- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 21
ммм. ма ми се осуетиха плановете да врътна една пералня.
доволна разходчица му дръпнахме, обаче зверски ме болят крачката в момента от гадните обуЩа и вече се замислям джасна един аулин и логичното след това - да се мушна да спя. за утре вечер някви неща се гласят и а дано да ми помине дотогава, че в момента ми е адската мъка дори до кухнята да отида.
ох, валя ме дъждът и сега май вдигам температура.
Хубав дъждовен ден... Първо на ужасна лекция, после с най-добрата ми приятелка и накрая с него <3. Сега си имам ягодки да си гризкам и съм ужасно хорни, но утре е близо.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
От много време не ми бяха лазили по нервите по този начин (поне 3-4 години). Бях забравила това присвиване в стомаха и гласчето в главата, повтарящо: дръж си ръцете прибрани, спокойно, спокойно.
Последният път когато не послушах гласчето имах няколко-месечни проблеми с родители, учители, родители на съученици, директори... Уф.
Уж излязох от онзи буен период, но тази мацка тръгне ли ми по нервите отново като на разходка... О, хич не ми пука.
И спря да се върти за миг земята..
Мило ми е до неузнаваемост.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Хах, готова съм.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
IMAM ИМЕН ДЕН УТРЕ
Леле днеска само да дойде в нас............... <3
Ох, некво ми е добре ...щастливичко...очерава се приятен ден![]()
maDamn
Добре.Станах доста рано и даже успях да поуча малко.Сега ще ходя за подарък и после на работа.Супер ми е.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Наспах се,сега си пия кафенцето и след малко ще взема и да попрочета,че матурите наближават да го еваА как ми липсват дните в който имах с кой да си пия кафето...
>>DjBelev<<
Отдавна не бях губил нещо важно в пияно състояние. Е, снощи възобнових традицията и си посях портмонето с документите/парите. Иначе вечерта беше адски силна.
И все пак винаги има по-зле, в такива моменти някои жени си губят девствеността.![]()
![]()
Welcome to the Jungle...
Дано успееш да го намериш ,ако е бил домашен купон...ако не. Кофти,успех с ваденето на нови документи.
maDamn
Нещо ми се спи, а искам да гледам "Повелителката на подправките" и "Кама Сутра: любовна история". На индийска вълна съм.![]()
Последно редактирано от ledenakrasota : 05-05-2012 на 11:12
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Зверски гладна съм и почвам да готвя след малко. Довечера съм по кръчми и дискотеки, направо не ми се мисли какво ме чака. Честно казано, не ми се ходи особено, ама вече съм обещала... Ще се опитам все пак да поуча малко, па тогава да хуквам навън, че тик-так-тик-так...
Edit: Малееееееее, к'ъв фейл с гримьорката. Сега трябва да си блъскам главата какво да правя. ОФфф.
Последно редактирано от shmatarok : 05-05-2012 на 11:33
О Т В Р А Т И Т Е Л Н О!
Знаете как е при несподелената любов..![]()
хахах ами имам имен ден :Д ;р точно най-неочакваните хора се сетиха да ми честитят,пък тези от които очаквах да се сетят-НЕ се сетиха
..странна работа,а сега гърми и ще вали дъждец -любимото ми време .. имам си и гостии,така,че ми е добре![]()
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Добре съм . Гладна и след малко ще си сготвя спагети ммм .. Трябва да си махна лака , че направих мазало голямо .. Трябва да простра и второто пране и да се изкъпя .. Искам да го видя . Отивам да ям чаоо :*
ПЛОВДИВ ! утре се разцепваме на макс
Да, добре че ме "предупредиха", че ще вървим толкова много поне да не бях си обувала високи обувки. Иначе се радвам, че си прекарах един различен ден от "училище-вкъщи-на кафе-вкъщи". Утре съм на рожден ден, а си нямам и на идея какво да облека.. ако беше през деня - ок, обаче не.. :дд Вече започвам да се упражнявам за матурите по бг и математика, че идат.. :х
Мммм добре. Нагушках си го, лигльото си ми липсваше толкова много!
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5