.
Отговор в тема
Страница 7 от 96 ПървиПърви ... 345678910111757 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 2385
    Повече от фен Аватара на kalito126
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от фЪстЪка Виж мнението
    Значи приятели ми казаха, че тъй като изпита по мат тази година беше лесен най-вероятно баловете ще се вдигнат....после пък си промениха мнението и започнаха да разправят, че тъй като в другите градове имало много двойки може и да се намалят.....според вас как е? Ще се увеличат, ще намалеят или ще си останат същите?
    Ще се вдигнат...
    Просто се усмихни...останалото няма значение!

любопитно ми е какво става, ако на 1во класиране не те приемат никъде .. о.О

Повече от фен Аватара на kalito126
    Град
    София
    Трябва да си доста тъп,за да не те приемат. Пробваш на второ и ако и тогава не стане, кандидатстваш в училищата,в които биха те приели и без изпити(някои квартални).
    Просто се усмихни...останалото няма значение!

Цитирай Първоначално написано от perry_the_platypus Виж мнението
    PS.2 Има шанс, защото в графика изрично пише "ДО 26.06.", но принципно предходни години все е излизало точно в този ден, в който е написано, независимо дали има "ДО".
    Миналата година мисля че е излязло на 24.

Голям фен Аватара на TheBeatles
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от tattoobitch19 Виж мнението
    Оставаш чак за 3-то класиране, където нямаш много шансове ако си с много нисък бал.
    Момиче съм!

"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Баловете дали ще се вдигнат зависи много от училището, където кандидатствате, но едва ли ще се променят, най-много с някоя десета да вдигнат или свалят.

http://www.youtube.com/watch?v=_2sTu-9Vn48
    аз си продължавам с песните
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Цитирай Първоначално написано от tattoobitch19 Виж мнението
    Прочети в предишните страници.

Цитирай Първоначално написано от SunT Виж мнението
    Графика беше друг и затова излязоха по-рано. Но в графика от МОМН за 2011 г. пишеше "ДО 24.06.". )

Цитирай Първоначално написано от kalito126 Виж мнението
    Трябва да си доста тъп,за да не те приемат. Пробваш на второ и ако и тогава не стане, кандидатстваш в училищата,в които биха те приели и без изпити(някои квартални).
    Не е нужно ако не си сигурна да пускаш грешна информация, само объркваш момичето. И така като е тръгнало, ако не те приемат никъде на първо класиране, чакаш трето.
    Иначе не е нужно да си тъп за да не те приемат, примерно ако някое момиче с бал 30 е писало АЕГ, ФЕГ, ИЕГ, etc. ?! Може и 0.001 да не й достигне, но няма да я приемат.

--------------------------------------------------------------------

Вижте какво са пуснали в РИО-Пазарджик:
    На 21.06.2012г. след 17.00 ч. ще можете да проверявате въведените ЖЕЛАНИЯ и ОЦЕНКИ от удостоверението ДО МОМЕНТА!

Въведените до момента желания и оценки все още не са окончателни, тъй като тече и тяхната проверка

При открити разминавания след 23.06.2012 г., Ви умоляваме да се явите в сградата на РИО- Пазарджик, ул. "Пейо Яворов" №1 /срещу Бинго залата/.

тел. 0876/330119- К. Белев

Повече от фен Аватара на the_world_around_me
    Цитирай Първоначално написано от SunT Виж мнението
    Излезли са по-рано ,защото и самият изпит беше по-рано

Цитирай Първоначално написано от BloodyDreamer Виж мнението
    Теди - дамм ;д по какво позна?... аааа! За Японията ли? ;д Аз искам там най-вече заради джей-рок-а и вижуъл кей-а, защото искам да се занимавам с музика (;
    Ще ти пиша на лично ;дд

Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    http://www.youtube.com/watch?v=_2sTu-9Vn48
    аз си продължавам с песните
    някак си все ми целиш вкуса

Цитирай Първоначално написано от the_world_around_me Виж мнението
    Излезли са по-рано ,защото и самият изпит беше по-рано
    Всъщност двата изпита бяха по-късно, 27 и 30 май 2011 г.

Цитирай Първоначално написано от Xriis.. Виж мнението
    Да , там трябва да отидеш

1. Удостоверение за завършен VII клас - оригинал
    2. Молба за записване /бланка на училището/

3. Характеристика на ученика, издадена от училището, в което се е обучавал

4. Удостоверение за преместване от училището, в което се е обучавал ученикът /След издаване от комисията за записване на служебна бележка, че ученикът е приет в гимназията!/
    5. Здравен картон
    6. Талон за здравно и имунизационно състояние на ученика към момента на записването (издава се от личния лекар)

7. Формуляр на ученика /бланка на гимназията/
    Всъщност, ето какво пише в наредбата:
    Чл. 13. Учениците се записват в VIII или в IX клас в училището, в което са приети, като подават следните документи:
    1. заявление до директора;
    2. оригинал на удостоверението за завършен VII клас или на свидетелство за завършено основно образование
    3. оригинал на медицинско свидетелство, издадено от лекуващия лекар на ученика при кандидатстване за профили "Изкуства" и "Спорт" и за специалностите от професии.
    Тоест, този талон за здравното състояние е необходим само при кандидатстване в спортно училище, професионална гимназия (техникум) или в училище за изкуства. Характеристика не ни е необходима. А тази молба за записване явно е еквивалентна на заявлението да директора. Здравният картон можем да го дадем и по-късно - в началото на учебната година. Формулярът,явно, се попълва там, а за удостоверението за преместване - не знам. Откъде трябва да го вземем, ако изобщо е нужно.

Цитирай Първоначално написано от Smile. Виж мнението
    Всъщност, ето какво пише в наредбата:
    Чл. 13. Учениците се записват в VIII или в IX клас в училището, в което са приети, като подават следните документи:
    1. заявление до директора;
    2. оригинал на удостоверението за завършен VII клас или на свидетелство за завършено основно образование
    3. оригинал на медицинско свидетелство, издадено от лекуващия лекар на ученика при кандидатстване за профили "Изкуства" и "Спорт" и за специалностите от професии.
    Тоест, този талон за здравното състояние е необходим само при кандидатстване в спортно училище, професионална гимназия (техникум) или в училище за изкуства. Характеристика не ни е необходима. А тази молба за записване явно е еквивалентна на заявлението да директора. Здравният картон можем да го дадем и по-късно - в началото на учебната година. Формулярът,явно, се попълва там, а за удостоверението за преместване - не знам. Откъде трябва да го вземем, ако изобщо е нужно.
    Необходими документи за записване в НОВОТО училище:

1. Удостоверение за завършен 7 клас - оригинал
    2. Оригинал и копие от акта за раждане
    3. Отпусно удостоверение от старото училище
    4. Служебната бележка с резултатите от изпитите / направете си и копие, за всеки случай /
    5. Медицинско удостоверение за здравословно състояние
    6. Здравен картон
    7. Характеристика на ученика - раздава се от класния и трябва да е подписана от родител (нужна е чак при записването)

По моя вътрешна информация (РИО-София град), резултатите ще бъдат качени най-рано 3-4 дни след приключването на срока за подаване на документи. Казаха още, че най-вероятно ще ги качат вечерта в Понеделник, защото няма да имат възможност в Неделя, сега тече проверка на въведените желания и оценки от удостоверението.

Голям фен
    Явно навсякъде пише различно .. Аз , както винаги , ще съм си подготвена За всеки случай ще си взема всичко - и копия , и оригинали ..

Дано да ги пуснат възможно най-скоро .. много ми е любопитно къде съм влязла И ще съм им искрено благодарна ,ако ги пуснат по-рано от възложения срок (въпреки че е "до")

Голям фен Аватара на shaunaa
    Цитирай Първоначално написано от rose14 Виж мнението
    в ляво пише "прием след седми и осми клас" - мисля че там ще са резултатите
    На мен не ми излиза това, сигурна ли си, че е вляво ?
    Вярвай в мечтите си !

Голям фен Аватара на shaunaa
    Твоето мнение е повече от излишно, прави си сметката колко завистилив, ограничен глупак и съм и как точно сега го доказвам като се дразня НА хора, които просто са изразили мнение. Много добре взе да ме познаваш и хаха, не намесих темата, просто в оная тема да си припомним как не само аз ти казах, че си леко неграмотна, ахах. Въобще не смятам да ти падам на нивото и да споря.
    Не е нужно да те познавам добре, за да те определя като такъв, какъвто казах, че си
    Вярвай в мечтите си !

Цитирай Първоначално написано от shaunaa Виж мнението
    Не е нужно да те познавам добре, за да те определя като такъв, какъвто казах, че си
    Доста комплексирана си. Както казах, нямам намерение да водя спор с хора, които са под моето ниво.

Xriis.., и аз нямам търпение да излязат колкото се може, по-рано.

Успех на всички!

PS. shaunaa, като си толкова умна, обоснови се защо ме наричаш така, като не нужно да ме познаваш добре, ахах
    Последно редактирано от perry_the_platypus : 06-21-2012 на 16:08

Необходими документи за записване в НОВОТО училище:

1. Удостоверение за завършен 7 клас - оригинал
    2. Оригинал и копие от акта за раждане
    3. Отпусно удостоверение от старото училище
    4. Служебната бележка с резултатите от изпитите / направете си и копие, за всеки случай /
    5. Медицинско удостоверение за здравословно състояние
    6. Здравен картон
    7. Характеристика на ученика - раздава се от класния и трябва да е подписана от родител (нужна е чак при записването)

По моя вътрешна информация (РИО-София град), резултатите ще бъдат качени най-рано 3-4 дни след приключването на срока за подаване на документи. Казаха още, че най-вероятно ще ги качат вечерта в Понеделник, защото няма да имат възможност в Неделя, сега тече проверка на въведените желания и оценки от удостоверението.
    Ок, но тогава от къде трябва да го вземем това отпусно удостоверение?

Цитирай Първоначално написано от Smile. Виж мнението
    Ок, но тогава от къде трябва да го вземем това отпусно удостоверение?
    От старото училище, в което си била до сега.

Голям фен
    От старото училище, в което си била до сега.
    А кога можем да го извадим ? ОУ-тата работят ли още ?

А кога можем да го извадим ? ОУ-тата работят ли още ?
    Еми ей сега като тръгнеш да се записваш, да, работят.

Голям фен
    Аха А има ли някаква определена бланка , която трябва да отнеса , или те там си знаят ..

П.С - Сори ,че толкова питам , ама не искам да пропусна нещо

Аха А има ли някаква определена бланка , която трябва да отнеса , или те там си знаят ..

П.С - Сори ,че толкова питам , ама не искам да пропусна нещо
    Давам ти пример, учиш в 38 ОУ и до сега си бил ученик, съвсем спокойно си отиваш (в работно време) и питаш да ти дадат едно отпуснато.
    Сега обаче като се замислих, преди няколко седмици, класната ни каза от новото училище да донесем отпуснато, за да не се водим ученици там. А това, което копнах от известен форум, пише "Отпуснато удостоверение от СТАРОТО училище".
    Хм, може утре да отида до моето училище и да питам.
    Последно редактирано от perry_the_platypus : 06-21-2012 на 17:45

Голям фен
    Аз сигурно ще мина понеделник ..
    И последно .. Можем ли да отидем да ни го дадът това "отпуснато" преди да са ни приели някъде ?

Аз сигурно ще мина понеделник ..
    И последно .. Можем ли да отидем да ни го дадът това "отпуснато" преди да са ни приели някъде ?
    Не, защото подозирам, че от новото училище трябва да го занесем. Логично е, ама утре ще питам, де.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си