.
Затворена тема
Страница 112 от 120 ПървиПърви ... 1262102108109110111112113114115116 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 776 до 2 800 от общо 2992
    Мега фен Аватара на xoxi
    Кой от форума гледаше костенурки????
    Искам някой да ми даде информация за тези прекрасничета!!

Иначе съм добре.
    Объркана и ентусиазирана.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Мии, радвам се,че успях да поспя 4 часа. Това ми е рекорд вече. Добре ми е. Днес си допрочитам хубавия книжльок и ще изгледам и филма,за да допълня картината. Знам ,че няма да се разочаровам,защото филмът също е класа. Времето тук е отвратително , духа ужасно много.Ще си направя после кафенце и нещо за хапване и релакс. После евентуално ще седна да уча по История,ах колко я обичам, както и по физиката,която хич,ама хич не харесвам...ама трябва. Какво да се прави.
    maDamn

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Кой от форума гледаше костенурки????
    Искам някой да ми даде информация за тези прекрасничета!!
    Сухоземни или водни?

Мързеливо. Не ми се ходи на курс, ама трябва. И съм гладна, а ме мързи да си направя закуска :д
    Оф, стискам палци да не ми се издънят плановете за ходенето в София. (Превод: Стискам палци нашите да не се направят на интересни.)

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Обичам той да е първото нещо, което чувам. : ) <3

А още по-обичам да се наспивам ;D Сега, наспана, вече се чувствам годна за всичко.
    Чака ме здраво учене по Биология за изходно, ама.... ще видим кога.
    Първо ще помързелувам...

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Утре ми се очертава един доста натоварен ден...

И добре и зле след снощната раздяла с гаджето ми - ипозлвач

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Сухоземни или водни?
    Водни.

10 букви
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Не добре. Как можа да ми спретне такъв номер снощи? А имах толкова хубави планове за вечерта. Ще съжалява и то много.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Голям фен
    Айляк много ! Дали днес няма да се разцепя на рождения си ден

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Лениво ми е. Умирам за сън и гушкане, ама трябва да се стягам и да почвам да чета. Пък как не искаам... Аман вече от претрупване с излишна информация, тва никога няма да ми потрябва в живота, убедена съм. Не се чувствам с богата обща култура, ми като доктор хонорис кауза, ебати. Напоследък се чувствам направо като марионетка - всеки ме дърпа и ме разкарва наляво-надясно, аз изпълнявам, пренебрегвам си наистина важните за мен неща и търча като луда за някви 'бсолютни глупостЕ, щото на някого така му скимнало.

Мега фен Аватара на Зайче..
    Уф, още не съм седнала да уча, а утре ще имаме тест по Физика, Химия и Биология. Ба*и гадната госпожа дето ни преподава!
    Иначе ми е готино. Все още чакам снимките да ми бъдат пратени и да ги кача в фб
    И заради онова "нещо" още ми е щастливо. Окончателно, обаче реших, че този път искам всичко да мине без драми. Няма да си го слагам много на сърцето, че и без това знам, че не бива изобщо да храня каквито и да било надежди. Ама к'во да се прави - живота е суров! ^^

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    добре ми е, най-после си направих салатка и сега съм щастлива омномном
    вчера си прекарахме добре, ако ми се получат преговорите по-късно, ще имам повече пари *crosses fingers*
    имам да уча по АЕ и история, ама ме мързи, лениво ми е някво :Д
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Боли ме главЪ. Може би от снощи... Не съм и учила... а тая седмица имаме класно по БЕЛ. Даже и си не знам темите. Мрази да пиша интерпретативни съчинения. Ужас. Ще падне яко преписване. Ще ме изпитват по история, физика и биология абе по всички предмети общо взето. И те така. I don't wanna live on this planet anymoreeee.........

Решено е. Днес ще мързелувам. И без туй ми е тежко. Отивам да си направя салатка и да си изгледам сериал, който май свърши?! Дневниците на вампира или Свръхестесвено. хохо

Мега фен Аватара на babity
    Затъпявам прогресивно. Излиза ми се, ама чий кур ши дървя като всички са нанякъде? Не ста'а. И още съм... в он'ва настроение.... :X

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Щастлива, досега бях с него и не мога да си сваля усмивката, супер миличък ми е.
    И малко ме боли корема.

хохох нека ми е зле! ^^ <333

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Изтощена емоционално ... Усещам, че нищо не е същото и няма и да бъде ... Гледам годежният си пръстен и ми е някак си безразлично ... Не знам дали пак не е временно състояние или е по сериозно, чувствам се празна от вътре. Явно многото проблеми и натрупано напрежение започнаха да ми се отразяват ...
    Отделно от това от няколко дни насам не спирам да мисля за един бивш, с който знам, че нямам бъдеще заради шибаните 500 километра които ни делят от година насам ... А дори и да имам ще е само за 10тина дни през лятото, после пак същото - рев, болка, сълзи и така до небето и обратно ...
    Да не говорим, че имам да пиша и курсова работа, за която срока изтича след 4дни ( не че не съм писала курсова работа и за 2 дни ама това е друга тема ) и 2 контролни ( ако не и повече ) в университета тая "уж" последна семестриална седмица, направо си е е*ало марко магарето ...
    Искам най-сетне нещо ново, нова тръпка, нова емоция, нещо ново и различно от това шибано сиво ежедневие ...

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    ^ Нали не си бяхте омръзнали? Сега на 19 години може да се похвалиш с пропаднал годеж (недай си боже)

Хубаво ми е, макар и малко натоварено. Много домашни и тестове, но се справям.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    ^ Нали не си бяхте омръзнали? Сега на 19 години може да се похвалиш с пропаднал годеж (недай си боже)

Хубаво ми е, макар и малко натоварено. Много домашни и тестове, но се справям.
    Не сме си омръзнали. Явно кризите в един годеж са нещо доста по тежко, отколкото в сериозната връзка, или просто отново го изживявам твърде навътре - грешка която май няма да се отуча да правя. И не е пропаднал годежа

ааааааа защо не беше отворена тъпата аптека?!?! Ще има още да си ходя с наполовина червена /рижава/, наполовина черна коса. Чак да ми казват, че приличам на туркиня с този цвят.. :@ Хайде да идва утре и да си купя боя, че ми писна вече.
    И като изключим това - нека ми е зле! ^^

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Едно ми е тегавко ,че свърши прекрасната ми книга...пф. Мисля да сядам да чета по История и Физика. А мерак -нулев,но нямам избор Имам и протокол...бляя да пиша и поздравителен адрес до 12 клас Teheее
    maDamn

Мега фен Аватара на Blab
    уморена съм. слушам остава. обичам и не знам защо. обичам и знам, че това няма никакво значение. чувствам се незначима, толкова мъничка, като карфица, изпусната на пода, която никой не вдига, защото носело лош късмет. мога само да ранявам, за да ме забележат. а не искам. да ранявам, не да ме забележат.
    като по-малка, когато започнах да се уча да обичам, си мислех, че най-трудното, най-смелото, Нещото, което категорично оформя нещата, като панделка около подарък, е актрикулирането на чувството. сега не знам кое е ключето. не знам дали изобщо има ключе. не съм го измислила. но съм сигурна, че думите са само камъчета, които удрят по обувките, като песъчинки в безкрайността. а толкова силно искам да знача, че чак ме боли.

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Отегчено ми е , омръзна ми да уча по микроикономика и математика и сега си почивам просто, мисля да си похапна малко шоколад.
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си