Цитирай Първоначално написано от Doctor_Satan Виж мнението
Ето че схващаш идеята, но ти направи същото, в което ме обвиняваш, и прибърза да ми сложиш етикета на "лошото Тру", дето се прави на интересен. Глупости, аз слушам много стилове, както в метъла, така и в рока. И ако си мислиш че съм кон с капаци, дето става рано сутрин под звуците на Immortal, и не признава нищо друго.... това съвсем не е така. Слушам от рок до самоубийствено-депресивен блек метъл...И жанра няма много общо с това дали групата има какво да предложи. Но когато това стане, и групата дефакто дава нещо ново, то тогава се получава еволюция и групата вече преминава(или измисля) в нов жанр.

За всеки влак си има пътници.... Но да приемаш че всеки музикален вкус трябва да се уважава, е все едно да казваш:"Съгласен съм с твоята глупост и я приемам". Еми не става така. Има си музика за различни хора. Несъзнателният чалгар е тъп, и музиката отговаря на интелектуалните му потребностти.

Значи за това е цялата работа, да те направи щастлив и да ти е приятно? Колко гениално и философско..... Колко артистично и проникновено. Аз ако исках да се забавлявам докато слушам музика, щях да въртя гьобеци в махленската дискотека... Е, явно всеки търси различни неща...
Сега се сетих за един цитат на Хитлер, който доста си пасва със случая....Беше нещо подобно:
"Човекът, за който е по-важно да задоволи основните си нужди, като да се нахрани и да се напие, никога не може да разбере онзи човек, който предпочита да е гладен и жаден, но да задоволи глада на душата си"
Ами, да, вярвам, че животът е един и трябва да го живеем така, както ни харесва. И не, няма нищо лошо в това да правиш нещо, просто защото те прави щастлив. За какво слушаш музика, освен за собственото си удоволствие? Или може би песента, която постна имаше такова гениално и филосовско послание, което сигурно е придружено и от артистичен и проникновен текст. Порасни малко и навлез в реалния свят. И не, няма никакво значение каква музика слуша един човек. Защото аз съм срещала доста по-разбрани, човечни и интелигентни хора, които не слушат метъл, от такива, с които имам общ вкус за музика. Изпускаш наистина много, от това, което светът може да ти предложи, или по-точно хората в него, и колкото по-рано го осъзнаеш, толкова по-добре.