- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 22
Наспах се. Мина ми. Искам да се намажа кучешката, но ще трябва да чакам чаааак до събота. Тежко ми е...
Доста уморена. Спи ми се. Писа ми 5ца на устното, което е добре. Сега ще чакам да провери писмените и да видя дали няма да излезе накрая шестица. А дано.Снощи цяла нощ какво ли не правихме та днес съм недоспала и много отнесена. <3
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Много тъпо се получи. Чувствам се на 73648393023 години. Антична направо. Дано утре е по-добър ден.
Имам нужда...
Ако си взема ликвидацията, имам шанс да взимам стипендия, дано, дано <3
Днес съм доволноо от стажуването си хах
Но ми е все така миличко.
Искам да се събудя една сутрин ного, ного рано (или да ме събудят и супер ного да ми се спи и да не искам да ставам от леглото) и да пътувааааам и пътувааам цяяял ден чак до късно вечерта и да виждам различни природни работи. ^_ Някакво такова ми е настроението.
ох отив'м да си правя нещо за ядене :3
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Криво ми е. Няма как да отстоявам себе си без да нараня някой друг.А ми омръзна да съм тапата овца която преглъща всичко, за да може другите да са добре. Не съм добре. Не съм и нещастна.Просто не знам какво да правя сега след като завърших.Бъдещето е страшно и без туй-нямам нужда да ми се повтаря,че няма да се справя с него.
Щастливо ми е![]()
Странно бодра. Не мога да спя, заспах в 4, будна съм от 7.00h. Мисля да пийна кафе сега и да убия някак малко време.
Everything changes, but beauty remains ...
Още един супер безсмислен ден... Поне малко поизшетах из нас, сложих да си готвя. Чакам комшито да звънне за кафе и ще си сложа табелка "отчаяна НЕсъпруга".
нервно ми е днес.. ;/
ходи ми се на аквапарка <3
http://ask.fm/iwwkaa
Имам хрема, но иначе добре. Чакам да чуя ангелския му глас. <333
Скучни дни, забавни вечери и самотни нощи. Сама съм като кукувичка цяла седмица и вече умирам за компания. Добре поне, че на работа са пичове и ме разведряват малко.
Как няма един човек, на който да звъннеш за по биричка? Всеки си е обрал чукалата нанякъде.
Липсва ми безкрайно много.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Няма големи изгледи да си почина това лято... Уморена съм.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Изпотих се под опашката, ама така е като мъкнеш няколко литра пиене в двете си ръце, а брат ти си бърка в носа.
Прочетох си поне Колорадеца и Проклятието, почвам Очите на дракона.
След няколко часа ще ни дойдат и на гости, утре ще се виждам с него, събота съм на Рилските езера, неделя ще си празнувам именния ден подобаващо и с него и с приятели. Абе, супер ми еа след 1 седмица съм на море!!!
вчера видях как рибките ми ядат другарчето си ;( лоши гадняри ;(
иначе - щастлива съм по известни причини <3 направо не мога да повярвам, че най-после съм щастлива <3
по-късно ще ходя на плаж с приятели ^^
готино ми е <3
http://ask.fm/iwwkaa
С тези ми кулинарни умени, както хич не мога да готвя, като нищо ще стана 300 кила пак. НЕма бизнес, нЕма пари, тренировките пак ще си останат мираж, дано само със съботното ми пиене да не се случи същото. Оф, трябва да звъня разни телефони, а така ми е асоциално едно...
Ще го гледам най-сетне тоя спайдърмен :Д след седмица мрънкане да го гледам с нея,най-накрая ще го гледам с една приятелка,може и да се засечем с нея в киното,така де нищо чудно щото все пак ще го гледам с една приятелка...да ми мрънка че съм си го веел наляво надясно...абе детска работа,яд ме е само че всичко изглеждаше толкова добре в началото...
>>DjBelev<<
все едно участвам в някакъв ритуал. слушам Lana del Rey и е супер могъщо и величествено всичко :О
и изпитвам тъжна носталгия по живота, по любовта и т.н.
и ми става и малко куцо, че не заслужавам момчето до мен.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride