- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.4
Еми яйцата са доста тежка храна. Трябва да консумираш по едно на ден, а тях ги има в почти всичко, което ядеш, затова аз избягвам да ям направо яйца. Или ако ядеш много яйца - момчетата, които тренират, ядат само белтъци.
Еми да, аз никога не пропускам маската, но в случая въпросът ми беше дали няма да и стане много на косата ми, но щом няма проблем ще я намажа с всичко, белким не мириша на салата![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
това е за нашата темичка май...
^ Моята си го вижда перфектно, даже реже понякога по-малко отколкото ми се иска и и казвам още да махне : )
Затова няма да я сменя НИКОГА ! ;дд
Хм, мислех си че за ядене каза, че не била полезна купената и казах, че и домашната не е от най-здравословните продукти , известни на човечеството![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Определено...почти всички фризьори са на този принцип.
JoLLiE92 газта се намира в железариите
Последно редактирано от lqlq89 : 09-14-2012 на 13:46
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
И моята фризьорка е страхотна, само че последния път я нямаше, щото била на почивка и ме подстрига друга.![]()
![]()
^ Виждам, че също си от Бургас. Къде ходиш? Аз така и не мога да попадна да нормална.
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Боже .. ветеринарни аптеки, железарии .. какво ще последва ;дд
Пък предната ми фризьорка да ви се оплача как я смених. Исках да ме направи на каре и с бретон (тогава нямах) . Тя отряза отзад късо, не го изтъни и стоеше мн гадно и вдигна луд скандал аз нормална ли съм била, то не можело отзад късо отпред бретон, после щели да ми се смеят хората и да питат кой ме постригвал и като кажа тя и никой нямало да ходи при нея. И при същия сеанс прави кичури на майка ми, тя беше руса и искаше два нюанса кестеняви кичури. Остави , че не се различаваха два нюанса по-тъмен и по-светъл, ами и кичури нямаше. И и взе парите , въпреки че нямаше НИКАКЪВ ефект. После 3 дена плаках и майка ми се сети, че някаква съученичка на баща ми била фризьорка, можело да отида при нея. Отидох и се влюбих <3 Няма да отида при друга повече никога!
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
http://hair.bg/user_pic/4238_5818_Ri...ole-14-4x1.jpg
http://3ladies.ru/wp-content/uploads...04/17-kare.jpg
фризьорката ти не е ли виждала това ?![]()
Аз исках прав, по-като на Никол Ричи.
Тая другата (моята вече фризьорка) като ми отряза бретон и ахнахме, защото много по-добре стоеше отколкото преди това.
А и винаги съдя за качеството на фризьорката по нейната коса. На старата беше една странно изрусена и изгорена, а на новата е изключително здрава и силна и тя все твърди , че просто ей така си е хванала косата без да се гледа в огледало, а тя изглежда много добре ;д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
момичета сега като вече ми е само леко влажна косата ми е почти права.. какво стана не знам
.. не съм я сушила със сешоар нито нищо ....ааа искам си чупливата коса
... а и да.. да си излея мъката
.. сега като почнем училище пак ще трябва да я горя 1-2 пъти в седмицата и пак ще заприлича на нищо ... миналата учебна година успях само 1 месец докато съм на училище да не я горя ... ох.. не искам ама ще ми се налага и така ме е жал
и с прав съм виждала доста хора... абе...иначе за косата на фризьорката и аз гледам,но моята само в рязането и е проблема.. иначе си ми беше хубава косата като ходех при нея.. ама това рязане - отивам за връхчета и се връщам с 6 см. по-малко коса,а и да,не питайте как ги изчислих щото лошо ще ви стане![]()
![]()
и на всичкото отгоре ( точно същия случаи) като отидох,я питах много ли е нацъфтяла,защото не бях ходила от половин година и тя ми каза не,даже е малко
^И защо ти се ''налага''?Не можеш ли да си ходиш с естествената коса на училище?Срам ли те е какво?Не казвам,че е лошо от време на време да се къдри или изправя за разнообразие ама пък чак да е толкова наложително не ми се вярва.![]()
![]()
с естествената си мога,но ако е с обем в корените.. аз съм последния човек дето го е срам от външния му вид - щото хич не ми пука... обаче предпочитам да съм с оправена коса,а и ако нищо не и направя е много тежка и първия ден е ок,но на втория е зле,а не мисля да я мия през ден.. so...