- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 23
добре съм , чувствам го
чак сега обаче разбирам, че никога няма да е същото .. и май по-добре, видях ги какви са
искам някого до мен, много го искам, защото ми е самотно ;/
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Още две седмици и се изнасям от нас. Нямам търпение <3
Днес за пореден път ми доказаха, че изобщо няма да ми липсват. Това аз да седна да им готвя и те вместо да кажат едно мерси да ми се развикат.. не. Точно 14 дни още ще ги търпя, после си хващам куфарчето и адиос.
Много ме ядосаха, ама наистина много. И приятелката ми, един-единствен път ще ми е нужна и тя точно тогава ще ми откаже. Наистина се радвам, че ми се отваря възможност за толкова огромно ново начало. Радикална промяна на всичко, дано да е за по-добро.
Tежичка нощ си беше, даже доста. То не бяха шумове, сънища и за капак някой реши да слуша чалга в коридора в 3 през нощта...
Би трябвало да излизам през вратата, но не ми се тръгва някак си, искам си и компютъра с мене :Д. Добре, че е петък и следват два дни с наспиване ^^^^. Довечера ще се "вихря" с вечерята, ще е забавно. (:
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
За кой ли път ме събужда... но хубавото е че вече свикнах ... мани =( как се свиква всеки път да те будят не е ясно.. Днеска се чувствам тъпо.. нашите и брат ми заминаха до едно градче да питат за работа.. пък аз все едно не съществувам.. оставиха ме ,аз дори не знаех че ще ходят ако знаех щях да се оправя.. дори станах прекалено късно... никой нищо не ми казва.. сякаш съм кон с капаци ама не съм...кофти ми е днес просто... Бил ми такъв късмета. Поне се кефя изгледах 6ти сезон на любимия ми филм остана още един и ... така. утре вече съм...с Ники.. най на края.. нещо по различно..
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
В момента съм в толкова жесток вътрешен конфликт, че имам чувството, че ще истерясам, ако продължавам в същия дух.
Може да вря и кипя вътрешно, но никога няма да го покажа, такава съм. Редки са тия моменти на луда страст и демонстрации. А той си мисли, че си играя с него, моля ти се! На мен сърчицето в петите ми слиза само като си помисля за него, когато е с мен времето спира и светът престава да съществува, а той си мисли, че главната ми цел е да се забавлявам с него, като периодично му скъсвам нервите. А аз му дрънкам глупости, за да му писне, да каже, че не може повече така и да се окаже, че съм била права. Един недостатък няма, много ме дразни такъв.И е всичко, което съм искала, и ме допълва, и ми улеснява живота отвсякъде, прави го по-пъстър, по-прекрасен и по-щастлив, въпросът е, че... Аз не му влияя добре. Само го ядосвам, постоянно се съмнявам, постоянно изисквам и само чакам да се откаже накрая, да му намеря някакъв кусур, да му се невиди, преди да се събудя един ден и да се окаже, че безвъзвратно съм загубена и всъщност го обичам.
Някакво съм със смесени чувства, събудих се в лошо настроение, но ми се пооправи значително, трябва и да почистя, защото свекървата, демек майката на моя ще идва на гости, а как ме мързи![]()
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Спи ми се..
Станах рано, бля..
И съм гладна, след малко отивам да си 'готвя'.
И ми е все така меланхолично/колебливо/страхливо..
Оххх и после ще чета!
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Преживях един от най-гадните часове в живота си и лицето ми е зачервено и подуто! Бляя.. ужас! Но.. красотата изисква жертви.![]()
...и любовта ни сякаш по е свята,
защото трябва да се разделим.
Отваря се нов проект, дано се получи. Иначе ми е добре, въпреки че пак ме боли. След малко ще се видя и с нея. Ах колко ми липсваше ! Още се чудя дали да ходя на Jaya the cat, ама сигурно ще отида.
добре съм, днес се премерих и разбира се, всичките шоколади и сладоледи, където им отпуснах края тоя месец си показаха своето - 1 килце отгоре.. ама вече не ми пука особено, не искам пак да изпадам в ония кризи, диети и гладуване.. като започнем даскало пак ще си върна нормалния, здравословен начин на хранене ^^
чувствам се добре в кожата си от много дълго време насам. осъзнах, че след цялата тая история и всички замесени, само аз излязох същата.. значи все пак имам вече изграден характер и принципи, които не наруших! а винаги съм се смятала за ебати мекотелото, влияещо се от всеки наоколо.. сега картинката излезна друга и съм доволна от резултата.да, загубих "приятелка", но поне осъзнах каква е. да си трошат главите вече, не ме интересуват ^^
Жената с пари е като луд с картечница!![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Спи ми се.Тая курва нещо се обърка , като не ме прие в скайп
Напълно е така. Искам същото. Искам нещо истинско, но в днешно време почти всичко е фалшиво, изкуствено. Не се отдават на чувствата, залага се на грубостта и най-вече парите.
Искам някой да е с мен, заради самата мен. Да ме прегръща когато ми е студено, когато ми е зле. Да ме цени, в замяна на същото. Искам да мога а се отдавам на настроенията си...когато ми се плаче - да плача, когато ми е весело и щастливо - да се смея...Искам нещо споделено!
...и за да е пълна катринката, ме заболя и стомаха...
Мъдростта на живота се състои в отстраняването на маловажните неща.
Празна.Изтощена.Не само физически.Слава Богу,че краят се видя-трябваше просто да потърпя ...
Още малко и приключвам с периода,а в следващият епизод ще стисна шанса за гушата,само да ми се мерне.
Утре тренировчица...снощи успях да изприпкам 10 километра и реших днеска да я карам лежерно(и сладоледено ;/ )
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Точно преди малко счупих доста голямо огледало. Седем години нещастие, а? Е, вече са седем години без пет минути..
Хел йеа! Днес шефа даде аванса, ако не бяха тия идиоти от техномаркет толкова големи идиоти щях да съм го похарчила точно на 20тата минута след работното ми време :Д.
Кеф ми е, другата седмица планувам да се заредя вече с прословутия апарат, сънувам го тоя момент вече 4та година!
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Просто съм изумена какви тъпи хора има.
Заспало ми е.
Доспинка ми се нещо о.О ..
Еми тка е като ме събуждат в 8 след като съм си легнала в 2...
Прекалено ми е тъпичко, за да се откажа толкова лесно..
Дали ще стане нещо.. Nobody knows..
Един път се държи тка.. друг път иначе.. аее.. остай..
Боли ме главата о.о.
Преядох.. ох..
Не знам ко да прая.. скучничко ми е..
Асимилирам всичко което стана до сега и ще го разнищя на парченца, за да осмисля всичко....
Ох вече е септември.. трябва да почвам да се настройвам за училище... FUCK ;x
Нене... не може да бъде колко бързо свърши...
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Разочарована съм отново.
Той е толкова загубен. А тя пък не спря да измисля глупости и да лъже. Двамата не спряха да се кикотят, да се снимат и да се лигавят, като накрая ме оставиха с 2-ма дечковци, с които дори не общувам. Разочарована съм и от нея, но най-вече от него. Не очаквах да е толкова наивен, толкова проС. Изумена съм. Ядосана. Поне вече ще знам че нито с нея, нито с него ще разговарям или излизам. Такива хора около мен не искам. Ъх. И филма беше тъп. Толкова предсказуем. Искам някаква заплетена мистерия, срещу която ще си блъскам мозъка, в опит да разреша докато капичици пот и вълнение се стичат по лицето ми. Искам нещо интересно.
От друга страна най-добрия ми приятел се запозна с баща ми. Харесаха се, което е страхотно. И двамата са на мнение, че съм страшно властна и устата, и не искат такава жена за съпругасладурковци.
А най-странното беше, когато класния ми ръководител каза, че съм прекалено амбициозна и независима. Ъх.
Уморена съм. Ще спя. И ще си уча тоя уикенд. Следващата седмица ще е интересна.
Лека.
жива и здрава (с минимални уговорки) стигнах в Копенхаген днес.
уморена съм, но иначе се чувствам добре. влюбена съм.
Зле. (т.е. тъжно)
За пръв път може би мога да си призная, че може би съм наивна..
Някак се разочаровам от много неща май.. и то без да съм очаквала нищо.
Т.е. разочаровам се от собствените си мисли... от себе си... от това, че съм си мислила как 'доброто е повече от лошото'..
Искам хората да са добри.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Защо ли задавам и аз въпроси, чиито отговори не искам да знам?
Защо ли задавам въпроси, на чиито отговори надали бих повярвала?
Защото, деца, женският мазохизъм е пословичен, а женският садизъм е направо ненадминат.
Откачам вече.