- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 22
Утре си идвам!
Щастливо ми е, навънка дъжд вали и е макс 10 градуса, мъгляво и студено, ама ми е готино. Остана малко багаж, да се видя с този и онзи и утре: Хелоу България![]()
кота 0.
обмислям емиграция.
търся си оферта за някой творчески курс още това лято.
йо:Д
скучно ми е.иначе ми е някакво такова ..общително.Надявам се днес да направя нещо значимо.
Майка му да еба тъпа, гадна, долна, вмирисана !!!!!! К'ъв е тоя моя късмет бе ?!? Еба ти и миндилщината, човеко !!! Тъкмо да се зарадва човек и аааааайде... трябва да ти се изсерат отгоре !!! Да еба и помията скапана, да еба !!!!!
Чувствам се гадно, наистина гадно. Мамка му, мамка му, мамка му..
Искам да си намеря най на края работа, да имам свобода , да бъда независима, гаджето ми да спре да ми повтаря и казва че съм слаба. ИСКАМ да имам стабилност! Искам да се чуствам добре, тъжна съм, много съм тъжна, изнервена съм , депресирана съм и постоянно ревнувам гаджето си и се счупих днес да го шпионирам, което не е честно от моя страна. Супер самотна съм , и съм полудяла...И искам най на края свободно да изляза навън... Това всичкото го чуствам и сърцето ми вече ще се пръсне. Не може ли живота да е по прост, и просто да не ме натоварват психически, аз съм просто човек, обикновен човек който се старае и той по някаф начин да оцелее еииии !!!!
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
Смазаана..как успяха да се изсипят толкова хора просто...
Сега и кафе няма да ми помогне не знам как ще оцелея на този рожден ден просто
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Скапано. Дано има бог.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Объркан!
Все едно съм седнал на 10 стъпало от стълбище и имам още 10 нагоре! Изминал съм доста, но и ми остава доста!
Седя и гледам как хората под и над мен дерзаят!
Blab
Идвай при мен и без това нямам с кого да си пия бирата почивния ден!
Al3ksandra
Както се казва мога да ти вляза в положение, единственото с което мога да ти помогна в момента е да те накарам да се замислиш, НЕ за кви проблеми имаш! А колко много имаш /семейство, приятели.../ колко хубави моменти си имала до сега и да вярваш, че всичко ще се нареди! Защото винаги нещата се нареждат!
супер ми е. Много съм щастлив. Приет съм от първо класиране в специалността, която исках - Електроенергетика в ТУ София, с един от най - високите балове (27,55 от 30 след преизчисление, не си го бях сметнал правилно първия път). Утре пътувам за село. Идилия. Много съм щастлив![]()
Ебаси кура! Ще ме порежат много лошо в сряда, вижда се. Добрата новина е, че поне ще се покажа като солидарна приятелкаИ трябва много сериозно да си помисля по някои въпроси, да се взема в ръце малко... Ох, само да свърши тая миризлива сесияяяяяяяяяя........
К'во не се ядосвай... пак ше забия в нас ;х Тееее, да му се не види ! Пак почва МАСИВНОТО търсене на работа... си пикая и на късмета, и на всичкото *angry face* !
Днес цял ден лежах,направо едвам мърдах :Х надрусах се с лекарства и сега съм по-добре,даже преди малко ядох...
>>DjBelev<<
бива бе
момиче
майка му дейба на всичко и на всеки наистина . мързи ме да отида и да си куяп цигари даже. имам алкохол но не ми се пие. не ми се занимава и да чета за оная простотия
приятен полет
момиче
Дрийм самолета ще го приземят преждевременно като разберат че си зомбясала
Иначе леко доходно и безаварийно. И..нали знаеш - Обади се като стигнеш![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Взех си дипломата ^^, но тепърва започвам с бумащината около документите и простотиите![]()
Утре се надявам да е незабравим ден, ама в добрия смисъл.. Ох, чак ми е нервно.
О, Дрийм, лек и бърз полет![]()