- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Метъл култура...
Снимката с Мерилин Менсън беше постната като изразяваща реакцията ми при прочита на два тъпи коментара, не като свързана с това кое е истински метъл.Пък и според мен Мерилин Менсън си свири метъл, точно защото в неговата музика има много символика и идеи, има бунт,нещо което липсва в Nightwish и Godsmack и т.н. псевдо-метъл изцепки.
И може би ако не четеше повърхностно щеше да ме разбереш. Пинк Флойд се ловя на бас, че ги слушам в пъти повече от теб... Всъщност аз слушам повече рок околкото метъл, но не и комерсиален шитак... Казах че обичам музиката с вложени идеи, с нещо което да обогати жанра..... А в това отношение Пинк Флойд са най-великите, и затова са ми една от любимите групи.И къде видя изобщо да съм казал нещо негативно за Цепелин и Пърпъл? Аре четете малко какво съм написал и вникнете в него.... Старите групи са пионери за своето време, слушам ги и ми харесват. Изказвам се против днешните комерсални групи, който свират лигав и бездарен метъл, но който звучи достатъчно добре за да се продава....
Аааа, и само да напомня.....темата е за метъл. А онези, на които отговорих в началото, пишат Guns & Roses в тема за метъл, е как да не се дразни човек?
Последно редактирано от Doctor_Satan : 09-25-2012 на 20:43
Очевидно просто се опиваш да си наложиш "правилното" мнение..Аз нямам намерение повече да споря, да се доказвам или да се оправдавам за това,което слушам ,това, което ми харесва и начина, по който го възприемам. За мен бунтарските групи ще си останат онези (повечето, не всички) от първия ми пост, които никога няма да бъдат забравени ,защото не само идеи , но и талант не им липсва.. Това,че ти имаш различни и странни бих добавила изисквания за музиката... си е твоя работа.
Проблем ли имаш с това,че публикувам това,което ми харесва? Започвам да изреждам някакви групи и много ясно ще започна с най-любимата ми. Guns са група,която е стигнала до сърцата на всякакъв вид ограничени от музикални бариери хора, което не си е лесна работа. Знам,че не са метъл, но и заклети металисти слушат тяхната музика, така че не е като да съм ги споменала в неподходяща тема.![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (: