- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Разпитвайте ме (nymphadora)
Много си остроумна няма що ... И не мисля, че има нужда да ходя в кофата. Него раздел рядко влизам.
и кога точно се направих на остроумна?
аре не ми разваляй кефа от инсомниата, бегай да си лекуваш хемороидите
никъде не съм се правила на остроумна
разбрахме за твоите хемороиди, искаш ли да си поговорим още малко за теб? ;3
така така, драги мои
знам че много от вас и най-вече чушката супер много ще страдат от липсата ми,
но е време да отстъпя стола на една много духовна и ЕнтелЕгентна особа, ака мацката с хемороиди
dragonlady, ти си
скъсайте и дупето ;d Така де, не буквално
Нема нуждаНали е за тебе темата в момента, говори си за тебе си.
Според теб, имаш ли нужда от правописен речник и учебник по български език?
Защо ти е толкова дълга косата? Не изпитваш ли дискомфорт и нужда да я подстрижеш?
Защо правиш секс без да си осведомена добре?
Колко си висока? Колко е висок приятелят ти?
От 1 до 10, как оценяваш външния си вид и характера си? (всяко по отделно , моля)
верно ;o
дриймката да изивнява, ного ми е симпатична, обаче не мога да се въздържа, просто тря да гледам сеир някъде ;dd
тей..
срамуваш ли се от факта че си на 20 години, а акълът ти не е на толкова?
понеже много се беше засегнала, понеже уж съм ти пожелала стерилитет, ти мислиш ли че можеш да отгледаш и ВЪЗПИТАШ деца, от които да станат стойностни хора?
пак да питам, как ти е дупето?
adoreher аман от простотията ти. Чули една лъжа повтарят я нон-стоп и се надяват да я превърнат в истина.
Щом толкова искате, добре сядам на стола.
Блоди:
Според теб, имаш ли нужда от правописен речник и учебник по български език? Не.
Защо ти е толкова дълга косата? Не изпитваш ли дискомфорт и нужда да я подстрижеш? Беше по дълга ако става на въпрос. Иначе просто така ми харесва, от 3 години насам съм си така. Не, не изпитвам дискомфорт, преди имаше, затова я подкъсих.
Защо правиш секс без да си осведомена добре? Аз съм си добре осведомена, затова си позволяам дори без. Иначе за аналният като за 1ви опит нормално да е провал, но и не смятам да опитвам пак.
Колко си висока? Колко е висок приятелят ти? Аз съм 170, той 175.
От 1 до 10, как оценяваш външния си вид и характера си? (всяко по отделно , моля) Характер - 6 Външен вид 8
адорхър
срамуваш ли се от факта че си на 20 години, а акълът ти не е на толкова? Не, акъла ми е на по-голяма от 20.
понеже много се беше засегнала, понеже уж съм ти пожелала стерилитет, ти мислиш ли че можеш да отгледаш и ВЪЗПИТАШ деца, от които да станат стойностни хора? Да мисля, че мога, но не и без помоща на мъжа ми, някак си аз се изнервям по лесно, докато той е по спокоен, а за отглеждането на едно дете трябва много търпение и спокойствие.
пак да питам, как ти е дупето? И пак да те питам тебе не те ли е срам дасе държиш толкова просташки и селски?
Последно редактирано от DragonLady : 08-19-2012 на 23:30
не е простотия, лиготия е. make the difference
и не повтарям лъжи, ебавам те. ти пък можеш ли да дишаш малко по-айляк?
брей
кое е нещото, което те е направило по-зряла от едно случайно 20годишно пиче?
кво не харесваш във външния си вид?
защо си мислиш че нямаш нужда от учебник по български?
adoreher ЗАПЕТАЙКА аман от простотията ти. Чули една лъжа ЗАПЕТАЙКА повтарят я нон-стоп и се надяват да я превърнат в истина.
Щом толкова искате, добре ЗАПЕТАЙКА сядам на стола.
Блоди:
Според теб, имаш ли нужда от правописен речник и учебник по български език? Не.
Защо ти е толкова дълга косата? Не изпитваш ли дискомфорт и нужда да я подстрижеш? Беше по дълга ЗАПЕТАЯ ако става на въпрос. Иначе просто така ми харесва, от 3 години насам съм си така. Не, не изпитвам дискомфорт, преди имаше, затова я подкъсих.
Защо правиш секс без да си осведомена добре? Аз съм си добре осведомена, затова си позволяам дори без. Иначе за аналният като за 1ви опит нормално да е провал, но и не смятам да опитвам пак.
Колко си висока? Колко е висок приятелят ти? Аз съм 170, той 175.
От 1 до 10, как оценяваш външния си вид и характера си? (всяко по отделно , моля) Характер - 6 Външен вид 8
адорхър
срамуваш ли се от факта че си на 20 години, а акълът ти не е на толкова? Не, акъла ПЪЛЕН ЧЛЕН ми е на по-голяма от 20.
понеже много се беше засегнала, понеже уж съм ти пожелала стерилитет, ти мислиш ли че можеш да отгледаш и ВЪЗПИТАШ деца, от които да станат стойностни хора? Да ЗАПЕТАЯ мисля, НЯМА ЗАПЕТАЯ че мога, но не и без помоща на мъжа ми, някак си аз се изнервям по лесно, докато той е по спокоен, а за отглеждането на едно дете трябва много търпение и спокойствие.
пак да питам, как ти е дупето? И пак да те питам ЗАПЕТАЯ тебе не те ли е срам дасе държиш толкова просташки и селски?
Явно тоя учебник не си го чела много внимателно.
Блоди, това е форум, не матура по БЕЛНе съм длъжна да се старая да пиша, все едно съм на изпит.
Все пак тук пишем за развлечение, не за показване на пунктуация и правопис.
Това ми е любимо оправдание. Най-вече в спортните форуми съм го засичал. Дай щом не е "час по литература" да пишем като някакви туземци. Никой не е длъжен да пише грамотно, но написаното малко или много показва културата на човека. Ако този някой пише на латиница, със четворки и шестици вместо буквите "Ч" и "Ш", ако използва изрази като "нямам си и НА идея", "напредвид", "впредвид" и тн., обикновено не е кой знае колко интелигентен. Никой не говори за някакви дълбоко задълбочени знания и ползване на правила, ама да чета мнения с потресаващи правописни и пунктуационни грешки+уникално дебилен начин на изразяване ми е покъртително смешно честно казано.
П.П. Нищо лично към теб, няма как и да имам към когото и да било от вас, след като не го познавам. Just sayin'![]()
каква е цената ти? /не съм простичка, така че не приемай въпроса простичко и не ми обяснявай как няма да се ебеш за пари, друго те питам /