.
Отговор в тема
Страница 10 от 35 ПървиПърви ... 6789101112131420 ... ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 857
    Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Много си остроумна няма що ... И не мисля, че има нужда да ходя в кофата. Него раздел рядко влизам.

Голям фен Аватара на adoreher
    и кога точно се направих на остроумна?
    аре не ми разваляй кефа от инсомниата, бегай да си лекуваш хемороидите

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от adoreher Виж мнението
    и кога точно се направих на остроумна?
    аре не ми разваляй кефа от инсомниата, бегай да си лекуваш хемороидите
    Предният пост и този.
    Аз хемороиди нямам.

никъде не съм се правила на остроумна
    разбрахме за твоите хемороиди, искаш ли да си поговорим още малко за теб? ;3

така така, драги мои
    знам че много от вас и най-вече чушката супер много ще страдат от липсата ми,
    но е време да отстъпя стола на една много духовна и ЕнтелЕгентна особа, ака мацката с хемороиди
    dragonlady, ти си
    скъсайте и дупето ;d Така де, не буквално

Град
    Варна
    Нема нужда Нали е за тебе темата в момента, говори си за тебе си.

не бе, за тебе ще говорим ся

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Според теб, имаш ли нужда от правописен речник и учебник по български език?
    Защо ти е толкова дълга косата? Не изпитваш ли дискомфорт и нужда да я подстрижеш?
    Защо правиш секс без да си осведомена добре?
    Колко си висока? Колко е висок приятелят ти?
    От 1 до 10, как оценяваш външния си вид и характера си? (всяко по отделно , моля)
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Цитирай Първоначално написано от dream1707 Виж мнението
    А на нас какво ни пука, че на теб не ти пука ?

искам и аз на тоя стол може ли после аз ^
    така така, драги мои
    знам че много от вас и най-вече чушката супер много ще страдат от липсата ми,
    но е време да отстъпя стола на една много духовна и ЕнтелЕгентна особа, ака мацката с хемороиди
    dragonlady, ти си
    скъсайте и дупето ;d Така де, не буквално
    Eee, защо така, нали обеща на момичето вече? :/

Град
    Heaven
    да ми отговори на въпросите, пък после да слага когото ще.
    изпитвам остра нужда да чуя отговорите им.

верно ;o
    дриймката да изивнява, ного ми е симпатична, обаче не мога да се въздържа, просто тря да гледам сеир някъде ;dd

тей..
    срамуваш ли се от факта че си на 20 години, а акълът ти не е на толкова?
    понеже много се беше засегнала, понеже уж съм ти пожелала стерилитет, ти мислиш ли че можеш да отгледаш и ВЪЗПИТАШ деца, от които да станат стойностни хора?
    пак да питам, как ти е дупето?

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Що мислите, че ще тръгне да отговаря?

Град
    Варна
    adoreher аман от простотията ти. Чули една лъжа повтарят я нон-стоп и се надяват да я превърнат в истина.

Щом толкова искате, добре сядам на стола.
    Блоди:

Според теб, имаш ли нужда от правописен речник и учебник по български език? Не.
    Защо ти е толкова дълга косата? Не изпитваш ли дискомфорт и нужда да я подстрижеш? Беше по дълга ако става на въпрос. Иначе просто така ми харесва, от 3 години насам съм си така. Не, не изпитвам дискомфорт, преди имаше, затова я подкъсих.
    Защо правиш секс без да си осведомена добре? Аз съм си добре осведомена, затова си позволяам дори без. Иначе за аналният като за 1ви опит нормално да е провал, но и не смятам да опитвам пак.
    Колко си висока? Колко е висок приятелят ти? Аз съм 170, той 175.
    От 1 до 10, как оценяваш външния си вид и характера си? (всяко по отделно , моля) Характер - 6 Външен вид 8

адорхър
    срамуваш ли се от факта че си на 20 години, а акълът ти не е на толкова? Не, акъла ми е на по-голяма от 20.
    понеже много се беше засегнала, понеже уж съм ти пожелала стерилитет, ти мислиш ли че можеш да отгледаш и ВЪЗПИТАШ деца, от които да станат стойностни хора? Да мисля, че мога, но не и без помоща на мъжа ми, някак си аз се изнервям по лесно, докато той е по спокоен, а за отглеждането на едно дете трябва много търпение и спокойствие.
    пак да питам, как ти е дупето? И пак да те питам тебе не те ли е срам дасе държиш толкова просташки и селски?
    Последно редактирано от DragonLady : 08-19-2012 на 23:30

не е простотия, лиготия е. make the difference
    и не повтарям лъжи, ебавам те. ти пък можеш ли да дишаш малко по-айляк?

брей
    кое е нещото, което те е направило по-зряла от едно случайно 20годишно пиче?
    кво не харесваш във външния си вид?
    защо си мислиш че нямаш нужда от учебник по български?

Град
    Варна
    брей
    кое е нещото, което те е направило по-зряла от едно случайно 20годишно пиче? Житейският опит, ситуациите в които съм изпадала, и 3 преломни месеца от живота ми след които премислих и осъзнах много неща.
    кво не харесваш във външния си вид? Доста слабичка съм, искам да напълнея малко, да речем около 5 килца отгоре
    защо си мислиш че нямаш нужда от учебник по български? Защото когато е трябвало съм го чела.
    Отговори в цитата

Град
    Heaven
    adoreher ЗАПЕТАЙКА аман от простотията ти. Чули една лъжа ЗАПЕТАЙКА повтарят я нон-стоп и се надяват да я превърнат в истина.

Щом толкова искате, добре ЗАПЕТАЙКА сядам на стола.
    Блоди:

Според теб, имаш ли нужда от правописен речник и учебник по български език? Не.
    Защо ти е толкова дълга косата? Не изпитваш ли дискомфорт и нужда да я подстрижеш? Беше по дълга ЗАПЕТАЯ ако става на въпрос. Иначе просто така ми харесва, от 3 години насам съм си така. Не, не изпитвам дискомфорт, преди имаше, затова я подкъсих.
    Защо правиш секс без да си осведомена добре? Аз съм си добре осведомена, затова си позволяам дори без. Иначе за аналният като за 1ви опит нормално да е провал, но и не смятам да опитвам пак.
    Колко си висока? Колко е висок приятелят ти? Аз съм 170, той 175.
    От 1 до 10, как оценяваш външния си вид и характера си? (всяко по отделно , моля) Характер - 6 Външен вид 8

адорхър
    срамуваш ли се от факта че си на 20 години, а акълът ти не е на толкова? Не, акъла ПЪЛЕН ЧЛЕН ми е на по-голяма от 20.
    понеже много се беше засегнала, понеже уж съм ти пожелала стерилитет, ти мислиш ли че можеш да отгледаш и ВЪЗПИТАШ деца, от които да станат стойностни хора? Да ЗАПЕТАЯ мисля, НЯМА ЗАПЕТАЯ че мога, но не и без помоща на мъжа ми, някак си аз се изнервям по лесно, докато той е по спокоен, а за отглеждането на едно дете трябва много търпение и спокойствие.
    пак да питам, как ти е дупето? И пак да те питам ЗАПЕТАЯ тебе не те ли е срам дасе държиш толкова просташки и селски?

Явно тоя учебник не си го чела много внимателно.

Град
    Варна
    Блоди, това е форум, не матура по БЕЛ Не съм длъжна да се старая да пиша, все едно съм на изпит.
    Все пак тук пишем за развлечение, не за показване на пунктуация и правопис.

Голям фен Аватара на chushkopek
    Цитирай Първоначално написано от nqmaznacheniee Виж мнението
    ахахаххахахахахахах
    Много ти се иска да я чукаш а?

Лейди, защо няма да опиташ анален пак?
    К'во ше кажеш за адорхър? А за блъди? Що се надценяваш толкова?
    Последно редактирано от chushkopek : 08-19-2012 на 23:52

Това ми е любимо оправдание. Най-вече в спортните форуми съм го засичал. Дай щом не е "час по литература" да пишем като някакви туземци. Никой не е длъжен да пише грамотно, но написаното малко или много показва културата на човека. Ако този някой пише на латиница, със четворки и шестици вместо буквите "Ч" и "Ш", ако използва изрази като "нямам си и НА идея", "напредвид", "впредвид" и тн., обикновено не е кой знае колко интелигентен. Никой не говори за някакви дълбоко задълбочени знания и ползване на правила, ама да чета мнения с потресаващи правописни и пунктуационни грешки+уникално дебилен начин на изразяване ми е покъртително смешно честно казано.
    П.П. Нищо лично към теб, няма как и да имам към когото и да било от вас, след като не го познавам. Just sayin'

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от chushkopek Виж мнението

Лейди, защо няма да опиташ анален пак? Защото за мен беше само и единствено болка + много кофти последици. А и приятелят ми вече няма желание за анален след случилото се, по думите му не искал да ми го причинява пак, като знае на мен какво ми коства.
    К'во ше кажеш за адорхър? А за блъди? Що се надценяваш толкова? Не мисля, че се надценявам, просто си знам цената.
    За адорхър - Простичко момиче ми се вижда съдейки по постовете и.
    За блоди - Доста злоба изразява понякога, и е много двулична. В темите тропа и храни на ЛС се прави на загрижена - фурнаджииска лопата
    Отговорите в цитата

каква е цената ти? /не съм простичка, така че не приемай въпроса простичко и не ми обяснявай как няма да се ебеш за пари, друго те питам /

Град
    Heaven

питах те от любопитство на ЛС, след като 100 пъти каза за това нещо из форона
    пак липсват запетаи и тирета
    и цената ти не е толкова висока, не се заблуждавай

Град
    Варна
    каква е цената ти? /не съм простичка, така че не приемай въпроса простичко и не ми обяснявай как няма да се ебеш за пари, друго те питам / За да ме спечели един човек преди всичко трябва да ми засвидетелства уважение и добро отношение.
    Отговори в цитата

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    8?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си