.
Затворена тема
Страница 12 от 121 ПървиПърви ... 289101112131415162262112 ... ПоследнаПърви
Резултати от 276 до 300 от общо 3024
    Мега фен Аватара на strawberry88
    ^И трите са добри.
    Не мога да кажа разлика.

искам да ви попитам от кое спрейче на глис сте най-доволни ?

Супер фен Аватара на fizzyg
    Аз доскоро имах това и бях доволна..
    http://www.gliss.schwarzkopf.bg/cont...19_240x540.jpg

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    На мен розовкото ми беше най-любимо, ама нещо вече цялата серия я няма...едвам едвам си намерих шампоан и балсам от някакви последни пратки...

Цитирай Първоначално написано от donatc Виж мнението
    искам да ви попитам от кое спрейче на глис сте най-доволни ?
    Жълтото и розовото.

искам да се оплача от шапоаните на oriflame отвратителни са ! Последния който ползвах беше за мазна коса и нищо не вършеше все едно да си изплакна косата с вода а и искам да попитам маслата не омазняват ли бързо косата защото си сложих бадемово масло то би трябвало да регулира омазняването нали?

Град
    Света На Мечтите
    Напротив. Бадемовото масло си е доста мазничко и затова не трябва да се прекалява с него. То е за подхранване и за растежа на суха и изтощена коса.

искам да се оплача от шапоаните на oriflame отвратителни са ! Последния който ползвах беше за мазна коса и нищо не вършеше все едно да си изплакна косата с вода а и искам да попитам маслата не омазняват ли бързо косата защото си сложих бадемово масло то би трябвало да регулира омазняването нали?
    Колко пъти миеш косата на седмица? Може би,причината за омазняването е в миенето.Пробвала ли си сух шампоан?

^Аз съм слагала страшно много количество масла на косата си и се е измивало и не ми се е омазнявала.
    Даже веднъж излях половин шише зехтин на косата си.
    Маслото от гроздови семки е за регулиране на омазняването.

мия си я два пъти в седмица мисля че е нормално и не не съм ползвала .предложения

Град
    Света На Мечтите
    Прави си маски с хума, ползвай сух шампоан, не се мажи/пръскай с козметика, която може да ти омазни косата.

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от Lovemakesmehighx Виж мнението
    Така .. в крайна сметка си взех този шампоан: http://www.pinkmelon.de/wp-content/u...ree_sh_art.jpg новият на Syoss без силикон за нормална коса ии намерих вкъщи шампоан с хума и мисля и него да го ползвам + хининова вода. Искам да попитам пшеничено,кокосово или бадемово масло да си взема и кое е най-добре за косата?
    Аз използвам и трите, и трите ми харесват Редувам ги

Супер фен Аватара на lqlq89
    Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm Виж мнението
    Прави си маски с хума
    Помага ли?
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Здравейте, момичета! Отдавна не съм писала, знам, но просто или все нямам време, или се сещам нещо друго да правя.
    Вчера се случи и при мен, както с MegiboOm Отидох при тази кьорава фризьорка и тя направо защо по-добре не ми обръсна цялата глава?! А пък уж има сертификат от конкурс за най-добра фризьорка...да, ама не! Ей направо как не я проклех тогава. И аз изрично повторих "Дължината не я пипай, искам да е такава!" Аз отидох, за да ми направи пластове само отзад, за да има някакъв по-завършен вид, но пък защо само пластове се е питала тя сигурно...А как съм я псувала после...Тъкмо си харесвах косата и беше хубава, не както преди, вече имаше собствена форма без пяни и тем подобни.Ето сами да прецените разликата, на снимката от след фризьора е с малко пяна, че да не казвам как изглеждаше.Ще постна тези дни по-хубава снимка.
    Преди приклетата фризьорка/още е влажна/ - http://prikachi.com/images/558/5037558r.jpg
    След - http://prikachi.com/images/564/5037564Y.jpg
    Вярно, косата ми още беше доста суха в краищата, но си я харесвах така.Сега повечето прически, които си правех и ми стояха много добре се отписаха от хоризонта за година сигурно.Аз пак че опашка си правя и кок и това е.Иначе днес посмях с вдигнат бретон.Не знам, не си харесвам с къса коса, но едно със сигурност мога да кажа.Преса съм използвала в последната година 2 или 3 пъти, правех си домашни маски и се грижех, но пак си беше суха и изтощена в краищата. Но очевидно косата, която е изрязала е била тази, която съм имала преди една година, защото сега колкото и да си искам старата, дълга коса, тази е здрава и на допир е като вода почти. Но все пак, както казахте- коса е, ще порасне! Но не знам как ще чакам още една година...Да пусна ли снимки, как ми стои отпред като е оформена?
    Родила съм се без да искам.
    Ще умра без да искам.
    Но ще живея както искам!

^Пусни.
    На мен ми харесва косата ти след ''проклетата фризьорка''.
    Спокойно,ще порасне...ама и сега ми харесва,а и сега лятото е по-добре с къса.

Супер фен Аватара на wiiwa
    Момичета, какво е това на снимката, което използва http://prikachi.com/images/785/5037785P.jpg и знаете ли някакъв друг начин за постигане на този ефект ( така да го нарека ;д )

Вярно, хубаво е с къса коса лятото, но не мисля, че ми отива. А и както казах почти всички прически не се получават вече. Утре ще пусна снимки, че сега в тъмното няма да станат хубави
    Ще умра без да искам.
    Но ще живея както искам!

Цитирай Първоначално написано от wiiwa Виж мнението
    Момичета, какво е това на снимката, което използва http://prikachi.com/images/785/5037785P.jpg и знаете ли някакъв друг начин за постигане на този ефект ( така да го нарека ;д )
    Мисля, че е нещо като гел или вакса, с цел придобиване на обем - можеш да намериш доста такива в ДМ, естествено на други марки, тази не съм я виждала.Според мен го използва, защото ако плитката е повечко стегната косата и ще е без обем..пък и ако го разнася по дължината може плитката да е без стърчащи косъмчета и по-завършен вид!
    Ще умра без да искам.
    Но ще живея както искам!

Абе супер готина ти е косата! И цвета е супер,аз ти я харесвам!
    Така,значи да похваля новия си шампоан.Много хубава прави косата и миризмата му е страшна! <3

Вчера леля ми каза,че косата ми е пораснала! Трябваше да го кажа,така се зарадвах.
    Косата ми сега тоя месец е много ''послушна'' изобщо не ползвам преса и се радвам,защото за мен е постижение.
    А ако ще ходя някъде си правя само няколко кичура с пресата и става супер.
    И не мога да разбера защо понякога от едната страна ми е на вълни по един много хубав начин,а от другата страна ми е безформена и гадна...
    Ще пусна снимки и аз скоро.
    Последно редактирано от strawberry88 : 07-20-2012 на 22:01

Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Така,значи да похваля новия си шампоан.Много хубава прави косата и миризмата му е страшна! <3

Вчера леля ми каза,че косата ми е пораснала! Трябваше да го кажа,така се зарадвах.
    Косата ми сега тоя месец е много ''послушна'' изобщо не ползвам преса и се радвам,защото за мен е постижение.
    И не мога да разбера защо понякога от едната страна ми е на вълни по един много хубав начин,а от другата страна ми е безформена и гадна...
    Благодаря ти Чакаме снимки и на твоята коса!! Шампоана откъде си го закупи? И за каква коса е, че определено ме заинтригува...и я кажи как мирише, че само с "миризмата му е страшна!" разпали любопитството ми
    Ще умра без да искам.
    Но ще живея както искам!

^Ами не мога точно да определя миризмата ама много ми харесва! (inlove)
    Нещо,като кокос+мъжки парфюм.
    Купих го от фризьорски салон,професионален е.
    Овлажняващ е.За нормална до суха коса...и за къдрава пише отзад.
    Струва 24лв. попринцип,но беше намален на 16лв. и нямаше как да не го купя.
    Половин литър е.
    Момичета,ползвали ли сте шампоните на Saphir?Фризьорката ми предлагаше и тях...и са 13лв. за един литър. o.O

мия си я два пъти в седмица мисля че е нормално и не не съм ползвала .предложения
    Балеа имат сух шампоан,много го хвалят.

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението

Използвам маска за коса на същата марка, дори мисля, че е от същата серия. Много съм доволна

От тази серия май нямат маска.
    Ти за колко си взе маската?

Мнения за тази серия - http://www.google.bg/imgres?um=1&hl=...9,r:2,s:0,i:72 - по-специално спрея ме вълнува??
    Ще умра без да искам.
    Но ще живея както искам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си