- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 22
^ Защо се учудваш въобще?
Сънено ми е още. След малко ставам, оправям се и отивам на пустия му прием. А след него ще се забавляваме с компанията![]()
Same shit , different day! Няма такова сдухано същество като мен в момента, дано до края на деня има напредък,щото тогава вече не знам какво ще направя!!!
Отивам да си излея гнева върху фитнес уредите, барем поне енергия имам кат за 3ма.
maDamn
Щастливо ми е, обичам да се буди до мен. Тооолкова е сладка <3![]()
Имам си нови дрешки от зиг-заг, празнувахме си 1та година + РД на сестра му, нагушкахме се, секс... въобще... <3
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Ох. Т'ва е единственото, което мога да кажа.
размазах се много много много. Сега си лягам, за последните 72 часа имам не повече от 6-7 часа сън и вече започва да си личи.
Но наистина беше епично. Особено вчера... Леле-мале, това момченце направо ме побърка. Ахх.
неутрално ми е някво.. понее не ме боли главата днес![]()
Изключително зле ... няма и как да е по друг начин, след като няма да видя приятелката си в следващите 3 месеца и половина ...
http://www.youtube.com/watch?v=f4MRmEPNUxY - Поздрав ^^
П.С. - как се правеше направо да излиза клипа с плеъра в мнението, че съм го забравил...
Що годе добре, след като се убедих, че ще имам около 5,1 като оценка на НВО-то по математика и като слушам песента от мнението на IseeDEADbodies нещата изглеждат по-добре.
майка им на абитрентите от тея клаксони не мога да си пусна филм
забраих как е тея дни щото се мотах навън майна
Много съм разсеяна. ;(
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
СУПЕРСКО МИ Е ВЕЧЕ!
Гледам мача с Лалетата и хапвам десерт.
maDamn
Диабло и цигари... друго не ми трябва за тая вечер !![]()
ми не ми е яко -.-
уж щяхме да излизаме, ама така е -като много се надяваш накрая оставаш излъган и ти става сдухано някакво
искам да дойда да живея тука след няколко години
доста е приятно като цяло
искам навънка, писна ми да домакинствам 2 седмици, ужасно е..
не съм готова да бъда нито домакиня,нито майка, нито нищо подобно ;х
Разсеяна съм! Нервна съм! Нищо не мога да правя! Отивам да спя!![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Същата боза като вчера. С разликата че днес имам няколко причини.
edit: И форума пак е умрял, ама по това време е нормално.
Последно редактирано от valdesbg : 05-26-2012 на 21:30
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Ако изключим, че пак ме цепи главата и по едно време ми се гадеше и ме болеше стомаха съм добре, даже доста добре. Деня ми се очертаваше скучен запълващ се само от учене, а тя ква стана: събудиха ме с думите ай на кафе, та тъй се извъртяха нещата, че се прибрах чак в 11 - вечертаТо се е видяло, че ще се учи утре, нищо поне имам време до 30ти.
Мисля си да лягам вече, че бая ме измориха днеска, даже не знам как до сега стоях будна, ама вече ми се затварят очичките, така че си дояжам толумбичката и бам в леглото.
В много редките случай, когато допусна да ми се свършат цигарите...
... се дразня много!
весело ми е
тъкмо слушам песента, която спечели на евровизия. Не е лоша, дори е хубава ^^
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=ISzI7acOg4Q
^Мдаааа. Швеция спечели!! Всичките ми приятели се радват, ФБ целия е претъпкан от статуси за спечеления контест, иии догодина май ще се трътнем всички Стокхолмци да го гледаме лайвНе ме учуди, че Лорийн спечели, даже го бяха предвидили много преди евровизия да започне.
Аз съм добре. Боли ме корема, сънено съм, и след малко ще излизам с момчетата.
Мдаа. С тая разлика, че напоследък дооста често ми се случва, понеже съм приятно разсеяна. Много е кофти да се сетиш, че не си си купил цигари по някое време на денонощието и да ходиш до денонощния магазин, който явно придвидливо се намира на майната си, за да решиш, че е прекалено далеч, не ти се ходи и да не пушиш. Но такъв филм няма.
Не съм се Фащала да чета още, 'щото тук кафенце, там кафенце, с тоя да се видя, с онзи да се видя и много повърхностно съм си попреглеждала нещата, което ще ми излезе през носа и ще бъде бая тегаво, но... мда. Знам си, че ме чакат отвратителни седмици и въпреки това упорито бягам от отговорност, както само аз си мога.