View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 21
Страници :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
11
12
PullMeCloser
03-17-2012, 19:05
В езикова гимназия уча, няма да кажа името точно. :Д
То това с писмата нищо не е, държат ни много строго :Д
Ох, яде ми се от новия шоколад на Милка, с някакви бонбонки вътре, изглежда вкусно на картинката. Веднъж ще ми се дояде шоколад и няма да мога да го намеря никъде :Д
Кво му е строгото?! При нас за 20 неизвинени могат да го изгонят. Има си ред и трябва да се спаза, не може един да е редовен, друг да си вири шапка и да са на едно дередже! Никъде го няма това!
Айляшко ми е:) Чатим си , лафим си , забавно е с пичУете и пичките !
DragonLady
03-17-2012, 19:51
По-добре не съм се чувствала от бая време насам. Деня ми беше пълният мед, а утре е време за следобедна разходка :) Мисля да си сваля някое филмче, да го изгледам и бам в леглото.
Furious?
03-17-2012, 20:04
айляк ! спечелих си изгубените пари обратно на покер и е време вече да се вдигам стабилно отново :Д иначе сега ще се орпавям да излизам , нямам търпение да се видя с нея , един забавен weekend се очертава , нищо че в университета не е хубаво поожението :Д
DarkTemplar
03-18-2012, 01:02
Понякога да си стабилно пийнал не е чак толкова лошо, помага да осмислиш някои неща в живота си. И все пак... не попълва липсите.
Чак пък да помага да осмисляш...
djipsito
03-18-2012, 01:11
Като съм стабилно пийнала единственото, за което мисля е да легна да спя и да боготворя човека измислил леглото, завивката и възглавницата...
Иначее.. ся ми е едно тъпо и убито и нищо не ми се прави.
DarkTemplar
03-18-2012, 01:11
http://www.youtube.com/watch?v=9QWOc0HnItM - just think about it..
Chacho не знам... може да е измамно.
soo strange and sooo attractive....
K. човек не може да те издири из обичайните места. :(
Като съм стабилно пийнала единственото, за което мисля е да легна да спя и да боготворя човека измислил леглото, завивката и възглавницата...
Иначее.. ся ми е едно тъпо и убито и нищо не ми се прави.
И да ти се върти тавана...
Със скъсани мускулни влакна на ляв крак, със счупена предавателна кутия, със строшен амортисьор, счупен ляв мигач и счупено огледало... трябва да вися не знам колко време в нас..
КАК ДА СЪМ ?!!!!!!!
anonymous708973
03-18-2012, 07:39
Ау, оправяй се бързо!
Добре съм, малко ми е съвестно за нещата, които й написах, ама с ръка на сърцето мога да кажа, че нищо не съм преувеличила. И баща ми ми вика "Намери днес половин час да си поговорим"... кво, конско ли ще ми чете? В случая съм права. Няма все тя да се изкарва жертвата.
Glamour92
03-18-2012, 07:50
НЕ! Просто не вярвам.
И никоя висша или крайно низша сила,дори всички възможни сили взети заедно няма да ме накарат да повярвам...
Това,в което човек сам се е убедил,онова,за което многократно и без чужда помощ е намирал сигурни доказателства,то остава незаличима диря и необорими твърдения и това е.
Сега нека оставим архивата да почива най-сетне в мир.
...
Почвам с "чистенето",еректорите и глутеусите.Тоя път наистина-стига офлянкване вече.Нужна ми е още една хубава крайна цел,за която да полагам усилия.Усилия,които поне ще знам,че ще бъдат възнаградени.
ForzaFelipe
03-18-2012, 08:03
Уууу че скуука...отновооо....
ivcheto0o
03-18-2012, 08:07
Добро утро :) Чувствам се горда със себе си,днес пак ходих да бягам,издържах мнооого повече :D Пълна съм с енергия,ама като се знам няма да я вложа в ученето :D
zlatit0o
03-18-2012, 08:47
Супер мързелива, трябва малко да почистя и да почвам да уча, а преди малко се лакирах и не мога да пипна нищо. :D
Ау, оправяй се бързо!
Благодаря!
Просто лоша катастрофа стана и...
Така е било писано.. к'во да се прави...
nepowtorima
03-18-2012, 10:04
Ми.. добре съм.
Чете ми се някаква любовна история.. ама... сега трябва да уча стихотворението..
хм.. и ми се пише някаква история.. апък и трябва да си завърша онази другата...
иии... ми е едно слънчево.. от тръсвам се от всички тъпотии..
Пее ми се .. :д .. танцува ми се..
иии йеппп .. танца стана много готян :д .. ^__^ всички които ме нараняват да се наврат в кенефа при.. те си знаят кое.. ^__^
Приятен ден на всички <33
Почвам с "чистенето",еректорите и глутеусите.Тоя път наистина-стига офлянкване вече.Нужна ми е още една хубава крайна цел,за която да полагам усилия.Усилия,които поне ще знам,че ще бъдат възнаградени.
Кажи си, че ше стегаш задника, да ти се нарадват и другите от форума.
DarkTemplar
03-18-2012, 11:46
Времето навън е перфекциозно. Ех ако нямаше мач и не ме мързеше толкоз...
NambyPamby
03-18-2012, 12:02
Вчера си начесах крастата, та вече съм удволетворена и щастлива, затова е време да седна и да се съсредоточа върху наистина важните неща. Заредила съм се с цигари, кафе и шоколад, подхващам учебника след малко и нека силата бъде с мен! http://www.pic4ever.com/images/4fvgdaq_th.gif Друг е въпросът защо си вярвам, че за един ден ще успея да изям учебника, но пък, ако не ми пари под опашката не е достатъчно интересно.
Нещо не мога да сбера хората на едно място. Тва да координираш хора те кара да се чувстваш като пъдар. Помежду другото, някой тук да се занимава с 3d анимация или програмиране?
Болна съм.. ужасно много ме боли главата, няма да излиза днес, поне се радвам на хубавото време на двора. (:
Объркана, наранена.. и ме мързи.
mynichka
03-18-2012, 14:14
Добре съм, гледам Клюкарката и си почивам.
Glamour92
03-18-2012, 15:13
Кажи си, че ше стегаш задника, да ти се нарадват и другите от форума.
По-лесно е да се стигне до впечатляващ финал,ако старта е дискретен.
После ще се радва народа повече като си постна прогреса във фитнес темата.
Пък и направо ме засърбяха показалците да напиша "глутеус"-тъй ми гали окото тая дума. xDD
valdesbg
03-18-2012, 15:17
Помежду другото, някой тук да се занимава с 3d анимация или програмиране?
Имам познания по първото.
След малко ще ходя навън с фотоапарата, Гламърче на теб ще ти се карам :)
"глутеус"-тъй ми гали окото тая дума. xDD
Говори ми мръсни думи, хахаха :D Нищо, аре успехи, нема да ти се разсърдим на снимки
Имам познания по първото.
След малко ще ходя навън с фотоапарата, Гламърче на теб ще ти се карам :)
Опа, супер. Ще ти драсна едно ЛС после за какво иде реч.
don't say anything.
03-18-2012, 15:37
По-добре не съм се чувствала от бая време насам.
10 букви -.-
TheBeliever
03-18-2012, 15:45
Зле. И физически и психически. Това главоболие край няма, а в сегашното ми състояние това само още повече ме напряга и не знам колко още ще издържа преди тотално да се срина.
Искам да заспя и като се събудя всичко да е било един лош сън.
anonymous708973
03-18-2012, 18:26
Приятно изненадана. Дано поне всичките нерви са имали някакъв смисъл.
За другото ми е криво, защото мразя да съм си направила плановете, да се радвам като малко дете и те да се провалят. Чаках я тая ваканция от месец и нещо и има още толкова до нея, ама шанс. Идея си нямам какво ще правя.
shmatarok
03-19-2012, 03:19
п.о.н.е.д.е.л.н.и.к.
Ужас. Пак се очертава тежка седмица. И тази няма как да се скатавам вече :(
Вчерашното излизане беше толкова яко <3. Ето заради такива неща все й прощавам, после знам, че пак ще си чупя главата, ама...
Днес се чудя какво занимание да си взема за часовете. Имам някакво вдъхновение, може би листи и моливи х.х Понякога ми се ще да правим нещо реално в тези часове, поне да не си губя времето в глупости. Ама не...
усещам че и 3 няма да е на това контролно по стереометрия
за съжаление нищо не мога да направя щото нищо не разбирам :/
поне от аулина коремчето не ме боли вече
готова съм за ядене :Д
поне уикендът ми беше прекрасен
anonymous708973
03-19-2012, 07:34
Денят започва доста добре за понеделник, да се надяваме, че и в даскало нещата ще са добре :)
^ На месеци ли сменяте смените?
И добре и зле. Като инвалид съм..30мин до магазина да не можеш да идеш, но говедото си е говедо и ще мине, като на такова. (chuckle)
Тъпото е, че сега не работя и ще ми спрат помпите и тренировките.. шанс.
Жал ми е за колата.. и от КАТ да го духат.
TheBeliever
03-19-2012, 07:47
Жал ми е за колата.. и от КАТ да го духат.
Много ли са големи щетите? Да се оправяш бързо!
По-добре ми е от вчера, но като се сетя пак ме обзема чувство на отчаяние.
Както и да е - стискам зъби и продължавам. Пък каквото има да става, ще стане.
Мерси!
Скоростната кутия избуши тотално.. амортисьора (мисля, че само левия) замина.. и другите са тръгнали.. но те са евтини за поправка.. мигач и огледало (и те също не са много скъпи), но самата кола е стара.. и един камънак като удари пода направи доста голяма дупка, защото отдолу всичко е в ръжда..
Не знам дали си заслужава да се оправя.. сега е спряна от движение и май ще тръгне за вторични..
Може да беше отрошляк, ама си беше моя отрошляк..
zlatit0o
03-19-2012, 08:01
Ненаспана, а всъщност си спах доста и не отидох на училище... 'баси... Дано да има някой навит да излезем довечера, че ще си умра вкъщи.
ForzaFelipe
03-19-2012, 08:26
Ихиии имам си костюм за бала :D баси якия,никога не съм обличал костюм и ебаси якото дето ми стой :D А най-якото,влязох в магазина,видях го,облякох го,стана ми идеално и го зех :D цар съм направо,още първия който пробвах беше моя :D
^честито :)
оф прецаках си веждите, супер сутрин :@ ;х
и след малко ще трябва да ходя на училище
TheBeliever
03-19-2012, 09:05
Ох, няма такава скука...
Cold_Tearsss
03-19-2012, 09:30
Гладен, на тъпа диета....
DisappointedDreamer
03-19-2012, 10:12
Цяла зима не валя сняг, а сега - посредата на март месец -ебати снежната буря вилнее навънка. Какво е това време?
Майка му ше еба, нема ли ден в който не треа да плащам секви глупости??? Плата сметките, пия 2 бири и пак дошло време да ги плащам. Мамка им ненаситна!
shmatarok
03-19-2012, 11:10
Irti, бързо и успешно възстановяване!
Слушам си музичка, пия количка, до сега бях на кафенце след даскало, едно хубаво време,айй ай ай <3
Защо всички смятат да учат и никой не иска да излиза по-късно:( ? Тъпо.
Цял ден кипя от енергия, на едно място не съм се спряла. Хубав ден, слънчев.
Не ме изкефи интригантската история обаче. Вярно, че ми каза каквото мисли в очите, ама много жестоко се е объркала. Не го очаквах, особено от нея. Колко странно... като си гаден, всички мълчат, започнеш ли да се държиш по-отпуснато и приятелски, почват да те използват, като ти омръзне и кажеш "не" - ставаш лошия.
Еми добре, така да е. Ама ако ще съм гадна и лоша, то наистина ще е така. Просто тая допусна жестока грешка днес. >.<
Irti, бързо и успешно възстановяване!
Слушам си музичка, пия количка, до сега бях на кафенце след даскало, едно хубаво време,айй ай ай <3
Защо всички смятат да учат и никой не иска да излиза по-късно:( ? Тъпо.
Цял ден кипя от енергия, на едно място не съм се спряла. Хубав ден, слънчев.
Не ме изкефи интригантската история обаче. Вярно, че ми каза каквото мисли в очите, ама много жестоко се е объркала. Не го очаквах, особено от нея. Колко странно... като си гаден, всички мълчат, започнеш ли да се държиш по-отпуснато и приятелски, почват да те използват, като ти омръзне и кажеш "не" - ставаш лошия.
Еми добре, така да е. Ама ако ще съм гадна и лоша, то наистина ще е така. Просто тая допусна жестока грешка днес. >.<
Можеш да си добър и да си отстояваш на принципите. Не е нужно да отиваш в коя да е от двете крайности.
little-bad-girl
03-19-2012, 11:25
Прекрасен ден. Слънчице ала-бала супер е. След малко мисля да обличам нещо по-лятно и да се разходя с някой, че не ми се ходи само по кафета, пък може да взема кучето на съседите и да го разходя сама. :)
PullMeCloser
03-19-2012, 13:59
Скапана. Станала съм в 6 часа, прибирам се сега от курс, искам да спя, обаче трябва да уча...Оффф, просто ми иде да зарежа всичко и да си легна, обаче няма как! Спи ми се :Д
NambyPamby
03-19-2012, 17:23
Аз пък се наспах като меченце и като се доразсъня мисля да сядам да чета, въпреки, че кел файда, дет' се вика, като вече се оаках. 'Ма не съм се отчаяла, нито потропвам нервно с краче, вярвам, че все някак ще се закърпи положението. Подозирам, че или ме е напекло, или съм се надишала с полени, 'щото безумно тежко преживявам всеки провал по принцип, пък сега ми е едно приповдигнато и щастливо.
Компенсирах издънката с пазаруване. Купих си прекрасни нещица за мен си, за хапване, за пиене и съм щастлива, мда.
anonymous708973
03-19-2012, 18:16
^ На месеци ли сменяте смените?
Да, а втора смяна е кошмар. Днес обаче мина супер, сигурно заради слънчевото време и произлизащото от това добро настроение. Стига си се жалвал за колата, радвай се, че ти си наред!
Хах, днес с една съученичка обсъдихме сума ти момичета и тя ми начеса егото по доста приятен начин :д Нааайс :Д
TheBeliever
03-19-2012, 18:31
Анализът и презентацията към него са готови. Отнеха ми по-малко от 2 часа. Не виждам защо всички се жалваха от това задание... Ебато мързеливия народ.
Сега съм готова за калорична бомба и хубав филм.
ivcheto0o
03-19-2012, 18:41
Изморена,отново безпарична :D Поне сутринта си се наспах,колко е хубаво 12 клас :D ,ама утре трябва да отида по-рано,все пак трябва да вляза в цели 3 часа :D
Офф и този идиот днеска пак ме изнерви,кво толкова ме зяпа...
ForzaFelipe
03-19-2012, 22:04
Изморена,отново безпарична :D Поне сутринта си се наспах,колко е хубаво 12 клас :D ,ама утре трябва да отида по-рано,все пак трябва да вляза в цели 3 часа :D
Офф и този идиот днеска пак ме изнерви,кво толкова ме зяпа...
Цели 3 :O аз имам цял един час...40 мин в дскл....ужас... :D
shmatarok
03-19-2012, 22:17
^ ми ние с тези проверки? :/ по цял ден стоим. пък лекарката не ще да дава бележки вече... <.<
Лягам си след малко, утре ще е поредният скучен ден, но поне след даскало ще се излиза. ^^ Дано да не ми се развалят плановете само. <3
Имам 2 учебника и половина + задачи за следващите 2 седмици, а лазя като охлюв по страниците. Тва време, ако се позабави малко, нема да му се разсърда, въобще не мога да го догоня. За заплатата не важи.
DarkTemplar
03-19-2012, 23:23
Страхотно (ironic)
TheBeliever
03-20-2012, 06:43
Необяснимо свежа, след като цяла нощ сънувах някакви странни сънища и се събуждах през половин час.
Леко стресната от пристъпа снощи, дано всичко да е наред... Не ми се ходи по лекари.
Иначе добре, пием си кафенцето по пижамки с моя и се кефим на слънцето. Хубава сутрин.
Glamour92
03-20-2012, 07:44
Пролет,еееех...
Как да се чувствам? И сезона в скейт парка открихме снощи,и времето се оправи и...да,още мъничко и всички изпити ще бъдат напъхани в аналите на историята.
Как да не е доволен човек,при такава хубава наредба на нещата? ^_____^
искам да дойде събота :(
успах се, боли ме корема, спи ми се и съм гладна...
anonymous708973
03-20-2012, 08:57
Доволна от себе си. Направих си фитнес, вярно, че беше само един час, но ми стигаше. Заради едни мързеливи шматки не можах да си направя упражненията за крака, защото бяха решили, че уредите са мястото, на което трябва да си правят мухабета. Карай. Доволна съм. Сега ям домати със сирене и зехтин и гледам сериал преди даскало. Ебати кефът, честно!
Cold_Tearsss
03-20-2012, 08:59
/\ Защо не ги наби? :D
тъжно ми е едно.. хич не ми се иска да излизам, а съм на даскало
ivcheto0o
03-20-2012, 12:09
Цели 3 :O аз имам цял един час...40 мин в дскл....ужас... :D
Ее добре де имах добрите намерения да остана в 3 часа,ама се изнервих и си заминах :D ама все пак важно беше желанието ми :D
П.П.Оуу бях те забравила :D:D
малко тъжно.
разболявам се.
дааам.. най-вероятно това е моята хронична ангина. чак се чудя да ги махам ли тея сливици най-сетне.
малко ми е криво.
от ония дни, дето се чудиш правилно ли си постъпил. в които се разколебаваш за решението си.
при мен сякаш нищо не върви напред, а се върти в кръг.
но пък, надявам се тези мисли да са просто провокирани от лошото физическо състояние, в което съм.
NambyPamby
03-20-2012, 16:17
Доволно. Подремнах, решавах задачи, а сега ям сладолед с ядчици и плодчета.
Cold_Tearsss
03-20-2012, 16:31
Хвана ме яко мързел и не ми се мърда от монитора, ама нямам избор. Ще имитирам, че правя нещо. :D
screw the rules
03-20-2012, 16:33
Доста сдухх.. може би заради други хора .. така наречени '' приятели '' нещо ми се губи от ден на ден начина ми на живот който беше до преди 1 месец.. :(
shmatarok
03-20-2012, 16:37
Йее, хубав ден ^^. Харчих пари, разходки, а-у, после се прибрах, дремнах час и нещо и сега съм репичкааа 8-)
anonymous708973
03-20-2012, 18:21
12-годишната ми сестра ми направи бахти якото Мохито. Кадърно дете, бе :д Поне ще знаем, че ако не стане нищо от нея, бъдещето й като барман е сигурно :D
PullMeCloser
03-20-2012, 18:50
^ Ой, обожавам Мохито :Д Правя го супер яко. Сега ми се допи!!!
Изморена съм. Днес страшно тичане падна. Наляво-надясно цял ден... Искам да си почина мъничко :Д
LeprikonA
03-20-2012, 18:58
повръща ми се. буквално. ужасно е, не минава, за какво по дяволите ми беше...
12-годишната ми сестра ми направи бахти якото Мохито. Кадърно дете, бе :д Поне ще знаем, че ако не стане нищо от нея, бъдещето й като барман е сигурно :D
К'во е това мохито? От к'во се прави, че аз съм традиционалист от 5-ти клас и шибам само ракии и такива ми ти българщини..
Намерих си временна занимавка.. да броя плочките в коридора и фигурките по тапетите.. като лудите, ама..
DragonLady
03-20-2012, 19:57
Ебахти якото парти дето беше ... И алкохола на ниво, и обстановката, само малко музиката на моменти беше зле. Тоя път не се напих, даже почерпена не се чувствам, но си ме мота главата, дано до утре да ми мине. А и най-хубавото беше, че годеника ми беше с мене, без него едва ли щеше да ми е толкова яко. Айде аз отивам да си го доотпразнуваме в по интимна обстановка :D
PullMeCloser
03-20-2012, 20:19
К'во е това мохито? От к'во се прави, че аз съм традиционалист от 5-ти клас и шибам само ракии и такива ми ти българщини..
Аз ще ти кажа. :Д
Лайм, мента, кафява захар, ром, газирана вода, лед.
Супер свежо е. Аз го харесвам с по-малко ром.
Аз ще ти кажа. :Д
Лайм, мента, кафява захар, ром, газирана вода, лед.
Супер свежо е. Аз го харесвам с по-малко ром.
Че то това хваща ли те или го пиеш само за гъзария? :D
Добро утро на все.
добро утро и основно за гъзария, ама ако изпиеш 3-4-5 може и да хване :Д
тъжно ми е
и ми е скучно, поне някой да имаше да си пишем, пък то...
Идеално.Всичко малко по-малко ще се нареди,усещам го.
TheBeliever
03-21-2012, 07:20
С кафенце на слънчевата ми тераска с изглед към моренцето... Добро утро.
Дано днес да свърша нещото защото не се трая вече.
anonymous708973
03-21-2012, 07:39
Начи... трябваше да ми се рестартира компютърът, нали... баш преди да си запомня документа. Пф.
Нищо де, имам още време, пак ще го напиша.
Хубав ден се очертава. Излизам да пия кафе със сестра си, трябва да мина и през банката, после през пощата, дано ми остане време за кино. ;]
ForzaFelipe
03-21-2012, 09:30
Потресен,просто потресен...как можа живота да ни отнеме един толкова добър приятел...С тази новина днес съм просто в пълен шах и мат...в такива моменти осъзнаваш колко е несправедлив живота и взима толкова добри хора...
shmatarok
03-21-2012, 10:04
ForzaFelipe, много съжалявам. Знам какво е :(
Не, не, не и НЕ! Не може да бъде, не искам отново, знаех си, че не трябва да се занимавам с бивши, сега усещам просто как всичко ще стане пак като преди и пак ще има сърдити и обидени, и депресирани, и самоубийствено настроени и какво ли не още. Язък за слънчевия ден! ПФ. пФ. ПФ. Дано да не ми пише/обади/потърси. Вече мина и ми хареса отново снимките, защо, защо, защоооо :х
Поредният загубен ден иначе, поне ми беше забавно, нищо, че не свърших никаква работа :Д Следобедът е пред мен, но смятам първо да си направя една хубава разходка... пък ако мойта приятелка се навие, и колела може да покараме. Чудничко време. <3
mynichka
03-21-2012, 13:58
Слънчево ми е, очаквах деня да мине по доста по- различен начин да кажем.. Д. и С. ме изнервиха, можеше поне да кажат, че ще ходят там.
Приказваш нещо на някви хора, кимат ти глава и като спреш да ги гледаш, пак си правят маймунджилъците.
Поне снощи беше разпускащо.
Cold_Tearsss
03-21-2012, 15:12
Приказваш нещо на някви хора, кимат ти глава и като спреш да ги гледаш, пак си правят маймунджилъците.
Поне снощи беше разпускащо.
Вземи думите от клавиатурата.....
ivcheto0o
03-21-2012, 16:15
Чувствам се като човек ходил да бяга :D малко изморена,но въпреки това добре.
Вчера ми беше много разпускащо,направих си дължините в морската,гледах си сериала,поглезих се :д ..Днес обаче ми е нещо сдухано ,егати имам чувството,че не съм на 14,а на 30 - как може да се депресирам така и да си пропилявам годините в,които ми е време да се забавлявам.Ами,ха забавлението в последно врем е на заден план .. Групичката в училище вече ме изнервя ,поне да не ме изолират толкова видно.Абе в последно време се изумявам от себе си - днес установих,че не искам да идва лятото (знам,знам,че съм единствена и не мога да си обясня защо не искам :Д)!Жадувам да ми се случи нещо хубаво,неочаквано. :)
TheBeliever
03-21-2012, 16:49
Интересен ден. Симпатичното управителче ми вдъхна увереност, че може би няма да е чак толкова зле. Утре пак. Дано и в следващите обекти са като него.
Уж ми е спокойно, а нещото пак ме човърка. Още около седмица...
Как ми се пие фрапенце, ама много са ми малки чашките. Някой да знае от къде мога да се сдобия с чаши за фрапе (330мл) без да се налага да се разправям със заядливите представители на Нескафе?
anonymous708973
03-21-2012, 17:01
Отиваш до Метро/Джъмбо и си купуваш обикновени водни чаши. :д
Добре ми е, денят пак мина супер бързо и слънчево. Утре съм на фитнес и се надявам да се доредя до козметичката да ми оправи веждите, че са кошмарни.
Мисля си и за ваканцията. Ако мине и на 1/4 толкова добре, колкото я бях планувала, ще е печалба.
TheBeliever
03-21-2012, 17:12
Отиваш до Метро/Джъмбо и си купуваш обикновени водни чаши. :д
Имам, ама са ми малки. Искам от онези огромните, тип буркан. Като тези - http://www.cafe-bg.com/images/frappe_fruit.png
DisappointedDreamer
03-21-2012, 17:14
Изморена съм. Търсенето на квартира продължава, в училище поне се движа добре. Мисля да се изкъпя и да си легна.
От една година съседа е продавал наливни цигари върху 15ст. и аз чак сега разбирам... направо му треснах 30 лв и му изкупих наличните за днес. Пафкам си и ми е екстра.
По-късно една приятелка и един другар ще дойдат да зяпаме филм, а после ще спазаря аверката да остане да спи при мен (да СПИ.. спи, като спи.. сън.. Сънчо.. нани-на.. :D).
Violenza
03-21-2012, 17:41
Изключително отегчена. Напоследък все не съм в настроение.
PullMeCloser
03-21-2012, 17:46
Добро утро на все.
Няма начин да те хване. :D По няколко на ден съм удряла, то има супер малко алкохол, а аз и го предпочитам с по-малко ром така или иначе. Но е супер свежо, перфектно е, за лятото особено.
Играя minesweeper. Не мога да повярвам колко много се побърках по тая игра, когато имам време, винаги изигравам по няколко. :Д
Изморена. Пак не успях да поспя малко, бая натоварена ми е тая седмица. Добре ми мина деня, обаче, времето е супер приятно и топличко. Седи ми се някъде на кафе, вън, и ми се пие фреш. Охх....утре или в петък. Искам да си почина! :Д
По някаква причина имам мускулна треска абсолютно навсякъде- крака, ръце, корем, кръст, дупе... Както и да мръдна, ме боли. Странно, нито съм се пренатоварвала физически, нито нищо. Тази седмица дори почти нищо не съм правила, само в понеделник скачах десетина минутки на въже, нищо не е това...
Като тъпачка,въобразявам си неща които въобще няма да се случат,защо,по дяволите съм толкова наивна? :(
NambyPamby
03-21-2012, 18:10
Хороскопът ми е нечовешки як и ако вземе да се сбъдне ще е много готино.
И да, искам повече от 24 часа.
anonymous708973
03-21-2012, 18:15
Добро утро на все.
Ако го пиеш на заведение, никакъв шанс, там се скъпят на алкохол. Сестра ми го направи с 50 мл ром, а целият коктейл беше около 150-200. Хвана си ме, да ти кажа. :д
Бтв, има ли такова понятие като "наливна цигара"? :D
искам да оздравея само.
и да се мотивирам малко от малко, че да не се изложа на тоя предварителен..
Бтв, има ли такова понятие като "наливна цигара"? :D
И мен тва ми стана интересно. Кво имаш в предвид и кво е качеството?
little-bad-girl
03-21-2012, 18:42
Гаден, гаден, гаден, гаден, гаден дееен. ;( Мразя го, мразя я, мразя ги! Добре, че поне не ходих на училище..
Наливна цигара означава цигари на бройка. Можеш да си купиш две цигари, а може и да си купиш 15 и ти ги дават на ръка - избягваш да купуваш цяла кутия, ако не искаш. Срещат се все по-рядко по магазинчетата и понеже този я дава за 15, а по принцип са 25ст.. си е бая далавера.
Качеството бива, но на мен са ми малко слабички. Специално тези са без бандерол. По принцип наливните си имат бандерол.. просто продавача разпечатва една кутия и от там си дърпа кой колкото иска.
Пича ги е докопал отнякъде и си върти некъв бизнес.
Glamour92
03-21-2012, 19:13
И аз не искам да пиша глупости на предварителния... ;/
А пък като гледам как лежерно сме я подкарали цялата компания кандидатстуденти тука,май ще има да цвъкаме бисери по темите...
Добре,че имаме после още 2 шанса.
Violenza
03-21-2012, 19:15
Имам чувството, че е 1-2 през нощта, а то е все още 22... Тая скука ще ме довърши, отдавна не ми е било чаааак толкова умряло.
Наливна цигара означава цигари на бройка. Можеш да си купиш две цигари, а може и да си купиш 15 и ти ги дават на ръка - избягваш да купуваш цяла кутия, ако не искаш. Срещат се все по-рядко по магазинчетата и понеже този я дава за 15, а по принцип са 25ст.. си е бая далавера.
Качеството бива, но на мен са ми малко слабички. Специално тези са без бандерол. По принцип наливните си имат бандерол.. просто продавача разпечатва една кутия и от там си дърпа кой колкото иска.
Пича ги е докопал отнякъде и си върти некъв бизнес.
Аха. Оф, не е като едно време преди 6-7 години, тогава навсякъде можеше да си вземеш на бройка. Иначе оферта, евала, че си се уредил! Направо ни изпиват паричките с тия безбожни цени.
ledenakrasota
03-21-2012, 20:11
Аха. Оф, не е като едно време преди 6-7 години, тогава навсякъде можеше да си вземеш на бройка. Иначе оферта, евала, че си се уредил! Направо ни изпиват паричките с тия безбожни цени.
Нека ви изпиват паричките, за да спрете да пушите. Така светът ще стане по-чист и розов. :)
shmatarok
03-21-2012, 20:13
Леле. Как неприятно се обърна денят. Пълна трагедия. А имаше такава хубава перспектива.
Смятам да си взема един горещ душ, да си изям вечерята, заради която пак отнесох конското и все пак никой не я и опита, и да си пусна нещо разтоварващо, че ... ужас просто.
И отказът, който получих, беше толкова неочакван. Оо Както и да е, не ми пука особено, просто ми е странно от какъв зор точно такъв отговор. Да мине утре. Просто да мине утре. х.х
valdesbg
03-21-2012, 21:07
http://img4.imageshack.us/img4/9955/87743024.jpg
Утре ще опитам нещо подобно със софийска панорама. Пожелайте ми успех в ранното ставане (6 часа за да хвана изгрева) и след това в хубаво време за снимки. Показаната панорама е снимана в Пловдив от.. не помня кое тепе :)
Ехе, Владо, доста добро! Ще чакаме и софийската да качиш!
valdesbg
03-21-2012, 21:41
Ем... ако успея да се събудя.. навреме ще я кача. Инак тук си намирам разни стари снимки и си експериментирам :) Ето още една, тоя път е софийска.
http://img802.imageshack.us/img802/4713/47141631.jpg
Не е толкова добра.. но пък какво.
Е пак е готина, предимно от панорамния ефект. Опция на апарата ли е или си има някъв чалъм да излизат по този начин?
valdesbg
03-21-2012, 22:08
Е то панорамния ефект е идеята в случая. Езерото малко е криво, но ще го преживеете.
Инак не е опция на апарата. Техниката е удивително проста, но изпълнението... е малко играчка. Значи харесваш си областта, която ще снимаш за панорама. Започваш от най-ляво и снимаш една след друга 10-тина снимки като фотоапарата се върти САМО по Y оста. (тук много полезен е статив) Ключов момент е всяка следваща снимка да застъпва с поне 40% предишната за да може спокойно да се зашие след това. След като приключиш - фотошоп има опция автоматично да ми ги събере и ако някъде има изкривявания по готовата вече панорама да ги изправи пак автоматично. От мен се иска да я изрежа до желаната големина и да я запазя. Най-общо казано това е техниката. Вече има доста тънкости.. ако се интересуваш от фотография мога да ги споделя.
Ми даже нямам и апарат, с който да го практикувам и не съм се интересувал досега, но ми беше интересно специално за горните две снимки как е станал номера. То, ако в това се задълбоча, ще възникнат въпроси за още куп неща, та дай да го запазим за някой хубав ден, когато верно реша да се обогатявам във форографска насока. :D
Някъде бях виждал една доста интересна рисунка, която сигурно може да се приложи и за снимки (и сигурно се прилага). Същата панорамна идея, но сякаш апарата е въртян единствено по оста Х. Беше някъв морски свят, в който горната част от рисунката започва от повърхността, върти се до дълбините и се връща отново до повърхността, на пълни 360 градуса. Беше доста впечатляващо.
valdesbg
03-21-2012, 22:34
http://www.geopalstudio.com/v2g/content/360/devetaki_04.html
Предполагам имаш предвид нещо такова. Да, прилага се, при това доста успешно. Принципа на снимане в случая е маааалко по друг. Но пак е свързано с идеята да се въртиш като пумпал, щото тук искаш не искаш правиш пълен кръг на месността + още няколко допълнителни снимки.
Инак - когато решиш да се обогатяваш фотографски - свиркай. Кога ще пием бира с теб?
Аз даже се чудех дали да не ти пиша, че с umri си организирахме някви такива. Тая седмица съм банкрутирал, ама скоро трябва да взема заплата и съм навитак. Ако искаш ще ти пиша като се постабилизира положението.
Нека ви изпиват паричките, за да спрете да пушите. Така светът ще стане по-чист и розов. :)
Заклет пушач няма да спре да пуши, ако ще кутията да стане 10лв и заклет шофьор няма да спре да кара, ако ще дизела да стане 5лв. Мечтите ти за розов свят пропаднаха.
Инак оферта е, да, ама ще видим докога.. че, ако го гепят без този бандерол..
Колко е хубаво да осъмнеш с някой и да го гледаш как все още спи.
То какво все още.. 6 часа е.
По кафетата капучиното е към 2лв,а аз си взех 20 бройки за 1.80... да живей, живей Кауфланд
ivcheto0o
03-22-2012, 07:26
Отегчена...няма ли нещо интересно да се случи...?!
трябва да спра да чета постоянно за зодиите, защото само се огорчавам :д :/
valdesbg
03-22-2012, 07:38
Не успях да стана навреме, даже не помня и как съм си изключил алармата. И утре е ден :)
Има и друг лаф, главно за шопите се отнася:
И 5 лева да направят бензина - па че карам. И без пари да го направят - па че го крадем.
В случая политиката против тютюнопушене надругаде трябва да се насочи.
ForzaFelipe
03-22-2012, 08:47
Евала брат,страшни снимки :)
Скуката ме е обзела,но след вчерашният много тежък ден...Заради тая синя зона всички глупендери ми спират пред даскалото и да видим дали ще си намеря място днес....
anonymous708973
03-22-2012, 09:37
Аз даже се чудех дали да не ти пиша, че с umri си организирахме някви такива. Тая седмица съм банкрутирал, ама скоро трябва да взема заплата и съм навитак. Ако искаш ще ти пиша като се постабилизира положението.
Ами аз? :(
Доволна съм, направих един фитнес, ям и след малко се оправям за даскало, че усещам как ще закъснея.
Irti, сетих се какво значи, просто "наливна цигара" звучи смешно :д Как си ти, оправяш ли се?
TheBeliever
03-22-2012, 09:41
Нещо ми е мързеливо, но след малко ще трябва се постегна.
Поех необмислен риск, да видим дали късметът ми няма да ме изостави този път.
Леко разочарована съм и в същото време не знам дали имам право да очаквам повече. Ебати обърквацията...
NambyPamby
03-22-2012, 10:41
Невероятно упорита и амбициозна съм, и най-важното - имам дарбата да изчаквам, за да попадна на точното място в точното време, за да стане точно това, което искам, така че просто е излишно да ми подливат вода. По-успешно би било вървенето срещу товарен влак, отколкото опитите да ме парират.
valdesbg
03-22-2012, 11:58
http://img577.imageshack.us/img577/4760/10254147.th.jpg (http://img577.imageshack.us/i/10254147.jpg/)
Тестова панорама от днес. Сглобена е от 2 колони по 4 снимки. Трябва да опитам на цялото езеро по този начин да я направя.
След малко отивам на изпита. надявам се да успея да сготвя всичко както съм го планирал.
DarkTemplar
03-22-2012, 12:13
Добре се е получила снимката. :) Ех откога не съм ходил до Дружба 1...
PullMeCloser
03-22-2012, 12:23
Дооообре съм. Перфектно време, утре не съм на училище, пийнах си фрешче, довечера ще си разтъпча новите обувки най-сетне, от кога чакам :Д Супер съм. Малко ми се спи, обаче нямам време за спане :Д
Свършиха ми предписаните болкоуспокояващи и сега почвам някакви хапчета..
Инак съм добре. Кафенца, цигарки..
Каква кака съм си сложил на десктопчето... мммм.
Какво задушено съм си направил с пържолки.. и придружено с..
http://www.youtube.com/watch?v=4WFRTywigPM&feature=related
Glamour92
03-22-2012, 12:57
С температурка и сливици,наедряли до размерите на топки за голф...
Тоя тропически климат от последните дни нещо много ме мъчи.
ledenakrasota
03-22-2012, 13:53
Няма нищо по-хубаво от топлото време с приятен студен ветрец след лекции. :-)
Cold_Tearsss
03-22-2012, 14:32
Чувствам се добре. :)
elenka0093
03-22-2012, 16:14
Аз отново съм си щастлива.Чувствам,че взимам да се отдалечавам от приятеля си.Чувствам,че трябва вече да му кажа,че знам някои неща,но не искам да го изгубя пък ..
Desito_VIP
03-22-2012, 16:24
Пак драми, писна мии !! Само аз ли съм виновнаа !?!
ivcheto0o
03-22-2012, 16:35
Охх имам нужда просто да се сгуша в някого...
anonymous708973
03-22-2012, 16:43
Пак ми мина супер бързо денят. Сега ще се отдам на мързел, а гадния епилатор ще го оставя за утре сутрин :д
БЯСНА СЪМ! Тоя бастун по математика,да е** неговата майка! :@
anonymous708973
03-22-2012, 17:44
Криво ми стана... не искам нещата да са така. Знам какво си мисли и как ще погледне на въпроса, а аз далеч не искам това. Добре, че утре си идва и ще можем да го обсъдим...
БЯСНА СЪМ! Тоя бастун по математика,да е** неговата майка! :@
Бой, деба, тия математици
ledenakrasota
03-22-2012, 17:59
Колко е хубаво да зарадваш някого с нещо, което е маловажно за теб, а за някой друг е толкова съкровено. :)
Cold_Tearsss
03-22-2012, 18:52
Нещо ми се приспа, а пък не съм уморен. Хммммммм
DarkTemplar
03-22-2012, 21:16
Разходка, последвана от приятен филм, малко хубава музика, въобще всички предпоставки за добро настроение. :)
Не ми харесва склонността на жените да са консуматорки - искат да получават всичко наготово, без почти никакви усилия.
Много добре :) Чувствам,че аз контролирам всичко :P
LeprikonA
03-23-2012, 03:46
колко хубаво беше вчера, доста се бяха постарали хората, такъв празник на града май не сме имали! всичкото хубаво, ама защо трябва да 'одя на училище :Д. ще се изгаврят с мен по всичко възможно,баси...
DisappointedDreamer
03-23-2012, 04:58
Петък ееее! Днес даскало, после кино, целия weekend ми е запълнен, а навън времето е хубаввооо и топличко. Супер съм! :)
Нещо съм развълнувана. В настроение тип: "Искам го/Не го искам". Като сега преобладава "Искам го", а преди няколко дена го порязах. Много странна история значи... с тоя тип нещата ще са горещи явно и напрегнати. Само не ща да се опаря.
Баси странната ситуация, доживях и аз да се намеря в такава. Дори си струва и тема да пусна, ама 'айде, няма. Странно е как уж се привличаме, пък непрекъснато си споделяме като брат и сестра, и постоянно, ама постоянно хленчим за бившите си един на друг. И то искрено. И хем ще го почувствам като инцест да имам нещо с него, хем го мисля често-често. Много странно, честно. Голям филм :Д
Този път няма да се опитвам да си контролирам емоциите - не ме отвежда до нищо добро. Ще се оставя по течението без да предприемам много кардинални решения, нито ще се правя на незаинтересована, просто да върви някак... И без друго и да сме заедно, най-вероятно ще се разделим есента. Уж студентка ще ставам.
А денят ми почна прекрасно, невероятно слънчице, хубаво време, баси якия сън дето сънувах. Готиния Александър Скарсгард насън ми беше баща, и плачеше, че бил болен от рак о.О, а искал да ме види, защото наскоро бил разбрал, че съм му дъщеря, гушкаше ме, заведе ме в някакво имение, където правих каквото си исках. Много як сън, особено частта с гушкането. Ехх... Нататък съня стана някакъв странен, ама се събудих с усмивка на лицето! ^___________^ Ето го и "баща ми" насън: http://static.thehollywoodgossip.com/images/gallery/alexander-skarsgard-nude.jpg
Болна съм - от една страна не се чувстваш добре, но от друга - НЯМА да ходиш на даскало :$
TheBeliever
03-23-2012, 06:57
Скучно ми е. Нямам конкретни планове за деня, освен един семинар следобеда и не знам как да си запълня времето. А всички, с които бих искала да прекарам хубавия слънчев ден са заети из университетите. :(
dalitooo
03-23-2012, 07:08
чувствам се ужасно ленива,не ми се прави нищо,не ми се става сутрин,не правя нещата който съм си поставила за цел.Искам да се съвзема и да се справя със всичко...
anonymous708973
03-23-2012, 07:28
Ето го и "баща ми" насън: http://static.thehollywoodgossip.com/images/gallery/alexander-skarsgard-nude.jpg
С такъв татко едиповият комплекс ми е в кърпа вързан :д
Добре ми е, надявам се всичко да мине добре днес и да не си изтърве влака. Дано да ми се получи и изненадата...
ах тъжно съм днес :[
него го няма никъде, а на мен ми се плаче от факта че не мога да го видя :[
Петък ееее!
!
И понеже съм сакат в момента тази вечер партито ще е в нас.
Ще има разбиване и оглушаване. Много бира ще се излее и много глупости ще се изконсумират.
Няма да сме голяма компания.. две момчета и две момичета, но мислим да си прекараме супер. Хорицата искат ракийка и май само аз ще си водня бирици. Колкото повече.. толкова повече.
ЖАДЕН СЪМ ВЕЧЕ!
ПС: Съседа си е купил дакел.... хахахахха, като го видях тоз' кренвирш умрях от смях. 40-50 санта дълъг, закръглен и дебел.. тц тц..
С такъв татко едиповият комплекс ми е в кърпа вързан :д
оооо, да :Д
изобщо много исках да го утеша плачещото татенце. много странен сън, бтв, щото през цялото време все пак знаех, че това не е истинския ми баща.
пак не си донаучих както трябва, но си написах есето.
PullMeCloser
03-23-2012, 09:35
Добре, като изключим, че яко ме цепи главата. От едно мартини, чаша вино и коктейл. :Д
Доядоха ми се пържени картофки и сега ще си пържа. Снощи се прибрах късничко, директно с грима си легнах от мързел и още не съм го изтрила. Ма то и тъкмо ставам,де :Д
anonymous708973
03-23-2012, 10:09
Притеснена, ще му се обадя след малко, дано всичко да е наред.
NambyPamby
03-23-2012, 10:11
Тъпо ми е. Не знам какво ми се прави, какво не ми се, ник'ви планове за довечера, ни за утрешния ден, мноЛ неорганизирана работа. Чувствам се като детенце в сравнение с компанията - всеки си има някви задължения и не му е до купони, докато аз имам цялото свободно време на света и само се чудя къде да се забия.
Мечтая си за времето, когато бях нон-стоп заета. Искам пак. Завършването на тия проекти се оказа не дар Божи, както си мислех, ми живо проклятие, ебати. Никога не съм вярвала, че оцеляването на кафета и цигари и постоянното тичане ще ми липсват толкова.
shmatarok
03-23-2012, 11:58
Мноого ми е лошо и мнооого ме боли корема. 'Баси тъпото.
Вчера беше мега якият ден, започвам отново да се сдобрявам с нея, малко по малко нещата стават както преди.
Днес ми е мъчно, че не мога да изляза, времето е още по-яко. Час и нещо киснах за малко извън нас, ама ми стана още по-зле. Едва се прибрах. 'Баси тъпото, вол.2.
Лягам, завивам се, правя си горещ шоколад и си пускам нещо. Нищо друго няма да правя. Нях.
От лекции на работа...нямам търпение да свърши и този ден. Предстои ми хубав уикенд. Стискам зъби за още 2 часа :)
LeprikonA
03-23-2012, 13:28
мързеливо, доста при това. възнамерявам да се намързелувам тая вечер, за да свърша повечето неща утре(великите планове, както винаги :Д), че да не остава всичко за неделя. иначе още си ме държи от вчера хубавото настроение ( =
добре :) Днес деня не беше лош. Оправих си гардероба,махнах всичко зимно и ми е някак хубаво.
А пък той е тъпак и няма да се занимавам с него .
Сега си почвам упражненията :)
Enchanting
03-23-2012, 13:43
охх Петък е! днешнияя ден мина повече от добре. :)
Сега релаксс...
Glamour92
03-23-2012, 13:50
Взеха да си понамалят размерите пустите му сливици...вече наподобяват пинг-понг топчета.
Мисля да запазя току-що изпечените си домашни бисквитки в кутията с инструменти.Ще си метна една в чантата и когато някой ден си забравя ключа някъде,бисквитата влиза в действие...Бравата няма да се съпротивлява дълго срещу тия тестени камънаци.
Или ако някой ден реша да си чупя орехи-пак ще свършат работа.
>.<
Весел ден иначе.
DarkTemplar
03-23-2012, 14:19
Много приятно и положително. Напоследък Южния парк ми стана като втори дом, срещам се с разнообразни хора и се чувствам доста добре. След тая гадна дълга зима искам природа и хубаво време. :)
Ако успея да закърпя и кризисния етап, ще е още по-добре.
ShtrudeL
03-23-2012, 15:10
Пф, толкова ми е хубаво в такова прекраааасничко време <3
И все ми се разхождаааа, ходи ми се някъде бе! Не мога да стоя в нас, а няма с кой да изляза ; (
Да става вече другата седмица и дружката ми да се връща в Плевен, че не се трае.
Да... искам другата седмица <3
И ми е толкова мило и нежнооооо омгггггг, имам чувството, че ако ме гушнат или пипнат с пръстче или просто ми покажат някаква нееежност ще се разтопя и ще получа душевен оргазъм омг омг ; (
ама ще си го получа <3
ledenakrasota
03-23-2012, 17:46
Харесва ми да показвам среден пръст на заспали шофьори. :D Харесва ми да викам на шофьора в автобуса да кара по-внимателно. Не ми харесва, че в края на седмицата така ме боли главата. *червеното човече с въртящото се юмруче*
Cold_Tearsss
03-23-2012, 18:38
За втора поредна вечер супер рано ми се приспива, пък на всичко отгоре ми е леко лошо. :S
Чувствам се някак си смешно ядосана ;д !Днеска добре мина като цяло деня ..хубаво временце,нямаме за учене (поне аз не уча днес),разходка.Единствено се дразня,че нищо не мога да свърша сама като хората - вече трябва да започвам да се уча малко от малко.Цяла лекция днеска ми изнесоха за любовта,но аз още си държа на своето - мен такава треска няма да ме удари! :D утре се очертава напрегнат и не много приятен ден,но дано нещата се наредят в друга посока!
Тъпо се чувствам. Не очаквах такава постъпка от някой толкова близък до мен... И защо повечето мъже излизат безхарактерни и се поддават толкова лесно?!?!?! Писна миии, искам да видя поне в един мъж характер, смелост...
PullMeCloser
03-23-2012, 21:39
Перфектничко ми е. Тъкмо се прибрах.
Малко се ядосах заради малоумните изпълнения на някои хора, ама просто...защо ли не бях изненадана :Д Лигли пълни.
Спи ми се нещо и съм раздвоена... да си легна ли или да поседя малко на компютъра :Д
като лош човек. потънах в размишления.
като лош човек. потънах в размишления.
сподели
ЧЧЧЧЧЧЧЧЧЧ
^Откъде тоя интерес?
Главно, че нещо не ми се поема отговорност. Ако можех да съм все беозтговорна, хаир щеше да е. Ама не може тъй. Трябва да сме отговорни - я за чувствата на другите, я за постъпките си.
Има и друго, ама не е за форум. Е, бх, ще го кажа. Кога не съм си изливала чевиите във форума. Чудя се дали съм достоен човек, предвид че съм импулсивна, или примерно, не обичам "като по книгите". Наранявам и словесно и с дела, а после уж много обичам. Грешна съм явно, много. То за тия мисли ме провокира един приятел, дето много обича приятелката си, с която скъсаха наскоро, ама й написал груб смс, в който я нарекъл "пача". И щял да изгори всичките им снимки заедно. Замислих се: "Ама че грозно.." А същевременно и аз мога да обиждам хората, които обичам, и се замислям, че е толкова неправилно. Може би не мога да обичам, може би никого не заслужавам, щом го наранявам словесно, и щом съм готова да го нагрубя по някакъв начин - дали с намек, или с конкретна дума. Замислих се колко не съм честна, и как въпреки че се имам за добра, все пак не съм, все пак съм черна, опорочена, и се държа неприемливо. Да, не трябва да се съдим. Нито себе си, нито другите. Опитвам се да разбера и моя приятел, който е обичал приятелката си и от яд й е написал груб и обиден смс. Но това е просто недостойно. Обичал си някого, после го обиждаш.
За миг се почувствах страшно недостойна. А допълнително сега, след 3 часов разговор с един мъж, съвсем се чудя вече аз добър човек ли съм. Искам го, не го искам. Пък той е раним. И аз като слон в стъкларски магазин ще взема да строша всичко. Не искам да е зависим от мен, страх ме е, че тъй ме харесва. Не искам да е зависим от мен и да поемам отговорност, а същевременно бих поискала нежност. За близост ми е толкова трудно да реша, и не ми се поема ангажимент.
Как да не се смятам за лошо същество после.
Едно е сигурно обаче - ще играя на честно с него.
Ето, споделих, независимо дали това те е интересувало, или не. :D
kuklichka_bg
03-24-2012, 04:26
Притеснена .Ще ходя на кафе и после на пробна... :D Дано имам късмет.
Glamour92
03-24-2012, 06:23
Със смесени чувства.
Нищо не е наред. *да се чете като "някои маловажни неща,които обаче живо ме интересуват не са приведени във вида,в който аз искам да ги видя.
И въпреки това ми е спокойно.
Сравнително.
Това снощи не го очаквах,обаче да речем,че се справих с елемента на изненадата задоволително.
Dafuq,никога няма да остана напълно безразлична към тоя човек.
А той,за добро или зло никога няма да мръдне ни на йота...Вечният злощастен играч.
Трите горни изречения предизвикват силен душевен смут у мен.
.
Мисля да го пооблекча с една полукръгова тренировчица.
LeprikonA
03-24-2012, 07:05
приятна сутрин. спокойно ми е някак .
anonymous708973
03-24-2012, 08:00
То за тия мисли ме провокира един приятел, дето много обича приятелката си, с която скъсаха наскоро, ама й написал груб смс, в който я нарекъл "пача".
Може би не мога да обичам, може би никого не заслужавам, щом го наранявам словесно, и щом съм готова да го нагрубя по някакъв начин - дали с намек, или с конкретна дума.
Бъркаш двете неща.
Това неговото е пълна простащина.
А твоето... винаги нараняваш любимите си хора - съзнателно или несъзнателно, казвайки или правейки нещо. Неизбежно е. Важното е след това да осъзнаеш грешката си и да се извиниш, колкото и изтъркано да звучи. Вероятно ще ти бъде простено, макар че е малко вероятно да бъде забравено, особено ако си настъпил някого по болното му място. Друго важно е да си го направила с цел градивна критика. Това, разбира се, означава да критикуваш само неща, които зависят от човека.
Имаш склонност да се филмираш. Понякога нещата са точно толкова прости колкото изглеждат и не е нужно да ги мислиш повече :)
Готино ми е. Гледам слънчевото временце и си представям колко готин ден ще е... а ако остане малко време само за нас двамата, ще е направо идеален.
Имаш склонност да се филмираш.
damn true!!
едно изречение което да обобщи същността ми :д
аз съм Ок сега, наспах се добре и си пия фреша от портокал и лимон. днес ще ходя за рокли за бала. лудница ще е. събота е лудница. идват всякакви хора от околните села и градове и е лудница.
Супер тъпо ми е, че си проспах автобуса. За първи път, извън сесийно време, изпускам тренировка и направо полудявам. Само като си помисля, че съм изтървала, и започвам да се чувствам зле в кожата си. Трябва да наритам маминка да стане да пием кафе. Надявам се денят да е добър и довечера да успея да се видя с моите си хора...
^Откъде тоя интерес?
Главно, че нещо не ми се поема отговорност. Ако можех да съм все беозтговорна, хаир щеше да е. Ама не може тъй. Трябва да сме отговорни - я за чувствата на другите, я за постъпките си.
Има и друго, ама не е за форум. Е, бх, ще го кажа. Кога не съм си изливала чевиите във форума. Чудя се дали съм достоен човек, предвид че съм импулсивна, или примерно, не обичам "като по книгите". Наранявам и словесно и с дела, а после уж много обичам. Грешна съм явно, много. То за тия мисли ме провокира един приятел, дето много обича приятелката си, с която скъсаха наскоро, ама й написал груб смс, в който я нарекъл "пача". И щял да изгори всичките им снимки заедно. Замислих се: "Ама че грозно.." А същевременно и аз мога да обиждам хората, които обичам, и се замислям, че е толкова неправилно. Може би не мога да обичам, може би никого не заслужавам, щом го наранявам словесно, и щом съм готова да го нагрубя по някакъв начин - дали с намек, или с конкретна дума. Замислих се колко не съм честна, и как въпреки че се имам за добра, все пак не съм, все пак съм черна, опорочена, и се държа неприемливо. Да, не трябва да се съдим. Нито себе си, нито другите. Опитвам се да разбера и моя приятел, който е обичал приятелката си и от яд й е написал груб и обиден смс. Но това е просто недостойно. Обичал си някого, после го обиждаш.
За миг се почувствах страшно недостойна. А допълнително сега, след 3 часов разговор с един мъж, съвсем се чудя вече аз добър човек ли съм. Искам го, не го искам. Пък той е раним. И аз като слон в стъкларски магазин ще взема да строша всичко. Не искам да е зависим от мен, страх ме е, че тъй ме харесва. Не искам да е зависим от мен и да поемам отговорност, а същевременно бих поискала нежност. За близост ми е толкова трудно да реша, и не ми се поема ангажимент.
Как да не се смятам за лошо същество после.
Едно е сигурно обаче - ще играя на честно с него.
Ето, споделих, независимо дали това те е интересувало, или не. :D
Не си лош човек. Даже май си прекалено добър. Живей си докрай, радвай се на малките неща и по-рядко смесвай текила с водка.
NambyPamby
03-24-2012, 08:41
Събота е! ^^ Кафенце и бисквитки са идеалната комбинация за започване на деня. Като се доразсъня, ще си взема един душ и изчезвам навън.
anonymous708973
03-24-2012, 08:44
по-рядко смесвай текила с водка.
хахахахаха :д
babity, "наритам маминка" :D
shmatarok
03-24-2012, 08:45
Мекициии и айряяяяян!! <3
Събота е, слънчево е, мен ме боли корем. Ще се надрусам стабилно с хапчета, щот' майка искала да ходим някъде си. От сума ти седмици се кани, точно днес реши да си изпълнява заканата. Ще видим. Ходи ми се, ама ако ме боли корема няма да се занимавам изобщо.
хахаха, споко, осъзнах се.
мен ми е проблем че не искам да съм отговорна, което ме прави малко много невнимателна към другите.
от мен по-голям въздържател няма да срещнеш. от бира и нещо си се замайвам !
хубав ден ви желая на всинце :Д
усмихват ме коментарите ви.
Наритах я, ама цигарите ми свършиха и ме мързи да ида до магазина. Вече е наложително да излезна, поне за малко, защото ме е страх какво още за ядене мога и ще си намеря из нас. След такава гладна седмица, такъв прасешки уикенд не е на добре.
PullMeCloser
03-24-2012, 18:32
Днес цял ден яко мързелуване. Две дни подред бях почти цял ден навън и се прибрах бая късничко и днес просто реших, че ми се почива. :Д Изгледах си новия епизод на Supernatural, ядох пуканки...абе починах си!!! Взех си душ, хапнах, сега играя на iAssociate 2 и ми е готинко. Само нещо яко ме боли кръста от известно време и е много гадно, както и да легна, както и да застана, все боли :(
Стана запой с дни. От вчера вечерта, нощес, рано сутрин, късно сутрин, обяд, спане 2 часа и сега продължава да дивеем и ще видим дали ще издържим още малко.
Бири, ракии, енергийни напитки, мезета, цигари, танци, дробове по килима..
Както казах - 4 човека правим сурия за 10.
Реанимация!
NambyPamby
03-24-2012, 18:52
Носа няма да си подам повече навън. За 2 часа супер гадно се разкихах, закашлях, алергията ми се активизира с пълна сила, пък уж още не са започнали да летят разни нещица из въздуха.
Инак ми е предменструално, едно такова... никакво без време. Чувствам се грозна, мрънкотя, карам се, решавам едно, след 5 минути съм на съвсем друга вълна, неамбицирано ми е, непостоянно, тъжно ми е, че не мога да се сетя и за повече синоними.
Поне си имам як маникУр и обувки, пък! ;p
shmatarok
03-24-2012, 20:18
Колко се уморииих ;х Иначе окей, ама нищо не свърших днес, нищо не харесах, пък и ми беше лошооо... Ама май изстинах, много ми е едно такова... странно сега. И ми се спи, dafuq, а още няма полунощ Оо.
Сега разпускам, един познат се прави на маймун пред скайп, та поне не ми е скучно. 8-)
nIkEnCeTy_bE
03-24-2012, 20:22
Като изключим, че иам температура, не съм яла нищо цял ден, болят ме краката и не ми се мърда от леглото, съм добре. + това ме чака концерт, чудесно...
xBadxApple
03-24-2012, 21:30
Пълен чилец..
heartlesandfreaky
03-24-2012, 21:44
Разбих се от обикаляне цял ден.. и то с него.. баси, тъкмо бях почнала да го забравям и днес изведнъж решихме да се събираме цялата компания... ужас направо.. вече сериозно започвам да се замислям дали да не му кажа какво чувствам, въпреки че ще ме отреже и приятелството ни ще иде по дяволите... просто искам да споделя с някого.. но чудничко с кого ли..
ledenakrasota
03-24-2012, 21:47
Чувствам се като за спинкане и ми се прави още нещо, но не знам какво. Вече изпуснах "Разбиване". :(
Дразня се, защото не знам в колко ми е автобуса. Косата ми мирише супер яко, обаче скалпа още ме боли. Спи ми се, не ми се прибира в Стара Загора... мръъън!
nIkEnCeTy_bE
03-25-2012, 08:45
Дразня се, защото не знам в колко ми е автобуса. Косата ми мирише супер яко, обаче скалпа още ме боли. Спи ми се, не ми се прибира в Стара Загора... мръъън!
Разбирам те напълно, и аз да бях не бих се върнала в този град отново. Супер разпилян град. Разочарована съм като цяло от 2 дни, прекарани в него...
NambyPamby
03-25-2012, 11:00
Тоя един час отгоре е пълна гавра. Са съвсем ще закъснявам за разни уговорки.
*отдъхва си*
Пцто автоматично ми е сменило часа.
Ами добре.
Трябва да поуча, няма да е зле. : D
ledenakrasota
03-25-2012, 11:50
Много съм нервна. Закъснява ми, спи ми се (въпреки кафето, което изпих) и уж ми се чете, но едва чета. оО
shmatarok
03-25-2012, 14:23
Не съм добре. Тая история с университетите изглеждаше далеч по-лесна, отколкото е в действителност.
Сърцето ме тегли в една посока, хората ми казват, че не е добре; чудя се правилно ли ще е решението ми или не. Не искам просто така да отида някъде си. Ако нещото не струва, какъв е смисълът.
Пак ме боли коремът, което допълнително ме разстройва и някакво състояние, подобно на депресия, ме е обхванало днес. Маминка офейка нанякъде, а исках да ми помогне със СВ-то, докато все още имам мерак да бачкам лятото. Ако продължи да ми протаква нещата обаче нищо чудно ентусиазмът ми внезапно да се изпари. :x
anonymous708973
03-25-2012, 16:01
Доста добре като за неделя :)
Седмицата ще е натоварена, което значи, че ще мине бързо. Дано!
Glamour92
03-25-2012, 16:21
Още и още не мога да си върна балансът...
Светът е толкова хубав,хората са така интересни, а аз се кумя и се взирам в една-единствена точка от действителността и от два дни с болнавата си температура си върша делата,с фейс като на Робокоп.
През последните 48 часа два цвята съм способна да възприема от цялата палитра на дъгата-черно и сиво(дори не бяло).
Трябва да реанимирам...Трябва и...ох,плаче ми се.
Да му се невиди и цикъл. ;/
Тъпо... айде с мен да се държи както иска.... ама с най-добрата ми приятелка, която уж толкова много обичаше... няма да стане..
Защо някои хора не могат да осъзнаят, че приятелството струва повече от няколко нощи с ревнива кикотеща се лигла...
anonymous708973
03-25-2012, 17:22
Nero и писане по английски. Мързеливо :д
PullMeCloser
03-25-2012, 17:32
Днес цял ден яко мързелувам. Държа си изключен телефона от снощи и за пръв път от няколко седмици не ме събудиха :Д Дори не ми се включва, почива ми се, искам ваканция! Как чакам да минат тези две седмици, страшни планове си имам!
LeprikonA
03-25-2012, 17:37
затъпяла, прекалено много при това. като изтърсил се малоумник сред умни хора, баси... утре ще си умра от срам >.<
Днес не беше както очаквах >.< карай пак беше интересно! Утре е понеделник,shit ..! Как искам да си се събудя и отново да е неделя. :D
NambyPamby
03-25-2012, 18:03
Мърррррзи ме. Нищо не съм подФащала, ма щото знам, че имам време и материалът е малко, и се разглезвам още повече. Мисля да си поиграя, докато ми изсъхне косата и дано, дано най-сетне да успея да изпълня таргетите, за да отворя и последното летище, че не знам къде ми бърка вече.
heartlesandfreaky
03-25-2012, 20:04
Депресията ме държи здраво... Писах му СМС да излизаме, не ми отговори, звънях му, не ми вдигна.. бяхме навън с приятелки мина покрай нас все едно не ни познава (като се има предвид, че аз и едно др момиче от компанията му се водим най-добри приятелки).. и ми се сърди заради тъпотиите, които ръсят някои хора.. писна ми вече, иде ми да се самоубия.. >.<
an0nimn0
03-25-2012, 20:08
Липсва ми, а не трябва..
5,77 на пробна матура
хелл дъ фък йеа!
пия чай, хапвам шоколадец, днес си сготвих вкусничко и утре ще поръчвам роклята!
сега и ако се намери с кой да поприказвам, ще е медец ^^
heartlesandfreaky
03-26-2012, 06:32
Трябва да ходя на училище... А ме мързи >.<
TheBeliever
03-26-2012, 07:59
5,77 на пробна матура
хелл дъ фък йеа!
Браво!
Нищо не ми се прави и никъде не ми се ходи. Изоставам много с графика, не знам как и с какво ще се оправдавам. Пролетна умора ли е или пристъп на висш мързел не знам.
NambyPamby
03-26-2012, 10:01
Нещата се развиват по-добре от очакваното, когато ги вършиш... сам. Намесят ли се и други хора, се намесват и претенциите им, трябва да се съобразяваш, да правиш компромиси... Мерси, аз съм пас!
Напоследък постоянно се изненадвам - неприятно от едни и приятно от други. Започнала съм, макар и първоначално напълно несъзнателно, пролетна чистка в обкръжението си, което може само да ме радва. Промениха ми се приоритетите, желанията, мирогледа и поради тия причини отдавна се чувствах не на място.
heartlesandfreaky
03-26-2012, 16:00
Денят по-скапан не може да бъде просто... Любимите ми дънки се скъсаха по ФВС, имам 2ка по немски, той ми се сърди без дори да знам причината, прави се на интересен явно... Единственото хубаво е 5цата по математика и топлите пуканки, които си опуках... >.<
PullMeCloser
03-26-2012, 18:01
Добре съм.
Отмених си курса днес и не знам кога ще отида да си взема пропуснатите два часа, трябва тази или другата седмица. Но нямаше как. Научих си поне перфкетно.
Сега си стоя и ям някакъв страшен шоколад, невероятен просто, щом аз, която не ям шоколад, го мисля за прекрасен, значи има нещо... :Д Направо ми е кеф!!!
Стана 21:00 и направо се чудя колко бързо ми мина деня, е сега ще трябва да си лягам, а ми се прави нещо. :(
shmatarok
03-26-2012, 18:23
Много хубав ден.
Ще ми липсват моите идиотчета, няма какво да си говорим. :(
Съжалявам, че си провалих едното приятелство, ама не съм само аз виновна. И той също.
Сетих се за другия, онзи, първият. Разхубавил се е напоследък, сетих се как другите ми прецакаха една потенциална връзка. Жалко.
Изморена съм, но ми е леко на душата. Обичам. Чиста приятелска обич.
мързи ме, та чак ме боли от мързел
днеска поне си починах, пооздравях горе-долу
и съм щастлива..горе-долу..
an0nimn0
03-26-2012, 19:10
Искам да потъна в земята направо. Искам няколко дена поне да си направя една хубава почивка на спокойно място, но няма как...
NambyPamby
03-26-2012, 21:13
Минах през цялата гама от настроения - от истеричен кикот без адекватна причина до рев с крокодилски сълзи.
Glamour92
03-26-2012, 21:18
Готино е да срещнеш стар другар,който така искрено да се зарадва,че те вижда.
Просто ми подейства като балсам за душата след цялата тая притаена емоционална диария от последните дни.
.........
Организацията е на средно ниво.Багажлъците ще се стегнати след дни и се започва с изпитния туризъм.Доколко успешен ще е първи рунд-то ще си проличи.
Пък като се върнем-ще има професионален дебют. xDD
И добрите стари сбирки на парка.И още повече посещения в залата.
Абе,интересен период.
Ама и по-интересен мога да си го направя...
DarkTemplar
03-26-2012, 22:23
Започва да ми писва от несериозни хора и май е време да спра да гоня вятърните мелници.
heartlesandfreaky
03-27-2012, 06:41
Денят започна повече от прекрасно... Като по чудо успях да се наспя, взех си ободрителен душ... Сега си пийвам чай, гледам Pretty Little Liars и всичко ми е на 6 ^^
Не ми се отразява много добре тоя мързел. Крайно време е да ми плащат вече и да почвам нещата 1 по 1.
над учебниците по руски - fuck this shit, i'll be a stripper..
Glamour92
03-27-2012, 12:46
Не ми се отразява много добре тоя мързел.
Почнала те е отрано пролетната умора. xDD
..............................
Наред е всичко.
Заради занаята обаче май ще трябва да започна да се уча да тренирам вечер.Поне компания за залата намерих(или по-скоро тя ме намери :D ).
TheBeliever
03-27-2012, 13:22
Сладка болка.
Проблемът е решен, остава да си вляза отново в коловоза.
Тооолкова ми се спи. Искам си единия час!
NambyPamby
03-27-2012, 14:47
Как може да са толкова малоумно племе, бе!? Едни такива неориентирани, флегматични, злобни, завистливи, иначе с големи претенции и плоски разсъждения. Не мога вече, заклевам се. Имам чувството, че и аз затъпявам прогресивно в такава среда, колкото и да се опитвам да се дистанцирам. Пътувания, събирания - истината е, че грам не ме интересува. Хич не ми дреме, че се самоизолирам и че си орязвам контактите. Аз сама никога не оставам така или иначе, въпросът е, че и да остана, ми е през междукрачието. Радвам се, че дойде "най-щастливият ден", когато отново съм си самодостатъчна и не завися от никого; когато съм себе си, не ми се налага да се съобразявам с нечии капризи и преценявам, че ще ми е по-приятно да чета книжка, отколкото да си загубя няколко скъпоценни часа в компанията на хора, които нито харесвам, нито с които имам нещо общо.
над учебниците - fuck this shit, i'll be a stripper..
мдаа, все по-добра перспектива ми се вижда. писнА ми да чета като изоглавена тия дни, сА малко почивка и евентуално по-късно ще седна да чета пак, ако ми дойде музата. 'Ма като цяло трудна работа. Не мога, по ягодите, да седя на едно място часове наред, със забучен нос и да поглъщам информация. Откачам просто. Не ми се чете, нерви за филм нямам, нерви да правя един час упражнения също нямам, щото ми доскучава безумно, просто ми е супер трудно да си навия на пръста няква идея и да се концентрирам върху нея, при мен иначе нещата не стават.
PullMeCloser
03-27-2012, 16:07
ИМАААМ СИИИ ЛИЛАААВВВ КИЧУУУУУУР!
ЙЕЕЕ!Много му се радвам, за пръв път имам някакъв различен цвят по косата, освен моя си, много яко седи!!! Не стана лилавото ,което очаквах, но нищо.
Проблема е, че вратът ми и ухото ми изглеждат така:
http://www.manager.bg/sites/default/files/news_photos/avatar.jpg
Ръцете са бледо лилави, все едно съм труп.
О, ще си го направя по-як, когато отида на фризьор. Повече сама нищо с косата си не правя.
Ауууу, как му се радвам, много яко ми се получи, нананана!!!!
Тъпо. Мъчно ми е и искам да сме си заедно пак както преди иии да си се видим дори за малко. Странно е.. познаваме се от толкова малко време, а сме толкова добри приятели. И днеска хубаво ми наля малко акъл.. ама кой ли го слуша.
ИИииии пак излиза, че не ми се получава работата... провал ли е? Много я мразя тая дума "провал" защото ме е страх от нея.... не съм свикнала да се провалям.
И пусти му инат дето не се отказвам... понякога е ебаси агонията... самонаранявам се и не ми пука...
Enchanting
03-27-2012, 16:25
^ Честит да ти е ;d
хх... Чудя се как може да има такива хора. Използват те и не им и мигва окото....
И имат наглостта да го приемат за нормално. Нямам думи
Чувствам се супер притисната от родителите ми и ИСКАМ спокойствие за бога
melany12
03-27-2012, 16:27
чувствам се объркана.не знам дали е от тея случеи,в които трябва да изчакам или да се откажа: )).времето ще покаже може би...
shmatarok
03-27-2012, 16:43
Хубав ден, спокоен, ненатоварващ и прекаран с тях. <3
Имах време и да си поспя, и да прочета малко от книгата, и да си свърша всичката друга работа, която имах да върша. Маминка олекна стабилно днес, колко бързо замина цяла пачка пари за всички тези данъци, такси, застраховки и простотии х.х
Предстои ми път. Заминавам с някакво нежелание,не знам защо! Нооо надявам се всичко да бъде ОК ...пф . Утре едно сладко човече има рожден ден , а аз летя за майната си :S пфш! Някакво ми е никакво бее,дано се върна с по-добри емоции!
heartlesandfreaky
03-27-2012, 18:37
Денят започна перфектно, всичко изглежда щеше да е добре... До обяд. Сега ми е супер тъпо и кофти, имам чувството, че вътре в мен има огромна празнина, която може да я запълни само Той... Ама като не го осъзнава, няма какво да направя..
anonymous708973
03-27-2012, 18:39
Тооолкова ме мързи, а имам да пиша ебаси романа.
djipsito
03-28-2012, 01:09
Н Е Р В Н А !!!!!
Н Е Р В Н А !!!!!
++
не разбирам защо ми се разсърди, а сега ми е малко тъпо така -.-
и трябваше да ходя на лекар, да уча по философия..май няма да е днес обаче..
в настроение "love it all"
усещам как ставам досадна на приятелите си с позитивните лозунги, които им сипя, просто защото аз съм добре.
ейй, хич не се харесвам значи. като съм щастлива и наред, забравям черногледството, а сякаш и забравям как да съм съпричастна и да съчувствам качествено.
аз съм от ония хора, дето се усмихват на живота, когато и той им се е усмихнал. пък е малко тъпо. щото спре ли да ми върви, веднага пак ставам някакъв досаден песимист и най-добрия психолог.
как ли може да се избегне това? : ? *мисли*
усещам как ставам досадна на приятелите си с позитивните лозунги, които им сипя, просто защото аз съм добре.
това никога не е досадно :)
*вече съм добре, но ще трябва да ходя на училище след малко и никак не ми харесва -.-
shmatarok
03-28-2012, 10:23
Липсва ми пианото.
Много.
Добре иначе. Спокойна съм, слушам кавър-версии и се възхищавам на музикалните умения на разни хора, докато се чудя дали някога и аз ще подновя отдавна забравените си занимания.
heartlesandfreaky
03-28-2012, 18:48
Родител на 3 000 километра от мен.. не ми е мн яко, определено.. особено като нямам връзка с нея.. >.<
NambyPamby
03-28-2012, 19:05
http://www.pic4ever.com/images/4fvgdaq_th.gifебати простата, нагла, злобна овца. има още много хляб да изпапка, докато ме стигне. дотогава ще е най-добре да си кротува, че не всички хора успяват да реагират хладнокръвно при близки срещи от третия вид и като нищо ще й набият шамарите, и без тва понякога само това помага.
инак съм доволно. видях се с мойте, забавлявах се, изпълних си таргетите за деня, са съм вдигнала крачката и си почивам.
вкараха ми стабилна оферта и се чудя дали да приема, щото гърнето с жълтиците се е поопразнило.
shmatarok
03-28-2012, 20:05
Ей... ще мине ли един ден без някой да ми развали настроението.
Искам да се изнасям вече от нас, писна ми. 'Бахти простото племе. И после аз съм била злобна... ми то... на кого да се метна и спрямо кого да се отнасям добре.
Днеска, като изключим, че изпуших дневната доза цигари, май нищо друго не съм свършил..
heartlesandfreaky
03-29-2012, 07:16
Послушах съветите в Cosmopolitan и си сложих пролетни цветя в стаята... Наистина действат много ободряващо... Очертава се прекрасен ден, стига да не ме изпитат по Биология ;д :)
don't say anything.
03-29-2012, 07:17
Деба тоя врат, от вчера схванат, жилки се обръщат, нерв се възпалил , не мога да мръдна, братче...
На всичкото отгоре не мога да го видя от съботата, искам да си идва вечееее, и днеска и утре еби ги в дните по 6-7 часа само английски, как е възможно, бе?!?!?! Добре, че идва събота и неделя, та да се успокоя малко, че вече ми идва в повече, и с'а да пътувам към банята трябва, а пък после съм на училище, оф, абеее...
anonymous708973
03-29-2012, 07:44
Ей... ще мине ли един ден без някой да ми развали настроението.
Искам да се изнасям вече от нас, писна ми. 'Бахти простото племе. И после аз съм била злобна... ми то... на кого да се метна и спрямо кого да се отнасям добре.
Познато :д Ще мине, спокойно.
Добре ми е, закусих, почти привърших с чистенето, ама немският зове...
TheBeliever
03-29-2012, 07:50
Мързеливо. Вчера освен да изчета книгата от корица до корица друго нищо не докоснах и днес всичко ми се струпа. Обмислям варианта да съчетая нещата. Ще видим как (и дали) ще ми се получи.
Усещам заплаха от повторение на вчерашния ден. Защо по дяволите си взех трите книги на веднъж?
Glamour92
03-29-2012, 07:51
Българска му работа...
Вече съм склонна да допусна даже и недопустимото-че всички са един дол дренки и СУ-то хич даже не са някакво изключение от правилото.Що сипя огън и жупел в тая хубава утрин ли? Ми как няма,бе... Ходи си нашия на уроци,дал една планина пари и сега си щрака с пръсти и тръби наляво и надясно как са му известни и темата ,и теста от буква до буква.
Дано да е блъф.Щото звучи абсурдно.
Иначе днеска,като се изключи тая малка подробност ми е гот-едно лежерно такова...
Изливам си кофеиновата доза и да заминавам.
^говорейки за СУ... столица, идвам :Д
вече просто подозирам как ще се объркам в тоя голям град и ще се губя като някаква овца из улиците :(
ииии хич не съм учила, иии не знам как ще се справя. добре че е само предварителен.
ех...
утре пътувам и събота сутринта градът ще ме посрещне.
аз съм си добре. порешавах малко тестове. ще се мятам в банята малко.. и днес ще се видя с новия мъж :ДДДд
и дано ми е някакво яко.
имам работа за вършене и то не малко.
valdesbg
03-29-2012, 09:15
АА заповядайте дами :)
Инак днес ми е добре, хапнах, и след малко ще излизам навън. Ако се получи ще има хубави панорамни снимки :)
Уморена. Станах в 8 да скрия канелата от сестра си. Пак си легнах. В 9 станах да гледам сеир как я търси, за да си направи кафе. Сега тя е на ход.
Отидох да си взема още една карта от банката. Добра са ми я направили, но очаквах повече. Ще го преживея.