.
Отговор в тема
Страница 6 от 9 ПървиПърви ... 23456789 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 208
    Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    докторе, страх ли те е да допуснеш някой да те обича. Нещо май много си затворил черупката.
    обичаме го ,но той не ни иска ;(

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Ambiguous Виж мнението
    На кратко - любовта е илюзия.
    неее , правете любов ,а не война !

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Искам хората да са добри, дисциплинирани, работливи, ученолюбиви, отговорни. Щото примерно ся - един работи, а други 10 седят и го гледат. Чакат някой да ги носи на гърба си. Особено в Б-я, безработицата е огромна, но ми прави впечатление, че много от младите нищо не им се прави.....

Супер фен Аватара на bilqnavod
    [QUOTE=Doctor_Satan;10479132]Козирог.... но не смятам това да има някакво значение за това кой съм и какъв съм.

Бааа сериозли????

Голям фен
    Дори няма да си направя труда да ви отговорям.... Олигофрените ме гледат през "малките" си учи и приписват малките си интриги на мен. Поставят ме в рамките на самите себе си. Те не могат да възприемат света и хората по друг начин, освен по този които съответства на самите тях - на "малкия" и несъзнателен човек. Затова и в мен всъщност виждат отражението на самите себе си, и ми приписват игрички си. Търсят да ме уподобят на нещо, на някакъв общовъзприет модел, схема, просто обяснение.... А моята вселена, това което съм аз е много по-голямо от това, което виждате в мен.... Излиза извън границите на детската ви възприемчивост. Затова дори няма да си правя труда да давам коректни обяснения. Вие пак ще търсите да ме уподобите на нещо, и това ваше уподобяване мен не ме интересува.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    неее , правете любов ,а не война !
    http://www.youtube.com/watch?feature...mf9abls#t=119s
    Поздрав.
    Последно редактирано от Doctor_Satan : 11-08-2012 на 10:02

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Doctor_Satan Виж мнението
    Дори няма да си направя труда да ви отговорям.... Олигофрените ме гледат през "малките" си учи и приписват малките си интриги на мен. Поставят ме в рамките на самите себе си. Те не могат да възприемат света и хората по друг начин, освен по този които съответства на самите тях - на "малкия" и несъзнателен човек. Затова и в мен всъщност виждат отражението на самите себе си, и ми приписват игрички си. Търсят да ме уподобят на нещо, на някакъв общовъзприет модел, схема, просто обяснение.... А моята вселена, това което съм аз е много по-голямо от това, което виждате в мен.... Излиза извън границите на детската ви възприемчивост. Затова дори няма да си правя труда да давам коректни обяснения. Вие пак ще търсите да ме уподобите на нещо, и това ваше уподобяване мен не ме интересува.
    оооо, невероятно изпълнение,
    в следващата сцена очаквам да започнеш да играеш и балет.

Мега фен
    i love you too

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Ambiguous Виж мнението
    На кратко - любовта е илюзия.
    Когато любовта е подкрепена от дела, тогава не е илюзия. (т.е. когато предизвиква дела.)
    Последно редактирано от defender : 11-08-2012 на 10:14

Голям фен
    оооо, невероятно изпълнение,
    в следващата сцена очаквам да започнеш да играеш и балет.
    Не играя никакви роли... именно вие сте лицемерите, вие играете роли и затова когато ви изобличавам, вие си мислите че и аз играя роля.... Но казвам ви, не се вписвам в малките ви игрички и коректни обяснения. Отдавна спрях да играя.... нали точно това се опитвам да ви кажа във всичките си постове. Че всичко е една лицемерна игра, един огромен театър където всеки си създава роля, която според него най-много му приляга, която му е необходима. И всичките тези симулирания на емоции, загриженост, критика, обич, съвети, изобщо всеки стимул - реакция, всичко това е част от ролята, и всичко е един голям театър. И вие всеки ден влизате в роля, само и само за да можете да се наречете АЗ, да сте тук, да ви има, да имате цел, посока, мнение, позиция, статут, да сте "човек" ... Защото Аз-ът, съобразен с и съществуващ в обществото, е всъщност една роля. Всичките тези неща ви ги дава театъра и ролята. А те са просто една игра, едно детско подражание, нищо повече. Аз не играя игри, или ако го правя, то е предумишлено и с някаква цел.

Мега фен
    отново отиде в трета глуха,

върни се на земята пич не се вкарвай във филми..
    Последно редактирано от defender : 11-08-2012 на 10:50

Голям фен
    Що ли изобщо си правя труда...

Мега фен
    прекалената свободия на ума до там води, сложи му малко юзди, че много блуждае.

"игото ми е леко" пише на Едно място.

Голям фен
    прекалената свободия на ума до там води, сложи му малко юзди, че много блуждае.

"игото ми е леко" пише на Едно място.
    Какъв е смисълът от ум ако не е свободен? Ето че ти сам си слагаш юздите... да, така е по-лесно. Ако нямаше юздите, представи си, можеше да започнеш да мислиш... а ти явно не искаш това. Мисленето е опасно, затова е по-лесно да си овца, нали? Браво на теб.

Мега фен
    Какъв е смисълът от ум ако не е свободен? Ето че ти сам си слагаш юздите... да, така е по-лесно. Ако нямаше юздите, представи си, можеше да започнеш да мислиш... а ти явно не искаш това. Мисленето е опасно, затова е по-лесно да си овца, нали? Браво на теб.
    когато впрегнеш дивото животно, само тогава можеш да използваш силата му правилно и целесъобразно.
    ако не го впрегнеш, само ще го храниш, то ще си бяга и ти няма да изореш нивата.
    Това си е загуба на време и разхищение.

ПП:Това пак е свобода, ти сам избираш дали да го впрегнеш или не, никой не те кара насила.
    или изораваш нивата или прекарваш живота си напразно.
    Последно редактирано от defender : 11-08-2012 на 11:34

Голям фен
    когато впрегнеш дивото животно, само тогава можеш да използваш силата му правилно и целесъобразно.
    ако не го впрегнеш, само ще го храниш, то ще си бяга и ти няма да изореш нивата.
    Това си е загуба на време и разхищение.
    Значи затова използваш ума си, за да се впрегнеш и да ореш.... И ето пак се връщаме на това което казвам - мисленето ти е ограничено до някаква полза. Също както едно животно. Моля те, разкажи ми още затова как си духовно извисен...

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Абе вие ще умрете от сега ви го казвам.За доброто на всички ще го направя,нищожествааааааа <3 <3 <3 обичам ви

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

Мега фен
    ами човек е създаден да се стреми и постига добри цели, защото е създаден по образ на Твореца.
    Ти искаш да избягаш от природата си ли? и защо трябва да го правиш?
    трябва да си някакъв безрасъден бунтар.

Аз съм много отвъд твоят Творец

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ScarlettS Виж мнението
    ^
    Може ли да поясниш? Че не е спряла, е ясно, ама в какъв смисъл е "изкривена"?
    Доктора пак го е обяснил много добре ;д.

Може би защото човека вече не е толкова зависим от природата, а човешките общества и системи са изкуствено създадени. Оттам, еволюцията се изкривява. Особенно пък с равните права на всички хора, естествения подбор е в съвсем друга насока, а не по-силните оцеляват и предават генетичния си материал. Вече няма особено значение дали си силен, слаб, глупав, умен и т.н., поне не и за възпроизвеждането. Естествения подбор е изкривен.
    Та така. Естествена еволюция в изкуствена среда - НЯМА. Еволюцията продължава да съществува, ние пак се изменяме, но в индустриална среда. При много хора липсва и желание за развитие, изследване на околният свят. Абе като цяло хората не са любознателни, защото всичко им се поднася на тепсия. В крайна сметка сметка щом имат покрив над главата си, ядене, пиене и достъп до интернет това е достатъчно. Обаче, ако утре стане глобална катастрофа няма да може да си отгледаме един домат, примерно.
    Наскоро дори четох, че процента на далтонисти нараства. Учените смятат, че това е в следствие на отделянето ни от естествената среда, където цветното зрение помага за да се различат зрелите плодове от незрелите. В статията се пише, че в някои етнически групи, особено от европеидната раса, повече от 8% от мъжете имат форма на далтонизъм, която не им позволява да различават червеният от зеленият цвят. Явно еволюцията тръгва на заден ход...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Incadeptus Виж мнението
    Аз съм много отвъд твоят Творец
    тва не беше ли за темата "Виц преди лягане"

Голям фен
    ами човек е създаден да се стреми и постига добри цели, защото е създаден по образ на Твореца.
    Ти искаш да избягаш от природата си ли? и защо трябва да го правиш?
    трябва да си някакъв безрасъден бунтар.
    Не, просто осъзнавам че всичките "пластове" на човека са всъщност сътворени от него глупости, с които да придаде смисъл и цел на живота си. Аз не изпитвам нужда да съществувам поради някаква причина, било то Господ или просто оцеляване. Затова и не си измислям глупости в тази насока, или по точно сега откривам измислените глупости. Желанието и стремежа са продукт на някакво търсене, на някаква липса. В случая - липса на смисъл. Няма ли нужда от смисъл, няма нужда да си измисляш глупости, само и само с идеята да се приемаш за нещо повече отколкото всъщност си. Освен това, "да ореш нивата" не е нещо с което да си обясняваш целия живот. Нивата е простия живот, простото оцеляване. Защо ти е да се идентифицираш само с "нивата"? Защо ти е да си използваш ума, за да "ореш нивата". Животът е нещо много повече, и със свободата на ума можеш да го усетиш. Светът няма нужда да бъде слаган в рамките на ограниченото човешко възприятие, няма нужда да бъде просто "нива". Това че ти така го виждаш, си е само твой проблем.

Defender не разбираш ли,че ще умреш,ще изчезнеш и обещавам ти няма да идеш никъде другаде ;д

Мега фен
    Защо ти е да си използваш ума, за да "ореш нивата". Животът е нещо много повече, и със свободата на ума можеш да го усетиш. Светът няма нужда да бъде слаган в рамките на ограниченото човешко възприятие, няма нужда да бъде просто "нива". Това че ти така го виждаш, си е само твой проблем.
    човек без Бога няма свобода, само се самозалъгва докато е роб на света.

Голям фен
    човек без Бога няма свобода, само се самозалъгва докато е роб на света.
    И каква свобода ти дава Господ? Не можеш да бъдеш какъвто искаш, не можеш да правиш каквото искаш, а трябва да си такъв какъвто "Господ" те иска. Мамка му, та ти не само, че не можеш да бъдеш какъвто искаш, но дори и не можеш да мислиш извън тази насока. Къде е свободата в това? Нямаш нито физическа, нито умствена свобода..... Бог е затвор за човека.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си