.
Затворена тема
Страница 100 от 120 ПървиПърви ... 509096979899100101102103104110 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 476 до 2 500 от общо 2992
    Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Запазих си час за растите Другия вторник ще съм нов човек. Иначе ми е весело, матурата по английски мина много добре!

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Ужасно гадно.тъпо,смотано,шибаноо, отвратително,адски съм разочарована и отчаяна и ми е мега гадно и не знам какво да правя.... толкова напрежение,толкова притеснение,толкова ядове и то за к'во за едно гоЛЯМО НИЩО.. не ми се връщаа там не ми се почва всичко на ново.... Постарах се дадох всичко от себе си и пак не се получи нищо...надявам се някой да ме зарадва до края на деня с каквото и да било.. искам да чуя нещо хубаво искам да ми се случи нещо хубаво,искам да съм щастлива мисля,че го заслужавам, МАМКА МУ !
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Супер фен Аватара на Irti
    С една каса бира до мен как да съм? Слънчасал.

Бях пред входа и ръчках по колата цял ден, ама май нищо няма да стане.

Ох, ле ле ле.. пичка със зеле.

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Wwwooow Виж мнението
    Ужасно гадно.тъпо,смотано,шибаноо, отвратително,адски съм разочарована и отчаяна и ми е мега гадно и не знам какво да правя.... толкова напрежение,толкова притеснение,толкова ядове и то за к'во за едно гоЛЯМО НИЩО.. не ми се връщаа там не ми се почва всичко на ново.... Постарах се дадох всичко от себе си и пак не се получи нищо...надявам се някой да ме зарадва до края на деня с каквото и да било.. искам да чуя нещо хубаво искам да ми се случи нещо хубаво,искам да съм щастлива мисля,че го заслужавам, МАМКА МУ !
    Не бой са, бе, животът е хубав и скоро ще си умреш от кеф. Винаги има сиви петна.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Много ми се ядът банани. С това топло време и само ми се яде, яде, яде...
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на Blab
    не се чувствам добре.
    не се побирам в кожата си.
    върховете на пръстите ми пулсират.
    //почти съм готова да пусна тема:Д

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    не се чувствам добре.
    не се побирам в кожата си.
    върховете на пръстите ми пулсират.
    //почти съм готова да пусна тема:Д
    Милото!
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Смотано както обикновено,днес съм изял един макарон,а обиколих цяла Варна и сега вече ми е и адски скучно ...
    >>DjBelev<<

Мега фен Аватара на Зайче..
    Замислям да водя преговори с мама да си пробия хрущяла и вече обиците ми общо да станат 8 *sun*
    Иначе ми е много размътен мозъка с всякакви простотии.. искам да заспя и като се събудя да съм забравила за по-голямата част, от това което ми се случи в последната седмица.. :д Добре, че поне прие добре избягването ми от часа по Английски.. :д И косата щях да си боядисвам, ама с тая къна скоро няма да стане.. уфффф.. ;дд

Не знам дали съм имала по-смотан ден от доста време насам.Не свърших нищо,в училище бях ходещ труп и се прибрах последния час и,макар че бая си починах се чувствам убита!Към разболяване май вървя.Толкова съм изтощена,а не съм правила кой знае какво о.О .Уф,дано утре не съм така,че това състояние ме побърква!

П.С. - единственото нещо за което съм доволна днес е,че най-накрая осъзнах,че не си струва и колкото и да ми е неприятно от това,че вече няма надежда,ще го понеса!Дано и мен слънчо скоро ме огрее

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Лачено ми е

HELL YEAH Бях забравил колко шитав е тоя интерфейс... ;д
    Въй, не съм влизал тук от сто години.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    Замислям да водя преговори с мама да си пробия хрущяла и вече обиците ми общо да станат 8 *sun*
    Иначе ми е много размътен мозъка с всякакви простотии.. искам да заспя и като се събудя да съм забравила за по-голямата част, от това което ми се случи в последната седмица.. :д Добре, че поне прие добре избягването ми от часа по Английски.. :д И косата щях да си боядисвам, ама с тая къна скоро няма да стане.. уфффф.. ;дд
    Имам чувството, че се правиш на интересна и се фукаш с пълни глупости. Недорасла си.

Добре ми е, мързеливо, минаха ми проектите, мина ми темата по немски, само утре да мине контролното по физика... абе, насън ще ми минат всички дни до майската "ваканция". Нямам търпение, имам грандиозни планове и дано нещо не се издъни, че ще викам вече.

Повече от фен
    хахаххах 344 букви
    момиче

Изморено ми е,тъпо ми е,от началото на тая година нищо хубаво не ми се случва,всеки ден е безполезен,за нищо не ми пука,което не е добре............

Супер фен Аватара на shmatarok
    Еее, ужасна съм!
    Толко да имам да уча и пиша, а вместо да си седна на четирибуквието, къде ги видях тези книги и филми, цял ден не мога да се отлепя. Сега обаче си почвам презентацията, че като изчетох и изгледах всичко, вече нямам оправдание да не я приключа.
    Лежерно ми е иначе. Много съм доволна, днес ми отвориха доста широка вратичка и ще се постарая да се възползвам максимално. За първи път от доста време имам пълни основания да смятам, че ще успея и то с минимално количество похабени нерви от моя страна.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    доспа ми се
    а така исках да го изчакам, ама и без туй като гледам няма намерение да се прибира скоро..
    май скоро ще лягам, нда..
    чакам утре <3
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Имам чувството, че се правиш на интересна и се фукаш с пълни глупости. Недорасла си.
    е.. за какво ми е да се фукам? И аз имам чувството, че не ме понасяш, ама си трая.. се ми е едно.. ;д

пт: Тъпо ми е.. не съм сигурна какво още може да ми се случи тази седмица.. и все пак живота продължава!!

Град
    София, България
    Фукаш се с колко обички имаш, как си щяла да си боядисаш косицата и как мама е приела добре факта, че бягаш от часовете си по английски език. Всичките неща взети заедно са незначителни и спадат в графата глупости на повечето от половината редовни потребители.

Хубаво ми е. Надявам се утре и събота да има слънчице. Събота е големия ден, не вторник та ще видим на какво ще се направя. После мога да кача и снимки за изявилите желание да ме видят.

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Фукаш се с колко обички имаш, как си щяла да си боядисаш косицата и как мама е приела добре факта, че бягаш от часовете си по английски език. Всичките неща взети заедно са незначителни и спадат в графата глупости на повечето от половината редовни потребители.
    Да, знам че са глупости.. няма лошо.. или поне за мен няма лошо.. не се фукам, просто казвам. Дори не очаквам някой да прочете написаното ми.. :д Както и да е, повече няма да пиша нищо в темата, за да не преча.. Лека вечер (:

Супер фен Аватара на Glamour92
    Леко изнервена,да си призная.

Тихичко си представям как се приближава към града една одухотворена пръскалка,накълкана догоре с бензин и с едно деликатно движение избълва цялото си съдържимо върху прашасалите панелки,зелените/сини опели/волвота,върху плебеите и въображаемия им аристократизъм и мнимо величие.В същото време намусеното залязващо слънце изхрачва ядно едно малко пламъче отгоре и...BANG...

http://www.youtube.com/watch?v=dCsCZe1cibY
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Град
    София, България
    А после Зайка се цупиш и казваш, че повече няма да пишеш, за да не ни пречиш. Кат малко дИте.

Гламоур, очаквай снимков материал тази събота на косицата ми ии, обичам hollywood undead <33

А аз не съм ли дете И не се цупя, просто казвам, защото ако продължа дискусията тука ще стане всичко спам и такааа.. ;dd

Мега фен Аватара на babity
    Приятно уморена, доста попреяла, изпълнена с ентусиазъм за утре. Поставила съм си доста високи цели за "вдървения" ми крак, но няма как да пропусна любимия ми час по танци. А вечерта с моето момиче пак ще пием от силното ми кафе и ще обсъждаме всякакви простотии. А с мъжете много я оплесках... Усещам, че пак удрям на камък. :S

Супер фен Аватара на Glamour92
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението

Гламоур, очаквай снимков материал тази събота на косицата ми ии, обичам hollywood undead <33
    Ще чакам,ще чакам! xDD

http://www.youtube.com/watch?v=9rygykyqN4E - а от Ъндедите поздрави с нещо любимо,и аз много ги тача :>
    Последно редактирано от Glamour92 : 05-03-2012 на 20:30
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Доволна и щастлива
    Деня ми мина доста добре - 4 часа в уни, като 2 от тях се оказаха доста забавни. Да работиш в екип с 2 момчета, които само се хилят и пускат лафове и вицове Е накрая се стегнаха и свършихме работата, та даже ни и похвалиха, че много добре сме се били справили със задачата (sun)
    После си видях мъжо, теглихме му един хубав секс, биричка след това и те така.
    Утре ми се очертава много як ден и нощ Даже нямам търпение вече да стане утре

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си