- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.4
искам да ви попитам от кое спрейче на глис сте най-доволни ?
Аз доскоро имах това и бях доволна..
http://www.gliss.schwarzkopf.bg/cont...19_240x540.jpg
На мен розовкото ми беше най-любимо, ама нещо вече цялата серия я няма...едвам едвам си намерих шампоан и балсам от някакви последни пратки...
искам да се оплача от шапоаните на oriflame отвратителни са ! Последния който ползвах беше за мазна коса и нищо не вършеше все едно да си изплакна косата с водаа и искам да попитам маслата не омазняват ли бързо косата защото си сложих бадемово масло то би трябвало да регулира омазняването нали?
Напротив. Бадемовото масло си е доста мазничко и затова не трябва да се прекалява с него. То е за подхранване и за растежа на суха и изтощена коса.
^Аз съм слагала страшно много количество масла на косата си и се е измивало и не ми се е омазнявала.
Даже веднъж излях половин шише зехтин на косата си.
Маслото от гроздови семки е за регулиране на омазняването.
мия си я два пъти в седмица мисля че е нормално и не не съм ползвала .предложения
Прави си маски с хума, ползвай сух шампоан, не се мажи/пръскай с козметика, която може да ти омазни косата.
Здравейте, момичета! Отдавна не съм писала, знам, но просто или все нямам време, или се сещам нещо друго да правя.
Вчера се случи и при мен, както с MegiboOmОтидох при тази кьорава фризьорка и тя направо защо по-добре не ми обръсна цялата глава?! А пък уж има сертификат от конкурс за най-добра фризьорка...да, ама не! Ей направо как не я проклех тогава. И аз изрично повторих "Дължината не я пипай, искам да е такава!" Аз отидох, за да ми направи пластове само отзад, за да има някакъв по-завършен вид, но пък защо само пластове се е питала тя сигурно...А как съм я псувала после...Тъкмо си харесвах косата и беше хубава, не както преди, вече имаше собствена форма без пяни и тем подобни.Ето сами да прецените разликата, на снимката от след фризьора е с малко пяна, че да не казвам как изглеждаше.Ще постна тези дни по-хубава снимка.
Преди приклетата фризьорка/още е влажна/ - http://prikachi.com/images/558/5037558r.jpg
След - http://prikachi.com/images/564/5037564Y.jpg
Вярно, косата ми още беше доста суха в краищата, но си я харесвах така.Сега повечето прически, които си правех и ми стояха много добре се отписаха от хоризонта за година сигурно.Аз пак че опашка си правя и кок и това е.Иначе днес посмях с вдигнат бретон.Не знам, не си харесвам с къса коса, но едно със сигурност мога да кажа.Преса съм използвала в последната година 2 или 3 пъти, правех си домашни маски и се грижех, но пак си беше суха и изтощена в краищата. Но очевидно косата, която е изрязала е била тази, която съм имала преди една година, защото сега колкото и да си искам старата, дълга коса, тази е здрава и на допир е като вода почти. Но все пак, както казахте- коса е, ще порасне! Но не знам как ще чакам още една година...Да пусна ли снимки, как ми стои отпред като е оформена?
Родила съм се без да искам.
Ще умра без да искам.
Но ще живея както искам!
^Пусни.
На мен ми харесва косата ти след ''проклетата фризьорка''.
Спокойно,ще порасне...ама и сега ми харесва,а и сега лятото е по-добре с къса.![]()
![]()
Момичета, какво е това на снимката, което използва http://prikachi.com/images/785/5037785P.jpg и знаете ли някакъв друг начин за постигане на този ефект ( така да го нарека ;д )
Вярно, хубаво е с къса коса лятото, но не мисля, че ми отива. А и както казах почти всички прически не се получават вече. Утре ще пусна снимки, че сега в тъмното няма да станат хубави![]()
Ще умра без да искам.
Но ще живея както искам!
Мисля, че е нещо като гел или вакса, с цел придобиване на обем - можеш да намериш доста такива в ДМ, естествено на други марки, тази не съм я виждала.Според мен го използва, защото ако плитката е повечко стегната косата и ще е без обем..пък и ако го разнася по дължината може плитката да е без стърчащи косъмчета и по-завършен вид!![]()
Ще умра без да искам.
Но ще живея както искам!
Абе супер готина ти е косата!И цвета е супер,аз ти я харесвам!
Така,значи да похваля новия си шампоан.Много хубава прави косата и миризмата му е страшна!<3
Вчера леля ми каза,че косата ми е пораснала!![]()
Трябваше да го кажа,така се зарадвах.
Косата ми сега тоя месец е много ''послушна''изобщо не ползвам преса и се радвам,защото за мен е постижение.
А ако ще ходя някъде си правя само няколко кичура с пресата и става супер.
И не мога да разбера защо понякога от едната страна ми е на вълни по един много хубав начин,а от другата страна ми е безформена и гадна...![]()
Ще пусна снимки и аз скоро.![]()
Последно редактирано от strawberry88 : 07-20-2012 на 22:01
Ще умра без да искам.
Но ще живея както искам!
^Ами не мога точно да определя миризмата ама много ми харесва! (inlove)
Нещо,като кокос+мъжки парфюм.
Купих го от фризьорски салон,професионален е.
Овлажняващ е.За нормална до суха коса...и за къдрава пише отзад.
Струва 24лв. попринцип,но беше намален на 16лв. и нямаше как да не го купя.
Половин литър е.
Момичета,ползвали ли сте шампоните на Saphir?Фризьорката ми предлагаше и тях...и са 13лв. за един литър. o.O![]()
От тази серия май нямат маска.
Ти за колко си взе маската?
Мнения за тази серия - http://www.google.bg/imgres?um=1&hl=...9,r:2,s:0,i:72 - по-специално спрея ме вълнува??
Ще умра без да искам.
Но ще живея както искам!