.
Отговор в тема
Страница 21 от 22 ПървиПърви ... 11171819202122 ПоследнаПърви
Резултати от 501 до 525 от общо 533
    Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    Айде пак със заучените фразички...
    Не ги познавам и не искам да ги познавам всички, както казах - този тип мнения са базирани на тенденции, наблюдения и лични впечатления.

Виждам ги, да и по-голямата част от тях са гадни!

И преди да ме нападнеш и да подложиш под съмнение обективността на мнението ми, защото след неуспешния опит за ирония вероятно ще последва именно това - мога да кажа, че познавам достатъчно много метъли, ходил съм по концерти, слушал съм и дори съм свирил с метъли. : )
    Смешно е да ми говориш за заучени фразички, след като ти само това правиш - повтаряш ми "метълките са грозни, метълките са гадни, дебели и гнусни, мрън мрън мрън".
    Но много правилно дори сам отбеляза - ЛИЧНИ ВПЕЧАТЛЕНИЯ.
    Ако ти си се мъкнал с грозни метълки - това си е твое преживяване, за което те съжалявам :P
    Моите лични впечатления са други. Затова не е коректно да кажеш за нещо, което идва от ТВОЕТО ЛИЧНО мнение и от ТВОЯ ЛИЧЕН житейски опит, че е факт.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Къде съм казвал такова нещо изобщо? Никъде не съм споменавал какви познавам, с какви се "мъкна", ами обобщих моите (които далеч не са само мои, но мен това не ме интересува) виждания по въпроса.
    Ако приемеш думата "факт" толкова буквално, не съм аз виновен, че не разграничаваш вметнатите фрази и ги приемаш буквално.

Голям фен Аватара на iwwo_
    НЕ, противни са ми даже ...

"И преди да ме нападнеш и да подложиш под съмнение обективността на мнението ми, защото след неуспешния опит за ирония вероятно ще последва именно това - мога да кажа, че познавам достатъчно много метъли, ходил съм по концерти, слушал съм и дори съм свирил с метъли."

А пък после :

"Никъде не съм споменавал какви познавам, с какви се "мъкна", ами обобщих моите (които далеч не са само мои, но мен това не ме интересува) виждания по въпроса."

Е, хем познаваш и си ходил, пък хем не е така... Избери си едното, а ?

Първо нещо е факт, пък сега не си имал предвид факт, а нещо си друго... Май и ти не знаеш какво имаш предвид xD

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality

Като почнете със стереотипи - червенокосата ми е най-добра приятелка,супер яка пичка е и слуша само метъл , рок, etc...
    Ми не,не е грозно,супер готина ми е...
    не всички са размъкнати
    тесногръди и смешни стереотипи.
    maDamn

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Грейнджър ви го каза и най-важното - показа. Нейната приятелка е страшна мацка, а слуша метъл и т.н. И аз слушам по-хард неща, обаче не съм 50 кг над нормата, нито пъпчасала или гнусна, както по-горе се изразиха. Е, не съм и първа красавица, ама ще го преживеете.

http://i.imgur.com/5ZoW9.jpg -

Снимков материал. Я, виж, с черна тениска съм. Ужас, убийте ме :О

Супер фен Аватара на skornex
    Баш на метълка не отказвам

Повече от фен Аватара на Scarface_
    не съм виждал , кой знае колко яки метълки///
    Kao jedno mi smo bili
    volela bih da dozivim
    bar jos jednom
    oci da ti vidim

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от IncendiaSanctus Виж мнението
    "И преди да ме нападнеш и да подложиш под съмнение обективността на мнението ми, защото след неуспешния опит за ирония вероятно ще последва именно това - мога да кажа, че познавам достатъчно много метъли, ходил съм по концерти, слушал съм и дори съм свирил с метъли."

А пък после :

"Никъде не съм споменавал какви познавам, с какви се "мъкна", ами обобщих моите (които далеч не са само мои, но мен това не ме интересува) виждания по въпроса."

Е, хем познаваш и си ходил, пък хем не е така... Избери си едното, а ?

Първо нещо е факт, пък сега не си имал предвид факт, а нещо си друго... Май и ти не знаеш какво имаш предвид xD
    Пак ми се хващаш за всяка дума, толкова ли няма какво повече да кажеш, да питам ли аз защо не ми отговори нищо по въпроса - защо намеси чалгарките? ;д
    Не съм казвал, че не познавам, напротив.
    Да, не съм споменавам какви познавам и с какви се 'мъкна' и това няма нищо с другото твърдение.

Обаче много започна да ми се хващаш за всяка дума и се опитваш по много евтин начин да избягаш от спора с някакви дребни неща. : )

Изгубих интерес да продължавам да пиша.
    Ако ще казваш нещо съществено - казвай.
    Ако обаче ще се хващаш за всяка една дума, буквално...и трябва да ти се обяснява като на идиот - какво е вметната фраза, как 2 неща, които съм написал имат съвсем различно значение, но ти не правиш разлика...няма да се занимавам с теб.
    Лека нощ! : )

Град
    София
    Ох, разбрахме, че има и хубави, айде спрете се вече, стига глупости.
    За мен - повечето не са хубави и пак ще повторя, че подобни обощаващи мнения са базирани на стереотипи, тенденции, лични впечатления и нагласи (които са различни за всички). Точка. Имате пълното право да имате каквото си искате отношение към тях.

Айде живи и здрави!

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Понеже всяка метълка изглежда по този начин, айде стига.
    80% са грозотии.
    Малко странно изказване - ,,80% са грозотии''.Базирано на стереотипи,лични наблюдения,мнения на останалите ?!?Ако кажеш,че е на лични наблюдения,мога само да ти кажа - толкова и гледаш.Аз съм метал и обръщам повече внимание на метълките,когато ги видя,и определено не бих казал ,че 80% са грозотии.Все едно да кажа,че 80% от момичетата,които слушат чалга са тъпи - защото и такъв стереотип има.

P.S Много се кефа като видя мацка с тениска на Мейдън,Металика,Хелуийн,ect. зпълва ми душата,жалко че все по-рядко се обличат така.

Повече от фен Аватара на embraceme
    EVANESCENCE THE BEST

Голям фен Аватара на reperw
    не 10 букви гадни метълки космати (puke)

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Цитирай Първоначално написано от reperw Виж мнението
    не 10 букви гадни метълки космати (puke)
    http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...39822615_n.jpg
    http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...37833160_n.jpg
    http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...43256881_n.jpg

Виж ми космите ^^ Надявам се не си ял скоро

^ omg,dream1707 как въобще се понасяш такава.Отвратителна гледка .
    Аз пък не познавам една метълка дето да отговаря на ваще извратени описания.Всичките си изглеждат повече от добре и ако не знаех какво слушат никога нямаше да ги опредля като "метълки"

Слабо, dream, сори, ама не приличаш на стереотипна метълка, така че изобщо не си част от дискусията в темата !

Повече от фен Аватара на embraceme
    На мен ме кефят металките обаче тея по-нежните ,които имат по-готически стил не онези дето носят кубинки и мъкнат раници като туристи

Металки Чалгарки Рапарки всички сме хора,ако си допадате защо не
    Последно редактирано от Krisio Bg : 06-18-2012 на 23:59

Голям фен Аватара на reperw
    Цитирай Първоначално написано от dream1707 Виж мнението
    е да щото всички са такива ... като видя някоя с кубинки до кръста и с 1000000 пиерсинга и с мустаци и слуша асйкдбиуяв бдяиву дбияув ндиуя бхсаиудбяивб дияву бдиуаснд РААААААА БУРАРУАБРУАБРУБАРУБАРУАР и ми става лошо... сеш се :Д

Излизал съм с една такава мацка. Приличаше малко на Таря Турунен. Страхотна.

Абе стига да са хубави в лице и облечени с вкус много се кефя на такива.

Голям фен Аватара на dami666
    Цитирай Първоначално написано от ra4ence Виж мнението
    Всяка крайност е УЖАСНА. И металистки, и чалгарки, които не поглеждат в друга посока освен техния си стил. Кофти. Но...каквото и да си говорим - момиче облечено като.. да не казвам какво..с ония ми ти кубинки,черни размъкнати дрехи /това дрехи или парцали са?/ и иозбщо цялата визия...еми това не е момиче,някакъв хибрид май ще е
    Съгласна съм,крайностите са гадни,независимо дали жена или мъж го правят.Не ми харесва стереотипния външен вид нито на метълите,нито на чалгарите.
    Believe in yourself.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Цитирай Първоначално написано от reperw Виж мнението
    е да щото всички са такива ... като видя някоя с кубинки до кръста и с 1000000 пиерсинга и с мустаци и слуша асйкдбиуяв бдяиву дбияув ндиуя бхсаиудбяивб дияву бдиуаснд РААААААА БУРАРУАБРУАБРУБАРУБАРУАР и ми става лошо... сеш се :Д
    Опа.. нямам други снимки просто .. И аз обичам да нося провисналите метълски тениски и тнт ... И въпреки това, допри и в тях не се възприемам за грозна

Голям фен Аватара на nor4eto99
    pozdrav za vsi4ki 4algar4eta Children of bodom- are you dead yet

А защо всички вие си мислите, че щом едно момиче слуша рок и метъл обезателно трябва да носи черни дрехи и да има пърсинг поне на едно място на тялото.....е много грешите да знаете!! Аз слушам метъл и искам да ви кажа, че хич не отговарям на описанията ви...:@

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Мен пък супер слабо ме вълнува дали отговаряш на описанията ни.
    Welcome to the Jungle...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си