- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Вашият ежедневен грим + години
ФДТ (не винаги); спирала; черен молив; сенки (понякога); гланц
години: 14
Спирала.
Черен молив отгоре (или очна линия зависи от това дали съм станала на време).
Крем за лице - ФДТ. Пудра (рядко). Перли за лице.
и рядко червило или гланц .. 15 години![]()
Gledaii kak jiweqq *
спирала,очна линия и гланц/балсам
години:18
I was born to be somebody!
MyGuiltyPleasure
абе момиче на 12г. с фдт след 10г. знаеш ли на какво ще ти прилича кожата на лицето ?! .. болни лапета![]()
по темата: писала съм...
2-3 пъти седмично спирала.
почти 19г.
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Bitch,please(това беше първото,което ми изникна в главата като видях някои постове)
Иначе като ми скимне (рядко) слагам молив (на горния клепач) и спирала.По поводи мацам и сенки.
Не се клепам,а и мисля,че естествената красота се цени повече.На 14 съм.
Между другото няма години ,,почти 13/14/15 т.н.
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Не мога да разбера как така на 13-14 години ще се гримирате?На мен не ми допада мисълта гримирано ДЕТЕ!![]()
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
Мое си е решението колко грим ще слагам.+ За разлика от повечето ми съученички аз не си слагам фон дьо тена на пластове и не съм кифла (ако това имаш впредвид), а и не мисля ,че кожата ми може да стане чааак толкова зле впредвид,че си трия грима всяка вечер ползвам ексфoлианти+маски (подходящи за моята кожа разбира се) и ходя на козметик редовно.
![]()
Последно редактирано от MyGuiltyPleasure : 03-10-2012 на 18:57
^ нямах в предвид че си кифла.. нито исках да те обидя по някакъв начин.. просто на 12 с грим е смешно.. в момента съм да кажем на 16 ... на 12 знаеш ли какъв ми е бил грима ?! грима ми е бил само зимата и то балсам за устни без цвят и т.н. и не защото токова ми беше мерак да се клепам,а защото от малка устните ми се разкървавяват от студа.. дори вечер е имало случаи да легна и възглавницата ми да стане в кръв.. и от това цялото - имала съм нужда ! .. а според мен едни пъпки примерно (не знам дали имаш,но това е най-честото описание) не са причина да се клепаш с фдт. и колкото и да си поддържаш лицето къде ти е акъла на такава възраст ?! аз ходя само с крем на лицето![]()
Дафък... моме, аз толкова грим си слагам като излизам вечер бе (вече) .. а съм на 16 .. през деня слагам само, спирала, някой път и толкова... Един съвет от мен, недей се клепа, плюс това си на 12 и силно се съмнява да ползваш много качествена декоративна козметика, защото тя е скъпа.. И аз се мацотах редовно преди и си мислех, че като го трия и си пазя кожата с още една камара други глупости не ми вреди въобще... много се лъжеш
Последно редактирано от dream1707 : 03-11-2012 на 19:38
И какво си мислиш като се цапотиш толкова .. че си по оборотна ли .. СМЕШНА СИ !!! ... Аз съм на 23 и ежедневно слагам само спирала ( и то не винаги ), черен молив и балсам за устни. Дори и вечер като излизам не слагам фон дьо тен .. А и както казаха Бог знае каква козметика използваш :х
Едит: абсолютно съм сигурна, че ако пуснеш снимка дори няма да си нанесла правилно фон дьо тен-а .. :Д
На 12 и не ползвам нищо,от време на време балсам за устни и то защото ми се напукват.Съгласна съм с другите,какво е това на 12-13 ще се гримирате?И после аз не съм кифла,да ама не!След 10 години кожата ви ще е просто ужсс
![]()
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
10 буквии ..
Последно редактирано от MyGuiltyPleasure : 03-11-2012 на 14:02
Пази Боже... :O
по темата- рядко молив и спирала..на 19 почти
The sky's the limit ..
спирала ; години - 16
П.П. Естественото си е най-красиво.
Последно редактирано от elichka955 : 03-11-2012 на 13:20
Исках да кажа,че не съм си замазвала лицето и разни такива + ефектите не са с фотошоп.
-имам торбички и тъмни кръгове,не от недоспиване,ами наследственипъпки нямам кой знае колко,неравен тен,петна ..
Не мислиш ли , че ти е малко рано да се правиш на голяма ?
Аз, 'дето съм на 15 не слагам толкова грим, колкото тебе... и то ЕЖЕДНЕВЕН :О
Вие проблеми с мозъка ли имате , бе, хора, отчайвате ме вече....
Абсолютно съм сигурна и че си някаква чалгарка, съдейки по снимките и
duck face-а ти.. тцтц, бооже, боже....
По темата: Не се гримирам ежедневно.
В 90 процента от времето ходя без грим.![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow