- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- възбуждат ли ви яки металистки ;)
Смешно е да ми говориш за заучени фразички, след като ти само това правиш - повтаряш ми "метълките са грозни, метълките са гадни, дебели и гнусни, мрън мрън мрън".
Но много правилно дори сам отбеляза - ЛИЧНИ ВПЕЧАТЛЕНИЯ.
Ако ти си се мъкнал с грозни метълки - това си е твое преживяване, за което те съжалявам :P
Моите лични впечатления са други. Затова не е коректно да кажеш за нещо, което идва от ТВОЕТО ЛИЧНО мнение и от ТВОЯ ЛИЧЕН житейски опит, че е факт.
Къде съм казвал такова нещо изобщо? Никъде не съм споменавал какви познавам, с какви се "мъкна", ами обобщих моите (които далеч не са само мои, но мен това не ме интересува) виждания по въпроса.
Ако приемеш думата "факт" толкова буквално, не съм аз виновен, че не разграничаваш вметнатите фрази и ги приемаш буквално.
"И преди да ме нападнеш и да подложиш под съмнение обективността на мнението ми, защото след неуспешния опит за ирония вероятно ще последва именно това - мога да кажа, че познавам достатъчно много метъли, ходил съм по концерти, слушал съм и дори съм свирил с метъли."
А пък после :
"Никъде не съм споменавал какви познавам, с какви се "мъкна", ами обобщих моите (които далеч не са само мои, но мен това не ме интересува) виждания по въпроса."
Е, хем познаваш и си ходил, пък хем не е така... Избери си едното, а ?
Първо нещо е факт, пък сега не си имал предвид факт, а нещо си друго... Май и ти не знаеш какво имаш предвид xD
![]()
Като почнете със стереотипи - червенокосата ми е най-добра приятелка,супер яка пичка е и слуша само метъл , рок, etc...
Ми не,не е грозно,супер готина ми е...
не всички са размъкнати
тесногръди и смешни стереотипи.
maDamn
Грейнджър ви го каза и най-важното - показа. Нейната приятелка е страшна мацка, а слуша метъл и т.н. И аз слушам по-хард неща, обаче не съм 50 кг над нормата, нито пъпчасала или гнусна, както по-горе се изразиха. Е, не съм и първа красавица, ама ще го преживеете.
http://i.imgur.com/5ZoW9.jpg -
Снимков материал. Я, виж, с черна тениска съм. Ужас, убийте ме :О
не съм виждал , кой знае колко яки метълки///
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim
Пак ми се хващаш за всяка дума, толкова ли няма какво повече да кажеш, да питам ли аз защо не ми отговори нищо по въпроса - защо намеси чалгарките? ;д
Не съм казвал, че не познавам, напротив.
Да, не съм споменавам какви познавам и с какви се 'мъкна' и това няма нищо с другото твърдение.
Обаче много започна да ми се хващаш за всяка дума и се опитваш по много евтин начин да избягаш от спора с някакви дребни неща. : )
Изгубих интерес да продължавам да пиша.
Ако ще казваш нещо съществено - казвай.
Ако обаче ще се хващаш за всяка една дума, буквално...и трябва да ти се обяснява като на идиот - какво е вметната фраза, как 2 неща, които съм написал имат съвсем различно значение, но ти не правиш разлика...няма да се занимавам с теб.
Лека нощ! : )
Ох, разбрахме, че има и хубави, айде спрете се вече, стига глупости.
За мен - повечето не са хубави и пак ще повторя, че подобни обощаващи мнения са базирани на стереотипи, тенденции, лични впечатления и нагласи (които са различни за всички). Точка. Имате пълното право да имате каквото си искате отношение към тях.
Айде живи и здрави!
Малко странно изказване - ,,80% са грозотии''.Базирано на стереотипи,лични наблюдения,мнения на останалите ?!?Ако кажеш,че е на лични наблюдения,мога само да ти кажа - толкова и гледаш.Аз съм метал и обръщам повече внимание на метълките,когато ги видя,и определено не бих казал ,че 80% са грозотии.Все едно да кажа,че 80% от момичетата,които слушат чалга са тъпи - защото и такъв стереотип има.
P.S Много се кефа като видя мацка с тениска на Мейдън,Металика,Хелуийн,ect. зпълва ми душата,жалко че все по-рядко се обличат така.
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...39822615_n.jpg
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...37833160_n.jpg
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...43256881_n.jpg
Виж ми космите ^^ Надявам се не си ял скоро
^ omg,dream1707 как въобще се понасяш такава.Отвратителна гледка![]()
.
Аз пък не познавам една метълка дето да отговаря на ваще извратени описания.Всичките си изглеждат повече от добре и ако не знаех какво слушат никога нямаше да ги опредля като "метълки"
Слабо, dream, сори, ама не приличаш на стереотипна метълка, така че изобщо не си част от дискусията в темата !![]()
На мен ме кефят металките обаче тея по-нежните ,които имат по-готически стил не онези дето носят кубинки и мъкнат раници като туристи
Металки Чалгарки Рапарки всички сме хора,ако си допадате защо не![]()
Последно редактирано от Krisio Bg : 06-18-2012 на 23:59
Излизал съм с една такава мацка. Приличаше малко на Таря Турунен. Страхотна.
Абе стига да са хубави в лице и облечени с вкус много се кефя на такива.
pozdrav za vsi4ki 4algar4eta Children of bodom- are you dead yet
А защо всички вие си мислите, че щом едно момиче слуша рок и метъл обезателно трябва да носи черни дрехи и да има пърсинг поне на едно място на тялото.....е много грешите да знаете!! Аз слушам метъл и искам да ви кажа, че хич не отговарям на описанията ви...:@
Мен пък супер слабо ме вълнува дали отговаряш на описанията ни.
Welcome to the Jungle...