- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници ;)
Има смисъл да правим нова темаИначе днес върнахме учебниците , купихме цветя на класната ( тя ни преподава по математика) и по БЕЛ + подарък за класната . Получи се уникално <33 . За жалост не можахме да се организираме като хората и само няма да ходим никъде с класа . Мислим само някои хора да вземем и да идем да се почерпим някъде... Все пак за последен път заедно и ще е редно
Утре ще подаряваме всичко ,а и тогава ще има и прощален концерт за нас ...Пълна боза ще е ,защото ще пеем следните песни : Криско - Почивни дни , Графа , Печенката и Бобо - Дим да ме няма ... "Един неразделен клас" и "Приятели" . Тцтц ...ходих на репетициите и не е кой знае какво , но ..
Айде сега . На 15-ти само ще ни дадат бележниците и ще си ходим ...Ох , най-сетне дойде тази пуста ваканция (party)
![]()
И аз смятам, че е редно да си направим, но не сега... може би след като подадем документите? (демек някъде към 20.07)
И ние ще имаме концерт, но той ще е на 15. Получава се много яко. Имаме бийтбоксъри, брейкъри, ще танцуват народни танци и хип-хоп, а ще пеем В гимназия сме догодина, Учителко любима на Роси Кирилова, Заедно на Графа, Орлин и Любо и Един неразделен клас. Някои ще правят сценка и на нея са направили как върви един учебен час, като са взели различни ученически вицове. След концерта ще ходим на аквапарка в Слънчев бряг.
Последно редактирано от cvetityyy98 : 06-13-2012 на 17:18
http://www.youtube.com/watch?v=E1nbvplgElw
Нямам други думи, с които в момента да опиша настроението си...Нямам и думи като цяло.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Еми не, не знам, може и да не е точно на 20, ама ми се струва най-удачно да направим нова тема, когато знаем дали сме приети, където искаме, защото реално това е момента, в който спираме да бъдем седми клас и започваме осми... ама не знам, както решите ^^
Мхм.. наистина нова тема чак когато сме приети е по-добре.
Мина концертът :S Толкова сълзи имаше (от повечето) ,но все пак това е животътУтре ще ни дадат бележниците и всичко ще свърши ...Следва едно ново и надявам се добро начало
Нови хора,нови емоции ... А кога бяхме 1-ви клас ;d
И аз съм съгласен да има нова тема, но след като ни приемат. Ние днес си предадохме учебниците и имаше днес в училище ден на отворените врати. По всеки един предмет имаше нещо любопитно и забавно. Аз участвах в английския език (казвах стихотворение) и участвах в Свободно време (с партньорката ми танцувахме ча-ча-ча). Беше супер готино..! Дадоха ни и списъка с книги за лятото. Моля Ви кажете ми сайт в който да мога да прочета някои от тях![]()
Ние днес бяхме на екскурзия. Беше яко, само дето изпих едно шише с ледена вода и тъй както ме болеше гърлото, останах без глас. Звуча като съдран травестит ;д Ужасно е. Боли ме дори като преглъщам и не мога да пея. Направо ми иде да се гръмна! Обаче видяхме едни китайци от Хонг Конг и се снимахме с тях. Бяха много усмихнати и май не само ние се радвахме на тях, ами и те на нас ;д После пък, като се разкарвахме из Велико Търново, видях още три азиатки и ги заговорих (понеже съм голяма фенка на Азия, все пак любимата ми група е от там). Оказа се, че и те са от Хонг Конг. И, което беше най-якото, едното момиче беше Sixth Gun като мен (сиреч и тя слуша любимата ми група). Беше много яко. Та както и да е, сега ще си търся лекове за гласа, че не мога да го трая...
Утре, след като ни дадат бележниците и удостоверенията, ще си записвам желанията, защото може само в нашето училище, а после ще има голяма навалица и ще има много да се чака. ще пиша само две желания. Балът ми е достатъчен и предостатъчен, така че ще вляза при всички положения!
Сега нямам търпение мама да се върне, защото ми е взела характеристиката и искам да си я видя, пък и с малко късмет ми е видяла съобщението, което означава, че ще носи лек за изгубения ми глас... Wish me luck ;D
Ние ще ходим на пейнтбол и там ще ни раздават удостоверенията и бележниците и характеристиките.
бту. на нас ни казаха, че характеристиките са за новото училище и да не ги отваряме!? о.О
ооо, днес при нас пак беше много якичкоотидохме да си дадем учебниците, но имахме часове по принцип .. аз и групичката, с която се събирам решихме да влезем само по математика и то, защото ни беше скучно, то пък взеха, че ни изгониха от час
беше мн забавно .. искаше ни да се изгаврим с г-жата по математика нещо, защото на почти всички ни остави по-ниските оценки, но нищо не сме правили .. утре отиваме за бележниците, а чак в понеделник удостоверенията, голяма тъпотия
нищо :PP
: ))
оле и на нас ще ни дадът чак в понеделник удостоверенията защото директорката била се подписала само от едната страна а сега е на екскурзия в англия, лондон и просто нямам думи мама така я псува че просто....D преди малко бяхме на дискотека в пашата и беше супер яко