Какво те успокоява?
Тишината.
Какво е в състояние да те изкара извън релси?
Непостоянството. Всъщност, като цяло съм доста избухлива и дребни неща могат да ми подпалят фитила.
Водач ли си - твърд характер, винаги начело, непоказващ своите емоции - или предпочиташ да си част от групичката, следваща някого - никога в центъра на внимание, никога отличаваща се -?
Забелязала съм обезпокоителната черта в себе си, че предпочитам да съм властта в сянка. Не обичам да съм център на внимание, не обичам да съсредоточавам директно хората около себе си. Но обичам да ме слушат, обичам да влияя, дори да не е директно.
Постни ми поема която харесваш. Имаш ли любим поет или поетеса?
Поема или стихотворение? Ще ти пусна стихотворение 
Спря ли да вярваш във истини.
във феи и разни магьосници,
в лами, огнедишащи дракони
и в бели, прелитащи конници?
Не вярваш ли вече във рицари
с железни доспехи и ризници.
във разни митични създания,
в чудовища, елфи и призраци?
Къде изостави мечтите си
за принцове в каменни замъци,
за нощните, лунни разходки
сред белите, пухести облаци?
Изгуби ли вече усмивката
в годините, с мъка прелистени?
Порастна ли вече със времето?
Не вярваш ли вече... във истини?
Обожавам творчеството на Камелия Кондова. И на Георги Константинов. И на куп други. Като цяло съм адския фен на поезията.
Мислиш ли че чалгата кара младите на затъпяват?
Да.
Какво според теб е нормално за едно дете да прави на 12-13 годишна възраст?
Да играе пред блока с другарчетата си. Имала съм вълшебно детство и ми е мъчно, че днес децата толкова бързат да пораснат, а не осъзнават, че цял живот ще бъдат възрастни.
Как си се представяш след примерно 5 години? Мислиш ли че ще осъществиш тази представа за себе си? Ще бъдеш ли разочарована ако не го направиш?
Честно казано, след пет години си представям, че ще бъда майка. И ако не осъществя тази представа, ще съм безкрайно разочарована
Но понеже не за това ме питаше, ще ти отговоря и така: доволна съм от мястото, на което съм в момента. Поработила съм, за да го постигна.
От какво те е страх най-много?
От самотата. Изключително социална съм и не мога, не искам да си представям, че може да остана сама. Егоист съм.
Мислиш ли че парите са корена на всяко зло?
Не. Мисля, че са неизбежно зло.
Религиозна ли си?
Не.
Какво мислиш за вманиачените християни, проповядващи така строго и дълбоко своята религия?
Мисля, че с нищо не са по-добро от вманиачените мюсюлмани. Вярата не трябва да бъде мания, а вътрешно успокоение и мир. Всичко останало е грешно.
Атеист ли си? Мислиш ли че Господ съществува или предпочиташ да вярваш че него го няма, но пък някаква по-мощна и висша сила е там някъде над нас?
Не мисля, че Господ съществува. Но вярвам в Бог. (Господ е християнското наименование на Бог). Вярвам, че има висша сила. Вярвам и в съдбата. Възможно е да е едно и също.
Давай че искам да те питам още :Д