- Форум
 - По малко от всичко
 - Музика и ТВ
 - Метъл култура...

Нищо лично, просто ми припомняш защо не се събирам с така наречените "метъли". Повярвай ми, разбирам те перфектно. Тази музика трябва да се разбере, да се усети. И аз не слушам повечето от новите групи, точно защото не намирам нишо интересно и оригинално в тях, атмосферата е различна, липсва енергия. Но не може да живееш като кон с капаци и да си мислиш, че всичко различно не е метъл. Извинявай, но стилове колкото искаш, не може да обвиняваш хеви групите, че не свирят траш примерно. Важното е всеки да свири това което иска, а не това което се продава, и да вложи всичко от себе си в творчеството си, а не да е просто за да се направят 12 песни за нов албум. Всеки си намира своя собствена истина в музиката, която слуша. Няма такова нещо като хубава и правилна музика и всичко останало. Не знам колко ограничен трябва да си за да го мислиш. Ще направиш живота си далеч по-хубав и позитивен, ако спреш да съдиш хората по това, което слушат.
ПП: Чиста самозаблуда е да обясняваш, че една музика не трябва да се слуша просто защото ти харесва как звучи. Щом е нещо, което ти е приятно и те прави щастлив, какво го прави грешно?
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on