- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 21
Кой от форума гледаше костенурки????
Искам някой да ми даде информация за тези прекрасничета!!
Иначе съм добре.
Объркана и ентусиазирана.
И спря да се върти за миг земята..
Мии, радвам се,че успях да поспя 4 часа. Това ми е рекорд вече. Добре ми е. Днес си допрочитам хубавия книжльок и ще изгледам и филма,за да допълня картината. Знам ,че няма да се разочаровам,защото филмът също е класа. Времето тук е отвратително , духа ужасно много.Ще си направя после кафенце и нещо за хапване и релакс. После евентуално ще седна да уча по История,ах колко я обичам, както и по физиката,която хич,ама хич не харесвам...ама трябва. Какво да се прави.
maDamn
Обичам той да е първото нещо, което чувам. : ) <3
А още по-обичам да се наспивам ;D Сега, наспана, вече се чувствам годна за всичко.
Чака ме здраво учене по Биология за изходно, ама.... ще видим кога.
Първо ще помързелувам...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Утре ми се очертава един доста натоварен ден...
Не добре. Как можа да ми спретне такъв номер снощи? А имах толкова хубави планове за вечерта. Ще съжалява и то много.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Айляк много ! Дали днес няма да се разцепя на рождения си ден
Лениво ми е. Умирам за сън и гушкане, ама трябва да се стягам и да почвам да чета. Пък как не искаам... Аман вече от претрупване с излишна информация, тва никога няма да ми потрябва в живота, убедена съм. Не се чувствам с богата обща култура, ми като доктор хонорис кауза, ебати. Напоследък се чувствам направо като марионетка - всеки ме дърпа и ме разкарва наляво-надясно, аз изпълнявам, пренебрегвам си наистина важните за мен неща и търча като луда за някви 'бсолютни глупостЕ, щото на някого така му скимнало.
Уф, още не съм седнала да уча, а утре ще имаме тест по Физика, Химия и Биология. Ба*и гадната госпожа дето ни преподава!
Иначе ми е готино. Все още чакам снимките да ми бъдат пратени и да ги кача в фб![]()
И заради онова "нещо" още ми е щастливо. Окончателно, обаче реших, че този път искам всичко да мине без драми. Няма да си го слагам много на сърцето, че и без това знам, че не бива изобщо да храня каквито и да било надежди. Ама к'во да се прави - живота е суров! ^^
добре ми е, най-после си направих салатка и сега съм щастлива омномном
вчера си прекарахме добре, ако ми се получат преговорите по-късно, ще имам повече пари *crosses fingers*
имам да уча по АЕ и история, ама ме мързи, лениво ми е някво :Д
Боли ме главЪ. Може би от снощи... Не съм и учила... а тая седмица имаме класно по БЕЛ. Даже и си не знам темите. Мрази да пиша интерпретативни съчинения. Ужас. Ще падне яко преписване.Ще ме изпитват по история, физика и биология абе по всички предмети общо взето. И те така.
I don't wanna live on this planet anymoreeee.........
Решено е. Днес ще мързелувам. И без туй ми е тежко.Отивам да си направя салатка и да си изгледам сериал, който май свърши?! Дневниците на вампира или Свръхестесвено. хохо
Затъпявам прогресивно. Излиза ми се, ама чий кур ши дървя като всички са нанякъде? Не ста'а. И още съм... в он'ва настроение.... :X
Щастлива, досега бях с него и не мога да си сваля усмивката, супер миличък ми е.
И малко ме боли корема.
Изтощена емоционално ... Усещам, че нищо не е същото и няма и да бъде ... Гледам годежният си пръстен и ми е някак си безразлично ... Не знам дали пак не е временно състояние или е по сериозно, чувствам се празна от вътре. Явно многото проблеми и натрупано напрежение започнаха да ми се отразяват ...
Отделно от това от няколко дни насам не спирам да мисля за един бивш, с който знам, че нямам бъдеще заради шибаните 500 километра които ни делят от година насам ... А дори и да имам ще е само за 10тина дни през лятото, после пак същото - рев, болка, сълзи и така до небето и обратно ...
Да не говорим, че имам да пиша и курсова работа, за която срока изтича след 4дни ( не че не съм писала курсова работа и за 2 дни ама това е друга тема ) и 2 контролни ( ако не и повече ) в университета тая "уж" последна семестриална седмица, направо си е е*ало марко магарето ...
Искам най-сетне нещо ново, нова тръпка, нова емоция, нещо ново и различно от това шибано сиво ежедневие ...
^ Нали не си бяхте омръзнали? Сега на 19 години може да се похвалиш с пропаднал годеж (недай си боже)
Хубаво ми е, макар и малко натоварено. Много домашни и тестове, но се справям.
ааааааа защо не беше отворена тъпата аптека?!?! Ще има още да си ходя с наполовина червена /рижава/, наполовина черна коса. Чак да ми казват, че приличам на туркиня с този цвят.. :@ Хайде да идва утре и да си купя боя, че ми писна вече.
И като изключим това - нека ми е зле! ^^
Едно ми е тегавко ,че свърши прекрасната ми книга...пф. Мисля да сядам да чета по История и Физика. А мерак -нулев,но нямам изборИмам и протокол...бляя да пиша и поздравителен адрес до 12 клас
Teheее
maDamn
уморена съм. слушам остава. обичам и не знам защо. обичам и знам, че това няма никакво значение. чувствам се незначима, толкова мъничка, като карфица, изпусната на пода, която никой не вдига, защото носело лош късмет. мога само да ранявам, за да ме забележат. а не искам. да ранявам, не да ме забележат.
като по-малка, когато започнах да се уча да обичам, си мислех, че най-трудното, най-смелото, Нещото, което категорично оформя нещата, като панделка около подарък, е актрикулирането на чувството. сега не знам кое е ключето. не знам дали изобщо има ключе. не съм го измислила. но съм сигурна, че думите са само камъчета, които удрят по обувките, като песъчинки в безкрайността. а толкова силно искам да знача, че чак ме боли.
Отегчено ми е , омръзна ми да уча по микроикономика и математика и сега си почивам просто, мисля да си похапна малко шоколад.![]()
cuz I swear, I don't care ... ;]]