.
Отговор в тема
Страница 34 от 141 ПървиПърви ... 243031323334353637384484134 ... ПоследнаПърви
Резултати от 826 до 850 от общо 3520
    Да може би Фотореди , не съм го ползвала , но този на Боржуа никак не е покривен, но пък се отразява супер на кожата, зависи какъв завършек и каква покривност искаш ;д

Wink

Здравейте, като най-нова във сайта и малко над тинейджърските години мога да споделя моето скромно мнение по темата :P Преди десетина дни си взех това : http://www.ivis.bg/products_images/l...que-loreal.jpg и мога да кажа следното: кожата ми е нормална към леко суха (по-скоро през зимата), светла, със студен подтон. Изкльчително доволна съм от този фон-дьо-тен. Има лека към средна покривност, стои чудесно на лицето без да придава ефекта (дефекта) "маска". Има чудесна гама от цветове и аз си улучих от първия път моя и пасва идеално. Това е най-новото от Лореал и го препоръчвам. Вметвам, че не работя с фирмата и за първи път ползвам техни продукти - т.е. в случаи, че изглеждам пристрастна е защото съм доволна

Момичета, знаете ли къде мога да намеря продукти нa Neutogena? По-специално този фон дьo тен http://www.neutrogena.com/product/he...ortby=ourPicks в аптеките ли се продава или в по-големите магазини за козметика
    Можеш да имаш всичко в живота, ако жертваш всичко останало за него.

Голям фен Аватара на cheburashka
    ^аз продукти на тази фирма съм виждала в по-заредените аптеки, в козметичните магазини не съм или просто не съм обърнала внимание

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Този фон-дьо-тен изобщо има ли го в България? Защото аз съм виждала само бяла козметика на марката, декоративна не съм.
    Everything changes, but beauty remains ...

мерси за отговорите и аз не съм го виждала никъде и затова реших да питам тук; ако го намеря ще пиша пак с мнение
    Можеш да имаш всичко в живота, ако жертваш всичко останало за него.

Супер фен Аватара на fizzyg
    Да кажа и аз какво използвам (силно казано използвам..рядко ползвам ФДТ попринцип) Наскоро ходих до ДМ и реших да си купя един фдт на Есенс и по-точно този: http://www.google.bg/imgres?q=essenc...9,r:7,s:0,i:78

Доволна съм,когато го използвам,не ме прави ''порзеланова кукла''..стои естествено.Като цяло го препоръчвам на тези,които използват ФДТ за изравняване на тена на кожата,но не става за прикриване на недостатъци (като пъпки).

Фен Аватара на CrazyBabyDoll
    Град
    у нас
    мацкии кажете някакви кремчета за лице за лятото ,мислих да си взема на нивеа слънцезащитен мисля че има и за лице,дайте и дрги предложения ,че ми излизат някакви петънца като лунички са не мога да ги понасям.
    Не с омраза,а с усмивка ще ви съсипя ! : )))

Мега фен Аватара на strawberry88
    ^Avene!

Град
    у нас

Голям фен Аватара на Elli *
    Препоръчайтее ми хубава пудра :// все не улучвам на добри

каква ти е кожата?

L'oreal True Match. Няма да сгрешиш, не познавам човек, който да не я е харесал. Покривна, стои леко, освежава кожата... Чудна е.

момичетааа, не знах къде да пиша, реших да е тук, макар че не е много по темата, но не исках да правя нова
    сега си правих домашна маска на лицето, малко мед, колкото да покрие цялото лице, щипка сол и щипка сода, кожата ми по принцип е суха след миене, дори и с крем след това я чувствам опъната, сега от меда е толкова мекичкааа <3 и ми почисти и освежи кожата много добре от първия път, очарована съм, повече няма да подценявам домашните методи! размазах я на лицето и разтривах малко, после отмих с хладка вода,
    страхотна е

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от CrazyBabyDoll Виж мнението
    http://www.eau-thermale-avene.bg/Product.aspx?id=89 Аз ползвах това,но и този който си постнала става...зависи от кожата ти де...

Супер фен Аватара на fizzyg

Цитирай Първоначално написано от cheburashka Виж мнението
    момичетааа, не знах къде да пиша, реших да е тук, макар че не е много по темата, но не исках да правя нова
    сега си правих домашна маска на лицето, малко мед, колкото да покрие цялото лице, щипка сол и щипка сода, кожата ми по принцип е суха след миене, дори и с крем след това я чувствам опъната, сега от меда е толкова мекичкааа <3 и ми почисти и освежи кожата много добре от първия път, очарована съм, повече няма да подценявам домашните методи! размазах я на лицето и разтривах малко, после отмих с хладка вода,
    страхотна е
    И аз по тази тема Днес видях,че имаме една билка,наречена Смрадлика (тетра) в една кутия.Бяха ми разказвали,че почиства лицето,а и баба ми каза,че е против пъпки и т.н. Сварих малко от билката и с тампон за лице се намазах.Изчаках да изсъне по кожата и се измих.
    Много е освежаващо.Препоръчвам (happy)

а мнение за слънцезащитните кремове за лице на Биодерма?

Град
    у нас
    Цитирай Първоначално написано от cheburashka Виж мнението
    а мнение за слънцезащитните кремове за лице на Биодерма?
    тъкмо вчера гледах слънцезащитни продукти и попаднах на Bioderma и аз също искам мнение за тях дали има доволни или да си взимам на Nivea

аз по принцип се колебая между марките Avene, Biodrema и La Roche, не само за слънцезащитен крем, и за други продукти, които смятам да закупя скоро

Цитирай Първоначално написано от CrazyBabyDoll Виж мнението
    тъкмо вчера гледах слънцезащитни продукти и попаднах на Bioderma и аз също искам мнение за тях дали има доволни или да си взимам на Nivea

В никакъв случай Нивеа, според мен за слънцезащитна особено е най-добре да се заложи на медицинска козметика.

Аз пробвах на Биодерма тонирания крем с цвят, но е дооста мазен(поне според мен) и си купих на Uriage, който е просто чудесен, така че за моята кожа поне Биодерма не ми допадат много.
    Аз също се чудих точно между Биодерма, Авен и Ла Рош и накрая си взех Uriage Искайте тестерчета и двете, така с мнения само не може да се прецени.

има ги само в аптеките, нали

Мхм, в аптеките.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    PullMeCloser, значи да разбирам, че си се докопала в крайна сметка до тестери.

Май се реших за руж. Ако може препоръки

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Да!!! :Д
    На Uriage, SVR и Биодерма. На Биодерма ми дойде доста мазно, а и цвета определено ми дойде тъмничък, SVR ми щипеше МНООООГО на кожата и беше твърде... гаден :Д, на Uriage ми допадна много- лек, не лъщи(много), не е мазен и за пръв път тониран крем не ми идва тъмен. Доста добре изравнява тена, но стои много естествено, все едно нямам нищо на лицето.

Взимай на Bourjois:

15лв, има много цветове, страаашно икономичен. Имам 95 Rose De Jaspe, от година и половина(може и повече да е вече) го имам и дори не е близо до свършване. Стои много добре на кожата, не е прекалено наситен, така че с правилната техника според мен няма как да прекалиш :Д Има четка в кутийката, но тя за нищо не става, така че ако нямаш друга- трябва да си купиш :Д

http://avainwoman.blogspot.com/2010/...ois-blush.html

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    А при избора на цвят кое трябва да съобразя- естествения цвят на устните или цветът на червилото?! Четох обяснения май в темата за техниките на гримиране, обаче не ми се изясни особено.
    Мислех си за Гош, щото са комбинирани няколко цвята в палитра, обаче нямам идея къде в Плевен мога да докопам тяхна декоративна козметика.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си