- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 22
хубав ден на всички!
Последна седмица на училище. Последно оформяния, последни часове. Готино.)) И тази година явно ще си празнувам рожденият ден извън България на път, шанс... Сега мисля да си оправя малко ноктите и така.
П.П Хубав ден и много усмивки на всички!))
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
реферат-нула реда
краен срок:утре-00.00
чудесно просто
бахти тъпата интеграция и всичко :X
довечера ще е яко
дано ни пусне и тая по БЕЛ , за да е всичко окей
а пък сега си пия кафето и май ще почвам с тоя шибан реферат..дано успея да напиша нещичко днес
Добро утро!
Изключително слънчево ми е,
отивам на полянка с любимото ми човече,
сънувах шарени неща и съм щастлива. ((:
Изкъпах се, сега ще се оправям и айдее на даскало пак. Аман. Писна ми.Няма ли край, беееее?
Та като изключим ненавистта ми към даскало тея дни, всичко е ОК. После тренировка и релакс. Finally.
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
Добре съм си. От 2 седмици, че и повече не мога да стана преди обяд иии днес успях!!! Телефона ме събуди с приятен смс! Мдаа... май ще е интересно днес. (sun)(sun)(sun)
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Супер съм! Завърших и от днес кеф кеф кеф! А точно след 1 седмица си и идвам.![]()
Пфуууу най-накрая малко радост и за мен ! В Четвъртък почвам работата в Равда... Най-накрая ще се разкарам от тук ! Поне за лятото де ;д
Като посърнало намбипамби. Пия кола, ям сурови бадеми и чета Космо в отчаян опит да намеря отговорите на най-сакралните си въпроси. Не просто съм стигнала дъното - аз съм го създала.![]()
Надявах се поне като отидем на хижа да се поразсея малко, да се позабавлявам, пък то... Ни хижа, ни дявол. Влизам им в положението донякъде, ама от толкова време го говорим тва, бях се навила като пружинка и отведнъж ми подрязаха крилцата. Правя някакви планове, заемам се да организирам тУЙ, онУЙ и накрая...
На умопомрачение ме избива вече, честно.
Не ми е нещастно, не съм огорчена, нито разочарована, просто ми е тъпо. Всичко върви нормално до един момент, после закриволичва нанякъде и... става тъпо.
Има ли смисъл, когато няма значение, всъщност?
Благодарна, че съм на хладничко вкъщи... Бих си теглила един студен душ, ама след солариума не бивало. Ще си сваля някое филмче и ще релаксирам. Нямам търпение да мине утре, да се свърши с тоя изпит, че ми омръзна вече...
Такъв късмет извадих днес, че още не мога да си повярвам и да се накефя.
Прекарах 2 часа с приятелка в едно заведение, говорейки си за момчетата ни.
Бяхме си само ние вътре и беше мноооого приятно.
Сега го чакам и него да се появи всеки момент на линия, да го видя, да му разкажа как ми е минал деня и ще ставам да си правя тортичка.
И спря да се върти за миг земята..
Не съм излизала от нас от 5 дни. На ръба да отчаянието съм. Самотно е.
Очертава се едно изключително тъпо лято. По-тъпо от всяко друго.
Мога да изляза и да ми е хубаво насилствено. Ще пробвам.
Липсва.
Не мога да спя от пет дена. Искам да спя. Побърквам се нощем. Мисля за хиляди неща.
Стоя на едно място.
Лесно е на думи.
Какво да направя?
Лесно е на думи.
Да, знам, че...
Не ми се яде нищо от пет дена.
Ям, защото трябва.
Уча се.
Ще се науча.
И все пак вярвам в хубавите неща.
Не съм оптимист.
Нито песимист.
Вярвам.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Не ми се мисли вече. Една дупка се запълни, още 3540465313541354543104155 зейнат отнякъде. Мноооооого имам нужда от всяк'ви работи, ама няма как. И няма и с кой да говоря... Супер в гъза е всичко!
Въх, бахти жегата. Щом дори на мен ми стана някакво отнесено като пред припад-припад, значи вярно беше мега горещо х.х
Бях на плаж.. някакво напрежение усетих. Бахти ситуацията.
Сега се оправям и след час отивам да се разбивам. Дано да се получи добре, защото вече ще почна да се отчайвам.
sad .
доста ми е самотно, но вече почвам да свиквам...чакам с нетърпение да свърши тая скапана седмица и всички скапани изпитвания и контролни в училище..
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
за жалост аз сама си прецаках нещата, по математика ще ми остави 5, ама с право - имам 4,5,4,5,5, направо съм железна ;д а преди математиката ми беше любимия предмет, ирония.. ;д
охх как може да е толкова топлоо, как може да ми е толкова топло! :Д имам чувството, че съм се разплула от тая жега и макар кантара да показва минус още 1 кило, аз в огледалото се виждам тройна. Иначе днес пак бях на вълни, писна ми бахти! знам какво трябва да чувствам, знам и си го повтарям, ама тц. някви надежди, фантазии си правя, после пак ме удря реалността по кухата тиква ии мда.. искам да свършим училище и поне да не виждам всеки ден тия лицемери, че съвсем скоро ще ми скъсат и последния нерв и ще им излезе през носа. де*а и подлизурковците, използвачи гадни. ама поне направих презентацията на един фр и утре ще ми купи шоколад :33 :Д
Тъпо ми е .
Представете си картинката...прибирам се аз вечерта след като зяпах мач, влизам да се къпя, а бащаткото ми не си измил сапуневката от банята... влизам си естествено ,аз, като цар Освободител и се хвърлям така мощно по гръб,че 5 минути давам заето. Дали не се пребих сиромашката!?
Искам да си чуя човеченцето беееееееееееееееееееееее ;(;(;( реве ми се. Боли ме гърба,като ходя скърцам.
Искам го,fuck...ще си го имам пък!
maDamn
'Лъзнала си се в банята ? Кофтиии ;с
Гледам мача, който не е особено интересен, ама така или иначе нямам какво друго да правя. Излегнал съм се тука на кревата с лаптопа и му'абетчийската![]()
Лъзнах се, паднах по гръб,ама баш като по анимационните филми...краката нагоре,главата и гърба в плчките,чудя се как се не пречуках?!...
lucky me...
Хубаво си наместих прешлените,скърцам като ходя,като ръчна количка![]()
maDamn
Като го четох и аз така си го представях, лол. Ама нека не се смея на хорското нещастие. Не такъв човек, а и не е възпитано, хъх.
То отстрани погледнато е смешно,даже като си го представям ми е смешно,амааа като мръдна и като усетя болката...и ми секва смеха.
maDamn