.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 132

Hybrid View

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    В моя пост има повече рок групи, отколкото метъл (аз лично рока го харесвам повече) и ако малко разбираш от хубава музика, Doctor_Satan , не би нарекъл едни от най-великите групи в историята на музиката "чалга"... Слушам и по-хард стилове, просто съм отбелязала най-най ,което е за мен. Това,което си пуснал е същинската помия... нито музиката му е музика, нито вокала има нещо повече от дарба за звучно повръщане...
    Аз повече харесвам неща от сорта на http://www.youtube.com/watch?v=91h6qUikXjA , http://www.youtube.com/watch?v=XGwWH7eqpwA ... И изобщо - музика,която не е писана от бездарни хора.
    Последно редактирано от Azoria : 09-25-2012 на 15:14
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от D12Respect Виж мнението
    Ако имаш грам обща култура за метъла ще знаеш, че изобщо не е измислен като екстремен и брутален, смешно е да обясняваш какво значи тази музика като ти самия не знаеш какво е. Не се опитвай да пробуташ крещящите изроди.
    А какво е метъла тогава? Розови понита и сини птички ли? Истинският метъл е възникнал точно на тази основа - екстремност. Ако не бруталност, то поне странна различност, различен светоглед, екстремност в мисленето, бунт срещу обществото и закостенялото мислене...Това обединява метъла, това е духът му. И той естествено води началото си от рока.... Само че там е малко по-различно.Но при всички случаи метълът не е позьорщината и фалша които лъхат от популярните псевдо-метъл групи.
    Цитирай Първоначално написано от Azoria Виж мнението
    В моя пост има повече рок групи, отколкото метъл (аз лично рока го харесвам повече) и ако малко разбираш от хубава музика, Doctor_Satan , не би нарекъл едни от най-великите групи в историята на музиката "чалга"... Слушам и по-хард стилове, просто съм отбелязала най-най ,което е за мен. Това,което си пуснал е същинската помия... нито музиката му е музика, нито вокала има нещо повече от дарба за звучно повръщане...
    Аз повече харесвам неща от сорта на http://www.youtube.com/watch?v=91h6qUikXjA , http://www.youtube.com/watch?v=XGwWH7eqpwA ... И изобщо - музика,която не е писана от бездарни хора.
    Видях че има повече рок групи, и не се заблуждавай, на половината и аз съм фен.... Но рока си е съвсем различно нещо от метъла. Така че не ги наричам чалгата в метъла, просто приятното им звучене се копира от днешните изпълнители, и се получава комерсиален боклук. Така че звученето на тези групи си е било актуално за 70-те, и тогава е било брутално и екстремно, по тогаващните стандарти - говоря най вече за Led Zeppelin, AC/DC и Scorpions, но не разбирам къде слагаш Nightwish и Godsmack сред тях. Тези песни, особенно новият метъл, тук включвам и двата видеоклипа пуснати от теб, имат приятно и разбираемо съдържание по днешните стандарти, НО нямат нищо шокиращо, нищо екстремнно, нищо което да провокира мисъл.... А самата идея на творчеството, и особенно абстрактно като това на метъл музиката, е именно да бъде някакъв бунт, мисъл, идея.... Такава липсва тук. И в този смисъл, няма значение дали ще слушаш това или Ивана и Преслава. Всичкото е вече изтъркано, познато, конформистко... разликата е единствено в това че слушаш по-богата и по-добре изсвирена музика, но иначе няма нищо различно. И затова казах че, това което сте постнали вие е като "чалгата" в метъла. Един жанр еволюира, творчеството еволюира с цел да събуди някаква нова емоция, нещо неизпитано все още... А с вече заученото и познатото.....такова нещо няма.
    Това че наричаш музиката на видеото помия, значи че изобщо не разбираш от музика, и това което тя представлява като изкуство. Сигурен съм, че и някой преди 50 години е казал за рока: "Това е същинска помия... нито музиката му е музика, нито вокала има нещо повече от дарба за звучно повръщане..." Затова ти казах, слушай си хубавите песнички, и на мен ми харесват.... Но харесването, далеч не е единственото нещо, по което разумният човек оценява музиката. А пък и за да харесаш нещо, първо трябва да го разбереш.
    Последно редактирано от Doctor_Satan : 09-25-2012 на 16:02

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си