.
Затворена тема
Страница 97 от 119 ПървиПърви ... 478793949596979899100101107 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 401 до 2 425 от общо 2972
    Супер фен Аватара на Jaune
    ох, мисля, че наистина се отказах :Д ок, това е добре, райт

искам да изям всичко.. изядох две филии с хляб и кашкавал и се чувствам виновна, защото си поръчах още 900гр храна онлайн. ясно е, че няма да мога да я изям цялата, но вечерно време толкова ми се яде. мазно, тестяно, сладко и нищо вече не ме засища.
    шоколадът няма вкус
    няма наслада
    не и когато ядеш 2 на ден, примерно. и в даскало се тъпчеш също с боклуци.
    не знам какво става.. не трябва да си развалям фигурата.
    почвам да си мисля, че просто трябва да намеря нещо, което ме прави щастлива. а е тъжно, че явно нищо не ме прави щастлива и се обръщам към храната :<

освен това днес се чувствам виновна за себе си
    че харча пари, не изслушвам и какво ли още не :<

егати последиците от едно зарязване :д

нищо! знам че ще се стегна.
    знам че ме очакват все добри неща. пътят е мой, просто трябва да се мобилизирам
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Самотно ...

Мега фен Аватара на pandabear
    Oх, много кофти вечер. Започвам да се убеждавам все повече и повече, че съм способна да понеса много. И да си мълча. Без последствия. Много съм се променила. Станала съм по-сдържана. Но то това все някога ще избие на някъде. Дано не е скоро и дано да няма хора около мен или поне не такива, за които ми пука, и ще ми е гузно, че съм си го изкарала на тях.

"Опитайте се да контролирате емоциите си, защото съвсем скоро с тези усмивки и мръщенки ще развалите имидиджа си на безчувствен робот." Това го прочетох току-що за зодията ми. Разсмя ме. Сега си пускам филм, обличам пижамката и скачам в леглото. Дано утре нещата са по-добри.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Мързи ме, две не виждам. Натъпках се много стабилно за вечеря и сега искам само да лежа и да си губя времето .
    Не мога да си прочета тъпата книга, просто е ужасна. Два пъти заспивам, а още съм на първа глава. Как се очаква да ѝ направя резюме тогава.
    Пък и имам изтеглен филм... мисля да започна с него, а по някое време да подхвана пак "книжлето". Тъкмо да се приспа.

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    искам да изям всичко.. изядох две филии с хляб и кашкавал и се чувствам виновна, защото си поръчах още 900гр храна онлайн. ясно е, че няма да мога да я изям цялата, но вечерно време толкова ми се яде. мазно, тестяно, сладко и нищо вече не ме засища.
    шоколадът няма вкус
    няма наслада
    не и когато ядеш 2 на ден, примерно. и в даскало се тъпчеш също с боклуци.
    не знам какво става.. не трябва да си развалям фигурата.
    почвам да си мисля, че просто трябва да намеря нещо, което ме прави щастлива. а е тъжно, че явно нищо не ме прави щастлива и се обръщам към храната :<

освен това днес се чувствам виновна за себе си
    че харча пари, не изслушвам и какво ли още не :<

егати последиците от едно зарязване :д

нищо! знам че ще се стегна.
    знам че ме очакват все добри неща. пътят е мой, просто трябва да се мобилизирам
    Пази се от перпетуум мобиле.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на xoxi
    Отново ми е ден за преплитане на всякакви емоции.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG

Обичам го бе!

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Днес ако ми провърви бих се зарадвала много. Смирненски е готин, но не съм учила проклетите теми на изуст както се очаквало от мен, разбираш ли....
    Денят ще е дългичък най-вероятно.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Мега фен Аватара на TheBeliever
    И това е. Ударя ли подписа днес няма връщане назад.

Кафето ми е гадно, а не ми се ходи в студената кухня да си правя друго.

Не знам какво да облека.

Не ми се ходи.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна

Само сряда е. Баси... вече не ми се излиза изпод одеалото изобщо...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    объркана и несигурна
    дано нещата се оправят, много ми е изнервено и притеснено
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Тренирам спане с отворени очи.

That's how tired I am.
    искам да се гушкам с някого, на топло.

Последно редактирано от DisappointedDreamer : 10-24-2012 на 06:39

Голям фен Аватара на x7aZzy
    Май се претоварвам.
    Имам куп неща и само 24 часа в денонощието.
    Казаха ми да се отпиша от курса, за да имам време. Но не мога. Просто не мога.
    Първо - курсът е страхотен. Второ - като изкарам ниво С2, ще съм супер горда със себе си.
    Абсурд да се откажа от това.
    Работа също не мога да спра - нали ми трябват пари.
    А лекциите, семинарите и практиката са просто между другото.
    Мисля да се науча да спа по 4 часа в денонощието. Супер практично.

На всичкото отгоре китката ми е в бинт. Растат ми костите. И боли ужасно.
    По- голяма глупост не бях чувала. Ама да кажем, че е така.
    Едно не разбирам - защо вместо да ми растат тситсите, ми растат костите. Несправедливост.

Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Напоследък всички ми се струват ужасно груби. Обидчива и лесно ранима съм, не се чувствам достатъчно обичана, а не е и като да е ПМС и да имам оправдание.
    Имам чувството, че го обичам повече, отколкото той мен. Душицата си давам за него, толкова ми е миличък и прекрасен(като изключим моментите, в които искам да му скърша врата), пък на него... не му е чак толкова миличко май.
    Не знам. Не мога да разбера - аз ли съм станала лигавосантиментална, мрънкаща и обсебваща, и това е някакъв кух период и ще мине все някога си, или светът около мен се е променил и аз не съм разбрала.

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Тресял ме пубертета още и съм била много объркана личност.
    Тоя човек дали се чу какво точно каза? Върха беше следното - "Хубаво е, че и теб те заболя."
    Ма перфектно просто, после пак да ме пита защо нямам желание да общувам с никого и защо се държа ужасно дръпнато. А какво иска - с рози да го посрещна? Или с шоколад? Нещо секс да иска освен?
    Не стига, че ми е супер объркващ период, още свиквам с всичките промени, случили се за последния месец и нещо и тоя сега решил, че трябва да се ебава с мене. Много добра приятелка съм била, е да, ама дръжки. Приятели трънки, той въобще не държи на мене. Ебала съм го, за кво ли ми дреме въобще.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Пф. Провалиха ми се плановете.
    Как е възможно никога да не си чувам тъпата аларма и да проспивам всичко?
    За сметка на това сънувах прекрасен сън.
    Искам секс и гушкане, ама няма. :/

Мега фен
    Град
    <3
    Липсва ми нещо, но не съм сигурна какво.. Знам, че ми липсва ужасно и ми тежи. Мисля, че ми липсва нежност. Топлина. Липсва ми обичането по детски, свенливостта, липсва ми... и ми тежи ужасно много.

http://www.youtube.com/watch?v=yFTvbcNhEgc
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на Dagichka
    мисля, че най-накрая станах безчувствена ^^^^ все тая ми е, през тва дето го нямам ми е.. за мен си, за него, за нея, за тях. животът е шибан, точка.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Тъжничко ми е...няма да мога да го видя днес,а така искам да го усетя близо до мен, да знам че е добре,просто да го прегърна
    Дано поне утре се видим. Свърших си повечко от задачките,та сега си почивам,ама ми е тегаво,ревливо едно такова...пфх.
    Иначе всичко останало е окейЗ.Само ТОООЙЙЙЙ ми липсва!
    maDamn

Супер фен Аватара на shmatarok
    апф, отвратителна съм.
    нищо не свърших днес, освен, че си направих да ям. И по лекциите днешните не останаха занимавки, само четене, четене, четене и пак четене. Ама нЕма време тази седмица да се чете, че онуй мизерно същество иска да се концентрирам на неговия проблем и ще трябва да игнорирам далеч по-приятните му колеги
    нЕма такава тъпотия братче, трети път заспивам докато я чета, не става и не става. и до утре 100 страници трябва да съм опаткала, направо сърцето ме боли.
    и кви са тез' намеци днес? май интуицията не ме е подвела по това отношение. Ама аз не го искам. Имам си кого да искам. (Ама няма. )
    Тресе ме яко ПМС и не знам на кой свят се намирам, а точно тази седмица това не трябваше да се случва. пф.
    Така ми се ще да убия онуй изродче гадно.
    Бах, поредният непродуктивен ден. И на шопинг исках да отида, ама сама някак... никак не ми е забавно.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Леко раздразнена- не мога да си намеря скапания учебник, съответно няма как да науча, а не знам нищичко...
    Иначе съм много добре. Купих си вкуснички неща, зелено чайче, и кожен клин(<333333) и съм доволна. За пореден ден не успях да се наспя, но нищо. Сега май ще...готвя :Д
    Everything changes, but beauty remains ...

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Уча по биология. Утре имам и контролно по математика за 20 мин. и със сигурност ще даде 9-10 задачи... А математиката никога не ми е била силен предмет! И не ми е била фаворит! Силен предмет ми е биологията. Също така ми е любима.

Мега фен Аватара на babity
    На края на всяка една учебна седмица, след като си глътна от майненския въздух, се чувствам прекрасно. Супер безоблачна седмица, с много хармония и душевен мир. Малко ми е мъчно за... някои хора. И официално съм най - тъпия дебел човек на света.

Супер фен Аватара на Jaune
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Отново ми е ден за преплитане на всякакви емоции.
    this

и все пак..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си