- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи осмокласници
любопитно ми е какво става, ако на 1во класиране не те приемат никъде .. о.О
Трябва да си доста тъп,за да не те приемат.Пробваш на второ и ако и тогава не стане, кандидатстваш в училищата,в които биха те приели и без изпити(някои квартални).
Просто се усмихни...останалото няма значение!
Момиче съм!
"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън
Баловете дали ще се вдигнат зависи много от училището, където кандидатствате, но едва ли ще се променят, най-много с някоя десета да вдигнат или свалят.
http://www.youtube.com/watch?v=_2sTu-9Vn48
аз си продължавам с песните![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Прочети в предишните страници.![]()
Графика беше друг и затова излязоха по-рано. Но в графика от МОМН за 2011 г. пишеше "ДО 24.06.".)
Не е нужно ако не си сигурна да пускаш грешна информация, само объркваш момичето. И така като е тръгнало, ако не те приемат никъде на първо класиране, чакаш трето.![]()
Иначе не е нужно да си тъп за да не те приемат, примерно ако някое момиче с бал 30 е писало АЕГ, ФЕГ, ИЕГ, etc. ?! Може и 0.001 да не й достигне, но няма да я приемат.![]()
--------------------------------------------------------------------
Вижте какво са пуснали в РИО-Пазарджик:
На 21.06.2012г. след 17.00 ч. ще можете да проверявате въведените ЖЕЛАНИЯ и ОЦЕНКИ от удостоверението ДО МОМЕНТА!
Въведените до момента желания и оценки все още не са окончателни, тъй като тече и тяхната проверка
При открити разминавания след 23.06.2012 г., Ви умоляваме да се явите в сградата на РИО- Пазарджик, ул. "Пейо Яворов" №1 /срещу Бинго залата/.
тел. 0876/330119- К. Белев
Всъщност, ето какво пише в наредбата:
Чл. 13. Учениците се записват в VIII или в IX клас в училището, в което са приети, като подават следните документи:
1. заявление до директора;
2. оригинал на удостоверението за завършен VII клас или на свидетелство за завършено основно образование
3. оригинал на медицинско свидетелство, издадено от лекуващия лекар на ученика при кандидатстване за профили "Изкуства" и "Спорт" и за специалностите от професии.
Тоест, този талон за здравното състояние е необходим само при кандидатстване в спортно училище, професионална гимназия (техникум) или в училище за изкуства. Характеристика не ни е необходима. А тази молба за записване явно е еквивалентна на заявлението да директора. Здравният картон можем да го дадем и по-късно - в началото на учебната година. Формулярът,явно, се попълва там, а за удостоверението за преместване - не знам. Откъде трябва да го вземем, ако изобщо е нужно.
Необходими документи за записване в НОВОТО училище:
1. Удостоверение за завършен 7 клас - оригинал
2. Оригинал и копие от акта за раждане
3. Отпусно удостоверение от старото училище
4. Служебната бележка с резултатите от изпитите / направете си и копие, за всеки случай /
5. Медицинско удостоверение за здравословно състояние
6. Здравен картон
7. Характеристика на ученика - раздава се от класния и трябва да е подписана от родител (нужна е чак при записването)
По моя вътрешна информация (РИО-София град), резултатите ще бъдат качени най-рано 3-4 дни след приключването на срока за подаване на документи. Казаха още, че най-вероятно ще ги качат вечерта в Понеделник, защото няма да имат възможност в Неделя, сега тече проверка на въведените желания и оценки от удостоверението.![]()
Явно навсякъде пише различно .. Аз , както винаги , ще съм си подготвенаЗа всеки случай ще си взема всичко - и копия , и оригинали ..
Дано да ги пуснат възможно най-скоро .. много ми е любопитно къде съм влязлаИ ще съм им искрено благодарна ,ако ги пуснат по-рано от възложения срок (въпреки че е "до")
![]()
Доста комплексирана си. Както казах, нямам намерение да водя спор с хора, които са под моето ниво.![]()
Xriis.., и аз нямам търпение да излязат колкото се може, по-рано.![]()
Успех на всички!
PS. shaunaa, като си толкова умна, обоснови се защо ме наричаш така, като не нужно да ме познаваш добре, ахах
Последно редактирано от perry_the_platypus : 06-21-2012 на 16:08
АхаА има ли някаква определена бланка , която трябва да отнеса , или те там си знаят ..
П.С - Сори ,че толкова питам , ама не искам да пропусна нещо![]()
Давам ти пример, учиш в 38 ОУ и до сега си бил ученик, съвсем спокойно си отиваш (в работно време) и питаш да ти дадат едно отпуснато.
Сега обаче като се замислих, преди няколко седмици, класната ни каза от новото училище да донесем отпуснато, за да не се водим ученици там. А това, което копнах от известен форум, пише "Отпуснато удостоверение от СТАРОТО училище".
Хм, може утре да отида до моето училище и да питам.![]()
Последно редактирано от perry_the_platypus : 06-21-2012 на 17:45
Аз сигурно ще мина понеделник ..
И последно ..Можем ли да отидем да ни го дадът това "отпуснато" преди да са ни приели някъде ?