- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.3
^ точно това и написах.. просто забравих да кажа ''ако имаш в предвид'' .. а и не знаем дали ползва лакове и т.н...
Моя грешка, че не написах, че нямам предвид за "редовна употреба", мислих, че се подразбира : )
^ ами аз за това уточних.. може и да има момичета,които не знаятняма значение,важното е,че се разбрахме
![]()
Един въпрос - използвали ли сте глицерин към някоя домашна маска или масло? Каакъв е ефектът ?
Днес се намазах само с жълтъци и миришеше ужасно. ;x... докато го отмивах ми падаше много коса :S нормално ли е?Досега не ми е падала май толкава...не съм броила космите,но беше много според мен ;д какво да правя?
![]()
И аз забелязах, че вчера докато си мих косата падна доста, след като изсъхна не е падала, днес също не пада ...не знам дали е нормално, ползвам шампоан срещу косопад, който се справи чудесно и Себорал Форте на влажна коса...мисля, че е пролетния косопад : ((
Не искам да ми пада и косъм от главата ;дтя колкото ми е рядка косата... ами понеже не мога сама да определям дали имам
като хода да ми вземат връхчетата тия дни ще питам фризьорката..дали това ще помогне ако имам http://angelcosmetics.mymall.bg/prod...%B4-250ml.html ? Абе имам чувството,че като е мокра пада повече отколкото,като е суха ;?
Ами, при мен, след като си измия косата с шампоана - пада, докато си разнасям маската, пак пада : (((, след това докато мия маската от косата нищо не пада, или 1-2 косъма.
за косопада - предполагам пролетен...
Имах предвид дали сте пробвали да прибавите глицерин към някое масло.
Както и да е, аз ще пробвам рициново + глицерин и ще докладвам резултатиама тва ще е другата седмица, евентуално
![]()
аз си направих маска с жълтък,кисело мляко,оцет,ракия,зехтин и хумакато зехтина беше в повечко и това в корените,а по дължината малко от маската и повече само зехтин
![]()
И аз си правих. Жълтък, стимулант, бадемово масло, ракия, оцет, газ и какао. Стоях около 4 часа.
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
^ еха.. и как ти е косата ?
п.с. газ от мъничка не съм ползвала
п.с.2 аз мисля да стоя 1-2 часа![]()
Аз си купих авокадо и утре или в четвъртък ще си правя маска с него...йей!![]()
Вие правили ли сте си маски с авокадо?Как ви се отрази?
^ да,1 път и няма да повторя.. не знам защо,но имам чувството,че всяка една миризма бих понесла,но не и тази.. отвратително е.. за косата - не стоях много,просто не издържах.. даже 30мин. не знам дали имаше ... и.. абе косат ами не беше нищо по-особено от друг път като си направя маска...явно трябва повече упоритост..
Ами на мен не ми пречат много миризмите освен на жълтъкще добавя 1 жълтък и понеже нямам зехтин да сложа ли стимулант?Нямам други масла...или по-добре да не слагам стимулант?
^ ами ако е авокадо,жълтък и стимулант мисля,че ще е по-добре ... не знам,прецени си де..
^Да,и аз мисля,че ще е по-добре да има нещо мазно.![]()
![]()
Ами момичетата в youtube казват:''it smells amazing'' и вкусноще вида...
И последно-само в краищата се нанася,нали?
^ защо само в краищата ? аз си го наклепах и в корените и по дължината![]()
Искам да си направя един рус кичур на долния пласт на косата. С какво мога да го изруся но отведнъж дори и да е много вредно не ме е грижа толкова за един кичур.
Защото всички момичета в youtube го слагаха само в краищата...абе и аз ще го намажа навсякъде пък ще видим ;д ..ще кажа после какво е станало.