- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи осмокласници
FuckingFreak, PLL е супер, тегли го! в момента го гледам а втори път, толкова а как се запознах с майка ви просто ще те разбие ;д велико е! между другото гледал ли си Veronica Mars?
How I Met Your Mother, The Big Bang Theory, Grey's anatomy, House MD, The Vampire Diaries, True Blood...
Няма да съжаляваш, ако започнеш да ги гледаш!![]()
Хей Второ класиране излезе, но на мен все още ми показва резултат от 1 класиране защо така?
Само него
Записана ли си?
На мен ми пише това
Резултат от класиране
I класиране:
Не на първо класиране не бях приета никъде и сега като натисна резултат от второ клаиране и като напища София-град и ЕГН ми излиза резултат от 1-во класиране Не е Класиран и нищо за 2ро
Съжалявам за 2-та поста
А ти учавства ли във второ класиране?
Не, но аз съм от София.За вас може да не е излязло още.
Охх, не знам ще се спукам от притеснениетова от къде си има ли значение?
Да, в различните риота излиза по различно време.Предполагам, че скоро ще излезе и твоето![]()
Благодаря, но на една моя съученичка и е изляло вече и тя е от моя град. Дали още не са го въвели или охх леле не знам![]()
Последно редактирано от MissPiss : 07-03-2012 на 07:55
Изгледах 3 епизода на PLL. Малко ми е банален сюжета със СМС-ите, защото съм си верен фен на Gossip girl, но ще го преживея. Историята е готина, засега.
Честито на всички приети и от второто класиране. Поне темата живна малко.
Относно списъка с книги - има цяла важна тема в раздела. Виж там.![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
И аз гледам PLLНе е лош ,но съм лееко разочарована от новите серии ..
Предложете нещо да гледам, обаче само с 1 сезон![]()
Момиче съм!
"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън
0 сийдър(и), 0 лийчър(и) = 0 пиър(и) общо .. май няма да стане ;дд
Една бивша съученичка от 2-ри клас е почнала.Ама то си е за нея ..
А за сериала "Малки Сладки Лъжкини" - СТРАХОТЕН Е! Грабна ме от самото начало. Малко е гадно, че го дават в 10 сутринта, не мога да стана толкова раноХей, не забравяйте и сериала "Свръхестествено"!
Последно редактирано от kitty02 : 07-03-2012 на 12:08
Ааа, току що догледах 4ти епизод. Вече ми харесва, да не кажа даже много. Връщам си думите и сравнението с Gossip girl. Нямат нищо общо. До довечера сигурно ще изгледам още 2-3![]()
...но във тебе като рана
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
1. "Стихотворения" - Николай Илиев (Тихият пролетен дъжд)
2. "Стихотворения" - Димчо Дебелянов (Скити вопли)
3. Стихотворения от цикъла "Зимни вечери" - Христо Смирненски
4. "Разкази" - Светослав Минков (Дамата с ренгеновите очи)
5. "Стихотворения" - Елисавета Багряна (Потомката)
6. "Стихотворения" - Никола Вапцаров (Песен за човека)
7. "Крадецът на праскови" - Емилиян Станев
8. "Стихотворения" - Блага Димитрова (Жена)
9. "Диви разкази" - Николай Хитов (Дервишово семе)
10. "Преди да се родя" - Ивайло Петров
11. "Стихотворения" - Валери Петров (Японски филм)
12. Разкази "Сините пеперуди" - Павел Вежинов (В един есенен ден по шосето)
13. "Разкази" - Йордан Радичков (Нежна спирала)
Това е списъка, а в скобите са точните произведения, които ще изучаваме. Надявам се да съм ти помогнала.![]()
Хора да ви питам , след като на второ класиране са ме класирали в училище на по-предно желание от това на 1 класиране , ти не можеш ли да си избереш в кое от двете у-ща искаш да се запишеш? Защото четох някъде , че ако си на по-предно желание от 2 класиране си оставаш там в това у-ще? Нали все пак щом мясотото от 1 класиране ти се пази едва ли се пази за ей така? Така че може или не може да избереш в кое у-ще да учиш така?
Мястото ти се пази, ако не те приемат на второ класиране в някое от предните ти желания. Задължително е да се запишеш на най-горното желание, по което си приет, независимо кое класиране е. Времето ти за избор мина.
Препоръчвам ви да прочетете стихотворението на Блага Димитрова. Ще ви отнеме не повече от 5 минути.![]()
Последно редактирано от FuckingFreak : 07-03-2012 на 14:10
...но във тебе като рана
"Защо?"