- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 2
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Вярно ли е, че на хората с мазна кожа на лицето им е мазна и косата?И обратното-със суха кожа на лицето да им е суха и косата?![]()
Ох момичета помагайте. Знаете ли как да върна цвета боядисани дрехи. Направо не знам какво да правя![]()
И моите веднъж се боядисаха. Изпраха ми ги на 60 градуса и се оправиха, но има май вероятност да ти се свият. Занеси ги на химическо, би трябвало да ти ги оправят.
Everything changes, but beauty remains ...
Да обаче тук си нямаме химическо. То е една розова тениска, като я изкарах от пералната имаше леки лилави петна, и като изсъхна не се виждата толкова, но аз си виждам че просто това не е истинския цвят. Ако я пусна още веднъж дали ще стане? На 60 градуса много ли е голяма вераятността да се свие?
Не знам, то дори не аз си оцветих моите. Има шанс, но 3 от 3 не се свиха, така че... като нямате химическо, май нямаш друг избор :Д рискуваш и това е :Д
Ами значи утре ги пускам и това е. Може първо да се допитам до мама. Ако й стане нещо поне ще имам повод за нова![]()
Ти кога видя, че е боядисана? Тениската вече суха ли е? Щото ако е, може и да не се изпере ...
да ви попитам... защо на стъклената ми пиличка пише състав: метал ?
ясномерси и на двете (fizzyg, strawberry8
, ще погледна тия дни на БиоФреш. то кожата ми е бая проблемна, беше мазна, ама от толкова мацане със силицилов спирт вече се бели.. ама пъпките и белезите стоят, абе мазало е ;д
някой ползвал ли е тези продукти и доволен ли е от тяхhttp://beautycosmetic.biz/rubella-de...ci-p-4203.html http://beautycosmetic.biz/rubella-de...ki-p-4202.html
Ами и аз не си я харесвам много ама какво да се прави.Не зависи от нас.:/
Използвам само медицинска козметика за мазна и склонна към акне кожа.В момента използвам измиващата пяна за лице на Ивостин, но най-доволна бях от Авен.Имам гел за лице, маска и кремче за пъпки.Иначе от Биодерма не съм много доволна.Слагам и Акне аут активен лосион.Отдавна не ползвам Гарниери, Нивеи и такива, защото ми действат меко казано отвратително!Абе вземи си тестери от аптеката най-добре и пробвай.![]()
Последно редактирано от lqlq89 : 10-04-2012 на 10:34
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Много ти благодаря. Днес пуснах тениската после като изсъхне ще я видя по-обстойно, но до колкото видях вече не е такава и не се впра. Не знам дали е от голямо значение, но пише че е 100% памук (не ги разбирам много)
P.S.Много ви благодаря, че ми казахте за нивеа софт направо се влюбих в него.