
01-26-2012, 18:10
Тъпоооооооооооо тъпоооооооооооооооооо и утре изпит.............. :(

TheBeliever
01-26-2012, 19:08
Такова е хлапе понякога.
Днес на урока не спря да се закача. С преподавателката се просълзихме от смях.
Продължението беше в автобуса, където и възмутените погледи на сърдитите лелки не го спряха.
Но защо не искаше да си играем в снега?

Сега, вместо да седи тук да ме топли, се запиля с приятели. А аз, да не отида с тях, ами ще стоя тука да уча... То пък поне да учех...

anonymous708973
01-26-2012, 19:44
Днес беше направо идеален ден, супер късметлийски... с ебаси лайняния завършек. Съвестно ми е.

granger
01-26-2012, 19:54
Нещата започват да ми се подреждат и усещам ,че скоро време ще ми се случат едни мнноооого длго време чакани неща uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuh happy :D

shmatarok
01-26-2012, 20:05
Хихи, приятно изненадана, днес ми е толкова социален ден, от 1 седмица не бях контактувала особено с хора, чувствам се добре. 8-)
Лаещото ме дразни. Ама на моменти е такава душица. Но не мога да се грижа за него, просто не става, трябва да го върнем. За к'во онова дребното си прави така планове сама... Идиотка. Горкото животно иначе...

LeprikonA
01-27-2012, 06:54
цепи ме главата, отново. станах преди малко, ще се наливам с кафе цяла сутрин сигурно.

Sh@d0w
01-27-2012, 07:02
Най - сетне е петък, отивам да закуся нещо и после изилзам да си я видя. Толкова много ми липсва вече :(

sladkalady
01-27-2012, 07:50
Откога чакам да натрупа сняг и да направим един голям снежен човек с него.Само че има един проблем-не мога да си открия ръкавиците :Д

ivcheto0o
01-27-2012, 08:15
Малко ми е скучно...какво ще правя цял ден вкъщи...

mynichka
01-27-2012, 09:40
никак, тъпо..

Enchanting
01-27-2012, 10:25
многоо е студено^^ навън е -20 градуса, а се чувства като -30 ;///

DragonLady
01-27-2012, 14:23
Скукааааа тоталнаааааа и не мога да излезна на никъде, понеже във Варна пак всичко е в сняг и пътищата непочистени ... А така ми се искаше да го видя, ама уви в квартала ми винаги е най-зле от цяла Варна ( освен от Виница, там са по зле горките ). Той искаше да идва до нас, но е много студено на вън, а и автобуси предполагам почти няма ... Не искам да измръзне. Едва го убедих да си остане у тях и един ден да пропуснем виждането. Като цяло на вънка и бяла мечка да пуснеш, и на нея ще и е студено.

NambyPamby
01-27-2012, 15:38
Днес мислех да съм редовна, наистина, обаче по пътя намерих ебати якото кафене и дезертирах с финес. Оказа се, че не само на мен ми е жадно. 8-) След цял ден тотално абдикиране от задължения, с'А е време да се стегна, да се концентрирам и да сядам да чета. 200 страници материал е съвсем нормално като обем, къде-къде повече се озорвам друг път, ама... не е денят за такива занимания. Мързеливо ми е, спи ми се, а днес съм изпила 3 кафета, а като си помисля, че до 6 часа сутринта трябва да съм приключила, свят ми се завива. Единственото ми успокоение, че поне навън е затрупано, студено и гадно, сиреч, възможно най-подходящото време да се превърна в книжен плъх.

shmatarok
01-27-2012, 15:50
Почти съм готова с портфолиото, много се кефя, само още две скици. До края на вечерта ще е готово. 8-)

Утре пак по мъките, влаковете и бла бла бла. Не ми се ходи пак към Софияяя х.х

LeprikonA
01-27-2012, 17:14
много на кеф, чувствам се полезна най-накрая поне мъничко, определено имах нужда от тоя ден!

SisiStrange
01-27-2012, 17:38
Изцедена от цитологията. Хем ми е любимия предмет. Но пък днес си го видях, беше прекрасен ден. <3 :)
Сега ми предстоят около 2 часа преподаване на това, което току що научих. XD

Colouring
01-27-2012, 18:26
болно ми е.
празно ми е.
тъпо ми е.
реве ми се.
;/

xoxi
01-27-2012, 19:44
Добре се чувствам.
Въпреки препятствията, които най-близките ми хора ми поставиха на пътя (и то без основание), аз успях да се изкача с още едно стъпало по-нагоре. Гордея се със себе си. Този път наистина.

t1nk3rb3ll
01-27-2012, 20:36
Тъжничко ми е, ама много... Една голяма буца като е заседнала в гърлото ми, а аз не мога да си я изплача... Объркано ми е, кофти ми е. Чувствам се гадно, макар да няма толкова основателни причини.. Или пък има ;(

shmatarok
01-27-2012, 20:54
Submit.

Ууух, най-накрая да го кликна това и да изпратя онова и да ми падне една грижа от душичката. Сега четири дена мързел и релакс на гости, после ще видим. Най-вероятно почвам с другите идиотщини от списъка. х.х

sladkalady
01-28-2012, 10:12
Много хубав ден.Разхождахме се в снега ,забавлявахме се ,бягахме ,скачахме в преспите.Беше супер-сега си почиваме на топличко и по -късно може пак да излезем :)

TheBeliever
01-28-2012, 11:34
Края на сесията. Релакс.
Днешният изпит беше пълна пародия. Ама то от този преподавател друго не можеше да се очаква.

LeprikonA
01-28-2012, 12:02
почти са готови, направо не мога да повярвам, че успях :Д. вече ми е спокойно, няма тормоз от никъде за няколко часа поне.

xXxMixXx
01-28-2012, 14:29
Чувствам се добре, въпреки фактът, че времето вън е доста подтискащо. Надявам се скоро да наредя нещата между мен и онова момче...

Aquafresh?
01-28-2012, 16:43
Ми как да се чувствам не ми е денят тва

anonymous708973
01-28-2012, 18:06
Тъпо.

...............

BornToRaiseTheHell
01-28-2012, 18:44
Злеее.. тоя идиот така и не разбра, че като го няма, откачам.

paradosou
01-28-2012, 20:05
Пълна с енергия. С желание. Със страст. Целеустременост. Увереност. Радост..

...Пълна с живот!

SisiStrange
01-28-2012, 20:08
Изцедих се. Но си струва, защото вече имам надежди, че ще успея да изкарам 6ца. С малко късмет.
Не искам и да мисля колко се потят и мъчат сега хората, които не са пипали през семестъра.

За сметка на това той ужасно ми липсва. Искам да го гушна, да го целуна по сладките устни и да си лежим така, гушнати, говорейки си. :(

GD
01-28-2012, 20:47
Как тъпо...... не съм доволен от оценката си на изпита може и още......

Sh@d0w
01-28-2012, 20:49
Хорниииииииииииииииииииии и

SisiStrange
01-28-2012, 20:51
^ Само да дойде понеделник... какво те чака...

DragonLady
01-28-2012, 23:06
Бива ли да е такъв бахър бре .... Днеска си замръзнах докато се прибера от гостито в нас ... А утре го дават още по студено ... Май тоя път моя ще идва до нас, че не ми се мръзне пак да ходя аз до тях. Иначе деня си беше много хубав :)

sladkalady
01-29-2012, 07:19
Ммм Хубав и слънчев ден !Време е за сутрешното кафе ,а после разходка :)

TheBobqk
01-29-2012, 07:24
Денят започва добре и с добро настроение. Дано нещата потръгнат :)

Irti
01-29-2012, 07:47
Двудневен запой, човече...

... и трябва да уча цял ден, човече...

Не е реално да пиеш вода и да има вкус на водка..

SisiStrange
01-29-2012, 07:54
Сядам пак. Остана не чак толкова много....

LeprikonA
01-29-2012, 08:23
станах цял час по-рано от вчера, напредвам :Д. първата смяна ще ми ебе майката от всякъде обаче... но денят днес ще е хубав, ще го гушна на топло и светът няма да съществува ^^.

granger
01-29-2012, 08:54
Днес имам задачки закачки да свърша! Имам да си науча инфото от презентацията по История, да направя самата презентация,която е супер обширна,но естествено никога не слагам цялата информация вътре и пада едно учене на дати и работи и ...обожавам историята <3

tItEufFf
01-29-2012, 09:24
Луда съм, ще откача просто.. не знам как успях да хлътна така точно по него, та той въобще не е мой тип. От години не съм го изпитвала това чувство. Мисля че съм влюбена, но не смея да го призная дори пред себе си, защото в същото време много ме е страх.

paradosou
01-29-2012, 14:57
Супер, очертава се да излизам след малко, ама първо трябва да привърша със спагетите :Д

NambyPamby
01-29-2012, 15:11
Днес ми беше хейтърско, та цял ден чистих и подреждах. Резултат: чистота до блясък и огромен чувал, пълен до горе, чакащ да достигне предназначението си. Надявах се да ми помине, но не би. Новият ми таргет са 500+ страници и след малко мисля да се залавям, поне да свърша някаква работа.

LeprikonA
01-29-2012, 19:14
намерихме песента, най-накрая ^_____^^ иначе се чувствам добре сега, много добре.

Slobbery
01-29-2012, 20:08
Болна.....

kuklichka_bg
01-29-2012, 22:29
Цял ден учих и сега даже не съм малко изморена,а и нямам търпение да става сутрин иии да си оправя косата,ако и този път не стане не незнам...Това черно ми разказа играта..

Sh@d0w
01-30-2012, 06:00
Някакво щастливо ми е.

sladkalady
01-30-2012, 06:01
Щастлива :)

anonymous708973
01-30-2012, 06:11
Начи... от нея се искаше да ми прати един-два документа, за да мога да си свърша работата. Чакам ги още точно 5 минути, след това никъде няма да ходя. Не че ми се ходи в тоя бахър някъде.

LeprikonA
01-30-2012, 06:29
прозяваща се, изпълнена с желание за още сън..

Irti
01-30-2012, 06:33
^ Лягай да доспиваш ;]

Днес е много важен ден. Дам.

NambyPamby
01-30-2012, 06:40
Разболявам се, да му се невиди. сА като ме боли гърлото даже един фас не мога да запаля.
Поне успях да се наспя като хората, закусвах, мисля да си довърша конспекта, да се лакирам и после изчезвам с мойте на кафе.

anonymous708973
01-30-2012, 07:05
и-с-к-а-м п-а-к!!

xXxMixXx
01-30-2012, 12:32
Искам да го видя, да му се хвърля на врата и да му покажа колко го желая.

ivcheto0o
01-30-2012, 13:01
Защо вземат толкова глупави решения,днес беше учебен ден,а от вторник до четвъртък пак дървена...
Иначе съм добре,въпреки че попремръзнах малко :) Оффф не ми харесва как реагирам всеки път щом го видя,нещо в мен трепва,а не искам...всъщност искам :D ама искам да е споделено :D

Sh@d0w
01-30-2012, 15:02
Бахти студа.

Искаше ми се днес да поостана малко повече, но се наложи. Нямам търпение днес вечерта да си я чуя по сакйп, въпреки че цял ден бяхме заедно :)

mynichka
01-30-2012, 15:07
Уморено ми е, и още се чувствам замръзнало, и той ме дразни...

LeprikonA
01-30-2012, 17:39
това беше пълната пародия. игра на даскал и ученици. пълно разочерование просто, дразня се като се сетя.

Irti
01-30-2012, 17:52
Скъсаха ме на изпита, ама и да паднем и да бием - пак ще се напием. За добро или за лошо българи сме ние!

След малко изчезвам и до другата дата за изпит ще се полива падението.

Умрях от нерви и много ме беше яд, ама после ми мина сравнително бързо.

Живота такъв, какъвто е...

Спрете земята - искам да сляза!

Aquafresh?
01-30-2012, 18:13
Мда , и мен ме скъсаха - много алкохол и малко курви обаче ми оправиха настроението.

Иначе се чудя дали да ходя към Пловдив и да ритам задници

Cold_Tearsss
01-30-2012, 19:59
В някакво себеразрушително настроение изпаднах...

NambyPamby
01-30-2012, 20:50
Как може от седмици да знам и да не си седна на дупето да уча? Снощи беше последната възможност, ама нали съм пич, предпочетох да се наспя, че поне да съм яка сутринта, ако не друго. 8-)

Мноооооооооого бях набрала в петък, 'щото несправедливост след несправедливост се редяха, 'ма нали е it's a bright new day, та днес всичко взе да се нарежда, че даже ми се извиниха за допуснатата грешка, ти да видиш. Утре 10 часа, копеле, ще си кибича, от 9 сутринта до 19:30 вечерта, направо уошо ми става, като си помисля какъв бахър ще е сутринта. Всъщност, въобще не си представям как ще се надигна и ще изглеждам свежа като краставица. Най-вероятно цял ден ще преживявам на термос с кафе, цигари и за жалост, няма да мога да си позволя лукса, както тия дни, да изляза без грим, а ще трябва по ранна доба да ставам и ни жива, ни умряла да се рисувам и цапотя, и да удрям горещи молби от студа да не се напукам като китайска порцеланова ваза. Следва и нова отвратителна вълна(след вълна, след вълна) от -20 градуса Целзий, което ми разтреперва мартинките и ме навява към романтични мисли за миграция на юг, към един по-добър и най-важното - ТОПЪЛ свят.

TheBobqk
01-30-2012, 21:55
Ахх много крив ден ми беше, но завърши готино.

SisiStrange
01-31-2012, 05:01
Още ми е много много мъчно за съседката. Цяла нощ сънувам кошмари. :(

Утре е Големия изпит. От него общо взето зависи дали ще избяга стипендията или не. Стискам си палци. Уж много знам, ама като знам колко се панирам на устни изпити...

anonymous708973
01-31-2012, 05:50
Съжалявам, че ще го кажа, ама никога не ми е било понятно това късане по изпити. Трябва съвсем нищо да не знаеш, че да имаш 2. А човек, който е ходил на лекции и има желание да разбере нещата, винаги ще намери начин да си научи и да изкара повече. Лично мое мнение, не обвързвам никого с него. Вярно е, че не съм студентка, но мисля, че съм права и няма да ми се промени мнението тогава.

Топличко ми е засега, ама тръпки ме побиват, като знам, че трябва да излизам и да чакам автобус. Супер благодарна съм, че живея на центъра и минават 3 автобуса и маршрутка, които ми вършат работа.

Sh@d0w
01-31-2012, 06:03
Още ми е много много мъчно за съседката. Цяла нощ сънувам кошмари. :(

Утре е Големия изпит. От него общо взето зависи дали ще избяга стипендията или не. Стискам си палци. Уж много знам, ама като знам колко се панирам на устни изпити...

Като всеки път преди изпит :D И като си те знам как се панираш преди това и на другия ден като те взема и ме прегръщаш с думите "шеееееест". Винаги е така :D

По темата: Супер, закусвам и после си се захващам пак с проекта дошла ми е музата. И нямам търпение да се прибере да си я чуя :)

Irti
01-31-2012, 06:12
PinkPan7her, мен ме скъсаха на други изпити.

Притеснението барабар с паниката играят много голяма роля. Може да учиш всичко и да се панираш в един момент и всичко да забравиш. Една приятелка я скъсаха на много важен изпит по английски, а е една от най-добрите в групата и я скъсаха за буквално една точка. Това не показва, че тя не учи. Просто чист карък и много притеснение. От цялата група само нея са скъсали. От 20 човека. Все пак това са големи изпити, много важни и за които си давал пари. Едно е такъв изпит, а друго е да те вдигне примерно тази по химия и да те заплашва с поправка. Казваш няколко работи и имаш тройка. Има и случай дето се молят и им пишат срещу едно кафе.. и като имаш двойка ще я поправиш, но поне не си вътре с парите. :)

Добро утро.

http://www.youtube.com/watch?v=9-Rxbi6mZ4I&feature=related

xXxMixXx
01-31-2012, 06:16
Тъкмо си се оправям аз за училище и в последният момент ми казаха, че няма да ходя-било студено. Всичкият труд на вятъра :D И някой да ми каже защо станах рано?! (facepalm)

LeprikonA
01-31-2012, 06:30
нехаещо. искам да ми се пообяснят още съвсем мъничко ония параметричните и съм готова. крайно време е да седна да гледам задачи от минали години за втори кръг, за да мога да мина по-голямата част,току-виж видя нещо ново и науча нещо ново.

sladkalady
01-31-2012, 07:22
Студено ми еее :(

tanch3t093
01-31-2012, 08:21
Искам да искарам изпитаааааааааааааааа ....... Ужасно ме е страх :(

mynichka
01-31-2012, 13:37
Днес със сигурност ми е по- добре от вчера, но и аз съм адски притеснена с тези изпити- 5 минаха, уж остават 2 лесни.

Audiophile
01-31-2012, 14:15
Във ваканция сме цяяяяла седмица, а аз даже се пенсионирах още миналия четвъртък.. чудя се дали е наистина толкова студено навън, от няколко дни кибича само на 25 градуса +

shmatarok
01-31-2012, 16:38
Чувствам се добре. Мързеливо, прибрах се преди час, голям студ навън, няма да излизам до края на седмицата 8-) Имам ново портфолио за правене, ама ме мързиии, две не виждам. Трябва да измисля нещо. От мойто уни също се обадиха, иска ми се да ида да си поговоря с тях, ама тея пари... :(

NambyPamby
01-31-2012, 17:36
Освобождавам се самосиндикално до края на седмицата, от каквито и да било мероприятия и задължения, благодаря за вниманието.http://www.pic4ever.com/images/287.gif

granger
01-31-2012, 17:38
Кратко и ясно : ЗЛЕ! Незаслужено зле!

Aquafresh?
01-31-2012, 19:01
Интересно , даже много.Не съм я виждал и чувал от месеци , но не мога да спра да мисля за нея.Може би трябва да я викна в София да ми дойде на гости ? От друга , страна и тя лъже.Макар и наиситна рядко , все пак лъже.Чак ми стана тъпо , че лъже мен и за мен.Еххххххх.

Загубих доста пари на покер , обаче не ми пука.Вече трудно приемам нещо насериозно :D

xXxMixXx
01-31-2012, 19:08
Освобождавам се самосиндикално до края на седмицата, от каквито и да било мероприятия и задължения, благодаря за вниманието.http://www.pic4ever.com/images/287.gif

А така :-P
Аз още от Понеделник съм си се освободила :D

По темата: Почва да спира да ми пука за всичко и всеки. Това е добре.... донякъде....

PullMeCloser
01-31-2012, 20:54
Много съм щастлива. Ух,супер много! В прекрасно настроение съм!!!

DragonLady
02-01-2012, 04:55
Още ми е лко сънливо, но като ме удари кафето в главата ще се освестя. На вън е кучи студ, а аз трябва да ходя на изпит .... Ужас ... И дано оправя схемата с пищовите, че за 10 философа да им помня автобиографиите наизуст ... е тоя филм го нема в мойто кино ... Както и да е да минава и тоя изпит и край на сесията :) А като си вземе и моя изпитите, и като се пооправи времето ще го полеем много стабилно и колективно :)

LeprikonA
02-01-2012, 05:49
изнервено, а още не съм станала от леглото!!

anonymous708973
02-01-2012, 05:52
Добре като цяло. Мързеливо ми е, а днес съм на даскало още от 11, пф.
Чакам хляба да стане готов... ох, като си помисля колко ще е мекичък и ухаещ... с един слой масло отгоре и... пей, сърце!
Тая малката ме нерви обаче и някой ден ще я запукам яко. Пикла.

Sh@d0w
02-01-2012, 06:17
Бивам. Наспах се, като се има в предвид ранното ставане.

След малко излизам, ще ходя до университета да се видя с един приятел, после ще ходя до нейния университет да си я взема от изпита. Дано да се е справила.

И дано навън не е толкова студено, колкото изглежда.

JustMakeMeBelieveAgainN
02-01-2012, 08:30
честно казано, разочарована... почти съм сигурна,че ще ми пише 5ца , а миналата година без да полагам никакви усилия пак толкова.. no expectations, no disappointments :/

anonymous708973
02-01-2012, 08:56
Странно ми е.
Тъпо. Скучно. Нищо не ми се прави. Никъде не ми се ходи. Стои ми се вкъщи и ми се гледа филм, ама тия отсъствия ще ми трябват юни месец, затова ще си ги кътам. Оф. Гадно ми е едно такова. Само се чудя на кого да си го изкарам. Оф, оф, оф.

mynichka
02-01-2012, 09:01
Сънливо ми е, изобщо не се наспах- ама важното е, че си го гушках. Имам толкова да уча за тоя изпит, но след 1 час почвам сериозно вече.

kuklichka_bg
02-01-2012, 10:01
Добре.Очертава се дълъг дълъг ден с много неща за вършене.

DragonLady
02-01-2012, 10:19
Кеффффф на макс :) Взех и последният изпит и то със 6тица :) Сега остана само да отпразнуваме подобаващо успешната първа сесия!
Но нали все нещо трябва да се пре*бе моя пак ми спретна номер и пак се успя за незнам кой пореден ден.... накрая ще стане 3ти ден на сухо ... Почва да ми писва ....

granger
02-01-2012, 10:36
Странно ми е.
Тъпо. Скучно. Нищо не ми се прави. Никъде не ми се ходи. Стои ми се вкъщи и ми се гледа филм, ама тия отсъствия ще ми трябват юни месец, затова ще си ги кътам. Оф. Гадно ми е едно такова. Само се чудя на кого да си го изкарам. Оф, оф, оф.

Same here :D Карам се с всичко и всички, днес поне имах причини и можех да беснея на воля!

SisiStrange
02-01-2012, 13:43
Мина и имам 6. Останаха още 2 изпита...

anonymous708973
02-01-2012, 17:26
Мина и имам 6.
Ха, дай да вземем да пишем Радослав за врачка :Д Честито, честито :)

По-добре ми е. Понаваксах си малко с думите по английски, че имах точно 200 думи (+/- 10) за нанасяне в речника. Доволна съм. Гледа ми се филм, но не знам кой.
И съм ядосана на една приятелка, защото за 85789 се събира с нейния, въпреки че беше твърдо решена да го къса и не е като да няма един куп причини за това. Мекушава е. Дразни ме.

LeprikonA
02-01-2012, 18:06
^ понеже на всички покрай мен рекламирам филма One Day и на теб ще го пробутам :Д. ако имаш желание де, мен яко ме грабна.

иначе измъдрихме още една камара неща, ще си отделим с нея ден само за творене, само трябва да намеря тениска, която да прежаля и да срежа, а и да поразгледам за подходящи мънисти и копчета, че дори и за прежда, ако не ме домързи да довърша идеята. колко ми липсваше това чувство ^^.

kuklichka_bg
02-01-2012, 20:38
Писна ми от тази история вече,имам чувството,че не мога да побера повече информация и просто ми се драйфа само като си помисляяя за нещо свързано с нея.Искам Петък,но още не съм измислила и подарък.Сега ще се надявам да ми ее доспи по-рано,защото ми писна да заспивам към 3.

NambyPamby
02-01-2012, 21:20
Разтревожена съм. Не е звънял цял ден, което е, меко казано, странно. Още повече, че знае колко разтревожена бях още от вчера. Телефонът му е изключен от едно 12 часа и отгоре, не знам пристигнал ли е успешно, добре ли е, къде е... Тегаво, тегаво и пак тегаво. Много мразя да съм в неизвестност и да се чувствам безпомощна, да преминавам през това сама, 'щото вече през какви ли не варианти преминах и само се ошашквам още повече.

toad
02-01-2012, 21:33
Би трябвало да съм много зле , а не съм . Явно не съм толкова емоционален вече .

anonymous708973
02-02-2012, 06:17
Разтревожена съм. Не е звънял цял ден, което е, меко казано, странно. Още повече, че знае колко разтревожена бях още от вчера. Телефонът му е изключен от едно 12 часа и отгоре, не знам пристигнал ли е успешно, добре ли е, къде е... Тегаво, тегаво и пак тегаво. Много мразя да съм в неизвестност и да се чувствам безпомощна, да преминавам през това сама, 'щото вече през какви ли не варианти преминах и само се ошашквам още повече.

Обади ли ти се? Ако не, не се панирай, сигурна съм, че всичко е наред. Случвало ми се е и бях нещо средно между ядосана и супер притеснена.

Добре съм. Посъбудих се с едно кафе, въпреки че не пия. Всеки път си обещавам, че няма да говоря по телефона до 2 часа, след като съм като малките деца и си лягам в 11-12 :д , ама ми е толкова уникално приятно да си говоря с него, че почвам да плача (?!?!).

Sh@d0w
02-02-2012, 06:24
Нещо ме боли главата.

Навън е някаква ужасна виелица.

Ми как да съм.

SisiStrange
02-02-2012, 07:49
Гадна зима.
Заради нея днес няма да си го гушна. :( Вчера покрай цялото притеснение около изпита не се видяхме, както трябва.

След малко сядам да чета по Химия, че останаха 2 седмици.

xoxi
02-02-2012, 09:35
Гледам котката как се е разтекла до камината и ми се иска и аз да се тръшна до нея и да си се топлим... и да си мъркаме... и така цял ден. Но вместо това, няма да е зле да си свърша работата, която отлагам от няколко дни.

sunflower132
02-02-2012, 14:30
Ужасно..;(

Cold_Tearsss
02-02-2012, 14:38
Гладен. :D

TheBeliever
02-02-2012, 15:35
Гладен. :D

Мдам. Трябва да започна с приготвянето на вечерята. А толкова ми се приспа...

След края на сесията съм като паднала от Марс. Не знам какво да подхвана и как да си запълвам времето. Вече 5 дни се разплувам из вкъщи и убивам мозъчни клетки.

anonymous708973
02-02-2012, 16:00
Искам в София. Искам нещо да се случва. Искам да съм под напрежение, да тичам наляво-надясно и да правя нещо интересно.
Искам и в Лондон. Божее, толкова е прекрасно там! Искам да живея другаде.

BumpyRide
02-02-2012, 16:15
Ми...Не съм добре, а как ми си иска да кажа, че СЪМ! Е, може би пък съм добре. Оф, не знам. Прекалено често ми се менят настроенията, ПРЕКАЛЕНО!Стоенето вкъщи не ми се отразява добре. Чувствам, че трябва да се стегна в някои отношение и че е крайно време да спра да се депресирам заради ДРЕБОЛИИ! Мхм. Ще го направя.

LeprikonA
02-02-2012, 16:23
звънят сутринта да ми кажат кога е погребението, сякаш аз от тук има какво да направя по въпроса, не стига че от вчера ходя замаяна, всяка неангажирана с някаква конкретна мисъл или работа секунда ми напомня за това и за една камара неща, свързани с това, ами и ставането ми беше такова. иначе денят в училище беше като всеки друг, малко по-отвеян само че. тая вечер искам да попиша малко, след почти две години дори се съмнявам, че главата ми ще роди нещо като цяло. ама да видим..

Dying
02-02-2012, 18:23
Объркано, като не знам какво ще се случи с мен.. Искам много неща, и не мога да ги получа...

PullMeCloser
02-02-2012, 19:33
Щастлива, развалнувана... прекрасни са ми последните дни. Днес сутринта се ядосвах много, обаче просто усещам как нищо не може да ми развали настроението. Извън себе си съм от щастие. Искам да напрегръщам някой МНОГО силно и да крещя от радост,ох :Д

Aquafresh?
02-02-2012, 20:34
Ми , днес за първи път тая седмица май бях с момиче.Не беше супер и може би затова ми е тъпо.

Fermer
02-02-2012, 20:58
отчаяно след днешния ден

RalittyYy
02-02-2012, 21:39
мм кофти ми е ..:/ може би щото бившия ми има утре/ демек днеска 03,02 рожден ден и единственото което мога да направя е да му го честитя в ФБ или на смс, а така ми се иска да го вида и да му го честитя лично,(нищо, че той моя ми го честити в фб) особено както е болен и е в болница :/

Sh@d0w
02-03-2012, 05:55
Супер, днес ще си я видя. Леле какво я чака :)

Irti
02-03-2012, 06:48
Петък е, а аз съм нощна смяна...

Семейна ситуация след нощна смяна: http://www.trud.bg/Images/Cache/Image_1041572_2.jpg

LeprikonA
02-03-2012, 06:58
петък е, а мен не ме бърка особено, само повече си приближавам до първата смяна другата седмица и как ще живея след това - не знам. страх ме е като си го помисля чак, ще са седмици на раздразнение и недоспиване...

granger
02-03-2012, 07:00
Ооо , засега ми стра'аотно :D Днес си взех ден отпуск от у-ще. Поспах си и сега ми е айляченце! Ще хапна малко и ще дръпна едно кайве! После ще си върша задачките :D

anonymous708973
02-03-2012, 07:41
Никакво. Не ми се занимава особено с нищо, ще взема да направя едни упражнения, барем се съживя малко, после - writing по английски...

bloodfrozen
02-03-2012, 08:26
Мързелува ми се. Възнамерявам да си направя едно кафе, да се ориентирам към леглото и да си чета книжката. :D

NambyPamby
02-03-2012, 09:35
Пия слонски дози хапове и нищо не помага, даже имам чувството, че се влошавам още повече. Имам безумно много работа за вършене и исках днес поне да започна отнякъде, но уви.

Starless
02-03-2012, 11:12
Не особено добре.. в грипна сме и няма да го виждам 5 дни (за сега, ако не я увеличат..) :(

Aquafresh?
02-03-2012, 11:15
Тъпа история.След снощните изцепки днес не ходих на лекции.Чудя се какво да правя.Май трябва да започна отнякъде

Glamour92
02-03-2012, 12:55
не знам,апатично ми е...затова пък снежният пейзаж навън е много живописен(студът също =))

shmatarok
02-03-2012, 13:25
Нищо не правя и почвам да се дразня. Разочарована съм от новините днес, очаквах нещо подобно, но баш така да ме забият... :( Бях супер ядосана, че стана точно така, но вече се успокоих и ми мина. ;) Завистта не ми е била присъща, нямам намерение и да става така. Браво на нея. Радвам се. Сега сигурно ще се поуспокои и ще кротне, само на това се надявам. 8-)
Хубав ден е .. донякъде. мързеливо лежерен и топъл, щото съм си вкъщи. Ех. 8-)

Sh@d0w
02-03-2012, 15:44
Едновременно щастливо и леко тъжно.

Хм.

Aquafresh?
02-03-2012, 16:35
Тъпа история.Приятеля ми го глобиха и пак не свърших нищо днес.Утре дано се запозная с хубави момичета.

mynichka
02-03-2012, 16:41
пия си капучиното и ми е готино :))

SisiStrange
02-03-2012, 16:44
Влюбена. <3

Irti
02-03-2012, 17:04
Петък е, а аз съм нощна смяна...

Семейна ситуация след нощна смяна: http://www.trud.bg/Images/Cache/Image_1041572_2.jpg

Отмениха смяната! Кеф!

babity
02-03-2012, 17:09
Офффф, имам чувството, че тая сесия никога няма да свърши. И се чувствам адски ограничена и бъгната, и неспособна да водя нормални разговори на теми различни от университета...

bloodyF
02-03-2012, 17:11
много съм изморена и ми се спи..
май ще изпия някоя и друга чаша вода и ще лягам,,

granger
02-03-2012, 17:18
Зле...още чакам...ама няма да ме огрее :D хаха и на всичкото отгоре,аз съм виновна на всички за всичко! Fuck it...

DarkTemplar
02-03-2012, 18:20
Криво ми е.

4o4ina
02-03-2012, 18:29
Нещо ми е кисело днеска... :(

LeprikonA
02-03-2012, 19:05
много хубаво си пренаправихме едно местенце от стаята с него, аз си лежа на него и чувството е страхотно ^^. оная по философия съвсем сериозно просто не може да е по глупава, не може просто :ДД искрено се забавлявах как нищичко не усети днес, номерът мина идеално. като цяло не беше никак лош ден и съм доволна от това. ( =

punksss
02-03-2012, 20:29
Точната дума е никакво...
Първо ми беше супер весело, после ме ядосаха, след това пък плаках и се уморих от емоции. :D В момента ми е супер безразлично. Може тавана да падне отгоре ми и сигурно изобщо няма да забележа. :D

PullMeCloser
02-03-2012, 22:47
Леко притеснена. Не ми се спи нещо тая нощ.. Ставам :Д Щастливо ми е,въпреки притеснението.

Cold_Tearsss
02-04-2012, 00:02
Нещо, лекичко се разчувствах... ;(

anonymous708973
02-04-2012, 06:36
Написах си writing-а в ранни зори, сега похапвам и гледам "Двама мъже и половина", чудейки се колко време ще му отнеме на Чарли да преебе връзката си :Д
Супер въодушевена съм! Моят ще идва днес на курса по английски, да види какво и що... и като нищо може да учим заедно, омг, омг, омггг! :д Умно създание. Мммм... *гледа замечтано и пърха с мигли*

NambyPamby
02-04-2012, 07:15
От вчера се правя на улава, само и само да постигна мечтаната утопия - вкъщи -> на топличко -> диванчето -> книжката и чай с бисквити за разкош, необезпокоявана от когото и да било. Не знам 'що не ми влизат в положението при все, че на всеки мечтата му в събота на(след)обед е главно да мързелува, а ако прави нещо е само, ако то е много, много любимо и увлекателно. Ако ме разбираха, нямаше да се налага да играя театър "Сълза и смях" с повод и без повод, пък и... по дяволите, кой нормално разсъждаващ човек иска да излиза навън в тоя студ!?

LeprikonA
02-04-2012, 07:57
ами добре, още леко заспало, ама след като ми звънна телефона не можах повече да заспя. след мъничко изчезвам и както тя се изрази ще "ядем,пием и гледаме Шоколад :Д" .

SisiStrange
02-04-2012, 08:04
Пия си кафето и за пръв път от доста време закусвам. :P Така сладко ме изненада тази сутрин моето човече. <3 <3 Много мило ми стана.
Предстоят ми няколко трудни часа на зоология на безгръбначните и после ще си го чуя.

babity
02-04-2012, 14:45
Депресарска музика = пълен релакс. Грам не ми се чете, днес няма да мисля за това. Липсва ми усамотението на моята си хралупа. А всичките ми псевдомъже все едно са се наговорили да ме изнервят...