- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи Седмокласници 2012/2013
Хм. Ами мога да ти кажа точно бала, който е бил за тази година (ако не знаеш всяка година е различен)за момичета - 34,464 (1во класиране); 34,428 (2ро класиране) общо взето трябва доста да се учи, ама все пак се надявам да ме приемат.А другата добра немска гимназия в София е 73 СОУ, която също е с много висок бал и е на 2ро място по височина на бала за тази година изисква се минимален за момичета бал - 34,250 (1во класиране); 34,214 (2ро класиране)
Последно редактирано от dessybarbie : 08-23-2012 на 20:28
А...дано ви се падне по-хубав текст, а не като нашия...с няк'ва бабка, гълъби и пушач. Обаче, като ги гледам 99,страшно са тъпи(нищо лично,сиг. има и много интелигентни). Баловете,тази година бяха много високи.
Влязох в ТУЕС (това е училище по компютри, като "Джон Атанасов",но по-хубаво, води се към ТУ София),така че ако някой иска да пита нещо,готова съм да помагам.
![]()
И ако се представиш достатъчно добре може да казваш гордост: "Имам бал 48.."
Аз тази година бях седмокласничка.. Изпитът не беше никак труден както всяка година, така че няма за какво да се притеснявате..Освен това тази година за пръв път бяха включени задачи PISA и беше стресиращо, все пак даже учителите си нямаха на идея за какво става въпрос.. Така че не се притеснявайте!
Първо вижте вашите резултати и тогава говорете за НАШИТЕ !!![]()
явно там за тва у-ще балът се свормира по различен начин
Две прости правила:
1.Пишете грамотно.
2. Научете си триъгълниците през годината.
Това ще ви трябва най-много. Късмет!
"Andrea, Runway is a fashion magazine, so an interest in fashion is crucial." -The Devil wears Prada
Последно редактирано от TheBeatles : 08-28-2012 на 11:14
Момиче съм!
"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън
http://www.regalia6.com/ucRegalia/re..._paralelki.pdf Тук може да намерите училищата с минималният и максималният бал за тази година,също така и паралелките.Разбира се другата година бала няма да е такъв...Моите амбиции са 91 НЕГ с ЧЕ-НЕ и АЕ и 164 ГПИЕ ЧЕ-ИЕ;ФЕ;БЕЛ и от тази година ще намаля излизането и ще наблегна повече на уроците и училището!
Според мен не трябва да се лишаваш от много неща тази година - може да постигнеш отлични резултати и без да намаляш излизанията. За мен 7ми клас, незнайно защо, ми беше най-отпускарската година. И макар всеки ден да съм бил до късно навън успях да изкарам 34.6. Така че не трябва да се вглъбяваш напълно в кандидатстването, само си учи и всичко ще е супер.![]()
Така е, но сега една приятелка супер много си е посветила вниманието на това още преди дск-то, не излиза почти, само по уроци ходи... като питам защо толкова много учи ми отговаря ''Ми не искам да влизам в ТОХ'', но това просто да няма време да отговори на 1 смс е прекалено..накрая ме е страх да не стане така, че от цяла година учене и пари за уроци да забрави всичко и..край.
Не виждам нищо лошо в това, че момичето се подготвя още отсега, особено ако има някакви пропуски от 5 и 6 клас. Пък и тази година на всички, които искаме да влезем в хубави у-ща няма да ни е много свободна.
Не съм съгласен с теб! Предпочитам да се мъча 1 година и после да съм щастлив 5 отколкото обратното. Радвам се, че си успял да изкараш този бал, но някои просто са си късметлии(не те упреквам, има си хора гении, които запомнят всичко още в часа и въобще не им се налага да учат). Но не виждам как ще постигнеш това, ако по цял ден си навън и се връщаш късно вечер...
Последно редактирано от KrisoBG : 09-01-2012 на 05:58