- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- абитуриенти -випуск 2012
е така по-бива с ди джей и т.н. въпреки, че както казваш ти пак са много... ние сами си търсим диджей, оркестър, водещи решихме да сме си ние да се редуваме, сами ще си украсим, ще си подготвим сценарий и като цяло се надяваме да си го направим така както на нас ще ние хубаво
А нашите.. как да им обясниш, че 30лв. са нормални, а 300лв за диджей е повече от евтино?! хах... няма оправия с някои хора![]()
Само, когато всички около мен са различни, тогава ще бъда на мястото си!
Днес идва представителка от ПУ и каза,че от следващата учебна година ,т.е. това засяга и нас ще има нова специалност:френска филология.До сега наистина в ПУ-то нямаше такава специалност,лично съм се интересувала.Имаше Български с френски език,но не и френска филология.Казвам само информативно за тези,които са се насочили към филологическите специалности в ПУ.Питахме я за справочника и тя каза,че би трябвало да излезе в началото на април някъде.
Днес бях по магазините да си търся рокля,и си харесах една,но утре ще ида и до Асеновград и там да разгледам.![]()
аз искам да попитам,понеже изобщо не мога да се оправя с тия сайтове на университетите..кога трябва да си подадеш документите или така нареченото записване ..
... Не е война..
но любов ли е питам
Знам, че предварителните изпити ще са март - април, та сигурно тогава?
а как става това с подаването на документите за предварителния изпит?
И за най-умният философ е трудно да отговаря на глупави въпроси.
Хора и аз догодина съм абитуриентка и мицля да кандидатствам с английски ,та да дадете някакви мнения трудно ли е,ходите ли на уроци и т.н. Всъщност още се колебая дали с география или английски, макар че повече ме тегли към английски ама има още време да го обмисля :Д
Само аз ли не сметнах бала си за нещо нормално , без да се вълнувам излишно
Аз реших да си шия моята рокля,но все още се двоумя кой от тези два модела да избера : http://www.google.bg/imgres?q=la+spo...:429,r:23,s:42
http://www.google.bg/imgres?q=la+spo...sp=25&ved=1t:4
Понеже и аз тази година съм абитуриентка искам да ви попитам,според вас ще си отива ли червена рокля със сребристи обувки и чанта или да бъде с черни обувки и черна чанта?
Относителност:Три косъма за една глава са малко, но за едно супа са много.
Значи това е мое лично мнение.Червения цвят е строг и официален.Според мен сребристото няма да се вързва въобще,докато черното е класика и ще предаде на роклята завършеност както и на цялата ти визия. Ако по самата ти рокля имаш кант или ивица със сребристо може да пробваш,но самите цветове не мисля,че е добра идея да ги съчетаваш.Но на фона на всякакви изцепки от типа жълта рокля със зелени обувки и червена чанта,това не е чак толкова фрапиращо стига наистина да се съчетае както трябва и дали на теб ти ходят тези цветове,а пък и от червено до червено има огромна разлика както и от модела на роклята,НО пак казвам ако всичко е изпипано както трябва може да се получи наистина добро съчетание и да си различна
ПС.Ти имаш предвид сребристо и сега се сетих,че червения цвят е наситен и сребристото със всичките си блестящи частици мисля,че ще предаде много кич,а ако имаш предвид сивото там може да се получи нещо.
Последно редактирано от babyliss0 : 01-27-2012 на 08:06
Да се включа и азНякой съфорумец/ съфорумка да се е ориентирал към ТУ София ?
![]()
А някой към СУ или УНСС с право :Д ?
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
За УНСС право не знам, но за СУ твърдо не съветвам никого.
Защо ? познати казват ,че там е много добре
Включвам се и аз! От ноември вече имам рокля за бала. Също така имам тоалет и за изпращането(рокля, сако, обувки, чанта и обеци) и обувки за бала.
Възнамерявам да кандидатствам с английски в ПУ, ВТУ и СУ, матурата ми също ще е английски.![]()
какво във вту?
Олеее, олеее момичета да ви се похваля, супер развълнувана съм! Бях в една приятелка и обличах роклята на сестра й от бала.. ии аййй много съм щастлива тя е само с един обръч отдолу, но много се харесах, айй , айй, айй.. обличала съм и на сестра ми, която не, че съм пристрасна, но е страхотна, но е от онези големите - "торти" с 3 обръча, нооо йееее вече знам, че дълга рокля ми ходи, макар и да съм 150 ^^
Само, когато всички около мен са различни, тогава ще бъда на мястото си!
И аз така...познати казват ,че в София имало работа за прависти обаче пък едно от изискванията са да не са завършили в юзу