.
Отговор в тема
Страница 15 от 34 ПървиПърви ... 511121314151617181925 ... ПоследнаПърви
Резултати от 351 до 375 от общо 827
    Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    русокоске
    първо, никът ти ного ти отива на IQ-то
    второ, това че си преписала или там си назубрила тестовете на УНСС, не значи че си 'ного ентеуегентна или блестиш кой знае с какво
    супер невъзпитана ,арогантна и посредствена си, нищо особено нито като качества, нито като визия
    не разбирам що толкоз ного се фукаш и се гордееш с личността ти, имайки предвид по-горното написано от мен

а драгънке
    и майка ми се е омъжила на 18 и ме е родила на 19, не е въпроса в това, въпроса е че както нейният брак е бил грешка, така и твоят , ако се омъжиш за тоя човек ще е
    и тя си е мислила , че баща ми е перфектният и идеалният, на тия години всички си го мислят и като имат гажи и си мислят, че са хванали господ за шлифера, та и ти така

наистина не искам да оспамвам темата, щото не е за това, ама се дразня лекинко просто :3
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Да. Айде наистина .Чао,осра се и тая тема...Мисля,че след прочетеното ,няма нужда вече да обясняваме ,квото и да било.
    Само да вметна, не обазованието ти показва колко си умен и колко не. Не го казвам само на теб, а на всички. Мога много да си меря пишката с вас ,относно образование и тн, ама не го правя,щото тва не показва ква съм,що съм и така нататък.
    Само че,когато стана въпрос за приятеля ми,(мисля че Блъди повдигна темата),че бил повтарял и т.н образованието едва ли не беше на първо място за вас,като някакво светило и гаджето ми го изкарахте най-големия некадърник и идиот.А сега,като си показах резултата за висшето,изведнъж си дойдохме на думата,че образованието не е решаващият критерий(което напълно подкрепям по принцип).Просто е тъпо как в различните ситуации и за различните хора прилагате двойни стандарти за ЕДНО И СЪЩО нещо.(Това не е конкретно към теб,а към всички)

Едит:Не броя това за спам,защото все пак тук обсъждахме доста подобни въпроси и това един вид ги допълва.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    А сега,като си показах резултата за висшето,изведнъж си дойдохме на думата,че образованието не е решаващият критерий(което напълно подкрепям по принцип).Просто е тъпо как в различните ситуации и за различните хора прилагате двойни стандарти за ЕДНО И СЪЩО нещо.(Това не е конкретно към теб,а към всички)
    Примопни ми къде съм говорила къв е приятеля ти. Образованието е важно,не съм отрекла,но не е най-важното.Определено резултатите ти са добир,сега ми кажи тея резултати кво ти помагат вече?! Като си търсиш работа резултатите ти няма да са ти от полза.От полза ти е тва ,което вършиш. изключително противоречива личност си ,за мен. На моменти имаш наистина добри просблясъци,на моменти се изказваш от плоско по-плоско.
    Та мисълта ми е тоя резултат не значи нищо вече-влязла си ,оттам нататък е важното.
    Мачока да влиза и да създава ред,въпреки че знам,че той обича да гледа сеир.
    maDamn

Град
    Heaven
    когато някой повтаря в СОУ и гаджето му казва, че е ''мързелив и не уважава системата в българия и затова повтарял''
    тогава почваш да си мислиш, че има нещо гнило и тоя човек не е много ..добре.

и не че има 'двоен стандарт' , а че просто нито той е много интелигентен , имайки предвид че е повтарял 2 пъти, нито ти, защото имаш еди какъв си бал еди къде си
    познавам кифла, която не може да върже 5 приказки и има 6.00 във винса
    и кво от това?! знам как я е изкарала тая оценка и знам как е в действителност положението

и едит към горния ми пост: има и хора, на които им се получава бракът от ранни години,наистина, но тея хора са се оженили преди време и мисленето им е различно
    днес много голяма рядкост са такива и не мисля, че драгънката е една от тях (нищо лично)

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    а драгънке
    и майка ми се е омъжила на 18 и ме е родила на 19, не е въпроса в това, въпроса е че както нейният брак е бил грешка, така и твоят , ако се омъжиш за тоя човек ще е
    и тя си е мислила , че баща ми е перфектният и идеалният, на тия години всички си го мислят и като имат гажи и си мислят, че са хванали господ за шлифера, та и ти така

наистина не искам да оспамвам темата, щото не е за това, ама се дразня лекинко просто :3
    Това, че брака на майка ти е бил грешка, не означава, че и с мен ще се случи така. Още повече, че не познаваш приятелят ми, че да твърдиш, че ако е с него брака ми, ще е провал.
    Ясновидските ти способности май не действат.
    пс: вече започвам да се замислям, дали тези ти думи как съм сгрешила, че съм се сгодила, че изобщо съм с този човек и тн. са чиста проба завист.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    русокоске
    първо, никът ти ного ти отива на IQ-то
    второ, това че си преписала или там си назубрила тестовете на УНСС, не значи че си 'ного ентеуегентна или блестиш кой знае с какво
    супер невъзпитана ,арогантна и посредствена си, нищо особено нито като качества, нито като визия
    не разбирам що толкоз ного се фукаш и се гордееш с личността ти, имайки предвид по-горното написано от мен
    Ама като в темата си за абитуриентите 2012/2013 си пожелаваше моя резултат от матурите и кандидатстудентските изпити,май не мислеше така,а?

Ето,точно за теб например важи коментара ми за двойните стандарти.В много от темите във форума ти се изразяваш доста иронично и надменно(в което невинаги има нещо лошо,въпрос на стил и личен избор),но когато някой друг го направи един-два пъти,излиза най-черната и най-невъзпитаната овца на света...

ПС:Приключих тук,няма смисъл да те убеждавам в каквото и да било.Изграждай си каквото искаш мнение за мен.Хората,които трябва,знаят каква съм,а останалите явно не са ме опознали достатъчно.А не е и нужно.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    пс: вече започвам да се замислям, дали тези ти думи как съм сгрешила, че съм се сгодила, че изобщо съм с този човек и тн. са чиста проба завист.
    Чак завист не.Просто в днешно време хората доста са се отдалечили от истинския смисъл на думата любов и смятат,че за да я намериш,непренменно трябва да си сменил поне 2-3 сериозни партньори,от които да отсееш всичко +,което да търсиш в следващия.Трудно им е да повярват,че се случва да намериш всичко това,което (не)знаеш,че искаш в един човек отначало...Живей си живота,както ти е кеф,радвай се на любовта си и на всичко,което те прави щастлива.

ПС:Резултатите си не съм ги постигнала с пари или налучкване,тъй като изпитът в ПУ не е тест,а 3 задачи,в които трябва да покажеш правопис и граматика и 4-та,в която пишеш есе.Всичко е постигнато с много труд,усилия и упоритост.И всичко,което научих ми остава за цял живот-правопис,обща култура,стил и начин на изразяване.

Град
    Heaven

мацо, на 17 съм, обичам да правя секс и да обядвам с гаджетата ми
    искам да се омъжа след 25
    за какво да ти завиждам точно?!
    просто се опитвам да те накарам да се замислиш, ама явно не ми се получава, така че просто късмет и дано не грешиш в преценката си за Него

ами да, пожелавам си го, с труд, воля и упоритост, не със зубрене и изкуствени оценки (което не твърдя че се е случило при теб)
    иронията я използвам често, ама ако си мислиш че съм ''надменна'', злобна и завистлива, както ме изкараха част от хората тука, дълбоко грешиш
    а иначе именно, не може всички да те харесват, така че просто приемаш и чуждо мнение
    и все пак изведнъж мекият ти тон се завърна, много интересно защо ли
    все тая,не ми отговаряй

Голям фен Аватара на adoreher
    оф спрете се вече бе
    русокоске баси майна, толкова като искаш да си говориш с хората кажи ако искаш да те сложа на стола
    тая тема е за друго, как пък успяваш се да се набуташ където не ти е работата

драгънке.. не знам ква завист те гони, ама с най-добри чувства ти казвам да не си слагаш главата в торбата с някво момче, дето познаваш по-малко от година. тва вече ще си е чиста проба глупост.

Мега фен
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от adoreher Виж мнението
    драгънке.. не знам ква завист те гони, ама с най-добри чувства ти казвам да не си слагаш главата в торбата с някво момче, дето познаваш по-малко от година. тва вече ще си е чиста проба глупост.
    Говориш все едно вече съм омъжена жена, не съм само годеж е ( не че и това не е сериозно ). Не е като да съм си сложила примката на шията и да каня да скачам. Явно в съвременното общество брака и годежа са станали мръсни думи, а аз съм твърде изостанала от "новата мода" да се скача от цвят на цвят ( разбирай от мъж на мъж ).
    Блоди щом съм казала да, значи съм обмислила добре преспективите си с този мъж.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от adoreher Виж мнението
    оф спрете се вече бе
    русокоске баси майна, толкова като искаш да си говориш с хората кажи ако искаш да те сложа на стола
    тая тема е за друго, как пък успяваш се да се набуташ където не ти е работата
    Хаха,защо не Аз не съм се набутала,те отвориха темата.
    Блъди не те мисля за такава.Тонът ми стана нормален,защото казах,каквото имах да казвам.И да,както ти казваш,че греша като те мисля за еди-каква си,така и ти и част от потребителите грешите за мен.Но всеки с мнението си.Ако всички тръгвахме да си режем вените за първата критика,която отнесем,на планетата нямаше да има живот

Едит:Айде да спрем дотук вече,че Мачока има доста сеир да гледа
    Последно редактирано от PyCoKoCkA93 : 08-18-2012 на 16:07

Голям фен Аватара на bebeemalko
    Град
    Candytown, Wonderland
    Браво осрахте темата... поне я започнете на ново и тия дето спорят тук моля не спорете по тези теми или други, които застрашават новата тема...
    [img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]

Don't wanna hear your sad songs
    I don't wanna feel your pain
    When you swear it's all my fault
    'Cause you know we're not the same
    No, we're not the same, oh, we're not the same

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Съквате. Здраво. :Д :Д

Ахахахахах :Д

Драгънке, жал ми е за теб :Д

Русокоске, и ти фейлиш.

Ахахахахахаа, сега остава само за анален секс да заговорите и темата ще си дойде на мястото :Д
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Супер фен Аватара на Irti
    Да. Айде наистина .Чао,осра се и тая тема...
    И абсолютно всички сте виновни, че това стана. Колко хора минаха и такова чудо нямаше?Четете въпросите и отговорите и не вадете някакви расъждения, които не ви тичат.

Да ви еба в тъпанарите. Честно.

Искам да чета DragonLady, а не кучки в кетчуп, който дори не е разбит. Спама е хубав, когато си е майтап, но наистина спрете.

Мега фен
    Град
    <3
    ewww стига сте се хващали за гушите ВЕ д'ге хаха (приемете го като предупреждение)

Цитирай Първоначално написано от Irti Виж мнението
    Да ви еба..
    Nice Irti nice хахах
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    ewww стига сте се хващали за гушите ВЕ д'ге хаха (приемете го като предупреждение)

Nice Irti nice хахах
    ИРТИ, не с рогата - И аз моа те ОПЕРКАМ, ко си мислиш - твоето магаре НЕ е по-мъжко от моето!!! АКО, РУСОКОСКА, беше по земна, и беше казала САМО едно БЛАГОДАРЯ /или нещо от рода/ нямаше да се оспами темата , както и много от форума и го казаха..., НО нека да приключим таз тема! Аз иска да попитам МАЧОКА, как ми намери Е-мейла и ми прати покана...???

Мега фен Аватара на machoka
    Мачока да влиза и да създава ред,въпреки че знам,че той обича да гледа сеир.
    Виждам, че мнението ти за мачока виси на пиедестал, недостижимо някъде във върховете, но въпреки че мачока не ви посещава по няколко пъти на ден, нито пък всеки ден, за да го затвърдя (мнението ти) щИ кажа мацо, че единственото, което обичам повече от сеира и задната, е да гледам ГОЛИ МАДАМИ ПО БОКСЕРКИ ПЪК!!! А?А?А?А? ГО-ЛИ!

така, гледам мармалад сте направили, чак замириса на развалено, ноооу нали съм толерантен, няма 'ви казвам някои от вас колко плоско се потапят

'аресва ми, че ми дискутирата темата, НО МОЛЯ БЕЗ ДА ПРЕКАЛЯВАТЕ! СПАЗВАЙТЕ БЛАГОПРИЛИЧИЕ

... сега драгънлейди да се запретне ръкави, че се задава шитсторма ми от югозапад по посока на мъж0 и.
    Последно редактирано от machoka : 08-19-2012 на 07:21

Мега фен Аватара на machoka
    НО2

Мъжът ти - на колко години е, с какво се занимава в момента, с какво се е занимавал преди? Какво образование има, висше ако няма, смята ли че ще му е нужно? Не те питам, колко пари изкарва, а може ли да ви издържа двамата? А трябва ли всъщност да може?
    ПО какво разбра, че това е човекът за теб? Колко скандали претърпяхте, колко проблеми превъзмогнахте заедно? Колко години деляхте едно легло и едно жилище? Колко деца си народихте? Колко пъти се смяхте и колко плакахте заедно? Колко пъти взехте единни решения, основи за бъдещия ви съвместен живот? Избрахте ли заедно цвят на тапетите в хола или за детската стая, правихте ли заедно ремонт? Ходихте ли на почивки, извън местообитавяния от вас град? Колко пъти те прегърна, докато плачеш и върна усмивката на лицето ти? Колко пъти те изненада с малки, но усмивкотворни, весело опаковани пакетчета?

Сега, отговаряйки си честно на горните въпроси, ... отговори и на следващта партида:
    Колко процента от 0 до 100 мислиш, че го познаваш? А колко процента си вярваш на предишният отговор? А колко процента искаш да си с него от тук-нататък? А колко % искаш да си с него от тук нататък, в рамките на ОТ след една година ДОкато станеш на 87г? А колко % мислиш, че той ще си остане същият или ще стане по-добър към теб и към себе си в годините към напред?

А знаеш ли какво е предбрачен договор? А какво мислиш за това? А какво мислиш за това, че вечна любов има само в продукциите на Disney, и то само за да се продават по-добре? А знаеш ли, че 99% от случаите, в които сме около 20 годишни и ни се падне ГОЛЯМАТА любов, и си мислим че това е края, всъщност се оказва ГОЛЯМ провал?

А как се отнасяше към предишният си приятел? Не беше ли щастлива с него? Не си ли мислише, че ТОЙ е човекът? А към по-предишният? А към по-по-по-по-по-опо- поропопо - предишният? Към тях с какви мили думи се обръщаше, не бяха ли същите? (мило, слънце, мъжа ми, обичам те, харесвам те, довечера ще правим ли секс, хареса ли ме на задна, etc.)? А сега не е ли малко лицемерно, уж по същият начин се държиш с 'мъжа си', но твърдиш, че е ТОЙ?

А ако си промениш ВСЕ ПАК непреклонното мнение след година-две-три-като си омръзнете-като те зашлеви-като те напусне, ЩЕ МОЖЕШ ЛИ ДА СИ ГО ПРОСТИШ? Ще простиш ли на себе си? Ще се погледнеш ли без угризения в огледалото?

А какво мислиш каот цяло за наивните хора? Оправдаваш ли синдрома 'розови очила'? (според докторантурата ми по въпроса, това е явление тип 'всичко квот' виждам ми харесва, не ме интересува какво е то всъщност)? Възприемаш ли себе си за достатъчно зряла, да можеш да взимаш решения за себе си от такъв ранг? Обоснови се, на каква база лежи твоят положителен отговор, който ще дадеш на предишния въпрос? В няколко изречения.., нека съдържат аргументи от следния ранг: житейски опит, претърпени сривове и възходи (все пак трябва да познаваш и от двете), образование и интелект, по принцип интелигентна ли си и т.н. ; )

anonymous708973
    Guest
    Ау, Мачок, застреля я с тия въпроси. Евала. Накара ме да се замисля... и на мен би ми било приятно да се разпиша на тая тема.

Мега фен
    Град
    <3
    wewee мачони, ще накараш момичето да си развали годежа след тоя пост :о :3

П.П. Крис-коУ бийтс
    4XCOKИ

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    wewee мачони, ще накараш момичето да си развали годежа след тоя пост :о :3
    Много на място въпроси е задал. Пък и нали по-добре късно, отколкото по-късно.
    Сори за оф-а.

Щруд, ти внимавай Криско да не ти отмъкне сапунерката в мола, че нещо го е прихванало от Блатечки.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен
    Град
    <3
    хахах ^
    таа не го казах с лошо онова, прекраснички са въпроситИ, чак си представих черни/кафяви/лилави/тъмно червени тапети на огроомни фигурални светли цветя :о хахаха
    ох от сутринта миЙ весело нещо :о
    айде да не спамим :3 *извиняв*
    4XCOKИ

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от machoka Виж мнението
    НО2

Мъжът ти - на колко години е, с какво се занимава в момента, с какво се е занимавал преди?На 27 е. Не мисля, че е коректно да говоря нещо толкова лично за друг човек, било то и най-близкият ми Какво образование има, висше ако няма, смята ли че ще му е нужно? Не те питам, колко пари изкарва, а може ли да ви издържа двамата? Висше образование има, другото пак е доста лично и не касае мен, затова няма да дам адекватен отговор.А трябва ли всъщност да може? Да изкарва добри пари да, но чак и двамата рядко е възможно да се постигне, особенно в държава като България
    ПО какво разбра, че това е човекът за теб? Държанието което имаше към мене ( не само показване на любов, сексуален апетит и тн, а преди всичко уважение. Това, че не ме ограничава и не ми държи сметка ( пита си къде ходя и с кой, но до там ), не ми навлиза в личното пространството, знае как да ми покаже ( а не каже ), че ме обича и че съм желана. Кара ме да се чувствам спокойна и сигурна до него.Колко скандали претърпяхте, колко проблеми превъзмогнахте заедно? Имахме един период с доста скандали, но вече е в миналото, проблеми бая сме преживели заедно, дори и в момента преживяваме един такъв. Колко години деляхте едно легло и едно жилище? Николко Колко деца си народихте? Нито 1 за сега Колко пъти се смяхте и колко плакахте заедно? за смеха доста пъти, за сълзите имало е и такива случей, макар и малко на брой Колко пъти взехте единни решения, основи за бъдещия ви съвместен живот? Повечето пъти са ни съвпадали мненията, но се е случвало да имаме и разногласия, за които все сме стигали до някакъв консенсус Избрахте ли заедно цвят на тапетите в хола или за детската стая, правихте ли заедно ремонт? Още не сме я докарали до тамХодихте ли на почивки, извън местообитавяния от вас град?Да веднъж за сега, но обмисляме след 1 - 2 месеца пак да идем на някъде само 2мата Колко пъти те прегърна, докато плачеш и върна усмивката на лицето ти? Толкова много, че не мога да ги преброя дори Колко пъти те изненада с малки, но усмивкотворни, весело опаковани пакетчета? Доста пъти ми е правил малки неочаквани подаръчета.

Сега, отговаряйки си честно на горните въпроси, ... отговори и на следващта партида:
    Колко процента от 0 до 100 мислиш, че го познаваш? между 80 и 90 А колко процента си вярваш на предишният отговор? 100А колко процента искаш да си с него от тук-нататък? 100 А колко % искаш да си с него от тук нататък, в рамките на ОТ след една година ДОкато станеш на 87г? 100, той е човека, с които искам да остарея А колко % мислиш, че той ще си остане същият или ще стане по-добър към теб и към себе си в годините към напред? Да си остане същият да кажем 70% грубо, да се промени към по добре е доста вероятно.

А знаеш ли какво е предбрачен договор? Да, знам А какво мислиш за това? Не е лош вариант зв по несигурните в партньора кандидат младоженсци, или по заможните такиваА какво мислиш за това, че вечна любов има само в продукциите на Disney, и то само за да се продават по-добре? Така е да, любовта е до време, зловредните еждневни караници за глупости я умътвяват бавно, но сигурно. След време в брака остава само разбирателството, взаимното уважение, и децата, които да го скрепяат. А знаеш ли, че 99% от случаите, в които сме около 20 годишни и ни се падне ГОЛЯМАТА любов, и си мислим че това е края, всъщност се оказва ГОЛЯМ провал? Да, знам го от опит.

А как се отнасяше към предишният си приятел? С уважение, любов и разбиране. Не беше ли щастлива с него? Бях Не си ли мислише, че ТОЙ е човекът? От начало да, но след като го опознах си дадох сметка, че е твърде зависим от мнението на околните, и се влияе твърде много от другите покраи него. Не беше сигурен в себе си. А към по-предишният? Както при бившият ми, с тази разлика, че той си беше човек, който е сигурен в себе си, знае какво иска и как даго получи, и не се влияе от другте А към по-по-по-по-по-опо- поропопо - предишният? Е ти ме върна чак като бях на 15 - 15 бре ... Към тях с какви мили думи се обръщаше, не бяха ли същите? (мило, слънце, мъжа ми, обичам те, харесвам те, довечера ще правим ли секс, хареса ли ме на задна, etc.)? В интерес на истината и в 4те си сериозни връзки съм наричала половинката си с различни галени имена, от тези, с които съм наричала предишниятА сега не е ли малко лицемерно, уж по същият начин се държиш с 'мъжа си', но твърдиш, че е ТОЙ? И кое му е лицемерното? Това, че се държа добре с него, че го обичам и уважавам ли? Е как да се държа, няма да го командаря и да му крещя като някоя проста селянка я.

А ако си промениш ВСЕ ПАК непреклонното мнение след година-две-три-като си омръзнете-като те зашлеви-като те напусне, ЩЕ МОЖЕШ ЛИ ДА СИ ГО ПРОСТИШ? Да ми омръзне не знам, да ме зашлеви, не го вярвам, дори и при най-лошите ни скандали никога не ме е удрял, дори не ми е посягал. да си простя не знам, но със сигурност ще се замисля,нямало ли е преди сигнали за това му поведение, които да не съм забелязала Ще простиш ли на себе си? Ще се погледнеш ли без угризения в огледалото? Мисля, че да

А какво мислиш каот цяло за наивните хора?Всеки е наивен до някъде, въпроса е да намерим границата, където започва глупостта Оправдаваш ли синдрома 'розови очила'? (според докторантурата ми по въпроса, това е явление тип 'всичко квот' виждам ми харесва, не ме интересува какво е то всъщност)? Не, с розови очила не се стига далече. Възприемаш ли себе си за достатъчно зряла, да можеш да взимаш решения за себе си от такъв ранг? Да Обоснови се, на каква база лежи твоят положителен отговор, който ще дадеш на предишния въпрос? Това, че за годините си съм видяла доста от живота ( не казвам всичко, но доста ) и добро и лошо, научила съм се как да реаргирам в повечето ситуации и бързо да си овладявам и контролирам емоциите. Да залагам повече на разума, не на сърцето и емоционалната част. В няколко изречения.., нека съдържат аргументи от следния ранг: житейски опит, претърпени сривове и възходи (все пак трябва да познаваш и от двете), образование и интелект, по принцип интелигентна ли си и т.н. ; ) Както казах и на предният въпрос, бая съм видяла от живота, доста ситуации, хора с различни типове характери и тн. Колкото до образованието, завършила съм една от най-елитните гимназии в града ми и смея да кажа в областта дори, откъдето се научих на някой доста полезни умения, които повечето хора придобиват едва във висшето си образование. Университета ми се води един от най-добрите и големите в североизтичната част на страната, има европеиска акредитация, която отваря възможности дори и в чужбина. Образованието там смея да кажа, че е на едно доста добро ниво, повечето преподаватели се стараят студентите им да научат нещо, а не просто да си изнесът лекцията и да си излязат, да си пият кафето с цигарката. Изпитите не са никък леки, и не се вземат лесно, тоест като седнеш да четеш за тях, пак нещо ти остава в главата ( освен ако не си пълен дебил, или зубърче ). Казвам го това защото в повечето университети я за пари, я за минет, минаваш между капките в повечето случай, когато си я закъсал. Общата ми култура, е на ниво над средностатистическото, и се намирам за интелигентен човек ( е не чак на ниво учени разбира се )
    Отговорите са в цитата.
    Последно редактирано от DragonLady : 08-19-2012 на 15:01

Мега фен
    Град
    <3
    (Мисля, че се надценяваш. Интересно ми е какво значи: "видяла съм много от живота"..)
    4XCOKИ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си