- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 22
Пффф...пълна,тотална..скука.. Взимам си сладолед и ще гледам кеч...чак дотам стигнах от скука :/
>>DjBelev<<
Тъжно. Плаче ми се. Мразя се. От несигурност и страх пак си вредя. Взимам си поуката-болезнено.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
след разговор с тати2 ми поолекна малко
и може би се държах твърде грубо с мама
сгрешила е, но се извини, а аз нищо
сега си легна, утре ще се извиня и аз, стана ми гузно и мъчно
а знам, че душата бих си продала за нея и пак се държа инфантилно
тъжно ми стана,много тъжно
пак се отвори черната бездна и съм на ръба
дано не пропадна отново![]()
Може да накара някой да се усмихне.![]()
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
От утре, от УТРЕ се стягам и влизам в режим, че хич не ме свърта и съм адски отегчена от всичко.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Реве ми се .. Страшно зле ми е, обаче файдата от всичко е никаква .. Толкова казани думи и извършени действия и накрая - НИЩО ,,
Чувствам се... пухено.
Лягам си след малко с усмивка на лице.
Толкова ми е прекрасно и меко и хубаво и спокойно и ахххх.
И спря да се върти за миг земята..
Средна работа да кажем, още съм болна, а пък той е толкова миличък- разнежва всичко в мен :Д
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Welcome to the Jungle...
Скука е, всички са някъде, само аз си останах самичка.
Не ми е толкова зле, все ще измисля някоя простотия да направя, за да ми е весело.
Днес съм на Maroon 5 вълна![]()
I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe...
Вчера бях разбита...не очаквах нещата да станат така....боли,а не искам, не трябва.Няма нищо,не би трябвало да ме боли.Няма и да има,нямам шанс.И все пак ме боли.Значи има нещо или поне ми се искаше да имах.А не трябва.По-добре да няма.Без сърце ли да остана? Поне през лицето на шегата му казах какво и що. Било изкуство да се усмихваш,дори когато ти е тежко - дрън дрън,чист мазохизъм е това.Явно ще си остана доброто приятелче....
Вече ми писна...
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Имам все по-силното усещане че аз съм виновника за настроението и.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
SisiStrange папагалчетата, които си постнала са много сладки ^^
мен определено ме накараха да се усмихна
пт: в много хубаво настроение съм, само да не продължавам да си стоя вкъщи, че за 2 часа изпуших 3 цигари -.-
http://ask.fm/iwwkaa
Ударни 4 дни ще имам. Сега отивам на работа, след това веднага отивам на гарата за нощния влак до бургас и сутринта с автобусче до слънчев бряг. Два дена с нея нон стоп, след което отново с нощния влак и сутринта от 8 на работа веднага след като дойда в София. Чудесно ще е но не знам колко кофеин ще ми трябва за да издържа. Не се оплаквам, щастливо ми е!
До скоро хора!
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Много зле. Имам чувството, че винаги моите връзки се развиват толкова зле. Смисъл знам, че лесно се влюбвам и се доверявам на хората, знам че много на мое място нямаше да си раздават душата на някой точно като него, защото всичко го знаем какъв женкар е, но все пак... Имам чувството, че част от нещата ги прави нарочно, за да ми покаже, че и той може да е лош... смисъл в събота каза едно, вчера каза друго.... Обичам го и не искам пак да съм тази с разбитото сърце !
Не знам какво ми става. Сериозно. Тука от 2 седмици не мога място да си намеря, всеки ден различно.
Имам най-прекрасната душичка на земята :* слънчице такова ..
Никой не ми е виновен, сама си го направих да е така. Обаче ще се стегна. И тоя път ще е сериозно, че ми писна на това, което го нямам.
Ах този цикъл да идва веднъж за винаги! Писна ми все да ми е лошо.Искам да изляза да потичам.Пак се вманиачавам по теглото,но поне сега не се ограничавам с малко ядене, а хапвам равномерно и здравословно.Е,без малко шоколад няма как,че с това кръвно не се живее лесно.Но напредък-вече се мъча да закусвам.
Писна ми да се карат!Не разбират ли,че аз страдам от тази кавга? Знаех,че ще дойде време за спорове между тях,но очаквах да изчакат да се оженим поне. Сега 2 седмици тренировка за семейство и вече им вярвам и съм почти сигурна,че няма да се справя.Омръзна ми собствените ми родители да ми казват винаги,че ще се проваля.За съжаление им повярвах.
Мнооого добре. Наспах се, весело ми е, само да си оправя плановете за деня и всичко ще ми е идеално!
Everything changes, but beauty remains ...
Започвам да се отегчавам... Надявам се на добри новини следобяд, защото иначе ми е бедна фантазията какво точно ще се случва. Понякога не искам нищо от хората, но ме човърка просто да знам, че съм отгоре.
http://forum.kulinar.bg/
Успех.![]()
Everything changes, but beauty remains ...