.
Затворена тема
Страница 23 от 120 ПървиПърви ... 131920212223242526273373 ... ПоследнаПърви
Резултати от 551 до 575 от общо 2977
    anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    Е, помрачи се щастието, като изчислих, че за СУ доста мъчно ще ми стигнат тези оценки. Но пак ще полея шестиците. По БЕЛ не очаквах толкова с тази тема.
    Недей да кандидатстваш с матура, тъпо е.
    Сама го сметни. Матурата при кандидатстване се умножава по 2 (5.64 х 2 = 11.2, а ако държиш изпит по английски, например, оценката се умножава по три. Тоест това 5.64 от матурата е като да изкараш 3.76 на изпита, а съм сигурна, че можеш повече

След час и 38 минути съм на устен по английски. Усетих се тая сутрин, че днес е 11-ти, мислех, че е утре и новината леко неприятно ме сюрпризира, но карай. Хапнахме, бодри сме... стискайте палци

Супер фен Аватара на shmatarok
    Стискаме!

Ба, видях си оценките... Абе, хубави са, много даже, ама аз не се чувствам удовлетворена, като знам, че можеше да са пълни шестици и ми иде да си скъсам дипломата. (5.72 по бел и 5.91 по английски)
    Както и да е, ще се полива.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    ^ Поне си се сетила навреме. Успех, дано всичко мине добре.

Боли ме корема, повръща ми се, зле ми е, заспало(при положение, че спя почти цял ден)... Пропуснах училище днес, ще видя как ще се оправям с отсъствията, че с тия бележки е някаква лудница...

А, честито ви за матурите.
    Everything changes, but beauty remains ...

Мега фен Аватара на xoxi
    Летя, летя, летя от щастие.
    По-перфектно не може да бъде.
    Коремът ме заболя от толкова емоции днес.
    Сега ще хвърля поглед-два върху задачите и формулите, които ще ми трябват утре и се хвърлям в леглото с книгите, които си взех днес от библиотеката.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Супер съм. Утре завършвам, и след това остава само 7 дни докато крачката ми стъпят върху БГ земя. Нямам търпение!

Супер фен Аватара на Irti
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Днеска почвам новата работа, да видим аккво и как.
    Каква е новата работа, господине?

5 кибрита имам по джобовете и нито една цигара.

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Матурите...издънка..2 4ворки...по Бел се надявах на 4.50 поне,ама не ми се е получило...добре че не ми трябват матурите,ся ми е по важно изпитите ми...сега ми вкараха и една муха...добре е че ме информираха за филма,може би трябва да си пратя документите...филма е интересен де,космически кораби ала бала,бюджета е 300 хиляди долара,фен филм подобие на Стар Трек,поне това разбрах от тва което ми обясниха,дадоха ми реплики,сега ще ги разуча и ще си пратя там квото трябва...малко английския ми куца,но ако ме изберат ще се справя пък и ролята така...ще ми подхожда
    >>DjBelev<<

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Бахти жегата беше навън днес!

Иначе бивам, чух си я преди малко, нямам търпение вече да се прибере и да си я нагушкам. Липсва ми много.

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Честито на всички за хубавите оценки от маДурите , честито и на теб Влади за новата работа.
    В този ред на мисли, това ми беше и важния ден днес. Макар че на едното място искаха да почвам едва ли не от утре, им отказах защото втората оферта беше много по-добра. А и също е почти сигурно, че ще ме вземат, но да не казвам ЧАК толкова голяма приказка. До ден, два ще имам окончателен отговор. Инак, платих си и гражданската, което е много добре и останалите пари отидоха в резервоара

П.П. - 05.30 Дързост и красота - тв филм /2994 епизод /п/ - Т'ва просто ме разби

Радвам се на резултатите от матурите. И без това напоследък съм такъв безделник...нужно беше да има някво събитие. Очертава се утре да е интересен ден... чакам с нетърпение вече...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Недей да кандидатстваш с матура, тъпо е.
    Сама го сметни. Матурата при кандидатстване се умножава по 2 (5.64 х 2 = 11.2, а ако държиш изпит по английски, например, оценката се умножава по три. Тоест това 5.64 от матурата е като да изкараш 3.76 на изпита, а съм сигурна, че можеш повече

да, затова и си платих 2 изпита, надявам се на най-доброто .
    Последно редактирано от jghgh : 06-11-2012 на 18:12
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Цитирай Първоначално написано от kindergarden Виж мнението
    доволна съм.... влизам в университета, който искам... йес беее мамка вии... (sun) (party) вътре съъъъъъъъъъъъъъъм
    някой май ще кандидатства в UK?

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    честито на всички зрелостници, доволни от оценките си на матурите

аз съм си супер, липсва ми , ама съм добре
    скоро ще се видим пак (да се надяваме)
    утре ще е един дъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъълъ г ден, така че ще легна по -раничко днес (уж)
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Любовната ситуация си е предсамоубийствена (ебало си майката). Сесия ... поне един поправителен следва ... и то в момента съм оптимистично настроен.

Мега фен Аватара на Dagichka
    щастлива съм, ааа ^^ не вярвах, че един дъбстеп микс направен от него специално за МЕН може да ме усмихне тоолкова много! и ще ме държи с дни сега, сигурна съм ;д ето че имаше полза от това аз първа да му пиша.
    иначе ми е адска жега, чатя си с един позабравен приятел и ми е толкожа хубавко, съвсем забравих колко бях ядосана заради мързела, че и арогантността на всичкото отгоре, на някои индивиди! и се подготвям емоционално за многоо мазнене на госпожите, че с повечко късмет ще имам 5,94 среден успех :Д

Супер фен Аватара на NambyPamby
    ^Кой ще се изгаври толкова, за да не ти достигнат 0,06 стотни?

'Бало си е майката. Да имам тоолкова много неща за четене/писане/правене, пък да съм толкова мързелива. Не ми се занимава вече бе, сиктир. Постоянството не е и никога не ми е било характерна черта. Плюс това дваЖ повече ми се доубива ентусиазма, когато работя с някакви хора и оценката за моята работа зависи пряко от тях, а те пръста не си мръдват. Въобще и изобщо, не ми дреме, че е лято, слънчево, приятно, дискотеки, кафета, басейни, взимам си една седмица минимум, взимам си хубава книга(или две) и се затварям в нас. Е, ще прибягвам инцидентно за цигари и сладолед, но като цяло ще си спра от раз социалния живот. Писнаха ми всичките.
    И аз самата си писнах, ама как да избягам от себе си? През 5 минути си сменям мнението и това, което си мисля, че не ми е нужно днес, решавам, че спешно се нуждая от него утре. Вечната борба разум - сърце. Да се таковам, колко съм сложна.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Що пък трябва да се сети за мен,коя съм аз...
    зле ми е
    боли ме гърба,спи ми се...
    трябва да се къпя и да мия съдове, а той така и така няма да звънне.
    Пф...дейба и гърба,боли ме
    Хубава нощ ви желая.
    maDamn

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Мен пък краката ужасно много ме болят, и по-точно прасците... не знам що, дори не съм вървял Бог знае колко, да не кажа изобщо. Трябва и аз да се изкъпя, че съм се вмирисал, ама ще го оставя за преди лягане, в момента дори и за това ме мързи !

Мега фен Аватара на xoxi
    Мда, информацията, която получих днес ми подейства като удар с чук... Чак сега го осъзнах.
    Само след 2-3 месеца усещам, че животът ми ще започне да тече по съвсем различен начин.
    Мислех, че съм готова за всичко това, но сега когато започна да става реално, аз започнах да се плаша и да отстъпвам с крачка назад, което е грешка.
    Останаха ми 2-3 месеца да си стъпя на краката, за да се подготвя и да започна да мисля наистина трезво.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Не ви ли омръзна да пускате тъпите игри с кликания? Пари ли печелите, луканки ли ви дават, безплатна бира ли получавате?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

тъпичко. да имаш интуиция и да не я послушаш е най-големият шит евър

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Тайм ту слиип...Начетох се на глупости във форума и е време да си лягам че утре сутринта сиг ще ме дигнат от леглото да ходя да си оправя вратата на лъвчето.Обвзела ме е някаква ужасна скука,дано утре да ми мине,ама с хубави моменти :Д А с тая клавиатура съм кат малко дИети...ходя в другата стая и пиша от там да тествам от де хваща :Д ако си свържа компа с телевизора и си пренеса нета до там,няма да ми са налага да ставам от леглото :Д
    >>DjBelev<<

Повече от фен Аватара на babati
    Боли ме гърло, но настинката ми почти мина. Настроението е супер.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Доста тъпо. Както и да е, излизам на работа. Поне днес дано не е такава убийствена жега като вчера...

Фен Аватара на DS
    Град
    Bulgaria
    СТРАХОТНО!!!
    Почивен ден!
    най-хубавото е че тепътва ще започва... излежаване, басейнче с книжка, готина музика, брифинг (бира с приятели)!

п.п. Чак си завидях! (sun)

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си