.
Отговор в тема
Страница 5 от 96 ПървиПърви 1234567891555 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 2385
    Цитирай Първоначално написано от perry_the_platypus Виж мнението
    За жалост в по-горните класове ще срещнеш още по-големи изроди, и в най-елитната гимназия да влезнеш. Иначе кофти, ама иначе много им обръщаш внимание, к'во ти пука, не се възхищавай толкова. Не познавам класа ти, но от моя клас наистина имаше ИСТИНСКИ ЗУБАРИ, които си нямаха живот, сигурен съм, че ти не си от тях, просто хората от вече бившия ти клас са били изроди. ;д
    Сигурна съм, че ще срещна кретени където и да отида, но ако вляза където искам (немската), поне ще съм с хора, които малко или много мислят за образованието си. А това за зубърите - мога да кажа, че въобще не съм - даже се падам малко мързеливичка, на както и да е. Просто аз се изнервям от факта как в очите ми говорят и си вярват, че като уча си пропилявам детството. А етикета "зубър" се слагаше на всеки, който изкара шестица ..

Цитирай Първоначално написано от `мuмс` Виж мнението
    Сигурна съм, че ще срещна кретени където и да отида, но ако вляза където искам (немската), поне ще съм с хора, които малко или много мислят за образованието си. А това за зубърите - мога да кажа, че въобще не съм - дажи се падам малко мързеливичка, на както и да е. Просто аз се изнервям от факта как в очите ми говорят и си вярват, че като уча си пропилявам детството. А етикета "зубър" се слагаше на всеки, който изкара шестица ..
    Ограничени хора.
    За детството: отдавна минаха първите ни 7 години, сега минаха и първите 7 години в училище, да, вярно, че всеки е дете вътре в себе си, но просто трябва да го разберем, че вече не сме 4-5 клас, където на никой не му пукаше дали имаш 3 или 4.
    Времето лети!
    Последно редактирано от perry_the_platypus : 06-20-2012 на 19:10

Ограничени хора.
    За детството: отдавна минаха първите ни 7 години, сега минаха и първите 7 години в училище, да, вярно, че всеки е дете вътре в себе си, но просто трябва да го разберем, че вече не сме 4-5 клас, където на никой не му пукаше дали имаш 3 или 4.
    Времето лети!
    Иди им го кажи Всъщност аз не се разделям с лоши чувства с тях. Каквото било - било. Аз съм оптимистка и вярвам, че наистина ще срещна умни и трудолюбиви хора, защото такива все още има!

Еми, кво да ви кажа... Мене ме яд, че ми лепят етикети, а нищо не знаят за мен... За музиката ми викат "тея са обратни! жени! наркомани!" -фейспалм- Ще ми обясняват за музика, дето 7 години ходя на пиано! Баси. Не че и аз съм професионален музикант, бая съм далеч от това определение и от мисълта, че го заслужавам, ама да не коментират като не знаят, дори една тяхна песен не са чули. Темерути пълни! Викат ми "задръстена зубърка, нямаш личен живот" Ъх? Защото не си мотам задните части по сливенските кафенета и дискотеки да пуша и да пия, не означава, че нямам личен живот. Просто съм предпочела вместо с тях, да общувам с хора от други градове и от други страни, които споделят моята гледна точка за някои неща и с които имаме общи интереси! Една "мадама" от ей тая "интелигенция" ходи да разправя, че по цял ден само съм учила и нищо друго не съм правила... Не че е за хвалене, даже изобщо, ама не съм отворила учебник цялата година. (освен по химия, ама на национална олимпиада без подготовка ходи ли се? ;д) Съжалявам, че някои имат достатъчно мозък да запомнят най-важното от часовете и да разсъждават с главите си. Искрено се извинявам... Така ли не разбраха, че няма да се променя заради тях и че с това си мнение не ме правят нещо по-малко от тях?! Ето затова ще замина!

лол, да... ядосах се ;д съжалявам за спама, че малко не е по темата... просто много се радвам, че се отървах от тях! Надявам се, че поне другите ще почакат малко, преди да ми лепят същите етикети...

Иди им го кажи Всъщност аз не се разделям с лоши чувства с тях. Каквото било - било. Аз съм оптимистка и вярвам, че наистина ще срещна умни и трудолюбиви хора, защото такива все още има!
    Може ли да се харесват коментари отнякъде? ;дд че ще изхаресам половината страница... ;д

Цитирай Първоначално написано от BloodyDreamer Виж мнението
    Еми, кво да ви кажа... Мене ме яд, че ми лепят етикети, а нищо не знаят за мен... За музиката ми викат "тея са обратни! жени! наркомани!" -фейспалм- Ще ми обясняват за музика, дето 7 години ходя на пиано! Баси. Не че и аз съм професионален музикант, бая съм далеч от това определение и от мисълта, че го заслужавам, ама да не коментират като не знаят, дори една тяхна песен не са чули. Темерути пълни! Викат ми "задръстена зубърка, нямаш личен живот" Ъх? Защото не си мотам задните части по сливенските кафенета и дискотеки да пуша и да пия, не означава, че нямам личен живот. Просто съм предпочела вместо с тях, да общувам с хора от други градове и от други страни, които споделят моята гледна точка за някои неща и с които имаме общи интереси! Една "мадама" от ей тая "интелигенция" ходи да разправя, че по цял ден само съм учила и нищо друго не съм правила... Не че е за хвалене, даже изобщо, ама не съм отворила учебник цялата година. (освен по химия, ама на национална олимпиада без подготовка ходи ли се? ;д) Съжалявам, че някои имат достатъчно мозък да запомнят най-важното от часовете и да разсъждават с главите си. Искрено се извинявам... Така ли не разбраха, че няма да се променя заради тях и че с това си мнение не ме правят нещо по-малко от тях?! Ето затова ще замина!

лол, да... ядосах се ;д съжалявам за спама, че малко не е по темата... просто много се радвам, че се отървах от тях! Надявам се, че поне другите ще почакат малко, преди да ми лепят същите етикети...
    човекк често ти казвам много ме кефиш :Д:Д

Може ли да се харесват коментари отнякъде? ;дд че ще изхаресам половината страница... ;д
    Еми май не.
    Леле с теб сме толкова еднакви - пианото, химията, идиотите от бившия клас. Ако кажеш, че харесваш криминални романи ще те разцелувам DDDD

Цитирай Първоначално написано от tedi129 Виж мнението
    човекк често ти казвам много ме кефиш :Д:Д
    лол, мерси ;дд

Еми май не.
    Леле с теб сме толкова еднакви - пианото, химията, идиотите от бившия клас. Ако кажеш, че харесваш криминални романи ще те разцелувам DDDD
    Обожавам да чета. Каквото и да е. Не харесвам определени жанрове, всичко зависи от дадения автор и от стила му на писане. И от сюжета и героите, естествено, ама ако авторът знае как да пише, дори това няма значение ;д

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Аз също не искам да оставам в България. Белгия и Швейцария са добър вариант, Дания и Германия също. Не знам кво се хвърляте всички на САЩ и Англия, като в повече от половината уни-та няма да можете да платите и 1/10 от таксите. А повярвайте ми - не е толкова лесно да си на стипендия, тя се дава само на няколко ученика, които наистина са най-добри.
    Иначе, наистина, тук не се живее. Много може да ме упрекнат, че и в чужбина е като тук, българите не са добре приемани никъде. А тук намериш ли си добра работа било много лесно. Е да, ама къде да я дирим тази работа. Няма места за младите хора, всички търсят квалифицирани работници със стаж, което ще рече около 30 годишни, е какво да правим тук?!
    И да, САЩ имат точно 200 години история. Но за тия 200 години са успяли да се наложат като водеща сила и мощ в икономиката. Да, ние сме си имали Вазов, Ботев и Левски. Но е минало - те не са сред нас. Това може да бъде само повод за гордост, но аз живея за бъдещето, а не за нещо, което евентуално го е имало преди 150 години.
    И докато постоянно всеки гледа в паницата на другия, седи с кръстени ръце и не прави нищо, обвинявайки само политиците, които сам е избрал - положението на нашата мила родина няма да се оправи. Затова, чужбина, чакай ни, идваме.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Обожавам да чета. Каквото и да е. Не харесвам определени жанрове, всичко зависи от дадения автор и от стила му на писане. И от сюжета и героите, естествено, ама ако авторът знае как да пише, дори това няма значение ;д
    И аз попринцип чета всичко каквото ми хареса, но напоследък започнах мнооого да се зарибявам по Агата Кристи и Джефри Арчър.
    П.П. Доста оспамихме темата ;D

Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Аз също не искам да оставам в България. Белгия и Швейцария са добър вариант, Дания и Германия също. Не знам кво се хвърляте всички на САЩ и Англия, като в повече от половината уни-та няма да можете да платите и 1/10 от таксите. А повярвайте ми - не е толкова лесно да си на стипендия, тя се дава само на няколко ученика, които наистина са най-добри.
    Иначе, наистина, тук не се живее. Много може да ме упрекнат, че и в чужбина е като тук, българите не са добре приемани никъде. А тук намериш ли си добра работа било много лесно. Е да, ама къде да я дирим тази работа. Няма места за младите хора, всички търсят квалифицирани работници със стаж, което ще рече около 30 годишни, е какво да правим тук?!
    И да, САЩ имат точно 200 години история. Но за тия 200 години са успяли да се наложат като водеща сила и мощ в икономиката. Да, ние сме си имали Вазов, Ботев и Левски. Но е минало - те не са сред нас. Това може да бъде само повод за гордост, но аз живея за бъдещето, а не за нещо, което евентуално го е имало преди 150 години.
    И докато постоянно всеки гледа в паницата на другия, седи с кръстени ръце и не прави нищо, обвинявайки само политиците, които сам е избрал - положението на нашата мила родина няма да се оправи. Затова, чужбина, чакай ни, идваме.
    -кима утвърдително- Съгласна съм.
    бтв аз съм за Япония ;дд Германия ще я оставя като резервен вариант. И, между другото, в Англия, ако си под 18, трябва едва ли не да си стоиш вкъщи и нищо да не правиш. Забранено им е даже на кафе да ходят, дори и с родители О.О Една вода да не можеш да си поръчаш...

Мимс, ай на ЛС ;дд

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Е така е, кой според зависи каквото го влече. Япония също е със огромната икономика, 99% от хората имат образование, високо заплащане като цяло, неслучайно е наречена "чудото на XXI век". Но аз засега не съм заинтересована нито от икономика, още по-малко от страните от изтока.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Аз не знам къде искам да уча.Искам първо да натупам опит в чужбина, защото явно това се цени в България, и после евентуално да се върна тук..

Oх,покрай тия момчета,забравих съвсем да пиша в темата.
    Наредих си желанията така :
    1.НЕГ
    2.ФЕГ
    3.АЕГ
    4.2 АЕГ
    5.НТБГ
    Айде,малко остана.Много съм щастлива,свърши се тоя ужас със седми клас.
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    Цитирай Първоначално написано от Wikito Виж мнението
    на 26,06,2012 :Р ти къде учиш?

Аз съм в ПГИУ "Елиас Канети" в Русе. Истинско чудо, че ме приеха, тъй като се изложих тотално на изпита по математика и имах 3.50. Бала ми беше 27 ии чаках второ класиране, за да вляза в паралелката, в която исках.

Голям фен Аватара на wenii
    Djenka, аз съм от Русе и кандидатствах за ПГИУ "Елиас Канети" ... да ти кажа струва ми се, че и аз чакам второ класиране :X:X .. в коя паралелка си
    Последно редактирано от wenii : 06-20-2012 на 22:39
    : ))

Голям фен Аватара на shaunaa
    В кой сайт можем да разберем къде сме приети ?
    Вярвай в мечтите си !

Мисля че в сайта на Рио (за твоята област)... Няма ли да ви ги изкарват някъде? В Сливен ще изкарат списъците на стъклената стена на една галерия в центъра и всеки може да си ги види. Аз там ще ги гледам.
    Я и аз да ви попитам ;д Как се определя кой в коя паралелка е? По бал ли? Защото ми казаха, че там, където са две паралелки с един и същ профил, първите 26 по бал отиват в едната, а останалите - в другата. Наистина ли е така, или на случаен принцип се решава? Или... не знам и аз...

Аха, ти ме мразиш от оная тема, хах. Споко, много добре разбрах Reenata, няма смисъл да се намесваш. (: Иначе си е мой проблем дали съм задръстен пубер или не, ахах, обиждай на воля, народе.
    Не намесвай онази тема, тя вече е минало Просто ти казвам какъв завистлив, ограничен глупак си и даже сега го доказваш като се дразниш с хора, които просто са изразили мнение !!
    Вярвай в мечтите си !

Мисля че в сайта на Рио (за твоята област)... Няма ли да ви ги изкарват някъде? В Сливен ще изкарат списъците на стъклената стена на една галерия в центъра и всеки може да си ги види. Аз там ще ги гледам.
    Я и аз да ви попитам ;д Как се определя кой в коя паралелка е? По бал ли? Защото ми казаха, че там, където са две паралелки с един и същ профил, първите 26 по бал отиват в едната, а останалите - в другата. Наистина ли е така, или на случаен принцип се решава? Или... не знам и аз...
    Да, обаче къде по-точно трябва да вляза в този сайта?? Аз съм от Варна, би ли ми дала малко по-конкретна информация, че това да вляза в сайта е много всеобщо казано !!?!?
    Вярвай в мечтите си !

Цитирай Първоначално написано от shaunaa Виж мнението
    Да, обаче къде по-точно трябва да вляза в този сайта?? Аз съм от Варна, би ли ми дала малко по-конкретна информация, че това да вляза в сайта е много всеобщо казано !!?!?
    в ляво пише "прием след седми и осми клас" - мисля че там ще са резултатите
    ;]] ;]] ;]] ;]] ;]] ;]]

Цитирай Първоначално написано от shaunaa Виж мнението
    Не намесвай онази тема, тя вече е минало Просто ти казвам какъв завистлив, ограничен глупак си и даже сега го доказваш като се дразниш с хора, които просто са изразили мнение !!
    Твоето мнение е повече от излишно, прави си сметката колко завистилив, ограничен глупак и съм и как точно сега го доказвам като се дразня НА хора, които просто са изразили мнение. Много добре взе да ме познаваш и хаха, не намесих темата, просто в оная тема да си припомним как не само аз ти казах, че си леко неграмотна, ахах. Въобще не смятам да ти падам на нивото и да споря.
    Последно редактирано от perry_the_platypus : 06-21-2012 на 07:35

shaunaa, би трябвало да са на същия сайт, където бяха резултатите.

Цитирай Първоначално написано от SunT Виж мнението
    shaunaa, би трябвало да са на същия сайт, където бяха резултатите.
    Да, там ще ги пуснат, http://7klas.mon.bg )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си