- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Разпитвайте ме (Slobbery)
Директните ми въпроси към теб попривършиха, а писмени спорове не обичам.
Слагай Калпазанката, Чачо или миминко.
Чачо е в сесия. Калпазанката искам да видя аз.
kalpazanka се прави на цапната![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Чачо е сядал, +тва е в сесия и едва ли ще има толкоЗ време.
Калпазанката ми е интересна, би било интересно да я разпитваме.
maDamn
утре сутринта пак ще се опитам да я прикоткам
иначе ще ѝ кажа как свършва сагата за Хари Потър!!!
ако не, помислете за друг, иначе слагам някой рандом
Furious? сядал ли е?
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Мадам сложи мен.
Едит:
LadyDi
Ако поискам, би ли ми пратила една твоя снимка на ЛС?
Ако ми хареса, би ли ме поканила до Варна?
Последно редактирано от GeGaSa : 08-29-2012 на 22:23
Гледам си още ти на стола и ми хрумна 1 въпросче, пък и да не си ти, който е - той да отговори.
Мислиш ли, че е възможна връзка между двама души, при която те са женени (или пък не са), имат деца, но в същото време имат отворена връзка и могат да правят секс с всички?
Ако не, защо да е невъзможна? Сексът е важна част от една връзка, но при подобна, той може да бъде компенсиран с другите партньори, както и 2мата да продължават да си правят секс, да отглеждат децата и т.н.
Малко е сложно като цяло, ма ми стана интересно.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Да те слагам на стола? Гледам отговаря ти се
ccdesigns, смятам, че е възможно, но само АКО и двамата са готови на това. Когато в единия има съмнения, нещата се усложняват.
GeGaSa,
1. Не бих ти пратила снимка.
2. Не бих те канила във Варна.
3. Кой си ти, че да искаш и двете?
Lady, Lady, Lady, Lady, Lady, Lady, Diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Здрасти.
Защо мъжка котка си взела? Нямаше ли някоя женска да ти ражда котенца (щях да напиша кученца за една бройка, ама се поправих) и да си гледаш по 4-5-6 котки?
Обичаш ли да ти е чисто?
Сигурна ли си, че можеш да преживееш всичко?
Обичаш ли да работиш?
А за глезените хора какво мислиш?
А за мен?
Ако този, който върви пред теб изпусне пачка пари ще му ги върнеш ли?
А, ако изпусне едно коте ще му го върнеш ли? ( не знам как ще стане, ама все пак..)
^Смятам че е страшно тъпо да питаш кой ти е симпатичен и кой не, ама давай. Кажи си гокого харесваш и кой не?
ии, слагай Ирти. Ще е интересничко.
Ох, човече, яко ме радваш, човече! Направо на някой отговори съм се смял с глас.Некво яко си такова..
Това да не съм аз?Искаш да ме насадиш на столеца, а? Лошо коте си. На мен не ми е проблем, ама аз нали бях в онзи горещ кът? Потребителите да си кажат кой искат, а аз мога и след време да седна. Така е редно мисля.
Абе ти пък.. няма значение дали е хвърлено или каквото и да е. Важното е, че вървиш и този пущиняк пред теб изпуска коте. Какво правим? Ама те гледа едно такова жаловито и ти върти опашка. И да кажем, че това коте има дарба да ти знае и изговоря името. А? не е ли яко
Яла ли си пържени кюфтета от извара?
Любимото ядене?
Обичаш ли да готвиш?
LadyDi, изчети Ирти в горещия кът!
Irti, bitte/моля те/please, сЕдни ти, душа.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
С теб доста си приличаме в някои моментиМожеш ли да бъдеш безпристрастна когато даваш мнение на свой близък, което може да не му хареса? Мога да съм безпристрастна в оценката си. Имам затруднения, когато трябва да я споделя. Не обичам да наранявам хората, предпочитам да им доставям удоволствие и да им угаждам.
в кръвта ми е да назидавам.
Не съм хомофоб. Не виждам с какво изборът ти на сексуален партньор може да те направи по-малко достоен човек.
Способна съм да ревнувам дори от хобита и работа. Но това е черта, по чието омекотяване работя и струва ми се, успешно
Ревността е като солта в супата. Ако липсва, супата не е вкусна. Ако е в прекалено голямо количество, не става пък за ядене.
И че предпочитам да приемам някои неща за дадености. Даден ни е живот. Целта е да го изживеем до смъртта. Какво правим по пътя, в какво вярваме и от какво се страхуваме е различно за всеки.
Всъщност, аз не вярвам, че има неограничено каквото и да било. И как да вярвам, като всичко около мен е в някакви граници? Аз дори не мога да възприема докрай идеята за безкрайната Вселена, просто защото не мога да си я представя. Умът ми е ограничен, мисленето ми също. Какво, впрочем, вероятно на всички.
А и луд не е ли просто епитет за хората, които не разбираме?
Страх ме е, че докато си блъскам малкия мозък да разгадая нещо толкова абстрактно, ще пропусна много земни приятни неща. Обвинете ме, че съм малък човек с малки разбирания. Да, вероятно е така, но не страдам от стремежи да намеря отговори на толкова големи въпроси. Приела съм да приемам някои неща, че са така.
Но докато си млад и романтичен, да, сигурно може да бъде повод за развод.
Можеш ли да си дете? Мога. Мога да се вдетиня ужасно, да се инатя, да настоявам на своето, колкото и да е глупаво. Мога да виждам само розовото в света (но невинаги искам).
Обичаш да се напасваш към хората, или те към теб? Мисля, че съм доста адаптивна и като че ли се напасвам аз към хората. Но в един момент, като усетиш, че губиш основата, някак не си струва. И съм до там. Много лесно се привързвам.
Какъв е най-големият ти вътрешен страх? Да не остана сама. Не съм човек, който би могъл да вирее сам. И не, не мисля, че съм зависима от другия, просто лично аз се чувствам по-добре в двойка.
Кефиш. Много.
Малката ти сестра е на 26, а аз си мислех, че ти си на 25 :д
Как обичаш да изненадваш мъжО си![]()
Ох.. ок, ама предупреждавам, че бачкам понякога по цяла нощ и цял ден и не знам дали ще бавя или няма с отговорите. И предупреждавам, че обичам да се пиша по-дълги постове и ако ви доскучае - вие сте си виновни.И ако сега веднага слагате въпросите ще отговоря след час-два защото искам малко да поспя, че не се издържа вече.
Това беше упътване за използването на Ирти.![]()
Последно редактирано от Irti : 08-30-2012 на 07:40
Ябадабадаба дууу :д
Дете ли си по някога? Как?
Обичаш ли анимации? Гледа ли новата "Ледена епоха"?
С какво може наистина да те спечели една жена?
Ако станеш сутринта и видиш въпросното женско да ти прави закуска... трогващо ли ти е?
Защо, за Бога, отказваш цигарите? Може и на лично да ми отговориш.