.
Отговор в тема
Страница 19 от 29 ПървиПърви ... 9151617181920212223 ... ПоследнаПърви
Резултати от 451 до 475 от общо 724
    Повече от фен Аватара на IfeTyy
    Цитирай Първоначално написано от KateInTheWonderland Виж мнението
    не само на теб ти се струват много, всички сме на това мнение, но..
    в тея 100 лв. се включвали 20 лв. за диджей, 5 лв. чупливост, 5 лв. украса, водеща и менюто- салати, предястие, основно, десерт, шампанско и вино, а и 50 гр. ракия. дори и така пак не можем да го докараме до 100. миналата година на същото място беше 65 лв. вярно, че цените се вдигнаха, ама се изхвърлиха тази година. ние сме 4 паралелки, като във всеки клас има около 28 човека. прави си сметката само от нас колко ще вземе, а да не говорим, че с изключение на две/три училища, всички други са там. абе да е жив и здрав собственика, да си харчи парите със здраве.

кажи на твоите хора да се радват на тези 30 лв. и въобще да не мрънкат!
    е така по-бива с ди джей и т.н. въпреки, че както казваш ти пак са много... ние сами си търсим диджей, оркестър, водещи решихме да сме си ние да се редуваме, сами ще си украсим, ще си подготвим сценарий и като цяло се надяваме да си го направим така както на нас ще ние хубаво
    А нашите.. как да им обясниш, че 30лв. са нормални, а 300лв за диджей е повече от евтино?! хах... няма оправия с някои хора
    Само, когато всички около мен са различни, тогава ще бъда на мястото си!

Днес идва представителка от ПУ и каза,че от следващата учебна година ,т.е. това засяга и нас ще има нова специалност:френска филология.До сега наистина в ПУ-то нямаше такава специалност,лично съм се интересувала.Имаше Български с френски език,но не и френска филология.Казвам само информативно за тези,които са се насочили към филологическите специалности в ПУ.Питахме я за справочника и тя каза,че би трябвало да излезе в началото на април някъде.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Днес бях по магазините да си търся рокля,и си харесах една,но утре ще ида и до Асеновград и там да разгледам.

аз искам да попитам,понеже изобщо не мога да се оправя с тия сайтове на университетите ..кога трябва да си подадеш документите или така нареченото записване ..
    ... Не е война..
    но любов ли е питам

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Знам, че предварителните изпити ще са март - април, та сигурно тогава?

Повече от фен Аватара на didenceeto
    а как става това с подаването на документите за предварителния изпит?
    И за най-умният философ е трудно да отговаря на глупави въпроси.

Хора и аз догодина съм абитуриентка и мицля да кандидатствам с английски ,та да дадете някакви мнения трудно ли е,ходите ли на уроци и т.н. Всъщност още се колебая дали с география или английски, макар че повече ме тегли към английски ама има още време да го обмисля :Д

Само аз ли не сметнах бала си за нещо нормално , без да се вълнувам излишно

Цитирай Първоначално написано от Aquafresh? Виж мнението
    Само аз ли не сметнах бала си за нещо нормално , без да се вълнувам излишно
    ами явно

Да попитам пак някой за 2ра бална вечер към Албена? ;д

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Elleet0 Виж мнението
    Има ли някой,който иска да учи право в СУ ??? ;р
    Сега уча право там и те съветвам - ВЕЧЕ НЕ В СУ.

Аз реших да си шия моята рокля,но все още се двоумя кой от тези два модела да избера : http://www.google.bg/imgres?q=la+spo...:429,r:23,s:42

http://www.google.bg/imgres?q=la+spo...sp=25&ved=1t:4

Цитирай Първоначално написано от anJin Виж мнението
    Аз реших да си шия моята рокля,но все още се двоумя кой от тези два модела да избера : http://www.google.bg/imgres?q=la+spo...:429,r:23,s:42

http://www.google.bg/imgres?q=la+spo...sp=25&ved=1t:4
    жълто-зелената? другата е много често срещана

Понеже и аз тази година съм абитуриентка искам да ви попитам,според вас ще си отива ли червена рокля със сребристи обувки и чанта или да бъде с черни обувки и черна чанта?
    Относителност:Три косъма за една глава са малко, но за едно супа са много.

Цитирай Първоначално написано от Cascade Виж мнението
    Понеже и аз тази година съм абитуриентка искам да ви попитам,според вас ще си отива ли червена рокля със сребристи обувки и чанта или да бъде с черни обувки и черна чанта?
    Значи това е мое лично мнение.Червения цвят е строг и официален.Според мен сребристото няма да се вързва въобще,докато черното е класика и ще предаде на роклята завършеност както и на цялата ти визия. Ако по самата ти рокля имаш кант или ивица със сребристо може да пробваш,но самите цветове не мисля,че е добра идея да ги съчетаваш.Но на фона на всякакви изцепки от типа жълта рокля със зелени обувки и червена чанта,това не е чак толкова фрапиращо стига наистина да се съчетае както трябва и дали на теб ти ходят тези цветове,а пък и от червено до червено има огромна разлика както и от модела на роклята,НО пак казвам ако всичко е изпипано както трябва може да се получи наистина добро съчетание и да си различна

ПС.Ти имаш предвид сребристо и сега се сетих,че червения цвят е наситен и сребристото със всичките си блестящи частици мисля,че ще предаде много кич,а ако имаш предвид сивото там може да се получи нещо.
    Последно редактирано от babyliss0 : 01-27-2012 на 08:06

Повече от фен Аватара на momon
    Град
    dreamland
    Да се включа и аз Някой съфорумец/ съфорумка да се е ориентирал към ТУ София ?

А някой към СУ или УНСС с право :Д ?

Супер фен Аватара на lubovvv
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa Виж мнението
    Днес бях по магазините да си търся рокля,и си харесах една,но утре ще ида и до Асеновград и там да разгледам.
    в тоя магазин, който аз бях, жената каза че роклите пристигат от Асеновград, но там са със 100 лева по скъпи от моя град
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

Супер фен Аватара на lubovvv
    Цитирай Първоначално написано от Cascade Виж мнението
    Червеното е един от цветовете ( като бялото и черното ) който си ходи със всичко. Но аз мисля че ще си ходи повече със сребристите обувки
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

Повече от фен
    За УНСС право не знам, но за СУ твърдо не съветвам никого.

Защо ? познати казват ,че там е много добре

Включвам се и аз! От ноември вече имам рокля за бала. Също така имам тоалет и за изпращането(рокля, сако, обувки, чанта и обеци) и обувки за бала.
    Възнамерявам да кандидатствам с английски в ПУ, ВТУ и СУ, матурата ми също ще е английски.

Цитирай Първоначално написано от RoseDawn Виж мнението
    Включвам се и аз! От ноември вече имам рокля за бала. Също така имам тоалет и за изпращането(рокля, сако, обувки, чанта и обеци) и обувки за бала.
    Възнамерявам да кандидатствам с английски в ПУ, ВТУ и СУ, матурата ми също ще е английски.
    какво във вту?

Олеее, олеее момичета да ви се похваля, супер развълнувана съм! Бях в една приятелка и обличах роклята на сестра й от бала.. ии аййй много съм щастлива тя е само с един обръч отдолу, но много се харесах, айй , айй, айй.. обличала съм и на сестра ми, която не, че съм пристрасна, но е страхотна, но е от онези големите - "торти" с 3 обръча, нооо йееее вече знам, че дълга рокля ми ходи, макар и да съм 150 ^^

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от DrunkLad Виж мнението
    А някой към СУ или УНСС с право :Д ?
    аз , ама съм 11 клас :Д
    историята я почнах сега, литературата след месец, ще кандидатствам в бсу, пу, су, вту, унсс, юзу ..и май това са :Д където ме приемат там, но мечтата е СУ , втората-УНСС.. <3
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

И аз така...познати казват ,че в София имало работа за прависти обаче пък едно от изискванията са да не са завършили в юзу

IfeTyy, Приложна лингвистика английски с китайски.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си