.
Затворена тема
Страница 61 от 119 ПървиПърви ... 115157585960616263646571111 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 501 до 1 525 от общо 2974
    Супер фен Аватара на lqlq89
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    На Буржоа не ти ли харесват?
    На техните май ще се спра. И на Golden Rose чувам, че са добри.

Също, ако може някоя спирала да ми препоръчате за обем и да е с наситено черно?
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Вярно ли е, че на хората с мазна кожа на лицето им е мазна и косата?И обратното-със суха кожа на лицето да им е суха и косата?

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Вярно ли е, че на хората с мазна кожа на лицето им е мазна и косата?И обратното-със суха кожа на лицето да им е суха и косата?
    Ами да, това е естественото.. Иначе, примерно, ако си си изгорила косата, тя ще е суха
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Мхм, мерси.

Ох момичета помагайте. Знаете ли как да върна цвета боядисани дрехи. Направо не знам какво да правя

Цитирай Първоначално написано от mimeto_0o0o Виж мнението
    Ох момичета помагайте. Знаете ли как да върна цвета боядисани дрехи. Направо не знам какво да правя
    При прането са се разбоядисали или си ги изцапала с някаква боя?

При прането

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    И моите веднъж се боядисаха. Изпраха ми ги на 60 градуса и се оправиха, но има май вероятност да ти се свият. Занеси ги на химическо, би трябвало да ти ги оправят.
    Everything changes, but beauty remains ...

Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    Занеси ги на химическо, би трябвало да ти ги оправят.
    +

И моите веднъж се боядисаха. Изпраха ми ги на 60 градуса и се оправиха, но има май вероятност да ти се свият. Занеси ги на химическо, би трябвало да ти ги оправят.
    Да обаче тук си нямаме химическо. То е една розова тениска, като я изкарах от пералната имаше леки лилави петна, и като изсъхна не се виждата толкова, но аз си виждам че просто това не е истинския цвят. Ако я пусна още веднъж дали ще стане? На 60 градуса много ли е голяма вераятността да се свие?

Не знам, то дори не аз си оцветих моите. Има шанс, но 3 от 3 не се свиха, така че... като нямате химическо, май нямаш друг избор :Д рискуваш и това е :Д

Ами значи утре ги пускам и това е. Може първо да се допитам до мама. Ако й стане нещо поне ще имам повод за нова

Ти кога видя, че е боядисана? Тениската вече суха ли е? Щото ако е, може и да не се изпере ...

да ви попитам... защо на стъклената ми пиличка пише състав: метал ?

Мега фен Аватара на Dagichka
    ясно мерси и на двете (fizzyg, strawberry8, ще погледна тия дни на БиоФреш. то кожата ми е бая проблемна, беше мазна, ама от толкова мацане със силицилов спирт вече се бели.. ама пъпките и белезите стоят, абе мазало е ;д

Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    ясно мерси и на двете (fizzyg, strawberry8, ще погледна тия дни на БиоФреш. то кожата ми е бая проблемна, беше мазна, ама от толкова мацане със силицилов спирт вече се бели.. ама пъпките и белезите стоят, абе мазало е ;д
    Според мен на Биофреш не са подходящи за нашите кожи.Ползвала съм измиващия гел за лице и изобщо не останах доволна.
    Последно редактирано от strawberry88 : 10-03-2012 на 12:14

някой ползвал ли е тези продукти и доволен ли е от тях http://beautycosmetic.biz/rubella-de...ci-p-4203.html http://beautycosmetic.biz/rubella-de...ki-p-4202.html

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Ако си пусна дънките на 60 градуса дали малко ще се посъберат,ама без да се отпускат после

Според мен на Биофреш не са подходящи за нашите кожи.Ползвала съм измиващия гел за лице и изобщо не останах доволна.
    тия гадни кожи, направо.. арр. :/ би ли споделила въобще за теб има ли продукт на която и да е марка, който ти е подействал и си доволна от него? ^^

тия гадни кожи, направо.. арр. :/ би ли споделила въобще за теб има ли продукт на която и да е марка, който ти е подействал и си доволна от него? ^^
    Ами и аз не си я харесвам много ама какво да се прави.Не зависи от нас. :/
    Използвам само медицинска козметика за мазна и склонна към акне кожа.В момента използвам измиващата пяна за лице на Ивостин, но най-доволна бях от Авен.Имам гел за лице, маска и кремче за пъпки.Иначе от Биодерма не съм много доволна.Слагам и Акне аут активен лосион.Отдавна не ползвам Гарниери, Нивеи и такива, защото ми действат меко казано отвратително!Абе вземи си тестери от аптеката най-добре и пробвай.

Супер фен Аватара на fizzyg
    О,не,не. Аз не разбрах,че си с мазна кожа,разбрах за нормална,съжалявам за подвеждането. Иначе пробиотика на биофреш е за сухи кожи,няма да ти е изобщо от полза.

Супер фен Аватара на lqlq89
    Цитирай Първоначално написано от lqlq89 Виж мнението

Също, ако може някоя спирала да ми препоръчате за обем и да е с наситено черно?

Здравейте. Досега не съм ходила при маникюристка. Може ли някой да ми опише стъпките, какво точно правят както на маникюра, така и на педикюра? (малко тъпичък въпрос)
    Последно редактирано от lqlq89 : 10-04-2012 на 10:34
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Ами и аз не си я харесвам много ама какво да се прави.Не зависи от нас. :/
    Използвам само медицинска козметика за мазна и склонна към акне кожа.В момента използвам измиващата пяна за лице на Ивостин, но най-доволна бях от Авен.Имам гел за лице, маска и кремче за пъпки.Иначе от Биодерма не съм много доволна.Слагам и Акне аут активен лосион.Отдавна не ползвам Гарниери, Нивеи и такива, защото ми действат меко казано отвратително!Абе вземи си тестери от аптеката най-добре и пробвай.
    дам, ясно. и аз отдавна не ползвам Нивеа и тн., ходих на дерматолог и ми изписа крем, лосион и такова за разгримиране на Synchroline - Aknicare, уж медицинска козметика, а-у ама голям ефект не виждам :Д

Ти кога видя, че е боядисана? Тениската вече суха ли е? Щото ако е, може и да не се изпере ...
    Много ти благодаря. Днес пуснах тениската после като изсъхне ще я видя по-обстойно, но до колкото видях вече не е такава и не се впра. Не знам дали е от голямо значение, но пише че е 100% памук (не ги разбирам много )

P.S.Много ви благодаря, че ми казахте за нивеа софт направо се влюбих в него.

Цитирай Първоначално написано от malka_sladkka Виж мнението
    Ако си пусна дънките на 60 градуса дали малко ще се посъберат,ама без да се отпускат после
    Леле, идея си нямам, честно :Д Пробвай ако искаш :Д Сподели, ако стане, да го изпробвам и аз :Д

mimeto_0o0o, моля

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си