.
Отговор в тема
Страница 131 от 134 ПървиПърви ... 3181121127128129130131132133134 ПоследнаПърви
Резултати от 3 251 до 3 275 от общо 3345
    Голям фен Аватара на wenii
    Не знам кога, но определено съм ЗА да си направим
    : ))

Цитирай Първоначално написано от BloodyDreamer Виж мнението
    Ние днес си върнахме учебниците и не карахме часове. Утре е екскурзията, а който няма да ходи, няма да идва и на училище. На 15 се чакаме в 10ч., за да си вземем бележниците и т.н., а на 16 от 12ч. ще ходим на пицария.
    Да ви попитам, кога ще си правим нова темичка (вече със заглавие Настоящи осмокласници) и изобщо ще си правим ли?
    Ако мислите, че има смисъл, направете! А и все още не сме осмокласници ))

Повече от фен Аватара на the_world_around_me
    Има смисъл да правим нова тема Иначе днес върнахме учебниците , купихме цветя на класната ( тя ни преподава по математика) и по БЕЛ + подарък за класната . Получи се уникално <33 . За жалост не можахме да се организираме като хората и само няма да ходим никъде с класа . Мислим само някои хора да вземем и да идем да се почерпим някъде... Все пак за последен път заедно и ще е редно Утре ще подаряваме всичко ,а и тогава ще има и прощален концерт за нас ...Пълна боза ще е ,защото ще пеем следните песни : Криско - Почивни дни , Графа , Печенката и Бобо - Дим да ме няма ... "Един неразделен клас" и "Приятели" . Тцтц ...ходих на репетициите и не е кой знае какво , но .. Айде сега . На 15-ти само ще ни дадат бележниците и ще си ходим ...Ох , най-сетне дойде тази пуста ваканция (party)

И аз смятам, че е редно да си направим, но не сега... може би след като подадем документите? (демек някъде към 20.07)

И ние ще имаме концерт, но той ще е на 15. Получава се много яко. Имаме бийтбоксъри, брейкъри, ще танцуват народни танци и хип-хоп, а ще пеем В гимназия сме догодина, Учителко любима на Роси Кирилова, Заедно на Графа, Орлин и Любо и Един неразделен клас. Някои ще правят сценка и на нея са направили как върви един учебен час, като са взели различни ученически вицове. След концерта ще ходим на аквапарка в Слънчев бряг.
    Последно редактирано от cvetityyy98 : 06-13-2012 на 17:18

И аз смятам, че е редно да си направим, но не сега... може би след като подадем документите? (демек някъде към 20.07)
    20.07.? Иначе на нас са ни направили безумно тъпа изненада и ще се получи много тъпо, ние не сме задружен клас и сигурно ще се разделим на групички и общо взето нищо ;д

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    http://www.youtube.com/watch?v=E1nbvplgElw

Нямам други думи, с които в момента да опиша настроението си...Нямам и думи като цяло.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    http://www.youtube.com/watch?v=E1nbvplgElw

Нямам други думи, с които в момента да опиша настроението си...Нямам и думи като цяло.
    http://www.youtube.com/watch?v=76RbWuFll0Y

Еми не, не знам, може и да не е точно на 20, ама ми се струва най-удачно да направим нова тема, когато знаем дали сме приети, където искаме, защото реално това е момента, в който спираме да бъдем седми клас и започваме осми... ама не знам, както решите ^^

^ Съгласен !
    The secret side of me
    I never let you see
    I keep it caged, but I can't control it, so stay away from me, the beast
    Is ugly, I feel the rage, and I just can't hold it ...

И аз съм съгласна.

Мхм.. наистина нова тема чак когато сме приети е по-добре.

аз също съм съгласна да направим нова тема, идеята е добра

Свърши ли се? .. учебниците предадохте ли ги ?
    The secret side of me
    I never let you see
    I keep it caged, but I can't control it, so stay away from me, the beast
    Is ugly, I feel the rage, and I just can't hold it ...

Мина концертът :S Толкова сълзи имаше (от повечето) ,но все пак това е животът Утре ще ни дадат бележниците и всичко ще свърши ...Следва едно ново и надявам се добро начало Нови хора,нови емоции ... А кога бяхме 1-ви клас ;d

И аз съм съгласен да има нова тема, но след като ни приемат. Ние днес си предадохме учебниците и имаше днес в училище ден на отворените врати. По всеки един предмет имаше нещо любопитно и забавно. Аз участвах в английския език (казвах стихотворение) и участвах в Свободно време (с партньорката ми танцувахме ча-ча-ча). Беше супер готино..! Дадоха ни и списъка с книги за лятото. Моля Ви кажете ми сайт в който да мога да прочета някои от тях

Цитирай Първоначално написано от the_world_around_me Виж мнението
    Мина концертът :S Толкова сълзи имаше (от повечето) ,но все пак това е животът Утре ще ни дадат бележниците и всичко ще свърши ...Следва едно ново и надявам се добро начало Нови хора,нови емоции ... А кога бяхме 1-ви клас ;d
    Днеска ли ви беше концерта? Нашия е утре и днеска гледахме генерална репетиция и с тея песни имам чувството, че искат да ни накарат да се депресираме яко. ;д хахах Свърши! ))

Цитирай Първоначално написано от perry_the_platypus Виж мнението
    Днеска ли ви беше концерта? Нашия е утре и днеска гледахме генерална репетиция и с тея песни имам чувството, че искат да ни накарат да се депресираме яко. ;д хахах Свърши! ))
    Да,днес беше . Депресирахa се всички и затова повечето ученици се разплакаха Утре са само бележниците и списъка с книгите

Ние днес бяхме на екскурзия. Беше яко, само дето изпих едно шише с ледена вода и тъй както ме болеше гърлото, останах без глас. Звуча като съдран травестит ;д Ужасно е. Боли ме дори като преглъщам и не мога да пея. Направо ми иде да се гръмна! Обаче видяхме едни китайци от Хонг Конг и се снимахме с тях. Бяха много усмихнати и май не само ние се радвахме на тях, ами и те на нас ;д После пък, като се разкарвахме из Велико Търново, видях още три азиатки и ги заговорих (понеже съм голяма фенка на Азия, все пак любимата ми група е от там). Оказа се, че и те са от Хонг Конг. И, което беше най-якото, едното момиче беше Sixth Gun като мен (сиреч и тя слуша любимата ми група). Беше много яко. Та както и да е, сега ще си търся лекове за гласа, че не мога да го трая...
    Утре, след като ни дадат бележниците и удостоверенията, ще си записвам желанията, защото може само в нашето училище, а после ще има голяма навалица и ще има много да се чака. ще пиша само две желания. Балът ми е достатъчен и предостатъчен, така че ще вляза при всички положения!
    Сега нямам търпение мама да се върне, защото ми е взела характеристиката и искам да си я видя, пък и с малко късмет ми е видяла съобщението, което означава, че ще носи лек за изгубения ми глас... Wish me luck ;D

Ние ще ходим на пейнтбол и там ще ни раздават удостоверенията и бележниците и характеристиките.

бту. на нас ни казаха, че характеристиките са за новото училище и да не ги отваряме!? о.О

ооо, днес при нас пак беше много якичко отидохме да си дадем учебниците, но имахме часове по принцип .. аз и групичката, с която се събирам решихме да влезем само по математика и то, защото ни беше скучно, то пък взеха, че ни изгониха от час беше мн забавно .. искаше ни да се изгаврим с г-жата по математика нещо, защото на почти всички ни остави по-ниските оценки, но нищо не сме правили .. утре отиваме за бележниците, а чак в понеделник удостоверенията, голяма тъпотия нищо :PP

Повече от фен Аватара на pepochko
    оле и на нас ще ни дадът чак в понеделник удостоверенията защото директорката била се подписала само от едната страна а сега е на екскурзия в англия, лондон и просто нямам думи мама така я псува че просто.... D преди малко бяхме на дискотека в пашата и беше супер яко

Цитирай Първоначално написано от perry_the_platypus Виж мнението
    бту. на нас ни казаха, че характеристиките са за новото училище и да не ги отваряме!? о.О
    И на нас ни го каза класната.Може би наистина не трябва

Кво ще рече да не ги отваряме? о.о

Кво ще рече да не ги отваряме? о.о
    Ами щели да бъдат запечатани в голям бял плик (пощенски) и се носят така при записването в новото училище и там ги четат директорите или там някой друг. ;д

Ще рече тва да си стоят в плика (ако са в плик)..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си