- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 23
Празна. Тотално празна.
Като някъв свободен електрон.
По-скоро неутрон. И аз не знам какво.
И за капак очаквам детонация скоро. Ще изгърми някой, и то много стабилно.
Само той ме държи на земята. Радвам се, че го имам.
Хубаво миииии еееее!
Днес теста мина супер, даскало беше супер. После излязохме, папкахме, видяхме пишленцето на някакъв чичка, който ни поливаше с водица, иииии утре ще е страхотен ден!![]()
![]()
Болничка съм обаче![]()
Пфф да бегам да си правя вечеря че...трябва да ям![]()
>>DjBelev<<
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Добре.. но си давам сметка за много неща от живота. И ЕДНО много важно НЕ трябва да се отчАЙВАш и предаваш за нищо на света.. Все пак всеки има проблеми.. няма на земята човек без проблеми.. =) Така че горе главата.. И още нещо разбрах какво му липсва и какво трябва да добавя.. от себе сиИ..да
Oще се кефя на новия си часовник
![]()
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
Мисията невъзможна.. :/
Имам всичко, което искам и трябваше да съм на крилете на щастието и любовта (допреди една седмица бих се чувствала на седмото небе при настоящите условия), ама не.. Винаги трябва да искам точно това, което нямам.
Купих си огромен шоколад, ще си взема огромна кола и ще ям и пия до пръсване! Хич не ми пука, че съм на диета от кола..! Тъпо ми е. И разбрах, че единственият, който можеше да ми оправя настроението (и съответно да го разваля) само преди седмица, сега вече не е способен просто или поне не дотам. Съвсем съм отчаяна. Каква е тази постоянна мания за предизвикателства и за силни усещания... И защо, като усетя, че мога да имам някого, без значение колко ми е хубаво с него, ми става почти безинтересен и се насочвам към непревзети върхове... :/ Не мога ли просто да бъда щастлива, без постоянно да се чудя как да си вгорча живота..
...и любовта ни сякаш по е свята,
защото трябва да се разделим.
Боряна казала това, Боряна направила онова... леле хората колко си измислят не е истина
И все пак съм щастлива .. утре ще си видя момчето и ще си го гушкам много .. ще сме цялата вечер заедно, сами, както никога ^
чейс енд стейтъс - най-хубавото нещо от деня.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Абе яде ми се пиле с ориз бе! Ама хубав! Без лук.
хммммммммм!
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Оле, ба*ти.. Не мога да повярвам в каква депресия бях преди един час и в каква еуфория съм в момента. Най-накрая срамежливото момче преодоля срама си. АМА И АЗ СЪМ ЕДНА! Ама кво да направя... от колко време го чакам.![]()
...и любовта ни сякаш по е свята,
защото трябва да се разделим.
Самотно. Като море и бряг сме - колкото повече се привързвам и го... заобичвам, толкова повече ми бяга и се дърпа. Такова усещане имам поне.
Не се чувствам обичана. Имам чувството, че не се и грижи достатъчно за мен. Не се чувствам закриляна.
Тъпо ми е.
Дано не съм права и е просто няква фаза тва, породена от високата температура и 16-те часа сън.
Отпочинала, наспала, не може да бъде просто. :Д
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Измъчва ме тежък ПМС ... по-добре да не описвам усещания,и без това ще прозвучат кахърно и вместо да ми олекне от споделеното,ще се сдухам още повече...тъй е с ПМСите.
http://www.youtube.com/watch?v=Bj2p_v_FfJ8
и тия натрапчиви съновидения ...
.................................................. .........
Мисля да пробвам с един 'жогинг,пък каквото стане.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
никак.
~ Daydream, I fell asleep amid the flowers, for a couple of hours, on a beautiful day.. ♥
Направих таратор, спагети с köttbollar. Почистих, измих чиниите. След малко ще се омитам с моите приятелки. Очертава се много плюскане, пиене, купон ииии филми!Щастливо ми е.
аз пък мисля да поспя и после да се развъртя с прахосмукачката![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
ъъххх..поредния ден.. не не е пореден.. ми готин .. най сетне отново с момчето ми.. за което знам че сме един за друг.. странно защо сутринта бях адски ядосана.. ама АДСКИ.. едва ми мина.. Имам нужда да ме гушне.. и да идем на някое непознато различно място.. не обичам сивото ежедневие.. чакам да се събуди.. мисля че има нужда от няккаква изненада.. добре че не му дадох и тази тема че ще прочете за изненадата и ще ме измъчва послеиначе се чувствам неопределено.. чакам да се случат някой неща и така ...
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
Продължава да ми е все така объркано и досадно. Ясно ми е, че Той не ми е виновен, че премислям ситуацията от всички възможни ъгли, набивам си филмите и после го обвинявам за неща, които дори още не е извършил, обаче... Обаче.
Пак съм зла и пак си го изкарвам на него, ама му нямам доверие, бе. Грам! Колкото повече започва да ми лежи на сърцето, толкова повече се съмнявам в него.
Пък като си помисля, че настоящата ми връзка страда заради олигофрена от миналото...
Вече трети ден продължавам да искам да му извия врата като на пиле!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
По късно мисля да излизам, ама не ми се излиза. Всъщност, излиза ми се, ама не знам дали точно с тия хора. Ох!
Снощи беше страшно хубаво. <3<3 И днес също! Зоопаркът беше пълен с народ. :Д Но все пак се доредих да пощракам животинчовци де.![]()
Ето, ако на някой му се гледа:
Лоша баба меца
Още по-лоша баба меца.
Knock Out!
С глава под водата.:Д
Бял красавец
Уааа!
Да се почешем.
Рогатковци.
Дупе на зебра
Слонче
Тук ми изглеждаше много самотен
Питон
Най-най-сладкото същество на света (заедно с червените панди) = фретка
Тук се надява да я взема с мен
Има още доста снимки, но ме мързи да качвам, а и заради стъклата и осветлението в някои терариуми не се получиха достатъчно ясни.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()