.
Затворена тема
Страница 63 от 121 ПървиПърви ... 135359606162636465666773113 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 551 до 1 575 от общо 3024
    Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от lqlq89 Виж мнението
    Да де, да. Обърках се.
    Исках да каза, че не е хубаво.
    щото излизат пъпки

Banned Мега фен
    FuCKkК13 Аз винаги си слагам малко от пшеничен зародиш по краищата. А като си слагаш купена маска след домашната с каква цел е?

strawberry88 Вчера беше писала, че хубаво да се пие прясното мляко, ако си с проблемна кожа? Защо?
    като балсам с отмиване т.е. омекотява и ми се разресва по-лесно косата,а и не мирише толкова на домашната маска

Еми яйцата са доста тежка храна. Трябва да консумираш по едно на ден, а тях ги има в почти всичко, което ядеш, затова аз избягвам да ям направо яйца. Или ако ядеш много яйца - момчетата, които тренират, ядат само белтъци.

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    като балсам с отмиване т.е. омекотява и ми се разресва по-лесно косата,а и не мирише толкова на домашната маска
    Еми да, аз никога не пропускам маската, но в случая въпросът ми беше дали няма да и стане много на косата ми, но щом няма проблем ще я намажа с всичко, белким не мириша на салата
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на strawberry88
    strawberry88 Вчера беше писала, че хубаво да се пие прясното мляко, ако си с проблемна кожа? Защо?
    Защото излизат още повече пъпки.
    Иначе съм чела,че в маските за коса може да се слага горчица на прах.

Banned Мега фен
    това е за нашата темичка май...

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Еми яйцата са доста тежка храна. Трябва да консумираш по едно на ден, а тях ги има в почти всичко, което ядеш, затова аз избягвам да ям направо яйца. Или ако ядеш много яйца - момчетата, които тренират, ядат само белтъци.

Еми да, аз никога не пропускам маската, но в случая въпросът ми беше дали няма да и стане много на косата ми, но щом няма проблем ще я намажа с всичко, белким не мириша на салата
    абе за косата говорех бе .. иначе аз майонеза и не обичам

^ Моята си го вижда перфектно, даже реже понякога по-малко отколкото ми се иска и и казвам още да махне : )
    Затова няма да я сменя НИКОГА ! ;дд
    Хм, мислех си че за ядене каза, че не била полезна купената и казах, че и домашната не е от най-здравословните продукти , известни на човечеството
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Голям фен Аватара на cheburashka
    последната ми фризьорка е прекрасна <3

Супер фен Аватара на lqlq89
    Определено...почти всички фризьори са на този принцип.

JoLLiE92 газта се намира в железариите
    Последно редактирано от lqlq89 : 09-14-2012 на 13:46
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

И моята фризьорка е страхотна, само че последния път я нямаше, щото била на почивка и ме подстрига друга.

Супер фен Аватара на lqlq89
    ^ Виждам, че също си от Бургас. Къде ходиш? Аз така и не мога да попадна да нормална.
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Боже .. ветеринарни аптеки, железарии .. какво ще последва ;дд
    Пък предната ми фризьорка да ви се оплача как я смених. Исках да ме направи на каре и с бретон (тогава нямах) . Тя отряза отзад късо, не го изтъни и стоеше мн гадно и вдигна луд скандал аз нормална ли съм била, то не можело отзад късо отпред бретон, после щели да ми се смеят хората и да питат кой ме постригвал и като кажа тя и никой нямало да ходи при нея. И при същия сеанс прави кичури на майка ми, тя беше руса и искаше два нюанса кестеняви кичури. Остави , че не се различаваха два нюанса по-тъмен и по-светъл, ами и кичури нямаше. И и взе парите , въпреки че нямаше НИКАКЪВ ефект. После 3 дена плаках и майка ми се сети, че някаква съученичка на баща ми била фризьорка, можело да отида при нея. Отидох и се влюбих <3 Няма да отида при друга повече никога!
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    това е за нашата темичка май...
    Моята фризьорка е същата

Banned Мега фен
    Боже .. ветеринарни аптеки, железарии .. какво ще последва ;дд
    Пък предната ми фризьорка да ви се оплача как я смених. Исках да ме направи на каре и с бретон (тогава нямах) . Тя отряза отзад късо, не го изтъни и стоеше мн гадно и вдигна луд скандал аз нормална ли съм била, то не можело отзад късо отпред бретон, после щели да ми се смеят хората и да питат кой ме постригвал и като кажа тя и никой нямало да ходи при нея. И при същия сеанс прави кичури на майка ми, тя беше руса и искаше два нюанса кестеняви кичури. Остави , че не се различаваха два нюанса по-тъмен и по-светъл, ами и кичури нямаше. И и взе парите , въпреки че нямаше НИКАКЪВ ефект. После 3 дена плаках и майка ми се сети, че някаква съученичка на баща ми била фризьорка, можело да отида при нея. Отидох и се влюбих <3 Няма да отида при друга повече никога!
    оле ужас.. и защо ? аз съм виждала хора на каре с бритон.. апф..

^ Виждам, че също си от Бургас. Къде ходиш? Аз така и не мога да попадна да нормална.
    Сега съм в Пловдив и ходя там.

Banned Мега фен

Аз исках прав, по-като на Никол Ричи.
    Тая другата (моята вече фризьорка) като ми отряза бретон и ахнахме, защото много по-добре стоеше отколкото преди това.
    А и винаги съдя за качеството на фризьорката по нейната коса. На старата беше една странно изрусена и изгорена, а на новата е изключително здрава и силна и тя все твърди , че просто ей така си е хванала косата без да се гледа в огледало, а тя изглежда много добре ;д
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Banned Мега фен
    момичета сега като вече ми е само леко влажна косата ми е почти права .. какво стана не знам .. не съм я сушила със сешоар нито нищо ....ааа искам си чупливата коса ... а и да.. да си излея мъката .. сега като почнем училище пак ще трябва да я горя 1-2 пъти в седмицата и пак ще заприлича на нищо ... миналата учебна година успях само 1 месец докато съм на училище да не я горя ... ох.. не искам ама ще ми се налага и така ме е жал

Banned Мега фен
    Аз исках прав, по-като на Никол Ричи.
    Тая другата (моята вече фризьорка) като ми отряза бретон и ахнахме, защото много по-добре стоеше отколкото преди това.
    А и винаги съдя за качеството на фризьорката по нейната коса. На старата беше една странно изрусена и изгорена, а на новата е изключително здрава и силна и тя все твърди , че просто ей така си е хванала косата без да се гледа в огледало, а тя изглежда много добре ;д
    и с прав съм виждала доста хора... абе...иначе за косата на фризьорката и аз гледам,но моята само в рязането и е проблема.. иначе си ми беше хубава косата като ходех при нея.. ама това рязане - отивам за връхчета и се връщам с 6 см. по-малко коса,а и да,не питайте как ги изчислих щото лошо ще ви стане

и на всичкото отгоре ( точно същия случаи) като отидох,я питах много ли е нацъфтяла,защото не бях ходила от половин година и тя ми каза не,даже е малко

^И защо ти се ''налага''?Не можеш ли да си ходиш с естествената коса на училище?Срам ли те е какво?Не казвам,че е лошо от време на време да се къдри или изправя за разнообразие ама пък чак да е толкова наложително не ми се вярва.

Супер фен Аватара на weheartiit
    момичета сега като вече ми е само леко влажна косата ми е почти права .. какво стана не знам .. не съм я сушила със сешоар нито нищо ....ааа искам си чупливата коса ... а и да.. да си излея мъката .. сега като почнем училище пак ще трябва да я горя 1-2 пъти в седмицата и пак ще заприлича на нищо ... миналата учебна година успях само 1 месец докато съм на училище да не я горя ... ох.. не искам ама ще ми се налага и така ме е жал
    +1 и при мен ще е така и от сега ме е яд

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    ^И защо ти се ''налага''?Не можеш ли да си ходиш с естествената коса на училище?Срам ли те е какво?Не казвам,че е лошо от време на време да се къдри или изправя за разнообразие ама пък чак да е толкова наложително не ми се вярва.
    с естествената си мога,но ако е с обем в корените.. аз съм последния човек дето го е срам от външния му вид - щото хич не ми пука ... обаче предпочитам да съм с оправена коса,а и ако нищо не и направя е много тежка и първия ден е ок,но на втория е зле,а не мисля да я мия през ден.. so...

Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Ако си с моята естествена- не можеш ! ;д Бретонът ми неизправен е като ски-писта напред
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

с естествената си мога,но ако е с обем в корените.. аз съм последния човек дето го е срам от външния му вид - щото хич не ми пука ... обаче предпочитам да съм с оправена коса,а и ако нищо не и направя е много тежка и първия ден е ок,но на втория е зле,а не мисля да я мия през ден.. so...
    Еми прави си плитки в корените.

Ако си с моята естествена- не можеш ! ;д Бретонът ми неизправен е като ски-писта напред
    Тогава си изправяй само бритона.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си