.
Отговор в тема
Страница 22 от 69 ПървиПърви ... 1218192021222324252632 ... ПоследнаПърви
Резултати от 526 до 550 от общо 1721
    Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    расист ли си? Не.
    какво мислиш за циганите? Те... са по-особен случай. Твърде рядко срещам свястни сред тях. Вярвам, че ако се вложи контрол над тях, биха могли да бъдат полезни.
    а за негрите? Хора като хора.
    обичаш ли макарони със сирене? Повече обичам спагети, но да. XD
    как си пиеш кафето сутрин? С 3 лъжички захар, силно.
    колко си висока? 1.62
    'фефн
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на nymphadora
    Хубав спомен. Тогава беше май и имах абитуриентски бал. Дойде вечерта изненадващо в дискотеката, танцувахме и се целунахме. После се разхождахме в 3 часа из Борисовата.
    aww :3
    Обмисляте ли да живеете заедно?
    След колко време си казахте,че се обичате и кой беше пръв?
    А обща снимка ще пуснеш ли?
    Мислиш ли,че ще си омръзнете?

Въпросите ми са тематични,тъй кат са в този раздел.

Повече от фен Аватара на TrueStory
    А, забравих един въпрос в предишния пост.
    Трудно ли ти е да казваш "Обичам те" било то на приятеля ти или на близките ти? На теб самата важно ли ти е да чуваш тези думи от другите?

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от nymphadora Виж мнението
    aww :3
    Обмисляте ли да живеете заедно? - Да, дори вече спестяваме и правим планове.
    След колко време си казахте,че се обичате и кой беше пръв?Toй доста рано ми го каза, но беше по-скоро емоция от хубав момент. Иначе някъде около първия месец, колкото и да е странно. Обикновено не ми се случва толкова бързо.
    А обща снимка ще пуснеш ли? Бих, но той не иска да му качвам снимки. Трябва да подпитам довечера. :P
    Мислиш ли,че ще си омръзнете? Не. Твърде разнообразни сме като хора и двамата и нон стоп се палим по нови неща. Така е много трудно да изпаднеш в рутина.
    TrueStory, преди мразех да казвам тези думички, защото винаги след това нещо се прецакваше много. Беше ми много трудно да се накарам да ги измъмря под нос. XD Но в последствие открих, че няма нищо лошо или страшно, а дори напротив. Радва хората, когато го чуят. Чак важно не бих казала. За мен е важно да се разбираме и да си доказваме, че сме си ценни и се обичаме. Думите са приятен завършек на това. Хубаво ми е все пак.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    I have this one question
    Защо точно този ник си избра?
    maDamn

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    I have this one question
    Защо точно този ник си избра?
    Сиси идва от Стела. Попринцип не идва де, но точно при мен се лепна. А по времето, когато си правих профила, ме възприемаха за повече от странна. XД По някое време дочух от Хари Потър името Белатрикс Лестрейндж и ми допадна звученето. И всичко се обедини. XD
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Значи Стела...
    Стела, Стела
    Кое е любимото ти цвете?
    Цвят?
    Ако видиш ранено животинче на пътя, ще го подминеш ли? Ако спреш, какво би сторила?
    Няма да те питам дали отделяш пари за някакви благотворителни прояви, защото сигурно още нямаш стабилен собствен доход, с който да разполагаш... но ако имаше, склонна ли си ежемесечно да отделяш някаква сума (не е задължително да е голяма) за дадена кауза?
    Ако да, то каква кауза би те пленила?
    Стела... Кои са любимите ти имена? Мъжко и женско? Може да са български, може да не са...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    and another random one :d
    Защо глутница гълъби, а не ято
    maDamn

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Значи Стела...
    Стела, Стела
    Кое е любимото ти цвете? Хващаш ме на най-трудните въпроси.
    Така...
    Обожавам орхидеите. Колекционирам. Любими са ми:
    Paphiopedilum (орхидея пантофка)
    Vanda
    Miltoniopsis

Мечтая си за Stenoglottis - орхидея сепия :Д и Caleana major - патешка орхидея

Вкъщи имам най-вече Фаленопсиси и Дендробиуми

Отделно обожавам бромелиите, много змиярникови, бегонии, колеуси... От тях също имам много любими.

Цвят? Синьо.
    Ако видиш ранено животинче на пътя, ще го подминеш ли? Ако спреш, какво би сторила? За животинка винаги бих спряла. Ще се опитам да я пренеса в нас и да видя какво може да се направи за нея. Лошото е, че повечето животни са прекалено плашливи и има реален шанс да умре от страх заради мен...
    Няма да те питам дали отделяш пари за някакви благотворителни прояви, защото сигурно още нямаш стабилен собствен доход, с който да разполагаш... но ако имаше, склонна ли си ежемесечно да отделяш някаква сума (не е задължително да е голяма) за дадена кауза? Ако можех да отделям, щях и още как. Най-вече за хора, нуждаещи се от скъпи операции. За сега максималното, което съм правила е да давам пари на просяци, а един път си дадох последните пари на една баба, която плачеше, че си е загубила парите за хляб. Мда, малко съм доверчива към такива хора и съм убедена, че се е случвало да попадам на мошеници. За жалост.
    Ако да, то каква кауза би те пленила? -
    Стела... Кои са любимите ти имена? Мъжко и женско? Може да са български, може да не са... Обичам имена с буквата В. Валерия, Валентин, Виктория... За момиче ми харесват и Сиана, Кристина, Емилия. За мъжки харесвам Радослав, Мирослав (не чак толкова), Борис (на дядо ми).
    granger, ами Ради веднъж го изтърси така и се смяхме. А и имаме теория за лошите гълъби.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Супер фен Аватара на Glamour92
    Идилична картинка от далечното бъдеще.Ти си вече на преклонна възраст,прамайката на цялата рода,виделият най-много лета член на фамилията.Един ден решаваш да увековечиш миналото си,написвайки мемоари...

Как ще изглеждат корицата и началната страница?
    Ще има ли встъпителна част? А как ще звучи тя?
    Ще поискаш ли написаното да види бял свят или ще държиш то да остане само за наследниците?
    В какъв стил ще бъде написана книгата? А какъв дух ще носи-с какво усещане ще останат читателите,след като затворят последната страница..?
    Мислиш ли,че между страниците й ще намерят място всички онези събития,за които сега мечтаеш? Всъщност кои са те?

Ти самата искаш ли да достигнеш една толкова напреднала възраст,в която да може да бъдеш наречена дълголетница?
    Колко годишен всъщност трябва да бъде човек,за да бъде определен като такъв?
    А имат ли нещо общо дълголетниците(освен възрастта) според теб..?

После още :>
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    баси... не знаех че има толкоз вида орхидеи
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

anonymous708973
    Guest
    Ааа, искам да се казвах Валерия, ама майка ми всеки път се муси и казва, че трябва да е луда да си кръсти детето с име, което означава "отровен". Много си е яко пък. И символиката е яка :д

Май го бяхме обсъждали в темата за децата, ама държиш ли децата да носят имената или поне първата буква на бабите и дядовците си?

Повече от фен Аватара на TrueStory
    Промени ли ти се мнението за университета и специалността след първата година? Имаше ли очаквания, които не се оправдаха?
    Би ли живяла някъде другаде (друг град в България или чужбина) или София си ти харесва достатъчно?
    Доволна ли си от градския транспорт в София (моята болна тема)?
    Мнението ти за татуировките, пиърсингите? Имаш ли и ако не, би ли си направила?
    Каква музика слушаш?
    Имаш ли досадни и злобни комшии
    Хапят ли тарантулите? (глупав въпрос, ама нищо не знам за тях). Какви са на допир?
    Сантиментална ли си? Пазиш ли си дребни неща, които да ти напомнят на нещо или на някого?
    Щях да те питам дали знаеш латинските наименования на много растения и животни, ама вече получих отговор на тоя въпрос И все пак...трудно ли се научават и имаш ли някакво отделно понятие от латинския?

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Glamour92 Виж мнението
    Идилична картинка от далечното бъдеще.Ти си вече на преклонна възраст,прамайката на цялата рода,виделият най-много лета член на фамилията.Един ден решаваш да увековечиш миналото си,написвайки мемоари...

Как ще изглеждат корицата и началната страница? Елегантна, бяла книжка с тънки корици и снимка на голям прозорец с кафяви рамки и една тарантула, която седи и гледа през него.
    Ще има ли встъпителна част? А как ще звучи тя? Едва ли, но ще има посвещения. Встъпленията като цяло не са ми любимата част за мемоари. Все едно хората придават прекалено голямо значение на това как ще се обърнат хората към живота им. Знаеш ли? Мемоарите ми биха били като автобиографията на Бранислав Нушич! Сега се сетих за него.
    Ще поискаш ли написаното да види бял свят или ще държиш то да остане само за наследниците? Вероятно само за наследниците. Ако съм мнооого велика личност, може би ще помоля те да я издадат след като вече е 100%, че съм изстинала и кротко си почивам.
    В какъв стил ще бъде написана книгата? А какъв дух ще носи-с какво усещане ще останат читателите,след като затворят последната страница..? Ясен език без много описания и драматизиране, с повечко метафори. Надявам се още да им е смешно и да са запомнили по-важните неща. Мисля, че през хумора могат да се набият много истински неща.
    Мислиш ли,че между страниците й ще намерят място всички онези събития,за които сега мечтаеш? Всъщност кои са те? О, да, надявам се, че ще успея. Мечтая... да посетя различни страни, да се реализирам, да се науча на много неща, да отгледам и опитомя много животни. Хей!! Сетих се за още една биографична книжка, близка до моите представи: На Джералд Даръл.

Ти самата искаш ли да достигнеш една толкова напреднала възраст,в която да може да бъдеш наречена дълголетница? О, не. Умът на човек започва да залязва след една определена възраст. Не искам да гледам как ми се разпада разсъдъка.
    Колко годишен всъщност трябва да бъде човек,за да бъде определен като такъв? В днешно време над 90 години някъде.
    А имат ли нещо общо дълголетниците(освен възрастта) според теб..? Да, мъката. Да живееш толкова дълго значи да загубиш много неща. Най-вече хора. И мъдростта също. Стига, разбира се, да са били такива приживе. Познавам 85-годишна жена, която върви към дълголетник, но не е научила нищо важно за годините си.

После още :>
    ндкбф
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    баси... не знаех че има толкоз вида орхидеи
    А, това е нищо. Това са най-най-топ любимите ми.

Пантерке, не. Не държа. Мисля, че много драми се получават, ако тръгнеш да кръщаваш дете на роднини. Винаги някой е обиден. Аз трябваше да съм Стефка. Добре, че не съм.

TrueStory,
    Промени ли ти се мнението за университета и специалността след първата година? Имаше ли очаквания, които не се оправдаха? O, да. Очаквах нещата да са една идея по-справедливи. И за някои специалности ми се искаше да имам по-добри преподаватели. Дерат ни за пари като луди, а вече не съм убедена, че всичко в СУ е толкова на ниво. Но си струва де. Ако ти самият имаш желание, можеш да научиш много.
    Би ли живяла някъде другаде (друг град в България или чужбина) или София си ти харесва достатъчно? Не, ще страдам от сериозна носталгия.
    Доволна ли си от градския транспорт в София (моята болна тема)? Ужас, не. Кошмар е в пиковите часове. Където и колкото мога, ходя пеша. От нас до Плиска, да речем, без задръствания е 20мин. С тях е час, че се случва и повече.
    Мнението ти за татуировките, пиърсингите? Имаш ли и ако не, би ли си направила? Не бих си направила пиърсинг. Имам миловидно личице и би ми стояло някак странно. Един ден ще си татуирам мравка (Formica rufa) на глезена. (О, или Camponotus)
    Каква музика слушаш? Почти всякаква без хоро, чалга и индъстриъл метъл.
    Имаш ли досадни и злобни комшии Имам шумни. От горния етаж.
    Хапят ли тарантулите? (глупав въпрос, ама нищо не знам за тях). Какви са на допир? Хапят, ако ги ядосаш. Мен едната ме ухапа веднъж, защото я изпуснах на крака си. Поду се и имаше раничка за известно време. На допир са си като всяка друга космата топка крака.
    Сантиментална ли си? Пазиш ли си дребни неща, които да ти напомнят на нещо или на някого? Да. Но след време и ако човекът вече не е в живота ми, спират да ми носят същите емоции.
    Щях да те питам дали знаеш латинските наименования на много растения и животни, ама вече получих отговор на тоя въпрос И все пак...трудно ли се научават и имаш ли някакво отделно понятие от латинския? Като език, не съм го учила. Иначе латинските имена се учат лесно, ако си идват постепенно със знанието за различни неща към дадена животинка. Както се мъчат да ни ги набият в БФ, е трудно. Едно е да го гледаш и да му се радваш и да знаеш, че се казва Grammostola rosea (примерно, едната ми тарантула), друго е да ти стоварят 300 имена + систематика почти наведнъж. Преполитат се, бъркаш се, досадно е. Въпреки, че на практическите изпити винаги съм имала шестици, много се притеснявам преди тях точно заради тези милион имена.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Дриймър, скорпион съм.
    Ужас. :Д
    Не се обиждай, ама това е възможно най-ужасната зодия за жена. Горкия Радослав.
    Не отговаряш много на зодията си обаче.

Град
    София
    Не вярвам в зодии. Може би от 1 страна точно, защото нямам почти нищо общо с това, което съм чела за скорпионите.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Град
    София, България
    ^ Което е тъпо, 'щото имаш асцедент и луни, които също определят характера ти.
    Та така.

Град
    София
    О, не мисля. Характерът си го определям аз. И мама има пръст. И дядо ми също. Както и по-големите събития в живота ми. Можеше да съм родена на съвсем друга дата. Пак щях да съм си същата. Нямам против хората, които вярват, напротив даже. Но дълбоко ме съмнява да се случи нещо, което да ме убеди в някаква такава закономерност.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    От къде тази любов по паяците и насекомите?
    От форума ли се запознахте със шадол?
    Как точно се случи?
    Кой кого покани първи на среща?
    За колко време най-много сте били разделени?
    Защо избра да учиш точно тази специалност?
    Като каква би искала да работиш след време?
    Тук или в чужбина?

Град
    София, България
    ^ Ако беше родена на друга дата, нямаше да имаш този живот, т.е. нямаше да имаш този характер, т.е. характерът ти щеше да бъде друг.
    Та нда.

П.П. Което не означава че вярвам зодиите. Просто не ми харесват хората, които ги отхвърлят, наричайки ги пълна глупост. И все пак, мога много примери да ти дам затова как на един летен лагер всички зодии си бяха паснали и намерили :Д. И то не само там.

Супер фен Аватара на Glamour92
    Права е обаче Сиси.Специално си изготвих натална карта и започнах да се интересувам от астрология,в стремежа си да разбера защо до такава степен не отговарям на зодията си.Луните и планетите ми,уви,също се разминават с реалността...

А сега питанките.
    Ако днес застанеш лице в лице с 5годишната Сиси и й разкажеш за живота си,смяташ ли,че би била доволна от теб? Тя така ли си се представяше на 20годишна възраст? А на 30? Бързаше ли да порасне?
    Кои бяха най-смелите мечти на твоето по-младо "аз",когато нямаше идея за ограниченията на реалността ?
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    От къде тази любов по паяците и насекомите? Всичко започна от най-добрия ми приятел и неговите паяци и се пренесе, и доразви в главата ми.
    От форума ли се запознахте със шадол? Да.
    Как точно се случи? Бях писала по-нагоре.
    Кой кого покани първи на среща? Той мен.
    За колко време най-много сте били разделени? 8 дена. Бях на практика по зоология на морето.
    Защо избра да учиш точно тази специалност? И на това съм отговаряла малко по-нагоре.
    Като каква би искала да работиш след време? Криминология, веществени доказателства.
    Тук или в чужбина?Тук.
    Дриймър, честно казано, въобще не вярвам, че всичко се определя от звезди. Това изключва психологията, възпитанието, личните изживявания. Дори да има една определена доза влияние (да речем, че съм склонна да се съглася с това), то е нищожно. Може да бъде променено от хиляди събития, от теб самия. Ние сме трезвомислещи същества. Имаме избор, воля, мечти. Ако имаше такава твърда предопределеност, нямаше да има хора, които не знаят какво искат. Нямаше да се развиваме в 1 дисциплина и накрая да осъзнаем, че искаме друга. Добре, нямам против да се съглася да има някаква символика. Ок. Но вие, когато започнете да се определяте едни други спрямо зодиите си, ми идва в повече. А, тя е телец, значи е еди каква си. Я, скорпион, кошмар. Мхм. Все едно не може да е иначе. Най-добрият ми приятел е лъв, а няма нищо общо. Повечето ми познати въобще не си отговарят на зодиите. Тъй че всички тези: "Тя е еди каква си, еди как си мисли, това е, защото е Дева" ми звучат или като оправдания, или като налучкване. Може и да е така, може и да не е.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Glamour92 Виж мнението

А сега питанките.
    Ако днес застанеш лице в лице с 5годишната Сиси и й разкажеш за живота си,смяташ ли,че би била доволна от теб? Тя така ли си се представяше на 20годишна възраст? А на 30? Бързаше ли да порасне? Ами малката Сиси имаше доста объркано детство. Щеше да се зарадва, че въпреки многото... пречки и проблеми, е успяла да порастне здраво и уравновесено дете, че не се е озлобила към хората. Би се изненадала супер много от това какво се е случило с личността и. Тя мислеше, че ще бъде писателка или художничка и се възприемаше за прекалено глупава за голямото учене. Имаше фобия (абсолютно внушена) от паяци и бягаше от обикновените в банята. Не вярваше в това, че има влюбване и сериозни мъже.
    Кои бяха най-смелите мечти на твоето по-младо "аз",когато нямаше идея за ограниченията на реалността ? Не си ги спомням. Като малка бяхме много бедни. Живеехме на заплатата на мама, която тогава не беше никаква. Винаги съм имала идея за ограниченията на реалността. Мечтаех си да променя нещата един ден. А като детски най-невинни мечти... исках да съм полицайка.
    двскд
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Но вие, когато започнете да се определяте едни други спрямо зодиите си,
    Ооо, преувеличаваш. Това че някои е да речем риби не означава че моментално го изхвърлям от обществото си с приятели, 'щото е тотална противоположност на мен.
    Най-добрата ми приятелка е риби. ^^
    Както и да е. Наспамих хубавичко, няма да обсъждам повече темата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си